coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Erik 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt allemaal zoals je verwacht. En snel.

Aanbeveling
Altijd een aanrader als de prijs goed is

Extra toelichting
Alles weer supersnel geregeld en gratis verzonden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Vicky 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige lay out website, vlug artikelen te vinden

Service
Eenvoudige opvolging van artikelen en vlugge levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Steeds goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Rens 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enkele klikken en klaar! Kan het nog gemakkelijker?

Service
Ik heb al meer besteld en vind het fantastisch dat het zo snel geleverd wordt en tot nu toe geen gedeukte dozen.

Assortiment
Ik vind dat er een ruime keuze is. Tot nutoe heb ik altijd gevonden wat ik zoek.

Aanbeveling
Het gebruikers gemak, de info bij de producten, het lezen van de reacties van andere klanten, de filmpjes met demos, de snelle levering! Een dikke duim voor iedereen die zijn steentje bijdraagt hoe klein of groot ook! Jullie maken van mij een gelukkig man ;)

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer handig, online bestellen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Zeer veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paaaaa 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Webshop easy to use and quick to place orders.

Service
Ordered a washingmachine for next day delivery which completely failed. In total it took Coolblue six(!) attempts/home visits to finalise the delivery of a fault free machine. During the process, the service desk was pretty much clueless about the delivery status and there was no proactive information about cancelled delivery attempts - I always had to find out myself the hard way, resulting in me spending a number of days waiting at home for nothing.

After all, Coolblue promised a (small) financial compensation, which I eventually received after reminding them.

Assortiment
Good choices and alternatives in the webshop,

Aanbeveling
I guess I was just extremely unlucky with my order, so giving the benefit of doubt here.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Peter 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site!

Service
Geen opmerking bij levering van bestelling.

Aanbeveling
Kom zeker nog terug shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jode11 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk. Betaling verloopt vlot. Levering steeds in orde. Als ik iets zoek, kijk ik eerst altijd op coolblue. Reviews zijn ook steeds nuttig om de voordelen/nadelen van elk product te bekijken.

Service
Service en levering verloopt telkens perfect. Heb al meerdere keren iets gekocht bij Coolblue en telkens heel tevreden over de de levering en de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine van Dijk 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden

Service
Supersnelle levering, bedenktijd.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Ik ga zeker vaker bestellen via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit uwen luien zetel de beste kwaliteit voor de laagste prijs bestellen hoe gemakkelijk is dat?

Service
direct en klaarduidelijke bestelling

Assortiment
ik wist welk merk ik nodig had, en dan nog zo';n keuze van gigaset telefoons

Aanbeveling
tel alles bijeen en je moet niet meer nadenken,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CaDen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site om je product naar wens te vinden, rijkelijke keuze.

Service
Op tijd op de dag naar eigen wens afgeleverd en je wordt tijdens het gehele aflever proces op de hoogte gehouden via sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site, goed keuzemenu.

Service
Vrijdagavond laat een tablet besteld. Zaterdagmorgen om 11.00u geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

niet tevreden klant 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
pakket ging geleverd worden op zaterdag. De hele dag thuis gebleven. We zijn nu maandagavond en nog steeds niets ontvangen

Aanbeveling
Leveringsdatum wordt helemaal niet gerespecteerd. Toen ik via mail informeerde naar mijn pakket ging ik binnen de 4 uur antwoord krijgen maar dit lukte ook niet

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

annemarie groenefelt 18-01-2016 In de winkel gekocht
aalsterweg eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heb op internet uitgezocht, in de winkel besteld en betaald en de volgende dag in huis helemaal super

Service
netjes avond te voren sms gehad wanneer ze komen leveren daarna de ochtend nog een belletje gekregen dat ze binnen 5 min er zouden zijn.Alles op de plek gezet, aangesloten en oude spullen meegenomen.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb nog niets negatiefs kunnen vinden

Extra toelichting
tot op heden zeer tevreden over de gang van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cella 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen vanuit je stoel

Service
aan huis bezorgd

Assortiment
ongelooflijk veel keuze

Aanbeveling
super!

Extra toelichting
Het is de eerste winkel waar gezegd wordt dat het de volgende dag bezorgd wordt, die dat ook waarmaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke keuzehulpen en nuttige reviews

Service
zeer snelle reactie op vragen en klachten

Assortiment
Ik heb altijd nog kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Ik kom er elke keer weer terug omdat alles goed bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Peters 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
5 muisklikken verder en je hebt je product.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Beste onlinewinkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn Verbruggen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze:
Coolblue shoppen begint reeds bij je zoekmachine. Keurig altijd bovenaan een match met je zoekopdracht. Wanneer je rechtstreeks naar één van de vele webshops surft kan je categorie gaan winkelen. Een groot voordeel is de keuzehulp. Nuttige criteria die op vele andere online winkels ontbreken. Minpunt hier is dat het advies beter kan bij sommige populaire producten. Bij de categorie TV zit het bijvoorbeeld wel goed met keuze per kijkafstand.

Het zoeken:
De zoekfunctie van de website is ook voldoende krachtig op voorwaarde dat je weet waar je naar zoekt en hoe je moet zoeken. Bijvoorbeeld "beugel" geeft veel resultaten die je meteen kan filteren in het menu, maar "tv beugel" geeft geen resultaten.

De aankoop:
Het gehele proces is eenvoudig en wordt duidelijk in kaart gebracht. De verschillende betalingsmogelijkheden en leveringsmogelijkheden zijn een dikke plus. Van begin tot einde begeleidt de website je met duidelijke informatie over elke stap die je neemt. Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je verdere opvolg instructies in je mailbox.


Andere:
De vrolijke noot en de glimlach waar Coolblue zo zijn best voor doet vind je in alle stappen terug. Humor en hulpvaardigheid. Probleempje? Neen hoor, telefoon, Facebook, twitter, laat het maar weten, zo opgelost.

Service
Ik ben een regelmatige shopper op coolblue en heb geen enkele keer geweten dat de winkel niet bereikbaar was. Daarnaast zijn de ruime uren waarop je de klantendienst kan bereiken via verschillende kanalen ongezien.

Levering:
De leveringsmogelijkheden zijn ook zeer uitgebreid. De mogelijkheid om de dag van de bestelling een levering te hebben voor een kleine meerprijs heeft een correcte prijs/dienst verhouding. Verdere keuzes uit aan huis leveren of afhalen in postpunten, enzovoort zijn alleen maar positief te noemen. Spijtig genoeg komen de leveringen heel soms niet aan de dag nadien. Hier kan ik enkel van zeggen dat de schuldige BPost was en buiten de macht van Coolblue stond. Doch is het de taak van Coolblue om hun belofte "morgen in huis" zo goed mogelijk na te komen. Overmacht of niet.

Retourneren:
Geen enkel probleem. Twee keer gebruik moeten van maken. De eerste keer door defect, alles prima afgehandeld en hersteld teruggekregen. Kosteloos. Tweede keer was ik niet tevreden over mijn aankoop, geld teruggekregen en uiteraard nieuwe aankoop gedaan.

Assortiment
Voor ICT materialen het zeker goed. Voldoende keuze en eerlijke prijzen. Andere zaken zoals witgoed en tuinmachines hebben we nog niet aangekocht omdat de prijzen te afwijkend zijn of de keuze te beperkt.

Algemeen genomen zitten de prijzen wel bij de scherpste van de markt en indien het toch 1 of 2 euro duurder zou zijn blijven we bij Coolblue omdat deze besparing de dienstverlening die we hier krijgen niet indekt.

Aanbeveling
Heel veel pluspunten en één van de sterkste klantendiensten ooit gekend. Doch de te late leveringen van de voorbije maanden kost een punt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula Broere 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis op de I-pad besteld

Aanbeveling
Precies volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis. zeer gemakkelijk en ruime keuze.

Service
alles is zeer duidelijk omschreven

Assortiment
hetgeen ik zoek is er aanwezig en goedkoop

Aanbeveling
ik vind het zeer gemakkelijk om gewoon online te bestellen en te vergelijken en zo aan te kopen tegen de scherpste prijs zonder af te doen aan service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Junior Ike 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg overzichtelijke website, plus- en minpunten. Zijn wel erg algemene punten, dus is het wel belangrijk recensies van klanten ook door te lezen.

Service
Levertijd duurde drie dagen langer door ijzel in Groningen, hier kan CoolBlue natuurlijk niets aan doen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en meeste prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Uitstekende winkel. Geen rare verassingen tijdens het bestelproces, snelle service.

Extra toelichting
De doos van CoolBlue waarin mijn foodprocessor kwam was meer dan twee keer zo groot als de doos van de foodprocessor zelf. Misschien dat deze uit milieuoverwegingen verkleind kan worden?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles te vinden wat ik zoek, bestellen een fluitje van een cent. Helpdesk laat niets te wensen over

Service
goed advies vriendelijk vakkundig personeel

Assortiment
soms hebben ze niet wat ik zoek

Aanbeveling
alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewaegenaere philip 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruime keuze te bekijken van thuis uit

Service
voldoende uitleg en stappenplan om te bestellen en betaling te doen, ik bezit geen kredietkaart, kon makkelijk betalen met bankcontact

Assortiment
zeer uitgebreid en voldoende beschrijving artikelen

Aanbeveling
gebruiksvriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
toeval of niet, het product was aub 50,00 euro goedkoper dan in de handel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de mail van Coolblue zelf het juiste artikel gevonden

Service
Correcte afhandeling

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gemakkelijk voor de werkende mens.Vlugge levering! Goede ondersteuning bij problemen (online )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Steffen De Geyter 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online shoppen is altijd makkelijk en met reviews heb je nog een pak meer informatie.

Service
Zeker geen klachten over

Assortiment
Voldoende soorten van elk product dat ik al opgezocht heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Besteld, betaald en gratis geleverd binnen 24 h, super gemakkelijk en vlot.

Service
Niks op aan te merken, alles ging zonder problemen

Assortiment
Zeer ruime keuze, niet beperkt tot bepaalde categorieën

Aanbeveling
De gratis levering, zelfs op artikelen van een paar euro, zijn de kers op de taart. Daarom is het altijd slim om eerst op coolblue te kijken wanneer je op zoek bent naar iets. Ze hebben dan ook bijna alles in de aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DD 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je zetel grote keuze

Service
2 dagen later thuisgeleverd

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber P 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product zoeken en aankoop is erg gemakkelijk verlopen

Service
alles opnieuw heel vlot verlopen. snelle levering

Assortiment
Heel tevreden

Aanbeveling
mooie prijzen, snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cabie Willy 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Het juiste product in één dag geleverd

Assortiment
Geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

david 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
snelle levering

Assortiment
heel uitgebreid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BG 18-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
l. Prachtige website ! Ultra snelle levering zoals beloofd.

Service
Prima service, bekwaam personeel

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment van eender welk artikel.

Aanbeveling
De beste service die je kunt bedenken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima winkel

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
geen minpunten gevonden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris organe 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkelen annuïteiten je zetel ,lekker warm terwijl het buiten bar koud is!

Service
Er is helemaal niets op aan te merken!

Assortiment
Goed maar toch niet alles

Aanbeveling
De legodoos die ik nodig had was er niet, op mijn vraag om verwittigd te worden wanneer deze opnieuw verkrijgbaar was ,heb ik nooit een antwoord gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Staf 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Normaal goed bij deze levering een4

Extra toelichting
Hallo heb al verschillende artikelen gekocht en altijd in orde maar met deze bestelling bijbetaald 9.95 euro voor afspraak op 16 jan 2016 tussen 9 en 12 uur maar deze levering is niet gebeurd uitleg manco bij aankomst bij Dynalogic had ik toevallig gelezen op track en trace gelukkig want voor de rest geen bericht maar wel nieuwe afspraak moeten maken voor vandaag 18/1/2016 in de toekomst wou ik nog een nieuwe tv bestellen(vb samsung UE48j7500 1699 maar deze staat bij elektramania 1399 en bij plasmatv 1359) kan ik hiervoor misschien als tegemoetkoming voor late levering geen waardebon ontvangen voor volgend aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DE VOS 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlot surfen op de website.

Service
Binnen de 16 uur in huis aan de deur geleverd; én gratis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Perfecte marktprijs voor een perfecte dienstverlening.

Extra toelichting
Volgende aankoop zal terug bij Cool Blue zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KDV 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
handig online te bestellen, zeer overzichtelijke website en uiterst gebruiksvriendelijk

Service
Fantastische service, perfect online je bestelling kunnen volgen + feedback per mail

Assortiment
Voor de produkten die ik zocht een logische doch ruime keuze

Aanbeveling
zeer klantgericht met een eigen innovatieve insteek.

Extra toelichting
Hilarisch de implementatie van 'wachttherapie'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

behaeghel marleen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je moet jouw huis niet meer uit om iets te kopen en je word het nog aan huis bezorgt

Service
verd zoals beloofd de afgesproken datum word gerekteerdhet wordt gele

Assortiment
ruime keuze in het produkt dat je zoekt en in alle prijs catigorie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jank 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vrijwel alle gewenste artikelen zijn te bestellen en snel thuis.

Service
zelfs tot laat in d avond nog te bestellen en de volgende dag thuis

Assortiment
dit is in ruime mate te bestellen

Extra toelichting
een bestelling doen en de volgende dag al in huis, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kopen vanaf de bank is comfortabel.

Service
De bestelling, een Fisic telefoon, arriveerde na een dag!

Assortiment
Voor electronica, wat mij betreft, een puik adres!

Aanbeveling
Assortiment en levering kan niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tommy 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webshop is eenvoudig te vinden en staat vaak bovenaan bij Google als je een product zoekt.

Service
De vraag die ik eerder had, werd goed beantwoord.

Assortiment
Coolblue heeft niet alles, maar voor consumentenproducten en multimedia items wel het meeste.

Aanbeveling
Goede prijs, goed assortiment en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simone 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
goede site en duidelijke omschrijvingen daarnaast gelijk mailtjes van hoe wat waar.

Assortiment
genoeg keus in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christophe 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
vlotte levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
keer tevreden terug ;-) zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruim assortiment, prima website en overzichtelijke productspecificaties.

Service
Snelle service, goede bezorging!

Assortiment
Ruim assortiment met de nieuwste producten

Aanbeveling
Prima webwinkel, al vaker gebruik gemaakt van de winkel en het werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annie 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je bestelt en de dag nadien heb je het als het beschikbaar is.website overzichtelijk en je kan vergelijken van producten nl. 3 , zo is dat overzichtelijk.

Service
Zelfs na verkoop had ik vraagje en binnen de kortste keren had ik antwoord.

Assortiment
Je kunt niet alles in huis hebben natuurlijk.

Aanbeveling
Tevreden over gans de lijn

Extra toelichting
Soms heeft een product verschillende namen en is een product moeilijk te vinden, ik zocht op cd/ dvd lezer en werd niet gevonden, dan maar naar computer en de lijst bekeken...gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yarno van de Wiel 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het vergelijken van producten zou iets makkelijker kunnen.

Service
Goede service, echter om 22:15 bestelling geplaatst maar niet de volgende dag in huis. Geen ramp maar je verwacht het wel de volgende dag.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

m riddebeks 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, goed en simpel dat is alles wat een mens nodig heeft om te slagen.

Service
perfect

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
een ruim aanbod voor een goede prijs

Extra toelichting
een deal om te onthouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel besteld, betaald en geleverd.

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Je kan hier echt bijna alles kopen.

Aanbeveling
Goeie website, assortiment en snelle levering. Je kan tot middernacht bestellen en de volgende dag in huis.

Extra toelichting
Coolblue heeft een enorm groot assortiment met concurrerende prijzen en een razendsnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

olivier 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je hoeft er niet voor buiten te komen

Service
snelle levering en informatie ivm levering/verzending

Assortiment
nog niet echt bekeken ,had enkel snel wipzaag nodig

Aanbeveling
bij de goedkoopste en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrik 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
hele praktische site

Service
s'avonds zin in overheerlijke koffie, smorgenss stond de postbode er... heerlijk toch

Assortiment
veel keuze met niet enkel + punten maar ook - punten over de toestellen

Aanbeveling
heel goed. super snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlien 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudige stappen tot aankoop, duidelijk uitgelegd op de website.

Service
Zoals aangegeven, werd het artikel reeds de dag na bestelling geleverd. Alles verliep zoals aangekondigd, met een duidelijk overzicht van de bestel- en verzendinformatie.

Assortiment
Je kan op Coolblue zo goed als alles vinden wat je zoekt. Voor elke range van producten bestaat er wel een coolblue-winkel. Bij je volgende aankoop dus zeker eerst even coolblue checken!

Aanbeveling
Algemeen zeer tevreden over coolblue, alle bestellingen die ik er tot nu toe gedaan heb, zijn al zeer vlot verlopen en ook over de producten ben ik altijd al heel tevreden geweest. Ook de reviews van andere klanten helpen bij het doorhakken van de aankoop-knoop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
2 weken geleden een televisie en steun gekocht. De steun heb ik netjes op tijd ontvangen. De televisie niet. Ik krijg mijn geld echter niet terug omdat Coolbleu de TV nog niet retour heeft. Heel aardige mensen in de helpdesk die echter helemaal niet voor mij mogen/kunnen doen.

Service
Ik moet zelf achter je bestelling aanbellen. Als ike mail krijg is dat een algemeen mailtje met ook weer een hele vriendelijke tekst dat je nog even langer dan 2 weken geduld moet hebben.

Assortiment
Goed assortiment! Nu nog leveren.......

Aanbeveling
Vandaag bestellen morgen in huis. Year right. Dat is alleen als PostNL in topvorm is. Die bieden het 1x aan en dumpen het dan ergens in een postkantoor waar ik zelf de handel op kan halen.

Extra toelichting
Ga lekker naar een offline winkel en neem meteen je spulletjes mee.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 18-01-2016

Beste Marc,

Hartelijk dank voor uw terugkoppeling maar erg spijtig om te horen dat u zo lang heeft moeten wachten op de levering. Dat is zeker niet de bedoeling, onze excuses voor deze gang van zaken.

Graag kijken we wat we voor u kunnen doen. Zou u eventueel aan ons het ordernummer door kunnen geven zodat we mee kunnen kijken met deze bestelling?

Graag horen we van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews