coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Makkelijk

Service
Slechte bezorging. Geen nakoming van belofte hiervan. Geen oplossing geboden.

Aanbeveling
Service is erg belangrijk en wanneer deze ver te zoeken is, dan ga je sneller elders kijken.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

karel claes 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
aangenaam design van site
duidelijke info

Service
snel geleverd

Assortiment
heel veel verschillende soorten shops.

Aanbeveling
een heel betrouwbare en aangename winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visbier 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel makkelijk om te kiezen uit de verschillende aanbiedingen op de website

Assortiment
Ze hadden een heel ruim assortiment van het artikel wat ik wilde kopen

Aanbeveling
Voor het artikel (een tablet) adviseer ik deze winkel van harte aan

Extra toelichting
ne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, en bestellen gaat eenvoudig.

Service
Product zeer snel geleverd, en je wordt perfect op de hoogte gehouden.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Een echte aanrader!, een van de beste online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucienne 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Duidelijke weergave van alle producten

Service
Product niet op de gevraagde datum geleverd maar 1 dag later,dus een ganse dag voor niks gewacht

Assortiment
veel keus en prijs was redelijk

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

kurt 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen gezaag aan je kop je kijkt alleen rond

Service
alles was mooi afgeleverd

Assortiment
als je daar je keuze niet vindvind je ze nergens

Aanbeveling
alles wordt goed afgehandeld ik heb zeker geen reden tot klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthias 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Even surfen, bestellen en betalen en de volgende dag pakketje in huis!

Service
Als iets misloopt wordt het snel opgelost. Er wordt geen probleem gemaakt bij garantie-zaken.

Assortiment
Zéér veel producten in de aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
je ziet een goede beschrijving van wat je koopt

Service
snel geleverd

Assortiment
niet altijd de goedkoopste

Aanbeveling
zie hier boven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martijn 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met een paar klikken is alles geregeld, makkelijker kan bijna niet.

Service
Zeer tevreden.

Assortiment
Zeer tevreden.

Aanbeveling
Ik kan coolblue aan iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patricio 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website en gemakkelijke online te bestellen

Service
Snel en perfecte levering

Assortiment
Er is veel te vinden, maar nog niet alles.

Aanbeveling
Snelle levering, snelle afhandeling, prijs kwaliteit zit goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke site en eenvoudig te bestellen.

Service
Zaterdag auto opgehaald, zondag navigatie besteld, maandag geleverd!
Sneller kan bijna niet. Pluim voor het personeel, dat toch ook in het weekend goed werk levert.

Assortiment
Veel keuze. Makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Snel, goed, perfecte levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.voor mij behort

Extra toelichting
Voor mij behoort Coolblue tot een van de beste onlinewinkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en gied te vinden wat je nodig hebt snelle afhandeling

Service
Supergoed en met humor

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Goede service snelle afhandeling leuke humor feest om er te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool blue 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website. Bestellen gaat makkelijk.

Service
Duidelijke informatie over het verloop van de bestelling.

Assortiment
Ruim aanbod en het produkt direkt leverbaar in tegenstelling tot sommige andere aanbieders.

Aanbeveling
Produkt direkt leverbaar en geen verzendkosten. Hierdoor ook goedkoper dan andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eef 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel bestellen vogende in huis

Service
Je word veelvuldig op de hoogte gehouden waar en hoe je pakket is

Assortiment
En zo gek niet denken of coolbleu heb het

Aanbeveling
Ophalen in winkel en door te bestellen

Extra toelichting
Alleen jammer dat de bezorgdienst zo aso en ongeintreseert met je bestelling omgaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fijne winkel 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles makkelijk te vinden, ook via de zoekopdrachten

Service
snelle levering

Assortiment
kan altijd meer, maar af en toe is meer niet beter

Aanbeveling
fijne online winkel, snelle afhandeling, jammer genoeg hadden ze het merk Motorola niet voor smartphones, anders had ik hem daar gekocht

Extra toelichting
eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joppe 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is erg goed gestructureerd en overzichtelijk.

Service
Er is een snelle levering en de winkel is heel klantvriendelijk.

Assortiment
Het assortiment is simpelweg breed.

Aanbeveling
Voor online-shopping één van de meest betrouwbare sites.

Extra toelichting
Bestelde apparaat werkt zoals het moet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Devriendt 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van achter mijn bureau bestelling gedaan super gemakkelijk

Service
vandaag gekocht morgen thuis gebracht en gratis super gemakkelijk wat een luxe

Assortiment
gemakkelijk gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
super gemakkeljk

Extra toelichting
zal hier nog kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ernst 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Competente medewerkers bij service telefoon

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Goed assortiment, goede prijsstelling, goede service en houden zich aan de leverafspraken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel

Assortiment
uitgebreid en klaar

Aanbeveling
geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ugurkan 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is gemakkelijk om iets snel te vinden en te bestellen. Er zijn ook verschillende betaalmethodes.

Service
De service is echt goed, je krijgt je bestelling al de volgende dag thuis!

Assortiment
Het assortiment is zeer groot, je vind alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeer veel aan iedereen, je zult niet ontevreden zijn!

Extra toelichting
Ik vind dit webwinkel zeer goed, sinds ik deze site ken, doe ik al mijn aankopen van deze site. Ik zeer tevreden, bedankt voor jullie medewerking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen S 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
A good search engine, but sometimes there is no decent criteria selection at the side

Service
Everybody is really helpful and friendly. I had some problems with the delivery but everybody did their best to solve it.

Assortiment
So many things to choose from!Sometimes it would be nice to have a wider range of brands

Aanbeveling
Really nice quality/price, and customer friendly!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overzichtelijke site. Je typt het product in en het verschijnt !

Service
Op afgesproken tijd geleverd. Was helaas niet thuis maar je krijg dan netjes bericht.

Aanbeveling
Een negen om jullie scherp te houden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gemak zit hem voornamelijk in de bezorging waarbij Coolblue keuze biedt uit verschillende alternatieven. Je kan dus kiezen voor een hoge mate van maatwerk in de bezorging.

Service
Service is ook prima: naast de verschillende leveringsvoorwaarden gaat het ook erg snel. 'S avonds laat besteld en de volgende middag op te halen op de afgesproken locatie.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon erg goed in levering en service. Assortiment is niet onuitputtelijk maar wel erg ruim.

Extra toelichting
Qua pricing zit je bij Coolblue ook vrij goed: niet de allerscherpste in alles maar wel gewoon een goede prijs, zeker in combinatie met de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Waldi 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk te bekijken

Service
goede back office met vriendelijke mensen

Assortiment
Voor iedere specialiteit een eigen webwinkel, goed idee

Aanbeveling
Gewoon goed en leveren snel

Extra toelichting
De snelheid van leveren doet ij steeds meer beslissen om bij coolblue te shoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sujai 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Detailed product specifications. Very easy to select items and purchase online.

Service
For post.nl delivery, the delivery time is not mentioned. However, delivery was made on the day as promised.

Assortiment
Lot of options available and easy to find on the website

Aanbeveling
Limited number of physical stores. Not convenient to visit the store for checking out the product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H Litjens 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Aan de hand van de opgegeven criteria kwam ik snel tot een goede selectie.

Service
Product werd geleverd binnen de levertijd.
Goed verpakt.

Assortiment
De keuze is reuze!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
- Mogelijkheid tot afhalen
- Leveringsdatum kan gekozen worden
- Prima keuzehulp en vergelijkings-tools

Service
Uitstekende en snell klantenservice met de glimlach.

Assortiment
Ruim assortiment met de recentste populaire producten, van pepermolens tot tablets of sporthorloges.

Aanbeveling
Standaardoptie voor online aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Besteld op 1/11. Tot op vandaag 4/11 nog alijd niets ontvangen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Sander eeckhout 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering binnen de 24 uur!

Service
Fantastische helpdesk, reactie binnen de paar uur. Zelfs in de weekends

Assortiment
Alle nieuwste toestellen en het meeste in voorraad

Aanbeveling
Heel praktisch eenvoudig, en een persoonlijke service ondanks het concept van e- shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gio 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering met duidelijke informatie over de bezorging. Met Producten naar wens

Assortiment
Voor ieder wat

Aanbeveling
Alles was naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk met makkelijk te gebruiken filters om je zoekresultaten te verkleinen. Hierdoor is het product dat je zoekt binnen een aantal klikken op je scherm. Het bestelproces wordt op een simpele wijze uitgelegd aan de hand van een aantal stappen. Deze stappen worden ook daadwerkelijk opgevolgd waarbij je bij elke stap een mail of sms met melding krijgt. Je kunt via de online track en trace precies volgen waar de bezorger is en of hij de aangegeven tijd red. Zelfs toen de bezorgers dichtbij waren krijg je een sms bericht met de verwachte aankomsttijd. Deze wijze van de consument informeren is perfect en ik heb dit nergens op een dergelijk detail niveau gezien. top!

Service
De levertijd werd aangehouden door de online tracking en het sms bericht een half uur voor aankomst. Tevens het retour nemen van de oude gebruikte wasmachine wordt met plezier meegenomen. En de nieuwe wordt aangesloten en getest.

Assortiment
Het assortiment is omvangrijk waardoor er altijd wel een goede keuze gemaakt kan worden op basis van eigen voorkeuren. De prijs die de producten hebben zijn zeer gunstig en de laagste die je kunt vinden. De prijs/kwaliteit/assortiments verhouding is perfect.

Aanbeveling
Alle bovenstaande in overweging te hebben genomen, kun je niet anders concluderen dan dat deze winkel een 10 verdiend. Van het moment van een keuze voor een product, tot de daadwerkelijke aflevering en installatie klopt alles. Dit is het tweede product dat ik via jullie koop en ik koop zeker terug en raad andere mensen aan dat ook te doen!

Extra toelichting
Assortiment,prijs,communicatie,levering,installatie, alles klopt bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website!!

Service
Levering correct op tijd!!
Steeds duidelijke weergave rond geplaatste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Internet bij uitstek gemak voor koper

Service
Binnen 24 uur bezorgd

Assortiment
vrijwel alles beschikbaar

Aanbeveling
Gemakkelijk via internet, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laermans marc 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel

Service
Steeds correcte afhandeling

Aanbeveling
Correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
grote voorraad

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Heel tevreden over bestelling, pakje was er om 13u op zondag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tiessn 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk en laat je makkelijk beoordelen of het product wat je ziet voor jou geschikt is. Vooral de korte opsomming van plus- en minpunten is ideaal. Ook de mobiele weergave van de site werkt erg prettig.

Service
Ze houden je prima op de hoogte van de status van je bestelling. Mijn ervaring is dat ze via Twitter ook direct, concreet en volledig reageren.

Assortiment
De prijs is niet de laagste, maar verder geen verrassingen (bijv. verzendkosten).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website en de telefonisch bereikbare klantenservice.

Service
Via de klantenservice ben ik goed geholpen bij het maken van een keuze.

Assortiment
Genoeg keuze, eigenlijk een beetje te veel waardoor ik begon te twijfelen. Maar dat is opgelost samen met de klantenservice.

Aanbeveling
De levering ging supersnel, en je krijgt steeds een mailtje wanneer je pakket door gaat naar de volgende verzendfase. Ik had pas in de avond besteld en de volgende ochtend was het al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christiaan Laarman 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik wou dat het pakketje op een andere bezorgdatum geleverd werd, en dit was eenvoudig te vinden en werd daarbij goed op de hoogte gehouden

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via sms en mail

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs is misschien wat hoger dan bij andere webshops maar dan ben je wel verzekerd van de beste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renders Gina 04-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
genoeg parkeerplaats en ruime winkel

Service
zeer vriendelijke bediening en hulpvaardig

Extra toelichting
Over de winkel en verkopers / verkoopsters heb ik totaal niks aan te merken. Die doen hun job goed. Enkel over de levering ben ik niet te spreken. Mijn toestel werd niet geleverd op de afgesproken dag. De chauffeur van de leverfirma is niet aan de deur geweest ondanks hij anders toelichtte. Hij beweerde dat hij aan de deur geweest was en ik niet thuis was : NOT, dat hij telefonisch contact had genomen : NOT, hij een niet thuisbericht had achtergelaten : NOT. Op track & trace kon ik ook niet zien in hoeverre mijn levering bij mij zou toekomen. Heb een nieuwe afspraak moeten maken en het bizarre was dat ik dan bij de nieuwe leverdag wel een sms heb gekregen dat de chauffeur zou arriveren op een bepaald tijdstip. Had ik ook niet gekregen bij de 1ste leverdag. Iemand van de transportfirma heeft toen zijn job niet gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo demets 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dienen zelf niet op zoek te gaan naar een artikel

Service
Bestellen en dag erna geleverd wat wil je ng meer

Assortiment
Ruim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maryline 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis op je gemak shoppen, kijken en vergelijken

Service
voor 24 u besteld morgen al geleverd. Klopt

Assortiment
assortiment redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Ik overweeg zeker nog aankopen te doen bij coolblue en zou het ook mijn vrienden aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Isabella 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product makkelijk te vinden en te bestellen. Super snelle levering!!

Service
Duidelijke site en leuk filmpje. Compleet geïnformeerd via mail

Assortiment
Ik zocht een specifiek product en dat was direct op voorraad. Fijn!

Aanbeveling
Zelden zindelijk geleverd gekregen. Goede en volledige informatie / begeleiding
Positief filmpje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Beau 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke onderverdeling en gemakkelijk koopproces.

Service
Steeds al mijn leveringen mooi ontvangen op het aangegeven tijdstip!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert2015 04-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bushalte voor de deur

Service
zeer vriendelijk en klantgerichte service. Technische kennis. netheid van de winkel. Telefonisch bereikbaar. Mogelijkheid word geboden om GEEN verdere commerciele mails te ontvangen. Scherpe prijzen. Zeer snelle verzending !! (zaterdagnamiddag gekocht en zondagmorgen thuis besteld, en dat opeen feestdag 01/11 !!)

Assortiment
Niet alleen mijn fototoestel, maar ook ruime keuze van beschermhoesjes, geheugenkaarten( met raadgevingen ). all in one buy.

Extra toelichting
Ik ben zeer wantrouwig wat betreft on line shoppen,en heb dus grondig alles wat van Coolblue te lezen was bekeken.Alles stond zeer duidelijk in hun "site" ( zelfs de info over bereik per bus )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nilex 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat kan er nog duidelijk zijn? Misschien een app voor in de toekomst ;-)

Aanbeveling
Iedereen kent coolblue, in lijn ogen veel beter dan de concurrentie !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

P.IJ. 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zaterdag bestellen, zondag gratis geleverd!

Aanbeveling
Alles perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Swankaert 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is super gemakkelijk om te kijken en vergelijken en daarna op een simpele manier te bestellen. Ik ben echt tevreden van deze site die mijn dochter mij heeft aanbevolen

Service
Vandaag besteld en morgen geleverd, zelfs op een zaterdag. Dat is toch super

Assortiment
Je kan gerust je criteria ingeven en je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden met een goede uitleg.

Aanbeveling
Ik heb geen enkele opmerking maar zoals altijd is er mogelijkheid tot verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carien 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanuit mijn luie stoel de producten bekijken en voor mij de juiste keuzes maken.

Service
In een woord geweldig en zo duidelijk! Van bevestiging aankoop, informatie omtrent inpakken, verzenden vanuit Coolblue, en vanuit PostNL incl. tijdstip van daadwerkelijke bezorging.

Assortiment
Meer dan voldoende ruime keuzes & scherpe prijzen

Aanbeveling
Een absolute aanrader vol vertrouwen mbt assortiment, financiële afhandeling en lever betrouwbaarheid!

Extra toelichting
Ze doen war ze beloven...en zelfs een beetje meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy Durinx 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ja, gemakkelijker kan niet hé zaterdagavond besteld om 21h50 zondagmorgen om 09h10 thuis afgeleverd.

Service
Nog nooit problemen gehad met mijn aankopen en ik denk en vertrouw er op dat de service bij Coolblue echt wel goed is.

Assortiment
Ik gebruik de website van Coolblue altijd als referentie als ik iets van informatie nodig heb. Een 9 omdat het soms, maar zelden, gebeurd dat de type die ik zoek er niet bij staat.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, handige website, snel thuis geleverd of afgehaald in de winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat moet ik nog meer zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot aanbod,gemakkelijk een product te vinden.

Service
Voor vragen direct iemand aan de lijn die mij vriendelijk geholpen heeft.
Levertijd, zaterdag besteld op zondagmorgen geleverd.
Een product in garantie mooi en snel opgelost.

Assortiment
Ik kan bijna alles vinden wat ik nodig heb en de prijs is meestal de laagste.

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst nog veel kopen bij coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews