coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1446 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marcus 15-06-2017 Via de website gekocht

geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen iets besteld bij Coolbleu. Altijd snelle service en duidelijke bezorgafspraken. Alles wat er gebeurd met je bestelling wordt goed met je doorgenomen en je hebt een veilig en zeker gevoel als je hier iets besteld. Raad iedereen aan om hier te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

miek 15-06-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering met veel communicatie. Aardig personeel. Top!
Wasmachine keurig en snel geinstalleerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons53 15-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke maar gedetailleerde webshop. Tevens erg goed e-mail verkeer waarin je subliem op de hoogte wordt gehouden van je bestel status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 15-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne klantenservice & snelle verzending. Alle gegevens netjes pet mail ontvangen & afgehandeld. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is niet altijd de goedkoopste en dat willen ze ook niet zijn. Wel zijn ze de beste en vandaar dat ik bij Coolblue heb gekocht. Voor 23.59 besteld is de vlgende dag in huis, daarnaast den ze zaken met humor, van opdrachtbevestiging tot verpakking, ze toveren een glimlach op mijn gezicht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vera 15-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De bestelling wordt de volgende dag bezorgd.
Je wordt continu op de hoogte gehouden hoe laat de bezorging plaats vindt.
Zeer vakkundig personeel, beschaafd en beleefd. Sluiten het apparaat voor je aan en controleren of alles werkt.
Het hele proces verliep volgens plan.
Waar heb je dat nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Berndsen 15-06-2017 Via de website gekocht

Helder en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder en snel. Het enige wat ik niet kan beoordelen zijn de onderliggende diensten.
Gratis bezorging is mooi, maar wie betaald daar de prijs voor?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 15-06-2017 Via de website gekocht

niks mis mee

Algemene score

9,0
no nonsens web site is simpel je gaat uitzoeken ,,bestellen -bevestiging -versturen - ontvangen en plezier hebben van je aankoop.
kom je er niet uit bij aankoop ,of gebruik prima klanten service

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jadot Patrick 15-06-2017 Via de website gekocht

Steeds wederkerende uitstekende service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering best in orde,en snel!uitmuntend .,Hierop best'el je met plezier en nogmaals uitstekend,perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 14-06-2017 Via de website gekocht

Ook garantie bij Coolblue goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Fitbit was binnen een jaar al aan het aftakelen, maar ik kreeg het hele aankoopbedrag terug en heb nu een nieuwere (en mooiere) Fitbit ervoor in de plaats kunnen kopen! Niet verwacht, top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorrian D. 14-06-2017 Via de website gekocht

Prima service zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk te vinden wat ik zocht en zoals je van Coolblue verwacht ook snelle levering zoals ze beloven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 14-06-2017 Via de website gekocht

geweldige service ,niks is ze teveel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles staat zeer overzichtelijke op de website en duidelijk aangegeven of het op voorraad is zoniet dan staat erbij wanneer het er weer is
duidelijk aangegeven als je voor 23,59 besteld dat het de volgende dag geleverd word

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny 14-06-2017 Via de website gekocht

Te laat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Te laat geleverd geen goede info over je bezorgdatum en tijd. Eerst zaterdag toen zondag en nu vanavond als het goed is. Het is nu 1945 uur en nog steeds niks bezorgt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-06-2017

Beste Danny,

Wat zuur dat de levering van je pakket zo lang in beslag neemt. Dit is absoluut niet wat je van ons mag verwachten. We beloven een levering de volgende dag, dus mag je er ook vanuit gaan dat je de volgende dag in het bezit bent van een pakketje. Zou je je ordernummer kunnen doorgeven via geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we graag hoe het verder zit met je bestelling.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Wim Ploeg 14-06-2017 Via de website gekocht

Volgende dag geleverd, 7 dagen per week.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service (ook op zondag).
Kundig personeel. Bereikbaar via telefoon, WhatsApp, email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 14-06-2017 Via de website gekocht

Vlotte site, zeer ruim aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind steeds wat ik zoek aan scherpe prijzen. De bestelling, betaling en snelheid bij levering is naar mijn wensen zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vlotte bestelling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vlot gevonden wat ik zocht, goede technische fiche en uitleg. Snelle levering in stevige verpakking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Peperkamp 14-06-2017 Via de website gekocht

Ruim aanbod en supersnelle levering!

Algemene score

9,0
Goed ingedeelde website, je kan het makkelijk vergelijken qua prijs en specs en dan je keuze maken. Snelle levering en bevalt iets niet kan het zonder probleem retour. Coolblue is snel en betrouwbaar!

Reageer

Grendel 14-06-2017 Via de website gekocht

Absoluut top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant. Snelle service, nooit problemen en als er iets is, wordt je zonder uitzondering vriendelijk, correct en bliksem snel geholpen.

Reageer

Bart 14-06-2017 Via de website gekocht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bondig advies voor een TV en smartbar. De keuze is enorm dus enige kennis van zaken was nodig om een gedegen keuze te kunnen maken. Vriendelijke en kundige medewerker, er werd de tijd voor mij genomen, waarna ik op mijn gemak een keuze kon maken. Het wekt sympathie dat medewerker niet stuurde op een verkoop, maar de focus hield op mij adviseren. Dat gaf bij mij de doorslag. Alles is in goede staat en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 14-06-2017 Via de website gekocht

supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website. Was onder de indruk van de snelle levertijd. Ook de mogelijkheid om vragen te stellen was bijzonder klantvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daniella 14-06-2017 Via de website gekocht

Goeie kwaliteit super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en ruime keuze! Precies wat ik verwacht van een winkel en online webshop! Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 13-06-2017 Via de website gekocht

Super bezorgen ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koffie app stuk op zaterdag, bij coolblue op de website een nieuwe gevonden, super snelle bezorging op Zondag. Geweldig!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 13-06-2017 Via de website gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en betrouwbaar. Ruim assortiment. Klantvriendelijke algemene voorwaarden zoals 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda v Holland 13-06-2017 Via de website gekocht

Super service en vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kwam bij Coolblue terecht omdat ik advies nodig had over thuiswerk mogelijkheden mbt netwerkopties en ik kreef fantastisch advies

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Fitters 13-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond om 21:00 besteld en de volgende om 12:30 geleverd. Dat is tenminste woord houden. Top service. 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 13-06-2017 Via de website gekocht

perfecte services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles van Coolblue verdient een 10 met een griffel ;-)
De site is overzichtelijk, de levering super snel en correct.
Het bestelde was netjes verpakt en voldeed precies aan onze verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer via Coolblue een product besteld. Mijn wasmachine was binnen een werkdag geleverd, op de derde verdieping en gelijk aangesloten. Erg handig als bewoner van een studentenhuis met weinig ervaring in het tillen van wasmachines naar de derde verdieping en het aansluiten hiervan. Aanrader dus! Daarnaast heb je geen last van verpakkingsmateriaal, en krijg je (stipt) een half uur van te voren te weten dat ze onderweg zijn, niet te missen dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering, tas was goed verpakt voor verzending en product was precies wat ik had verwacht naar aanleiding van de gegevens op de site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 13-06-2017 Via de website gekocht

Verschrikkelijk

Algemene score

1,0
Eerst al een hoop gezeur met een cadeau bon.
Die bij een retour zending niet meteen gebruikt kan worden.
Daar voor gebeld heel erg lang in de wacht te hebben gestaan.
2 x toe een half uur.
Werd de verbinding verbroken.
Nu wordt het product niet meer retour genomen.
Met een klacht krijg je alleen sorry te horen ze doen voor de rest niks.
Je kan beter gewoon naar de winkel gaan in je woonplaats

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-06-2017

Beste Linda,

Wat ontzettend naar om te moeten zien dat je ons zo hebt ervaren. Dat is natuurlijk niet wat je verwacht wanneer je bij ons bestelt. Jammer genoeg is je verhaal ons niet helemaal duidelijk, dus willen we je vragen om nogmaals contact met ons op te nemen, zodat we je alsnog goed kunnen helpen. Mocht je liever een e-mail sturen, kun je altijd je klacht mailen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

onsjoske 13-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en breed productaanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al veel verschillende producten aangeschaft via Coolblue. Ben nog nooit teleur gesteld. Altijd weer redelijke prijs en uitstekende service. Wat ik helemaal top vind: als ik iets nodig heb, dan denk ik zelf "dat zullen ze wel niet hebben". Dan ga ik zoeken en dan hebben ze het toch en nog veel keuze ook! Dikke pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene Janssen 13-06-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met veel informatie. Heerlijk om gewoon thuis een weloverwogen keus te maken. Bezorging goed te volgen en altijd correct volgens opgave. Slechts eenmaal gebruik gemaakt van de klantenservice: een "echt" mens aan de lijn, prettig contact en prima geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue komt na wat ze beloven! 13-06-2017 Via de website gekocht

Super service. Betrouwbaar en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue komt na wat ze beloven. Leveringen zijn altijd mooi op tijd. Daarnaast is de website erg duidelijk en overzichtelijk. Gewoon een fijne winkel om te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vakkie 13-06-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijs voor een goede kwaliteit televisie een echte aanrader! Snelle levering. Moeite waard om je te oriënteren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imperial HD5 Kompakt 13-06-2017 Via de website gekocht

Schitterende service

Algemene score

9,0
Handig: bestellen via website, betalen, effectief levering volgende dag zelfs op zondag en niet tevreden is geld terug zonder discussie.

Reageer

Johanna 13-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een aankoop bij coolbleu Was nieuw voor mij.maar......ben erg tevreden,.stipte levering,alles verder zeer duidelijk. Ga ik zeker in de toekomst gebruik van maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marol To 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's Avonds besteld, 's ochtends geleverd. Heel handig als je een artikel dringend nodig hebt. Ik bestel graag weer bij Cool Blue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc Dessart 13-06-2017 Via de website gekocht

Bon prix / Livraison rapide et gratuite !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Les prix sont très intéressants;
La livraison est rapide et gratuite.
Il est possible d'essayer les produits pendant 30 jours.
Le site est agréable à utiliser e t fluide !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rineke 13-06-2017 Via de website gekocht

scherp geprijsd, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik kon kiezen tussen een ander grote winkel en Coolblue. Gekozen voor Coolblue omdat we goede ervaringen hebben met de klantenservice voor hulp of bij een gebrek aan een apparaat. Dit werd altijd goed opgepakt en we werden goed op de hoogte gehouden middels mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 13-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke website met scherpe prijzen en fantastische service. Heb hier al eerder iets gekocht met zeer positieve ervaringen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Heiningen 13-06-2017 Via de website gekocht

Snel en goed geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede website met een goede en duidelijke omschrijving met een mooi prijskaartje.
Binnen 24 uur geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerard 13-06-2017 Via de website gekocht

Keurige eigentijdse webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor (tamelijke speciale) zelfbouw PC nagenoeg alles kunnen vinden bij CoolBlue.
Prijzen zijn marktconform, dus niet de laagste, maar de levering is snel en keurig, het bedrijf maakt ook een ervaren en degelijke indruk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-06-2017 Via de website gekocht

Zelfs op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ambitieuze aanpak en klantvriendelijkheid. Je ervaart dat er alles aangedaan wordt om retouren te voorkomen. En dan wel al wi-win.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vieverde 13-06-2017 Via de website gekocht

in een oogwenk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor super snelle levering, goed kunnen volgen waar mijn bestelling is en de mogelijkheid om met korting licht beschadigde bestellingen van uitgezochte item te doen, geef ik Coolblue het hoogste punt in webwinkels. De wachttherapie die ook geleverd wordt is voor mij dus overbodig maar de bezorger was blij met de feestelijke ontvangst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dave 13-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke shop, aantal filters zou nog iets beter kunnen, maar snel gevonden wat ik zocht. Voornaamste reden was volgende dag bezorgd als je voor 23:59 besteld, en dat zelfs op zondag!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

renee 13-06-2017 Via de website gekocht

Afhandeling goed, pakket netjes en op tijd geleverd. Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor Coolblue vanwege de betrouwbaarheid. Artikelen goed vindbaar op website.
Coomunicatie rondom levering netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sturwi 13-06-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft relavante productinformatie opende sites, scherpe prijzen en de leveringen zijn bijzonder snel.
Helaas ging er iets mis bij de betaling/verzending waardoor ik niet echt kon zien of voor hetgeen 23:30h besteld volgende dag in huis ook echt werd nagekomen. De dag erna iig wel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inez 13-06-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en snelle reactie bij vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond rond 22.15 uur besteld, maar idd de volgende dag geleverd zoals de website aangeeft, klasse.
Na de levering op zaterdag had ik een aanvullende vraag over de bestelling, maar na ongeveer een uur had ik al een antwoord, wat ik erg snel vind. Tevens was dit antwoord ook gewoon duidelijk en liet dat neits meer te raden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 13-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke goed overzichtelijke site en lekker snelle levering . Bezig met een verbouwing en stofzuiger nodig ,bestelt en volgende dag al binnen super .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 12-06-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Aardige

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat ik 2x n defect product heb gekregen werd er over t omruilen niet moeilijk gedaan en de bezorging verliep vlekkeloos. Wel begripvolle mensen dus. Nu n goed product v een ander merk in huis. Aan de telf. en in de winkel zeer aardige mensen. Super dat ze elke dag tot 00.00 telefonisch te bereiken
zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anne van de Water 12-06-2017 Via de website gekocht

Goede service en stipt op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert wat je wilt en komen ook de afspraken na die ze met je maken! Dat is erg fijn als consument en hoef je niet in onzekerheid te zitten wachten op je pakket. Alles is goed verzorgt en daar wij op een boven woning wonen wilde de bezorger helemaal tot boven meelopen om het zware pakket af te geven! Top natuurlijk! Ook moest ik bij het einde van de bestelling er lachen om de wachttherapie! Wat een goed idee en erg leuk om te zien ook de uitpak video om je skills te verbeteren waren hilarisch echt een aanrader om eens te bekijken als je iets hebt besteld! Groeten Anne

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews