coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Inez 26-08-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

precies wat ik zocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ging naar de winkel om persoonlijk advies te krijgen over een product. De service was heel vriendelijk en vakkundig. Dit hielp mij om mijn keuze te maken.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marco 26-08-2017 Via de website gekocht

Prima service ! Status altijd duidelijk !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen vanwege de snelle levering. Duidelijkheid en keuze van levermoment. En de prima service en uitleg van het gekochte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 26-08-2017 Via de website gekocht

Prima geregled

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, goede prijzen, geen verzendkosten, voldoende informatie, snelle afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 26-08-2017 Via de website gekocht

Mooie tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie tv en snelle levering, alleen jammer dat de verpakking al eens geopend was geweest. Eigelijk een teruggestuurd product dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 26-08-2017 Via de website gekocht

Zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige werknemers die hun vak verstaan en de tijd nemen om alles goed uit te leggen en te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 25-08-2017 Via de website gekocht

Topservice na defect artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe koelkast aangeschaft. Deze werd de volgende dag al geleverd. Helaas bleek hij defect. Na contact met Coolblue, meteen de volgende dag een nieuwe gekregen. Snelle en erg klantvriendelijk gerichte service. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 25-08-2017 Via de website gekocht

Niet alleen topservice maar ook nog ns knotsgezellig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles tip top geeegeld en levering op tijd en vriendelijk. Ook maken ze goeie grappen bij coolblue bv over hoe je de tijd moet doorkomen terwijl je op je bestelling wacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 25-08-2017 Via de website gekocht

Geleverd volgens belofte.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere malen iets gekocht en altijd vlotte levering.
Fijne service.
Bijzonder dat wat je voor 23:00 besteld gewoon de andere dag geleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kay 25-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en goed geleverd. Duidelijke aanwijzing op de site en extra tips bij mijn prima produkt. Ook nazorg is super met tips en vragen die eventueel komen met de antwoorden erbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Mulder 25-08-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede shop, doen wat ze zeggen.
De site is gebruik vriendelijk.
Levering keurig op tijd, super.
Ben dik tevreden met Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annemarie veltkamp 25-08-2017 Via de website gekocht

Goede service binnen 24 uur de wasmachine op zijn plaats.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Super snelle goeie service in 24 uur geplaatst aangesloten en draaien met was erin.
Geweldig
Het bestellen on-line was ook perfect snelle handelingen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

stefan peeters 25-08-2017 Via de website gekocht

's morgensvroeg wakker! Klaar om te printen! dankjullie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fantastische snelle levering. Allen had ik nog een cartridge te kort . PGBK570XL. Even snel terug bijbesteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Corbett 25-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt tevreden met een nieuwe rugzak. Mooie prijs en goede kwaliteit. Geweldige service. In de avond besteld volgende dag ingeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 25-08-2017 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuk om een mailtje te krijgen met extra tips, specifiek vooor het gebruik van het aangeschafte product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ronald 25-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede en snelle levering er wordt steeds weer waargemaakt wat er wordt beloofd. product is ook naar tevredenheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert van Noort 25-08-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Moderne huistelefoon met leuke app om je smartphone te ebruiken via WiFi op de vaste lijn. Telefoon is modern van vorm en heeft antwoordapparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 25-08-2017 Via de website gekocht

Afhandeling was meer dan perfect! (12)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd voortijdig op de hoogte gehouden wat er komen ging. En voor ik het in de gaten had draaide mijn wasmachine al op mijn eerste verdieping. Petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melanie 25-08-2017 Via de website gekocht

Alles ging zoals het werd beloofd, TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor Coolblue, omdat de reclame m.b.t. het bezorgen van witgoed-apparaten was blijven hangen. Stiekem toch een beetje bang dat het niet zo zou gaan als werd beloofd in reclame en op website. Maar het was werkelijk zo strak geregeld als wordt laten zien in de reclames.
Ik houd ervan als bedrijven hun afspraken en beloftes nakomen en dat is in dit geval absoluut gebeurd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 25-08-2017 Via de website gekocht

Waanzinnig klant- en servicegericht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle reactie en top service. Zelfs een klacht wordt in no time omgezet in een glimlach. Wordt echt geluisterd naar de klant en vooruitstrevend in behandeltijden en wijze van communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robb Lingg 25-08-2017 Via de website gekocht

Geweldig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een onverwachte super service bij het installeren van de tv.
Via telefoon is de bijstand verleent en was geen moeite teveel.
Top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 25-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
eenvoudig navigeren. produkten staan goed omschreven.snelle levering ondersteund door heldere beichten per e-mail. ik werd er blij van

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mjljansen 25-08-2017 Via de website gekocht

Ontzettend vriendelijk en behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is echt aan te bevelen.
Netjes geregeld alles en geen onvertogen woord. Belletje als het eventueel uitloopt qua tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Claudia 25-08-2017 Via de website gekocht

duidelijke info, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop, reviews zijn handig. Bestellen gaat snel, levering binnen een dag.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Meyke 25-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was erg snel. Voor mij erg prettig om het ergens op te kunnen halen. Dit kon ook in een winkel dicht in de buurt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 25-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
"s Avonds besteld en een dag later 's middags bezorgd. Lekker snel. Dit is wat je mag verwachten van een modern bedrijf in de 21ste eeuw.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-08-2017 Via de website gekocht

Prima service; snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, vrije keuze van bezorgmoment en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Volgende keer weer Coolblue.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John B 25-08-2017 Via de website gekocht

Goede website met goede info en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product wat ik zocht was goed te vinden. Goede info over het product en een goed vermeld minpunt dat door de leverancier geen utp kabel werd meegeleverd. Hierdoor kon ik mij goed voorbereiden. Daardoor was het ook mogelijk om na de vlotte en correcte levering het apparaat ook gelijk goed te installeren.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Glen Du Lion 25-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij coolblue moet je zijn top winkel en een top service. Ze hebben ook een handige site en een ruim aanbod, ze zijn ook de goedkoopste.
Personeel altijd spontaan en super vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 25-08-2017 Via de website gekocht

Supersnel en netjes, complete service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supermakkelijk bestellen en snelle levering. Servicegerichte medewerkers die professioneel en snel de wasmachine aansluiten en de oude afvoeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 25-08-2017 Via de website gekocht

Slechte service niet oplossingsgericht

Algemene score

1,0
Ik heb vorige week een vaatwasser en wasdroger besteld bij Coolblue.
Dit bleek een lastige combinatie. Nadat er eerst iets was misgegaan met opdracht heb ik geprobeerd deze te wijzigen.... Dat gaat helaas niet... wel kan je gewoon alles nog een keer bestellen EN betalen de verkeerde opdracht krijg je dan uiteindelijk wel weer terug gestort... Dit leek mij geen goed plan... dus de hele opdracht maar gecanceld.

Na ca. 7 dagen mijn geld terug en weer de goede opdracht geplaatst. 2 dagen later staat de monteur met de VERKEERDE vaatwasser voor de deur.. dit had hij s'ochtends al gezien toen de paklijst en order met elkaar controleerde.

I.i.g. was de wasdroger wel goed ... Coolblue gebeld hoe het gevalletje vaatwasser opgelost ging worden.. immers weer een vrije dag opnemen, keuken uitbouwen enz. Ze konden zaterdag wel langs komen om de vaatwasser inbouwen.. ok prima!

Donderdag nacht een mailtje van Coolblue dat ze er vrijdag zijn tussen 12.30 en 15.30 ... dus agenda checken, plannen, en weer een middag vrij nemen enz.

Kijk ik voor de zekerheid nog even verder in de mail... blijkt dat ze vrijdag niet de vaatwasser komen brengen maar de wasdroger komen ruilen.....???????????

Dus ik bellen wat er in hemelsnaam aan de hand is bij de firma Coolblue... nou blijkt een collega (zo eentje die er net werkt) in overleg met dan waarschijnlijk nog iemand die er pas net werkt mij iets te hebben beloofd wat niet kan..! namelijk monteren op zaterdag... en hij had natuurlijk ook de fout gemaakt om de wasdroger om te ruilen.. terwijl dat nou net het enige was wat wel "goed" geleverd was..

Kortom nu maar wachten tot ik gebeld wordt door Coolblue want ik zou gebeld worden door de EHBO van Coolblue.. (ook nooit meer iets van gehoord) met een antwoord wanneer ze dan wel de vaatwasser komen brengen want dat duurt namelijk 3 dagen ...

Al met al ben ik nu biijna 2,5 week bezig om een vaatwasser en wasdroger geleverd te krijgen...

Daar wordt ik NIET blij van!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-08-2017

Hey Jelle,

Wat ongelooflijk zuur dat alles zo in het honderd is gelopen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je dit inmiddels aardig zat bent en wij willen onze excuses hier echt voor aanbieden. Als je inmiddels al 3 dagen wacht op terugkoppeling van ons, gaat er iets niet helemaal goed. Wij willen je dan ook vragen om nogmaals contact met ons op te nemen via één van onze kanalen of via geenglimlach@coolblue.nl. Wij gaan er dan voor zorgen dat dit meteen opgelost wordt. We hopen gauw van je te horen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Fh Reinders 25-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijsvriendelijk, makkelijk overzichtelijke site. Pakket op de beloofde tijd en netjes verpakt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuulster 25-08-2017 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede site, super snelle levering.
Gewoon super goed!

S'Avonds laat besteld en de volgende dag vroeg al aangesloten binnen staan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 25-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een duidelijke en overzichtelijke site die eenvoudig is te bedienen. Je bent snel klaar met bestellen en je product wordt netjes en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Jan 25-08-2017 Via de website gekocht

Top geregeld ... wederom !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een snelle actie van onze blauwe vrienden uit Rotterdam ! Een selectie gemaakt via de App van Cool Blue om te zien wat ik zou willen hebben... en toen twijfel over HD Ready, HD... tja wat is het verschil. De Coolblueer aan de lijn gehad van de helpdesk die mij goed advies gaf, wat ga je er mee doen, wat wil je er mee etc.... en dus de juiste keuze kunnen maken. Iets waarvoor je vroeger voor naar de winkel ging en door de regen terugliep met je aankoop... en de volgende dag... dingdong... de doos binnen op het gewenste tijdstip ! Top dames en heren ! Jammer dat jullie nog niet alles verkopen want is een zeer fijne winkel !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-08-2017 Via de website gekocht

Mooi op tijd en prima aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en overzichtelijke webshop waar je direct vind wat je nodig hebt en de afhandeling is uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 25-08-2017 Via de website gekocht

Prima zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel (2x beeldscherm) snel gevonden en besteld - levering inderdaad volgende dag zoals beloofd en afgesproken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geessiena 25-08-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch keurig achtergelaten. 2de etage geen probleem. perfecte service.
ik ben er heel blij mee,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Goddrie 25-08-2017 Via de website gekocht

Super service, zeer vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles snel geleverd, zeer vriendelijke bezorgers, super service. Mijn wasdroger moest in een erg kleine ruimte bovenop mijn wasmachine geplaatst worden. Totaal geen probleem, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 25-08-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Televisie keurig op tijd bezorgd. Ook service van bezorger Dynalogic verdiend lof. Echt top geregeld...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 24-08-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website,zeer vriendelijke klantenservice.Aflevering top,binnen 15 min nieuwe wasmachine geïnstalleerd en oude verwijderd.Vriendelijke bezorgers,gaven netjes een hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 24-08-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. En heel fijn dat je een sms'je en email krijgt zodra je het pakket kan ophalen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr L Töning van der Winden 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat wij fijn vinden is dat er een snelle levering gedaan kan worden.
Ook verzending ging goed in een veilige verpakking goed gestut alleen wel veel plastic, maar kan hier wat anders voor gebruikt worden?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yvonne 24-08-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service makkelijk bestellen en goed advies doordat je via verschillende stappen over wat je wilt van een product tot de juiste keuze komt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim rubingh 24-08-2017 Via de website gekocht

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging in de avond, vooral makkelijk als je overdag moet werken. Geen extra kosten.
op tijd om het cadeau te kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had in het verleden al iets gekocht bij coolblue en was daar toen net als nu zeer tevreden over ,zodoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carl 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is heel overzichtelijk,gemakkelijk bestellen en betalen,snelle levering,aanbod producten is voldoende....over het algemeen zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfried 24-08-2017 Via de website gekocht

service,kwaliteit,levering,tiptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is al meerdere malen dat ik koop of afhaal bij cool blue en de service en kwaliteit zijn dik in orde alsook de leveringen zelf,bij aankoop in de winkel zelf word men vriendelijk ontvangen en krijgt men een goede uitleg over een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-miek van de Kamp 24-08-2017 Via de website gekocht

Service, vriendelijkheid, nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kan deze site zeker aanbevelen, ik had het gevoel dat ik een echte klant was waarmee Coolblue blij was. Prima levertijd, attent. Ik ben zeer tevreden, aan kan het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bubka 24-08-2017 Via de website gekocht

Nog nooit bedrogen uitgekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaak bij Coolblue gekocht. Geen enkele keer was ik nadien teleurgesteld. De kwaliteit van de aangeboden producten is top. Zelfs al kies je voor een goedkoper gamma, je krijgt steeds waar voor je geld. Zelfs het inroepen van de garantie verloopt vlekkeloos. Een vastgelopen PC's wordt, wanneer jij dat wil, netjes aan jouw deur afgehaald en een week later spint hij weer als nieuw op jouw bureau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 24-08-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een topservice! Op woensdag een nieuwe wasmachine besteld, op donderdagochtend stonden er twee vrolijke mannen voor de deur met de nieuwe machine. Het oude apparaat hebben ze keurig meegenomen, de nieuwe draaide binnen tien minuten. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews