coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mo 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk.

Service
Komt afspraak na en communicatie via mail is perfect.

Assortiment
Voldoende.

Aanbeveling
Vertrouwd en veilig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cole 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen profiel moeten aanmaken!

Service
Correcte en snelle informatie via mail (ook met staking Bpost)

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden

Assortiment
Voldoende keuze, maar geen door de bomen en bos niet meer kunnen zien assortiment

Aanbeveling
Producten zijn makkelijk te vinden en het product is snel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jet 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service geen verzendkosten
Makkelijk in gebruik

Service
Ideaal en super snel

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb

Aanbeveling
Bezorgd zelfs op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn F 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De productpagina's zijn overzichtelijk en bevatten alle nodige specificaties voor het product. Ook kun je meteen de reviews van het betreffende product bekijken.

Service
De service is uitstekend! Ik heb mijn product binnen 1 dag ontvangen. Zelfs omdat ik op zondag bestelde maakte dit niets uit. Het product werdt tussen de tijden geleverd die voorheen vermeld waren.

Assortiment
CoolBlue heeft een rijk assortiment aan producten. Alles is gemakkelijk te vinden, zelfs wanneer producten al wat jaartjes oud zijn.

Aanbeveling
Voorheen dacht ik dat CoolBlue over het algemeen duurder was dan andere webshops. Alleen bleek deze nu stukke goedkoper te zijn.

Extra toelichting
Het product PHILIPS SHE8000 ZWART heb ik al eerder gehad alleen ging deze recentelijk stuk. Ik ben zo tevreden over deze oortjes dat ik ze zo snel mogelijk weer besteld heb, en dan wel bij CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Brunings 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen problemen

Service
Vriendelijk,meedenkend en bereidwillig geholpen.

Assortiment
Misschien toch nog een iets ruimer assortiment verwacht...

Aanbeveling
Prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Patty 16-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website spreekt voor zich en is lekker snel.

Service
De wasmachine werd de volgende dag al geleverd, zoals met bijna alle producten. En de mannen die het kwamen brengen hadden verstand van zaken en veel plezier in hun werk.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en makkelijk te vergelijken met elkaar op de site.

Aanbeveling
Al met al heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke afbeelding en omschrijving

Service
Informatie via mailing

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Doet wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kon snel alles vinden

Service
Klikken kassa volgende dag in huis

Assortiment
alles wat ik wilde was voorhanden

Aanbeveling
snel betrouwbaar vakkundig dus heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdi 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, info over producten duidelijk.

Service
Dag en nacht staan medewerkers klaar om antwoorden te geven op verschillende manieren. De klant is meer dan Koning bij Cool Blue

Assortiment
Alles wat ik zocht, kon ik ook bij Cool blue vinden. Goedkoper zelfs soms

Aanbeveling
Zeer tevreden over alles. Met name de bezorging. Het is bijna overdreven als je het niet gewend bent, om zoveel informatie te krijgen over de bezorging b.v. Door wie het bezorgd wordt, hoe laat, badgenr van de bezorger etc etc
Waanzinnig goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, heldere informatie,eenvoudige handelingen.

Service
Snelle levering, stipt op tijd.

Assortiment
Ruime keuze.

Extra toelichting
Geweldig eenvoudig, snel en simpel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijk en snelle zoekmogelijkheden.

Service
In al die jaren nog nooit een teleurstelling meegemaakt. Wat je afspreekt en wat wordt beloofd krijg je.

Assortiment
Altijd Up-to-date en concurerend.

Aanbeveling
Zekerheid van een goede betrouwbare aankoop, goed verpakt en een snelle levering.

Extra toelichting
Ter overweging: een fysieke winkel in Alkmaar of directe omgeving!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekmachine en makkelijke site om producten te kopen

Service
Super snelle levering. Ze komen hun belofte na.

Assortiment
Brede keuze van diverse producten

Aanbeveling
Gewoon Zeer tevreden omdat ze doen wat ze beloven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JL 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle reactie van Coolblue nadat je bestelling geplaats hebt.

Service
Duidelijk in afhandelingsprocedure. Coolblue houd je goed op de hoogte.

Assortiment
Groot assortiment producten.

Aanbeveling
Ik kende Coolblue niet. Dankzij mijn dochter 'n goede ervaring rijker!

Extra toelichting
Bezorgdienst minder...te gehaast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het juiste product is makkelijk te vinden met de verschillende filters en zoekmogelijkheid.

Service
De volgende dag 's avonds (gratis) bezorgd en eenvoudig terug kunnen sturen omdat het product niet aan mijn verwachtingen voldeed.

Aanbeveling
Ze hebben veel producten en daarbij snelle & gratis leveringen op afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigatie vanzelfsprekend, logisch en overzichtelijk. Artikelen als vanzelf te vinden

Service
Leveringsafspraak volledig nagekomen

Assortiment
Meerdere keuzemogelijkheden en per alternatief een korte omschrijving, recensies en samenvatting plus- en minpunten.

Aanbeveling
Zie boven in combinatie met een scherpe prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gracia 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke webshop en handig dat je producten kunt vergelijken.

Service
Snelle levering en altijd bereid om vragen te beantwoorden. Retourneren is nooit een probleem en als er een product kapot gaat en nog binnen de garantie valt wordt het gerepareerd of wordt er een nieuw product opgestuurd zonder enige moeite.

Assortiment
Ruim assortiment, ze hebben altijd alles wat ik zoek.

Aanbeveling
Ik heb zeer goede ervaringen met Coolblue.

Extra toelichting
Ik raad deze webshop zeker aan! Ook in de winkels zijn ze erg behulpzaam en hebben ze lekkere koffie haha!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van oers 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijk alles te vinden

Service
direct na klacht bericht en excuses

Assortiment
zoveel

Aanbeveling
tien is meteen zo vol

Extra toelichting
jammer dat we niet op tijd geleverd kregen prachtige excuus mail gehad met een 10 euro voucher voor de volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dees 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk, overzichtelijk en fijn voor de geboden alternatieven

Service
de service is zoals het hoort

Assortiment
voldoende keuzemogelijkheden

Aanbeveling
correct, zonder poespas

Extra toelichting
voel me vertrouwd met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel duidelijk wat je kunt verwachten van coolblue. Ook alle plussen en minnen van de producten zijn realistisch.

Service
Prima. Lekker duidelijk wanneer je je bestelling kunt verwachten etc

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Extra toelichting
Het enige minpuntje is dat mensen weten dat je een bon van 100,- kunt krijgen door een positieve recensie achter te laten. Dat ondermijnt de kracht van Coolblue. Jullie hebben dat niet nodig. Ik verwacht door deze boodschap ook niet in aanmerking te komen voor de prijs. wat op zich wel jammer is. Het is bedoeld als positieve opbouwende kritiek door een eerlijke klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichielPos 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Suppersimpel, duidelijke websites en vaak zelfs filmpjes waarin ze de producten aantonen!! Top!

Service
Geweldige service! Bezorgd zoals beloofd, al redelijk vaak besteld en elke keer op tijd! Zeer snelle levering

Assortiment
Wat is er niet? Vrijwel alles wat je zoekt wordt door coolblue aangeboden.. geweldig

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan iedereen aan. Ik kan zelf niet bedenken waarom ik dat niet zou doen.. Supersnelle levering, producten van de hoogste kwaliteit en natuurlijk heel erg belangrijk, AL-TIJD een scherpe prijs!! Dit is mijn shop 👍

Extra toelichting
Ronduit top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Service
goede informatie

Assortiment
veel

Aanbeveling
overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen M 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er wordt uitgebreid vermeld wat je juist allemaal kan of moet doen om onder andere je bestelling zonder problemen te maken!

Service
Je wordt met respect behandeld.

Assortiment
Je kan hier praktisch ALLES vinden.

Aanbeveling
Echt een van de betere online winkels, als het niet DE beste online winkel is. Hun doel is alles voor een glimlach, en dat lukt hen perfect!

Extra toelichting
Alles voor een glimlacht? Dat lukt jullie perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimi 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede site, zichtbaar produkten op voorraad of niet

Service
snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Meyer 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer gebruikersvriendelijke interface, keuze is gemakkelijk naar eigen wensen te filteren

Service
was niet helemaal gelukkig met het transport bedrijf Dynalogic mar daar kan CoolBlue niets aan doen

Assortiment
Zeer uitgebreid alle merken en types aanwezig.
In ieder geval degene die ik aan het bekijken was

Aanbeveling
Zeer goed van begin tot einde

Extra toelichting
Perfect , een voorbeeld van hoe een modern webshop moet functioneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Groot assortiment snelle levering

Service
Retour sturing na een defect. Iets later door vakantie werd perfect opgelost

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Goede service breed assortiment concurerende prijsstelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roger V d rul 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Super snelle levering, zelf op zondag.

Assortiment
Zeer breed aanbod van diverse producten

Aanbeveling
Beloofd termijn is gerespecteerd voor de levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Polar hrm m400 gekocht, deed het niet goed, netjes aan de telefoon geholpen. Terug gestuurd en direct een nieuwe besteld, geld binnen 3 dagen terug gekregen, ondanks dat ik hem een dag gedragen had! Super deze service. Aanrader!

Service
Netje aan de telefoon geholpen, meegedacht voor een snelle oplossing, niet alleen naar terug sturen en wachten op een eventuele reparatie

Assortiment
Ze hebben echt alles

Aanbeveling
Al zo vaak dat wat gekocht. Goed en goedkoop en goede service

Extra toelichting
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

up 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op voorraad, correcte en super snelle levering

Service
prima

Assortiment
veel op voorraad

Aanbeveling
alles verloopt correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerry 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is lekker makkelijk te vinden

Assortiment
Er is meer dan genoeg

Aanbeveling
Zeer snel in huis en vakkundig wasmachine neer gezet en oude meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 15-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, safe, simpel.

Service
Eerste pakket is helaas zoek geraakt (er was denk ik een postnl bezorger die zijn telefoon moest opladen ;-)). Direct een andere besteld en binnen 1 dag geleverd. Communicatie verloopt super snel en duidelijk, complimenten!

Assortiment
Ruim assortiment powerbanks met duidelijke heldere uitleg omtrent de verschillen! Ben gegaan voor de CoolBlue keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdel 14-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam

Algemene score

7,8

Gemak
Het aanpassen (toegezegd onderdeel) van het contract kwam niet zonder vallen of stoten tot stand. Uiteindelijk is nadat ik mijn onvrede had geuit alsnog overgegaan tot aanpassing.

Service
Als men in eerste instantie direct tot de toegezegde aanpassing zou zijn overgaan was er een dikke pluim verdiend, voor nu een lauwe douche.

Assortiment
Breed assortiment en letterlijk van alles verkrijgbaar.

Aanbeveling
Het feit dat de verwachtingen hoger zijn opgewekt dan het geval is geweest maakt het een redelijke beoordeling. Vooral als je te koop staat als obsessief klantgericht en met woorden als "wij doen niet moeilijk" moet je daar ook direct wat van laten merken.

Extra toelichting
Het siert de onderneming wel dat er voldoende oog bestaat voor verbetering en men desalniettemin altijd correct en open communiceert.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans van Hese 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat een keuze en heldere overzichten van keuzes

Service
super op de hoogte gehouden over verloop bestelling, keurig op afgesproken tijd geleverd en zelfs op de zondag.

Assortiment
een enorme keuze

Aanbeveling
je kan geen betere winkel vinden

Extra toelichting
ik zou zeggen ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, correcte beschrijving, snelle service

Service
Correcte en snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Alles correct verlopen. Geen negatieve bemerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk van der Sleen 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke, gebruiksvriendelijke website. Bestellen gaat eenvoudig en snel.

Service
Nog niet eerder vertoond. Zaterdags besteld. Zondags bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is veelzijdig.

Aanbeveling
In totaliteit een goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mia 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Alles is vlot en correct verlopen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering.

Extra toelichting
Een groot pluspunt: je kan je pakje laten leveren in het postkantoor, waar je er de dag zelf nog omkan. Ik bestelde om 23:10 en de dag nadien kreeg ik om 9:30 mail dat het pakje reeds geleverd was in het postkantoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrisitaan 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk te vinden artikelen met goed werkende filters.

Service
Ik heb geen service nodig gehad (tot nu toe) omdat de site zelf overzichtelijk en makkelijk te bedienen is.

Assortiment
Een ruim assortiment maakt de keuze soms moeilijk ;-)

Aanbeveling
Fijne webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lutgard wouters 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om alles te vinden !

Service
Aflevering was zoals afgesproken .

Aanbeveling
Heel makkelijk te bestellen,prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton uit Amsterdam 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site, met veel relevante informatie over het gewenste product

Service
Volgende dag gratis bezorgd, met uitstekende track en trace van de bezorger!

Aanbeveling
Ruime keus, uitstekende informatie over het product. Gratis levering de volgende dag, met uitmuntende track en trace door de bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caecilia 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is makkelijk te bekijken en de bestelling wordt zo snel mogelijk thuis gebracht, zelfs op zondag. Er is geen account nodig om een bestelling te doen.

Service
Voordat ik de bestelling had gedaan was ik langsgegaan in de winkel om om advies te vragen. Ik heb meerdere opties gezien en er is mij uitgelegd wat de verschillen waren. Ik kon direct een bestelling plaatsen of via de site bestellen.

Assortiment
Er zijn zoveel verschillende producten dat er voor iedereen wat bij zit. Het product dat aangekocht is heeft een goede prijs, niet duurder dan in andere winkels.

Aanbeveling
Ik heb door het advies in de winkel een goed beeld gekregen van de verschillende producten op de webshop. Hierdoor kon ik makkelijker kiezen tussen de vele verschillende artikelen. Door de snelle service had ik bestelling de volgende dag al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Bosman 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een product is makkelijk te bestellen!

Service
Voldoet het bestelde niet aan je verwachting dan is retour zenden heel gemakkelijk (bewaar de verpakking netjes om retour toezenden)

Assortiment
Kan in de toekomst misschien wat groter !

Aanbeveling
De winkel in Amsterdam is erg mooi ,maar de berijkbaarheid is niet optimaal ,ik ben er op Zondag geweest toen ging het wel.

Extra toelichting
Het is een bedrijf wat nadenkt met de klanten ,en dat is een pluim waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Chris 14-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam, zowel op de oude als nieuwe vestiging, maar ook via de webshop!
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, daardoor makkelijk te vergelijken met andere producten uit hetzelfde segment.

Service
klantenservice is bijvoorbeeld bereikbaar tot 23:59 wat wil je nog meer? Tevens snelle reactie op vragen via website.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik heb coolblue al zo vaak aanbevolen bij vrienden en familieleden.

Extra toelichting
Niet nodig gezien de score

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torenvalk 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De winkel is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk!

Service
Prima! Goede communicatie via e-mail.

Assortiment
Helaas geen turbo charger kunnen vinden voor mijn nieuwe telefoon. Wel hadden ze het nieuwste toestel snel op voorraad, goede zaak!

Aanbeveling
Ik zou er zeker weer bestellen.

Extra toelichting
Prima ervaring met deze winkel! Opgegeven informatie was correct, levering snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marjoleine de Jong 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klantvriendelijk (ze geven je een ouderwets klantgevoel), gedreven (willen het goed doen), zijn oprecht kritisch naar zichzelf, bevestigen wat er is afgesproken.

Service
Levering conform afspraak. Reageren snel op chat en telefoon. Staan je vriendelijk te woord bij een vraag of opmerking. Staan daar ook open voor. Bevestigen wat is afgesproken.

Assortiment
ruime keuze in alle merken

Aanbeveling
Het was de eerste keer dat ik te maken had met Coolblue. Had veel goede dingen over ze gehoord en gelezen. En dat kreeg ik bevestigd. Top Coolblue. Houd dat serviceniveau en die gedrevenheid vast!

Extra toelichting
Vaatwasser is gezorgd en ingebouwd door Exchange NL. Ook dat was keurig verzorgd. Op tijd op basis van afspraak, extra telefoontje een half uur voordat ze kwamen, vriendelijk en adequaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim aanbod, snelle en overzichtelijke site.

Service
Had deze maal bij de bestelling gekozen om nog dezelfde dag te leveren (tussen 18 en 22 uur). Rond 20.30 kreeg ik een sms met het verwachte leveruur.

Assortiment
Zeer uitgebreid en bijna altijd op voorraad.

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van orders, prima klantendienst, snelle levering en altijd keurig en met zorg verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is makkelijk om online te bestellen en de bestelling wordt snel afgeleverd.

Service
Super snelle levering.

Assortiment
Ik kon snel vinden wat ik wilde bestellen.

Aanbeveling
Prima service. Duidelijke bevesting per email. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof Hooijer en Sandra van der Stege 14-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen (overigens ook in de webshop. Kon ik niet aanvinken)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
In de buurt en het parkeergemak

Service
Personeel doet zn best om je zo goed mogelijk te helpen

Assortiment
Erg ruim assortiment, waar ik niet veel gebruik van maak, maar het kan wel

Aanbeveling
Ziet er mooi overzichtelijk uit en is goed bereikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en snelle levering

Service
Niks aan toe te voegen

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Hokke 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles loopt soepeltjes.

Service
T/m bezorging op zondag is top.

Assortiment
Veel keus, scherp geprijsd.

Aanbeveling
Een van de beste.

Extra toelichting
Neen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van der Horde 14-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat dit bedrijf zegt/schrijft is ook echt waar.
Ruilen geen probleem. Via internet besteld en geruild in de winkel van Coolblue Oostplein Rotterdam. Ook echt een dag later bezorgd.

Service
Zelf op zondag wordt er bezorgd tot mijn grote verbazing.

Assortiment
Uitgebreid en duidelijk.

Aanbeveling
Het personeel is ook echt vriendelijk en behulpzaam. De koffie was ook heerlijk.
Dit is lang geleden dat je zo vriendelijk en gastvrij geholpen wordt.

Extra toelichting
Dat ik altijd eerst op internet zoek en dan het voordeligste product koopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews