coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Degrandsart 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Très rapide.Plus rapide qu Amazon ou d autres boutiques.

Assortiment
Bon assortiment. Il y en a pour toutes les bourses et les marques sont bien représentées.

Aanbeveling
Je recommanderais ce magasin sans problème.

Extra toelichting
Bon assortiment, bon prix, service hyper rapide.Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk en snel te bestellen bij de website van coolblue.:)

Service
Snelle levering de dag er na was de TV al geleverd

Assortiment
Zeer ruime keuze bij Cool Blue

Aanbeveling
Veel kennis in huis over de producten, en een ruime keuze, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toshiba satellite 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles goed te vinden.

Service
super snelle levering

Assortiment
nvt

Aanbeveling
goeie en snelle levering en voldoende aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 29-08-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Geweldig geholpen. Goede kennis van zaken

Aanbeveling
Goede indeling en ruimte voor privecie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E Verbeek 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was voor mij allemaal erg duidelijk op deze website.

Service
Erg blij met de snelle levering!

Assortiment
Groot assortiment en fijn dat je makkelijk producten met elkaar kan vergelijken.De prijs scheelt €100, met andere webwinkels.

Aanbeveling
Een 8, omdat dit mijn eerste ervaring is om iets te kopen bij Cool Blue. Maar het wordt zeker hoger als bij mijn volgende bestelling het weer zo soepel verloopt!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

carine alen 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
product intikken en direct gevonden

Service
tegen de avond besteld en de volgende middag reeds ontvangen

Aanbeveling
Makkelijk en werkt uitstekend, zonder wachttijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goede winkel 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat ik nodig had hadden ze in de webshop. Vind het erg fijn als ik alles gewoon bij 1 winkel kan bestellen

Service
Kan zelf bepalen waar, wanneer en hoelaat. Echt ideaal.

Assortiment
Alles wat ik nodig had kwa onderdelen hadden ze.

Aanbeveling
Het is gewoon een fijne winkel waar men voor je klaar staat indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Buter 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ziet er overzichtelijk uit en maakt je keuze reuze.

Service
Keurig en netjes geode communicatie per mail.

Assortiment
Zowel qua uitvoering als in diverse prijsklassen voldoende te vinden.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Ronkes 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hele simpele internet store

Service
Zelfs op zondag gratis levering

Aanbeveling
Hele snelle service, op veel punten ook nog eens de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beste wifi versterker 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles heel gemakkelijk te vinden!

Service
Éne dag besteld en de volgende dag al in huis, geweldige service.

Assortiment
Ik heb alles prima kunnen vinden!

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, lekker kopje koffie als je even langer moet wachten, heel goed!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans j 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik zocht een dvd writer, vond m meteen bij Coolblue

Service
direct e-mailcontact, je bent meteen bijgepraat over je bestelling (factuur), status van verzending goed verzorgt, snelle levering.Groot betaalgemak

Assortiment
Ik zocht een bepaald artikel, dus hier heb geen beduidende mening, maar aanbod leek mij erg compleet

Aanbeveling
overzichtelijk aanbod van artikels, prettige interface
en gratis verzonden!

Extra toelichting
Prachtig dat je zelf een afleverdatum kan kiezen. Bij heel veel webwinkels kan dit niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annet 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Online besteld, volgende dag in huis!

Service
Ik heb nog geen beroep op de service hoeven doen omdat ik problemen had.

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mireille Javornik 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en de volgende dag reeds thuis bezorgd, zelfs in het weekend!

Service
Idem hierboven

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Absoluut aanrader voor mensen die weinig tijd hebben en graag online bestellen. Snelle en goede service, groot assortiment, snelle levering.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jochemvdh 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website en gemakkelijk om iets te bestellen en te betalen.

Service
Snel na de bestelling kregen we al een mail met meer informatie over de levering. We werden bij elke stap goed op de hoogte gehouden en hebben het dag erna bij postpunt kunnen halen.

Assortiment
Een mooi assortiment van producten maar heb nog niet alles gezien. Wij hadden gps nodig en degene die ik wou hadden ze. Ook handig dat er bij veel producten meer informatie bij staat.

Aanbeveling
Ik heb ondertussen al gesproken met een paar mensen over de goede service van de site dus ga het ook nog aan anderen aanbevelen als de service op hetzelfde niveau blijft.

Extra toelichting
Ik heb een zeer goede winkelervaring gehad en heb dan ook geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els De Kerpel 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een bestelling kost slechts enkele muisklikken en één dag later wordt het artikel aan huis geleverd!

Service
Super! Correcte levering binnen de termijn!

Assortiment
Grote keuze dus leuke shoppingervaring :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpblocken 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online kiezen, niet moeten verplaatsen.

Service
Snel geleverd (binnen 24 h)

Assortiment
in voorraad.

Aanbeveling
om bovenvermelde reden

Extra toelichting
Bovenvermelde criteria.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

balouke146 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles gaat snel, zeker als je al als klant geregistreerd staat.

Service
(Slechts) één dag later geleverd dan de reclameslogan...

Assortiment
veel maar niet alle merken of types aangeboden(toegegeven: is moeilijk te verwezenlijken)

Aanbeveling
Geen problemen met coolblue (tot nu toe!)..

Extra toelichting
Zeker bij de beste webwinkels te rekenen en dit tevens met met fysieke winkel als backup!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Bram Meersman 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon super gemakkelijk een keuze te maken, te bestellen, betalen en op te volgen waar je bestelling is en wanneer het bij je thuis zal zijn.

Service
Alles voor uw glimlach is geen overdreven slogan. Ik ben helemaal voor.

Assortiment
Best een groot aanbod met duidelijke omschrijving.

Aanbeveling
Eens je de eerste bestelling gedaan hebt denk je niet meer aan andere online winkels. Ik heb er een enorm goed gevoel bij.

Extra toelichting
Voor mij een aanrader voor iedereen vanwege het gebruiksgemak, betalingswijze, opvolging en vooral de vriendelijkheid !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasVD 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had geen enkel probleem met snel en makkelijk mijn product te bestellen

Service
Ik kreeg mijn pakket de volgende dag binnen zoals beschreven.

Assortiment
Een heel groot assortiment aan producten, alleen in sommige catogieren zou het nog wat uitgebreider mogen.

Aanbeveling
Een erg goede winkelervaring die ik ook aan andere zou aanraden vanwegen het makkelijk gebruik en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annette kleijnen 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit thuis je orienteren, bestellen en je hoeft zelf niet te slepen met het product.

Assortiment
volop de gelegenheid om producten te vergelijken en te bekijken. Ook prettig de filmpjes over het product

Aanbeveling
zeer positieve ervaringen.

Extra toelichting
duidelijke website, snelle levering en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer overzichtelijk, ik kon mijn products snel vinden!

Service
Keer op keer komt Coolblue zijn levertijd na, geen enkel van de tientallen producten die ik bestelt heb via de website is te laat aangekomen.

Assortiment
Door het ruime assortiment kon ik een aantal producten vergelijken en uiteindelijk het meest geschikte voor mijn gebruik kunnen kopen.
Daarnaast is de prijs altijd scherp!

Aanbeveling
Geen minpunten, dus waarom minder dan een 10?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijke menu's om uit te kiezen.

Service
Komen alle afspraken na die op website staan

Assortiment
Alles wat we zochten hadden ze in assortiment

Aanbeveling
Je kan tot 23.00 bestellen en volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mooiboek 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel toegankelijke websit. Duidelijke info.

Service
Alles loopt heel vlot. Plezant om te ervaren

Aanbeveling
Al gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruim assortiment, goede zoekcriteria, duidelijke omschrijving van product en specificatie alsook de leverbaarheid

Service
Je weet direkt waar je aan toe bent en wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Assortiment
Compleet en ruime keuze, ook per een soort product

Aanbeveling
Gewoon Top!

Extra toelichting
Prijs! Let op de prijzen! Als er bv door HTC en Samsung significante korting wordt gegeven op hun toestellen (flagships) dan zie ik dit niet terug bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jackie 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke uitleg bij de produkten. Ook de eventuele nadelen worden genoemd.

Service
Wordt steeds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via de mail.

Assortiment
Je kan produkten vergelijken met elkaar; handig om te kijken of je de juiste keus maakt.

Aanbeveling
Gemak van het bestellen; snelle levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de bestelling was gauw binnenn

Service
dat weet ik heel goed

Assortiment
goed

Aanbeveling
dat messchien vaker wat besteld

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaap 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkel en webshop zijn keurig georganisserd,

Service
CoolBleu komt na wat ze beloven. Snelle levering.

Assortiment
Voor elck wat wils.....

Aanbeveling
Keurig schoon, netjes en opgeruimd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YH 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten goed en snel te vinden, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken

Service
Na het bestellen kreeg ik snel status update via de mail toegestuurd.

Assortiment
Veel verschillende producten en vaak ook beste prijs uit alle verschillende webshop.

Aanbeveling
Overzichtelijk en duidelijke webshop. Kan vaak ook reviews lezen over het product zelf. Geeft regelmatig status update over de bestelling. Al met al een prima webshop.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekkers 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super handige site en overzichtelijk

Service
Snelle afhandeling van alles

Assortiment
Alles wat je zoekt vind je hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vanuit de luie stoel net zolang zoeken totdat je het product naar onze wensen gevonden hebt

Service
De volgende dag in huis, lekker snel

Assortiment
Vele merken waaruit gekozen en beoordeeld kan worden

Aanbeveling
Betrouwbaar adres, heel belangrijk

Extra toelichting
Als we weer een huishoudelijk apparaat nodig hebben zoeken we eerst bij Cool Blue

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk vinden wat je zoekt!

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Groot assortiment, uitlopend van goedkoop naar duur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Overijssel 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snelle levering!

Service
Snelle levering!

Assortiment
Veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Oriënteren, bestellen en laten bezorgen is erg gemakkelijk en snel bij Coolblue.

Service
De gehele uitleg en compleetheid van de service van Coolblue is uitstekend!

Assortiment
Veel is verkrijgbaar en op voorraad, ik mis wel boeken.

Aanbeveling
Prachtig bedrijf, leuke marketing en aan te raden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bartje 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles gemakkelijk te vinden en met de vergelijking met andere merken erbij, prima

Service
alles ging zeer vlot en met goede uitleg en leuke filmpjes, echt de ene dag besteld (zaterdagavond) en op maandag bezorgd met goede en kloppende informatie.

Assortiment
kan ik niet helemaal over oordelen, maar lijkt me zeer uitgebreid

Aanbeveling
ik heb geen negatieve ervaring, alles ging perfect en we zijn tot dusverre tevreden over onze aankoop.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en het product kunt je makkelijk op vinden. Na het plaatsen van de bestelling is het bestelde product te volgen.

Service
De winkel is tevens telefonisch bereikbaar voor vragen en het product wordt op de afgesproken tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer ruime assortiment te vinden op de website

Aanbeveling
Ik doe altijd mijn elektronische aankopen bij deze winkel en kom nooit bedrogen uit.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christianne 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon ideaal via internet te bestellen op gemak

Service
meteen vanaf je bestelling word je op de hoogte gehouden wat er gebeurd waar ie is en wanneer de levering en precies zoals beloofd 24 uurs levering

Assortiment
Min en pluspunten staan bij artikel erg handig

Aanbeveling
Gewoon eerlijke goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trick B 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het gemak komt terug in de duidelijke filters die je kan plaatsen om zo te komen tot de beste keus.

Service
De levering ging perfect het personeel was zeer beleeft en zeer kundig bij de plaatsing. Over de bereikbaarheid van het coolblue personeel en retour kan ik niks zeggen heb ik geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Cool Blue heeft een ruim assortiment van verschillende artikelen. Er is eigenlijk weinig wat ze niet kunnen leveren.

Aanbeveling
Goede en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas Johan DeLange 29-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Samsung Galaxy S3 Neo Blauw is een geweldige telefoon,snel en degelijk. Gekocht in de super webshop van Cool Blue. Hulde voor de goede service en de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel besteld en snel in huis.

Service
De reactie per mail liet langer op zich wachten dan via de site werd beloofd en pas na 2 mails had ik antwoord op mijn vraag. Verder wel netjes te woord gestaan en dergelijke. Ook de levertijd was prima!

Assortiment
Veel keuze!

Aanbeveling
Veel keuze, korte levertijd. Daarom ruim voldoende!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Eva Maria 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan tot 0:00 bestellen en had het pakketje die volgende ochtend al in huis.

Service
Netjes, werd na de bestelling gebeld en toen de telefoon bezorgd werd, hadden we een erg vriendelijke en nette bezorgen aan de deue staan, dat maakt het paketje ontvangen nóg leuker!
En zag op de site dat jullie ook op zondags bezorgen!

Assortiment
Veel verschillende producten.

Extra toelichting
Ik vind het een fijne site, de service is goed en niet alleen ik, maar ook mijn partner die regelmatig bij jullie besteld is erf tevreden over jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amber 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vriendelijk

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zeer duidelijk overzicht

Assortiment
Top

Aanbeveling
Fijn winkel

Extra toelichting
Super levering, netjes op tijd en beleefde chauffeurs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Uitstekende service! Een objectief besteld en een dag lat al keurig in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan S 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Aanbeveling
Prima winkel met uitgebreid assortiment en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Zoefsuki 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken, bestellen en betalen

Service
Niet goed? Gratis retour! Snel en makkelijk!

Assortiment
Ik heb tot nu toe alles gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
In hoge mate! Vriendelijk, snel en makkelijk! Wie wil dat nou niet?

Extra toelichting
Ik kan geen verbeterpunten vinden. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Coolblue.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Claes 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
week of weekend, altijd beschikbaar...

Service
afspraken worden stipt nageleefd.

Assortiment
Ruim aanbod in diverse prijscategorieën

Aanbeveling
simpel, vlot beschikbaar, correcte leveringsprocedure

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke duidelijke website

Service
Komen belofte na; vandaag besteld, morgen in huis. Kreeg zelfs keurig bericht dat pakketje 1 uur eerder was bezorgd dan was beloofd. Top !

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hub 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Dat wat ik zocht vond ik snel

Service
Navraag gedaan of de houder welke ik zocht ook op mijn tomtom paste binnen 4 uur bericht

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
goede uitleg als je vragen hebt over het product

Extra toelichting
's avonds besteld en de dag erna al in huis mooi goed verpakt zodat er tijdens het transport geen beschadigingen aan konden ontstaan Ik ben zeer tevreden over de service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Je wordt zeer goed geinformeerd over de status van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rade 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles snel te vinden

Service
Snel en compleet geleverd

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews