coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

margot van kuik 29-01-2017 Via de website gekocht

super leuke, stoer uitziende schooltas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede service, snelle levering, en goed verpakt veel keus op de website, goede product informatie en uiteindelijk zeer tevreden met het gekozen product

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, mooi artikel, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, snelle levering, goede informatie over de verzending, goede prijs van het product.
Nuttige info.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sven 29-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijzen en betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is een erg fijne en overzichtelijke webwinkel. Ze hebben een erg breed scala aan producten en hun levering is altijd snel. De productvideo's van Coolblue vind ik persoonlijk ook erg fijn om een iets beter beeld van het product te krijgen en de functionaliteiten. Naast bovengenoemde doen ze er bij Coolblue ook alles aan om eventuele problemen met je bij hun aangekochte producten snel te verhelpen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Overzichtelijke webwinkel
  • Productvideo's
  • Breed scala aan producten
  • Betrouwbare service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo18 29-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en geeft veel informatie. Bestelproces is snel. De bestelling werd de volgede dag afgeleverd. Helemaal top!

Pluspunten

  • Prima site
  • Snelle levering

Reageer

Mark 29-01-2017 Via de website gekocht

Eerlijke prijzen, fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen die Coolblue voert zijn eerlijk en vaak goedkoper dan concurrenten in de markt. De service en levering zijn altijd top. Je wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en ook voor en op de leverdatum wordt je keurig geinformeerd. Hier kunnen andere organisaties iets van leren.

Pluspunten

  • Communicatie
  • Service
  • Prijzen
  • Snelle en punctuele levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gekkesiamees 29-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede manier om je keuze te maken, perfecte service.. terug sturen en snel mijn geld terug..
fijne online winkel maar ook de fysieke winkel is prettig.. vriendelijk en behulpzaam..nemen de tijd..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske 29-01-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en makkelijk toegankelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle site die voldoende informatie over producten geeft plus de reviews van gasten en deskundigen. Ook de telefonische helpdesk is snel, prettig en hulpvaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Heukensfeld 29-01-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd, dik voor mekaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afzuigkap besteld op de bijzonder overzichtelijke website. Bezorgdatum gekozen en klaar. Keurig op tijd geleverd zoals ik het inmiddels van Coolblue gewend ben.

Pluspunten

  • Overzichtelijke website
  • Snelle en correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Harris 29-01-2017 Via de website gekocht

Perfect product and service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue had a perfect ordering system that delivered the product I needed, which was hard to get elsewhere.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasmachine 29-01-2017 Via de website gekocht

wasmachine

Algemene score

9,0
Prima service. Medewerkers die het bezorgen verdienen niet anders dan lof. De afspraken die gemaakt zijn worden nageleefd.

Pluspunten

  • goede service
  • houd zich aan de afspraken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GERALD DEWAMME 29-01-2017 Via de website gekocht

Mr Gerald Dewamme

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
SNEL ,EFFICIENT, BETROUWBAAR, EIGEN WINKEL, MAKKELLIJK BEREIKBAAR via internet EN DUIDELIJK ,goede filter voor specs en videos ,EEN BEETJE DUURder WELISWAAR dan andere ?!

Pluspunten

  • OVERZICHTELIJK
  • GOEDE PRIJSBALANS
  • PRODUCT GEKKOPPELD AAN ACCES.
  • HEEFT BIJNA ALLES,BETROUWBAAR
  • SNEL

Minpunten

  • SOMS DUURDER DAN ANDEREN
  • NIET ALLE LAATSTE MODELLEN DUIDELIJK ZICHTBAAR
  • NIET ALLE ACCES. VAN PRODUCT ZICHTBAAR

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Beem 29-01-2017 Via de website gekocht

Tv super snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Savonds besteld en binnen 1 dag tv kijken. Helemaal top. Genoeg keuze en snel kunnen betalen via paypal

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Corrie 29-01-2017

Sporthorloge fitbit charge 2

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Coolbleu is niets mis mee, maar het sporthorloge fitbit charge2 is niet compleet als er geen ned. beschrijving bij zit, ik kan nl geen andere talen.

Minpunten

  • Geen ned .beschrijving.
Officiele reactie van Coolblue 29-01-2017

Beste Corrie,

Bedankt voor uw feedback. Wat jammer dat de Nederlandse handleiding niet is meegeleverd. We hebben het direct voor u nagekeken en op de volgende pagina kunt u de Nederlandse handleiding terugvinden: http://handleidingkwijt.com/fitbit-charge-2-sporthorloge/. Als u verder nog vragen heeft, kunt u deze dan per mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl?

Groeten,
Coolblue

Reageer

Susan 29-01-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel info, en opties om tot een goede keuze van je product te komen, vooral als je nog niet helemaal weet wat je wilt. Snel verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Opleidingsinstituut Libosan 29-01-2017 Via de website gekocht

LaserJet printer HP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en goede uitleg op mijn vragen.
Je merkt dat iedere werknemer verstand van zaken heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim K 29-01-2017 Via de website gekocht

prima levering

Algemene score

9,0
Snelle levering, duidelijke informatie, product tegen een prima prijs, dus wat wil je nog meer, deze levering nodigt uit tot vaker bestellen bij cool blue, ook al vanwege het uitgebreide leveringsprogramma.

Pluspunten

  • snel
  • betrouwbaar
  • juiste informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nick 29-01-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een stofzuiger, uiteindelijk 1 gevonden bij Coolblue voor een goede prijs en een super snelle levering ,top

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Snel
  • Je wordt op de hoogte gehouden van de levering
  • Goede prijs
  • Gratis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annelies Moret 29-01-2017 Via de website gekocht

Vaude Astrum

Algemene score

10,0
Prachtige rugzak, precies wat je kon verwachten nav de omschrijving,foto's en reviews. Gekocht als verjaardagskado en het was 100% goed. Iedereen blij.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

WR 29-01-2017 Via de website gekocht

Paddy@2007

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie site,snelle afwikkeling en keurig verzorgd,prijs/kwaliteit goed on balans en een hele ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franky 29-01-2017 Via de website gekocht

Slechte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Op zich tevreden van Coolblue. Alleen verliep de levering niet zoals het hoort. Ik was de ganse dag thuis. 's Avonds vind je een briefje van Bpost, enkel met datum van de zogezegde levering (geen uur). Het vermeldt bovendien ook de verkeerde plaats waar mijn product dient afgehaald te wofden.

Pluspunten

  • site is vlot en duidelijk
  • vriendelijk contact, ook al ben je boos

Minpunten

  • onderleverancier doet zijn werk niet.
  • verkeerde communicatie door Bpost
  • opnieuw leveren 4 dagen later
  • Het opsturen van een nieuwe bestelling was sneller

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 29-01-2017 Via de website gekocht

Onwijs goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een van de meest volledige webshops van dit moment. Buiten dat ze vrijwel alles verkopen, hebben alle producten duidelijke omschrijvingen, uitgebreide beoordelingen en goede foto's. De service is super, ook bij problemen met je aankoop. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Snelle levering
  • Prijzen worden regelmatig aangepast
  • Goede (klanten)service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurence 29-01-2017 In de winkel gekocht
Langs de A12

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd al heel tevreden geweest over Coolblue. Superservice: heel vriendelijke mensen met duidelijke kennis van zaken. Pushen geen bepaalde producten of merken, zoeken samen met jou naar hetgene dat best bij jou past!

Pluspunten

  • Vriendelijk
  • Klantenservice
  • Bereikbaar met rolstoel
  • Kennis van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 29-01-2017 Via de website gekocht

Goede websinkel gericht op jou

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Echt een top winkel, alles wordt snel bezorgd, de site is duidelijk, en er staat veel informatie bij de producten. CoolBlue is vooral erg gericht op jou, zo kom je bijvoorbeeld na het betalen op een pagina met 'wachttherapie' voor het geval je niet langer kan wachten op je pakketje! Super dus ! Alleen jammer dat de afbeelding bij de Dell Ultrasharp U2415 dezelfde was als bij de Dell Ultrasharp U2515h, terwijl de laatste toch echt andere verhoudingen heeft. De laatste is namelijk breeder, maar ze zijn even hoog. Als je googled op Dell Ultrasharp U2415 zie je ook andere afbeeldingen dan die op CoolBlue, enige minpuntje dus.

Pluspunten

  • Overzichtelijke site
  • Veel informatie gegeven over producten
  • Gericht op jou, en niet te commercieel

Minpunten

  • Afbeelding bij Dell Ultrasharp U2415 klopt niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 29-01-2017 Via de website gekocht

Ervaring Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levertijd, ruim assortiment. Door uitvraagsysteem mogelijkheid het produkt te kiezen dat het best bij je past.

Pluspunten

  • door bouw website, snel persoonlijk advies.
  • Ruim assortiment
  • Snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 28-01-2017 Via de website gekocht

TV Steun

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue veel keus en goede prijs kwaliteit verhouding.
Overzichtelijke website, goed gerangschikt per item.

Pluspunten

  • Goed product
  • Duidelijke handleiding
  • Perfecte levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 28-01-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via printershop.nl (onderdeel van CoolBlue) inktcartridges besteld. Ze waren hier goedkoopst en verzending was gratis. Je kunt daarna ook nog de afleverdag aangeven.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snelle verzending
  • Gratis verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 28-01-2017 Via de website gekocht

aankoop siemens koffie machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2e kans machine. Deze werd als nieuwstaat omschreven en daar is niets van gelogen!
Super machine voor een zacht prijsje.
Snelle levering ( binnen 14 uur)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van donderen 28-01-2017 Via de website gekocht

Bosch koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
helemaal perfect, even centjes overmaken en binnen 24 uur, staan 2 vriendelijke heren mijn nieuwe Bosch koelkast op plek te zetten. absolute aanrader !!!

Pluspunten

  • gratis levering
  • inclusief installatie
  • binnen 24 uur
  • top prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 28-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue.nl is altijd snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al jaren koop ik bij Coolblue vanwege ruime keuze en snelle levering. Meestal de volgende dag al, gewoon via PostNL. Top!

Pluspunten

  • Enorm assortiment
  • Duidelijke informatie
  • Gebruikersreviews direct beschikbaar

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renate 28-01-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Aanschaf laptop in de winkel. Zeer tevreden

Algemene score

8,0
We zijn erg vriendelijk geholpen in de winkel. De medewerkers kon ons goede uitleg geven. Hij wist waar hij over sprak. Wel was de winkel wat kleiner dan verwacht. Dit was uiteindelijk geen probleem, omdat er veel producten op voorraad waren. De laptop die wij wilden stond niet in de winkel, maar werd uit het magazijn gehaald en zo konden we het alsnog gewoon bekijken voor we het kochten.

Pluspunten

  • Deskundigheid medewerker
  • De winkel is erg ruim
  • Veel keuze

Minpunten

  • Weinig producten uitgestald in de winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees Hofman 28-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop vriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een overzichtelijke site. Makkelijk om diverse producten te vergelijken. Vriendelijk personeel. Een aanrader.

Pluspunten

  • Zeer snelle levering
  • Vriendelijke bezorgers
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svdm 28-01-2017 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige service! Je weet precies hoe laat ze aankomen (via track en trace en telefonisch) en ze bleven netjes 10 minuten wachten omdat we nog niet thuis waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roos 28-01-2017 Via de website gekocht

past goed, geluid lekker

Algemene score

8,0
fijne headset voor een vrouwen hoofd. Die grote 'mannelijke' varianten zakken te ver over mijn oren. Geluid is lekker.

Pluspunten

  • gevoel op hoofd
  • geluid

Minpunten

  • korte kabel

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sander 28-01-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
beeldscherm woensdag besteld, donderdag avond geleverd .Gewoon TOP!!!
Op deze manier word online shoppen een stuk gemakkelijker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ingrid 28-01-2017 Via de website gekocht

The best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, behulpzaam indien nodig, vriendelijk zowel aan telefoon als per mail, grappig... gewoonweg the best :)

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tooske Tiemissen-Cremers 28-01-2017 Via de website gekocht

Altijd goed!

Algemene score

10,0
Niet moeilijk! Zeer betrouwbaar, beste koopjes en een prima,snelle afhandeling van de bestelling.
We zijn erg blij met coolblue!

Reageer

JayVee 28-01-2017 Via de website gekocht

Nooit problemen, altijd snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is goed onderverdeeld in categorieën en goed afgestemd.

De website is goed overzichtelijk, als je iets aan het bekijken bent dan zie je ook meestal een bundel voordeel voor als je eventueel een hele set van iets wil kopen. De vergelijkingen zijn ook altijd handig die op de site staan aangegeven.

Ik heb nog nooit een probleem met betaling gehad, leveringen zijn altijd snel (Met de voor 23:59u besteld morgen in huis regel).

De Tweedekansjes afdeling is ook leuk om te zien, vooral omdat het mij niet uitmaakt als ik nou een 2dehands of nieuw heb, zolang het maar in fatsoenlijke status geleverd word.

Over het geheel vind ik het een hele goede webshop en raad ik deze heel erg aan. Ik haal hier vrijwel alles wat betreft elektronica vandaan en blijf dit ook zeker doen!

Pluspunten

  • Website Layout
  • Leveringen
  • Betalingen
  • Akties

Minpunten

  • Nog geen enkele gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 28-01-2017 Via de website gekocht

Logitech MX Master

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Logitech MX Master is hier tegen de laagste prijs aangeboden en dat was voor mij de reden om hem bij Coolblue te bestellen. Indrukwekkend hoe snel hier wordt gewerkt! 'sAvonds besteld en inderdaad (zoals beloofd) de volgende dag geleverd. CHAPEAU!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tiny 28-01-2017 Via de website gekocht

mvr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel goede winkel heel veel vooraad en de klandizie is uitstekend en je heb vandaag besteld morgen in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Haak 28-01-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden over deze web winkel

Algemene score

10,0
Ik heb hier nu een aantal keren besteld en alles is makkelijk overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
Kreeg zelfs mijn pakket op Zondag zonder extra kosten.
De levering is ook zeer snel en ze houden je goed op de hoogte.
Ik kan niks anders dan super tevreden zijn over dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geert 28-01-2017 Via de website gekocht

geert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is voor mij de winkel naar mijn wensen , perfecte site , snelle service en zit steeds correct met de prijzen !
Zelfs een dag na mijn bestelling ( die ondertussen was geleverd) heb ik nog een extra bestelling gedaan in de winkel persoonlijk, en heb deze ook met de korting gekregen zoals ik het in pakket had gekocht.

Pluspunten

  • snelle service
  • correcte afhandeling
  • juiste informatie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 28-01-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service, afspraken worden stipt nagekomen. Beste webwinkel van Nederland? Snap ik helemaal!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 28-01-2017 Via de website gekocht

Snelle, betrouwbare, niet te dure webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestelde een laptopje en dat werd keurig netjes en volgens afspraak binnen 24 uur bezorgd. Er is ook een track en trace service zodat je steeds op de hoogte blijft van de vorderingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcels 28-01-2017 Via de website gekocht

Voetenbad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop bevalt goed en er is veel keus in artikelen. De gebruiksvriendelijkheid is helemaal in orde. Produkt wordt snel geleverd.

Pluspunten

  • Snel geleverd
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita Put 28-01-2017 Via de website gekocht

aankoop 2de kanstoestel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect in orde. Eerst gechat, onmiddellijk perfecte antwoord en ZEER vriendelijk !!!
127 euro korting voor een te verwaarlozen beschadiging, evenzeer recht van retourneren binnen 14 dagen en ook 2 jaar garantie. Levering zoals afgesproken. Voor 150 % tevreden !!!!!!!! Ik kom hier ZEKER terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue=top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen bij coolblue is super makkelijk, ze doen echt hun best om de beleving van de klant zo goed mogelijk te maken! En dat lukt ze !'

Pluspunten

  • Makkelijk bestellen
  • Leuke en handige tips
  • Grappige verpakkingen, 'tijddoders'

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eward 28-01-2017 Via de website gekocht

Goede service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze shop gekozen, omdat deze door Coolblue werd aangeraden.
De service was goed en het product werd netjes op de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 28-01-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed op tijd bezorgd, voldoet aan verwachting door voldoende informatie op de site. Ik kan niet genieten van een lekker bakkie!

Pluspunten

  • Op tijd geleverd.
  • Duidelijke informatie op de site

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KP 28-01-2017 Via de website gekocht

web en winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tientallen uiteenlopende zaken reeds gekocht bij Coolblue. Het loopt alles foutloos. Vier keer uitstekende vervangingservice ondervonden, zonder dat er om gevraagd moest worden.

Pluspunten

  • hoge servicegraad
  • vakkundig personeel
  • behulpzaam personeel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr v.d. Deijl 28-01-2017 Via de website gekocht

snelkookpan

Algemene score

10,0
Ik zou deze winkel aan iedereen aan willen raden. De prijs in mijn geval lag lager als in de winkel . De volgende dag had ik hem al in huis . Bij andere moest ik 2 dagen wachten . Zeer snelle services. Daarom geef ik Coolblue een 10

Pluspunten

  • 10punten voor de snelle services en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews