coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rademakers 21-05-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
Fijne webwinkel. Wasmachine besteld. Volgende dag geleverd. Vriendelijk personeel en niet zelf hoeven sjouwen. Je krijgt half uur voor levering een bericht en dan bellen ze nog kort van tevoren. Alles netjes op tijd. Super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 21-05-2018 Via de website gekocht

Prina service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze op de website. Snelle service. Behulpzame en aardige bezorgers. Gelijk oude wasdroger mee teruggenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corryanne 21-05-2018 Via de website gekocht

Extreem goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De schop is TOp en de verzendservice in 1 woord geweldig! Tevens super hoe je op de hoogte gehouden wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Meuter 21-05-2018 Via de website gekocht

super service met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website zeer duidelijk.
Bestellen is vrij gemakkelijk.
Snelle levering en
Uitstekende service.
Produkten worden netjes geplaatst en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 21-05-2018 Via de website gekocht

snelle kostenloze levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede kwaliteit, scherpe prijs, en geen bijkomende bezorgkosten, zeer snelle levering ,heel overzichtelijke website, en juiste product informatie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cynthia 21-05-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden! Dit wordt "mijn" vaste shop-adres????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf vanaf de
bestelling van mijn product tot aan de levering / bezorging en (daar er met mijn oude wasmachine wat calamiteiten waren) de klantenservice toe! Hier kunnen veel dergelijke bedrijven nog wat van opsteken👍🏼 Coolblue is voortaan "mijn" vaste winkel voor dergelijke benodigdheden ( én toekomst 😉)

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Marien 21-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb deze shop toevallig ontdekt bij het zoeken van mijn product op website. Heb daarin gevonden wat ik zocht, de bestelling gedaan en alles liep vlot.
Ben zeer tevreden met de grasmaaier die ik de dag erna ontvangen heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Dijkstra 21-05-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima bezorgplanning, nergens problemen mee: plaatsing, retour oud apparaat, verpakkingen e.d.
personeel: geen enkele kritische opmerking , prima !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

erna 21-05-2018 Via de website gekocht

Cool Blue is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website geeft veel informatie, de extra video's van CoolBlue bij producten vind ik echt top! Eerlijke reviews. Kosteloze bezorging op een postNL punt naar keuze. Product niet in orde of niet wat je er van verwacht kun je het retourneren en kun je kiezen voor alternatief product of je geld terug. Ik heb een keer een magnetron gekocht die niet okay was, geen probleem, ik had zo - op eigen verzoek - een nieuw exemplaar. Nu net een ventilator aangeschaft eerst een Dyson maar prijs/kwaliteit viel tegen omgeruild voor een goedkopere Solis. Kreeg netjes een bericht om mijn IBAN door te geven voor het terugstorten van restant en binnen 3 dagen stond het netjes op mijn rekening. Zelfs in mails is de klantvriendelijkheid top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-05-2018 In de winkel gekocht
Babylon, Den Haag

Eastpak Tranverz S, stijlvol op vakantie

Algemene score

9,0
Zelfs de geweldige bezorgservice van Coolblue kan eens niet goed uitkomen, bijvoorbeeld als je aan het werk bent. Geeft niet, gewoon overleg via telefoon en het filiaal in Babylon gekozen.
Wow! wat een prachtige uitstraling, de kleuren, de ambiance. Alles professioneel uitgestald en een vriendelijke en gastvrije benadering. Ga ik vaker doen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 20-05-2018 Via de website gekocht

Prima service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, snelle levering en goed prijs-kwaliteit verhouding. Ik had de bestelling uitgesteld en het pakketje kwam precies op die dag binnen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

walnoot 20-05-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service ! leveren zelfs op zondag exact op tijd zoals aangegeven !
Zou iedereen aanraden om bij Coolblue zijn goederen te kopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 20-05-2018 Via de website gekocht

Mooie winkel,vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst bij coolblue besteld op internet,en opgehaald in de coolblue winkel te Eindhoven.

Het bestellen ging super handig en er werd meteen een mailtje naar mijn gestuurd van mijn bestelling.

Kon mijn telefoon de volgende dag al ophalen.

Bij binnenkomst,stonden er 2 vriendelijke dames bij de deur die mijn te woord stonden.
Ik kon meteen door, samen met de vriendelijke dame naar een balie,en ik kreeg er een kopje koffie bij.(goed bakkie koffie trouwens).
Na mijn het een en ander vriendelijk te hebben uitgelegd over de telefoon,en garantie kon ik na 10 min weer naar huis.
,met mijn bestelde telefoon natuurlijk.

Ik ben van plan om hier meer te bestellen als ik een of ander apparaat wil gaan aanschaffen.

Top winkel

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Christel 20-05-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig shoppen bij Coolblue. De eerste keer dat ik bij hen iets besteld heb. Is zeker en vast een aanrader. Vlotte bestelling en bediening is niet gelogen hun logo vandaag besteld morgen geleverd. En heel vriendelijke leveranciers ze namen zonder problemen het oude machine mee geïnstalleerd zonder problemen en hun karton ook terug mee. Echt toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-05-2018 Via de website gekocht

klasse

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte en prima aflevering
Conform de gegevens op de site worden de gestelde beloftes volledig nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E. Hoekstra 20-05-2018 Via de website gekocht

super goede regeling bezorging en top bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk te bestellen en goed geregeld! Je wordt goed op de hoogte gehouden over het tijdstip waarop bezorgd wordt, ook bij vertraging. bezorgers: super vriendelijk, netjes en ook gezellig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snel verzonden en met mooie 2e kans korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende en goed werkende site, met veel onpartijdige uitleg en goed aanbod. Uitstekend verpakt en zeer snel verzonden. Bij aankoop van een '2e kans' product wordt duidelijk uitleg gegeven over de staat van het produkt, inclusief duidelijke foto's van evt beschadigingen, produkt was uiteindelijk mooier dan dat ik had verwacht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 20-05-2018 Via de website gekocht

Echt super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk en simpel. Snelle levering. Alles super eigenlijk. Ik werd er in ieder geval vrolijk vam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Giuliano Dalpra' 20-05-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke beschrijving producten. Aantrekkelijke prijzen. Ik had vaak jullie reclame op de televisie. Ik was benieuwd of het alles wat verteld werd een beetje klopte en mijn 3eerste ervaring is positief geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik Valen 20-05-2018 Via de website gekocht

zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een AEG wasmachine L8FE96ES via de website besteld omdat onze oude AEG na 12 jaar de geest gaf. Coolblue heeft een gebruiksvriendelijke website. De service bij aflevering was geweldig. Je wordt via sms op de hoogte gebracht van de leveringstijd en daarna wordt er een kwartier van tevoren nog gebeld. Wasmachine wordt aangesloten en binnen een kwartier staat hij proL8FE96ESef te draaien. Fantastische service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 20-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar bedrijf wat her al jaren prima doet in de markt. Niet altijd de goedkoopste maar daarom wel een prima klantenservice. Communicatie verloopt ook heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 20-05-2018 Via de website gekocht

Aanrader !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze is enorm. Bestel- en betaalproces super makkelijk. Heel veel afleverdata mogelijk.
Aflevermoment op de afleverdag is voortdurend zichtbaar via track&trace systeem. Heel vriendelijke en kundige mensen bij aflevering. Mijn bestelling kon niet beter zijn uitgevoerd. Een aanrader, CoolBlue !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lana 20-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toen onze koelkast een dag voor vertrek naar vakantie stuk ging hebben we via Coolblue ‘s avonds om 20.00 een koelkast gekocht en om 9.30 de volgende ochtend stond deze uitgepakt en aangesloten in onze keuken. De oude koelkast hebben ze direct meegenomen. We hebben ons er meerdere malen over verbaast hoe goed de service was. Wat ons betreft zou service altijd zo moeten zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sergey 20-05-2018 Via de website gekocht

top service en snelheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik vind Coolblue snel en betrouwbaar. ik heb een wasmachine gekocht, die was snel geleverd en geinstaleerd. de medewerkers waren kunfig en beleefd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 20-05-2018 Via de website gekocht

TOP service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen gedoe met terugsturen als een product niet bevalt! TOP
Geen gedoe met terugsturen als een product niet bevalt! TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 20-05-2018 Via de website gekocht

Service met humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij welke thuis shopwinkels vind je nog persoonlijke aandacht? Bij Coolblue krijg je die, met een leuke dosis humor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 19-05-2018 Via de website gekocht

slecht bedrijf hele slechte service

Algemene score

1,0
ik heb 2 producten bij Coolblue besteld in 1 jaar.Een wasmachine en een fornuis...Beide zijn niet volgens afspraak verzonden...De afspraak zou zijn dat op het op zaterdag bezorgt zou worden en hebben ze het verzet naar maandag.Echter totaal geen communicatie van hun zijde.Geen mail geen informatie over dat het een andere dag wordt bezorgd.Dus dat er op de website staat dat het de volgende dag bezorgt wordt is een regelrechte leugen.
Daarnaast maken ze fout of fout......Ze sturen een nieuwe order bevestiging met daarin dat ik nog moet betalen...De klantenservice laat mij 20 minuten in de wacht staan en het enige wat ze kunnen doen,is mij positief bejegenen,dat ze het jammer vinden dat dit mij overkomt.

Ze krijgen van mij een 0.Ik koop nooit meer iets bij Coolblue.Ik gaf ze nog voordeel van de twijfel maar die hebben ze ook verpest.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 20-05-2018

Beste Carlo,
Bedankt voor je review. Balen om te lezen dat je deze ervaring met ons hebt opgedaan. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Wij zijn daarom ook heel benieuwd naar jouw ordernummer + korte toelichting. Wil je dat sturen naar geenglimlach@coolblue.nl Wij gaan direct voor je aan de slag.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

walnoot 19-05-2018 Via de website gekocht

fantastisch personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze site is zeer gebruiksvriendelijk. Alles is makkelijk te vinden, goede uitleg erbij. Bij levering op zondag zeer vriendelijk en kundig personeel. Goede uitleg alles perfect.
Volgende keer zeker eerst bij cool bleu kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rudi 19-05-2018 In de winkel gekocht
Wilrijk

Betrouwbaar en beste Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al verschillende keren iets aangekocht bij Cool Blue en nog nooit bedrogen uitgekomen.
Mensen helpen en adviseren ju bij een aankoop en dit op een rustige en vriendelijke manier.
Heel goede en correcte service en altijd even vriendelijk.
Ook dienst na verkoop is super.
Voor mij is er maar 1 Winkel als het op electro en accessoires aankomt en das Cool Blue

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Geurts 19-05-2018 Via de website gekocht

Absolute TOPPER. Superservice, superkeuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al lang geleden CoolBlue ontdekt. Standaardleverancier geworden voor al mijn elektronica! Andere online alsook fysieke winkels kunnen zich zorgen beginnen te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 19-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service, ook op zondags leveren. Alleen de prijzen zijn niet meer scherp ta.v. concurrent.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Connie 19-05-2018 Via de website gekocht

Cool blue doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb positieve ervaringen met Cool blue, dus is het mijn eerste keus als er iets nieuws moet worden aangeschaft. Prettige website die zeer overzichtelijk is en bij de winkel ook alle lof, erg aardig personeel die zich zeer klantvriendelijk opstellen
Gemakkelijke bestelling en snelle levering.
Ik ben meer dan tevreden en hoop er nog dikwijls mijn inkopen te kunnen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steve 19-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering, terugsturen makkelijk, prijzen oke!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kopen en terugsturen is echt geen probleem hier. Ook niet met een laptop. of twee laptops achter elkaar zoals in mijn geval, een eerdere maal. Handig om tussen zaak en privé dingen gescheiden te kunnen houden binnen een account

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stokkebeest 19-05-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs netjes, levertijd snel en geen verpakkingsmateriaal achtergelaten. Enthousiaste bezorgers. Goede communicatie over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.zuithoff 19-05-2018 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door omstandigheden een nieuwe machine moeten aanschaffen. Na lang zoeken kwamen we uit oo deze whirlpool. Coolblue was niet de goedkoopste, maar bij dit soort uitgaven kies ik toch altijd voor een meer bekent bedrijf. Ik heb hier geen spijt van. Werkelijk alle vooraf beloofde afspraken zijn nagekomen, geweldige bezorgers en uiteraard een goede machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk S 18-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. Duidelijke beschrijving op de site. Al vaker dingen via Coolblue gekocht. Goed ingepakt. Router werkt perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoi 18-05-2018 Via de website gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles super. Vooral de revieuws ben ik blij mee .supervstofzuifer
Klein compact goede zuigkracht. Prijs kwaliteit Super!!!
Absolute aanrader met huisdieren.
Stofzuigen is gewoon een feestje nu..
Ben zo veel sneller klaar
Ideale borstels erbij..!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rolf 18-05-2018 Via de website gekocht

Super service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al enige jaren klant en ben altijd zeer tevreden over de afhandeling en de service, in de enkele keren dat ik niet tevreden was over een product was het makkelijk om te retourneren en had ik mijn geld keurig op tijd terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koekje 18-05-2018 Via de website gekocht

Lekker onbezorgd shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kind kan de was doen!
Voordat mijn was droog was en ik er achter kwam dat mijn strijkijzer stuk was, werd het strijkijzer al geleverd....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gemma 18-05-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en efficiënte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het product van mijn keuze was snel gevonden en wel voor de laagste prijs. Ook nog goed verpakt en schadevrij ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Vreeke 18-05-2018 Via de website gekocht

Alles wat je van een winkel kan verwachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed werkende website, aankoop was als beloofd de dag erna bezorgd. Ook de service is geweldig, ik had een aantal vragen over mijn product, en die werden snel en uitgebreid beantwoord. Kortom alles wat je van een winkel kan verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulstenaar 18-05-2018 Via de website gekocht

Bijna alles voor een glimlach

Algemene score

7,0
Ik was altijd een fan van Coolblue en heb er in het verleden best wel veel besteld. Zelfs de slechte aflevering van onze nieuwe wasmachine en droger deed ik af als een incident. Sinds ik niet meer met Paypal en sowieso niet met AMEX (mijn favoriete betaalmiddelen) kan betalen, bestel ik liever bij iemand anders. Jammer, want de leveringen waren altijd supersnel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Kelly 18-05-2018 Via de website gekocht

Complimenten voor de bezorging van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue een nieuwe wasmachine gekocht. De volgende dag geleverd waarbij ik via de mail, en op de lever-dag via sms en telefonisch op de hoogte werd gehouden van het tijdstip van levering. Uiteindelijk waren ze er wel 1,5 uur eerder dan wat via mail en sms was gecommuniceerd, maar dit hebben ze me wel telefonisch laten weten. Complimenten voor de enthousiaste bezorgers die de wasmachine tot in huis bezorgden en alles netjes achterlieten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 18-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat er beloofd wordt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nog nooit een probleem gehad : de leveringen gebeuren zoals beloofd, het materiaal is in orde, teruggeven is nooit een probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 18-05-2018 Via de website gekocht

Maakt waar wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn dochter heeft een wasmachine en droger via de site besteld en inderdaad de volgende dag in huis en aangesloten + proefgedraaid oude machines meegenomen . Werd verder op de hoogte gehouden en gebeld dat de chauffeur er aan kwam uitstekende service en een prima website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.P.KANT 18-05-2018 Via de website gekocht

Prima service ,product keurig en op tijd afgeleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen ,de zorg dat het product ook goed is aangekomen,
daar krijg je bericht van ,zoals wie het leverd en tijd dat ik het kan verwachten,
ben echt tevreden,product is zoals omschreven op de site
ik heb wel anders meegemaakt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Winnie 18-05-2018 Via de website gekocht

Dit team is een voorbeeld van klantvriendelijkheid!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb verschillende keukentoestellen gekocht.
Omwille van omstandigheden de bestelling en leveringsdatum meerdere malen moeten veranderen.
Dit bleek allemaal geen enkel probleem. Men bleef steeds even behulpzaam en heel vriendelijk.
Heel leuk om zo bediend te worden!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 18-05-2018 Via de website gekocht

Snelle en effectieve bezorging

Algemene score

10,0
Coolblue levert snel en volgens afspraak. Ook 's avonds, zelfde dag en / of in het weekend. Nette track&trace.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sofie 18-05-2018 Via de website gekocht

Super tevreden van goede service in de winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel mooie winkel. Goed geholpen door de cool bleu medewerkers!
Geen lange wachttijden!
Product die ik toegestuurd gekregen n heb werkte niet naar behoren en is direct omgeruild voor een nieuw toestel!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 18-05-2018 In de winkel gekocht
Oostplein in Rotterdam

geweldige service je kan van ze op aan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs en service is geweldig bij CoolBlue. Ik ben in de winkel aan het Oostplein enorm vriendelijk en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews