coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eric 14-01-2017 Via de website gekocht

Beschermhoes 6S

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn telefoon viel van de trap. Wonder boven wonder nog heel echter beschermhoes die erop zat kapot. Gelijk Coolblue gekeken en volgende dag een nieuwe (dezelfde) in huis. Uitstekend, snel het mag alleen wat goedkoper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 14-01-2017 Via de website gekocht

Snelle service, zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De printer besteld, betaling was makkelijk, en ik kreeg gelijk bericht hoe laat de volgende dag de printer zou aankomen. Alles prima verlopen!

Pluspunten

  • snel besteld
  • volgende dag geleverd

Minpunten

  • niks!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 14-01-2017 Via de website gekocht

Het begrip "De klant is Koning" krijgt een nieuwe dimensie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue snapt het helemaal als het gaat over klantvriendelijkheid. Top service met een vleugje humor. Ook op de website wordt je vriendelijk behandeld.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Goede website
  • Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacques 14-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue met topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, overzichtelijke site, makkelijk bestel en betaal proces, informatie om je zending te volgen.

Pluspunten

  • Overzichtelijke website
  • simpel bestelproces
  • gemakkelijk betalen
  • Duidelijke bestelling volgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 14-01-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant van CoolBlue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wou een draadloze hoofdtelefoon om te sporten en heb op verschillende websites gezocht. Toen ik gevonden had welke ik wou, heb ik de prijzen vergeleken en bij CoolBlue was hij het goedkoopst.
Aangezien mijn vader al verschillende keren bij CoolBlue had besteld en toch iedere keer heel tevreden was, heb ik mijn hoofdtelefoon daar besteld (samen met nog een product). De dag nadien had ik mijn bestelling. Alles was in perfecte staat en veilig ingepakt. Dus een snelle perfecte levering en een voordelige prijs.
Zeer tevreden!

Pluspunten

  • snelle levering
  • producten goed ingepakt
  • veel keuze
  • voordelige prijs
  • goede producten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maurice 14-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige subwoofer en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben bijzonder tevreden zowel met de Sonos Sub alsook met de service en snelle levering van Coolblue. Een scherp geprijsde 2e hands subwoofer. Snelle levering, en perfecte communicatie m.b.t. T&T en levering. Mijn voorkeur gaat altijd naar Coolblue.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Scherpe prijs
  • Updates over levering
  • Track en Trace

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 14-01-2017 Via de website gekocht

Prima shop

Algemene score

10,0
Het is zo makkelijk, je kijkt naar je bestelhistorie en dan kan je, in mijn geval zo de nummers bestellen van je cardrige. Niets geen gezoek welk nummer het ook weer was. Bovendien bijna gelijk in huis, dus alles vanuit je luie stoel bestellen. De service is uitstekend vandaar een 10.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Uitstende service
  • Geduldig personeel
  • Helemaal mijn winkel

Minpunten

  • Geen
  • Kan ik niet vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een zeer tevreden klant 14-01-2017 Via de website gekocht

Cool Blue is echt Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue doet wat ze zeggen. Alles wordt op tijd geleverd, als je je order wilt wijzigen is dat geen enkel probleem. Via de chat word je prima geholpen in de winkel idem. Levering is echt top en ze installeren de apparaten en nemen oude apparaten mee. De bestelling kan je volgen en je krijgt een sms als ze er bijna zijn. Geen verspilde tijd. Ik ben fan.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Ze doen wat ze beloven
  • Zeer vriendelijk en klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 13-01-2017 Via de website gekocht

mevr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitstekende service , attent,vriendelijk , voelt als persoonlijk .
Mijn niet werkende apparaat was vlot geruild voor een uitstekend werkend produkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cesaris 13-01-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een geweldige shop. Ik heb er meerdere keren iets besteld en zal het zeker vaker doen. Prettig in het contact, nauwkeurig bij de bestelde produkten en (verbazend) snel in de aflevering.

Pluspunten

  • snelle levering
  • prettig contact

Minpunten

  • nog geen tijd gehad om iets te bedenken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rien 13-01-2017 Via de website gekocht

Koelkast Tafelmodel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk, duidelijk.
Goede informatie.
Leveringsinformatie erg goed.
Het track en trace wat gebruikt wordt is perfect.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Goede informatie

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 13-01-2017 Via de website gekocht

Aanschaf Hoya polarisatiefilter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had mijn polarisatiefilter voor 23:59 uur besteld en had het de voogende dag al in huis, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Riekje 13-01-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging en een goede service, de oude machine werd zonder mopperen meegenomen en de nieuwe netjes gebruiksklaar afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Ruijters 13-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, complete service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wegens snelle levering en gratis naar boven brengen gekozen voor coolblue. 'Savonds besteld, volgende middag geleverd, op tijd met goede track and trace en sms-jes om om je op de hoogte te houden. Vriendelijke jongens brachten de wasmachine zo naar boven en namen de verpakking ook weer mee. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Gratis boven brengen wasmachine
  • Vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Django groen 13-01-2017 Via de website gekocht

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. Doet wat ze beloven . Soms wat aan de dure kant. Waardoor ik met mijn budget soms toch ergens anders dingen moet kopen .

Pluspunten

  • houdt zich aan afspraken
  • geweldig goede klantenservice

Minpunten

  • soms aan dure kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 13-01-2017 Via de website gekocht

externe dvd speler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en snel je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden van je bestelling van A tot Z.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieke 13-01-2017 Via de website gekocht

Top service en winkel Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een supersnelle bezorging, een ophaalpunt die helemaal van nu is, met mensen erin met kennis van zaken! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resy 13-01-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel, eigen keuze tijdstip levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk producten vergelijken met uitgebreide specificaties. Correcte levering en mogelijkheid zelf dag te bepalen. Betrouwbare reviews. Klantenservice goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Ingelaere 13-01-2017

Mijn ervaring met Coolblue

Algemene score

4,0
De mensen van de service zijn uiterst vriendelijk. De levering van het aangekochte duurde net geen 7 dagen met als oorzaak de trage bank. Moet Coolblue zich daarbij neerleggen of een oplossing zoeken?

Pluspunten

  • Mensen van de service

Minpunten

  • leveringsduur

Reageer

Kieskeuringen2 13-01-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar verkooppunt, die zijn beloften waarmaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Coolblue een stofzuiger gekocht op 's zaterdag, zoals belooft zondag in huis.Deze snelle en afhandeling en ook de scherpe prijs geeft een betrouwbaar gevoel over het team wat erachter zit.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 13-01-2017 Via de website gekocht

Gigaset Quarto

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijke bestelmogelijk, voordelig en correcte afwikkeling. Opvallend Is de supersnelle levering die je ook nog kan laten plaatsvinden op een gewenst dagdeel. Je buren hoef je dus niet lastig te vallen om je pakketje te laten aannemen.

Pluspunten

  • prijs
  • snelle levering
  • Goede service en garantie als het nodig is

Minpunten

  • Geen minpunten

Reageer

Martijn 13-01-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue.nl. What to say? Wederom een top ervaring. Heldere beschrijving, snelle verzending. Kortom, top!

Pluspunten

  • Snelle verzending
  • Heldere beschrijvingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 13-01-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verschillende aankopen gedaan zoals smartphone,tablet,pc.Alle aankopen zijn zeer vlot en snel verlopen.Ook een reparatie gehad die ook zeer keurig is opgelost.

Pluspunten

  • goede website
  • duidelijke en korrekte communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 13-01-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Meerdere keren heb ik iets bij coolblue besteld. Tot nu toe is alles perfect gelopen. Geen problemen bij de bestellingen en alles werd keurig op de momenten geleverd dat ze geleverd moesten worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

melanie 13-01-2017 Via de website gekocht

prima snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
enige online shop die beide producten op voorraad had en dus in eens kon leveren! Vandaar Coolbleu gekozen.

Pluspunten

  • snel
  • artikelen op voorraad

Minpunten

  • pakket verzekerd voor €500 werkelijke waarde €778

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pierre 13-01-2017 Via de website gekocht

service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kan niet anders zeggen dan dat de service uitstekend is, op tijd, netjes en volgens vraag. ik zou geen verbeterpunten kunnen aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvR 13-01-2017 Via de website gekocht

WvR

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zéér goede service en afhandeling van problemen.
Zéér goede en vriendelijke bezorging.
's avonds 18:00uur besteld volgende dag 10:00uur levering

Pluspunten

  • zéér goed
  • goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjat 13-01-2017 Via de website gekocht

Bestellen bij CB altijd een succes en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd ruime voorraad snelle bestelling en de volgende dag "gratis" geleverd. Helaas niet altijd de goedkoopste, maar door de aantallen reacties op producten wel snel het juiste product te kiezen..

Pluspunten

  • Snel bestellen
  • Veel reviews
  • Overzichtelijke webshop
  • Snel in huis

Minpunten

  • Niet altijd de goedkoopste
  • door de brievenbus gefrommeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 13-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop televisie

Algemene score

9,0
Prima service en snelle levering. Mooi assortiment en ruime keus. Ook de prijs is goed. Zou de winkel zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lut 13-01-2017 Via de website gekocht

Printer, scanner HP 5640

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De printer is veel goedkoper dan in de winkel. Het product is vlug en correct geleverd. Gemakkelijke installatie. Proficiat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Viooltje 13-01-2017 Via de website gekocht

altijd goede en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft voor ieder wat wils, goede kwaliteit-prijs verhouding.
Snelle levering en de pakketten worden altijd zonder schade (butsen en deuken) afgeleverd.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mac de Raaij 13-01-2017 Via de website gekocht

verwerking bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
uitgekomen wat ze zeggen, allen was de aflevering later dan 12:30 , maar daar kan Coolblue niets aan doen maar Post.nl

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zonnetje 13-01-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk! En leveren goede, kwalitatieve producten. Bestellen bij coolblue is voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.v.Overbeek 13-01-2017 Via de website gekocht

T.v.Overbeek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg duidelijk.
Goede communicatie over de levering.
De levering van het produkt was snel en goed.

Pluspunten

  • Duidelijke site
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave Zaandam 13-01-2017 Via de website gekocht

Prima service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische Ultra HD TV gekocht via Coolblue. Het toestel was enkele dagen later 50 euro goedkoper. Ik stuurde een mail en deze werd snel en keurig beantwoord met de mededeling dat het verschil wordt teruggestort.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Prijs
  • Goede en snelle helpdesk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helen 13-01-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd, duidelijke omschrijving wasmachine en beoordelingen.
Dag later al bezorgd s ochtends, binnen 10 minuten was hij naar zolder gebracht (via vervelende wenteltrap) aangesloten en oude weer meegenomen. Geweldig!

Pluspunten

  • Snel
  • Vriendelijke bezorgers
  • Naar zolder brengen was geen probleem

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Verheyen 13-01-2017 Via de website gekocht

Met stip op één!

Algemene score

10,0
Deze (web-)winkel staat bij mij met stip op één. Een voorbeeldje hiervan bij een van mijn bestellingen bij hen: wat mij enorm meegevallen is, is de (ongelofelijke-) service van Coolblue. Heb (in aanbieding) een reiskoffer besteld NB op tweede kerstdag en er liep iets fout met de betaling (via PP) betaald bedrag werd teruggestort, wat ik in eerste instantie knap lastig vond tot ik 's avonds (omstreeks 19h30) tot mijn verbazing onmiddellijk door een uiterst vriendelijke medewerker te woord gestaan werd, waarna wij samen het probleem (een conflicterend afhaalpunt PP/Coolblue bleek verschillend) konden traceren. Betaald met credit card en alles was opgelost. Daags nadien kon ik... 's ochtends (!) mijn mooie koffer ophalen in het afhaalpunt, dergelijke service heb ik nog nooit meegemaakt, super! De koffer zelf voldoet uitstekend en is een fantastische promo van Coolblue. Wat mij ook ten zeerste beviel was de beveiliging (oorzaak van het initieel probleempje): van zodra er ergens iets niet overeenstemt, wat zou kunnen duiden op misbruik van je persoonlijke gegevens, wordt je betaling 'on hold' gezet tot alles geverifieerd is. Je wordt verder ook (tot 's avonds laat) te woord gestaan door uiterst vakkundige- en vriendelijke medewerkers, kan ik enkel toejuichen. Zo zou elke webwinkel moeten zijn.
Marc Verheyen

Pluspunten

  • Vakkennis personeel
  • Vriendelijkheid
  • bereikbaarheid
  • geen wachttijden
  • Uiterst snelle levering

Minpunten

  • Lang gezocht, niets gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 13-01-2017 Via de website gekocht

goh

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eigenlijk best gek dat ik zo blij ben als de serivce gaat zoals beloofd. Je bestelt wat en de volgende dag wordt het bezorgd. Wat me vooral blij maakt zijn de tekstjes ie overal bij zitten en overal op staan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Otto 13-01-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs, snelle levering, tijdstip van leveren goed doorgegeven. Snel en vakkundig geplaatst. Vriendelijke, vrolijke bezorgers
Heel tevreden

Pluspunten

  • Prijs
  • Communicatie
  • Snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. van Dam 13-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat ze beloofd!

Algemene score

9,0
Een duidelijke web shop, de meest voordelige prijs en binnen een dag geleverd.
Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van tijd van levering d.m.v. emailtjes, smsjes en telefoontje.
Deze web shop is echt aan te bevelen!

Pluspunten

  • duidelijke webshop
  • zeer snel geleverd
  • keurig personeel die kwam leveren

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Dam 13-01-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden met mijn nieuwe wasmachine!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue doet precies wat ze beloven. Goed op de hoogte gehouden mbt tijd van levering. Wasmachine aangesloten en ook de droger er weer boven op geplaatst. Wat een service!

Pluspunten

  • volgende dag al geleverd
  • goedkoopste website
  • geen bezorg/plaatsingskosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sara 13-01-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede klantenservice

Algemene score

10,0
Duidelijk productoverzicht, en ondanks dat we pas om 23.30 bestelden, toch de volgende middag in huis.
Twee vriendelijke bezorgers zorgden voor het plaatsen van de nieuwe wasmachine op zolder, en namen de oude mee. Een enorme opluchting dat het zo snel geregeld kon worden!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Duidelijke site
  • Vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-01-2017 Via de website gekocht

Aankoop Mac Drive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle levering, maakt het waar dus.
Ik zat opeens verlegen om een Mac Drive, welke niet meer zit op de nieuwe iMacs, zo kon ik weer snel CD's lezen en schrijven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karin 13-01-2017 Via de website gekocht

Fijne online shop die nakomt wat ze beloven.

Algemene score

10,0
Op de duidelijke site is snel je keuze gemaakt en op de afgesproken tijd wordt het afgeleverd. Ook retours worden prima afgehandeld.

Pluspunten

  • Duidelijke site
  • Snelle levering

Minpunten

  • Nog niet ondergevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Rijkhoff 13-01-2017 Via de website gekocht

STOFZUIGER BOSCH 8507

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stofzuiger is goed, snel geleverd en heel goed verpakt. Ik ben heel tevreden over alles. Cool Blue staat heel hoog in de peiling en dat is waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 13-01-2017 Via de website gekocht

Mooie prijs nespresso citiz

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nespresso citiz uitgezocht in mooie uitvoering en juiste kleur die nespresso zelf niet had. Gelukkig hier gevonden. Heb ook gebruik gemaakt van de klantenservice en snel en goed antwoord gekregen. Volgende dag geleverd en stevig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda Gulden 13-01-2017 Via de website gekocht

Leuke koop ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen door de snelle levering en aantrekkelijke prijs van het product. De koop was makkelijk en de reactietijd van de klantensrvice kort en prima

Pluspunten

  • snelle levering
  • snelle reactie klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Vonk 13-01-2017 Via de website gekocht

Canon IP7250

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Van bestellen op de site tot aan de betaling ging allemaal zeer makkelijk met een scherpe prijs. Helaas viel mij op dat het een open doos product is geweest die mij opgezonden was. Dit zag ik vanwege de manier waarop de printer ingepakt was, en dat er nog een retour formulier van de vorige eigenaar in de doos zat, inclusief NAW en bank gegevens, en de reden van retour sturen product. Vind dit een slechte zaak!

graag had ik geïnformeerd willen worden dat het een open doos product betrof en daar zeker niet de nieuwprijs voor willen betalen.
Product is verder netjes maar correct is het niet.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jean-Paul 13-01-2017 Via de website gekocht

Same day

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met de Vandaag nog service mijn pakketje besteld op mijn werk, vlak na ons avondmaal stond de bezorger al aan de deur.! Geweldig

Pluspunten

  • Vliegensvlug
  • duidelijke bezorgkeuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steve 13-01-2017 Via de website gekocht

Quick and easy

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website makkelijk te gebruiken, uitgebreid keus van televisies en bijhorende accessoires ook makkelijk contact te maken via de web site als je toch een vraag wil stellen.
Bestelling als altijd zeer snel en makkelijk rond – en de aflevering naar wens en super snel. Ik heb Cool Blue nu een aantal keren gebruikt en ben zeer tevreden, ik kan ze echt aanraden.

Pluspunten

  • Snel
  • uitgebreid keus
  • Overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews