coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Flora 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk, heldere uitleg, je weet echt wat je kan verwachten

Aanbeveling
Goede producten voor een scherpe prijs. Alles helder uitgelegd.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden over coolblue, zorgvuldig, duidelijk en waar voor je geld!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toverkat 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Via mail op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling

Aanbeveling
Prima winkel, snelle service

Extra toelichting
Achteraf kunnen betalen zou fijn zijn

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het betreft bij mij de webwinkel en die heeft goede zoek- en vergelijkingsfuncties.

Assortiment
Hoewel ik hoofdzakelijk in koffiemachines geïnteresseerd was, heb ik verder gekeken. Het aanbod beviel me erg goed.

Aanbeveling
Goede zaak!

Extra toelichting
Linken naar iDEAL en TNT Post verliepen vlekkeloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dani 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Savonds laat besteld en volgende middag in huis!

Extra toelichting
Snelle service, snelle bezorging en top tv voor een goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Quinten Verhelst 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is opgedeelt in verschillende groepen waardoor je je gezochte product makkelijker kan vinden.

Service
De service is zeer goed ook met dat het bestelde product de volgende dag binnenkomt als het in vooraad is

Assortiment
Het assortiment is goed maar van sommige merken mocht het wat meer uitgebrikd zijn.

Aanbeveling
Het is een heel goede winkel, het heeft een mooi groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E kint 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt makkelijk

Service
Als je ooit iets op te merken hebt op deze service moet je verhuizen naar andere planeet ( misschien MARS daar heb je dan toch al water )

Assortiment
Zoveel keuze

Aanbeveling
Moet er nog meer uitleg zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fantastisch om vrijdagavond om 22.00 je bestelling te doen en die de volgende dag om 11.00 uur aan de deur geleverd te krijgen!

Service
Dynalogic die de levering deed geeft een heel goede dienstverlening. Enig minpunt. De aansluiting van mijn wasmachine is niet correct verlopen. De afvoerslang van de wasmachine werd niet sterk genoeg aangesloten en is bij de eerste test losgekomen met als gevolg 51 l water in mijn vals plafond......

Assortiment
mooie keuze meest populaire produkten van het moment in voorraad aan een konkurrentiële prijs , zeker omdat levering en plaatsing inbegrepen is!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge dillen 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeerduidelijk en snel te vinden

Service
Geleverd volgens de afgesproken datum
Gewoon perfekt

Assortiment
Prijs-kwaliteit exelent

Aanbeveling
Uitstekende service en alles makkelijk te vinden, te bestellen en te betalen
Zeer overzichtelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige en duidelijke website

Service
Snelle levering,op afgesproken tijdstip

Assortiment
Voldoende aanbod

Aanbeveling
Je kan nooit om coolblue heen,een must in het zoeken,en prijzen te vergelijken!

Extra toelichting
Ik zou niet weten welke verbeteringen er nog aangebracht kunnen worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine Bos 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijke vergelijkingsmogelijkheden. Keuzemenu is praktisch.

Service
Snel en doeltreffend

Aanbeveling
Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het gemak, de snelheid en afhandeling van het online shoppen bij cool blue. Zit super strak in elkaar en zal zeker vaker bestellen.

Extra toelichting
Het was helemaal cool geweest als ik het kon laten inpakken of als er feestdoos om zat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel te bestellen.

Service
Het is de volgende dag al binnen. Ideaal tijdens het weekend.

Assortiment
Veel keuze in de artikelen. Ook de extended met wifi ac

Aanbeveling
De beschrijving van sommige artikelen mag wat uirgebreider

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab D 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en eenvoudig producten vergelijken, beslissen , bestellen de volgende dag aan de slag...

Service
eenvoudig bestellen vlotte aflevering in prima verpakking.

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
Al diverse keren iets gekocht en altijd correct behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Smedt A 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen verplaatsing

Service
snelheid

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
dat weet ik nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

engad01a 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke Website

Service
Uitstekende service

Assortiment
Duidelijk en overzichtelijk assortiment

Aanbeveling
Webwinkel is duidelijk overzichtelijk met een prima prijs-kwaliteit.

Extra toelichting
Een uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nieuwe klant 19-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
Makkelijk om de juiste artikelen te vinden

Service
Bestelling geplaatst en bevestiging gekregen dat de koelkast geleverd ging worden. Vrijdag avond telefoon ontvangen dat er een vergissing gebeurd is en ik op een later tijdstip verwittigd ging worden voor de levering.
= niet nakomen voor de gemaakte afspraken en niet volgen van de belofte.
Betaling is wel op tijd gebeurd!

Aanbeveling
Zie Service. Indien je je belofte niet kan nakomen, ook een compensatie voorzien voor goedgelovige klanten.

Extra toelichting
Nog steeds aan't wachten op nieuwe afspraak.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

Rob 19-10-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken en selecteren. En veel keuze.

Service
In de winkel moest ik een kwartiertje wachten (dat is prima) en daarna ben ik goed geholpen.
Helaas was de laptop niet op voorraad, maar een dag later kon ik hem ophalen bij mij in de buurt.

Assortiment
Bij jullie (online) is veel meer keuze dan bij andere websites. Fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Staat overzichtelijk op de site

Service
Ze houden zich goed aan de afspraak en bellen een half uur van te voren dat ze eraan komen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mundorff 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet je stoel niet uit.

Service
wat gezegd wordt is een waarheid

Assortiment
heel ruim

Extra toelichting
neen, was super content

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin Faber 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle bezorging!

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Davy Matthijssen 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden waar ik voor kwam! Erg handig om verschillende keuze te beperken tot enkele producten die bij je passen.

Service
Vrijwel geen gebruik van gemaakt. Zie CoolBlue vaak voorbij komen op Social Media en de service ziet er altijd weer fantastisch uit.

Assortiment
Goed genoeg! Gevonden waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Binnen een dag had ik mijn product in huis, iets wat nodig was!

Extra toelichting
Ik wil CoolBlue bedanken voor het feit dat mijn laptop binnen een dag werd geleverd zoals beloofd. Mijn oude is namelijk gecrasht en had snel een nieuwe nodig! De service is fantastisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hartog 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Super service. Zaterdagavond besteld en zondagmiddag in huis.

Assortiment
Ik wilde een bepaalde e-reader bestellen, maar die zat niet in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fokke 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, ruim aanbod, overzichtelijk.

Service
Snell levering en goed verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment en meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
Als alles goed is, dan mag een ander daar ook gebruik van maken.

Extra toelichting
Duidelijke website, ruim voldoende keus, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien De Schrijver 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De webwinkel van Coolblue is heel gebruiksvriendelijk, met een mooi, uitgebreid en duidelijk assortiment.

Service
De service van Coolblue is uitstekend. Ze leveren steeds stipt. Ikzelf heb nog nooit iets hoeven terug te sturen, altijd een positief teken, maar ik hoor van anderen dat dat heel vlot gaat en nooit problemen geeft.

Assortiment
Het assortiment van Coolblue is heel uitgebreid, duidelijk toegelicht (vooral de filmpjes vind ik super, want die trekken me bij twijfel dikwijls over de streep) én altijd heel scherp geprijsd.

Aanbeveling
Ik heb de webwinkel van Coolblue al aan veel mensen aanbevolen.

Extra toelichting
Ik hoop in de toekomst nog vaak op Coolblue een beroep te kunnen doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Streettriple675 19-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De dag na je bestelling geleverd, waar je maar wil. aangemeld door meerdere emails én nog te tracken ook.

Service
Prima service, duidelijke website met voldoende informatie en ervaringen van andere klanten.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, ze zullen niet alles hebben, maar wel veel.

Aanbeveling
Ik kan er geen slecht woord over zeggen. Als het product dat je zoekt er te koop is, gewoon doen.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Jansen 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Fijne overzichtelijke website en producten zijn gemakkelijk te bestellen.

Service
Erg snelle levering en je wordt erg goed proactief geïnformeerd over de verschillende stappen van het leveringsproces

Assortiment
Groot aanbod van producten

Aanbeveling
'Overall' een goede ervaring met deze winkel. Goede prijzen, goed geregeld en snelle levering.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toffimab 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer toegankelijk om te bestellen inclusief betaling.

Assortiment
Biedt een vrije breed assortiment aan producten.

Aanbeveling
tot nu toe heeft CoolBlue zijn beloofden waar gemaakt.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met de aanbod en de verkoopwijs van Cool Blue: gemak in het zoeken, vinden en betalen van het product, naast de kwaliteit. Kortom vind ik Cool Blue zeer betrouwbaar als internet-shop-winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jo en Su 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk door de vele filters die je kunt toepassen om de jou gewenste product te kiezen.

Service
We hadden via 2e kans (producten die retour zijn gestuurd door klanten) een laptop gekocht. Helaas was de laptop niet correct geïnstalleerd, waardoor wij contact zochten met de klantenservice. Deze reageerde zeer snel en correct. Het probleem werd snel opgelost. We ontvingen zelfs nog een handgeschreven "excuus" ansichtkaart. Zo'n nette behandeling ontvang je zelden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met actuele producten voor een nette prijs. Zeker gezien de service die je hier krijgt.

Aanbeveling
Zeer fijn online winkelen, groot assortiment tegen nette prijzen en een zeer goede aftersales.

Extra toelichting
Is het ook mogelijk om producten die jullie niet in het assortiment hebben aan te vragen?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natacha 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik had het artikel zo gevonden, kon een duidelijke vergelijking maken en zo de best passende uitkiezen. Bestellen en betalen is ook heel duidelijk. Dus het was zo gepiept.

Service
Ik belde om 23.45 uur nog even met een vraag over bezorgtijden en kreeg gewoon iemand aan de telefoon. Heb de bestelling om 23.55 uur afgerond en de volgende dag werd mijn stofzuiger bezorgd.

Assortiment
Van wat ik zocht was er voldoende keuze. Van andere producten weet ik dat nog niet dus vandaag een 8. De prijs was meen ik niet de laagste.

Aanbeveling
Duidelijk en prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

André 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel.

Assortiment
Er is veel.

Aanbeveling
Ook een echte winkel.

Extra toelichting
Vervanger van de Go750Live, na 5 jaar updates kopen de GO5000 aangeschaft. Voordelen: Groter scherm, sneller, Incl. kaartupdates en weginformatie.Voor flitsers wel een abonnement nodig, maar die heb ik niet nodig. Tot nu toe gevonden nadeel, de oplaadplug voor de auto is werkt niet in iedere 12V aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rvans1988 18-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
De winkel is zeer duidelijk en makkelijk te navigeren.

Service
Ten eerste is het vreemd dat ik nu al de vraag krijg voor het invullen van een beoordeling, terwijl mijn bestelling nog altijd niet geleverd is.
Ik wacht nu namelijk al (ongeveer) anderhalve week op mijn iPhone 6, die dankzij een fout aan jullie kant veel te laat wordt uitgeleverd.

Assortiment
Er was genoeg keuze in jullie assortiment. Genoeg keuzes uit toestellen en abonnementen.

Aanbeveling
Voordat ik mijn iPhone kocht via jullie webshop heb ik met een collega gesproken die ook een telefoon gekocht heeft via jullie webshop. Op een punt na was hij zeer te spreken. Er was namelijk bij hem ook iets mis gegaan bij het afleveren van de telefoon, er was een verkeerde naam (typefout, door jullie) ingevoerd.
Nu tot mijn verbazing blijkt bij mij hetzelfde te zijn gebeurd, jullie hebben een fout gemaakt bij mijn achternaam, waardoor de koerier de telefoon niet bij mij kon achterlaten.
Vervolgens ben ik nu al een tijd aan het wachten op een reactie, maar ik vind het zeer moeizaam allemaal gaan.
Ik heb jullie een aantal keer op Facebook aangesproken met navraag over de status. Hier krijg ik wel netjes antwoord op, maar ik kom er geen steek verder mee, omdat het kennelijk bij Tele2 ligt.

Extra toelichting
Zeer jammer, vooral omdat jullie aangeven dat als iets voor 23:59 besteld is, het de dag erna in huis is. Nu begrijp ik dat dit met een telefoon abonnement iets langer zou duren, maar anderhalve week vind ik toch iets absurd.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

De Meyer Jonas 18-10-2015 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website blokkeert soms wel eens, waarna ik deze enkele keren moet herladen.

Service
Levertijd steeds zoals aangegeven. door de perfecte service van Coolblue nog geen retour zending hoeven te doen.

Assortiment
Groot assortiment, bepaalde producten lang uitverkocht.

Aanbeveling
cijfer 10, reeds vele bestellingen geplaatst en steeds enorm tevreden over de afhandeling hiervan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H Jongsma 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Rustig thuis bekijken, vergelijken en bestellen.

Service
Zeer snel en soepel geregeld. Goed geïnformeerd tijdens verloop bestelling.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan D 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed bereikbare website

Service
Artikel werd volgende dag op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

droopy99 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website , eenvoudige bestelling , betaling en afhandeling van order .
bezorging wanner het jou uitkomt

Service
heb laatst een NAS gdekocht .
deze werkte niet .
1 telefoontje naar helpdesk en volgende dag een nieuwe

Assortiment
ze hebben alles wat je zoekt

Aanbeveling
erg klant gericht , zeer goede service.

Extra toelichting
alles is goed geen negative ervaringen met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
snelle levering en wordt goed verpakt verstuurd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sven 18-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen morgen geleverd makkelijker kan niet.

Service
Had een foutje gemaakt met man leveringsadres de klantendienst hielp me snel verder

Assortiment
nog niets gevonden dat ik hier niet vind

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke balies

Service
Perfekt geholpen en antwoord op mijn vragen

Assortiment
Vind hier wat ik zoek

Aanbeveling
zie bovenstaand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Moreel 17-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Je hoeft geen winkels af te lopen.

Service
Alles verloopt vlot

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Niet altijd het meest voordelige

Extra toelichting
De levering is een dag later toegekomen dan voorzien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sofie L 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Geen weet van een fysieke winkel, enkel webwinkel. Misschien iets meer reclame daarvoor. Via de webwinkel zijn ecocheques niet mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferry 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb het product goed kunnen vinden, en heb verder weinig klachten over de site.
Een 'klacht' die ik heb, is dat ik zowel via sms als via email informatie kreeg omtrent mijn bestelling, had het liever volledig via email gezien, dat houd het voor mij ook overzichtelijker.

Service
Ik vind het een 8 waard, zou het graag een 10 willen geven, of een 6 maar ik heb naast de uitstekende levertijd geen ervaring met de retournering of klachten aangezien het product doet wat ie moet doen.

Assortiment
Het scherm wat ik zocht was zover ik zo op Google kon zien hier het laagste, dus dat is positief.
Een 8 omdat ik maar een product zocht, en verder hier nog nooit heb besteld dus ik kan qua diversiteit weinig onderbouwen.

Aanbeveling
Ik raad Coolblue met een 9 aan, een grote voordeel is het laat kunnen bestellen maar het toch de volgende dag binnen krijgen.
Besteld zelf een scherm om 22:52 en de volgende dag had ik hem om 12 uur in de middag binnen.
Qua monitoren was de voorraad erg groot, en heb hierdoor een goede keuze kunnen maken qua eisen en budget.
Mocht iemand mij vragen voor een goede webshop qua monitoren zou ik diegene gerust Coolblue aan durven raden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul ritzen 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keus en heel duidelijk

Service
Alles staat netjes vermeld op de site

Assortiment
Mag iets meer keuze zijn . Maar dan wordt het nog moeilijker om te kiezen

Aanbeveling
Gewoon toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is lekker simpel precies zoals het hoort

Service
Zonder meer is Coolblue hier de beste in. Vorige bestelling was gewoon TE snel geleverd;) Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk én vooral veel productinformatie

Service
Levering en levertijden tiptop in orde

Assortiment
Het assortiment mag misschien hier en daar wat uitgebreid worden. Qua prijs is coolblue altijd net dat euro'tje of 2 goedkoper dan z'n concurrenten

Aanbeveling
Heb ik iets nodig? Coolblue en dan pas de prijs vergelijken met de concurrent, resultaat = Coolblue goedkoper. Uitstekende service, levering, leveringstijden, productinformatie,....

Extra toelichting
Misschien wanneer het mogelijk is de Ecocheque's aanvaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Westdiek 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle levering
Makkelijk, online
De site is duidelijk weergegeven

Service
Snelle levering

Assortiment
Ik had meer producten verwacht, maar was blij met de producten die er waren

Aanbeveling
Goede service
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Veel informatie over de producten

Extra toelichting
Goed, omdat er een goede service is. Ook is de prijs-kwaliteit verhouding erg goed. Ik ben blij dat ik mijn product hier heb gekocht, omdat het hier tenminste leverbaar was(op andere sites niet), de levering was snel en de informatie was zo goed, duidelijk en genoeg, wat me overtuigde om deze telefoon te kopen. Een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidlijke, overzichtelijke winkel, zonder poespas

Service
Vooral de mogelijkheid om de leverdatum zelf te kiezen is een 10 waard

Assortiment
meer dan ruim voldoende

Aanbeveling
coolblue steekt qua service en levergemak ver boven concurrentie uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heiko 17-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Tot nu toe ging alles goed, NOG geen problemen gehad.

Extra toelichting
Ben nog niet in een CoolBlue winkel geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephane D 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en gemakkelijk. Zeer duidelijke site. Vlotte betaling met genoeg mogelijkheden.

Service
Artikel besteld zaterdag 1700, geleverd zondag namiddag rond 1500.
Ideaal!

Assortiment
Alles naar wens. Zeer competitieve prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hinske 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snelle website

Service
Ook hier via snelle site het betreffende onderwerp gevonden

Assortiment
Voldoende om een goede keuze te maken

Aanbeveling
Betrouwbare afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisAldenkamp 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke beoordeling en een goede beschrijving zorgen ervoor dat je verschillende producten met elkaar kan vergelijken zodat je het product kan kiezen dat het beste aansluit bij u noden.

Service
Het is duidelijk wanneer het product wordt geleverd en ik heb nog geen problemen ondervonden want ik heb nog geen producten moeten terugsturen.

Assortiment
Prijs kwaliteit zijn uitstekend en er is een groot assortiment waardoor je uit veel verschillende producten kan kiezen.

Aanbeveling
Voor de service, het assortiment en de juistheid van levering zou ik coolbue aan iedereen van mijn omgeving aanraden.

Extra toelichting
Het assortiment en de duidelijke uitleg bij elk product waardoor je een duidelijke en juiste vergelijking maken tussen de verschillende producten. De klantenservice staat altijd klaar om je bij te staan bij beslissingen en bij problemen. De levering is snel en volledig waardoor je het product dadelijk kan gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Daria S 17-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grote keuze, vergelijking mogelijk

Service
Heeeeeel snelle levering

Extra toelichting
Heel leuke doos :) Super computer, zowel design als werking. Heel snel, geschikt voor al mijn 3D-tekenprogramma's. Bovendien zat er in de doos een luidsprekertje: geweldig geluid! Aanradertje ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews