coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42688 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1818 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eliza de Jong 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eigenlijk alles waar ik naar op zoek was!

Service
Maken waar wat ze beloven.

Aanbeveling
Waarom langer zoeken?

Extra toelichting
Blij met zo'n webwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HB 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, veel reviews over het produkt, makkelijk bestellen.

Service
de telefoon was, zoals beloofd, de volgende dag al bezorgd, fijn !

Assortiment
veel keus, makkelijk vergelijken.

Aanbeveling
veel keus, ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet alle speelgoedwinkels te moeten bezoeken

Service
Eerste keer besteld bij Coolblue zeker door de service dat ik het nog een keer doe.

Assortiment
Goede prijs, groot assortiment reden voor compliment

Aanbeveling
Coolbue is aan veel nieuwe klanten toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

charmed 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en can uur tot uur kun je jouw levering volgen en makkelijk besteld

Service
Snel geleverd en can uur tot uur kun je jouw levering volgen

Assortiment
De filmpjes bij producten zijn erg handig

Aanbeveling
Gewoon toplevering, geen extra kosten ook niet vior betaling met creditkaart

Extra toelichting
Binnen 24 uur jouw product, geen extra kosten levering ve wasmachine (andere winkels euro 20) precies weten hoe laat jouw product geleverd eord en geen extra kosten bij creditkaartbetaling. En goede prijs kwaliteit verhouding vh product! Een top webshop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allal Idrissi 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk.

Service
Perfect, zoals beloofd, op tijd geleverd.

Assortiment
Heel uitgebreidt, maar het kan altijd uitgebreider.

Aanbeveling
Top voor als je geen tijd hebt, heel makkelijk.

Extra toelichting
Top winkel, aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorn Michelet 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verscheidene betaalmogelijkheden.
Al uw bestellingen zijn goed verpakt en enorm snel geleverd zelfs in het weekend.

Service
Handige mail ontvangen dat het product waar ik intresse in had eindelijk op voorraad is.

Assortiment
Zeer uitgebreid.
Van instapmodellen tot de topklasse.
En steeds scherp geprijsd

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad.
Noch met de website of de levering.
Een webwinkel die met kop en schoulders boven de rest uit steekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiekens 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Veelzijdig en duidelijk uitleg

Assortiment
Wordt steeds meer ga zo door

Extra toelichting
Hele snelle levering zondag besteld volgende dag voor 11.00 h geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Claude 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel op de smartphone product kiezen, bestelling plaatsen en betalen om deze de volgende dag onberispelijk in ontvangst te mogen nemen. En zonder verzendkosten;)

Service
Een duidelijke aanduiding op de site betreffende de te verwachten levertermijn. Onmiddellijke opvolging van de status van je pakket. En nadien nog gepersonaliseerde mail om het gekochte product nog verder uit te breiden/verbeteren

Assortiment
Diverse, duidelijk gescheiden afdelingen (centers) met de meest courante toestellen. Voor iedere techliefhebber wat wils!

Aanbeveling
Geen enkele klacht te bedenken. Zelfs het aangekochte 'tweedekansje' werd in onberispelijke staat afgeleverd met een sticker om de controle door coolblue op de staat van het toestel extra te markeren. Top webshop met top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRIET 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Service
zondag bestelt voor 20u morgen in huis ??? zijn ondertussen woensdag en heb nu pas mijn pakket ontvangen.

Aanbeveling
zondag bestelt voor 20u morgen in huis ??? zijn ondertussen woensdag en heb nu pas mijn pakket ontvangen.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Stephane 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is er te vinden

Service
Je kunt alles volgen van je bestelling + je vragen worden direct beantwoord.

Assortiment
Als te verkrijgen

Aanbeveling
Snelle levering+goede service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

François Crabbé 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en goede productvergelijking

Service
Alles volgens plan en afspraken. Voorbeeldig

Assortiment
Meer moet dat niet zijn

Aanbeveling
Service - prijs en kwaliteit in één

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Wij hebben een koelkast gekocht die beschadigd is afgeleverd, hier is contact over geweest met coolblue en er werd ons toegezegd dat de fabrikant binnen twee werkdagen contact op zou nemen. We zijn inmiddels een week verder en hebben nog niks weer gehoor van de fabrikant nog van coolblue.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2016

Beste,

Wat vervelend dat dit zo is gelopen. Mocht dit inmiddels nog niet verholpen zijn, kunt u dan uw ordernummer doorgeven? Op die manier kunnen we kijken hoe we u het beste kunnen helpen in deze. Het zou namelijk niet de bedoeling moeten zijn, dat dit zo loopt.

Reageer

Ronald 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met duidelijke indeling. Bestellen zeer eenvoudig.

Service
Ook bij een foute keuze geen gedoe en wordt dit keurig en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Druijfje 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede informatie, uitstekende communicatie

Service
Van bestelling tot levering perfect georganiseerd

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefje 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Door drukte bij PostNl kwam mijn levering een dag te laat. Keurig mailtje met excuses en uitleg.

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Nog nooit een slechte ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed vindbaar

Service
Snel bezorgd

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website en telefoon staan de medewerkers de klant werkelijk vriendelijk en behulpzaam bij!

Service
Bezorging zelfs op zondag, als je dat wilt.
Per ongeluk dubbel besteld. tweetje. Binnen 5 minuten reactie en opgelost. Briljant.

Assortiment
Zeer breed assortiment met kwalitatieve producten.

Aanbeveling
Ik werk zelf met klanten. Bij Coolblue heb ik regelmatig besteld en nog geen enkel minpunt kunnen vinden.
En nee..... ik en mijn vrouw werken niet bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DA 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Prima levering en zelfs op zondag en nog eerder zelfs dan gepland stond

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Prima webwinkel om een aankoop te doen. Zal,ik zeker terug komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yasmin 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze, goede prijzen, goede kwaliteit, makkelijk met bestellen.

Service
Snelle levering. Geweldig.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen/kwaliteit.

Aanbeveling
Gewoon een goede site voor alles wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stien Baert 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan vinden wat je zoekt. Je kan het in alle rust doen en de commentaar die gegeven wordt is correct.

Service
Kan niet vlotter denk ik.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg. Een mens kan perfect vinden wat hij zoekt.

Aanbeveling
Stiptheid - rechtvaardig - eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke VD 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen.

Service
De volgende ochtend, op een zondag, werd mijn bestelling reeds gebracht.

Assortiment
Mijn gewenste merk was in voorraad.

Aanbeveling
Zéér tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootjans 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vond direct het product dat ik wou

Service
PayPal werkte niet, na aankruisen PayPal gebeurt er niets
Mastercard gaf steeds foutief nummer?

Aanbeveling
gewoon goed, snelle service

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JensD 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is erg duidelijk en betaling gaat vlot.

Service
Zeer snelle levering met verschillende opties (levering postkantoor etc.). Veilig verpakt in opvallende blauwe doos.

Assortiment
De meeste populaire producten zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Soms iets duurder vergeleken met andere winkels, maar daar staat een perfecte service tegenover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nancy 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Steeds snelle levering zoals wordt beloofd

Aanbeveling
Betrouwbaar qua levering, veel keuze en meestal goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heel snelle levering. Wasdroger naar de 2e verdieping gebracht, aangesloten en oude wasdroger weer meegenomen alsmede de verpakking materialen. Tijd tussen bestellen en 1ekeer draaien is 12 uur. Top!

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijke winkel.

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blue 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keus en prijs/ kwaliteitsverhouding erg goedkoop!

Service
Meteen via mail reactie en de volgende dag op zondagmiddag bezorgd!

Assortiment
Assortiment is breed en de eventuele accesoires staan er direct onder het prodct!

Aanbeveling
Duidelijke website, snelle service, nette behandeling en garantie.

Extra toelichting
Nee, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermina 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke productinformatie, inclusief foto's. Reviews van andere kopers die goed beeld van gebruik product geven.

Service
Hele snelle levering en duidelijke info mbt eventuele afhandeling retour zenden.

Aanbeveling
Heel snelle levering en goede informatie en facturering via de mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

polar m400 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijke website

Service
alles gaat heel vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima overzicht van de door mij gezochte artikelen

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ik kon makkelijk mijn keus maken, en de kwaliteit/prijsverhouding ziet er goed uit

Aanbeveling
ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

panasonic Lumix 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikel zo makkelijk te vinden en te bestellen.

Service
bevestigingsmail is er direct met uitleg.

Assortiment
er is voor ieder wat wils in een overzichtelijke site.

Aanbeveling
omdat er niets hogers is.

Extra toelichting
nooit verwacht dat ik via internet wat zou kopen, maar nu wel gedaan en met tevredenheid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeremy 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk (webshop)

Service
Handig dat je de dag van bezorging zelf kan kiezen incl. zondag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Vandekerkhove 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van ui!t mijn zetel thuis een bestelling plaatsen

Service
Geen enkel negatief element

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Perfect, alles oké : bestellingsbevestiging, verzending,
en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk en fris interieur, professionele niet opdringerige service

Service
Nog niet nodig gehad en dat zegt vandaag de dag eigenlijk genoeg

Assortiment
Zeer breed en bijna alles op voorraad c.q. Direct leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wdb 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
dankzij de mogelijkheid om de dingen snel en gemakkelijk te vergelijken, vonden wij snel wat we zochten.

Service
Service van Coolblue was onberispelijk, enkel de aflevering van het pakje door de postdiensten liet te wensen over...zondaglevering? niet uitgevoerd. Levering dag later? Neem nog maar een dagje later. Toestand pakje? Bechadigd, zelfs opengescheurd! Gelukkig waren de mensen van Coolblue heel snel bereikbaar en hielpen me meteen om een klacht neer te leggen...Dus over Coolblue zeker geen kwaad woord, hun service was perfect...de postdiensten daarentegen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tabletcenter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
super service,bestelling zaterdagavond om 23u geplaatst,levering zondag nog voor de middag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Nollet 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vlot verlopen

Service
geen problemen

Assortiment
dit weet ik feite niet

Aanbeveling
alles is vlot verlopen

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NN 26-01-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk. Veel produktinformatie om eventuele wachttijd (ik was er zaterdagmiddag!) aangenaam te maken.

Service
Hoewel ik maar een kleinigheid nodig had, werd alle moeite gedaan om mij goed te helpen.

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Van thuis uit besteld, dag later aan je voordeur

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
's Zaterdags besteld en op zondag netjes thuis ontvangen. We kregen echt heel erg snel de verzendbevestiging. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijker kan niet.

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roswitha 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb nu twee keer iets op de website van Coolblue besteelt
en ben er zeer tevreden over.
Zowel de prijs en de afhandeling waren uitstekend.

Service
Alles heel snel in huis gehad.
Geen verzendkosten en altijd een feedback.,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Jonghe 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar

Service
Vandaag besteld,morgen geleverd.

Aanbeveling
Goede servic,betrouwbaar

Extra toelichting
Zo blijven voortdoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RenJ 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
Wordt zelfs op de plek gezet waar je het hebben wil

Assortiment
veel en duidelijk

Aanbeveling
snelle levering en zeer vriendelijke bezorger(s) die voorzichtig met je spullenomgaan

Extra toelichting
zeer tevreden!!! snel, betrouwbaar en netjes. Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik Creten 26-01-2016 In de winkel gekocht
Antwerpen Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrijwel onmiddellijk werden wij geholpen.

Service
Met een minuutje opzoekwerk werd ik in het bestand gevonden.

Assortiment
Vooraf kan men zoeken welke producten er zijn.

Aanbeveling
Vriendelijke en vlotte verkopers. iedere vraag wordt correct beantwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pia 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt je keuze goed gemotiveerd maken door gebruik te maken van de keuze hulp waarin echt alle criteria zijn opgenemen - en waar nodig met extra uitleg over wat het betreft, heel helder.

Service
Alles ging exact zoals het werd voorgesteld op de website, van keuze maken, bestellen en betalen tot en met de gratis zondag levering.

Assortiment
Groot aanbod binnen product groep.

Aanbeveling
Het geheel geeft een heel goed, solide en vertrouwd gevoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mumzelbaby 26-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke website en heb je hulp nodig geen probleem even een belletje en geen vervelende wachtrij gelijk iemand aan de lijn!

Service
Super, ik had een kortingscoupon maar deze leek niet te werken. Even contact gezocht en binnen 5 minuten was het geregeld. De volgende dag een handgeschreven kaartje in de bus met de groetjes van Coolblue. Pakketje volgde kort daarna dus erg tevreden

Assortiment
Zo te zien erg volledig en als je wat besteld is het goed te volgen met de track en trace.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gewenst product middels filters snel kunnen vinden.

Service
Product werd zelfs op zondag geleverd.

Assortiment
Groot assortiment, elders geen groter assortiment kunnen vinden.

Aanbeveling
Goede keuzemogelijkheden. Service en levering overtreft verwachtingspatroon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

dirk boden 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ook vrij snelle levering met een overschrijving voor de betaling.

Assortiment
voldoende aanbod en overzichtelijk om te vergelijken

Aanbeveling
algemeen een goede prijszetting van de produkten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Waard 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website, alles makkelijk te vinden en duidelijk.

Service
snelle service en zelfs bezorging op zondag!

Aanbeveling
Het online winkelen is mij zeer goed bevallen bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De aankoop via de website verliep vlot

Service
De gemaakte afspraken van levering zijn goed nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews