coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

simonneryckaert 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker gaat niet. bestellen, alles staat duidelijk uitgelegd, betalen en volgende dag is uw bestelling er.

Service
zeer goed. geen problemen, geen uitleg nodig, alles staat duidelijk vermeld wat je moet doen.

Assortiment
groot. Heb bij de 10 beste gekeken en daar mijn keuze uitgemaakt. zeer tevreden.

Aanbeveling
de service die je bij coolblue krijgt , vind je nergens anders. problemen met iets, een belleke en je hebt direct een antwoord. meestal niet nodig want de uitleg is zo duidelijk en uitgebreid dat je zo kan bestellen.

Extra toelichting
zijn geen negatieve punten te geven. site open gedaan, bij de 10 beste gekeken, uitleg gelezen, besteld , betaald en de volgende dag was pakket er. wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hogerheijde41 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de ene dag besteld vanuit je luie stoel, de andere dag geleverd.

Aanbeveling
tot nu toe gaat het zoals 'voorgespiegeld'

Extra toelichting
omdat hetgeen op de website wordt verteld ook daadwerkelijk wordt ingevuld. Zelfs op de dag van een staking van ZZP'ers in Tilburg werd het bestelde - weliswaar 4 uur later dan volgens schema aangegeven - afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

nynke01 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Top webshop! Voor 23.59 besteld, volgende dag gewoon in huis! Na het bestellen van de camera leuk verrast door de ''wachttherapie'' van Coolblue. Leuk en origineel concept. 's Avonds goed op de hoogte gebracht van status van de bestelling. Volgende dag werd hij bezorgd. Ben er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m v dipten 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
hoeft niet op reis.niet in de regen naar de winkel.en tegen een scherpe prijs.

Assortiment
groot aanbood

Aanbeveling
heel groot aanbood

Extra toelichting
ik vind ben nog niet in de winkel geweest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jbronkema 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijk en gemakkelijk te bestellen

Service
product was niet meer voorradig, kreeg mail zodra product er weer was, meteen besteld en de volgende dag was het er, top service!

Assortiment
genoeg keuze en ruime voorraad

Aanbeveling
snelle levering en goede service

Extra toelichting
al eerder iets bij Coolbleu gekocht en zeer goede ervaring mee, ruime assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kaarinvh 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Simpelweg bizar hoe snel je bestelling verwerkt en verzonden wordt. Bijna net zo snel als iets in een fysieke winkel kopen maar dan makkelijker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rocky123 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit thuis bestellen en goede opvolging

Service
's middags besteld en 's morgens vroeg al geleverd. En goed op de hoogte gehouden via mail

Assortiment
alle apparatuur te vinden. Een kleine tip, misschien nog woondecoratie zoals gordijnen of zo. Maar voor de rest alles te vinden en voor de scherpste prijs.

Aanbeveling
Een geduchte concurrent voor bol.com :) Goedkoper en sneller. Goed ingepakt en verzorgd afgeleverd. Veel keuze, gewoon een dikke 10/10

Extra toelichting
Absoluut geen minpunten, alleen pluspunten. Zal er zeker nog bij bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanderKK 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft een enorm assortiment en een duidelijke structuur qua website. Waar mogelijk geven ze goede informatie over het product. Bestelprocedure is duidelijke en verzending is top.

Service
Al vaker iets besteld bij Coolblue en nog geen negatieve ervaringen. Extra vermelding waard: Gratis verzending.

Aftercare nog niet nodig gehad en nog nooit contact hoeven opnemen. Wanneer dit in de toekomst voor een mindere ervaring zorgt zal ik dit vermelden.

Assortiment
Ze hebben bijna alles, leveren goede product informatie en zitten vaak bij de goedkopere aanbieders.

Aanbeveling
Op basis van ervaringen tot nu toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mewbra 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestelproces

Service
snelle levering, als er al klachten zijn dan wordt daar super goed mee omgegaan, zeer betrouwbaar

Assortiment
Hebben datgene waar ik naar op zoek was

Aanbeveling
Wat je bestelt krijg je ook snel geleverd, erg betrouwbaar

Extra toelichting
Ik heb nog geen slechte punten kunnen ontdekken. Zijn bij sommige producten zelfs ietsje duurder dan de concurrent maar door de betrouwbaarheid en goede service ga ik toch liever bij coolblue bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevrouw wendy 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoek klik klaar. Simpel en snel

Service
Snelle levering, per mail word je ervan op de hoogte gehouden. Dat is prettig.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Prettige winkel om snel wat te kopen

Extra toelichting
Ik vind het een zeer prettige winkel, snelle levering, uitgebreid assortiment en ik word vooral heel vrolijk van die grappige teksten in mails en het bedankkaartje voor de buren op de doos. Dat soort geintjes. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly86 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is overzichtelijk en mooi opgezet

Service
Snelle levering en je weet precies hoe laat t bezorgd wordt.
Netjes verpakt!

Assortiment
Groot assortiment!

Aanbeveling
Super service snelle levering ruime openingstijden en contact loopt ook heel vlot!

Extra toelichting
Snelle levering, ruim assortiment en snelle respons bij vragen over t product met een deskundig advies!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spinner01 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt op zeer korte tijd thuis geleverd .

Service
Correct afgehandeld en heel goed gedocumenteerd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heeren4711 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en ruim aanbod aan artikelen

Service
Voor 23:59 besteld en daadwerkelijk andere werkdag in huis, zelfs met de staking van post nl werd duidelijk aangegeven dat het een dag later kon zijn. Dit was dan ook zo. TOP

Assortiment
Ruim assortiment, en erg overzichtelijk

Aanbeveling
Beste online winkel voor mij samen met bol.com

Extra toelichting
Het is een makkelijke online winkel, overzichtelijk en de juiste prijzen ! Je hoeft niet te zoeken waar goedkoper, makkelijk te bestellen, vooral met account ! Snelle levering en zelfs en smsje wanneer de bezorging komt ! Geweldig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xavier13873 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je hoeft niet naar de winkel en een zeer snelle afhandeling

Service
binnen de 24 u is altijd minder super

Assortiment
Bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
kwalitatief zeer goed en betrouwbare leveringstermijnen

Extra toelichting
Super goede winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonievrakking 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Super snelle service, levering binnen 12 uur en reactie op social media binnen 1 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sjofeurke 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk en héél duidelijk

Service
Snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
Verschrikkelijk véél keuze n maar je vind er goed je weg in terug

Aanbeveling
Vééééél verandert tegenover enkele jaren weer

Extra toelichting
Be uitermate tevreden van de service , vooral van de weekend leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vleut01 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Persoonlijke e-mail. Ik word goed op de hoogte gehouden waar het pakketje blijft. Pakketje word binnen gestelde termijn afgeleverd.

Assortiment
Zeer volledig. Ik word er kooplustig van.

Aanbeveling
Goede service. Goed assortiment

Extra toelichting
Snelle en goede service en persoonlijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andeseure 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel veel keuze,ook hulp bij de keuze,ook voor en nadelen van de gekozen artikelen maw heel veel hulp!!!!

Service
ik kocht er een zak om mijn fototoestel in op te bergen, en had op het videofilpje(wat gratis is)uitleg gekregen ,wat ik waar kwijtkan; weeral een goede uitleg, waarvoor ik dankjewel zeg, ook bij het inloggen kreeg ik een kortingsbon; mooi megenomen, dank je wel cool blue; zal ik niet vlug vergeten!!!!!

Assortiment
heel ruim assortiment, van merkartikelen tot artikelen van een niet gekend merk, maar die minder duur zijn, maar even goed, en goed op jou toestel passen

Aanbeveling
prima winkel,met zeer veel keuze,en men geeft er heel wat raad. Als je iets wenst aan te kopen, moet je zeker eerst eens kijken op de website van cool bleu, een echte aanrader!!!!!

Extra toelichting
heel tevreden met mijn aankoop; mijn tas lijkt mij een stevige tas die een goede bescherming zal bieden aan mijn toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maikoboon 19-07-2015 In de winkel gekocht
antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen bij coolblue. We hebben op maandagochtend een bestelling geplaatst en dinsdagochtend mochten we er al om in het afhaalpunt vlakbij.

Service
Heel vlotte service want we zijn eerst nog eens naar de winkel geweest (deze was wel redelijk ver) maar zijn hier heel goed geholpen.

Assortiment
Super

Aanbeveling
Heel goede werking.

Extra toelichting
Het enigste minpunt is de afstand. Voor de rest is alles heel positief. Er is een vlotte en snelle werking in de winkel en het personeel gaf ons het gevoel dat ze wisten wat ze ons vertelden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HenRut 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zonder gebruiksaanwijzing te lezen in te stellen

Service
Erg snel geleverd!!!

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
snelle levering

Extra toelichting
Erg fijn horloge en gemakkelijk in gebruik. GPS duurt de eerste keer iets langer maar als ie hem heeft gevonden is ie de volgende keer wel meteen gebruiksklaar. Voldoet aan mijn eisen, aantal km, km per uur, gelopen tijd en cal. Veel handiger als de telefoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carlavernoon 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Akkelijk iets uitzoeken naar iw leize

Service
Snelle levering en garantie

Assortiment
Grote diversieteit

Aanbeveling
Als je iets zoekt kun je het hier vinden

Extra toelichting
Groot assortiment goede prijs kwaliteit verhouding goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ParaCelSuz 19-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je hebt keuze over vele en leuke producten je hebt er meestal wel goede uitleg bijstaan en dat kan wel voor een goede keuze zorgen :)

Service
De levertijden zijn geweldig je bestelt het en de volgende dag kan je al genieten van het product in huis de mensen zijn heel vriendelijk en zijn bereid u te helpen tot je het goede kiest

Assortiment
De producten zijn van goede kwaliteit alles is gemakelijk te vinden en is heel goed

Extra toelichting
Het is een hele leuke winkel. Alles staat goed geordend en is makelijk te vinden met de zoekbalk. Goede kwaliteit en de dag erna in huis :) alles mooi geregeld

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lieve7 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel simpel en duidelijk.

Assortiment
Héél veel keuze, meer dan ik elders op een website kon vinden.

Aanbeveling
Een goede ervaring en dat wil ik altijd aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan.dillen 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede zoekfunctie

Service
nog nooit moeten wachten of iets geleverd dat niet aan de verwachtingen voldeed

Assortiment
altijd gevonden wat ik zocht, vaak verschillende types en merken

Aanbeveling
Het is gewoon gemakkelijk, er is geen gedoe

Extra toelichting
zoals gezegd , het is gewoon gemakkelijk, zonder gedoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gillewiet 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zeer gemakkelijk om te bestellen

Service
snel en in orde

Assortiment
veel keuze in telefoons

Aanbeveling
altijd veel keuze en vergelijkingen in de producten

Extra toelichting
soms niet altijd de goedkoopste maar wel de meeste keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

dragoOn152 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een goeie en snelle service en een groot assortiment aan producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ariemieke 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de site was duidelijk c.q. overzichtelijk

Service
prettig dat je een berichtje krijgt over dag en tijden wanneer er bezorgd word.De bezorgers zette zelfs de droger weer even op z,n plek overigens zeer correcte mensen. Een tip als er tijdens de bezorgingen bijv.storingen optreden graag even een telefoontje

Assortiment
passend op onze situatie

Aanbeveling
snel en heldere site

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

alexlij1969 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker makkelijk bestelt en goede recensies bij de router

Service
Snelle levering sms gekregen toen het verzonden werd.SUPER!!!

Assortiment
Ruime keuzes

Aanbeveling
uit eigen ervaring makkelijk te bespreken met andere

Extra toelichting
Ruime keuze.snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drankstatie 18-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
bestelling niet geleverd op afgesproken tijdstip..................................................

Service
bestelling zou op zaterdag geleverd worden maar is hier op maandag toegekomen

Assortiment
was maar 1 soort meer beschikbaar dus niet veel keuze

Aanbeveling
doe iets aan uw afspraken!

Extra toelichting
eerst een factuur van ..... dan een factuur om dat ze iets vergeten de btw aan te rekenen en het ergste de levering 48 uur te laat

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Goed

Reageer

Tcfox 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Betaalmogelijkheden, flexibiliteit voor de levering, opvolging van de leveringen, alles in perfecte staat ontvangen

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Ideaal om artikelen en hun prijzen op te zoeken en te vergelijken met winkels en andere aanbieders. Vlotte en correcte afwikkeling van het proces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fbiller 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemak van betaling
Gemak inzake keuze
Gemak van levering

Service
Exellente service, de reclame is geen utopie! Maar werkelijkheid!

Assortiment
Het assortiment is zeer groot, maar om alles te hebben is niet mogelijk!

Aanbeveling
Gezien de snelheid van levering, keuze en men geen problemen maakt voor een terugbetaling of terugname van levering! Zeer zeker aan te bevelen!

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven, is deze winkel enkel aan te bevelen! Gezien de eerlijkheid waarmee deze winkel zich zelf bevestigd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

feibe 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Machine werd keurig op de eerste etage gezet.

Service
Machine werd keurig op de eerste etage gezet.

Extra toelichting
Ik had nog wat technische vragen over de machine en die werden keurig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Knoops 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt alles super snel vinden op de site.
en de betalingen gaan ook veilig.

Service
Service is echt fantastisch ze zijn super snel met leveren. en je kunt ze tot middernacht bereiken.

Assortiment
Het assortiment is redelijk goed. je kunt bijna alles vinden en als je het aan coolblue vraagt helpen je ze ook meteen.

Aanbeveling
Iemand die de producten super snel in huis wil hebben moet bij dezen winkel zijn. iemand die goede service zoekt moet ook bij coolblue zijn.

Extra toelichting
ik vind vooral fijn voor middernacht besteld morgen in huis fantastisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

annemienoe 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk ,je hoeft zelfs uw huis niet uit.

Service
Nog geen 12 uur later door een vriendelijke persoon geleverd

Assortiment
Je kunt het u niet voorstellen of ze hebben het bij coolblue. Onvoorstelbare keuze.

Aanbeveling
Altijd correct en top.

Extra toelichting
Tot nu toe is alles positief. Geen enkele negatieve ervaring. Supercool winkelen bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PatteDuez 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website ... zo gevonden wat je nodig hebt!

Service
Steeds tijdig en correcte levering!

Aanbeveling
Om snel iets te bestellen is dit de perfecte site!

Extra toelichting
Bij iedere bestelling bij Coolblue weet je weer waarom je besteld via deze weg. Correcte betalingsmethode, stipte levering ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Adri vaAken 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
is prima

Service
heel goed Duidelijk en zeer snel

Assortiment
goed prima dus

Aanbeveling
Dat het prima is en met een goed gevoel iets kan bestellen

Extra toelichting
Alles is echt prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tominator369 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is heel gemakkelijk te vinden en goed geprijsd!

Service
Supersnelle levering aan normale verzendkosten

Assortiment
Had net te bieden wat ik nodig had

Aanbeveling
Nog geen klachten ondervonden richting deze onlineshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rubenvdwijst 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk bestellen en betalen via ideal, zonder extra servicekosten en het verzenden is gratis.

Service
Voor 12u besteld, morgen in huis is erg handig. Savonds na je bestelling zie je al wanneer je pakket binnenkomt de dag erna.

Assortiment
Door de vele verschillende winkels onder een dak is het erg overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IsaRCF 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super makkelijk als je iets de volgende dag nodig hebt

Service
Zeer snelle service en je wordt duidelijk op de hoogte gehouden

Assortiment
het assortiment zou uitgebreider kunnen zijn

Aanbeveling
Zeker een aanrader als je dringend iets nodig hebt

Extra toelichting
De prijs is beter dan enkele andere sites. Het enige dat ik ontbreek op deze site zijn boeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manfred51 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig en duidelijke site

Service
Snelle reactie op vragen en prompte levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerste kennismaking en zeer tevreden

Extra toelichting
Eenvoudig, duidelijk, prima service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Buzzers 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen en betalen, zeker bij een 2de bestelling is afrekenen super snel !

Service
Binnen de 24h thuis bezorgt !

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Geen verplaatsing maken en zonder zorgen thuis bezorgt, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Hun breed assortiment en sterke prijzen. Het is reeds mijn 4de bestelling en zeker niet de laatste !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J68 18-07-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Service
Telefoonaccu gekocht in winkel, vriendelijke en vlotte bediening.

Assortiment
assortiment is prima

Aanbeveling
Ik ben zelf zeer tevreden over Coolblue, dus zal deze zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Het concept van online orienteren en bestellen, maar ook de mogelijkheid hebben een product te bekijken in een winkel, en daarbij geadviseerd worden door vriendelijk en vakbekwaam personeel, ervaar ik als zeer positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert van der Veen 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel gewenst product gevonden

Service
Snelle levering, zaterdagavond besteld, zondag in huis

Aanbeveling
Elke keer als ik iets bestel bij Coolblue wordt het snel en compleet geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johnsalden 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel en simpel product gevonden en kunnen bestellen met voldoende info over het product en duidelijk

Service
werd en goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en belofte voor 23:59 besteld morgen in huis werd ook mooi ingelost op het gekozen moment van levering PERFECT

Assortiment
ruime keuze mogelijkheid met goede info

Aanbeveling
ben super tevreden over coolbleu

Extra toelichting
Ik bestelde de eerste keer bij coolbleu op advies van een ziggo monteur die ook erg goede ervaring had met coolbleu (zelf levering op zondag) dus heb ik oom maar een geprobeerd en werd duidelijk blij verrast zowel over het gemak van de site, de procedure van bestelling en hoe in op de hoogte werd gehouden van het bestelproces. zowel de prijs als het product hebben me blij verrast. Ik zal in de toekomst zeker weer bestellen bij coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berno2850 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
Overzichtelijke lijst (site) met keuze uit voldoende artikelen met variabele prijzen. Voor iedereen wat wils.

Aanbeveling
Gemakkelijk te bestellen en leveringen zijn zoals aangegeven op tijd.
Ja kan er dus op rekenen als je in laatste instantie nog iets besteld wat je dringend nodig hebt, bv om te doen op reis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelienkindt 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Klik en je hebt je bestelling gemaakt. De volgende dag staat het al voor je deur.

Assortiment
Niet alle merken beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marliesvaneunen 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site en fijn dat je met PayPal kunt betalen. Grote pre.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is maar geen 10 omdat PostNL niet betrouwbaar is en jullie die als bezorgdienst gratis hebben.

Aanbeveling
Prijs, service en snelheid

Extra toelichting
Zoals eerder beschreven ben ik aangenaam verrast Door de prijs, service en snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ouwerkerkc 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke site, prettig artikelen vergelijken.

Service
Super snel geleverd, waar en wanneer je het zelf wilt.

Assortiment
Altijd een ruim assortiment van artikelen en de bijbehorende accessoires

Aanbeveling
Goed assortiment, prima prijs, zeer goede ervaring met de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erimac 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
IK HEB EEN STOFZUIGER GEKOCHT OMDAT HET DE PRIJS EN KWALITEIT VOOR MIJ ZEER GUNSTIG

Service
ALLES IS ZEER GOED VERLOPEN,ZOWEL DE BESTELLING,BETALEN EN AFLEVEREN

Extra toelichting
IK HEB AL VERSCHILLENDE PRODUCTEN GEKOCHT EN BEN OVER ALLES TEVRDEN GEWEEST

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.w. de V 18-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en handig

Service
Afhalen bij Primera werkt goed

Aanbeveling
Snel en niet duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews