coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F Jungschlager 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super. De bestelling van de WD My Passport externe harde schijf verliep zeer soepel. Bovendien was de gratis bezorging op zondag zeer goed binnen de aangegeven twee uur. De bestelbus van PostNL leek wel een CoolBlue bus met alleen CoolBlue pakketen.

Service
Aangegeven tijd tussen 14:10 en 16:10. Bezorgd om 15:20 op zondag.

Assortiment
Je kunt er bijna alles bestellen tegen scherpe prijzen.

Aanbeveling
Veel gespecialiseerde websites.

Extra toelichting
Prettige site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering, groot aanbod

Assortiment
Groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RashiedSOn 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Duidelijke Website. En je kan snel switchen tussen producten om vergelijkingen te maken. En de bestelproces is ook gemakkelijk.

Assortiment
Redelijke assortiment en genoeg producten om een indruk te krijgen wat er op de markt is.

Aanbeveling
Redelijke prijzen en zakelijk interface.

Extra toelichting
Graag meer kortingen en acties aanbieden aanbieden. (of duidelijker)

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mortier Nadia 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerste maal in webwinkel gekocht en heel goed meegevallen

Service
Alles is verlopen zoals jullie vermelden

Assortiment
Heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeer handig ruime keuze en goed voor onervaren pc shoppers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen lange wachttijden aan de telefoon en meedenkende klantenservice

Service
Zeer snelle levering, zaterdagavond besteld en maandag in huis, terwijl 2 concurrenten dezelfde diepvrieskast pas over enkele weken konden leveren.

Assortiment
Meer dan voldoende keus

Aanbeveling
Onze eerste bestelling bij Coolbleu en zeker niet de laatste.
Wij waren ook zeer tevreden over het transportbedrijf Dinamiq Logistics, welke de goederen uitlevert. Je wordt de hele dag via sms op de hoogte gehouden van het moment van uitleveren.

Extra toelichting
Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Super snelle levering zaterdagavond besteld en zondag nog voor de middag in huis ....dat is service in mijn ogen 😊

Assortiment
Heel veel keuze alleen jammer dat jullie ook geen kledij en beautyproducten doen.zou leuk zijn morgen feestje ...niks om aan te doen en nog vlug iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gevonden wat ik zocht

Service
Zoals beloofd op zondag geleverd

Assortiment
Ik had keuzes

Aanbeveling
Alles tegen een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Achmed 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk te doen koste weinig tijd en geen kleine lettertjes

Service
Perfect keurig afgeleverd en behandeld geen foutjes perfect op datum geen extra kosten

Aanbeveling
Er is altijd ruimte voor verbetering :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cor 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heerlijk overzichtelijk en makkelijk zoeken

Service
geen

Assortiment
ruim aanbod met goeie prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcello 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk product gevonden met handig keuze menu

Service
zaterdag besteld en zondag in huis!

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
alles klopte, prima service tegen scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vlot gevonden wat ik zocht, mogelijkheid tot vergelijken, recensies nuttig.

Service
Bezorgd op afgesproken dag en tijd.

Assortiment
Grote keus in wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tina 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestelling is makkelijk te plaatsen.

Service
Er staat op zondag besteld, maandag bezorgd, maar dat was helaas niet zo.
Zag wel dat Coolblue de order op zondag aan postnl had aangeleverd, dus daar zal de vertraging wel zitten.

Assortiment
Prima keuzes.

Aanbeveling
Via de webshope is alles prima verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bastian 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Aankoop volgende dag in huis zelfs op zondag top!

Service
Als er problemen zijn word je uitstekent geholpen en komen ze met een goeie passelijke oplossing.

Assortiment
Ruime keuze aan producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kiezen met alle internet info in een muisklik, heel wat beter dan in een toonzaal. Nadeel : je kan het object niet zien

Service
geen idee wat beter zou kunnen, dit is overdacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed overzichtelijk

Assortiment
Goed assortiment met voldoende spullen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dick 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis op je gemak bestellen. De volgende dag al in huis, zelfs op zondag!

Service
De levertijd is goed nagekomen, met de overige service heb ik nog geen ervaring

Aanbeveling
Puur voor de snelle levering, niet moeilijk doen over terug gestuurde artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

youri 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kiezen en bestellen vanuit je luie zetel

Service
wordt zelfs de zondag verstuurd

Assortiment
zeer veel keuze

Aanbeveling
veel keuze, goede prijs, snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SW 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Prima

Assortiment
Naar 1 product gezocht en besteld.

Aanbeveling
Makkelijk en snel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

57Rob 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijk.
Genoemde prijs is incl. alles.

Service
Niet moeilijk over ruilingen en defecten

Assortiment
Ruim assortiment met reviews

Aanbeveling
Volgende dag bezorgd (zelfs op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de producten zijn eenvoudig te vinden makelijk af te rekenen

Service
snelle leverantie

Assortiment
enorme assortiment

Aanbeveling
voor elk wat wils

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koalapandakoala 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is ontzettend gemakkelijk, geen account nodig.
Zelf betaal ik altijd via iDeal, dus dat is ook geen probleem. Andere betaalmethodes kan ik niet beoordelen.
Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Ook ontzettend gemakkelijk betreffende last-minute cadeautjes, wat bij mij nogal vaak voorkomt. ;)

Service
Zoals ik hierboven al aangaf, qua levering heerlijk snel en goed.
Mijn laatste product liet wat te wensen over aan kwaliteit, maar dit is de schuld van de fabrikant geweest. Na een mailtje kon ik deze zonder slag of stoot omruilen of, als ik dat liever wilde, mijn geld teruggestort krijgen. Snel en behulpzaam.
Wat betreft prijs-kwaliteitverhouding is Coolblue gemiddeld. Niet schandalig duur, ook niet ongelooflijk goedkoop.

Assortiment
Ten opzichte van de hele bekende groothandels zoals bijvoorbeeld bol is het assortiment iets aan de kleinere kant. Desalniettemin weet ik zeker dat als je naar iets op zoek bent, Coolblue het kan leveren. Bovendien ben ik qua service en toch ook producten tevredener over Coolblue dan bol Massaal is ook niet alles.

Aanbeveling
Geen motivatie nodig lijkt me. Geen twijfel bij mij dat dit de prettigste en ook beste winkel is waar ik tot nu toe langs ben gekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yeun Wing 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Alles werkt naar behoren geen verplichte login, website goed te navigeren

Assortiment
veel assortiment aanwezig, goede producten met veel beoordelingen van derde partij zoals hardware.info en zelfs gebruikers.

Aanbeveling
Op zich was de service zeer goed. al versta service onder persoonlijk advies en hulp bij een eventueel aankoop. heb geen gebruik gemaakt van telefonisch contact sinds ik wist wat ik wou hebben. Gezien de mogelijkheden van de cool blue website en echte winkels is dit een goed en betrouwbaar winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob van Denzen 15-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een prettige ruime winkel, voldoende kundige medewerkers die je een goed advies geven.

Service
Niet goed geld terug garantie wordt altijd door de medewerkers verteld, denken mee over de eventuele aankoop en geven een onderbouwd advies.

Assortiment
Eigenlijk kan je er voor nagenoeg alle elektronica en bijbehorende accessoires terecht

Aanbeveling
Een prettige ruime winkel, nauwelijks wachttijden die extreem zijn, gezellige zitje met koffieautomaat.

Extra toelichting
Check voor al je elektronische aankopen altijd of Coolblue het kan leveren, ook al zijn ze niet altijd de goedkoopste (overigens scheelt het nauwelijks) de prima service wint.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig en duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Een referentie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T van Vliet 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zondag bezorgen!

Service
zondag bezorgen!

Assortiment
bijna alles en voor een mooie prijs. ;-)

Aanbeveling
goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Jacobs 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Geen dagen wachten, geleverd binnen de 24 uur, zelfs 's zondags.

Service
Had uitleg gevraagd over Olympus verrekijker via de website maar geen antwoord gekregen.

Assortiment
Artikelen gevonden die ik zocht, geen probleem.

Aanbeveling
Vlotte verhandeling, heb daarna wel een online shop gevonden (Amazone.de) die 20% goedkoper was voor hetzelfde artikel.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Imke 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gelijk afleverdatum/tijd kiezen zou fijner zijn, maar ik begrijp dat dit meer te maken heeft met de postbezorging dan met de winkel zelf

Service
Alles ging netjes in 1x goed, ik werd overal (wat betreft verzending) van op de hoogte gehouden. Dus ik weet niets van de service als iets fout gaat, maar eerlijk.. Het is pas service als je dat stukje service niet hoeft leren kennen.

Assortiment
Ik heb alleen op rugzakken gezocht (daypacks), hierin was de keuze ruim!

Aanbeveling
Goede service, net opgezette webshop, snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thea van den Heuvel 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Super simpel

Service
Zelfs op Zondag geleverd

Aanbeveling
Keus genoeg en fijn al die reviews

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frea 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site
je vindt snel wat je zoekt

Service
super snelle levering
goede communicatie ( via mail ) met de klant over tijdstip van de levering

Assortiment
zeer ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno Joey 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kom heel snel mijn product vinden, in dit geval mijn hoesje voor de Windows Phone Lumia 640. En alles ging vlot en snel. Ik had mijn telefoon binnen 5 minuten besteld en de volgende dag kwam ie al aan. Zelfs op zondag!

Service
Ik heb nog geen klacht gehad over Coolblue maar het leverproces ging supersnel.

Assortiment
Het assortiment is heel erg uitgebreid en zelfs nog voor een geweldige prijs.

Aanbeveling
Een dikke 10. Het is een heel goeie winkel met veel producten voor de juiste prijs. En jullie bezorgen de volgende dag, zelfs op zondag!

Extra toelichting
Ik wil alleen nog zeggen dat de service erg goed is en altijd perfect geleverd word wanneer je maar wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiloNicolas 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het vinden van een product verloopt vlot dankzij de vele zoektermen en filters die je kan gebruiken.

Service
Zaterdagavond omstreeks 20uur bestelt en zondag om 11 uur was het pakketje al bij mij thuis

Assortiment
De flipcover voor mij huawei G8 werkt prima. Spijtig dat er op de site geen screen protector in glas is voor dit model.

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk, vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen en voldoende duidelijkheid!

Service
Top shop, snelle service en zelfs op zondag bezorgen! Echt een aanrader !

Assortiment
Het assortiment is ongelofelijk groot hierdoor kon werd de keuze toch wel iets moeilijker .

Aanbeveling
Een snelle service en een groot assortiment, ik zou hier snel nog wat kopen!

Extra toelichting
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjiphuysmans 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestellen op de website verliep zeer vlot. Eéns we in de winkel waren, stond het product al klaar. Zeer gemakkelijk dus!

Service
De winkelbediende was zeer vriendelijk. Ik heb het product 's middags besteld en we konden direct daarna m'n product afhalen.

Assortiment
Ik wou ook graag een hoesje bij mijn iPad bestellen, dit was wel mogelijk, maar er was niet zoveel keuze. Voor andere artikelen vind ik meestal wel iets naar mijn zin.

Aanbeveling
Zeer gemakkelijk, wat mij zeker beviel was de snelle service.

Extra toelichting
Dankjewel op mijn product zo snel te behandelen. Volgende keer bestel ik zeker terug bij jullie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

johnny 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk besteld en heel snel geleverd! Super

Service
Perfecte service.. Leveren zelfs op zondag!

Assortiment
Bijna alles te vinden op de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede informatie, duidelijke en snelle website

Service
Onvoorstelbaar snl geleverd

Assortiment
Alle belangrijke merken aanwezig en goede vergelijkingsmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk om een bestelling te plaatsen.

Service
Vriendelijke en behulpzame bestellers.

Assortiment
Bijna alles te vinden.

Aanbeveling
Ben uiterst tevreden over het geheel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kamaro 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Service
prima service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
alles is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lei 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles goed overzichtelijk

Service
prima

Assortiment
watb ik nodig had hebben jullie

Aanbeveling
goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenprins 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De toegankelijkheid van de website met de gegeven artikelinformatie is goed.De bestel procedure is eenvoudig evnals de betalingsmogelijkheid.

Service
Artikelen zijn goed verpakt en worden inderdaad de dag na de bestelling bezorgd.

Assortiment
Het assortiment ligt boven het gemiddelde van de concurrentie en is bovendien gericht op één artikelgroep het geen veel gezoek voorkomt.

Aanbeveling
Niemand is volmaakt en daarom een negen i.p.v een tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah Van Dale 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk en meteen geleverd!

Service
zeer snelle levering, ook in het weekend ( wat uitslapen niet mogelijk maakt ;)

Aanbeveling
alles gaat zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site

Service
Beloofd wordt dat het product de volgende dag geleverd wordt. Echter bij mij duurde dat 4 dagen! En op een mail van mij waarin ik om uitleg vroeg, is nog altijd niet gereageerd.

Assortiment
Veel producten.

Aanbeveling
Ruime keuze, acceptabele prijs, echter slechte communicatie.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 15-12-2015

Hallo Robert,

Ontzettend jammer dat uw bestelling niet goed is verlopen. 4 Dagen is inderdaad niet onze normale gang van zaken en dat u nog geen antwoord heeft gehad, maakt het allemaal niet beter. Graag kijken we mee met wat we voor u kunnen doen. Heeft u misschien een ordernummer?

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Linda 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces zeer gemakkelijk.

Service
Supersnelle levering.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop.

Extra toelichting
Geen ervaring met retourzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc vandenbroeck 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon leuk

Service
Efficient

Assortiment
Van alles en nog wat

Extra toelichting
Nee kent air frame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alice 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft geen ingewikkelde dingen in te vullen om te krijgen wat je wilt kopen.

Service
Alles wordt vandaag het begin heel transparant naar de kant toe gehouden. Je weet precies wat hun doen en waar je spullen zijn die je besteld hebt.

Assortiment
Hij is wel veelzijdig.

Aanbeveling
Geweldige online winkel die doetwat hij belooft. Ik bestelde een teevee om 22.00 uur en de volgende dag had ik hem gewoon al in huis. Geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene Kool 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zeer snelle levering van de spullen, top.

Extra toelichting
Zeer snelle levering, 's vonds laat besteld, volgende middag in huis. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
snelle levering, geen verzendkosten

Assortiment
Ik zocht net iets van Playmobil wat niet in jullie assortiment zat.
Het is echter de eerste keer dat ik op jullie site kwam..dus kan ik nog niet zo goed oordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Vlot bezorgd .

Assortiment
Ruim en goed aanbod.

Aanbeveling
Één van de beste webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ivo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van uit de luie zetel bestellen

Service
no problem duidelijk en snel klaar

Assortiment
okay voor wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry van den Munckhof 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
er staat gewoon alles bij wat je wilt weten, je wordt compleet geïnformeerd.

Service
ik was vergeten te bestellen voor Sinterklaas.
nog snel even s avonds om 22.30 uur nog snel even de bestelling verzonden. En de ochtend erna krijg ik gewoon het bericht per mail dat het pakketje onderweg is.!!!! ik ben gewoon helemaal tevreden :-)

Assortiment
gewoon een hele dikke voldoende. waar ik naar op zoek was hadden jullie gewoon! en nog wel op voorraad

Aanbeveling
makkelijk bestellen, je wordt volledig op de hoogte gehouden, supersnelle levering.
voor mij geen andere meer!
en die 2-daagse overname door Sinterklaas kan ik ook waarderen! ( heerlijke humor)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjoeben 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kocht onlangs bij jullie een Vortex Viper 10 x 42 HD verrekijker. Was niet zeker of het voor mij de juiste kijker was, maar dat was geen probleem want ik mocht hem eerst proberen en indien nodig terug zenden. Deze verrekijker is echter de beste die je kan wensen om vogels en de natuur te observeren : uitstekende helderheid en details - zelfs bij schemer en al vanaf 1,5 m, makkelijk regelbaar, goed in de hand en robuust. Er is ook 100 jaar garantie op. Dus een top verrekijker. Ook de klantenservice vooraf en de levering waren excellent. Ik kan dus zowel jullie als de Vortex Viper 10 x 42 HD verrekijker aanraden.

Service
Zat met verschillende vragen voor de aankoop en werd zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ook de lange periode die ik kreeg om de kijker te proberen en de mogelijkheid hem dan nog terug te zenden stelde me gerust (woon in Wallonië en kan niet zomaar naar de winkel komen). Ook de levering is zonder enig probleem verlopen (heeft enkel iets langer geduurd dan voorzien door de verre afstand). Dus bedankt voor jullie vriendelijke, behulpzame service.

Assortiment
Had meer dan genoeg keuze tussen verschillende verrekijkers in verschillende prijsklassen. Zocht een zeer goede kijker om vogels en natuur te observeren. Door de zeer goede uitleg over alle kijkers kon ik goed kiezen wat voor mij het beste was. Het is met 548 euro niet de goedkoopste kijker, maar door zijn uitstekende kwaliteit is hij het zeker meer dan waard.

Aanbeveling
We hebben vroeger ook nog andere dingen bij Coolblue gekocht en waren steeds tevreden met zowel de producten als met de service. Dus tot nu toe enkel positieve ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews