coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42758 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1464 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HikingChick 01-04-2018 Via de website gekocht

Beloftes worden waargemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle beloftes die Coolblue maakt komen ze na! Geweldige service, vriendelijke mensen en ruime keuze!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HansMPL 01-04-2018 Via de website gekocht

Prima produkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima stofzuiger, maar ja tis dan ook een echte Miele. Over CoolBlue geen kwaad woord, echter de bezorging was VEEL te laat (PostNL)!!!!
Over 'service maar wat ingevuld: kan ik niet beoordelen, behalve als er wat mis is . . . (Dán ken je je vrienden pas echt)

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Appie 01-04-2018 Via de website gekocht

Zeer slecht

Algemene score

1,0
Twee keer een bestelling gedaan, twee keer niet op tijd geleverd. Zeer slecht dus. Geloof helemaal niets van die positieve reviews hier gezien de vele klachten.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2018

Beste Appie,

Bedankt voor het schrijven van je review. Wat uitermate vervelend en ongelukkig dat het precies bij jou twee keer achter elkaar misgaat. Daar bieden wij onze oprechte excuses voor aan. Kan je ons het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen? Bij voorbaat dank en een fijne dag verder gewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Appie 01-04-2018 Via de website gekocht

Zeer slecht

Algemene score

1,0
Twee keer een bestelling gedaan, twee keer niet op tijd geleverd. Zeer slecht dus. Geloof helemaal niets van die positieve reviews hier gezien de vele klachten.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2018

Beste Appie,

Bedankt voor het schrijven van je review. Wat uitermate vervelend en ongelukkig dat het precies bij jou twee keer achter elkaar misgaat. Daar bieden wij onze oprechte excuses voor aan. Kan je ons het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen? Bij voorbaat dank en een fijne dag verder gewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Iefke 31-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service met een glimlach!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het product dat ik besteld had, bleek helaas toch niet op voorraad. Ik werd heel vriendelijk en vrolijk te woord gestaan door de klantenservice. Samen gekeken naar hetzelfde product maar dan in een andere kleur. Zelfs toen ik na 10 minuten terugbelde dat ik toch nog een keer van kleur wilde wisselen was dat geen enkel probleem. En een dag later werd het artikel naar alle tevredenheid bezorgd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stephanie 31-03-2018 Via de website gekocht

Aankoop LG computerscherm

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben steeds zeer tevreden over Coolblue. Ik deed reeds verschillende aankopen bij hun en elke aankoop is perfect verlopen! Hun prijzen zijn zeer competitief en je moet zelf niet rijden. Als je het tijdig besteld (vaak tot 23u), wordt het de volgende dag geleverd. Geweldig toch! Ik grijp snel naar Coolblue, omdat ik gewoonweg echt super tevreden ben over hun service, prijs, keuze, ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. A 31-03-2018 Via de website gekocht

Soepele, nette en vriendelijke bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorging van een vaatwasser ging snel en soepel en de bezorgers waren netjes en erg prettig in de omgang.
Goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 31-03-2018 Via de website gekocht

Niet geweldig, maar TOP!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service bekwaam enthousiast en zeer vriendelijke werknemers. Oprecht m'n complimenten houden zo!!
Heb zowel op de website gekocht als in de winkel geweest in Amsterdam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis M. 31-03-2018 Via de website gekocht

Snel, duidelijk en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk vlotte afhandeling en goede aftersales indien problemen. De prijzen zijn over het algemeen scherp.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 31-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldig dat zelfs op zondag werd bezorgd was perfect. ik was hier heel blij mee.en is zeker ook een aanbeveling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkO 31-03-2018 Via de website gekocht

eerste X iets besteld en ben zeer tevreden,Verpakking: TOP

Algemene score

10,0
Bestelling was eenvoudig te doen, betaling ging ook makkelijk. Bezorging op dag van afspraak.
In mooie goede en blauwe doos met leuke opmerkingen. TOPPIE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berg 31-03-2018 Via de website gekocht

Winkel met ballen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd de klant voorop stellen en luisteren. Ruime keuze bij bestellen en afleveren en betalen. Snelle service. Prima klantenservice. Koop erg vaak online maar ook in de winkel. Super service en er werken mensen met kennis van zake !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van den ende 31-03-2018 Via de website gekocht

TOPPIEEEEE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers belde héél netjes op: toppieee
Mijn Grote Complimenten aan de jonge mannen, die het allemaal moeten klaren bij de klant, zo'n zware koelkast uit de wagen, naar binnen brengen, etc....
Het enige waar Coolbleu wel een beetje rekening mag houden (planning) dat er een beetje Extra tijd bij geplant mag worden, dit ivm met evt uitlopen van werkzaamheden/ bezorging onderweg.
Maar ondanks alles is het héél goed verlopen, we zijn er zeer tevreden over alles.
Er zij ooit iemand: "Vooral Doorgaan"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne 31-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren klant bij Coolblue en dit naar volledige tevredenheid, ze leveren heel snel, een heel goede service, goede hulp aan de telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachien 31-03-2018 Via de website gekocht

Producten en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stipte leveringen en beleefd en behulpzaam, reeds vier producten gekocht en nog altijd
tevreden, voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Vries 31-03-2018 Via de website gekocht

Super service, zeer klantgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een tweedekkers besteld.
(Klik aan klik uit) Deze was niet in orde en wedt zonder problemen snel geruild voor een nieuw product, zonder meerkosten.
Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 30-03-2018 Via de website gekocht

Geweldig besrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig bedrijf waar mensen werken die weten wat klantvriendelijkheid is en verstand hebben van hetgeen ze verkopen. Kan Coolblue bij iedereen aanbevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 30-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijn dat alles voor je werd gedaan van aangesloten tot aan de oude voor je meegenomen. Ook dat ze het voor je aan huis komen bezorgen en alles ook voor je kunnen aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P.v.O. 30-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, prima klantservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had deze radio besteld op een zaterdag en per ongeluk de verkeerde kleur opgegeven...met een telefoontje zonder wachttijd was het meteen geregeld en had ik de radio zondag om 18:00 in huis met de gewenste kleur.Prima en betrouwbare shop, veel keuze, snelle levering, goede klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 30-03-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service! Super duidelijk! Beter dan de winkel van ons allemaal!! 5 voor 12 besteld, dag erna om 12.00 u. Bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

George 30-03-2018 Via de website gekocht

Snel en efficient

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De omschrijving was meer dan voldoende met veel afbeeldingen. Keuze uit vele produkten met diverse maten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Eshuis 30-03-2018 Via de website gekocht

Top online bedrijf !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles daar bij hun klopt !! Het aanbod, het bestelproces, de klantenservice en al met al blijft het allemaal zeer persoonlijk voor de klant !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 30-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service.

Algemene score

9,0
Geen gedoe binnen de garantietermijn.
Zeer snelle levering.
Koekast/wasautomaat worden de trap omhoog gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.A.Vuisje 30-03-2018 Via de website gekocht

goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede webshop en overzichtelijk. En prijs kwaliteitverhouding is erg goed.
En wat ik ook goed vindt is de Revieuws.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

M.Huirne 30-03-2018 Via de website gekocht

Goed product. Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, handig, ruime keus en veel reviews. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima zaak. Ik beveel hem aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 30-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorging is top geregeld op tijd en netjes. Een echte aanrader. Ook is het product naar volle tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 30-03-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie, beter dan op de site van TomTom zelf. Daarom goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende navigatiesystemen. Snelle levering. Het openen van de verzenddoos is een hele belevenis op zich en zorgt dat je met een smile aan het gebruik van het bestelde product begint.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annie 30-03-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met een goede prijs kwaliteit en de levering is super. Je kunt het op een dag laten leveren die jou uitkomt en je krijgt vlak voor de levering nog een telefoontje.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kristof 30-03-2018 Via de website gekocht

Perfecte webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte, overzichtelijke website, snelle levering en altijd een heel correcte dienst na verkoop die snel reageert.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GUIDO vandewalle 29-03-2018 Via de website gekocht

Bezorgers zijn super !! En zeer snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de site super gemakkelijk , zeer zeer snel en de bezorging super , de mannen waren niet bang om de droogkast te verzetten en dan terug terug op de wasmachine te zetten , kortom alles was perfect !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Larry 29-03-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee weken geleden een iPad bestelt, volgende dag netjes thuis. helaas problemen met de werking van het scherm. Product geretourneerd en 2 dagen later al bericht dat ze het de volgende dag komen brengen. Kwam er achter dat het product inmiddels 40 euro goedkoper was en heb het zo terug gekregen! Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ropje Pom 29-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering a la Max

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanwege de snelle levering en - volgens de reclame - het installeren van de apparatuur. Dat laatste gebeurde niet, overigens. Was ook niet echt nodig bij een tv, al kan ik me voorstellen dat niet alle mensen die zelf kunnen installeren. Maar de snelle levering maakt niet iedere (web)winkel waar, maar Coolblue wel. Kon ik toch op mijn eigen tv F1 kijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 29-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
aansluitend op een eerdere bestelling (TomTom) nog wat toebehoren nodig. En dat wordt dan keurig cfm planning bezorgd! Super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 29-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanvankelijk wilde ik liever klant blijven bij de lokale middenstand. Toch ben ik na een aantal klant-onvriendelijke ervaringen overstag gegaan en heb ik besteld bij Coolblue. Ik kan niet anders zeggen dan dat het mij zeer goed bevallen is. Geen mitsen, maren, onder voorbehoud enz.. gewoon leveren, plaatsen en alles snel én met een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l lentink 29-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Via mijn dochter gehoord over cool blue, ze bestelde een tv, zij was zo te spreken over deze zaak. Daarna mijn zoon een was/droog combinatie bij coolblue en zeer tevreden. Toen ook ik. En idd een hele fijne snelle service. Hele fijne jongens die de boel kwamen bezorgen en aansluiten. Zoals de reclame het laat zien zo is het ook!! Ik ben fan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bolletje 29-03-2018 Via de website gekocht

Wat een top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling gaat zeer gemakkelijk. Na ontvangst bleek dat 1 van de lampen er een onderdeeltje ontbrak. Mail gestuurd naar klantenservice en persoonlijke mail terug ontvangen. de volgende dag een hele nieuwe lamp ontvangen. Wat een topservice van dit bedrijf

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schaar 29-03-2018 Via de website gekocht

hoera

Algemene score

10,0
hoera wij hebben een vriezer lieve knapen die het ding kwamen afleveren alleen de stekker er nog in en nu vullen maar ! groetjes uit balkbrug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 29-03-2018 Via de website gekocht

Ook in het echt vrolijke chauffeurs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering, netjes op de hoogte gehouden van het bestelmoment tot de levering, wasmachine aangesloten en daardoor gelijk te gebruiken, vriendelijke chauffeurs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob van Winkel 29-03-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

9,0
overzichtelijke website goede beschrijving over het artikel. snelle actie en informatie super! prima apparaat en geschikt voor grote boterhammen. degelijke uitvoering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 29-03-2018 Via de website gekocht

Top, top ,top, geweldig, lijkt de reclame wel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon zeer goed! Ze doen wat ze beloven!
Zou zeggen: gewoon bestellen bij Cool Blue.
Top! Top! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CW 29-03-2018 Via de website gekocht

Heel goed geholpen ondanks late betaling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor CoolBlue.nl omdat de betreffende oven die ik wilde bestellen hier te krijgen was en ik veel positieve reacties van andere mensen had gehoord over deze winkel. Zij adverteren met voor 23:59 besteld, volgende dag in huis. Ondanks dat mijn betaling later verwerkt was, toch nog een gratis avondlevering aangeboden gekregen. We kregen zelfs een verjaardagskaart omdat tijdens het gesprek viel dat onze dochter jarig was. Waar maak je dit soort service nog mee?!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d'Hulst 29-03-2018 Via de website gekocht

Nog nooit teleurgesteld in de snelle adequate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een getest product in de krant was de aanleiding om het product bij cool blue aan te schaffen. Alles is tot in de puntjes gegaan. Prima verkoopprijs en snelle service.
Precies waar cool blue voor staat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jozef 29-03-2018 Via de website gekocht

niks op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
is gewoon goed wat je mag verwachten van een online winkel
is gewoon goed wat je mag verwachten van een online winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joris 29-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue gevoel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wil heb het al over het "Coolblue" gevoel, een geweldige service en communicatie. Communiceren met Humor en toch duidelijk, niet te veel maar zeker niks te weinig.
Website snel en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 29-03-2018 Via de website gekocht

Wat een mooie club!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het prettig om bij Coolblue te shoppen. Prettige, snelle website en afspraak is afspraak bij die club!

Prijzen zijn ook ok.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 29-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue een TOPPER!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke website,waar een uitstekende en uitgebreide beschrijving van het product staat.Snelle levering,Coolblue belooft wat ze schrijven !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

may 29-03-2018 Via de website gekocht

Super goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is erg goed. Je kan zelf aangeven wanneer je het product geleverd wilt hebben. Daarnaast geven ze een tijdsbestek van 1 uur levering aan. Daarna bellen ze 15 minuten van te voren. En het mooiste is. Het klopt ook allemaal precies. Ze sluiten de machine aan, nemen de oude mee. Heel goed. Vrolijke bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. de Lange 29-03-2018 Via de website gekocht

Eerlijk, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en een dag later in goede orde ontvangen. Duidelijke instructies en snelle response bij vragen. kort samengevat, eerlijk, snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Desmet Franciane 28-03-2018 Via de website gekocht

De goede service,snelle levering,het aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruiksvriendelijk, vriendelijke personeel bij het telefoneren, het geleverde product altijd goed en netjes verpakt, dus met zorg. ook de prijs is ok.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stefan 28-03-2018 Via de website gekocht

Goede winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede winkel. goede service. snelle goede bezorging. pakket kwam lekker snel aan. heb voorderest niks negatiefs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews