coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique van Boxmeer 20-08-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was en is top keurige aflevering apparaten zijn top keurig optijd geleverd nette jongens prima allemaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 20-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wasmachine besteld. Volgende dag levering binnen de gestelde termijnen voldoende info per mail gehad, voor en na de leveringen, ook nog Tips over het gebruik van het toestel. Verpakking en oud toestel opgeladen, topservice, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexander van den Berg 20-08-2017 Via de website gekocht

Zoals gewoonlijk prima servicr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitsekend . helder en duidelijk .goede service en snelle afhandeling . Ik zou Coolbleu bij iedereen aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 20-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
"s middag de koelkast besteld en de volgende morgen om kwart over negen bezorgd!
Het telefoontje "we zijn er met een kwartiertje" werd zeer op prijs gesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette Bos 20-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kan alleen maar zeggen , in een woord geweldige service. Je word goed op de hoogte gehouden per mail ,en een kwartier voor tijd bellen ze je dat ze er aan komen. Vriendelijke bezorgers die alles goed uitleggen ! Dikke 10 !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachel 20-08-2017 Via de website gekocht

Snel en vriendelijke correcte medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben al verschillende spullen via Coolblue besteld. Van een wasmachine tot een rugzak voor school. Alles was er de volgende dag. Bij de aflevering van de wasmachine kwamen er hele vriendelijke heren die alles netjes aansloten en uittesten. Ook hebben ze de oude wasmachine meegenomen. Het was best zwaar 2 trappen op en af maar geen onvertogen woord. Dat hebben we wel eens bij een andere leverancier anders meegemaakt. Top geregeld bij Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jimmy.Soeredjsing.Ramcharan. 20-08-2017 Via de website gekocht

Top klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd goed vooral zondag levering! Wanneer je iets snel nodig hebt! Ik had snel een zware geschut boormachine nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 20-08-2017 Via de website gekocht

Meer dan prima bezorg en aansluitservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben bij Coolblue een AEG wasmachine plus droger gekocht. Levering de werkdag erop ging prima, we werden goed op de hoogte gehouden qua tijdstip. Alleraardigste jongens, geen gemopper omdat hier de machinerie op zolder staat. Alles werd keurig geinstalleerd en uitgelegd. Dit hebben we in het verleden wel eens anders meegemaakt. Oude spulletjes gingen weer retour evenals eventueel verpakkingsmateriaal.
Qua vriendelijkheid en opgewektheid van de bezorgers, daar kunnen vele andere bedrijven iets van leren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 20-08-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Erg fijne service! Je wordt goed op de hoogte gehouden over waar je product is en hoelaat die komt.. En de verpakkingen van de producten, geweldig😂

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-08-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel met super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een fijne webshop die zich vooral nog kan onderscheiden van de rest door zijn goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giorgio 20-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service ene dag besteld volgende dag in huis.
Via de track en trace kon je de levertijd nauwkeurig bijhouden.
De bezorging was ook top .
Nog goede uitleg over de koelkast
Dus zeker voor herhaling vatbaar! !

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hennie 20-08-2017 Via de website gekocht

Dik in orde !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat super gemakkelijk bij Coolblue, bezorging op afgesproken dag.
Alles netjes aangesloten, geïnstalleerd en opgeruimd.
Verpakkingsmateriaal en oude machine mee terug, perfect !
Eén klein minpuntje, je kunt niet aangeven welk dagdeel jouw voorkeur heeft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 20-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is snel afgeleverd. Goede producten, goed advies en overzichtelijke website. Veel betalingsmogelijkheden. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-08-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site en makkelijk bestellen, je hebt het gevoel dat de klant centraal staat. Veel informatie over de te verkopen artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 19-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Super blij met CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een 10 geef ik uit principe nooit, mijn cijfer had daarom eigenlijk een 9,5 moeten zijn. Coolblue is echt 'cool' en snel met 100% oplossingen bij problemen. Toppers!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 19-08-2017 Via de website gekocht

Snel, goed en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inmiddels een wasmachine, koelkast, tv en muurbeugel via Coolblue gekocht en dit naar volle tevredenheid! Geen klachten dus en zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gemmie 19-08-2017 Via de website gekocht

ik ben hartstikke tevreden super levering??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering,op tijd geleverd .goed personeel! Bij de aflevering.
Net aangesloten nieuwe wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willianne van Beek 19-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via het thuiswinkel keurmerk had ik een cadeaubon gewonnen.
Ik was onder de indruk van de snelle levering zonder bezorgkosten.
Ga zeker nog een keer gebruik maken van deze shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien Benschop 19-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de camping ging de kabel van mijn I-Pad kapot om 9 uur In de avond. Direct via Coolblue een nieuwe kabel besteld en de volgende morgen was de kabel al bezorgd bij de receptie van de camping. Fantastisch, wat een snelheid en service !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 19-08-2017 Via de website gekocht

goede snelle service,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor online bestellen bij Cool blue omdat ze adviseren met snelle service, vandaag besteld is morgen in huis, en vanwege de aansluit service. Apparaat wordt geïnstalleerd en wordt gebruiksklaar achter gelaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 19-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's-Avonds besteld en de volgende dag voor drieën bezorgd. De bestelde artikelen zijn Netjes in een doos verpakt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurence 19-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben de bestelde thermoskan de dag na de bestelling ontvangen wat heel handig is wanneer je plots zonder zit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 19-08-2017 Via de website gekocht

alles vlot verlopen zoals vorige bestellingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ooit iets voor gehad tijdens garantieperiode en opgelost in enkele dagen, verder nog nooit problemen en kopzorgen gehad ivm met leveringen en of bestellingen!!!!!!!!!!! Dus alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 19-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering is erg Snel en goed. Niks om over te zeuren. Alles is goed verpakt en zelfs de prijs is prima. ik zou gewoon weer opnieuw kopen bij coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jeroen 19-08-2017 Via de website gekocht

goede service klant vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 12 uur besteld en de volgende dag netjes geleverd . En alles netjes aangesloten ! Top service geleverd !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico van Paassen 19-08-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bij een vraag of probleem word er adequaat gereageerd en oplossing geboden. dat is wat ik zeker belangrijk vind.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Richard van der Pluijm 19-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service garantie afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 1.5 maand ging oplader tablet kapot, whatsapp naar Coolblue, na korte uitleg van het probleem binnen 48 uur vervangende oplader en excuses voor het ongemak in huis.
Dat is service bij garantie afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Etienne 19-08-2017 Via de website gekocht

SUPER AANKOPEN & ZEER GOEDE SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede diensten en maakt van de belovingen de waarheid.
Zal er steeds mijn aankopen blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aanrader 19-08-2017 Via de website gekocht

Snel en zelfs op zondag, en dan ook nog de goedkoopste zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De volgende dag geleverd (een zondag) en hetzelfde product goedkoper dan bij de concurrent. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mvr.Rutten G 19-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue....as cool as it gets!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop bijna dagelijks via internet.Ik was dan ook blij verrast met de ervaring met coolblue.Alle info onmiddelijk ter beschikking en éénmaal als je je keuze uit het ruime aanbod gemaakt hebt een zeer leuke en vlotte afhandeling van je aankoop.Alles met de nodige professionaliteit maar het sausje humor dat je in ieder hoekje en kantje terug vind maakt het net dat beetje aangenamer.Je kan je bestelling op alle momenten van de dag volgen en de updates via sms en mail zijn zeer handig.Je weet op voorhand wie je pakket komt leveren ,toch altijd iets persoonlijker.Alles word geinstalleerd,je krijgt de nodige uitleg ,met een brede glimlach aangeboden.Opmerkelijk dat de persoonlijke aanpak die je tegenwoordig in de winkels niet meer vind ,je hier zomaar via internet aangeboden word.Dikke pluim voor Coolblue....(en ja,van mijn aankoop ben ik ook erg tevreden ;) )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chama 19-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ruime keus, redelijke prijzen.
Snelle levering .
Nog geen ervaring met after-sealen omdat alles goed verlopen is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fam. Fremery 19-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is echt een aanrader voor het bestellen van de vele verschillende producten die ze te bieden hebben.
Ben je op zoek naar een goede service, advies en levering.... Ik kies voor Cool Blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve vermeylen 19-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering beste dienst na verkoop ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering, ook in het verleden reeds besteld hadden bij vorige levering iets te niet bij geleverd na een belletje direct opgestuurd, top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liamve 19-08-2017 Via de website gekocht

Alles Perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere bestellingen gedaan bij Coolblue en ben heel erg tevreden met de uitstekende Service.

Producten werken perfect.
Fijne levering: voor 00:00 besteld morgen in huis.
Goed werkende, overzichtelijke website.
Veel informatie over producten: specificaties, plus- en minpunten, reviews van andere gebruikers.

Van mij krijgt coolblue een 10! En is zeker een aanbeveling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-08-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Adequate en vriendelijke hulp bij keuze van wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ondersteuning in de winkel, snelle aflevering met juiste aanduiding van tijdstip van aflevering. Tegenvallende aflevering door 2 monteurs.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Albert 18-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering / goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel wat sites bezocht en alles vergeleken en Coolblue sprong eruit.

Een wifi apparaat uitgezocht en vergeleken met de anderen op de site.

Een uitgezocht en nu werkend in gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo 18-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede service, duidelijke mails over bestelling, tevreden over het product, goede kwaliteit

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 18-08-2017 Via de website gekocht

goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering. weekendwerk. het is erg goed!
Op zaterdag maakte ik de bestelling. op zondag, de volgende dag de bestelling thuisbezorgd. Ik ben erg blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith 18-08-2017 Via de website gekocht

Enthousiasme

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze ervaring met Coolblue was ongelooflijk positief. Het enthousiasme spatte er al tijdens het telefoongesprek, waarmee de levering aangekondigd werd, vanaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tea 18-08-2017 Via de website gekocht

Top winkel Top service!! Top klantenservice!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke overzichtelijke website....uitstekrnde mailwisseling en telefonische consultatir. Goed bereikbaar en goed geholpen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop58 18-08-2017 Via de website gekocht

Bijzonder slechte service

Algemene score

1,0
Na drie dagen wachten komt het pakket niet aan, belofte's worden niet nagekomen en consumenten worden voor leugenaar uitgemaakt. Pas op en lees eerst de reviews van Coolbleu, voordat je iets besteld.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-08-2017

Beste Joop,

Bedankt voor je review. Wat ongelofelijk naar om te lezen dat je zo'n slechte ervaring met ons hebt. Dit is absoluut niet zoals het hoort en het is absoluut niet de bedoeling dat wij jou uitmaken als leugenaar. Wij willen jou dan ook zeker onze excuses hiervoor aanbieden. Graag zouden wij, wanneer je dit zelf ook fijn zou vinden, met jou kijken naar de situatie zodat wij dit samen kunnen oplossen. Indien jij dit nog fijn zou vinden ontvangen wij graag een e-mail via geenglimlach@coolblue.nl met het ordernummer van je bestelling en een korte toelichting. Wij kijken dan zo snel mogelijk met je mee.

Groeten,
Coolblue

Reageer

bijou 18-08-2017 In de winkel gekocht
utrecht

geweldige service en zeer vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik ben voor het eerst bij coolblue geweest en kan alleen maar zeggen dat ik vol lof bent, de manier waarop je geholpen wordt en bij vragen leggen ze alles heel duidelijk uit en ik moet zeggen de service is perfect er was een kleinigheid met mijn nieuwe telefoon ben gelijk terug gegaan en is gelijk ter plekke opgelost zonder moeilijk gedoe. Nou cool blue ik ben zeer tevreden en kom zeker bij jullie terug. Een hele dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

kyria 18-08-2017 Via de website gekocht

goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk om inlichtingen en keuze hulp te krijgen. Personeel erg aardig en behulpzaam. Zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Milonga 18-08-2017 Via de website gekocht

Levering van Samsung Amerikaanse koelkast

Algemene score

3,0
De Amerikaanse Samsung koelkast bleek bij levering niet door de keukendeur te gaan. Dus werd ze achtergelaten in de hall van mijn woning. Ik kreeg de boodschap van Coolblue dat ik zelf de side-by-side deuren diende te verwijderen wat niet eenvoudig is gezien er een waterleiding door de scharnier loopt.
Bij het ophalen van mijn oude Amerikaanse Samsung koelkast (6 dagen later) waren de chauffeurs verbaasd dat ik zelf de deuren van mijn nieuwe koelkast heb moeten verwijderen.
Ambivalente boodschap dus. Resultaat is dat ik aan mijn lot werd overgelaten met een omvangrijk toestel bij de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Thom 18-08-2017 Via de website gekocht

Prima service maar wachten op de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De bezorging etc was top! Echter hebben de medewerkers per ongeluk schade veroorzaakt. Ze namen direct een foto en de klantenservice zou hierover contact opnemen. Dit is tot op heden (week later) nog niet gebeurd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 18-08-2017

Beste Thom,

Bedankt voor je bestelling bij Coolblue en natuurlijk voor je feedback. Heel vervelend om te horen dat er schade is veroorzaakt bij de levering van je bestelling. Excuses voor het ongemak dat je hiervan gehad hebt, Zou je het ordernummer van de bestelling in kwestie kunnen doorsturen in een e-mail naar "geenglimlach@coolblue.nl" of anders contact kunnen opnemen met onze klantenservice. Dan gaan we direct meekijken naar een passende oplossing.

Groeten,
Coolblue

Reageer

j. tiernego 18-08-2017 Via de website gekocht

kiezen kopen leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk in product en prijs, snelle levering en volgens afspraak, vriendelijk, humor in de afronding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service . Mindere afronding

Algemene score

7,0
Snelle levering . Montage was minder . Wel aangesloten maar niet waterpas gesteld .
Afval niet mee genomen . Met het excuses dat we dat nodig hebben als hij retour moet . Zo kom je makkelijk er erg makkelijk vanaf .

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 18-08-2017

Hoi Hans,

Bedankt voor je feedback. Wij vinden het vervelend om te lezen dat je de service niet als conform afspraak hebt ervaren. Graag kijken we met je mee naar een passende compensatie. Zou je het ordernummer van de bestelling in kwestie kunnen doorsturen in een e-mail naar "geenglimlach@coolblue.nl"? Dan pakken wij het direct met je op.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Robert 18-08-2017 Via de website gekocht

Top service..! En inderdaad... met een brede glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede site, waarop ik mijn nieuwe was-droogmachine ontzettend snel kon vinden, selecteren en vergelijken. Op het afgesproken tijdstip werd er gebeld, gesmst en stonden 2 frisse gasten voor de deur die in een mum van tijd de oude machine meenamen en de nieuwe installeerden en testten. Geen probleem dat via de trap de machines moesten worden versjouwd! Dat deden ze keurig, zonder iets te raken. Ik ben uitermate tevreden...!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inga Manders 18-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reclame op tv gezien en ervaren dat dit niet is overdreven!!
Super zoals de snelle levering ging en de vriendelijkheid van de bezorgers top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Stans 18-08-2017 Via de website gekocht

levering zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is heel gebruiksvriendelijk. Vooral dat het de dag erna al geleverd wordt, vinden wij fantastisch. Enkel de produktinformatie zou nog wat uitgebreider mogen zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews