coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans den Boef 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super makkelijk om hier spullen aan te kopen

Service
Gewoonweg goede service

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen bij Coolbleu

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veldkamp 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site en supersnelle levering

Service
Handig dat als je vragen hebt, je kunt chatten. Vriendelijke personeel

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Tweede aankoop gedaan. Wederom uitstekende service en mega snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eigentijdse, originele en vooral eigenzinnige benadering.

Assortiment
Coolblue staat bij mij momenteel hoog in de lijst als ik iets zoek met een stekker.

Aanbeveling
Ik wil natuurlijk mijn goede ervaringen met Coolblue niet voor mezelf houden, maar delen.

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Van Lierde 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Het is natuurlijk gemakkelijk om iets te bestellen,en er is ook gemak van betaling

Service
Heb veel te lang moeten wachten op mijn bestelling,dus de slogan moet bijgesteld worden!

Assortiment
Het assortiment is redelijk!

Aanbeveling
Door geen goede communicatie,is er geen goed verloop van het bestelde!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Frederik VC 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer vlot om dingen te bestellen

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Een ruim aanbod, maar het kan ruimer

Aanbeveling
Een ruim aanbod met zeer snelle levering en transparante prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijke site, goede zoekopdrachten, je kunt heel specifiek zoeken.

Service
heel vlotte service, je bestelt en de volgende dag komt het pak al toe en je wordt op de hoogte gehouden!

Assortiment
heel veel keuze en bij elk artikel kan je de commentaren van kopers lezen, wat een keuze maken makkelijker en vlotter maakt.

Aanbeveling
Ik kan niks aanmerken op cool blue, ik heb de site nog al gebruikt en dat waren even goeie ervaringen

Extra toelichting
dat ik heel veel vertrouwen heb in deze webshop, meer dan in anders webshops. Je zou er inderdaad van gaan glimlachen, een brede glimlach: meer nog, je wordt er vrolijk van :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RUAG 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel bestelt en snel geleverd

Service
bestelt en direct mail ontvangen wanneer het buiten gaat

Assortiment
toch zeer veel keuze, maar alles is onmogelijk

Aanbeveling
ik beveel deze winkel iedereen vanwege het gemak en snelle levering.
Nog nooit problemen gehad van verkeerde leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dietrich 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijk en snel vindbaar wat je zoekt... ook bekomende producten kunnen snel worden gevonden. Betaling gaat zeer volt en duidelijk... de communicatie is zeer precies en snel. Hieraan kan eigenlijk niets worden aangepast, deze is perfect.

Service
Zeer goeie service... snel antwoord en to the point. Eventueel een chat waar je met vragen kan aankloppen zou nog een extra troef zijn.

Assortiment
Het grootste deel van wat je maar kan wensen is te vinden op CoolBlue... soms is het wel dat een bepaald product er maar in enkele kleuren is ipv het hele assortiment ( vb de Polar M400 enkel in zwart en wit, hoewel ik hem blauw zocht. ) Maar toch een mooi gamma.

Aanbeveling
Ik denk dat je best bij echte winkel gaan kijken en indien je het wenst testen. En het gewoon dan koopt via Cool Blue... Zeer snelle service - mooie prijzen - perfecte verpakking en duidelijke facturatie. Dus meer dan aan te raden.

Extra toelichting
Eventueel een chat zou nog een extra troef zijn. Verder alles dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vera 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht,

Service
M 20.24 besteld, om 10 u 's anderendaags thuis gratis geleverd....super :-)!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jycz91 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Goede service, uitgebreid assortiment en snelle levering. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Diamond 18-12-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg Wilrijk -Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was wel druk met deze kerstdagen maar alles liep vlotjes omdat er genoeg personeel was terwijl je kon drinken.

Service
De man gaf een mooie uitleg ondanks de drukte, tijd voor de klant

Assortiment
Ik heb al verschillende zaken gekocht bij Cool blue en je vind er van alles

Aanbeveling
Tijd voor de klant omdat er genoeg personeel is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke webside, veel info over de produkten, ervaringen van gebruikers

Service
vlotte bestelprocedure, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

First2go4 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteling snel verwerkt

Service
Post levering met E- mail op volging is even top service,

Assortiment
Ik vind zowat steeds waarnaar Ik zoek bij coolblue

Aanbeveling
Iets niet gevonden zoek even coolblue is mijn moto

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge stoop 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was onze 1ste bestelling.je wordt per mail op de hoogte gebracht. Deze zijn zeer duidelijk.

Service
Je weet constant waar je pakje is en waar en wanneer je het kan afhalen

Assortiment
Ik vind bepaalde dingen niet terug , maar eerlijkheidshalve moet ik erbij zeggen dat ik niet veel tijd had.

Aanbeveling
Makkelijk via site. Makkelijk te bestellen. Vlotte levering. Jammer dat je bij ons in het postkantoor altijd zo lang moet aanschuiven.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kwinten 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gerbuiksvriendelijke website, ik vond meteen wat ik nodig had

Service
Niets op aan te merken

Assortiment
Ook veel van Apple, top.

Aanbeveling
Hele snelle service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle producten zijn erg overzichtelijk geordend, alleen als ik bijvoorbeeld zoek op tent kom ik op de ene webshop uit en kan ik daar niet meer zoeken naar bijvoorbeeld een pan, eerst terug naar de hoofdsite...
Maar dat is ook echt het enige wat er te klagen valt!

Service
Bij een defect product kreeg ik gratis een nieuwe gestuurd zonder dat ik de defecte terug hoefde te sturen. ook houden ze zich voor 100% aan de regel voor 23:59 besteld morgen in huis, ik heb nu al een paar keer heel verschillende producten om 23:45 besteld om te testen of het ze ook echt lukt :-), en jawel, nog nooit te laat geleverd!

Assortiment
heel breed en gevarieerd, bijna van alles hebben ze wel een of meerdere in hun assortiment

Aanbeveling
Dit is echt een geweldige webshop, alles de volgende dag in huis en een top service. meer kan je niet van een webshop verwachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, kan voor mij geen winkel tegenop

Service
website was zo duidelijk, zelfs voor mij, dat ik geen persoonlijke mail nodig heb gehad

Assortiment
wil gewoon geen 10 geven

Aanbeveling
zie bovenstaande commentaren

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

crazybytess 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
informatie van het product duidelijk op de website. Ook de maten stonden er bij waardoor je niet snel een miskoop doet.

Service
De volgende dag was het product binnen

Assortiment
Brede assortiment, veel keus, soms daardoor kun je de weg kwijt raken, maar dat is een klein puntje

Aanbeveling
De eerste keer besteld en op dit moment een positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
Levering wordt de volgende dag gegarandeerd. Bij mij was het nog een dagje later. Geen groot probleem maar misschien wel voor mensen die het cadeautje dringend nodig hebben.

Assortiment
zeer veel keuze!

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gilbert 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo gebeurd

Service
bij de beste op de markt

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
voor mij kan het niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Goede website, voldewonde informatie, goed lopend bestelproces.

Service
Als verwacht: pakket binnen een dag in huis.

Assortiment
Zocht gericht, dus heb niet alle zicht op assortiment.

Aanbeveling
Fijn winkel, zou er zo weer bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Angela 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Alles de volgende dag binnen en nog gratis ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roos 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke info en eenvoudige manier om te bestellen.

Service
Goede en beleefde telefooncommunicatie.Correcte levering.Perfecte voorwaarden.

Assortiment
Zeer gunstige prijs en voldoende keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Ik zou iedereen, die online wil bestellen, aanraden eerst een kijkje te nemen op de website.

Extra toelichting
Hoop dat alle koopvoorwaarden in de toekomst zo blijven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

germien 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig vanuit je luie stoel kijken en vergelijken

Service
als je belt met een vraag wordt je duidelijk te woord gestaan

Assortiment
keus genoeg op elk gebied

Aanbeveling
goede winkel met groot assortiment en prettige mensen als je een vraag hebt

Extra toelichting
mijn eerste keus als ik weer wat nodig heb voor mezelf of om cadeau te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christian Stynen 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Thuis besteld en de dag erna geleverd. Fijn !!!

Service
Ik mailde om info over een product en kreeg snel feedback terug.

Assortiment
Ruime keuze van elk merk en voor een beperkt budget.

Aanbeveling
Gewoon gemakkelijk en snel geleverd in een veilige verpakking. In een afhaalpunt naar keuze. Als je werkt is dat gemakkelijk. Je haalt het af voor of na je werkdag. Super is da !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G L 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk, gemakkelijk en duidelijk onderverdeeld in categorieën en makkelijk iets op te zoeken.

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot en niet duur assortiment

Aanbeveling
Vooral voor de prijs en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maatje 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit de luie zetel zo besteld...

Service
Besteld rond 15 uur en dag nadien in huis.

Assortiment
Zeer veel keuze met duidelijke omschrijving en revieuws.

Aanbeveling
Prima keuze en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site die zichzelf uitwijst

Service
Heel snel geleverd

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijke site,goede sevice,vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke parameters en heel overzichtelijk.

Service
Snel en genoeg informatie

Assortiment
Je kan niet altijd een 10 geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt Vanlingen 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is super overzichtelijk en je komt altijd terecht bij een specifiek domein voor het product.

Service
Absoluut. ik heb nog geen problemen ondervonden met alles wat ik al heb aangekocht via coolblue. De leveringstermijn is verschrikkelijk snel. Geweldig.

Assortiment
Alles, Jullie hebben echt alles.

Aanbeveling
Absoluut de top. zeker de levering en de handige website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther bax 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te bestellen online

Service
Super snel bezorgd! De volgende ochtend al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans P 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Bij de 2de hands camera zat geen originele batterij. Na een belletje werd de volgende dag al een nieuwe geleverd. Erg prettig dat hier niet moeilijk over werd gedaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

roland from north-face 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon heel goed en duidelijk

Service
Supersnel en betrouwbaar

Assortiment
Ruime keuze, geen flauwekulmerken maar kwalitatief hoogwaardig. En ook nog vaker goedkoper als bijvoorbeeld Mediamarkt !

Aanbeveling
Waren er maar meer als Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 18-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
je kunt van thuis uit een product zoeken en bestellen, zeker omdat ik wist wat ik zocht.

Service
Ik heb mijn bestelling netjes op de afgesproken tijd ontvangen, wat ik belangrijk vind om niet nodeloos thuis te zitten wachten.

Assortiment
over de prijs kon ik niet oordelen want het product is niet zo veel meer op de markt te vinden, kan dus niet vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heughebaert ronny 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online bestellen

Service
Snel geleverd.Zelf op zaterdag en zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle service , gemakkelijk

Service
na contact met klanten service snelle oplossing geboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gregory 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je weet direct wat je zoekt

Service
Snel en volgende dag geleverd en je word verwittigd wanneer ze leveren tussen welk uur ze er zijn echt gemakkelijk

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Prachtige organisatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 18-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima webshop, alles is eenvoudig te vinden

Service
Je ontvangt mail met levertijden, maar er wordt nooit binnen de de ze tijdvakken geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Ruim assortiment, snelle reactie klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Willy 17-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
alles is duidelijk

Service
wel 2 dagen moeten wachten op bestelling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Carlijn 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke site, eenvoudige bestelwijze, geen poespas. Goede prijzen en alles incl verzendkosten (nl gratis)

Service
Dinsdagavond 20.00 bestelling geplaatst, de volgende dag keurig bezord bij de buren. Zelfs van cool blue een bericht dat pakket bij de buren bezorgd was (naast een briefje van tnt post)

Assortiment
Kan beter. Beperkte keuzes

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar, geen verzendkosten (ook niet bij retourlevering) en bovendiengoede kortingscode via tmobile

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

posthuma 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prima website

Service
snelle levering en bezorging op gewenst moment

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
geen opmerkingen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dio Dolmans 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Besteld via Internet en de dag erna in huis ...

Service
Snel ..perfect!

Assortiment
Groot en betaalbaar

Aanbeveling
Geen enkel probleem gehad, snelle bezorging, goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede site, makkelijk bestellen en betalen

Service
Ik kocht o.a. een WiFi printer en kreeg deze niet geinstalleerd. De uitermate vriendelijke medewerkers van de goed bereikbare klantenservice (met ruime openingstijden) hebben mij op een voortreffelijke wijze geholpen het probleem op te lossen. Klasse! Moet eigenlijk een 10 zijn......

Assortiment
Er is weinig wat je niet bij Coolblue kunt kopen

Aanbeveling
Coolblue is niet altijd het goedkoopst. De after sale en service is echter onbetaalbaar.

Extra toelichting
nope

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De mogelijkheden om door te filteren tot het gewenste product te komen, zijn super. Daar kunnen veel reiswebsites nog iets van leren.

Service
Op zondagnamiddag bestelt en maandag om 13h00 reeds afgehaald. Sorry dat we jullie 2 uur lieten wachten, het pakket lag immers om 11h00 reeds klaar 😀

Assortiment
Je zou er keuzestress van krijgen ...

Aanbeveling
Ruim aanbod, top website, super service.

Extra toelichting
De eigen gemaakte filmpjes zijn zeer goed: duidelijk en ook minder goede punten van een product worden aangehaald. Ook dit is een hulp om tot de juiste keuze te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicoleke 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
rustig vanuit je luie zeten kunnen kiezen

Service
zoals beloofd, meteen reactie, meteen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jef janssens 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk

Service
vrijdag besteld en zaterdag geleverd!

Assortiment
Prijzen vergeleken en testaankoop geraadpleegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanbavik 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles heel overzichtelijk.

Service
Niets op aan te merken!

Assortiment
Oneindig veel producten!

Aanbeveling
Kan maar weinig minpunten vinden...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom de troyer 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt het rap in huis

Service
Goede ontvangst en goed ingepakt

Assortiment
Veel keuze van aanbod

Aanbeveling
iDEAL voor mensen die geen tijd hebben voor te gaan schoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smets 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
correcte en duidelijk info

Service
vlotte bediening

Assortiment
mooi, uitgebreid

Aanbeveling
fijn en eigentijds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean Mahieu 17-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Als ik iets zoek op internet vind ik het meestal en goedkoper bij cool blue.

Aanbeveling
Service en informatie zijn uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews