coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Els 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond precies wat ik zocht.

Service
De volgende dag kon ik het bestelde al ophalen bij het afhaalpunt.

Assortiment
Prima. Zie gemak.

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik hoef alleen maar de de website tesnuffelen

Service
regelmatig mails wat er gaat gebeuren met de bestelling

Assortiment
de keus van tv`s is beperkt

Aanbeveling
super klant vriendelijk

Extra toelichting
is tot s àvonds laat per telefoon te berijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg fijn dat coolblue verschillende websites heeft met ieder een eigen focus. Zo kon ik op hoofdtelefoonstore exact de informatie vinden die ik nodig had om een juiste keuze te maken. On-ear vs over-ear, noise- cancelling ja of nee etc. Overzichtelijk en duidelijk

Service
Top! Eindelijk een webshop waar service hoog in het vaandel staat. Mocht toch je twijfels over een product hebben, dan weet je dat je bij Coolblue goed zit mocht je het terug willen sturen.

Assortiment
In orde!

Aanbeveling
Een voorbeeld voor veel webshops. Duidelijk, goede service en extreem snel geleverd. Binnen 12 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricD 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het vinden en bestellen ging zeer eenvoudig. Dit was mijn eerste bestelling en zo geregeld. Vele manieren om een betaling te doen.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Grote keuze aan artikelen

Aanbeveling
Sommige artikelen willen in prijs weleens afwijken.

Extra toelichting
Je hoeft niet direct een account aan te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Cornelissen 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site navigeert gemakkelijk en je wordt op allerlei manieren geïnformeerd over eventuele alternatieven voor je productkeuzes. De expert uitleg in de filmpjes is een heel goede toevoeging.

Service
Supersnelle levering, zeer vriendelijke toon in de communicatie en over het algemeen een hele sympathieke indruk. De winkel geeft echt het klant=koning gevoel.

Assortiment
Prima uitgebreid assortiment met goede alternatieven.

Aanbeveling
Zeer sympathieke winkel, supersnelle levering en keurige afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Aangezien de klantenservice dagelijks tot 23:59 bereikbaar is, krijg je altijd snel antwoord op je vragen.

Assortiment
Het assortiment is zo groot dat er weinig is dat je qua elektronica en accessoires niet zou kunnen vinden bij Coolblue

Aanbeveling
Ik kan altijd alles makkelijk in de webshop vinden en de prijs is over het algemeen ook scherp. Levering en ondersteuning zijn top. Ook wordt je optijd op de hoogte gehouden van de orderstatus mocht een product op het moment van bestellen noet voorradig zijn.

Extra toelichting
Ga zo door zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N v Peenen 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele duidelijke website, producten makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen

Service
uitstekende service, ook als de fout niet bij coolblue zelf ligt proberen ze toch te helpen met een oplossing vinden of advies te geven hoe verder te handelen.

Assortiment
alles wat ik zocht heeft coolblue in t assortiment en behoort steeds tot de groep goedkoopste aanbieders (via beslist.nl)
Nu coolblue tweede kans ontdekt, helemaal geweldig!

Aanbeveling
niets op aan te merken, betrouwbaar, alles keurig verpakt en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot. Er is echter altijd ruimte voor verbetering dus een 10 is niet van toepassing. Een welverdiende 9 wel.

Service
Alle communicatie verliep vlot.

Assortiment
Mijn product was aanwezig

Aanbeveling
Ik kan de winkel enkel maar aanraden gezien mijn goede ervaring.

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan De Moor 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle site, eenvoudig menu, logisch verloop

Service
Snel geleverd conform beschrijving op site, correct verpakt, track & trace OK.

Aanbeveling
Correcte webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is klein en handig in gebruik
Vooral in de trein of bus met je laptop, heb je toch een muis bij je.

Service
Gewoon top
Ze zeggen 1 dag en dan krijg he hem ook gewoon niks aan op te merken.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Je hebt eigenlijk alle technische apparaten en in verschillende prijs klasses

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jello 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk. Eerst je categorie terug vinden tussen de grote lijst, maar hierna kom je op een losse webshop met allemaal related producten, waarbij je eenvoudig kan filteren op de gepaste en relevante filters. Hierna is het kinderspel om het ideale product terug te vinden en met elkaar te vergelijken.

Service
Zeer snelle respons via Twitter, wat het handig maakt als je toch nog een vraagje hebt.

Assortiment
Grote assortiment met hun vele verschillende `webshops`. Dankzij deze verschillende webshops blijf je gelukkig op een shop met enkel gelinkte producten waarop je mooi kan filteren, geen knuffels tussen harde schijven bv ;)

Aanbeveling
Snelle levering, goede opvolging, duidelijke facturatie, betalingsmethodes. Tip top!

Extra toelichting
Ook qua Garantie beleid tip-top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
bij het minste of geringste meteen goede en directe hulp. snel antwoord en oplossingen waarvan je bij andere webshops maar van kan dromen. af en toe betaal je net een paar euro's meer, maar qua service krijg je dan ook wat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eierkoker 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Altijd op tijd geleverd volgens afspraak die op hun site wordt gemeld,en dat de retour service altijd prima is geregeld.van mijn kant totaal geen problemen, prima service ,ook van de klantenservice.

Assortiment
Het meeste hebben ze.

Aanbeveling
Goede assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ted 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk, vlot verlopend, heel makkelijk om producten te vergelijken

Service
gevoel an veiligheid en aandacht naar de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsjeb 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijke keuzehulp met veel aan te vinken specificatiess

Service
Alle problemen (als die er al zijn) worden onmiddellijk opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel bestellen

Service
snel bezorgd

Assortiment
zeer divers

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stekeltje 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website geeft voldoende informatie, en je weet dat iets in voorraad is en écht de volgende dag in huis...

Assortiment
Groot aanbod en goed te vergelijken

Aanbeveling
Totnutoe alleen maar goede ervaringen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel !

Service
Naar mijn idee, is de service TOP!

Assortiment
Ruime keuze. Al was mijn keuze al gemaakt vóór ik jullie site bezocht :)

Aanbeveling
Juist omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn én de site zeer overzichtelijk is, beveel ik de site zeker voor iedereen aan.

Extra toelichting
Bezorging was snel en op de door jullie doorgegeven tijd. Bezorger was vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan De Backer 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles prima

Service
alles in orde

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Misschien nog een laagste prijsgarantie?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke site en alles kan via PayPal zonder bijbetalen

Assortiment
Ze hebben van alles wat

Extra toelichting
Snelle levering, snelle verzending, kortom, sneller dan dit wordt het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SPEEDALFO 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DUIDELIJKE WEBSITE EN GEMAKKELIJKE BESTELPROCEDURE

Service
PERFECT

Assortiment
ZEER UITGEBREID AANBOD

Aanbeveling
GEWOON GOED EN GEEN SCHRIK OM AAN TE BEVELEN

Extra toelichting
WEBSITE OK BESTELLEN OK VERZENDING EN OPVOLGING DAARVAN OK EN PRODUCT ZOALS BELOOFD EN VERWACHT WAT WIL JE NOG MEER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon uitzoeken,bestellen en de volgende dag perfect geleverd

Service
Vriendelijke service,alles volgens de belofte op de site

Assortiment
Alles aanwezig, op voorraad perfect!

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld. Al meerdere malen wat besteld en nog nooit een slechte ervaring gehad

Extra toelichting
iPhone 6s gekocht. Zelfs goedkoper als bij de Vodafone winkel en betere service.als ze hadden geweten dat mijn simkaart aangepast moest worden hadden ze dat volgens mij ook nog geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezour 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede winkel en zeer gemakkelijk te bestellen

Service
Vraag snel beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde Pattyn 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht van producten. Mooie packs die aangeboden worden.

Service
Enthousiaste vriendelijke helpdesk!

Assortiment
Wat een ruime keuze!

Aanbeveling
Alles in één en superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van laarhoven 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Service
klasse

Assortiment
je kunt er gewoon alles krijgen wat wil een mens nog meer

Aanbeveling
alles is gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ van Kessel 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als er iets gezocht moet worden met elektronica, dit is de site!
De keuzehulp is zeer effectief

Service
Product volgens afspreek volgende dag in huis

Assortiment
ruim assortiment en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en bestellen

Service
Sms en mail met voortgang bestelling. Erg handig

Assortiment
Brede keuze obv prijs en merk

Extra toelichting
Plug and play via WPS set-up.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinia Schot 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op je gemak op de pc alles bekijken, goede uitleg bij alle producten.

Service
nette snelle afwikkeling

Assortiment
ik heb nog nooit zoveel stofzuigers kunnen beoordelen.

Aanbeveling
makkelijke keuze voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je geeft een merk aan ,in dit geval een fotocamera en de site zoekt er passende tasjes bij

Service
Snelle keurig verpakte leverinf

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk en snel gevonden wat ik zocht

Service
De levering was één dag later toegekomen dan voorzien

Assortiment
goeie prijs - kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaamkar 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten. Snelle afhandeling.

Service
Levering de volgende dag in huis. Enig puntje voor een verbetering is dat je zou kunnen weten rond welke tijdszone ze zouden leveren. Dit bestaat reeds bij andere online verkopers.

Assortiment
Voldoende producten in huis. Meestal zijn de prijzen de goedkoopste t.a.v. andere online aanbieders, maar vergelijken blijft de boodschap.

Extra toelichting
Altijd een goed gevoel bij Coolblue als ik iets aankoop of rondkijk voor een bepaald product. Via online kom je Coolblue op verschillende manieren tegen, slim bekeken :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De Web werkt perfect
Verschillende Betaal mogelijkheden zoals met Bankkaart en veiligheid module
Klaar en duidelijk

Service
Besteld op Zaterdag geleverd op Zondag

Assortiment
Had niet gedacht dat ik het Product gemakkelijk kon vinden en in Voorraad !

Aanbeveling
Alles verloopt Correct en vlot

Extra toelichting
Gsm Contact met degene die het Pakje komt leveren 01u00 op voorhand Dat zou de Top zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieudonné 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en betalen met paypal. supersnel en makkelijk

Service
dienst na verkoop zou sneller kunnen antwoorden

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NONNA 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet, vergelijkingen kunnen doen... dat kan je niet in een winkel !

Service
alles verloopt zoals gepland en beloofd ! super !

Assortiment
meer keuze in de webwinkel.

Aanbeveling
alles prima verlopen.

Extra toelichting
HOPELIJK BEN IK VAN MIJN AANKOOP EVEN TEVREDEN ALS VAN COOLBLUE.MAAR KAN HET MAAR EERST UITTESTEN NA ONS VERLOF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rony 30-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Artikel is zeer makkelijk te vinden om daarna te kunnen vergelijken met andere gelijkaardige voorwerpen. Handig.

Service
Snelle levering een spoedig gebruik van een artikel.

Assortiment
Handige tool om artikelen te vergelijken.

Extra toelichting
Aanrader voor snelle gebruikers van aangekochte artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carmen serban 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel beste service online.

Service
superrrrrrrrr.

Assortiment
alles vinden.

Aanbeveling
superrrrr winkel en rap

Extra toelichting
ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn: 's avonds je hoesje voor je nieuwe telefoon bestellen en de volgende dag in je brievenbus! !

Service
Alle fases van je order worden snel per email gecommuniceerd.

Assortiment
Alle artikelen goed in beeld gebracht en volop keuze.

Aanbeveling
Al een paar zeer goede ervaringen met Cool Blue.

Extra toelichting
Een webstore waar je graag nog eens terug kom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Van Beirendonck 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en overzichtelijk

Service
vriendelijk en attent personeel (bij aflevering)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen Leidelmeyer 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Mijn laptop was binnen een dag binnen.

Assortiment
Er was genoeg keuze aan laptops waar ik naar opzoek was.

Aanbeveling
Ze houden je goed op de hoogte en bezorgen heel snel.

Extra toelichting
Ik ben erg tevreden met mijn laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietske 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk, snel, gemakkelijk.

Service
Ik ben goed op de hoogte gehouden via email van de status van de laptop. Hij was erg snel binnen!

Assortiment
Deze heb ik weinig bekeken omdat ik precies wist wat ik nodig had. Er waren wel veel hoezen, toetsenborden etc. die bij het tablet pasten.

Aanbeveling
Goede ervaring gehad, heel snelle bezorging en netjes op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

fackbvba 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zou niet weten hoe het makkelijker kan

Service
Zou niet weten hoe er nog meer service geleverd kan worden

Assortiment
Kon alles vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Zou niet weten hoe het beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michele 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was meteen geregeld

Service
geen problemen

Assortiment
Enkel naar het nodige artikel gezocht dus geen totaalbeeld

Aanbeveling
heel vlot!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FVD 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikel kiezen. Vraag stellen via facebook. Binnen het half uur antwoord gekregen. Op zaterdagavond! Besteld. Geleverd. Punt.

Service
Bij levering bleek dat degene die mijn vraag beantwoord had, zelf fout geïnformeerd was. Dat was een minder puntje, maar de afhandeling nadien gaf blijk van topservice. Het was (van mijn kant) lastig om het artikel nog terug te sturen maar alles is in een half uurtje tijd opgelost geweest via een commerciële geste. Top !

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
8. Prijzen zijn niet de laagste maar de service is ook veel waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daf 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds laat besteld , binnen een half uur terug gebeld en afleverafspraak gemaakt.

Service
Telefonisch te woord gestaan doorganisatie een vriendelijke meneer die kennis hadden van zaken.

Assortiment
Zeee ruim aanbod en nog goedkoop ook!!

Aanbeveling
Aanrader. Eerlijke en betrouwbare winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site met voldoende productinformatie.

Service
Direct een bevestigingsmail ontvangen en een sms bericht. Daarnaast een melding gekregen van Coolblue toen het pakketje was bezorgd maar er niemand thuis was.

Assortiment
Van alle soort producten en merken zijn voldoende alternatieven aanwezig.

Aanbeveling
Goede en l euke winkel waarbij service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ronny 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel en correct

Service
goede bediening

Aanbeveling
gewoon top

Extra toelichting
opgelet met kleine pakketten die via Bpost komen stoppen dit soms in de brievenbus wat niet altijd even veilig is !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Bestelling wordt snel afgehandeld en product is lekker snel in huis.

Service
Niets aan te merken

Aanbeveling
Makkelijk, snel en groot assortiment en vaak de beste prijs

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene van den Oever 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het is heel gemakkelijk zoeken, vinden wat je nodig hebt en bestellen

Service
Ik ben continue op de hoogte gehouden van de levering van mijn bestelling en de aflevertijd klopte exact. Afspraak is afspraak zo blijkt!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Het was mijn allereerste maar zeker niet mijn laatste bestelling. Uitstekend bestelgemak, mooie extra service dat je bestelling dezelfde dag kan worden geleverd tegen een kleine vergoeding en uitstekende communicatie tav de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen door artikelnummer in te geven

Service
Snelle levering en waar kunnen maken. Zaterdagavond besteld en zonder geleverd. Top service!

Aanbeveling
Zeer snelle levering en afwikkeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews