coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

KeesD 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en intuitief + voldoende informatie beschikbaar

Service
snel en volgens aangegeven tijdslijn

Extra toelichting
weinig, behalve dat de site makkelijk werkt, snel is en precies doet wat ik verwacht van een goede, klantgerichte webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Nieuwland 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In het zoekfilter type je wat je zoekt en de resultaten zijn direct zichtbaar.

Service
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling.

Aanbeveling
Een hele goede website met een zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jip 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Toegangelijke site coolblue

Service
Snelle levering

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel artikelen op allerlei gebied, snel geleverd of dichtbij af te halen bij een servicepunt

Service
De levertijden worden nagekomen Retour terug sturen gaat gemakkelijk. De winkel is bovendien voor mij relatief dichtbij als er iets zou zijn wat moeilijk telefonisch of via mail op te lossen is.

Assortiment
Keuze genoeg.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

van der Waart 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling was zo gebeurd

Service
Er werd keurig een sms gestuurd dat het artikel was ingepakt en klaar stond voor verzending. Het werd keurig binnen de tijd geleverd.

Assortiment
De keuze is ruim genoeg.

Aanbeveling
Had al rond verteld dat alles zo netjes geregeld was.

Extra toelichting
De mannen die hem kwamen afleveren waren snel, behulpzaam en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website biedt goede zoekcriteria.

Service
Telefonisch contact over advies en retournering verliep goed; alees voor een glimlach.

Extra toelichting
Prima webshop. Prijstechnisch zouden ze scherper mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Gerritse 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hoeft maar even te mailen en de volgende dag wordt de bestelling thuis afgeleverd. Je hoeft er de deur niet voor uit. Makkelijker kan het niet.
Ik ben dus niet persoonlijk in een winkel geweest.

Service
zie antwoord op vraag Gemak

Assortiment
Heb alleen de toegezonden folder ingezien. Daar staat toevallig de door mij gewenste printer niet in.

Aanbeveling
Gezien de snelle service, een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Samkreft 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Erg overzichtelijk om te bestellen en te betalen.

Service
's Avonds om 9 uur bested de volgende dag in huis. Super snel

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer tevreden over alles

Extra toelichting
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding en een hele snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Veen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk, eerlijk en zeer znelle levering ruim binnen termijn!

Service
Goede service, kan niet beter!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerste kennismaking is zeer positief, kan eigenlijk niet beter ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin lauwers 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk en op eender welk moment

Service
Precies zoals afgesproken

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Absolute aanrader

Extra toelichting
Gemakkelijk stipt en enorme keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annoniem 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het was heel gemakkelijk om iets op te zoeken en iets te kopen bij Coolblue

Service
De service was helemaal top!

Assortiment
Niet alles maar wel heel veel!

Aanbeveling
alles was helemaal goed en ik ga zeker de volgende keer weer iets bestellen bij Coolblue

Extra toelichting
Het enige wat jammer was is dat de levertijd niet helemaal klopte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeesM 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en logisch.

Service
Snel en goede retourservice.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Bovengenoemde punten en de snelle levering. Bovendien verpakt in leuke dozen. Alleen nog iets verzinnen hoe deze hergebruikt kunnen worden door jullie. Iedere keer een nieuwe doos is niet erg duurzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mel67 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gewoon thuis op de bank een vraag stellen via email
en je krijgt nog snel reactie ook

Service
had een vakbekwaam iemand aan de lijn
zodoende heb ik ook het juiste product gekocht

Assortiment
van alles wat in elke prijsklasse

Aanbeveling
het hele traject van aankoop via web en bezorging
is makkelijk verlopen
zondag besteld maandag in mijn handen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Van P 26-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met koffie ontvangen worden, terwijl je geholpen bent voor de koffie is afgekoeld, vind ik een prachtige behandeling.

Service
Omdat ik eerst online wilde bestellen, moest de medewerkster extra werk verrichten. Zij bleef de vriendelijkheid zelve.

Aanbeveling
Uitstekend adres om je goederen te kopen!

Extra toelichting
Dat mijn product niet voorradig was, was jammer. Ik had het dan gelijk mee kunnen nemen. Maar dat het de volgende dag (Zondag!) al werd afgeleverd, is bijzonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cobie 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goeie website, overzichtelijk en een ruime keuze !!

Service
Super snelle levering en gratis verzending !!

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Ga zeker vaker bij jullie een bestelling doen !!

Extra toelichting
Gewoon SUPER OK !! Ook de gratis verzending is TOPPIE !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vanuit huis je spullen bestellen, betalen en het wordt netjes thuis gebracht.

Service
werknemers dachten echt met me mee voor oplossing

Assortiment
Er was genoeg keuze (in mijn geval printers) en de spullen die hiervoor nodig zijn.

Aanbeveling
Het is een prima site om online spullen te kopen, alles wordt netjes geregeld. Alleen (en dit is bij alle online winkels) mis je toch de werknemer die het 1 en ander voor je kan uitleggen en kan helpen met kiezen)

Extra toelichting
al eerder iets besteld bij cool blue, tot nu toe nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjoerd 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op de site is alles goed te vinden

Service
Snelle levering en goede Hulp als je vragen hebt

Extra toelichting
Zeer goede service en zelfs terugsturen doen ze niet moeilijk over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fluor85 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle check-out

Service
geleverd aan een topsnelheid! fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tomtenheggeler 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
iets betere communicatie over de (te late) levering was prettig geweest.

Aanbeveling
gemak, snelle levering, prijs/kwaliteit gunstig, goede communicatie (muv te late levering)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruub Tromp 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site en gemakkelijke bestelprocedure.

Service
Snelle afhandeling. Goede communicatie via email. Evt. Terugbetaling binnen gestelde termijn.

Assortiment
Een snoepwinkel voor de gadgetfreak maar ook voor onze vaatwasser hadden wij zo een keuze gemaakt.

Aanbeveling
Vanaf het begin na de bestelling wordt en goed over het verloop via email gecommuniceerd. Bestelprocedure is simpel en goed. Afleveren is heel snel. Zondagavond besteld, maandag binnen.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Lagerweij 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel overzicht binnen een productcategorie, duidelijke en snelle checkout. En zelfs een filmpje met 'wat gebeurd er nu?'. Uitstekende site.

Service
Maandagochtend gaat de wasmachines stuk, maandagmiddag besteld, en dinsdagochtend staat de nieuwe netjes aangesloten te draaien, en is de oude afgevoerd. Zo hoort het.

Assortiment
Niet alle hoogscorende wasmachines uit de lijst van kieskeurig.nl waren beschikbaar, maar genoeg om een goede match te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jimmaes 26-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,2

Gemak
op zoek naar een schoolrugzak ... link vooraan in google

Service
steeds op de hoogte van de status van je bestelling

Assortiment
zeer uitgebreid, kwaliteitsvol en modern assortiment

Aanbeveling
niet meteen de goedkoopste

Extra toelichting
uitgebreide keuze, sterke merken, uitgebreide omschrijving bvb formaat is fysiek zichtbaar met productvideo. Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemarieke 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel in huis, evt ook op fietsafstand voor mij.

Service
Heb ze niet hoeven te bellen, maar omdat er een winkel redelijk bij mij in de buurt is weet ik dat ik er zo even langs kan gaan, mocht er wat zijn.

Assortiment
In ieder geval precies wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik vond het sowieso spannend, deze aankoop: een dure telefoon. Maar omdat ik al eerder goede ervaringen had met Coolblue (o.a. spullen voor de printer, bij hoge nood) koos ik weer voor deze webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jur 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en goed doorzoekbaar.

Service
Echt 's avonds laat besteld en 's morgens 09:00 uur bezorgd!

Assortiment
Voor mij ruim genoeg.

Aanbeveling
Waanzinnig snelle bezorging (10:00 uur na bestelling).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, veel informatie over de status van je bestelling, goede prijs, supersnelle bezorging

Service
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, veel informatie over de status van je bestelling, goede prijs, supersnelle bezorging

Assortiment
Veel keus, aantrekkelijke prijzen

Aanbeveling
Duidelijke website, gemakkelijk bestellen, veel informatie over de status van je bestelling, goede prijs, supersnelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
zoeken beoordelen betalen en besteld

Assortiment
veel diverse producten

Extra toelichting
verzendverpakking kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mees Waslander 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Door de vele verschillende winkels kan je de weg kwijtraken.

Service
Goede, snell sercive. Helemaal niks mis mee.

Assortiment
Met de vele winkels kan je alles bestellen wat je wilt.

Aanbeveling
Er zijn veel winkels waardoor je een beetje moet zoeken maar door die vele winkels zijn er meer dan genoeg producten om uit te kiezen.

Extra toelichting
Nee niet echt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lise 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bij het zoeken naar het beste apparaat helpt de site goed door een top 10 te maken van de best verkochte producten, heel handig!

Service
Dezelfde dag een product voor 23.59 uur besteld is de volgende dag nog thuisbezorgd! Je kan aangeven op welke dagen thuisbezorging het beste uitkomt en wordt op de dag van bezorging goed op de hoogte gehouden van het tijdstip.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke uitleg over de producten + reviews van gebruikers.

Aanbeveling
Breed assortiment, duidelijke en handige website, goede service en dat alles met enthousiasme. Top site/winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken, overzichtelijk

Service
Heel vriendelijke klantenservice bij een foutief ingevoerd mailadres (fout van mij dus)

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Is gewoon oké. Je wordt ook prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert Nijman 26-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Zondag binnen 5 minuten een stofzuiger besteld en maandag al binnen en in gebruik.

Service
Correcte verwerking van de bestelling. Van de bestelkigg tot aan de levering goed op de hoogte gehouden, zelfs dat het pakketje bezorgd was op een ander huisnummer.

Assortiment
Ruim en volledig assortiment. Ik heb begrepen dat het assortiment steeds verder wordt uitgebreid o.a. nu met een groot aanbod rugtassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanoj 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
De website is overzichtelijk, je kan je gewenste producten gemakkelijke terug vinden.
Ik werd ook goed via mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Service
Groot pluspunt bij Coolblue is dat mijn bestelling zeer snel geleverd word.
Alleen jammer dat het product wat beschadigd toekwam.

Aanbeveling
Als je snel iets nodig hebt is dit het juiste adres voor online bestellingen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sabine 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle en vriendelijke communicatie.
Levering keurig op tijd.

Service
Er draaide nog een was in de wasmachine en de bezorgers waren heel geduldig toen we het programma niet konden stoppen...

Extra toelichting
Fijn dat alles werd aangesloten en dat er een proefjes werd gedraaid. De oude machine werd meegenomen. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Savanna Rullens 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik kon makkelijk de mobiel vinden die ik zocht en afrekenen ging ook vrij vlug en makkelijk.

Service
Ik heb mijn mobiel de volgende dag gehad, precies tussen het aangegeven tijdstip. Als dat geen services is!

Assortiment
Prijs van de mobiel die ik zocht is bij coolblue een van de goedkoopste. En omdat ik coolblue zo betrouwbaar vindt, heb ik hem toch hier bestelt. Ik heb niet gekeken naar de diversiteit, omdat ik één product zocht.

Aanbeveling
Betrouwbare winkel, met goede services en goede prijzen! Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk de Swaan Arons 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alle producten hebben altijd een uitstekende beschrijving die met zorg lijkt te zijn samengesteld.

Service
Prima service. Een puntje van kritiek: elke keer dat ik telefonisch contact heb met het call center is het 'drukker dan gewoonlijk', waardoor de wachttijd 'langer is dan gewoonlijk'. Zo'n mededeling zou een uitzondering moeten zijn en geen regel moeten worden.

Assortiment
Het komt zelden voor dat ik een product niet kan vinden.

Aanbeveling
Tot dusver heeft Coolblue zijn imago steeds waargemaakt (ook bij eerdere aankopen). Dat is een hele geruststelling.

Extra toelichting
Toen het product bij uitpakken niet volledig bleek te zijn, heb ik Coolblue opgebeld. De medewerkster stelde voor een foto te maken en die via whatsapp op te sturen. Aanvankelijk was ik niet zo gecharmeerd van deze oplossing. Maar de reactie van Coolblue was prompt, nauwkeurig en doeltreffend. Dus toch een compliment hiervoor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zondag wasmachine kapot, maandag alweer een nieuwe in huis!!

Service
top service, aardige nette jongens die de wasmachine vakkundig aansloten!

Aanbeveling
zou zo aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede qualiteit, snel geleverd.

Service
Niet HOEVEN gebruiken, goed dus

Assortiment
Alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Beunk 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle, duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Je wordt constant op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jurgen 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
zondagavond een printer besteld, maandag zoals beloofd ook geleverd met prima e-mails over de stand van zaken van bestelling en levering.

Aanbeveling
prima winkelervaring, snel, aantrekkelijk geprijsd, goede informatie op de website en goede communicatie over bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt gemakkelijk door de website heen klikken, het is duidelijk ingedeeld.

Service
De filmpjes bij producten, de mogelijkheid tot retourneren op kosten van coolblue en vandaag besteld, morgen in huis, is top!

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en van elk product is er iets te vinden dat past bij het budget van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is helder vormgegeven én werkt gewoon goed

Service
Voor bestelde NAS-server nog niet van toepassing, maar uit ervaring weet ik dat je bij CoolBlue hun best doen om een probleem met of een vraag over naar tevredenheid af te handelen.

Aanbeveling
Snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Spits 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ziet er goed verzorgd uit.

Service
snelle levering op gewenste dag

Aanbeveling
duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

MoniqueZwaan 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
had een beschadigd product. Beroep doen op garantie werd super snel en persoonlijk opgelost. Top!

Extra toelichting
super attente service rondom levering. Pakketten ontvangen is echt een feest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

di_1969 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct gevonden wat ik nodig had

Service
Levering zoals beloofd - correcte update van aangekochte goederen en verzending

Extra toelichting
Correcte afhandeling zoals verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marieke 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlot besteld en geleverd.

Service
geen enkele klacht dus foutloos

Extra toelichting
zeer vriendelijk personeel bij afleveren en installeren van het product, fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super duidelijk en overzichtelijk.

Service
Je krijgt duidelijk steeds een mail van hoe en wat. Precies de tijd in een tijdvak van een uur wanneer ze het komen brengen. En zelfs op zondag.

Aanbeveling
Prima en ze hebben alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jonker 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag besteld de andere dag al binnen!

Service
super netjes verpakt en bezorgd

Assortiment
veel keuze en onderling te vergelijken

Aanbeveling
goede info op de site , vlotte afhandeling en bezorging

Extra toelichting
voor touwe kopers een spaarsysteem?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cyllie 26-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke website , snel op te zoeken wat je wilt of nodig hebt

Service
Klantenservice gebelt over een telefoon en keurig uitgelegd wat wel en niet mogelijk was .

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Netjes geholpen bij de klantenservice en keurig een email van post nl wanneer pakketje geleverd werd en zelfs nog op zondag ook . Nog nooit ergens anders meegemaakt

Extra toelichting
Top blijf zo doorgaan , professioneel bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shannawessels 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is gemakkelijk met alle informatie die je nodig hebt

Service
Snelle reactie en afhandeling en gratis bezorging!!

Assortiment
Genoeg producten

Aanbeveling
In alle vormen

Extra toelichting
Gratis bezorging Snelle aflevering Snelle reactie na een kleine beschadiging en goed opgelost en direct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestellen makkelijk, was 23.54 thuis en 23.58 had ik besteld en betaald. De volgende dag 0m 13.30 kon ik mijn pakketje al bemachtigen...top.

Service
Wat is beloofd is nagekomen

Aanbeveling
Goed, duidelijk en prijs is goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annietax 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon vanuit de luie zetel 's avonds besteld en de volgende ochtend reeds geleverd.

Service
dik in orde

Assortiment
voldoende ruim

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
super en snel geleverd! dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews