coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vincent 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Duidelijk info over voortgang.

Assortiment
Voldoende assortiment. Niet uitputtend, maar genoeg.

Extra toelichting
Goed aanbod, snelle service en duidelijke taal.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Brenda 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht naar een tiptoi deze kwam meteen naar boven en ook nog is als goedkoopste!

Service
Omdat het de goedkoopste was en ik nog niet van deze site had gehoord was ik even bang of m'n bestelling wel aan zou komen!
Maar gelijk de volgende dag is hij bezorgt

Assortiment
Jammer dat niet alles te koop is!

Aanbeveling
Echt top service en nog de goedkoopste ook! Zonder verzendkosten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

wanneleen 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wijst zichzelf uit!

Service
Onvoorstelbaar, besteld om 23u30 en geleverd in de voormidag van de dag nadien.

Assortiment
Ik kocht een gezelschapsspel dat al enkele jaren oud is en toch nog in hun assortiment zit.

Extra toelichting
Ik kon hetzelfde gezelschapsspel nergens goedkoper vinden dan bij Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VeerleVH 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel, afhalen op zelf gekozen afhaalpunt wanneer het jou past. Gemakkelijker kan toch niet?

Service
Vroeger hebben we al eens een product terug gebracht naar de winkel waaraan iets scheelde. Zonder problemen een ander exemplaar meegekregen. Echter dat werkte ook niet naar behoren, dus ook terug gebracht. Zonder problemen werd ons geld terug op onze rekening gestort.

Aanbeveling
Alles prima. Wel is het zo dat als je het pakje laat leveren in een afhaalpunt (dus niet bij je thuis), je een dag extra moet rekenen om het te kunnen afhalen in je afhaalpunt. Dat is niet erg, maar wel rekening mee te houden bij bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en er is duidelijke informatie.

Service
Snelle leveringstijd.

Assortiment
Vele uiteenlopende producten zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Ik beveel zonder twijfel deze winkel aan mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yannick 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles overzichtelijk opgedeeld in diverse webshop, voorzien van goed advies, voor de juiste keuze(s)!

Service
Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag razendsnel in huis, top!

Assortiment
Assortiment is zeer breed en diep!

Aanbeveling
Alles bij elkaar opgeteld gewoon een perfecte winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aline van Dijck 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
met enkele klikken vanuit mijn zetel overzicht van alle producten die aan mijn selectie voldoen.

Service
snel, overduidelijk en met meer tussentijdse informatie dan ik bij anderen gewend ben

Assortiment
zeer uitgebreid waardoor je niet weet of je nu "alles"; gezien hebt.

Aanbeveling
alles in goed verlopen, snelle en correcte service

Extra toelichting
Na de overschrijving en betaling stond te lezen: "uw betaling dient nog gecontroleerd te worden" het was mij niet duidelijk wat bedoeld werd en wie diende te controleren.Deze vermelding bracht mij even in verwarring. Na een telefoontje met jullie vriendelijke meneer bleek dit een stap te zijn die jullie zetten.Misschien kan een positieve reactie gegeven worden op de bestelling en betaling en kan u die vermelding gewoon weglaten. Pas als blijkt dat de betaling niet OK is zou u een mededeling kunnen plaatsen.Een dergelijke volgorde lijkt mij klantvriendelijker en brengt me niet in twijfel over het correcte verloop van de betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk artikelen vergelijken, artikelen zijn altijd snel in huis en kan je makkelijk bij andere post nl punten laten bezorgen, top!

Service
Super! vooral de klantenservice via whatsapp is zeer handig

Assortiment
Alle elektronica kan ik hier vinden tegen de goedkoopste prijs.

Aanbeveling
Ik bestel mijn elektronische artikelen nu altijd op coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van de Laar 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk

Service
Een heel vlotte service

Assortiment
Heel duidelijk en veel aanbiedingen

Aanbeveling
De prijzen zijn heel duidelijk en scherp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick hanoulle 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk zoeken en overzichtelijk

Service
zeer bereidwillig om te helpen,ook op fb

Assortiment
een zeer ruime keuze en extras

Aanbeveling
klantvriendlijk,snelle levering,kosteloze verzending,zelfs leveren op zondag

Extra toelichting
altijd vriendelijke medewerkers,zelfs als ik blijf zagen,altijd correct en goed geholpen,problemen worden dadelijk opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en handig

Service
Goede garantie, retour zonder morren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joske 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, ruime keuze, duidelijke omschrijvingen

Service
Nadat ik een fout type besteld had werd er niet moeilijk gedaan en werd alles onmiddelijk omgeruild. 1 dag later ontving ik het nieuwe product al.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ruime keuze, goede en snelle service, overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maria 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor mij eerste keer om via webshop iets te kopen,was makkelijk en goede begeleiding

Service
Zondag besteld en maandag al in huis,super!

Assortiment
Heb hier niet zo goed op naar gekeken,alleen bij printers, die had ik nodig.

Aanbeveling
Erg vriendelijk word je geholpen,heb dit nog nooit gedaan is mij zeer goed bevallen.

Extra toelichting
Mijn dochter(helaas overleden ) deed alles met een computer, voor mij is het nu iedere dag opnieuw leren,samen met mijn kleindochtertje, die al veel meer weet van deze dingen,zoeken we onze weg op de computer. Dit is mij zeer goed bevallen,wist niet dat het zo eenvoudig kon gaan. Ga het zeker meer doen,online - shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasha 04-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op vele plaatsen was deze game uitverkocht maar hier heb ik het nog kunnen aankopen!!!! Petekindje blij!!!

Service
Zondagnacht besteld en dinsdag al in de bus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zoektocht naar specifieke producten niet altijd evident. De verwijzing naar speciale hostingsites is niet echt transparant. Ik mis ook een home-knop naar de home-pagina.

Service
Ongelooflijk snelle & vlotte levering !

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

M Janssen 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten goed en snel te vinden op de website

Service
Zondagavond 23:20u besteld en de volgende ochtend 10:45u in huis gedurende de sinterklaasperiode!!

Aanbeveling
Excellente logistiek, prima communicatie, normaal prijsniveau, breed assortiment, duidelijke website. Voldoet op alle fronten aan verwachtingen.

Extra toelichting
Zeer duidelijke en accurate communicatie tijdens afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Kan veel bestellen op internet en volgende dag in huis,en als je wild hebben ze een echte winkel waar je terecht kunt.

Service
Had een reserve accu 1,5 Ah mee besteld voor de bladblazer maar moest zijn 2.0 Ah. Mijn fout is zonder mijn tussen komst verholpen door een 2,0 mee te leveren

Assortiment
Ik heb zo gekeken op internet maar er is ook van alles te bestellen

Aanbeveling
Is een optel sommetje van boven staande, en de mogelijkheid om je verhaal kwijt te kunnen,als je wild kan je telefonisch teruggebeld worden als je een klacht heb. Het bedrijf zet zich volledig in betreffende klantvriendelijkheid.

Extra toelichting
Is verder niets aan toe te voegen,ga zo door zal ik maar zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CeeMee 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is zeer makkelijk te gebruiken. Een paar klikjes om de nodige zoekopties te kiezen en je hebt een overzichtelijke lijst van alle artikelen die in aanmerking komen.
Ook handig is de vragenlijst die je kan invullen om te bekijken welke toestellen uiteindelijk het beste aan je eisen voldoen.

Service
Het is heel handig dat je de bestelling stap voor stap kan volgen. Een bestelbevestiging, betaalbevestiging, mailtje wanneer je bestelling verpakt werd, wanneer ze verzonden werd... Super service!

Assortiment
Het assortiment is ruim genoeg. Ik heb snel gevonden wat ik nodig had!

Aanbeveling
Niets aan te merken op deze winkel! Hier koop ik zeker nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita De Voegt 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig thuis bestellen zonder veel strech

Service
alles volgens de doorgestuurde mail's

Assortiment
uitgebreide collectie, intressant

Aanbeveling
nog geen enkel probleem gehad.

Extra toelichting
snelle levering,altijd de juiste toestellen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Kuipers 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, na bestelling snelle levertijd

Service
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Heel divers

Aanbeveling
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RA van Ekelenburg 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk , artikelen zijn makkelijk te vinden.

Service
Mijn gsm hoesje ging 4 weken na aankoop kapot , mail gestuurd naar de klantenservice en na een paar dagen had ik een nieuw hoesje in huis zonder dat ik het kapotte hoesje terug hoefde te sturen.
Kijk , dat is nou nog eens service , KLASSE.

Assortiment
Alles wat je zoekt is hier te vinden.

Aanbeveling
Ruim assortiment , scherpe prijzen , fantastische goede service.

Extra toelichting
Ik heb al diverse malen via de site besteld maar ook in de Coolblue winkel in Rotterdam werd ik bij de aankoop van een HP laptop geweldig geholpen. Gewoon een goed en vertrouwd adres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitchell 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Nobody is perfect, maar jullie zitten wel heel dicht in de buurt.

Service
Hetzelfde zoals hierboven, perfectie bestaat niet, je kan dit wel bijna evenaren :P

Extra toelichting
Coolblue the best!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frizz 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Misleidende info op site. Extra diensten (wasmachine op trekschakelaar) zijn niet goed aan te geven tijdens bestelproces.

Service
Oude wasmachine niet meegenomen door vervoerder. Wordt niet meteen aangesloten op trekschakelaar. Klantenservice leest mail niet goed en beschuldigd me van onwaarheden. Ik had bewijs dat ik gelijk had. Na een week nog geen gebruik van wasmachine kunnen maken, na dagelijks contact te hebben gehad. Coolblue is een dozenschuiver, iets anders en het gaat fout.

Assortiment
Assortiment is groot, prijs niet laag.

Aanbeveling
Door fouten bij klantenservice en weigering vervoerder oude wasmachine mee te nemen, beveel ik ze niet aan voor grote apparaten.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-12-2015

Beste Frizz,

Wat ontzettend vervelend dat de levering van de nieuwe wasmachine niet is gegaan zoals verwacht. Het is uiteraard niet prettig dat uw oude wasmachine niet is meegenomen. Graag zoeken we dit voor u uit. U kunt contact opnemen via klantenservice@coolblue.nl.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marijke 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Toegankelijke en duidelijke webshop

Service
Echt supersnel geleverd. Goede info over de status van het bezorgproces.

Assortiment
Goede prijs in verhouding tot andere webshops. Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
2 keep product gezien die niet op voorraad was maar doormiddel van email goed op de hoogte gehouden wanneer product snel op voorraad was.

Service
Zie gemak

Assortiment
niet heel veel verder gezocht maar direct op product uitgekomen via google.

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Grootveld 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg makkelijk zoeken met filters zodat je de zoekresultaten steeds overzichtelijker krijgt.

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden over de verwerking van mijn bestelling via de email en zoals op de site aangegeven de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Zeer veel keus.

Aanbeveling
Al meer bestellingen gedaan naar volle tevredenheid.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie stoel inkopen doen en morgen in huis hebben.

Service
Snelle levering

Assortiment
veel keuze en goed te vinden in de webshop door goed filtersysteem

Aanbeveling
prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen Cox 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles goed te vinden en makkelijk te bestellen

Service
vandaag bestellen en morgen al thuis geleverd !

Assortiment
je kan er vanalles vinden

Aanbeveling
is superhandig, makkelijk en thuis geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas 03-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
Bestellen gaat supergemakkelijk, en de communicatie tussen bestellen en afleveren aan huis is top.

Aanbeveling
Het zou leuk zijn als de prijzen nog wat scherper stonden. Vaak zijn er nogal wat vergelijkbare sites die hetzelfde product een stuk goedkoper aanbieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Djeedy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede levering

Service
Word goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Nvt

Aanbeveling
Leuke site goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Derk 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk website, simpel bestel proces. Kind kan de aankoop doen

Service
Goede en snelle bezorging. Cool Blue delivers!

Assortiment
Groot en divers

Aanbeveling
Heb je iets nodig dan is Cool Blue een uitstekend startpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nika6567 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel en klantvriendelijk

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
perfect winkelen en zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Paque 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg overzichtelijke site met aardig wat info per product. Bestelling liep erg vlot.

Assortiment
Ruime keuze, paar keer een productspecifiek accessoire niet in aanbod, maar dan weer wel een alternatief bij CB gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

corryn Rudy 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
word aan huis gebracht zéér snel

Service
vriendelijk en snel

Assortiment
je vind alles

Aanbeveling
veel keuze van goede kwaliteit

Extra toelichting
ik vind het super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
Alles duidelijk op mail, iedere stap dat er werd ondernomen. Ook de thuisbezorgend was top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jordie 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime besteltijd en snelle levering
ook erg blij met mogelijkheid af te laten leveren bij een postkantoor!

Service
prima feedback over bestelling zowel via mail als sms, pakket netjes verpakt

Assortiment
niet heel veel keuze, wel genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eminent EM7480 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Op de site vind je bijna altijd het product wat je zoekt, ook wanneer het elders niet te vinden is.

Assortiment
Zie hierboven.

Extra toelichting
Bezorging van de bestelling is werkelijk zeer snel. Het artikel is goed en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon prima

Service
In de avond besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Cool blue had wat ik zocht voor een goede prijs.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaande beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk in gebruik

Service
Vlot correct en snel. Top!

Assortiment
Heel ruime gevarieerde keuze

Aanbeveling
Gewoon super goede

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudige en gemakkelijk toegankelijke site.

Service
De service is perfect !

Assortiment
Ze hebben niet alles in hun gamma. Vooral kleinere artikelen ontbreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toevallige koper 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het product is makkelijk te vinden met behulp van de gestructureerde oplijstingen.

Service
Leveringsdatum 2 dagen later gevraagd omdat ik enkel op die datum thuis was. Niemand gezien of gehoord.Dag later dan gevraagd het artikel geleverd.Bijgevolg nogmaals een dag later naar de post kunnen gaan !!

Assortiment
Voldoende artikelen aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rudi Zolder 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle levering. Jammer dat BPost niet even accuraat is ( vond briefje in brievenbus dat ik naar de post moest komen om pakket op te halen hoewel ik op het tijdstip van bezorging thuis was en zelfs zat te wachten tot er werd aangebeld: postbode heeft wellicht niet aangebeld).

Assortiment
Mis soms meer professionele machines/apparaten.

Aanbeveling
Gamma voor de iets professionelere klant is beperkt of niet aanwezig (betreft vooral machines houtbewerking).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jonathan 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De opbouw van de site zit goed in elkaar, waardoor het overzicht op de producten optimaal is.

Service
Doordat deze firma één dag na de bestelling levert, kunnen we niet anders dan zeggen dat de service perfect is.

Assortiment
Ze beschikken over een zeer groot assortiment, maar van sommigen items zouden wat uitgebreider mogen zijn.

Aanbeveling
Het is een zeer gebruiksvriendelijke winkel waardoor het shoppen van producten een plezier wordt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SCHEPERS Dominique 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gezocht Sinterklaas cadeau voor het kleinkind.
De speelgoedwinkels beleven deze maand drukke periodes. Bij de webwinkel coolblue heb ik geen frustraties in het verkeer, niet aanschuiven aan de kassas enz. Eenvoudig en gemakkelijk speurwerk naar het juiste artikel.

Service
;s anderendaags door bpost aan huis gebracht. Wat wil je nog meer, gewoon prachtig.

Assortiment
Als je de reclameboekjes van speelgoed bekijkt vindt je bij coolblue heel veel dezelfde artikelen.

Aanbeveling
Gemak, Service en het assortiment zijn voor mij Top.
Waarom zou ik jullie niet aanbevelen ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk de keuze te maken uit de lijs met producten.

Service
Levering in de beloofde termijn. Producten zijn goed verpakt.

Assortiment
We waren op zoek naar een koptelefoon en de keuze is zo groot: door de bomen zie je bijna het bos niet meer.

Aanbeveling
Overzichtelijke site, groot assortiment en levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

andré 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bereikbaar

Service
effectief de volgende dag geleverd

Assortiment
snelle desktop gevonden aan de normale prijs

Aanbeveling
ik koop hier regelmatig en ben steeds goed bediend geweest, ook heb ik eens een retour afgehandeld zonder enig probleem

Extra toelichting
door een fout van mijnentwege heb ik een bundel bijgekocht met opties die ik feitelijk niet nodig heb (klavier en muis zonder kabel en HDMI kabel voor scherm)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo Thijs 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle navigatie door de website om bij het gezocht product te komen

Service
ik zou eigenlijk 10 moeten geven

Assortiment
groot assortiment en keuzemogelijkheden

Aanbeveling
gemak van zoeken, veilige betalingsmogelijkheden, snelle levering, groot assortiment, goede prijs/kwaliteitsverhouding, geregeld (kortings)acties, waarschuwing als een kortingsbon gaat verlopen

Extra toelichting
doe zo verder; (misschien nog meer (kortings)acties?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
Prima te woord gestaan en geholpen met de bestelling en de kortingscode.

Assortiment
ruim voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fernand Moons 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Elke bestelling wordt correct op het juiste tijdstip geleverd

Service
Alles verloopt correct en vlot

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Tot hiertoe vlotte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janse catherine 03-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voor een leek als ik was het zelf poepsimpel

Service
duidelijke instructies

Assortiment
prijs kwaliteit ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews