coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marije 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snel zoekbaar

Service
Duidelijke en vlotte berichtgeving via mail

Assortiment
Voor de producten die ik zocht vdoende keuze en ook reviews van andere klanten hielpen mee in de uiteindelijke keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service. Product voldeed volledig aan verwachting. Zeer snelle levering en goede communicatie hierover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Boogaard 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fantastich ,afspraak is afspraak

Service
De tijd waarneer je iets besteld en bezorgtwordt perfect

Assortiment
Op ale punten gewoon goed

Aanbeveling
Netjes goed gedaan en gaaat zo door

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

basvdvorm 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zonder in te loggen kan je zeer snel bestellen

Service
volgende dag geleverd perfect !

Assortiment
keuze uit veel soorten en prijzen

Aanbeveling
overzichtelijk en duidelijk !!!

Extra toelichting
Ga zo door !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er bestaat waarschijnlijk geen eenvoudiger combinatie dan webshop + fysieke winkel. Je plaatst je bestelling online, nadat je uw aankoop via de specificaties en online commentaar van andere klanten piekfijn hebt kunnen selecteren. Binnen kortste keren heb je het artikel bij je thuis.

Service
Service ivm. online-bestelling heeft te maken met een overzichtelijke en duidelijke site. Maar zeker de ervaring in de shop zelf (Lochristi) is heel prettig. De verkoopster (Silke) was zeer klantvriendelijk, competent, luisterbereid, maakt tijd om met de glimlach te antwoorden op alle vragen. Een voorbeeld voor iedereen in de branche !

Assortiment
Het assortiment in het gamma producten dat ik reeds kocht bij Coolblue is heel erg breed. Je hoeft niet nog echt elders op zoek te gaan.

Aanbeveling
Snel, niet duur, compleet, vriendelijk. Bravo Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer snelle levering 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Zeer tevreden over informatievoorziening en zeer snelle levering

Assortiment
Kan ik niet echt iets over zeggen, was op zoek naar specifiek product en rest assortiment niet goed bekeken

Aanbeveling
Vooral de supersnelle levering en het op de hoogte houden van verzenden vind ik heel erg goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lastig zoeken naar welke categorie je moet hebben

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment , kon af en toe moeilijk kiezen

Aanbeveling
zeer zeker een hele goede webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Megens 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Vriendelijke klantenservice, goed aanbod, en razendsnelle bezorging!

Extra toelichting
Als de prijzen nog iets zouden zakken dan is er geen enkele reden meer om niet voor Coolblue te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoud!

Service
aflevering aan huis wil nog wel eens misgaan.

Assortiment
alles is er!

Aanbeveling
absoluut gemak, eenvoud, lage prijzen een GEEN vrachtkosten!!

Extra toelichting
Ga zo door en zorg dat de vrachtkosten included blijven, daarom kies ik voor Coolblue!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rein 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
echt cool. Hier loop je geen blauwtje.

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dori1 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon goed prima!

Service
Snelle service

Assortiment
kan uitgebreider nog bv dvd/blueray spelers

Aanbeveling
Een aanrader betrouwbaar en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johny 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kijk je vindt alles met gemak

Service
on 21.50 bestelt morgen in huis zonder uit je zetel te konnen

Assortiment
je kan er bijna alles vinden en veel keuze uit nodellen

Aanbeveling
wat kan er nog meer.. zit in de zetel je kan alles overzien vergelijken prijs en produckten keuze genaakt bestelt betaalt met veel gemak en keuze kwa betalen krijdt een sms bericht. daarna een E-mail en je kan alles volgen en de volgende dag al in huis en als er als er wat niet in orde is bel en ze doen alles wat ze kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shionami 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vlot gevonden wat ik zocht op de website. Verzending en facturatie zonder enige probleem. Snel geleverd.

Service
Zie hierboven

Assortiment
Kan ik pas beoordelen na meerdere bestellingen. Ik weet nu nog niet wat ik in de toekomst nodig kan hebben.

Aanbeveling
Vlotheid:10, Snelheid:10, Assortiment: nog onbekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

carlos 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
simpel en eenvoudig bestellen.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snelle levering,geen gedoe

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paula 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne makkelijke website

Service
alles duidelijk uitgelegd

Assortiment
heel divers

Aanbeveling
De bestelling was heel goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De winkel is goed overzichtelijk met goede zoek functie

Service
Het product is snel afgeleverd met berichtgeving wanneer het zal weorden afgeleverd

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en duidelijk geprijsd

Aanbeveling
Het goede winkel voor snelle levering tegen een goede prijs

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle Morel 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niks makkelijker ook om de producten te vergelijken

Service
Pakje was er zelfs vroeger dan voorzien!

Extra toelichting
Ik kan deze manier van aankoop alleen maar aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yannick 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag effectief geleverd

Service
Direct bevestigingsmail en 24/7 bereikbaar

Assortiment
Alles hebben ze

Aanbeveling
Makkelijker kn niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, overzichtelijk

Service
S avonds om 21u besteld de dag erna om 8u45 in huis

Assortiment
Alles wat ik nodig heb staat op de site. Als je het hier niet vind dan vind je het nergens

Aanbeveling
Super handig en wat een service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guido 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanaf je pc kan je rustig je keuze maken

Service
snel en efficient

Assortiment
niet alles is te verkrijgen in bepaalde categorieen

Aanbeveling
10 zou de perfectie zijn

Extra toelichting
bij laatst bestelde product waren geen afmetingen opgegeven enkel inhoud. Bijgevolg verrast door de grootte van het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy vd Molen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik heb al meerdere produkten privé en zakelijk via Coolblue aangeschaft, makkelijker dan via Coolblue kan gewoonweg niet.

Service
Ik heb een keer een e-reader geretourneerd aangezien deze het niet meer deed. Zonder enig probleem werd een nieuwe opgestuurd, dat is pas service!

Assortiment
Ik kan nagenoeg alles wel vinden via coolblue.

Aanbeveling
Makkelijk, betrouwbaar en een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is gemakkellijk om iets uit je luie zetel te bestellen.

Service
Goede service

Assortiment
Wat je hier niet vind, dan is het niet te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
ik kon snel mijn gewenste product vinden.

Service
Snelle levering, gemakkelijk betalen en ik kreeg netjes overal een bevestiging van zodat ik goed kon zien wat er ging gebeuren.

Assortiment
Dit product heb ik gericht gezocht waardoor ik verder niet heb gekeken.

Aanbeveling
prima webwinkel met goede service en vlotte levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het artikel dat ik wilde bestellen was snel gevonden via de zoekfunctie op de website.

Service
Het artikel werd de volgende dag geleverd. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het bestel- en verzendproces.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Gewoon een prima webwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen B 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoals beloofd, bestellen en de volgende dag in huis.

Service
Laatst had mijn vriendin een hoesje voor een gsm besteld. Dit was niet naar haar verwachting. Dit was makkelijk aan te geven via de website en we hebben het geld terug gestort gekregen.

Assortiment
Ik heb nog niet direct iets willen kopen wat niet beschikbaar was op coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grace 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website en duidelijke productinformatie.

Service
Heb servicedesk gebeld en advies gevraagd mbt een product. Werd vriendelijk te woord gestaan en werd deskundig geadviseerd. Werd na de bestelling goed op de hoogte gehouden mbt de levering van het product en het product is geleverd op het beloofde tijdstip.

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Duidelijke website, telefonisch goed bereikbaar en ben vriendelijk te woord gestaan. Alle informatie mbt de levering was duidelijk en correct. Product is snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennie 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
product snel gevonden en de overzichtelijkheid van de website is zeer goed.

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
Coolblue is niet de meest scherpe qua prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luppie 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Goed contact

Aanbeveling
Alles prima in orde, mijn vriezer al de volgende ochtend in huis(de avond er voor besteld)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk gevonden, duidelijke aanwijzingen bij bestellen

Service
geen klachten. Product is geleverd zoals op de site is aangegeven

Assortiment
prijs is goed

Aanbeveling
1e keer besteld via COOLBLUE, goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 11-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gericht op klanten, duidelijke uitleg.

Service
Ik had een nas gereserveerd met 2 schijven. Bij het ophalen van nas bleek 1 schijf niet aanwezig te zijn. Deze werd dezelfde dag nog nagestuurd.

Assortiment
Coolblue heeft een breed assortiment met marktconforme prijzen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Power Bank 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft niet zelf naar de winkel te gaan

Service
Je krijgt een snelle afhandeling van je bestelling.

Assortiment
Bijna alle digitale en/of elektronische apparatuur is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Na een vijftal bestellingen kan ik geen enkel negatief punt bedenken.

Extra toelichting
Doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy decoster 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
website overzichtelijk

Service
service werkt vlot

Assortiment
een volledig assortiment

Aanbeveling
zeer goede webwinkel

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caro 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk, eerlijk en van thuis uit...

Service
Stipt op tijd en volgens de voorgestelde tijden

Assortiment
van alles wat, toch een kleiner assortiment van Lego friends

Aanbeveling
zo gemakkelijk, zo snel,dat alles met de beste prijs en aan huis geleverd, super...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kristine 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geode communicatie, product makkelijk te vinden

Service
snel antwoord op een vraag

Assortiment
ik wist wat ik wilde, dus het hele assortiment was voor mij niet belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnout 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke en vrij volledige productbeschrijving

Service
heel snelle levering, degelijke verpakking

Assortiment
behoorlijk ruim assortiment tegen correcte prijzen

Aanbeveling
Aanbevelingswaardig gezien het interessante aanbod tegen correcte prijzen. Heb echter nog een ervaring met de service, daarover dus geen oordeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fré 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je maar nodig hebt onder 1 URL!

Service
Wat je besteld, wordt steeds geleverd op de beloofde datum.

Assortiment
Als ik even vlug wat nodig heb, even naar Coolblue en ik vind meteen wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Coolblue is een webshop die zéér betrouwbaar is en met een geweldig assortiment. Andere webshops kunnen hier van leren!

Extra toelichting
Verder niks op aan te merken. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zonder een account aan te maken toch kopen

Aanbeveling
snel gezocht, direct te bestellen en de volgende dag in huis.
Ongelofelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Een tevreden klant 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk en een goede zoek functie.

Service
Super snelle, correcte service / levering met tussentijdse updates.

Assortiment
Veelzijdig, echter jammer dat niet alle accessoires geleverd kunnen worden.

Aanbeveling
Zie boevengenoemde punten. Een kleine verbetering en jullie scoren een 10.

Extra toelichting
Jullie zijn er bijna. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ernst Jacobs 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zonder problemen producten kunnen vinden waar ik naar op zoek was.

Service
Item terug sturen was geen probleem en kreeg volledig mijn geld terug.

Assortiment
Veel te koop maar helaas niet alles. Maar welke winkel heeft dat wel? ;)

Aanbeveling
Erg fijne webshop, snelle levering en goede service. Top. Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

didier 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
User friendly. Clear

Service
Vlekkeloos

Assortiment
Toetsenbord case voor ipdad mini in azerty beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

max 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel makkelijk bestellen

Service
super snel geleverd en ook nog eens gratis

Assortiment
een ruim assortiment

Aanbeveling
een top webshop

Extra toelichting
nee, het is een prima webshop, die veilig, snel leverend en niet al te duur is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
Thuis bestellen. Ik hoef de deur niet uit.

Service
'S avonds besteld en de volgende morgen al in huis, maar stel dat ik niet thuis kon zijn.
Geen mogelijkheid tot inplannen bezorging.

Assortiment
Ik heb altijd graag veel keuze

Aanbeveling
Liever mijn bestelling in 1 pakket ipv in meerdere

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Wolf 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Geen te lange wachttijden en vriendelijk en behulpzaam personeel inWilrijk toch.

Groetjes

Service
Heb nog niet veel gekocht, maar bij het eerste artikel (werkte nietmeer na 2maanden) werd er direct naar een oplossing gezocht in de positieve zin.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Alles wat hierboven reeds werd opgesomd'
.

Extra toelichting
Heb nog geen tijd gehad om het installeren. Zou mij echter wel een Brodit willen aanschaffen voor dit toestel. Verkopen jullie zo iets. Had het bij het vorige toestel ook, een TomTom Go. Is wel ongelooflijk gemakkelijk, moet het toestel niet steeds van de raam plukken een hij laad ondertussen op. Vriendelijke groeten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Grace 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was makkelijk te vinden, met een klik op de knop had ik ze besteld

Service
Ik vond het een hele goede service, en door die filmpjes heb ik me door de moeilijke uren heen gesleept het was ook fijn dat het snel bezorgd werd en ik vind het ook heel goed dat het retouren gratis is

Assortiment
Ja de oortjes die ik zocht vond ik gelijk

Aanbeveling
Ik vond alles top maar me oortjes waren goed verpakt, er mocht wel wat omheen voorderest vind ik coolblue echt een toppertje!

Extra toelichting
Me oortjes precies op tijd en ze waren van goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke winkel met veel info en video

Service
Snel een email betreffende de verzending en bestelling

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment in alle soorten goederen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcel 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
site is overzichtelijk en intuïtief

Service
levering is stipt en voorspelbaar

Assortiment
compleet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stephane 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestelling liep vlot

Service
Feedback is kort en bondig

Assortiment
Heeft vanalles in stock

Aanbeveling
Goede winkel en snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nicolas DR 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Als je iets zoek en nergens vindt, neem zeker een kijkje op Coolbleu hier ga je het zeker vinden.

Aanbeveling
Ik geef 9 om geen 10 te geven.

Extra toelichting
Wordt zelf op zondag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack m 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede kwaliteit dn snel bezorgd

Service
Snele afwerking van bestelling

Assortiment
Volop keuzes in alle categorieën net die ik zocht

Aanbeveling
Heeft eigelijk geen uitleg nodig als je al binnen 2 dagen weer een bestelling doe, dan ben je toch tevreden. Nou ik wel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xd107001 10-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed, maar op leeftijd steeds een klein avontuur.

Service
Perfect

Aanbeveling
Twee aankopen, tweemaal goed.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews