coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Benjamin 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel simpel, gebruiksvriendelijk, totaal niet ingewikkeld! super!

Service
23u45 besteld, de dag erop al aan de deur, wat wil je nog meer?

Assortiment
Er was niet wat ik specifiek wou, de combinatie in de laptop was niet altijd hoe ik het wou, maar das persoonlijk uiteraard.

Aanbeveling
Gewoonweg super, gemakkelijk, goede service, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pathenon 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus en een overzichtelijke internet site

Service
Snelle levering en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
Nooit lang zoeken

Extra toelichting
Kijk altijd eerst bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DrPhil 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk om het juiste product te vinden en af te rekenen.

Service
zondagavond besteld, maandag bij de buren afgeleverd toen ik aan het werk was. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen online is wel gemakkelijk, maar het antwoord is onduidelijk over wanneer het wordt afgehandeld

Service
De vier keer dat ik hiervoor klantenservice nodig had werd ik op dezelfde goede manier geholpen.

Assortiment
Compleet assortiment, maar soms onduidelijk over wachtperiode voor levering

Aanbeveling
soms wat onduidelijk over (tijd van) levering, maar in principe prima en fijne winkel

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy20 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website, met enkele klikken had ik mijn product gevonden!

Service
In de avond besteld, volgende dag in huis ? Het is nog echtwaar ook. Schitterende service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Iedereen moet zeker een keer kopen bij coolblue, een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wende 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vlot

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Fijne vlotte winkel

Extra toelichting
Lekker snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arend Streutker 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Laat niets te wensen over

Service
Doen niet moeilijk en geen moeilijke vragen.

Assortiment
Kan haast niet groter

Aanbeveling
Alsof je zelf in de winkel aanwezig bent

Extra toelichting
Kan echt geen negatieve zaken bedenken en de positieve, zijn te veel om op te schrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super eenvoudig om keuzes te maken en te vergelijken

Service
supersnelle levering

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreidt

Aanbeveling
super winkel, super promoties en een goede service

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk B 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzicht, goede beschrijving van het product

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende merken

Aanbeveling
Tien is de perfectie. Negen om aan te geven dat het excellent is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en elke keer weer een feest om het SMSje te krijgen dat de bestelling is ingepakt.

Assortiment
Voldoende keuze en snel te selecteren

Aanbeveling
Blijf een Fan van dit concept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed toegankelijke website

Service
supersnel en duidelijke informatie over de levering.

Assortiment
Ruime keus dus geen klachten.

Aanbeveling
Ddoet wat er belooft word

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
van thuis uit je luie zetel bestellen en kiezen

Service
besteld en op het afgesproken tijdstip geleverd

Assortiment
keuze te over en mooi te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Handige en zeer gebruiksvriendelijke site. Via mail houdt coolblue je zeer goed op de hoogte hoe het met je bestellig is en volgende dag heb je ze thuis.

Assortiment
Voor ieder wat wils, zeer uitgebreid gamma!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle toegang, duidelijke selectie naar de artikelen

Service
Punctuele aflevering de volgende dag, zelfs bij bestelling om 14:59.

Assortiment
Goed, voor de artikelen zoals je mag verwachten (het is geen Wehkamp...)

Aanbeveling
Gewoon een negen, (er is altijd ruimte voor verbetering) zegt het voort...

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk gevonden wat ik zocht!

Service
Meerdere leveringsmogelijkheden, aangepast aan mensen die niet altijd overdag thuis zijn. Levering binnen de beloofde tijdsspanne.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
online besteld en je krijgt direct mail terug over de bestelling en hoe het nu verder gaat. ook mailtje gekregen wanneer het aangeboden werd bij de post

Aanbeveling
ben gewoon erg blij dat ik de tablet bij jullie kon kopen want hij was verder overal uitverkocht

Extra toelichting
ja, als je een tablet of iets anders duurs verkoopt en laat bezorgen.. zorg dan dat ontvanger tekent voor ontvangst. ik kan nu zeggen dat ik tablet niet gekregen heb omdat ik nergens voor getekend heb

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Van Baeten Ch 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze

Service
Om 17u03 deed ik mijn bestelling en de volgende dag om 11u15 ontvangde ik mijn pakketje. Moet er bij zeggen pakket kwam van Antwerpen en de levering gebeurde in Ichtegem, dus wel een zekere afstand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inka 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Super! Je kunt tot 0:00 bestellen en hebt het de volgende dag in huis! Verder krijg je keurig mails hoever je bestelling is.

Extra toelichting
We hebben erg gelachen om de verpakking! Wat een humor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim van Veen 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supersnelle levering!

Assortiment
Bijna alles voor de liefhebber.

Extra toelichting
Met een gerust hart bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

christina 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon rustig thuis wachten

Service
Alles was duidelijk uitgelegd via de site

Assortiment
Ik vond er meteen wat ik zocht

Extra toelichting
Ik ben tevreden dus zal er nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle levering, goede kwaliteit product.

Service
levering op tijd binnen

Assortiment
ruime keuze producten

Aanbeveling
goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin Menger 06-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig via internet en correcte bevestiging.

Assortiment
Goed assortiment te vinden op internet.

Aanbeveling
Snel, correct en goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique david 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichterlijke site

Service
dienst na verkoop moet ik nog ondervinden, maar bestellen leveren is heel vlotjes en heel snel verlopen

Assortiment
Heel gemakkelijk en heel veel keuze

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bas 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ziet er goed en stevig uit

Service
Juist optijd

Assortiment
Alles te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reini 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue is online op elk moment beschikbaar wat handig is voor mensen die overdag druk bezig zijn. Met één klik zie je een groot aanbod van wat je zoekt.

Service
Je bestelling wordt secuur opgevolgd en je blijft op de hoogte. Voor je 't weet staat het pakket voor je deur, in handen van een vriendelijke postbode.

Assortiment
Veel keuze, soms te veel voor moeilijke beslissers. Ik vind dat de prijs goed meevalt.

Aanbeveling
Gezien de positieve ervaringen tot nu toe zou ik Coolblue zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bvd 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Produkt direct gevonden op de site.

Service
Bestelling in de avond,levering s'anderddags voormiddag

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique De Geyter 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Correcte prijs/kwaliteit en een klantgerichte website

Service
Top!

Extra toelichting
Ik vind het wel beklemmend dat ik enige tijd later na mijn bezoek aan de website een bericht via FB tref, dat mij duidelijk maakt of ik al een beslissing heb genomen over mijn aankoop?? Geen fijn gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overal gezocht in de winkels in mijn woonplaats naar dit artikel, helaas nergens te krijgen. Coolblue is derhalve good 4 me and you.

Service
S'avonds besteld volgende dag al in huis met goede begeleiding via mail en sms over de status.

Aanbeveling
Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanny 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke site met prima stap voor stap uitleg bij bestelling.

Service
Na bestelling word je zeer goed op de hoogte gehouden en snelle levering van bestelde product.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel Bruggemans 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online aankoop verliep vlot / sms en mail - stand pakket / snelle levering.

Service
Algemeen vlot verloop

Aanbeveling
Top deals / snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk P 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snel gevonden en makkelijk besteld

Service
Snelle levering en duidelijke informatie over de status van de bestelling

Assortiment
Nog nooi iets gezocht en niet gevonden

Aanbeveling
Gewoon erg tevreden. Enige verbeterpunt is dat ze niet altijd het goedkoopste zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerder in de winkel gekocht, ook een perfecte service. Online is ook top!!

Service
Zowel aan de telefoon als in de winkel, snel geregeld en een duidelijke uitleg op mijn vragen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Extra toelichting
Eerder in de winkel de tomtom gekocht, later online de hoes besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abe Brouns 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel, snel, duidelijk, geen opeens andere prijs....

Service
supersnel en op zondag binnen terwijl ik zaterdag pas om 22:00 uur had besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobas97 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk weergegeven, met een goed overzicht, niks op aan te merken

Service
Ik heb tot nu nog geen problemen gehad en de leveringen waren altijd optijd, ik had ook een keer om 23.45 bestelt en alsnog de volgende dag in huis, top service

Assortiment
Zeer groot assortiment vooral omdat coolblue bij elke categorie een speciale afdelingen heeft als voorbeelde de telefoon afdeling en beeld&geluid, maar alsnog verwacht ik wel meer producten om uit te kiezen omdat je dan een betere keuze kan maken voor wat je wilt.

Aanbeveling
Site ziet er prima uit, ook de gebruiks gemak is helemaal top en wat vooral fijn is dat ze ook nog eens filmpjes maken over bepaalde producten, dat heeft wel vaak invloed op wat je koopt

Extra toelichting
Het mooiste aan de winkel vind ik dat ze filmpjes maken over de producten, hierdoor krijg je meer zicht over hoe het product er nou echt uit ziet en of het goed of iets minder is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles zeer makkelijk te vinden op de site

Service
Bij vragen antwoorden ze snel

Assortiment
Er is genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
Zeer makkelijk te bestellen en supersnel in huis. Toppie!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wivineke 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik wist precies waar ik naar op zoek was, het was even zoeken, maar had het juiste product al gauw gevonden!

Service
Een 9 voor de service, omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Ik vind het ongelooflijk prettig dat ik op zondag mijn product kon bestellen en dat ik het meteen de volgende dag in huis had.

Aanbeveling
Coolblue heeft een ongelooflijk goede service en snelle levering! Coolblue maakt zijn motto meer dan waar: alles voor een glimlach! En dat bezorgt Coolblue je zeker. Ook met hun leuke pakketjes en hun 'wachttherapie'. Dat maakt het bestellen van een simpele toner voor je printer een leuke ervaring!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hugo 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na aanmaken profiel is je aankoop zo gedaan.

Service
Snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Op de typische (leuke) Coolblue-manier!

Assortiment
Wat hebben ze niet?

Aanbeveling
Alles voor een glimlach, wat je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jettie 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik had een vraag, werd na een uur al teruggemailt

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Ceulemans 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod met duidelijke informatie

Service
WYSIWYG :-)

Assortiment
Ruim aanbod maar je kan niet alles in huis hebben ;-)

Aanbeveling
1) Groot aanbod met duidelijke informatie
2) WYSIWYG
3) Ruim aanbod maar je kan niet alles in huis hebben
4) Snelle levering en voordelige geprijsd ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

priscilladj 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een account is snel aangemaakt, de stappen worden goed en uitgebreid uitgelegd.

Service
De braadpan die ik bestelde om 2200u 's avonds, was de volgende dag in huis!

Assortiment
Veel keuze, wanneer je ergens naar op zoek bent, zul je het product of een vergelijkbaar product zeker vinden.

Aanbeveling
Ruim assortiment, snelle bezorgtijd en ik werd netjes op de hoogte gehouden wanneet het product werd ingepakt, overhandigd aan het postorder bedrijf en vervolgens kreeg ik een bedankje. Dit geeft een vertrouwelijk gevoel en je merkt dat het beste eruit wordt gehaald.

Extra toelichting
De moeite waard om een kijkje te nemen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johan 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super goed opgezet!

Service
niet goed ruilen en verloopt allemaal prima

Assortiment
ruime keuze en prijs ook zeer goed

Extra toelichting
koop hier zeer graag geweldige service,winkels en post afwikkeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boa 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website

Service
Super vriendelijk te woord gestaan, quasi klok rond contacteerbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

det nagels 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanachter jouw pc bestellen, geen drukte of aanschuiven aan de kassa, wat wil je meer?

Service
Vriendelijke koeriers bezorgen je 's anderendaags jouw aankopen.

Assortiment
Ruime keuzes.

Extra toelichting
Perfectie bestaat nu eenmaal niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Betrouwbare shop

Service
Snelle service. Verschillende mogelijk heden van ophalen en levertijden

Assortiment
Gericht gezocht, nog niet gekeken wat ze nog meer hebben. Wat ik zocht was daar het goedkoopst en dan ook nog eens een combinatie korting.

Aanbeveling
Geen minpunten gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank DP 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen en bestellen vanuit je luie zetel. Kan het nog gemakkelijker!

Service
Besteld voor middernacht en 's anderendaags keurig afgeleverd.

Assortiment
Tot op heden vond ik er alles wat ik wenste.

Aanbeveling
10/10 hoeft waarschijnlijk geen verdere uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Blezer 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk om het goede product te kiezen. Goede uitleg op website.

Service
Besteld en correct 's anderdaags geleverd.

Assortiment
zie bij gemak

Aanbeveling
Alles is voorradig en perfecte aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De Diverse specifieke shops maken het makkelijk direct je spullen te vinden.

Service
Altijd goede service gehad.

Assortiment
Assortiment kan beter, Coolblue is niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Eric 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's-avonds gekocht en de volgende dag exact op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Top!!

Extra toelichting
Perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schacht marnick 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet er niet voor buiten en je kan shoppen via tablet of pc en aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikinkelaar 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken op de site is erg overzichtelijk en handig.

Service
De service is gewoon goed. Tot 12 uur in de avond bestellen is volgende dag leveren met een overzicht via mail of sms waar je bestelling zich bevindt.

Assortiment
Ruim aanbod .

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site, super snelle levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews