coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonja 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke webite en overzicht

Service
snelle correcte levering. je wordt opde hoogte vd voortgang gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijk snel en goede prijs

Service
Duidelijk

Aanbeveling
Prettig winkelen

Extra toelichting
Heb mijn product nog niet kunnen uitproberen in verband met wachten op aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website en goed eenvoudig ordering proces

Service
Levering werd tot 2x toe uitgesteld zonderd duidelijk communicatie vooraf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sarah VdS 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Voor veel producten wordt er de volgende dag geleverd, dus als je dringend iets nodig hebt is dit de gemakkelijkste manier.

Service
Ik had een laptopadapter besteld en toen die toekwam merkte ik een barst in de behuizing. Na één e-mailtje werd mij verzekerd dat er een nieuwe adaptor opgestuurd was en ik de oude gratis aan een kialapunt kon retourneren. Twee dagen later had ik een nieuwe adaptor aan huis geleverd!

Aanbeveling
Zelf heb ik nog geen betere internetwinkels gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddydem 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke beschrijving,de beoordeling van andere klanten helpen om een keuze te maken, de keuze van levering en tijdstip is super. Zo moet je niet gans de dag thuisblijven wachten op je bestelling.

Service
Ooit een mis koop gedaan, werd zonder problemen terug genomen en was een paar dagen later terug gestort op mijn rekening.

Assortiment
Overvloedige keuze,voor elk budget wel iets degelijks te vinden.

Aanbeveling
Tot nu toe nog geen enkel probleem gehad met Coolblue, wat spijtg genoeg niet van elke intetnetshop kan gezegd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Wil de Brave 20-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Gustaaf Mahlerstraat
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ziet er overzichtelijk uit

Service
alleen maar goed

Assortiment
het ligt eraan wat je nodig hebt, voor mij is dit goed

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekende webwinkel 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken op de website en in makkelijke stappen naar afrekenen

Service
Per e-mail word je keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Levering snel en efficiënt.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken.

Aanbeveling
Ik weet geen minpunten op te noemen dus een dikke tien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 20-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website en goede info. Al de volgende dag ophalen van het artikel op een door mij gekozen ophaalpunt. Top!

Service
Goede verpakking en snelle levering. Eventueel gratis retour zenden, hier overigens geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Enorm groot assortiment aan artikelen, een van de weinige leveranciers die 4K monitoren overzichtelijk op haar website aanbiedt.

Aanbeveling
Geweldig groot aanbod van artikelen, overzichtelijke website en snelle levering. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
simpel en duidelijke stappen tijdens aankooproces, overzichtelijke site

Service
bestelling's avonds besteld, volgende dag 's ochtends ontvangen. Vraag over mislukte betaling snel, vriendelijke en doeltreffend door CoolBlue opgelost

Assortiment
Voldoende keus, soms hoger in prijs maar enorm gemak en zeer goede service van CoolBlue compenseert dat dan weer veel

Extra toelichting
Leuke en ongedwongen manier van communiceren maakt CoolBlue gewoon een geinige web winkel waar je zonder zorgen je web aankopen kan doen, hele snelle levering, korte lijnen. Dingen waar vele andere en vaak gotere webshops nog nooit van gehoord hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG 42LF580V 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site heel duidelijk en overzichtelijk, gemakkelijk mijn product gevonden,zeer gemakkelijke bestelproces

Service
Levering: perfect op afgesproken dag,

Assortiment
Perfect

Aanbeveling
Perfecte winkel, je vind alles heel snel, en alles is heel duidelijk, zowel een product zoeken, bestellen, betalen en leveren,

Extra toelichting
De LG 42LF580V Led tv is gewoon perfect wat ik zocht, ik had hiervoor ook al een LG-TV maar dat was een gewoon LCD scherm en was ook een 42inch, ik vind deze grote de perfecte maat, niet te klein en niet te groot, ik was zeer tevreden van van deze LG-TV, die is verhuisd naar de slaapkamer, dus ik zocht een nieuwe TV en daarom koos ik nu opnieuw voor LG, heb dan de LG 42LF580V gevonden en gekozen, omdat je er heel veel mee kunt doen voor weinig geld, ik vind deze TV heel goed, hij is gemakkelijk in te stellen, alles is heel overzichtelijk, de smart tv is heel handig, zeker voor Netflix, geen mediabox meer nodig, zeer gemakkelijk in bediening, beeld is zeer goed en ben ook zeer tevreden over het geluid, ik heb deze tv aan de muur hangen, en ja heel mooi om naar te kijken, kan iedereen deze tv aanbevelen, David

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mac 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling en track en tracé is duidelijk en overzichtelijk

Service
Super

Assortiment
Mag meer Apple

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

niels 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken, duidelijke specs en snelle site.

Service
Keurige en snelle levering.

Assortiment
Coolblue heeft zeer vaak het product wat ik via kennissen en andere wegen heb gevonden.

Aanbeveling
Snelle levering, veel reviews (zowel positieve als negatieve) en bovenal zeer scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edgar 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website makkelijk in gebruik

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Alles loop als een trein bij coolblue volgens mij

Extra toelichting
Koelkast geleverd en geplaatst en er werd gevraagd of ze nog en oude mee terug konden nemen. Maar die had ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolbluefan 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de keuzewijzer wordt je in een aantal stappen naar jouw keuze geleid. In mijn geval een wasmachine,waar ik nu heel tevreden mee ben.

Service
Via de chat kon ik vrijwel meteen een vraag stellen en kreeg ik afdoende antwoord. Mijn wasmachine werd door een extern bedrijf bezorgd...bij hen was de sfeer, die er bij Coolblue van af spat, en die het bedrijf zo leuk maakt, niet aanwezig

Assortiment
Ik kocht er twee keer een apparaat, ik weet niet zoveel over het assortiment.

Aanbeveling
Als je betaald hebt moet je wachten op je pakketje, je komt op een wachtpagina die mij heel veel plezier gaf. De doos waar het pakketje in zat gaf ons door de vormgeving ook veel lol. Daarna heb ik alles opgezocht over dit bedrijf en vooral de video over het gebouw in Rotterdam is leuk. Het is een bijzonder bedrijf....en ze doen het dus heel goed

Extra toelichting
Mijn wasmachine was een zgn tweedekans wasmachine. Dat vond ik wel spannend natuurlijk. Zou ik de 'kleine beschadigingen op het bovenblad'ook zo klein vinden. Het was nog leuker: wij zagen de krasjes helemaal niet. Er was niks mis met deze tweedekans machine, precies zoals Coolblue zei. Ze maken waar wat ze zeggen. Fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

daan rabius 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was er ook echt de volgende dag in huis, stipt op tijd

Service
ze stuurden steeds een mailtje waar mijn pakketje was

Assortiment
ze hebben een zeer groot assortiment, misschien kunnen er een paar dingetjes erbij maar dat is eigenlijk wel bijzaak want het belangrijkste is er gewoon

Aanbeveling
het ging allemaal gemakkelijk en alles is gewoon netjes aan gekomen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

annette 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel t artilkel gevonden

Service
snelle levering

Assortiment
vond gelijk t gezochte artilkel

Aanbeveling
niets aan te merken

Extra toelichting
zal volgende keer weer iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Volledig aanbod en overzichtelijk. Goede sorteeropties!

Service
Super goede service door het aanbieden van producten in de winkel en ook het advies wat wordt gegeven. Een aantal keer toch een misser gehad met het product, drie keer opnieuw gekregen en uiteindelijk een hele goede dienstverlening op het probleem op te lossen.

Assortiment
Ruim assortiment en genoeg keuze qua merken. Er zat precies bij waar ik naar op zoek was, maar bood ook nog scherpe andere merken waardoor ik uiteindelijk iets anders kocht dan dat ik van plan was.

Aanbeveling
Ik heb persoonlijk een hele goede ervaring gehad met de webshop en ook in de winkel. Daarom ben ik vol lof en ga zeker in de toekomst hier vaker kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fekke 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te navigeren over de site, makkelijk bestellen en betalen.

Service
Netjes op tijd geleverd

Assortiment
Ruim Assortiment 8 Is Ook Een Goede Voldoende

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Prima webwinkel met snelle levertijden. Tot nu toe nog geen gebruik hoeven maken van de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Liene 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vind de site transparant; je ziet meteen bij een product wanneer je het in huis hebt en wat de exacte kosten zijn. Dan kan ik snel beslissen.

Service
Onze oude melkopschuimer ging op zaterdagmiddag kapot, ik bestelde een nieuwe en had hem de dag erna op zondag al in huis! Fantastisch!

Assortiment
Ik slaag altijd wel bij Coolblue.

Aanbeveling
Als ik op internet prijzen van producten vergelijk, kom ik altijd op Coolblue uit als goedkoopste. Dat in combinatie met de goede service en super snelle levering maken dat ik graag bij Coolblue winkel.

Extra toelichting
Ondanks dat Coolblue geen kleine keten is, vind ik de service toch persoonlijk door bijv. het gratis retouren, zondag leveren en de filmpjes. Er wordt wel met de klant meegedacht wat praktsich/gemakkelijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is heel overzichtelijk.

Service
Vandaag besteld is morgen in huis en zelfs het dagdeel dat de bestelling geleverd wordt, is te kiezen. Dus; geen hele middag wachten en/of pakket bij de buren halen.

Assortiment
Ruime keuze in merk en uitvoering.

Aanbeveling
Prettige website, ruime keuze, goede prijs en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Phil 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Door een fout bij Bpost werd het artikel niet op de geplande dag geleverd, maar na contactname met Coolblue zijn ze erin geslaagd om Bpost dit artikel toch in het week-end te laten leveren. Straf en zeer geapprecieerd gezien de noodzaakom het betrokken artikel in huis te hebben tijdens het week-end.

Aanbeveling
Sterke service en nakomen gemaakte belofte. Aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zonruiter 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk personeel scherpe prijs en snelle levering zo kan het dus ook.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Alles toppie

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mia neyens 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijke webwinkel

Service
'savonds besteld, 'smiddags produkt in huis

Aanbeveling
voor de eerste keer bij jullie gekocht, perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle afhandeling.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Mooi assortiment

Aanbeveling
Correcte levering mooi assortiment.

Extra toelichting
Datakabel ontbreekt, gemeld geen reaktie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gedi 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
klantvriendelijke website, duidelijk. Bestelproces verliep probleemloos.

Service
zeer snelle levering, gratis verzenden, prima!

Assortiment
Het gezochte product was snel te vinden tegen een zeer concurrerende prijs.

Aanbeveling
uitstekende service en supersnelle levering.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WH 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en makkelijk te vinden, bestellen even simpel

Service
Razend snel en betrouwbaar verzenden

Assortiment
Ik vind altijd wat ik nodig heb

Aanbeveling
Snel, duidelijk en de juiste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne 19-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de site is leesbaar voor iedereen je ziet gelijk de voor en nadelen van een product

Service
hoeft niet nader beoordeeld te worden, is nl gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestel gemak helemaal goed

Service
zelf het aflever moment kiezen dat is heel fijn zelfs op zondag

Assortiment
mooi assortiment en ook duidelijk

Aanbeveling
goed en duidelijk site en hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Schiller 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de bestelprocedure was duidelijk

Service
het gekochte product werd op de juiste dag geleverd

Assortiment
vergelijkbaar met andere internet winkels (BCC, Bol.com,etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

CZ 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke bestelling. Oprijd bezorgd.
Bestelling werkt zoals verwacht

Assortiment
Makkelijke keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

VANSEUNINGEN DIRK 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop / onze bestelling werd vlot teruggevonden

Service
Verbazend snelle levering / rond 22 u besteld en voor 10 u geleverd door de postbode

Assortiment
ik vergelijk altijd diverse webwinkels / assortiment bij COOLBLUE is zeer ruim

Aanbeveling
eerste ervaring is heel goed meegevallen, voor herhaling vatbaar - ook voor anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M J L De Koning 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan makkelijk je wensen invullen en dan het juiste product vinden.

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Baeten 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is makkelijk te doorzoeken en ook via mijn bestellingen overzicht kan ik nieuwe producten snel opnieuw bestellen.

Service
Voorraad aanduiding op site klopt altijd en de levering is supersnel zoals beloofd.

Assortiment
Heel divers; altijd kunenn slagen

Aanbeveling
Cool Blue mijn winkel voor diverse elektronica en snelle en accurate levering met een hele mooie prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is overzichtelijk ingedeeld

Service
Supersnelle levering, keurig verpakt

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Alles voor een glimlach, is niets te veel gezegd.
Goede service, veel winkelgemak, een winkel zonder poespas en gezeur.

Extra toelichting
Van harte aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vanachter de pc

Service
zonder enig probleem mijn product aan huis

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
verdient

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet zelf hoeven te sjouwen, machine één hoog gebracht en aangesloten, oude machine meegenomen

Service
Binnen 24 uur besteld, geleverd en draaiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Visser 18-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg goed en ontzettend snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden

Service
Snel en helder

Assortiment
Echt alles beschikbaar

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petravhs 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig

Service
Pakje is op afgesproken tijd geleverd. De volgende dag al en dat terwijl het pas om ca 23.45 u besteld was. Netjes verpakt.

Assortiment
Ik had een ruime keuze in de prijsklasse en categorie waar we zochten

Aanbeveling
Betrouwbare, veilige winkel, met ruim assortiment en goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma lucassen 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede duidelijke uitleg op de site

Service
telefoon medewerkster alle moeite genomen om voor mij ontbrekende vraag te beantwoorden.

Assortiment
veel keuze uit de artikelen zodoende kon ik een goede keuze maken.

Aanbeveling
goede site
goede telefonische uitleg
beloofde levering van 1 dag

Extra toelichting
goede service ga zo door met U bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds mijn bestelling geplaatst zonder dat ik de deur uit hoefde

Service
mooi op tijd geleverd, in goede veilige verpakking

Assortiment
goede keuze mogelijkheid en duidelijke uitleg over de producten

Aanbeveling
net als eerdere bestelling, helemaal oke

Extra toelichting
raad iedereen aan om aankopen online via coolblue te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool blue 17-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
alles was perfect had ik niet verwacht
dit was voor mij de eerste keer maar ik denk niet de laatste keer.

Service
oke

Extra toelichting
heb de telefoon via de web winkel gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rien 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Staan klaar voor jou

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Bij coolblue werkt het gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en behulpzaam als het moet.

Service
Geef ik een negen want ik heb er nog nooit gebruik van hoeven maken.

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Betrouwbaar en snelle levering

Extra toelichting
Probeer zo te blijven ook als het steeds groter wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peynir 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
De wasmachine naar zolder dragen was geen enkel probleem. Zeer vriendelijke bezorgers

Assortiment
Niet alle modellen zijn beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dobbelaar 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer snelle levering

Assortiment
veel keuze.

Aanbeveling
veel keuze uit diverse artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rita 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede internet site snelle levering

Service
Snel geleverd vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken besteld

Service
De volgende dag al in huis!

Assortiment
Ruim assortiment! De laptop die ik zocht was nergens te koop behalve bij coolblue

Extra toelichting
Snelle service en goede uitgebreide beschrijving bij de producten, zo kan ik met een gerust hart een grote aankoop via internet doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Osseweijer 17-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke site, met goede product informatie. zeer eenvoudig door de menu's te navigeren en je vind snel wat je zoekt.

Service
vandaag besteld, morgen in huis. geen loze belofte maar gewoon de realiteit. Ook keurig melding van de status van bestelling en bezorging.

Assortiment
Ruime keuze met goede product omschrijving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews