coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3462 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mark 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk op prijs te sorteren, heldere interface, makkelijke betaling

Service
gelijk volgende dag aangekomen, goed verpakt, leuke doos.

Assortiment
veel keus, makkelijk door te zoeken.

Aanbeveling
goed

Extra toelichting
ik wil een 100 euro cadeaubon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Cuilenburg 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Artikelen goed te vergelijken. Uitgebreide instructie en toelichting bij het gekozen artikel.

Service
Afspraak goed nagekomen.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Uitgebreide keus in artikelen en erg service gericht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

QuiB 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoeken naar de kleine vriezer ging makkelijk en snel.
Goede prijs.

Service
Snelle en nette levering

Assortiment
Ruime keuze van kleine vriezers met verschillende prijsklasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Correct en duidelijk, vakkundige medewerkers.

Assortiment
Breed assortiment en topmerken

Aanbeveling
Goede prijsvoering, supersnel en doen wat is afgesproken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CM 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product wat ik wilde kon ik gelijk vinden!

Service
belde klantenservice met wat vragen, en kon gelijk bestelling doorgeven!Levertijd(volgende dag) konden ze nakomen!

Assortiment
Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht, de prijs vind ik goed, alles zit in de prijs inbegrepen!

Aanbeveling
aardige medewerkers klantenservice en nette aardige bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marie 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en heldere website

Service
Snelle en efficiënte afhandeling, levering en plaatsing van wasmachine

Assortiment
Alle modellen van het door mij gekozen merk waren voorradig en meteen beschikbaar

Aanbeveling
Goed aanbod, meer modellen leverbaar dan bij concurrentie. Snelle en efficiënte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanachter de pc bestellen en de volgende dag in huis

Service
snelle service

Assortiment
ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LDG 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
online

Service
bestelling zondag nog niet ontvangen terwijl donderdag gekocht

Assortiment
hetgeen gewild was beschikbaar

Aanbeveling
gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Dutchwingman 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, goede producten, eerlijke beoordelingen.

Service
Super service. Enthousiaste medewerkers!

Assortiment
Je vind er bijna alles. Ook makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Ook nog eens een leuk bedrijf!!
Leuke spotjes!

Extra toelichting
Echte aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bien 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Alles klopt.
Goed. Snel . Kwaliteit .Prima prijs.

Assortiment
Wat je zoekt direct helder overzicht

Aanbeveling
Eigenlijk een 10.
Klantgericht!!!!!!

Extra toelichting
Er moesten meer van zulke bedrijven zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arja 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit de luie stoel even wat bestellen.... Hoe gemakkelijk wil je het hebben?

Service
In ieder geval een zeer snelle service, nooit problemen ondervonden, maar neem aan dat die ook snel opgelost zullen zijn!

Assortiment
Wel groot, maar soms nèt niet toereikend...

Aanbeveling
Goed, snel, gratis verzending en retour.
Ennnnnnn, wat zo leuk is, de grappige teksten die zo her en der te vinden zijn. Die zorgen voor een glimlach en dat is ook belangrijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles werkt zeer goed, snel en duidelijk

Service
geweldig, om 23.00 uur besteld en de volgende dag om 11.00 uur al binnen, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marcel 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshops, per rubriek een eigen shop met allemaal dezelfde indeling.

Service
Omruilgarantie no-matter-what, en niet zoals bij diw rode keten zonder gekken 10% betalen als de verpakking geopend is geweest.

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Groot assortiment, goede prijzen, snelle levering en omruilgarantie no-matter-what.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niets op aan te merken, ik had zeer snel wat ik zocht.

Service
Ik had zeer snel op de vraag die ik per mail gesteld had. Levering was op tijd. Nog nooit moeten retouren.

Assortiment
Nog niet veel besteld bij Coolblue, maar assortiment ziet er zeer ruim uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk E 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen voor iets meer bijbetaling zelfde dag in huis Super

Assortiment
er is te kust en te keur

Aanbeveling
Alles goed geregeld en keurig op tijd bij ons thuis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 26-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke website en vlot bestellen

Service
correcte levering en telefonisch hulp bij vragen

Assortiment
groot divers aanbod

Aanbeveling
Onze kinderen zijn ondertussen ook gaan bestellen bij Cool Blue omdat er een groot aanbod is en de prijs/kwaliteit correct is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 25-06-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Met ticket elk op zn beurt !

Service
BESTELLING WERD BELOOFD DAG NADIEN EN DA KLOPTE PERFECT !

Assortiment
groot maar weinig stock binnen wel overzichtelijk

Aanbeveling
Ben tevreden klant !

Extra toelichting
Zeker bezoek waard of eventueel op website bekijken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine Naujoks 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Klant staat centraal, je word positief benaderd ook bij een retour

Assortiment
Bij het zoeken naar een geschikte laptop heb ik alles overzichtelijk kunnen vinden en vergelijken

Aanbeveling
Vrolijk, gemotiveerd, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon lekker simpel zoeken klikken betalen en een dag later ontvangen.

Assortiment
Ik merk dat ik steeds vaker op de site van CB kijk ipv te googlen als ik iets nodig heb of me aan het oriënteren ben.

Aanbeveling
CB is vaak iets duurder dan andere (internet)winkels, maar ze leveren dan wel weer sneller dan andere (internet) winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop van Os 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Direct actie erd voor mij antwoord gegeven op 2vragen

Service
Beter kan het niet

Aanbeveling
Vanwege de heel goede klantvriendelijkheid. En weet je wat: het kan niet beter, Want vandaag bestellen en gisteren leveren is toch niet mogelijk

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Baptiste 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitstekend rap en betrouwbaar.

Service
200% inzet goede advies

Assortiment
Snel up to date

Aanbeveling
Top top un orde, beter dan andere grote spelers op de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Jansen 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker thuis blijven

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joop 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aanklikken en bestellen

Service
Komen afspraken na

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Afspraak is afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thierry 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede producten met de juiste informatie. duidelijke communicatie omtrent verzending. Correcte afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld, de dag erna in huis

Service
goede correspondentie

Assortiment
alles

Aanbeveling
heel gemakkelijk en goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bisoen 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen poespas
Makkelijk te vinden

Service
22:30 uur besteld
de volgende dag in huis

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Aanbeveling
prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de site is makkelijk in gebruik en overzichtelijk.

Service
het pakketje werd geleverd zoals gepland. De bezorger checkte m'n achternaam of het pakketje echt voor mij was.

Assortiment
veel variatie.

Aanbeveling
klant- en gebruiksvriendelijk, snelle service en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk artikel te vinden vanuit luie stoel

Service
Zeer snelle levering, zoals aangegeven

Assortiment
Zeer ruim assortiment met goede prijzen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden m e t bestelde artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique en Emile 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kiezen uit vele merken en soorten

Service
Geweldige service ... niet goed geld terug.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
In de fysieke winkel een keramische kookplaat opgehaald ... ook zo fijne service TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kas 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk snel en kosteloze bezorging. Sinds coolblue transport in eigen beheer heeft zijn zij de snelste en beste!

Service
Zie boven

Assortiment
Ruimste aanbod en vaak ook meest voordeligste keuze.

Aanbeveling
Gemak, breed assortiment en voordeligste. De drie belangrijkste kenmerken voor online shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m l van schijndel 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hebt veel keuze

Service
als je iets niet weet krijg je heel snel uitleg

Assortiment
je hebt heel veel keuze in verschillende merken

Aanbeveling
klantvriendelijk en zeer goede service

Extra toelichting
nee ik vindt het goed zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
typ wat je zoekt en je krijg meteen die hele afdeling in beeld

Service
De service is prima in orde, snelle levering en nog gratis ook, daar mogen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Indien je het wilt kan je tegen een kleine vergoeding het op de dag dat je besteld het ook nog ontvangen en zelf een levering op zondag kan. Top geregeld.

Assortiment
Eigenlijk hebben ze bijna alles wat je zoekt wel in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Winkelen terwijl je op de bank zit

Service
Ik heb een keer een probleem gehad met mijn aankoop.
Coolblue heeft echt de tijd genomen om mij te woord te staan en te helpen.
Ik kreeg zelfs een kaartje in de brievenbus waar ze lieten weten hoe vervelend ze dit voor mij vonden en dat ze alles zouden doen om het probleem op te lossen.
En dat is ook gebeurd!

Aanbeveling
Goede service!
Snelle levering zelfs op Zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cirdan Arnold 25-06-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goed en gemakkelijk bereikbaar.
Voldoende mogelijkheid tot parkeren.

Service
Als klant direct opgemerkt door personeel.
Gepaste behulpzaamheid aangeboden.
Geduldig en rustig bij het helpen.

Assortiment
Persoonlijk, ruim voldoende.

Aanbeveling
Service, prijs/kwaliteit/snelheid.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mia 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijke productoverzicht vergelijking prijs, product

Service
Perfecte service, op tijd

Assortiment
Alles duidelijk weergegeven en goeie vergelijking van producten zoals jezelf niet direct kan

Aanbeveling
Bijna perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjefke 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig zoeken en bestellen.

Service
Duidelijke uitleg in de mail na een bestelling.

Aanbeveling
Geen enkel minpuntje wat ik zo kan bedenken. Alleen de telefoon was niet direct leverbaar, maar dat lag aan Sony.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valerie 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website

Service
bestelling wordt daags nadien geleverd

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rick 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima

Service
prima

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
heb al aanbevelingen gedaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amal 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en mooi product

Service
Geen klachten

Assortiment
Vee keuze

Aanbeveling
Snel en stipt en veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Bax 25-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus

Service
Telefonisch bereikbaar voor vragen

Assortiment
Veel keus

Extra toelichting
Prima ccmmunicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabelle 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel overzichtelijk. Tevens is het zeer gemakkelijk om verschillende producten te vergelijken om zo tot een betere keuze te komen!

Service
Ik had 's ochtend een product besteld en ik kon kiezen om deze de zelfde dag nog te laten bezorgen voor een zeer scherpe prijs. Hier heb ik voor gekozen en begin van de avond had ik mijn bestelde product thuis.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en door het vergelijken van producten is het makkelijker tot een goede keuze te komen.

Aanbeveling
Zeer goede webshop en ik bestel hier graag! Uiteraard is het altijd goed om verder te kijken, maar Coolblue is meestal wel de webshop waar ik het eerst kijk en meestal ook uiteindelijk bestel.

Extra toelichting
Super webshop, geen poespas, lekker overzichtelijk en goede service! Daarnaast is de manier van klantcontact erg leuk, veel humor en altijd correct :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SS 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk,geen gedoe bij het Site.

Service
Gewoon erop,bestellen,betalen, direct leverbaar_que mas quieres,wat wil je nog meer,zeggen de Spanjarden.

Assortiment
Voldoende,niet te vertegen dat men altijd a combi met een korting kan krijgen.

Aanbeveling
Coolblue doet wat die belooft,geen verbloemde reclame dus.

Extra toelichting
Coolblue is gewoon cool punto!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjan R 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig juiste artikel te vinden.

Assortiment
Bijna alles leverbaar.

Aanbeveling
Bijna perfect.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Florie66 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering.

Service
Alles goed verpakt en je maakt met een glimlach het pak open.

Assortiment
Keus meer dan voldoende, en de prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Deze ervaring met kopen, vraagt om een volgende !

Extra toelichting
Nee, zie boven. Geen kritiek oid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super te woord gestaan, ook de mogelijkheden van verschillende machines goed geholpen.

Service
Extra'tje gekregen bij de levering en een persoonlijke handgeschreven kaart na de levering van Jeffrey van Coolblue. Wat een geweldig bedrijf! Woensdag 21.00 uur besteld, donderdag 13.00 uur in huis.

Assortiment
Altijd ruimte voor meer aanbod ;)

Aanbeveling
Na een zeeeeeeer slechte ervaring met BCC, een verademing om met Coolblue in zee te gaan. Super service gericht en doen net wat meer voor de koper.

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan om te bestellen via Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suus 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, afleveren zoals het jou uitkomt

Service
Binnen 24 uur kapot product retour en geld terug.

Assortiment
Ruime keuze, nieuwste modellen vooruit te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DN 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een dag later in huis en geinstalleerd

Service
Via WhatsApp contact leggen voor vragen; helemaal goed. Aflevering erg goed. Bij aflevering keurige korte instructie

Assortiment
Voldoende machines in assortiment en de site is ook voldoende om goede keus te kunnen maken

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken, perfect! Keurig geholpen met aanschafkeuze (via WhatsApp contact leggen vind ik top) en de bezorging was vroeg, maar erg vlot, netjes en met keurige bezorgers (keurig voorgesteld, korte uitleg etc). Top is het ook dat het apparaat naar zolder wordt gebracht, daar wordt geïnstalleerd en dat de oude wasmachine ook vanuit daar weer wordt meegenomen door de mannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
snelle levering, zelf bepalen waar en wanneer je je bestelling afhaalt als je niet thuis bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen gaat lekker snel

Service
Je kan je pakketje volgen en bij mij kwam er te staan dat het pakketje geleverd was, wat niet gebeurd was. Coolblue gebeld er er werd gelijk actie ondernomen.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elke Geeroms 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe gemakkelijker kan nog. Bestellen en volgende dag reeds geleverd.

Service
Idem qua gemak. Goed verpakt en snelle service

Assortiment
Groter kan niet

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews