coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jessica 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vandaag besteld morgen in huis! Super fijn!

Assortiment
Coolblue had de meeste keuze uit verschillende designs tassen die ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sten 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan snel vinden wat je zoekt en je kan aanvinken wat voor een product je zoekt. Voorbeeld:stel je zoekt een telefoon dan kan je het merk, (werk)geheugen, waterdichtheid, kleur etc..

Service
Ze doen niet moeilijk als je iets aan je bestelling wilt veranderen zoals het adres. ook zijn ze redelijk snel met reageren.

Assortiment
Er is veel elektronica beschikbaar maar natuurlijk missen er wel een paar producten, maar het assortiment zou héél groot moeten zijn om alles te hebben.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, snelle reacties en hun slogan 'Alles voor een glimlach' is ook werkelijk alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita van Helden 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is heel eenvoudig te bekijken en je kunt met zoekcriteria snel het juiste product vinden

Service
Ik heb een inbouw koelvriescombinatie gekocht en zal deze laten inbouwen. Eenvoudig bij de bestelling aan te klikken en de afspraak wordt door de klantenservice telefonisch met je gemaakt voor een moment dat het jou uitkomt.

Assortiment
Coolblue heeft enorm veel aanbod en een grote variëteit in apparaten die heel prettig geprijsd zijn. Er is echt voor iedere portemonnaie wel iets te verkrijgen.

Aanbeveling
Ik ben heel erg tevreden over het hele orientatie- en bestelproces bij Coolblue.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri Hens 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makelijk en corekt

Service
mooi volgens afspraak

Assortiment
goede keus

Extra toelichting
zal zeker in de toekomst gebruik maken van dit gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Als je minder goed kan lopen, zoals ik, is dit absoluut een super alternatief voor het gaan zoeken in winkelcentra e.d.!

Service
snelheid van bezorging en hulp bij keuze van het betreffende product.

Assortiment
Heel uitgebreid met prima duidelijke uitleg van de produkten.

Aanbeveling
Bovenstaande motivaties zegt m.i. voldoende hoe ik over de winkel denk!

Extra toelichting
Nee hoor ga vooral zo door! Chapeau!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle levering

Assortiment
veel keuze in veel categorieen

Extra toelichting
je kan makkelijk vinden wat je nodig hebt, en de volgende dag al in huis. ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leny 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikelen zijn makkelijk te vinden. Je kunt op veel dingen filteren.

Service
Vond ik prima, wordt goed op de hoogte gehouden wat er gebeurt met je bestelling. Je hebt direct een e-mail ter bevestiging enz. Prima

Assortiment
Er is een groot assortiment. Mijn bestelling was iets minder groot assortiment van maar dat lag aan mijn wensen. Maar toch gevonden bij coolblue.

Aanbeveling
Alles was goed geregeld en overzichtelijk vanaf de internetsite tot de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lobles 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven.

Service
Ik vind dat goed zo hoe het gaat nou.

Assortiment
Alles is over zichtelijk.

Aanbeveling
Omdat ik tevreden ben met de gang van zaken hoe nou functioneert.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Marnix van Halem 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed vindbaar en overzichtelijke webshop

Service
Bestelling volledig conform belofte geleverd

Assortiment
Redelijk veel keus maar niet uitzonderlijk tov andere shops

Aanbeveling
Coolblue is een beetje prettig gestoord, maar dat is geloof ik ook onderdeel van hun marketing. Ik vind het wel grappig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nell 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen gedoe met de stad in moeten, lekker vanachter de pc een bestelling doen.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, prima!

Assortiment
Ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Gelet op het gemak van thuiswinkelen en de snelle levering kan ik deze winkel van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard de jong 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
kon vinden wat ik nodig had...

Service
op tijd geleverd. factuur netjes op tijd binnen.

Assortiment
wat ik nodig had was er

Aanbeveling
prima bedrijf

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede zoekfunctie

Service
snelle verzending

Assortiment
niet gevonden: koffiemolens voor minder dan ~30 euro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nagremull 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Als ik niet telkens in zou moeten loggen was het een dikke 10

Assortiment
Het assortiment is niet altijd even breed

Aanbeveling
Voor de gangbare aankopen de (bijna) ideale webstore.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Evert 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenste artikel snel kunnen vinden. Makkelijk een account kunnen aanmaken en het bestelproces was heel eenvoudig.

Service
De levertijd was perfect binnen de beloofde tijd.

Assortiment
Er was voldoende keus tegen de beste prijs.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met CoolBlue en kan niet anders zeggen dat alles klopte. Was zeer tevreden.

Extra toelichting
Zo doorgaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I van Overbeek 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website werkt prettig en kan op alle mogelijke eigenschappen zoeken.

Service
Nog geen gebruik hoeven maken van echte klantenservice, maar bestelling is gewoon netjes door PostNL de volgende dag afgeleverd.

Assortiment
Er is veel te vinden, maar kan niet alles verwachten.

Aanbeveling
Kan weinig over de klantenservice zeggen op dit moment, aangezien ik het nog niet nodig heb gehad, maar als webwinkel is het prettig en adequaat, degelijk geprijsd en een ruim aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk en heeft een logische opbouw

Aanbeveling
Over het algemeen iets duurder dan andere winkels maar tegen de service en snelheid van leveren kunnen er maar weinig op.

Extra toelichting
Vandaag besteld, morgen in huis, bij Coolblue is alles pluis (tegelwijsheid?)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert De Munter 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ni nodig alles ok

Service
alles naar wens

Assortiment
een schat aan producten en variatie

Aanbeveling
snelle service

Extra toelichting
nee alles loopt op wieltjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en binnen enkele seconden alles geregeld.

Assortiment
Zo goed als alles in huis

Aanbeveling
Snelle levering
Goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronda 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd duidelijk, omschrijving en prijs uiteraard

Service
Leveringen altijd ruimschoots op tijd.

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod voor elk wat wils.

Aanbeveling
Voor ons een perfect alternatief om niet buiten de deur te moeten gaan zoeken.

Extra toelichting
Blijf ons, consument trouw met een prima aanbod, dito prijzen en jullie perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bramtates 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg snelle levering en een goede prijs kwalititeit verhouding!

Service
Meteen een factuur en track and trace

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Alles is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romano 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webstore is overzichtelijk alles is makkelijk te vinden. Refurbished en andere speciale producten worden netjes op de product pagina weergegeven met de juiste status van het product

Service
Als er voor een bepaalde tijd word besteld is het product netjes de volgende dag geleverd via Post NL. Ook worden je status veranderingen netjes via mail door gemaild.

Assortiment
Veel keus maar soms niet alle merken aanwezig en type producten aanwezig (je kan natuurlijk niet alles hebben)

Aanbeveling
Nooit problemen gehad. Ik heb een keer iets verkeerds besteld kreeg netjes een postbus informatie om het te retourneren en heb snel mijn geld terug ontvangen zodat ik het juiste product weer kon bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden klant 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
binnen 10 minuten keuze gemaakt en bestelling afgerond

Service
leveringstijd wordt dag tevoren kenbaar gemaakt én er wordt nog een half uur vooraf gebeld. Wasmachine werd gebracht door 2 keurige en zeer beleefde (ze gaven een hand!) heren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk uit de luie stoel bestellen

Service
Middels filmpje volledige het hele kunnen van het apparaat kunnen bekijken

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Ruim assortiment en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, uitgebreide beschrijving artikel, meningen van andere klanten over het artikel, soms filmpje over gebruik

Service
levertijd nagekomen

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
groot assortiment, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dmvb 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering, nette en vriendelijke bezorging. Geen extra kosten voor plaatsen en retour nemen oude apparaat

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden. Snelle en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mulder 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website. Makkelijk aanmaken van account.

Service
Zeer snelle en duidelijk aangegeven instructies en levering.

Aanbeveling
Gemak dient de mens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coert 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website!

Service
s avonds om 23u nog gebeld voor advies. topservice!

Assortiment
ruim voldoende keuze

Extra toelichting
ja, de nota had ik er geprint bij gevraagd, maar deze zat er helaas niet bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge zentveld 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima webshop duidelijk en overzichtelijk

Service
besteld en op tijd geleverd conform de afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waldo 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds orienteren op de website, bestellen, betalen en de volgende ochtend werd het bestelde al geleverd. Hoe makkelijk kan je het hebben?

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
het is dat ik uit principe geen 10'en geef, maar Coolblue komt in de buurt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graham 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk.
Waar ik voornamelijk baat bij heb, is de review/beoordeling gedeelte op de website.

Service
Zoals altijd blij met de (snelle) service van Cooblue :-)
Indien er klachten zijn, verleent ook de klantenservice een top service. Zoals zij zelf ook aangeven "daarom is ook een reden".

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment, waar je voor bijna alles terecht kan, maar hier zie ik nog wel verbeterpunten. Wellicht een idee om meer producten te verkopen die niet perse onder electronica valt (bij. pamper, fietsen, spiegels etc..) .

Aanbeveling
Met de hoge service, het ruime aanbod, makkelijk overzichtelijke site en niet te vergeten de soepele retourprocedure geef ik Coolblue een verdiende ruime 9.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 13-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
de producten zijn makkelijk te vinden

Service
snelle levering binnen 24 uur

Assortiment
heel groot assortiment

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles III 13-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk, overzichtelijk, geen vervelende kleine lettertjes.

Service
Klantenservice staat hoog in het vaandel en dat merk je.

Assortiment
Uitgebreid assortiment kwaliteitsmerken.

Aanbeveling
Ze zijn niet altijd de goedkoopste, service is belangrijk maar soms zijn prijsverschillen erg groot!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goeie site, daar begint alles mee.

Service
Site accepteerde mijn postcode niet maar hoewel rond 8 uur 's avonds werd de telefoon beantwoordt en werd het snel geregeld.

Assortiment
Ik vond precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Makkelijk beslissen door Coolblue's keuze. Goede updates, bestellen tot 23.59 en toch de volgende dag in huis!!! En geen verzendkosten? Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Ik heb goed gebruik gemaakt van de filters. Zou ik niet vergeten, scheelt veel tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deuter rugzak 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website zelf is al makkelijk om op te zoeken. Maar mocht je er toch niet uitkomen dan wordt het je tevens erg gemakkelijk gemaakt om in contact te komen met de Coolblue medewerkers. Alles is erop gericht om het je als klant makkelijk te maken. Top!

Service
De service is echt heel fijn en goed! Ik ben zeer kritisch maar al die keren dat ik iemand aan de lijn had, werd ik altijd heel prettig en aardig en goed geholpen. Zelfs een rugzak die ik al bijna 2 jaar had en intensief gebruikt, maar waar een scheur in de naad zat werd retour genomen omdat dit binnen de garantie viel.

Aanbeveling
Gewoon een prima winkel; fijn website, op diverse manieren kun je in contact komen met de medewerkers. Als je belt word je snel en vriendelijk geholpen. Maar ook zijn er manieren om bijv via whatsapp geholpen te worden. Alles om de klant het zo makkelijk mogelijk te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtlijk.

Service
Zeer snelle en goeie service.

Assortiment
Allerlei merken op voorraad!

Aanbeveling
Klantvriendelijk

Extra toelichting
Ik raad jullie in mijn hele kennissenkring aan! Super fijne service en de tweedekands aankopen heel erg aantrekkelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nim 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zelf kunnen aangeven hoe het wordt geleverd

Service
Echte medewerkers aan de lijn en normaal telefoonnummer

Assortiment
Groot assortiment maar ook weer niet te groot

Aanbeveling
Alles is prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtige website. Ik vergelijk alles op coolblue.

Service
Super. Geen problemen bij betaling of levering, alles was in orde!

Assortiment
Zoals ik al eerder vertelde zoek en vergelijk ik alles op coolblue wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Als er mij iemand vraagt waar ze iets moeten kopen, zal ik zeker coolblue aanraden.

Extra toelichting
Doe zo voort! Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arend 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon goed! Kunnen andere bedrijven nog heel wat van leren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Jansen te H 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles wordt duidelijk en overzichtelijk gesorteerd.

Service
De levering is super snel. Coolblue doet wat het beloofd en dat is altijd fijn.

Assortiment
Er is genoeg aanbod op de site, maar er is ook altijd ruimte voor verbetering.

Aanbeveling
Het is fijn winkelen bij Coolblue. De service is top en als er iets is wordt het super snel geregeld.

Extra toelichting
Coolblue heeft service echt hoog in het vaandel staan. Daar durf je als consument met een gerust hart een aankoop te doen. Niet goed, is heel veel service en als het echt nodig is geld terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website helder opgezet

Service
Nog niet nodig gehad

Assortiment
Erg ruim

Aanbeveling
Goed maar er moet iets over blijven om te verbeteren nietwaar?!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

cornelis 12-06-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
artikelen makkelijk te verkrijgen

Service
fijne ervaring, artikel stond klaar bij afhalen.

Assortiment
vrijwel alles te koop.

Aanbeveling
alles is perfect geregeld, van bestelling tot koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goedhart 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snelle levering en keurig verpakt

Assortiment
Veel keuze en voldoende te vergelijken

Aanbeveling
Super snelle levering zeker als je produkten snel nodig hebt. Keurig verpakt in grappige doos!

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

massyke 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijke webside

Service
correcte levering

Assortiment
Kan nog aangevuld

Aanbeveling
Erg gemakkelijke manier van winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en overzichtelijk aanbod. Ook witgoed voor 23 uur besteld en de volgende dag in huis.

Service
Klantenservice is tot laat bereikbaar. Levering is snel en goed

Assortiment
Goed en vrij uitgebreid

Aanbeveling
Je hebt alles wat je zoekt overzichtelijk bij elkaar met goede en juiste informatie. Ze zijn goed bereikbaar en de levering is supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jesper 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het product wat ik zocht was erg makkelijk en snel te vinden.

Service
Levering was op tijd binnen.

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles wat ik nodig heb bij jullie kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hennie 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen was makkelijk en de webwinkel was overzichtelijk.

Service
Duidelijke berichtgeving. Bestelling werd, zoals beloofd, een dag later: op maandag bezorgd.

Assortiment
Ik vond dat er genoeg keuze was.

Aanbeveling
Een goede webwinkel, groot assortiment, genoeg berichtgeving om je bestelling te volgen en ook nog eens verpakt in een doos met grappige teksten. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

smeets r 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles gaat super snel en makkelijk

Service
super

Assortiment
ruim en voldoende

Aanbeveling
Alles is prima uitgelegd dmv foto's en video daarnaast een prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan je vragen online stellen over het product,dus je weet zeker dat je het goede artiel krijgt

Service
Donderdag middag besteld en de volgende dag binnen ,
zeer snelle leveringb

Assortiment
Zeer veel artikelen te bestellen,je slaagd bijna altijd

Aanbeveling
Deskundige hulp online ,je krijgt meteen antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bouke 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zoeken gaat redelijk eenvoudig. Ik heb verschillende Coolblue accounts (zakelijk en privé) en dat gaat nog wel eens mis. Als er items in het winkelmandje zitten bij het ene account en je logt uit, dan zitten ze er bij het andere account nog in. Als je dan wilt bestellen, komt de adresinformatie vanaf het verkeerde account.

Service
Goede bereikbaarheid via bv Facebook en deskundig advies. De mensen weten daadwerkelijk iets van het product af.

Assortiment
Er is gewoon heel veel te krijgen als je alle websites van Coolblue bekijkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorunn 12-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijk aangegeven op de site met welke producten je te maken hebt. Eenvoudig afrekenen met meerdere betaalmethodes.

Service
Snelle levering, voor 23.59 besteld is ook daadwerkelijk volgende dag in huis.

Assortiment
Veel verschillende producten, vaak iets duurder dan elders, maar daar staat een steengoede service tegenover.

Aanbeveling
Als een product bij meerdere winkels op voorraad is en ook bij Coolblue, bestel ik het liefst bij Coolblue. Altijd goede service gehad en als je klachten hebt, kun je altijd bij hun terecht en wordt je zo spoedig mogelijk geholpen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews