coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42507 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2735 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk.

Service
Goed

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Snelle behandeling.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine ten Broeke 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en kan mijn voorkeursartikelen er gemakkelijk uitfilteren. Makkelijk besteld op zaterdagavond en de volgende dag op zondag(!)middag ontvangen.

Service
Boven verwachting snelle levering.

Assortiment
Prima assortiment, vind meestal wat ik zoek.

Aanbeveling
Website is duidelijk en er is veel achtergrond informatie aanwezig. Levering is altijd erg vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolbleu 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
zeer goed

Assortiment
zeer goede keuzemogeljkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bear1982 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat heel makkelijk met veel betalingsmogelijkhede.

Service
Je wordt goed geïnformeerd over de status van je bestelling.

Assortiment
Er is ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles is gewoon duidelijk en goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wouls 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie overzichtelijke website met aankoophulp

Service
aankoophulp, snelle levering, contactcentrum,...

Assortiment
ruim assortiment onderverdeeld in verschillende deel-websites. Makkelijk en overzichtelijk.

Aanbeveling
Zo zouden alle webwinkels moeten zijn. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wobje 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
vandaag besteld en de volgende dag in huis, super

Assortiment
prijs kwaliteit verhouding is oke

Aanbeveling
goede winkel, niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jinneroos 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpele overzichtelijke webshop

Service
Snelle nette service

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Coolblue is een fijne winkel, net personeel als er iets misgaat en ze denken een beetje verder qua servicegerichtheid. Denk aan een persoonlijk kaartje en de doos (die hergebruikt kan worden).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie Stet 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de site heb ik mijn bestelling gedaan.Ik Han snel gevonden wat ik wilde.
Het was allemaal heel duidelijk !!

Service
De levertijd is nagekomen.

Assortiment
Na op verschillende sites te hebben gekeken was dit de laagste prijs.
Fantastisch !!!

Extra toelichting
In de toekomst zal ik niet eerst op andere sites gaan kijken omdat het hier het goedkoopst is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

printer 28-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Heb extra betaald voor aflevering op bepaalde tijd. Vervoerder heeft zich daar totaal niet aan gehouden. Ik heb dus betaald voor service die ik niet heb gekregen. Een dag ná de aflevering nog een mail gekregen om een nieuwe afspraak te maken om dat ik niet thuis was? Huh?

Extra toelichting
De winkel is prima. Het transport moet echt veel beter.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Mijke 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en snel

Service
Snel geleverd en op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrijdagavond vanaf de bank besteld, zaterdag al in huis.

Service
Factuur zat niet in doos maar is direct gemaild op mijn verzoek

Assortiment
Enorm veel keuze, maakt het wel iets minder makkelijk om te kiezen.

Aanbeveling
Super, assortiment, helpdesk, service en vooral ook prijsstelling.

Extra toelichting
Kom zeker terug voor andere aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Service
Transport heeft al 5x ingepland gestaan en is telkens door de leverancier geannuleerd om onduidelijke redenen. Blijkbaar vinden ze dit bij Coolblue ook normaal wat meer dan excuses en een herplannning kan er niet vanaf.
Kost erg veel vrije ochtenden en middagen op deze manier.

Aanbeveling
De manier waarop ze met problemen omgaan is niet wat ik verwacht. Zou fijn zijn als er iemand opstaat die het gewoon regelt en in orde maakt en er voor zorgt dat hun transporteur gewoon levert.

Extra toelichting
Coolblue, vandaag besteld, over een week nog niet in huis

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Krisje 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan rustig het aanbod bekijken en je keuze maken, op elk uur van de dag.

Service
Ik vond het fantastisch. 's avonds rond 22u besteld, en de volgende morgend al thuis geleverd

Assortiment
keuze genoeg.

Aanbeveling
Voor mij was dit een gemakkelijke oplossing. Ik zal bij een volgende aankoop zeker eerst hier komen kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lien 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk en duidelijk. De levering was razendsnel en gebeurde zelfs op een zondag!!

Service
De levering gebeurde op een zondag en ik bestelde pas de avond ervoor!! Ook word je op de hoogte gehouden via mail en sms. Super handig en gemakkelijk dus.

Assortiment
Uitgebreid, maar niet overdreven. Zo kan je toch een keuze maken

Aanbeveling
Goede keuze, prachtige service en geweldige humor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

I Mean Art 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Service
Vanwege problemen met mijn aankoop heb ik telefonisch contact opgenomen met Coolblue. Het probleem bleek niet 1-2-3- oplosbaar en ik zou teruggebeld worden. Dit is de reactie van Coolblue als ze ontdekken dat iets moeilijk wordt:
"Tot mijn spijt moet ik u melden dat mijn werkzaamheden momenteel niet toestaan u terug te bellen (...) na overleg met mijn team zijn wij van mening dat hetgeen wat u belemmert (...) te maken heeft met de IJ Network Scanner Selector EX."
Kortom, een opmerking waar je niets aan hebt, wat niets zegt en waar Coolblue probeert je met een kluitje het riet in te sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende

Reageer

Ad 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product kende ik al, maar een perfecte snelle levering

Service
Snelle levering

Assortiment
Ken nog niet alles maar er is wel veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

28-10-2015 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op tijd geleverd, paypal.

Assortiment
Erg groot assortiment.

Aanbeveling
Ze houden zich aan hen afspraken, scherpe prijzen. Als alle webshops als Coolblue waren zou het internetshoppen geweldig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima te vergelijken. Wijze van bestellen zoals altijd goed!

Service
Normaal gesproken de volgende dag geleverd, nu toch een dag of 5 moeten wachten.

Assortiment
Ruime keuze van assortiment. prijs is prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M Koopmans 28-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zaterdag besteld, zondag in huis

Service
vorige keer probleem met tandenborstel. Super opgelost

Assortiment
veel keus in veschillende prijsklassen

Aanbeveling
gewoon goed in alle opzichten en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aan te bevelen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De wijze en mogelijkheden van betalen en de support daarbij

Service
Zou vanaf 16.00 klaar staan, maar was 4 uur eerder al op te halen bij het ophaalpunt.

Assortiment
Ruim genoeg voor een goede en juiste keuze.

Aanbeveling
Service, ondersteuning, hulp en scherpe prijs ervaar ik nergens anders

Extra toelichting
Beveel iedereen het aan naar Coolblue te gaan. Sinds ik daar wat aanschaf al jaren, nog nooit ontevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamelakvs 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk als je iets snel nodig hebt en geen tijd hebt om naar een fysieke winkel te gaan. Tegen een heel schappelijke bijbetaling, smidsags rond 13u besteld en dezelfde dag nog geleverd!!

Service
Top! Je krijgt netjes een track en trace email waarin je via een link kan zien hoe ver de bezorger nog van je huis af is. Ook krijg je op tijd een SMS met de verwachtte leveringstijd.

Aanbeveling
Als alle bestellingen worden afgehandeld als in mijn laatste ervaring is het helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jakke 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super gemakkelijk

Aanbeveling
Gemakkelijk een bestelling te plaatsen en een heel snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop is duidelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer dan voldoende keuze en makkelijk te vergelijken

Extra toelichting
Zaterdag besteld en zondag geleverd. Geweldige service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herozen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is erg gemakkelijk en snel

Service
Er wordt zelfs op Zondag geleverd.

Assortiment
Ruim voldoende keus

Aanbeveling
Zeer snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is zeer mooi opgesteld en is overzichtelijk.

Service
Zeer goede en snelle levering. Bovendien een vriendelijke persoon dit mijn aangekocht product op zondag ! leverde.

Assortiment
Veel producten, gemakkelijk terug te vinden op de website.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over elke stap: van het zoeken van het product, naar de info ervan, naar de bestelwijze, en de leveringmethode.

Extra toelichting
Gewoon verder doen, zoals jullie nu doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter v 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke navigatie

Service
Supersnelle gratis levering

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Levering en prijs/kwaliteit onevenaarbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stromrijder 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uit je zetel bestellen en snel geleverd

Service
zie boven

Assortiment
verscheidenheid merken mocht groter

Extra toelichting
Op website wordt vermeld, zondag tussen 12u en 18u bezorgd, de post stond er reeds om 8.45u, gelukkig was ik thuis, maar toch heb ik liever dat men vasthoud aan afgesproken uren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nele 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
zeer tevreden over webshop en levertijd. Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick T 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Service
Concrete en relevante informatie per mail.
Zelf kunnen kiezen van aflevertijd.

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een overzichtelijke site, waarbij ik makkelijk alle categorieën kan vinden.

Service
Snelle levering, producten op voorraad. Gratis retourzendingen. Wasmachine de volgende dag geleverd en gelijk aangesloten door de bezorgers en getest. Super.

Assortiment
Hele ruime keus uit verschillende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Hendriks 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel zoeken en bestellen

Service
Onmiddellijke terugmeldingen over de bestelling en verzending

Assortiment
Er valt redelijk wat uit te kiezen.

Aanbeveling
Doet het gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Deblaere Danielle 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk. Je bestelt online en betaalt ook online.

Service
Goeie service.

Assortiment
Zeer veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed ingerichte webshop. Duidelijke informatie. Makkelijk, intuïtief verloop van keuze tot betaling.
Eventueel kan de informatie van het product nog wat uitgebreider. (bv technische kenmerken)

Assortiment
Uitgebreid assortiment met dito keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Zaterdagmiddag besteld, zondag om 10 uur geleverd.
Deal is gewoon perfect verlopen, van keuze, over betaling, tot levering, en dat in minder dan 24 uur.
(Bovendien was de prijs van het artikel de beste van alle webshops, met nog een gratis artikel er bovenop)

Over service en garantieafhandeling kan ik niets zeggen omdat ik hier nog nooit gebruik heb van moeten maken.

Extra toelichting
Voor mij hoeft levering op zondag niet perse, maar het toont wel aan hoe klantvriendelijk jullie policy is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jacob 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eerst in winkel uitgebreid bekeken en goede uitleg gekregen, dan is kiezen makkelijker.

Service
Vlot geleverd!

Assortiment
Had al een duidelijke voorkeur dus is assortment niet zo van toepassing.

Aanbeveling
Goed bereikbaar, parkeren iets minder(genoeg ruimte bij de buurman).Een goede zakelijke uitleg en toch persoonlijk gericht!

Extra toelichting
Goede en fijne medewerkers, die van wanten weten. Zal zeker terug komen voor andere zaken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronny 27-10-2015 In de winkel gekocht
Boomse steenweg.
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed georganizeerde beurtrol in de winkel

Service
Vriendelijk personeel. Kennis van zaken. Niet opdringerig.

Aanbeveling
De algemene service.

Extra toelichting
Doe zo voort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vdZee 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via Google het gezochte product gevonden op Coolblue, de info was voor mij duidelijk, en gezien de ervaringen die ik eerder had met Coolblue wederom gekozen voor Coolblue

Aanbeveling
Ik was geinteresseerd in een smartphone, deze was direct verkrijgbaar op de site, uiteraard ook andere sites bezocht maar gekozen voor Coolblue, ook omdat ik eerder goede ervaringen had. Scherpe prijs,goede recensies, en geweldig dat ik deze smartphone op Zaterdagavond bestelde en deze op Zondag rond het middaguur al werd afgeleverd ! Perfect !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bart Hendriks 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je aanschaf eenvoudig aan te klikken op de site

Service
Onmiddellijk na mijn bestelling ontving ik een bevestiging met informatie over de levering incl. tijdstip levering

Assortiment
Voor vrijwel iedere categorie bestaat een ruime soortering

Aanbeveling
Ik zou niet weten hoe een aanschaf eenvoudiger zou kunnen

Extra toelichting
Prima, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

diny 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
perfecte bezorging en groot assortiment

Service
Zeer goede service

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Iedereen zou bij Cool Blue moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arco van Peer 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website

Service
Super service!!!

Aanbeveling
Bijna alles te vinden qua elektro

Extra toelichting
Al jaren tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goede vergelijking

Assortiment
veel keuze en keuze vergelijking

Aanbeveling
duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Natalie 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Steeds zoasl afgesproken

Assortiment
Grote keuze en mogelijkheid om te vergelijken

Aanbeveling
Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk. Zeker fijn dat er een optie bestaat om prodicten te vergelijken.

Service
Altijd proberen te helpen en een goede kennis van zaken.

Assortiment
Coolblue heeft bijna alles :) behalve een ruime keuze aan smartwatches en assecoires

Aanbeveling
Gewoon doen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mark 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering en snel contact.

Assortiment
Veel aanbod van artikelen.

Aanbeveling
Duidelijk, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gustave Sohie 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
overzichtige site, gemakkelijke betaling. Goede uitleg en opvolging. Pakket verzenden + tracking. Alles OK

Assortiment
grote keuze aan producten

Aanbeveling
ook professioneel al vaker via Coolblue bestelligen gedaan - loopt altijd correct

Extra toelichting
Er zou nog een verkooppunt bij mogen komen voor mij. Kanten van Leuven ofzo... :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anke F 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles was duidelijkst je moest doen als je iets wou bestellen

Service
Ik heb mijn pakketje zaterdag om half 11 's avonds besteld en de volgende dag, op een zondag, om 13uur al voor mijn deur. Super blij om!

Extra toelichting
Ik ben heel blij met de service. De beloftes die jullie maken, maken jullie ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Retour geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruno De Meyer 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je voor 24.00 u besteld dan heb je bestelling s'anderdaags netjes aan huis.

Service
al het geen dat je besteld is correct verpakt.

Assortiment
je kan er zowat alles vinden wat betreft tv laptop enz.

Aanbeveling
al de bestellingen die ik bij coolbleu gedaan heb zijn correct geleverd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 27-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keuze kan makkelijk gemaakt worden

Service
Zaterdagavond besteld en zoals beloofd de volgende dag bezorgd

Assortiment
Zeer ruim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews