coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Het Recept 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Snelle en correcte levering, heldere communicatie

Assortiment
Jullie hebben natuurlijk niet alles, maar dat geeft niet: goed is goed

Aanbeveling
M.n. de manier van communiceren spreekt me aan

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yvon 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering

Service
Erg goed bereikbaar, zelfs op zondag! Geen wachttijd aan de telefoon!

Assortiment
Alles wat je zoekt op dit gebied is er.

Aanbeveling
Zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pepino 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik had de bestelling al de volgende dag om 15:00, op een zondag, in huis!

Service
Ik hoef geen reden op te geven als ik het product terug stuur. Geen gezeur, daar houd ik van.

Assortiment
Voor mij hebben ze wat ik zoek dus ik ben super tevreden.

Aanbeveling
Mooi, overzichtelijk en gemakkelijk! Alles wat ik wil van een winkel.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cpeeman 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
wordt thuisbezorgd

Service
werd op tijd bezoegd

Assortiment
voldoende artikelen

Aanbeveling
prima winkel

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariette Remijnse 07-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Internet site duidelijk en toegankelijk.

Service
Niets op aan te merken. Voor 23:00 uur besteld, volgende dag 15:00 uur kon ik de printer ophalen, 16:00 uur reeds geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Super snelle actie.

Assortiment
Ruime keus inkjet printers.

Aanbeveling
Klant vriendelijk, ruim assortiment, goede prijs. Zou niet weten waarom niet.

Extra toelichting
Producten worden ook beoordeeld, kun je de keuze van laten afhangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tabby 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
zeer bereikbaar en behulpzaam

Assortiment
tot nu toe voldoet aan mijn verwachtingen

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de winkel was voor mij de website , duidelijk en overzichtelijk.

Service
Prima service , vragen zijn op voorhand uitgelegd via de w.site. duidelijk omschreven hoe de aankoop t/m levering verloopt en de uitvoering is conform.

Assortiment
De voor gezochte vergelijkbare producten zijn makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Mooie duidelijke website , en uitvoering gelijk als wat word belooft.

Extra toelichting
s'middags de knoop doorgehakt om een nieuwe wasmachine te kopen, na wat googelen snel bij C.bleu terecht gekomen i.v.m. de snelle levering,de volgende dag de nieuwe wasmachine kunnen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke site, duidelijk overzicht, snelle levering

Service
heel snelle levering!

Assortiment
Meedere modellen beschikbaar van wat ik zocht

Aanbeveling
Veel keuze, goed prijs, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agri Bouwmarkt Berlicum 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk bestelproces

Service
correcte communicatiestromen

Assortiment
precies wat nodig is

Aanbeveling
doet niet onder voor offline winkels

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARL DE RIJCK 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreid aanbod, dito beschrijving van het gezochte product én veel, eerlijke reviews.

Service
Bestellen, betalen en ontvangen. Makkelijk met Cool Blue.

Assortiment
Keuze te over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-06-2016 In de winkel gekocht
te lochristi in belgié
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is ingedeeld in categorie/artikels.

Service
geen lange wachttijden en goede uitleg van het personeel.

Assortiment
indien artikel niet aanwezig volgende dag per post bij u thuis(gratis)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nico 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website overzichtelijk en duidelijk, alles makkelijk terug te vinden.

Service
Steeds correcte levering zoals wordt vermeld, zelfs als je 5 minuten voor middernacht aankoop doet.

Assortiment
Ruim voldoende assortiment

Aanbeveling
Heb al meerdere bestellingen gedaan. Steeds correct verlopen en geleverd zoals afgesproken. Prima klantendienst en na-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel erg laagdrempelig

Service
Flexibel en transparant

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Topwinkel! Ik was positief flabbergasted

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer mooie website en gemakkelijk gevonden wat ik zocht.

Service
s avonds om 20.00 uur besteld en dag erna om 11.30 geleverd dus beter kan bijna niet .

Assortiment
Ben zeer tevreden over deze winkel ,top .

Aanbeveling
Alles is perfect gelopen ,ben zeer tevreden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrijn 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer snelle levering, wel even moeten wachten op bevestiging gelet op noodzakelijke goedkeuring kredietkaart (wellicht onvermijdbaar)

Service
snel, ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je bent slechts een paar klikken verwijderd van een snelle levering.

Service
Wanneer er problemen zijn met een levering wordt je snel geholpen.

Assortiment
Assortiment is zeer groot.
Zelden is je gewenste product niet aanwezig.

Aanbeveling
Topwinkel met scherpe prijzen en supersnelle levering.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nonja 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik heb via webshop besteld goede ervaring. Snel gehandeld.

Service
Alles wordt netjes op de juiste plek gezet en aangesloten

Assortiment
genoeg keuzen voor ieder wat wils

Aanbeveling
Goede ervaring. Snelle service en afhandeling.

Extra toelichting
Houden je goed op de hoogten van het afleveren van goederen wat ik erg prettig vind. Hoef niet een hele middag thuis zitten te wachten ze bellen 30 min van te voren heel erg fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nonja 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoefde niks te doen alles werd netjes aangesloten.

Service
Prima uitleg over alles

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Voor ieder wat wils voor klein budget en meer bedget

Extra toelichting
Prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, handige selectie filters

Service
Vrijdag avond pakketje besteld, zaterdag ochtend om half 9 al op te halen bij post nl punt

Assortiment
Veel keuze, met veel direct op voorraad

Aanbeveling
Altijd betrouwbaar, nooit problemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hennie 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering en precies krijgen wat ik wilde

Service
als boven

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
als boven

Extra toelichting
hoop nog vaak bij cool blue te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Verhoef 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel, prima assortiment, via videoclip uitleg over het product

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Heb nog niks gezocht wat ik niet kon vinden

Aanbeveling
Sneller, veel sneller dan andere webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Schenk 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie stoel bijna alles na te kijken en te bestellen. Als er dan toch nog vragen zijn, is het eenvoudig communiceren.

Service
Service ga je pas echt achteraf merken, meestal als er problemen zijn. En eerlijk, ook bij Coolblue gaat het wel eens mis. Maar het is de manier waarop het wordt opgelost. Niet altijd 100% maar dat is door mijn ogen als koper. Daarom een dikke 9.

Assortiment
Zou ook bijna onmogelijk zijn, met service van "voor 12 uur besteld, volgende dag in huis".

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste maar wel snel & goed. Uiteindelijk wil je ook service na je aankoop.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veenhuizen 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en door in te loggen kun je je bestelling in een paar klikken afronden.

Assortiment
Er is veel keus Maar door zelf een goede selectie criteria te maken kom je snel bij de producten die je zoekt.

Aanbeveling
Coolblue is een prima winkel ook al diverse keren in de winkel iets gekocht en het personeel zeer behulpzaam om tot het juiste product te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze bij Cool Blue, bestellen van meerdere shops tegelijk is geen probleem. Alleen staat er niet heel duidelijk bij welke accessoires standaard met een apparaat worden meegeleverd

Service
Apparaten worden thuis netjes op de plaats geleverd, zelfs de Amerikaanse koelkast van 125 kg

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luca 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
There are often cheaper option in other online shops, but it's not a problem.

Service
Fast & Furious!

Assortiment
It's not super full like Amazon but it's fine as well.

Aanbeveling
Super fast delivery, great customer service and lots of items!

Extra toelichting
Continue like this!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucdejo 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles van uit je zetel bestellen,en Cool Blue doet de rest,Super toch.

Service
Vandaag bestelt morgen in huis en zonder verzendings kosten,Super toch.

Assortiment
Zeer uitgebreid,als je geld genoeg hebt kan je er alles kopen,maar voor mensen als ik die het moeilijker hebben is de tweedekans aanbiedingen fantastisch,Super toch.

Aanbeveling
Ik kan momenteel geen min punten bedenken?misschien zijn er?niemand of niets is PERFECT,maar ik heb tot vandaag geen ervaring met min punten,Super toch voor mij.

Extra toelichting
Voor mensen die twijfelen,heb ik ook gedaan,maar dat hoeft echt niet,welk artikel je ook aanschaft,ik weet nu wat ik heb aan Cool Blue,op een ander zou het weer afwachten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Bies 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer gebruikersvriendelijk. Ik kan alles regelen vanachter de PC. Verschillende webshops beloven veel, maar komen niet altijd hun afspraken na.

Service
Coolblue komt haar afspraken na met een goede dosis humor. De producten zijn vakkundig en compact verpakt.
Zeer snelle en gratis levering van het aangekochte item. TOP!

Assortiment
Goed gesorteerd en uit voorraad leverbaar, prima vergelijking- en gebruikersinfo aanwezig, Coolblue heeft alle bijbehorende accessoires.

Aanbeveling
Ik zal Coolblue aanbevelen aan iedereen die ik ken.
Voortaan kijk ik eerst bij Coolblue en dan pas bij een andere webshop.

Extra toelichting
Ga zo door met een BIG smile!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim K 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
duidelijkheid

Assortiment
alles gemakkelijk te vinden

Aanbeveling
gewoon compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Bandell 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te vinden artikelen

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Snelle levering voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
heel vlugge levering , uitstekend
vrijdag avond rond 21 uur besteld en de zaterdag rond 10 uur geleverd

Assortiment
ruim aanbod

Extra toelichting
ik ga in de toekomst nog bestellingen plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, volgende dag ophalen om de hoek bij de Primera

Service
Op het eind: bent u nog iets vergeten? Bijv stofzuigerzakken? O, ja!!! Snel bijbestellen zonder bezorgkosten natuurlijk :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi Siebert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen, wel kan de vormgeving nog wat intuitiever denk ik nu was het wel een druk scherm misschien door de kleuren ofzo, maar de functie is goed.

Service
Alles was heel snel binnen, sommige sites pretenderen dat de bestelling de dag na online bestellen thuis zal zijn en dit is vaak niet zo, bij cool blue wel. Super fijn.

Assortiment
Ze hadden het product dat ik wilde

Aanbeveling
Prettige verkoop en lever ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Tilburg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site en makkelijk een artikel te vinden.

Service
Levertijd goed nagekomen als afgesproken.

Assortiment
Op de site zijn de artikelen makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Zoals mijn ervaring is na de eerste aankoop via online bestelling, beveel ik de winkel zeker aan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgette 06-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt kiezen, via de website bestellen of naar de winkel gaan.

Service
In de winkel van Rotterdam loopt super personeel.,
zij zijn relaxed, kundig en nemen de tijd voor een goede uitleg. Top

Assortiment
Een meer dan ruim assortiment.

Aanbeveling
Overal kan je dit assortiment kopen en die prijzen ontlopen elkaar niet veel.
Bij Cool Blue maakt het personeel voor mij zodanig het verschil, dat ik daar koop.

Extra toelichting
Mooie ruime moderne zaak..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita C uit Ieper 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en zeer informatieve site, met vergelijkingspunten met andere verkoopssites.

Service
Coolblue maakt zij beloftes waar. Besteld op vrijdag en zaterdag in postpunt afgehaald, zonder enig probleem. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het tracé van je pakket.

Extra toelichting
Ik koop zeker nog bij Coolblue aan. Handig, faire prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine de Baere 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker vanuit je stoel bestellen

Service
hele duidelijke uitleg over bestellingsprocedure, makkelijk te bestellne

Extra toelichting
ze komen na wat er beloofd wordt. levertijd super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig artikelen vergelijken en bestellen

Service
Meteen emails met de factuur en verdere gegevens

Assortiment
Te veel keuze voor mij, dan kan ik slecht beslissen.

Aanbeveling
Fijne manier van winkelen en ik kom zeker weer voor een volgend artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simieonie 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je weet wat je wilt, is het kwestie van zoekbalk invullen. Weet je niet precies wat je wilt, dan is het heel makkelijk te filteren. De resultaten worden erg overzichtelijk weergegeven.

Service
Zowel via chat, e-mail en uiteindelijke levering erg transparent en vlot geholpen

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt aangeboden

Aanbeveling
Diverse malen besteld bij Coolblue en niet één keer teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kortland 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Goede hulp bij evt. vragen. Vriendelijk en behulpzaam. Retour zenden ging probleemloos.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk! Meedenken. Oplossingsgericht.

Extra toelichting
Persoonlijk contact mogelijk in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van der Sanden 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet bestel je, vervolgens kun je het de volgende dag al ophalen en bovendien kun je makkelijk de medewerkers bereiken via Facebook.

Service
Het eenvoudige contact met de medewerkers, zonder dat je door een heel keuzemenu moet, waarna je ook nog 10 euro korting voor een volgende aankoop krijgt, vind ik dat een 10 waard.

Aanbeveling
Vanwege mijn bovenstaande bijschriften. Raad ik deze winkel iedereen aan.

Extra toelichting
Goed bezig, het houdt klanten vrolijk en dat onthouden ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
24/7 open

Service
Bij elke verandering krijg je keurig netjes een berichtje via de email. Dus je bent precies op de hoogte van de status van je geplaatste order

Assortiment
You name it en je vind het op Cool Blue

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar we moeten Cool Blue blijven motiveren om voor die 10 te gaan.

Extra toelichting
Super. Wat jullie beloven maken jullie waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllenL 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wasmachine en droger zijn netjes naar zolder gebracht en aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geweldig vandaag uitgezocht en besteld, morgen in huis aansluiten en klaar.

Service
heb nog geen problemen ondervonden.

Assortiment
alles is er en gelijk de prijs erbij.

Aanbeveling
als de levering goed is,de garantie voorwaarden kloppen wat kan er dan nog mis gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dildic Refik 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pagina is zeer overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden via start pagina en algemene product zoeker.
Je moet niet wil ervaring hebben om alles op te volgen.
Special gevalt mij die commentaren van klanten…

Service
Zeer simpel en gemakkelijk , van daag bestelt en morgen geleverd (meeste producten )
Over retour vet ik niets , om dat ik heb nog nix terug geleverd.

Assortiment
Over assortiment ; het is meer dan voldoende vat deze firma aanbidt…en alles van bekende en goede firma’s
Dus , goede producten en gen chinezen prul.

Aanbeveling
Alles positieve. Juli seint een zeer serieuze firma…
Mijne beoordeling is 10/10.
Serieus firma
Goede prijzen….
Serieuze en goede producten….
Grote assortiment aan producten….
Gemakkelijke betaling….
Snelle levering….

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monkey2 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen ,snel.

Service
goede service.

Assortiment
was in voorraad.

Aanbeveling
duidelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S avonds om 23:00 besteld en xe volgende dag om 12:40 in huis.
Parfect!

Service
Lkkr snel

Assortiment
Veel keuze.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Hoogervorst 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Gewoon prima zoals het hoort. Gratis router en snelle gratis verzending zijn er fijn.

Assortiment
Niet alles is beschikbaar in deze winkel, maar wel veel.

Aanbeveling
Een goede betrouwbare site.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop krauthausen 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De zoekfunctie mag wat mij betreft aangevuld worden met "alleen tweede kans"

Service
Dynalogic stuurt een mail waarin ze schrijven dat er tussen 8.30 en 21.30 bezorgd kan worden. Bezorgen bij de buren mag niet. onhandig!

Assortiment
Voldoende keus, ik heb niet het idee dat ik iets gemist heb

Aanbeveling
Tweede keer dat ik bestel.. Kan vaker gaan gebeuren

Extra toelichting
Bij aankomst was de doos beschadigd.. En een notitie er op dat het product zeker ok is. I dont like opened boxes.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Seat 05-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk ingedeeld.

Service
Vriendelijke en deskundige mensen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze. Zowel merken als types

Aanbeveling
Ik kreeg het gevoel dat het echt om de klant draait en dat is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Ouweneel 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle en persoonlijke reactie op al je vragen.

Assortiment
Prima keuze uit verschillende opties.

Aanbeveling
Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden!

Extra toelichting
Coolblue is de beste, geen twijfel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews