coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Loes 25-06-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue wat een geweldige service hebben jullie. Nadat ik een fitbit had aangeschaft en hier verschillende problemen mee heb gehad ben ik elke keer uitstekend en snel geholpen! Top service en erg vriendelijk personeel !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 25-06-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige keuze, snel geregeld,snelle levering en we kregen ook nog eens een snelle link om geld (korting vd fabrikant) terug te krijgen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F de wijs 25-06-2018 Via de website gekocht

Uniek concept

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een perfecte websitebdie doet wat hij beloofd , maar óók toegangkelijk is voor vragen of wat dan ook

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 25-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Snelle levering. De verpakking beter afstemmen op de grootte van het artikel. De doos had bijna de helft kleiner gekund.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John Nijland 25-06-2018 Via de website gekocht

prima website, duidelijke informatie, scherpe prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na enige vergelijkingen toch bij Coolblue uitgekomen.
Goede website en de laagste prijs!!
Zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 25-06-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle goede service. Ze bellen een half uur van te voren en je krijgt sms. Verder werd alles keurig aangesloten en de oude machines werden weer meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Hoesen 25-06-2018 Via de website gekocht

Alles werkt zoals je mag verwachten

Algemene score

10,0
Met weinig woorden te zeggen: Het werkt zoals je mag verwachten! Geen gezeur, omruilservice is perfect en een zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Val 25-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Geweldige service en medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers (online en in de winkel) zijn enthusiast en kennen zijn producten goed. Kunnen goed advisie geven en komen heel sympathiek over. De klantenservice is echt top.
De bestelling procedure is snel, makkelijk en helder. Verzending is een van de snelste en persoonlijk. Ik ben echt enthusiast over deze winkel. Top formula: goede medewerkers die heel goed contact met klanten kunnen maken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Nieuwenburg-Moes 25-06-2018 Via de website gekocht

Een snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn product via de site gekocht deze is overzichtelijk ruime keus en belangrijk de volgende dag keurig afgeleverd in huis wat wil een mens nog meer gewoon doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 25-06-2018 Via de website gekocht

Coole service bij CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is compleet, overzichtelijk, ook op mobiel. Vooral keuzeproces begeleiding is een groot voordeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 25-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Twee dagen voor onze vakantie de wasmachine kapot! s-avonds voor 21:00 uur besteld en de volgende dag reeds geleverd, helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 25-06-2018 Via de website gekocht

Goede website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke website met alle plus en minnen van het product. Vaak veel reviews, uitpakfilmpjes en het oriënteren en bestellen gaat zeer gemakkelijk. Voor mij altijd coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Huib 25-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Blij EN deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Blij en deskundig personeel plus een prima service. Ze beloven niet alleen iets, ze doen het ook! Blij verrast toen ik in de winkel kwam om mijn product op te halen, waar ik nog wat vragen over had. Deze werden beantwoord en de mensen dachten met mij mee, zonder daar opdringerig in te zijn. Hulde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HeWo 25-06-2018 Via de website gekocht

100% beloftes nakomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue.nl stelt nooit teleur. Bestellen is een plezier door de gebruiksvriendelijke en humoristische site, levering is altijd zeker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonie 25-06-2018 Via de website gekocht

Fijn bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had dringend een nieuwe wasmachine nodig omdat de oude kapot was. Vorige week gaan kijken op internet en Cool Blue kon de volgende dag al leveren.
Als dat net niet uitkomt kan je trouwens ook (gratis) kiezen voor een andere dag. Je krijgt sms over de levertijd en een belletje vlak voordat de bezorgers er zijn.
Veel grapjes en humor op de website, maar uiteindelijk ook een goed product en echte service.
Qua productprijs iets duurder dan sommige concurrenten, maar veel fijner gevoel over de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weet niet 25-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser die werd bezorgd was beschadigd en ging mee retour . Toen ik de klantenservice belde was de wachttijd heel kort en wist de medewerker door m’n telefoonnummer herkenning direct over welk apparaat ik belde. Scheelt weer uitleg 😀volgende dag nieuwe in huis. Super tevreden over coolblue!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 25-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede servies

Algemene score

10,0
Prijs, aanbod en servies 3 belangrijke punten die belangrijk zijn voor een consument. beveel deze winkel zeker aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Waterschoot 24-06-2018 Via de website gekocht

Voor elk wat wils en service-gericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van mijn vriend bij Coolblue een nieuwe stofzuiger gekocht. Hij is trouwe klant. Ik nu waarschijnlijk ook: prima product, schappelijke prijs en vooral goede service. En dat laatste vind ik minstens zo belangrijk. Keep up the goor work, Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bo 24-06-2018 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar, en behulpzaam bij problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goede ervaringen bij Coolblue met de snelheid en het aanbod, en de prijzen zijn nooit echt ver van het minimum.
Dit keer een toetsenbord gekocht wat niet de lay-out bleek te hebben die logitech zelf op de doos zet. Zonder problemen omgeruild, en toen ik het per ongeluk naar een oud adres liet sturen (eigen fout) boden ze gelijk aan een tweede exemplaar naar het goede adres te sturen zodat ik niet hoefde te wachten. Super service en super vertrouwen in de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria Segers 24-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving, geen bezorgkosten en snelle levering.
Dus al met al alleen maar positief, dikke duim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.D. 24-06-2018 Via de website gekocht

geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fijne online winkel, betrouwbaar, alles goed overzichtelijk en snelle bezorging.

heel goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 24-06-2018 Via de website gekocht

Kennis van zaken en voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als je een grote aankoop wil doen en voor een keuze van een product staat dan is Coolblue een bedrijf waar je ook daadwerkelijk voor je aankoop een contact kan krijgen met mensen met kennis van zaken. Technische voorlichting perfect. Een goed oor voor je funktionele wensen. En dan komt er ook een heel goed advies.
Daaraan toegevoegd de razendsnelle levering, perfect verzorgd verpakt.
Probeer het zelf maar eens en laat net als ik weten wat je ervaring is.
Wij zijn heel blij met Coolblue en we zullen ook, indien elders de prijs enkele Euro's lager is, niet zo snel naar een ander gaan. Service en voorlichting is ons heel wat waard.
.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika duran 24-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22u besteld en om 9u de volgende dag, kreeg ik een super vrolijke stem aan de lijn, dat ze er binnen het kwartier waren met mijn droogkast. Aangekomen, hebben ze direct alles geinstalleerd. 10 minuten later waren ze klaar en heb ik nog wat extra info gekregen over het product en ook een papier met tips voor kledij te wassen en te drogen. Ik ben heel tevreden over de snelle en vriendelijke service van coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Hemink 24-06-2018 Via de website gekocht

Jammer van bezorging met postnl

Algemene score

7,0
Coolblue is een geweldige winkel. Niet duur en veel keuze.
Jammer alleen van de bezorging met postnl.
Ik heb een hele dag in huis moeten zitten, omdat er geen tijd vermeld kon worden voor de bezorging. Deze kwam dus om 17.00 uur.
Het ging om een magnetron van dik 20 kg. Even bij buren een stuk verderop ophalen, is voor mij niet zo prettig.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

FF 24-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling en bezorging ging perfect, de tijd van de bezorging, bij aankomst werd alles netjes uitgepakt en opgeruimd, op zijn plaats gezet en gecontroleerd, aangesloten en uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pipo de C 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering (zelfde dag) , goed verpakt !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen 10 , want er is altijd ruimte voor verbetering ;)
(Perfectie bestaat niet , het is een streven)
Betrouwbaar , snelle levering , goede klantenservice .
Bij vragen reageren ze erg snel : via telefoon , Whatsapp en/of email .
In de ochtend besteld , dezelfde dag nog geleverd , voor slechts €4,95 extra !
Veel winkels rekenen standaard al meer .
De verpakking is niks op aan te merken : zelfs de iPad zelf (incl. verpakking) zat nog in een overdoos zoals deze verpakt wordt in de fabriek .
Geleverd samen met de Apple pencil , Decoded etui en Decoded iPad hoes in de bekende blauwe doos , natuurlijk :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han 24-06-2018 Via de website gekocht

perfekte organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk...terzake kundig.....
alles klopt bij cool blue.....bezorging...aanvullende informatie..souplesse bij wijzigingen na orders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 24-06-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk personeel goede uitleg over het product en prijs product verhouding is uitstekend.
Ik kan deze website en winkel erg aan bevelen want ik van beide gebruik gemaakt.
Eerst in de winkel informatie ingewonnen en daarna via de website mijn laptop besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk de lange 24-06-2018 Via de website gekocht

huisman

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de levering was correct en vriendelijk maar mijn oude koelkast was een probleem om mee terug te nemen maar na een paar dagen was dat ook weer snel opgelost

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 24-06-2018 Via de website gekocht

Snel, efficiënt en met een vleugje humor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de service, was de eerste keer en wat lekker was meegenomen was de open communicatie naar de klant toe met vooral een leuke en vrolijke ondertoon, had eerder het gevoel met een bekende te maken dan met een zakelijke partner, ik werd goed geïnformeerd over de status van mijn bestelling en kreeg tips over hoe met het product om te gaan.
De prijs gaf de doorslag bij mijn keuze omdat het nergens anders goedkoper was en ik heb intensief gezocht op internet, ben zeeeeeeeer tevreden en in mij hebben ze er een fan bijgekregen.
Kortom een positieve ervaring en ik verheug me (bijna) op de volgende bestelling.
Een aanrader, probeer het eens, zou ik zeggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue kan ik aan iedereen aanbevelen de levering was zeer snel. De website is goed opgezet en je kunt alles snel vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik Wijma 24-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bezorging prima, bestellen tot 's avonds laat is een pre.
Post nl tracking in orde.
De hele procedure makkelijk en overzichtelijk.
Op naar de volgende aankoop !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leon 24-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en goede service. Beleid omtrent retouren is ontzettend helder en wordt ook zonder gedoe gehanteerd. Super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simon 24-06-2018 Via de website gekocht

goede service,snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede uitgebreide website ,duidelijk omschreven produkten vriendelijke service ,snelle levering gewoon goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-06-2018 Via de website gekocht

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes, Ook alle info aanwezig op e site. Je kunt zo een gefundeerd beslissen. Verer is de info omtrent accessoires ook nuttig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y.D. Pools 24-06-2018 Via de website gekocht

Idd geweldige service ik kan niet anders zeggen geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nou ik zag die reclame op de tv die mensen zijn zo enthousiast opgewekt en blij dat ze bij Coolblue mogen werken en stak me enorm aan en vooral de service dat verleend wordt ik was meteen verkocht ik had lange tijd een laptop nodig en ging op de side kijken nou wat een verademing ik kon gelijk de laptop vinden welke ik voor ogen had en het gelijk besteld het e.a. wat erbij hoorde hoefde ik niet apart te bestellen het zat al in het pakket en had hem de volgende dag gelijk in huis en ben meteen aan de slag gegaan nou Coolblue ik ben hartstikke tevreden ik ben om. Voortaan ben ik een vaste klant van Coolblue dik en dik tevreden. Met de enthousiaste groeten mevr. Yolanda Pools

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. van Soest 24-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue een fijne en goede shop omdat ze een ruim assortiment hebben en goede opties om een juiste keuze te maken.
Ook is de levering zeer snel en nauwkeurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 23-06-2018 Via de website gekocht

Zeer vlotte bezorging en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's-Middags om 15.00 besteld, zelfde avond om 20.00 uur in huis. Vragen middels e-mail vlot, zeer vriendelijk en nuttig beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashena 23-06-2018 Via de website gekocht

Superfijne winkel met super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel in het assortiment, goede uitgebreide beschrijvingen en specificaties, mogelijk om te vergelijken en ook de mogelijkheden van verzending zijn super fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 23-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Klantenservice: vriendelijk, behulpzaam, positieve ervaring. Bezorging: vriendelijk, behulpzaam.
Televisie aangeschaft die we te klein vonden, Omruilen geen probleem, gratis retour.
Verhouding: prijs-kwaliteit en prijs-service: zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 23-06-2018 Via de website gekocht

Top tent!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maken altijd waar wat ze beloven.
De snelle levering , service en verdere info het klopt altijd!
Daarbij altijd voor een concurrerende prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinas 23-06-2018 In de winkel gekocht
Den haag

Superservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie fotocamera gekocht.
Lensbescherming werkte niet goed.
Opgestuurd en kreeg vervolgens een nieuwe camera.
Petje af voor deze geweldige service !@

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 23-06-2018 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima en snelle service, ook wanneer je de leveringsdatum nog wilt aanpassen aan je werkrooster. Ook het installatieteam werkt snel en netjes. 🏆

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim, Zoetermeer. 23-06-2018 Via de website gekocht

Men doet wat men beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, goede product beschrijving.
Gemak van bestellen/tijd van bezorgen kiezen, verwijzingen naar gebruikershandleiding.
We zijn tevreden over coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkie 23-06-2018 Via de website gekocht

Top zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Zelf gekozen voor een betaalde verzending , daar ik geen zin had om een dag te moeten wachten op de bezorger.
Netjes track and trace en een foto van de bezorger badge nummer en naam erbij

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van B 23-06-2018 Via de website gekocht

Ondanks pech met toestel, goede service van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Philips Ambilight tv in december 2017 gekocht. Keurig thuisbezorgd en blij mee. In mei/juni werd een bromtoon steeds heviger hoorbaar. Na advies van de klantenservice Coolblue werd me verteld dat dit onder de garantie van Philips viel en door een thuisreperateur verholpen zou worden. Een dag later kregen we een mail van Philips. 'Of ik de tv in Amsterdam kon komen brengen?'. Wederom Coolblue gebeld en uitgelegd dat dit geen optie was. Coolblue stelde voor om 'm bij de dichstbijzijnde vestiging zouden afgeven en zij zouden de verzending naar Philips regelen. Zo gezegd, zo gedaan. Eerlijkheidshalve moet ik wel vermelden dat toen ik met de tv lopend binnenkwam het wat knullig georganiseerd was. Mijn melding was niet in het systeem bekend dus het hele verhaal (van de verzending naar Philips) moest opnieuw. Maar goed, het toestel werd verzonden...Na 2 wkn kregen we van Coolblue een email dat zij nog niets vernomen hadden (en wij ook niet) van Philips en dat ze contact zouden opnemen. En een paar dagen later kwam het bericht dat we een vervangend product mochten uitzochten bij Coolblue. Via de klantenservice geregeld dat er een tv toestel klaar zou staan, En deze zelf opgehaald. Manlief kan de rest van het WK kijken! Dit was onze eerste ervaring met Coolblue, vooral de bereikbaarheid en het meedenken stel ik zeer op prijs. Dat we pech hadden met het 1e toestel kan altijd voorkomen, maar er werd prima meegedacht!. Zeker een goede ervaring met Coolblue.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Geerts 23-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima product, gunstige prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een stoomstrijkijzer? Wij kwamen terecht bij Coolblue, waar de philips stoomstrijkijzer gunstig geprijsd was. Snelle levering (dag later al in huis), netjes geinformeerd (via mail) en met een vleugje humor ('doe de bezorger de groeten van ons'). Daarbij ook nog eens origineel verpakt in een leuke doos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda-Jane 23-06-2018 Via de website gekocht

Snel besteld, snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, snel gevonden wat ik zocht, snel besteld en ook heel snel bezorgd zonder enig probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Paulien 22-06-2018 Via de website gekocht

Warm, dieprood bedankt aan Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken op de website, het bestellen, het betalen, de snelle levering, het goede overleg per telefoon en uiteindelijk de levering door 3 professionals: vriendelijk, deskundig, snel!
SUPER!!!
Een aanrader voor iedereen!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Heijne 22-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele snelle levering en een geweldige service. Voor 23.59 uur besteld en de volgende dag heb je het product in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews