coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robin 09-12-2016 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en levering geheel conform info site. Levering bijna realtime te volgen via link in bevestigingsmail. Geplande levertijd 's ochtend per sms werd niet gehaald, maar was dus bij mij bekend. Nieuwe prognose werd wel gehaald geheel conform info site, dus eerst sms en toen belletje chauffeur. Keurige levering (leuke nette beschaafde jongens) die eerst geheel werd doorgesproken. Kundige installatie (incl. proefdraaien) naar mijn wensen. Zelf geen omkijken meer naar. Superservice! Afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijke site
  • Prima afhandeling levering
  • Afspraken worden nagekomen
  • Vriendelijke en nette chauffers

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-12-2016 Via de website gekocht

1e ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet een koelvriescombinatie gekocht. Met name de service heeft voor mij het verschil gemaakt. Gratis bezorging, gratis je oude koelkast weer meegenomen. Je wordt nwtjes geinformeerd over de bezorging en dat komen ze ook na.

Pluspunten

  • Service
  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Becky 09-12-2016 Via de website gekocht

Becky

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een smartphone.
De website had duidelijke info in petto.
De prijs was de scherpste in vergelijking met andere websites.
De smartphone werd de dag nadien geleverd, op een zondag, wat een luxe!
Ik werd goed geïnformeerd rond de status van mijn bestelling.
Een tip kan zijn het tijdslot van levering korter te maken. Nu was dit tussen 10&18uur. Handiger zou bv zijn de voor of namiddag.
Verder kom ik snel weer terug voor de kerstinkopen :-)

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Snelle levering
  • Uitgebreide informatie over producten

Minpunten

  • Maak het tijdslot voor levering iets specifieker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue snapt hoe het werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue ruult. Los van hun geweldige assortiment zijn daar de service, de humor, de ruime openingstijden van de fysieke winkels, de bezorging ook op zondag en maandag... briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben wasdroger besteld bij Coolblue. Om 15.30 uur besteld en volgende dag om 07.30!!!!! gratis thuisbezorgd, twee trappen op en aangesloten. Zonder bijbetaling en...met een glimlach !! Volgende keer weer Coolblue. Winkel om de hoek (Expert) rekende 50 euro voor bezorgen......Keuze was snel gemaakt en absoluut geen spijt van !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hamid 08-12-2016 Via de website gekocht

Super en zeer klantvriendelijke service

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving van het product. medewerkers van de klantenservice denken erg goed mee en zijn bereid om je van dienst te zijn. een echte aanrader deze winkel/website.

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

A 08-12-2016 Via de website gekocht

prima servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk om producten te vergelijken, voor mijn product de beste prijs - i.v.t. andere websites - en snelle verzending.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jann 08-12-2016 Via de website gekocht

Levering van stoomdroogmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op tijd geleverd werd van te voren gebeld dat ze er aan kwamen
Netjes naar boven gebracht de droogtrommel

Pluspunten

  • Op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Kruiter 08-12-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijke en overzichtelijke site. De bestellingen worden snel geleverd. Zeker aan te bevelen. Houden zo!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alain Adriaenssens 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bepaalde producten beslist de goedkoopste!
Vriendelijke verkopers, die je niets opsolferen maar je echt met raad en daad bijstaan.
Beslist een pluim waard, en de goede service maakt alles geweldig,doe zo voort, lieve mensen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 08-12-2016 Via de website gekocht

top

Algemene score

8,0
snelle levering en een erg fijn telefoonhoesje voor de iphone 6. het is aan de prijs maar het zeer waard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 08-12-2016 Via de website gekocht

Garmin Fenix 3

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen de levertijd bezorgd en duidelijke communicatie per email. De pagina van de Garmin was duidelijk over de specificaties van het horloge en de inhoud van het pakket inclusief hartslagmeter.

Pluspunten

  • Uitstekende communicatie
  • Super horloge voor de ultra runner

Minpunten

  • Wat groot en zwaar voor dagelijks gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron G 08-12-2016 Via de website gekocht

Cool Blue wasmachinestore.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag besteld en op de maandag erna bezorgd.
Nette en goede levering. Mooi oprijd. Bezorg dienst is mooi te volgen via Track en Trace.

Pluspunten

  • Snelle bezorging
  • Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaqqus 08-12-2016 Via de website gekocht

Topshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Simpel qua bestellen , snel qua leveren en top qua service. Wat wil een mens meer, niets toch? En zo is het!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tia 08-12-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nu besteld morgen in huis. Gewoon ideaal.
Weet wanneer het pakketje komt . Gewoon super.
Makkelijke website alles duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 08-12-2016 Via de website gekocht

Kärcher stofzuiger nat/droog.

Algemene score

10,0
Snelle levering, op de aangegeventijd op de track and trace app.
Betalingsgemak, diverse mogelijkheden.
Keurig verpakt, geen schade.

Pluspunten

  • Doen wat ze beloven.
  • Prijs is oké.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Soeparto 08-12-2016 Via de website gekocht

Veel producten, goed Service en mooie prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er zijn 2 online winkels waar ik mijn spullen haal en Coolblue Staat voor mij op nummer 1

Je kan er van alles halen van TV tot tuingereedschap echt top.
En de service is super en snel, voor 23:00 besteld volgendedag in huis.

Wat helemaal top is , is dat je het af kan halen op een afhaal punt.
ik hou er niet van als het bij de buren word bezorgt

Pluspunten

  • Service is snel
  • Top producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janos 08-12-2016 Via de website gekocht

Met de glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en morgen met de glimlach thuis bezorgd... Ik wilde confetti strooien maar de bestelling was eerder daar dan ik klaar was met de confetti ;-)

Pluspunten

  • productomschrijving volstaat om te kopen
  • recht om terug te sturen indien niet tevreden

Minpunten

  • je koopt op foto, niet tastbaar
  • welke ??

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

annelies 08-12-2016 Via de website gekocht

goed en super levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot keuze aanbod, en super snelle levering. Je kan nog tot laat op de dag bestellen en toch de dag erna al je pakje verwachten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna-Marie 08-12-2016 Via de website gekocht

aanvulling telefoonset

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een oude telefoonset was niet meer aan te vullen bij de leverancier. Coolblue had nog een teruggestuurd en gecontroleerd 'nieuw' model voor een klein prijsje voor ons. Snelle service, goed toestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MIlou 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te vinden op de website, goedkoper dan andere, snel bezorgd en goed op de hoogte. Jammer dat ik het niet gelijk door jullie in kon laten pakken!

Pluspunten

  • snel bezorgd
  • duidelijke webshop

Minpunten

  • geen extra mail na levering
  • geen inpakservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bongarts 08-12-2016 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor Coolblue omdat zij verreweg de beste aanbieding/prijs hadden. Zowel de levering als de informatie betreffende leveringen waren gewoon top. Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling tot en met de levering. Ook de levering zelf precies op het afgesproken tijdstip. Kortom ik kan deze site aan iedereen aanbevelen. Vragen op twitter of per mail en telefoon werden direct keurig en snel beantwoord. Super service!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Geweldige communicatie
  • goeie helpdesk met snelle antwoorden
  • beste prijs!

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan-Willem 08-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering & scherpe prijzen

Algemene score

9,0
Gewoon een goede verzichtelijke webshop met een groot assortiment aan prooducten. Nog nooit problemen gehad dus ik kan niet oordelen over de service van Coolblue

Pluspunten

  • groot assortiment
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gopro battery 08-12-2016 Via de website gekocht

Gopro 5 black aankoop extra batterijen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke afhandeling, kwalitatief personeel en adviseurs en doet wat men beloofd. Via de webwinkel de artikelen aangekocht en dat is zeer goed bevallen.

Pluspunten

  • snel afhandeling
  • Klantvriendelijk
  • Kwaliteit bewust
  • Keurige afhandeling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

patrick 08-12-2016

Aankoop Hp printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de goede, snelle en correcte service. Alles zoals beloofd. Correcte prijs de goedkoopste die ik gevonden heb.

Pluspunten

  • service
  • webshop
  • prijs
  • levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 08-12-2016 Via de website gekocht

Paul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een wasmachine. Vond deze bij Coolblue. Keurig afgeleverd en uitgelegd gekregen. Ik ben dus een tevreden klant van Coolblue.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goed geplaatst
  • Goede uitleg voor vervolgstappen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacco Dane 08-12-2016 Via de website gekocht

Electrische tandenborstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruik voldoet aan de omschrijving van het artikel en werd snel geleverd. Heb meerdere tandenborstels bekeken maar deze voldoet het beste.

Pluspunten

  • Snelheid levering
  • Product

Minpunten

  • Dure opzetborsteltjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JB 08-12-2016 Via de website gekocht

Coolblue, Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop regelmatig bij Coolblue. Veel informatie op de website die helpt om een juiste keuze te maken . Snelle levering. Prima service!

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Revieuws

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jumpert 08-12-2016 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet gewoon zeker dat je de volgende dag het juiste product ontvangt. Bevalt het niet dan kan het gewoon zonder gedoe worden teruggestuurd. Goede service!

Pluspunten

  • Service
  • Prijs - Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Capelle a/d IJssel 08-12-2016 Via de website gekocht

Koel-vriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goed ingedeelde koel-vrieskast.
Gunstig energieverbruik.
Mooie vormgeving
Goede service van Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 08-12-2016 Via de website gekocht

Heel snelle levering. Complimenten

Algemene score

9,0
De levering was erg snel. Volgende ochtend lag het al bij Primera om de hoek. Goed verpakt. Helemaal af.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 08-12-2016 Via de website gekocht

Uiteindelijk toch op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Storing bij PostNL maakte dat ik mijn pakket wel zag liggen bij de Primera, maar dat dit niet kon worden uitgegeven omdat men het niet kon afmelden...

Pluspunten

  • Assortiment
  • Aflevering

Minpunten

  • Gebruik PostNL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gijs 08-12-2016 Via de website gekocht

super makkelijk en ongelovelijk snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 11 uur 's avonds stofzuiger besteld met een gemakkelijke procedure en volgende morgen om 10u in huis. Goed verpakt. Prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joann 08-12-2016 Via de website gekocht

Een Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ben zeer tevreden over de levering van mijn laptoprugzak
alles van de laptop kan er in
de levering is zeer snel en goed.
ik kan deze website aanraden aan vele mensen

Pluspunten

  • goede levering
  • snelle levering
  • heel goed verpakt
  • ik ben enorm blij met mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marck De Pauw 08-12-2016 In de winkel gekocht
9080 Lochristi

Geen voorkennis. Onthaal en service op juiste niveau.

Algemene score

9,0
Correct onthaal en service. Geen blabla over koetjes en kalfjes. Nog de echte service van vroeger. Dank u

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tdeboer 08-12-2016

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een snelle en goede service van Coolblue. We hadden zaterdag een wasmachine besteld en die werd maandagochtend al geleverd. Netjes naar boven gebracht en aangesloten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 08-12-2016 Via de website gekocht

"Ouderwetse" (goede) service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine gekocht. Volgende dag geleverd. Vooraf prettig geïnformeerd (mail/sms/telefoon) over status levering. Wat ik erg apprecieer is levering zelf: nette vriendelijke jongens met kennis van zaken, welke ( in alle redelijkheid) de tijd namen voor correcte installatie en uitleg over werking. Top! Een verademing. (tov een recente slechte ervaring met leverancier van een andere grote webshop)

Pluspunten

  • Levering
  • Vertrouwelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koper 08-12-2016 Via de website gekocht

koper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, ruim aanbod, helpdesk/klantenservice wel niet altijd volledig technisch op de hoogte, maar wel altijd behulpzaam

Pluspunten

  • goede service
  • ruim aanbod

Minpunten

  • niet altijd technisch op de hoogte
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 08-12-2016 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Bestellen en leveren gaat vlot ,maar als er problemen zijn is er niemand thuis.
Alleen de zaak snel proberen af te wimpelen.
Ik heb een telefoon gekocht deze zomer
en na een korte tijd kwamen de problemen toen ik een update had van android,
Dit gemeld bij Coolblue, later weer een update toestel nog slechter.
Tijdens mijn verre vakantie liep hij meerdere malen vast .
Ik heb toen de cover er af gehaald en de accu er in en er uit gehaald , daarna wekte het toestel weer even.
Dit werd steeds erger tot hij niks meer deed.
Het cover kreeg in het midden een scheurtje van het vaak open maken.
Bij thuiskomst het toestel opgestuurd, een week later kreeg ik een mail dat het toestel niet gerepareerd kon worden door valschade.
Ik gebeld en gezegd hij is niet gevallen.
Een dag later werd er gebeld met een ander versie, ik had het deksel en de accu niet mogen los maken.
Daardoor verviel mijn garantie .
Hoe kan ik een simkaart plaats zonder het cover te openen?
Nu willen dat ik 40 euro ga betalen om mijn niet gerepareerde toestel terug te ktijgen.
Of het word vernietigd en kost het niks.
Ik voel me opgelicht!

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-12-2016

Beste Kees,

Bedankt voor uw review. Buitengewoon vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons niet zoals naar wens is verlopen. Om hier goed in te kunnen lezen wat wij nog voor u kunnen doen, willen wij u vragen om uw ordernummer + toelichting naar geenglimlach@coolblue.nl te mailen. Wij helpen u graag verder.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Christinel 07-12-2016 Via de website gekocht

Snelle levering, veilig ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies graag voor coolblue door de snelle (en veilig ingepakte) levering. Ook vind ik dankzij filters en reviews altijd meteen wat ik nodig heb.

Pluspunten

  • snelle levering
  • veel filters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rietje veldhuizen 07-12-2016 Via de website gekocht

Mijn ervaring met coolbleu is super goed.snel, efficient

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaring.Makkelijk voor snelle aankopen.vandaag besteld en de andere dag in huis.Lekker snel.Dat maakt het lekker makkelijk,je hoeft er niet op te wachten

Pluspunten

  • Goed
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse van der Haagen 07-12-2016 In de winkel gekocht
Utrecht

Aankoop IPhone SE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aantrekkelijk prijs. Goed bereikbaar en voldoende parkeerruimte. Eerlijke en betrouwbare voorlichting over het product. Hoesje bij besteld die niet op voorraad was. De volgende was het in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kasto 07-12-2016 Via de website gekocht

Webwinkel met de beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super, zaterdagavond 11.45 uur besteld en zondag om 15.00 kwam post.nl met mijn nieuwe koffiemachine. Precies op tijd om mijn visite van een heerlijk kopje koffie te voorzien.
De service is ook geweldig bij retouren en defecten.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede service
  • Betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blue smile 07-12-2016 Via de website gekocht

Aankoop UE megaboost Bluetoothspeaker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg over de producten en goede specificaties. Tweedekans producten al twee keer besteld voor een aantrekkelijke prijs. artikelen waren Technisch 100% in orde. Binnen 24 uur geleverd, zelfs op zondag. Tot nu toe zeer tevreden over Cool blue

Pluspunten

  • Tweede kans producten met korting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remco 07-12-2016 Via de website gekocht

Prima, no nonsense

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eigenlijk zoals ik gewend ben bij de andere stores van Coolblue ook hier weer snelle verwerking van de bestelling en levering van het product. No nonsense.

Pluspunten

  • Snelheid
  • No nonsense

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koosje 07-12-2016 Via de website gekocht

SUPERWINKEL MET SUPERSERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via marktplaats ontdekte we vorig jaar de tweedekansjes ( nu rechtstreeks op coolblue.nl) en daarmee Coolblue. De eerste aankoop was een telefoon: goed doordacht, maar toch bleek de camera minder dan verwacht: Coolblue gebeld, en er mocht geruild worden! Wat een topservice! De tweede aankoop, tandenborstel, deed ik op zaterdagavond: Pakje was er zondagmiddag! Fantastisch!

Pluspunten

  • superservice bij spijtoptanten
  • supersnelle levering zelfs in het weekend
  • grote collectie in alle deelwinkels
  • heldere website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric Rakers 07-12-2016 Via de website gekocht

Melkopschuimer defect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze melkopschuimer deed na een half jaar ineens niets meer. Met een perfecte 'geen gezeur' service van Coolblue was er na een dag een nieuwe. Voor ons een reden om als klant vaker terug te komen.

Pluspunten

  • Service bij defect product
  • Prijspeil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Probst 07-12-2016 Via de website gekocht

Service Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige weekend een wasmachine gekocht op Coolblue. Ik ben erg tevreden over de service. Wij werden regelmatig op de hoogte gesteld wanneer de wasmachine geleverd werd. Ook sloten ze de nieuwe wasmachine aan en namen de oude mee terug.

Pluspunten

  • Oude wasmachine meenemen zonder meerkosten
  • Op de hoogte van levertijd

Minpunten

  • Niet op zondag bezorgen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 07-12-2016 Via de website gekocht

Reclame niet waargemaakt

Algemene score

3,0
Onze vaatwasser ging stuk en ik bestelde op woensdag een nieuwe bij coolblue omdat zij reclame maken" voor 23u59 besteld is morgen geleverd" Alles ging goed en levering ging donderdag uitgevoerd worden tot ik rond 10u00 donderdagmorgen telefoon kreeg dat de levering niet ging doorgaan die dag. Ik melde aan de dame dat ik op vrijdag niet thuis ging zijn tussen 10u00 en 15u00 en ze zouden me terugbellen voor een afspraak. Toen ik op vrijdag rond 16u30 nog niets gehoord had stuurde ik mail naar transportfirma en stuurde bericht via de website van coolblue, geen van beide werd beantwoord en zaterdagmiddag vulde ik dan bij afspraak maken in voor maandagvoormiddag. Maandagmiddag werd de machine geleverd, dit 5 dagen na bestelling. In de toekomst zal ik met de reclame die coolblue maakt van dag nadien leveren en dat 7/7 geen rekening meer houden om te beslissen iets wel of niet bij hun te bestellen.

Pluspunten

  • Prijs is ok

Minpunten

  • De grote troef van coolblue werd niet v
  • Voel mij bedrogen

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Jan 07-12-2016 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en makkelijk product te bestellen en te betalen. Daarbij vindt je de beste prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews