coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Riaa 18-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon weer tevreden

Algemene score

9,0
Ik koop haast alles bij Coolblue. Coolblue is de goedkoopste en geeft goede service. De slanghaspel werd de volgende dag geleverd. Per sms werd ik op de hoogte gehouden hoe laat hij bezorgd werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

annieuutzeeland 18-03-2018 Via de website gekocht

Uitstekende Webshop .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de beste en snelste webshop ooit , en zo goed geinformeerd met email en sms wanneer je pakket geleverd word.
De Bovenste beste en snelste en vriendelijkste shop op internet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

secondman 18-03-2018 Via de website gekocht

snelle lvering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vandaag defect geraakt, morgen alweer een nieuwe in huis. precies wat de klant wil. bla, bla, bla, bla

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

David 18-03-2018 Via de website gekocht

Leuke sfeer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toen ik een scheerapparaat wilde kopen, ging ik gelijk naar coolblue, omdat ze zulke leuke reclames hebben. En de reclames zijn representatief voor de hele ervaring! Het aanbod is voor zover ik weet breed (qua scheerapparaten in ieder geval keus genoeg), de prijs is goed, in mijn geval gelijk aan bol.com, en de website is fijn in gebruik.
Maar niet alleen de webwinkel heeft een leuke sfeer: het gaat nog door in de paar mailtjes die je krijgt om je van je bestelling op de hoogte te houden, en uiteindelijk tot op het pakket. "Verder is deze doos gewoon gemaakt van doos." Coolblue's motto, "alles voor een glimlach", schijnt ver door! :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.D. 18-03-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Volgende dag bezorgd binnen aangegeven tijdslot. Factuur netjes via de mail ontvangen. Super geregeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lisa 18-03-2018 Via de website gekocht

fantastische bezorgers, en supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service, en iedereen is vriendelijk. Ik bestel als het even kan alles bij Coolblue, ben nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 18-03-2018 Via de website gekocht

Beste webwinkel tot nu toe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, snelle service maar vooral hele vriendelijke medewerkers. Persoonlijk en aan de telefoon. Nu voor de derde keer een bestelling gedaan bij coolblue. En wederom keurig geholpen. Erg prettig om duidelijk op de hoogte te worden gehouden over de levering van het artikel zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 17-03-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is zeer duidelijk en de levertijd is gewoon geweldig, je vragen worden altijd beantwoord. Kortom KLASSE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NiTi 17-03-2018 Via de website gekocht

Wat een top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie duidelijke site, ruime keuze en duidelijke tips en informatie, ik koop regelmatif via coolblue en ben nog nooit terleurgesteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 17-03-2018 Via de website gekocht

Prima product en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website van Coolblue en een meer dan prima service. Er is een grote productkeuze en helder bestelproces

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauls 17-03-2018 Via de website gekocht

Goede service met de juiste items

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als persoon met kennis van het werking vond ik hier de juiste items. Alle onderdelen voor mijn opslag unit waren hier te vinden met juiste harde schijven van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert 17-03-2018 Via de website gekocht

cool blue is een top e-commerse winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar , uitstekende service , vriendelijk en behulpzaam in winkel, goede online webwinkel, kortom een aanrader voor online winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Schapendonk 17-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen naar aanleiding van de reclame op tv. En het is echt waar. Een goed product voor weinig geld en prima service.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

slick1996 17-03-2018 Via de website gekocht

cuisinier minibar / koelkastje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cuisinier minibar werd keurig afgeleverd, nb op zondag , prima kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riccardo 17-03-2018 Via de website gekocht

hele goede snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke site, scherpe prijzen, goede bezorg service. zowel qua tijdvak bezorgen, sms en telefoontje krijgen als men er bijna is. wasmachine twee trappen op, geïnstalleerd, oude meegenomen, duidelijke uitleg. voorkomende jongens, aardig, steeds vragend of alles duidelijk was. binnen 24 uur, een nieuwe wasmachine draaiend. heel erg goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adv 17-03-2018 Via de website gekocht

Super goede service en snelle levring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen en snelle gratis levering. Alles helder en duidelijk. Geen ongewenste verrassingen achteraf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doreth Goossens 17-03-2018 Via de website gekocht

Je gaat er echt van glimlachen.

Algemene score

10,0
Het totaal plaatje klopt helemaal!
Vanaf de bestelling tot aan de jongens die komen leveren.
En ook nog een goed droger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serina 17-03-2018 Via de website gekocht

Boven mijn verwachtingen, fantastische, nee BESTE website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb geen andere woorden dan dat jullie gewoon fantastisch zijn. Goede uitstekende klanten service, super snelle bezorging. Jullie zijn grappig, vriendelijk, alles wat men wel zoekt kwa goede bezorgdiensten. Vanaf dat ik bij jullie heb besteld raad ik jullie aan, bij kennissen en famillie en natuurlijk nu aan de hele wereld! Top top top! Geweldig, snel en overzichtelijk te bestellen. En wachten op een pakketje doe ik nu met plezier!💛 Dit is ook niet overdreven geschreven of bedacht maar gewoon het gevoel wat jullie als webshop aan mij hebben gegeven. Dank jullie❤

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 17-03-2018 Via de website gekocht

ge-wel-di-ge service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd vriendelijk je krijgt zelfs uitleg als je bijv. een wasmachine koopt ook als je een reparatie heb doen ze niet moeilijk en word alles super snel geregeld echt klasse die ouderwetse service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

1Hans 16-03-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na oriëntatie op de Coolblue site toch even naar de winkel om het fysieke product in de hand te kunnen houden. Zeer goed advies bij de aanschaf van de laptop en ook het scherm. Bij defect van het toetsenbord na bijna 2 jaar wordt de zaak zeer professioneel opgepakt en word ik tijdens het reparatieproces via de mail heel goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 16-03-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een zeer heldere en overzichtelijke website. Bovendien geeft Coolblue zeer duidelijke plus- en minpunten van een artikel. De bezorging gaat ook precies zoals ze beloven.
Ik vind het ook fijn dat er een echte winkel in de buurt is om eventueel van gedachten te kunnen wisselen over een product. Ook de humor in hun berichten kan ik zeer waarderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. Drijfhout 16-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving en makkelijk te bestellen en de levering is super snel een aanrader en een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 16-03-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, betrouwbaar en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende klantenservice; vriendelijk en tot middernacht bereikbaar! Ze komen hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ altijd na, Coolblue heeft een groot assortiment producten en op de website is makkelijk te navigeren.
Ik heb al meerdere bestellingen bij Coolblue gedaan.
Lievelingswebsite!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de bestelling de volgende dag bezorgt en aangesloten hadden reeds het verpakking materiaal verwijderd toen ze op de lift moesten wachten netjes aangesloten en oude apparaat meegenomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre Nijhof 16-03-2018 Via de website gekocht

Goed advies, geweldige service. Snel geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue top. Goede informatie en topservice. Snel geleverd, binnen een dag. Ook zeer handig dat Coolblue alvast de handleiding op de site plaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikki 16-03-2018 Via de website gekocht

Product kwaliteitverhouding zijn top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht zowel een smartphonenkele als een broodmachine en ben er erg tevreden mee. Ik heb Coolblue via via leren kennen en ben die persoon erg dankbaar. Als ik nog nieuwe spullen nodig heb zal ik niet aarzelen om ze terug bij Coolblue te kopen. De levertijd was supersnel! Zelfs op zondagmiddag kwam mijn bestelling aan! 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍❤

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-03-2018 Via de website gekocht

Goede service,snelle levering,klantvriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima snelle levering aardige jongens die de machine kwamen brengen geen rotzooi van verpakkingsmatriaal goede uitleg en oude machine mee terug genomen .
Helemaal top dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 16-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles op tijd .
Prima telefonisch kontakt.
Correcte behandeling.
Denken mee....erg belangrijk!
Garantie is ook goed afgehandeld.
Al met al een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HWK 15-03-2018 Via de website gekocht

erg tevrienden, snelle en goede service!,,,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld. Veel keuze en duidelijke uitleg. Ook de link naar de reviews is goed goed. De meningen van andere klanten zijn voor mij namelijk erg belangrijk!
Van bestelING tot plaatsing en retour oude machine super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 15-03-2018 Via de website gekocht

betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik ben gaan surfen op site van coolblue nav de reclame op tv. Mijn ervaring is dat het een zeer betrouwbare shop is met directe service en levering. Geen moeilijk gedoe....voldoet het product niet...even bellen en een vervanging is onderweg. Ook het volgens van de bezorgingsroute is zuiver en betrouwbaar. Kortom.....een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 15-03-2018 Via de website gekocht

De service is onvergelijkbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is voor mij de superstore die op elk moment klaar staat voor zijn klanten, heeft ook een zeer ruim aanbod aan artikelen . Voor mij nr 1 in online bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Daalmans 15-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
Goede interface van de website , product gemakkelijk te vinden , goede service .Overzichtelijk productaanbod

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Runner 15-03-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Snel, goed en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het sporthorloge dat ik wilde was in de aanbieding. Dat is de reden dat ik het horloge online heb besteld. Het bestellen ging soepel, ik kon het horloge de volgende dag ophalen in de winkel (die vlakbij mijn werk is gevestigd). Vriendelijk en snel geholpen bij het ophalen, en ik kreeg de nodige informatie voor het geval het product niet zou voldoenl

Reageer

Jess 15-03-2018 Via de website gekocht

Uitgebreid aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aanbod.
Scherpe prijzen
Snelle en correcte levering
Heb een fijne winkel ervaring gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexander 14-03-2018 Via de website gekocht

Nette service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellingen van Coolblue komen altijd vlot en goed verpakt. Daarnaast wordt ik altijd netjes op de hoogte gehouden van het bestelproces.
Enige verbeterpunt zou nog de prijs kunnen zijn, die is bij Coolblue vaak scherp, maar niet altijd de scherpste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 14-03-2018 Via de website gekocht

Fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering van mijn producten was erg snel. Daarnaast werd ik op de hoogte gehouden van mijn levering via email, sms en bellen. De bezorgers waren erg vriendelijk en gaven mij tips, plaatsten mijn koelkast waterpas en controleerden of alles werkte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 14-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb al meerde producten gekocht bij Coolblue , zowel bij het vergelijken van producten , de bestelling , betaling en levering ... nog nooit enig probleem ondervonden . Top Service !!! ... Alsook prijs/ kwaliteit niks op aan te merken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mies van Leeuwen 14-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige serivce.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service, zeer klantgericht door de wijze van benadering (persoonlijke gesprek bij de bestelling, het bandje als je belt met een leuk zeer klantvriendelijke tekst en bovenal de service van de bezorgers).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 14-03-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Algemene score

9,0
De stofzuiger was eenvoudig te bestelling en ik werd uitstekend op de hoogte gehouden over de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Olivier V 14-03-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede keuzehulp, scherpe prijzen, betrouwbare levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb meerdere malen producten besteld bij Coolblue, altijd op tijd en in goede staat geleverd. Ook ben ik blij met de keuzeulp op de website en de productvideos die ze plaatsen. Voor een TV naar de winkel gegaan om de verschillen te kunnen zien, dat doen ze heel goed met vergelijking van grootte/resolutie/aantal Herz/aantal kleuren.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gunther 13-03-2018 Via de website gekocht

Om 23:55 uur besteld en 14 uur later al bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men levert zoals beloofd. Dat zouden meer webwinkels een voorbeeld aan kunnen nemen. Ik ben ook erg goed door de telefonische helpdesk van kundig advies voorzien, waardoor ik nu 'meer' pc heb voor een paar tientjes meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-03-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet altijd de goedkoopste (soms ook juist wel) maar wel altijd betrouwbare levertijd en goede bereikbaarheid en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 13-03-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze mogelijkheid , goede levering, goede prijs/kwaliteit verhouding. Het product voldoet aan alle verwachtingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas 13-03-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alleen jammer dat ze niet met UPS werken zodat ze het bij een UPS drop off point afleveren, en je het daar ook weer kan afgeven in geval van een retour.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Kraaijeveld 13-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige site met een ruime keus.
Met ook revieuws waar je ook wat aan heb om een keus te maken!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 13-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde MFP kon niet snel worden geleverd door een andere webwinkel. Coolblue kon wel snel leveren. Goede en duidelijke communicatie en snelle levering door Coolblue, wat mij betreft een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorien 13-03-2018 Via de website gekocht

Prima servcie!

Algemene score

10,0
Ik heb de pannenset in de avond besteld, hij werd op de volgende dag al geleverd en is van uitstekende kwaliteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan Keiman 12-03-2018 Via de website gekocht

Ze beloven dit, maar doen dat.

Algemene score

1,0
Dik voor 23.59 besteld, maar zondags geen levering. 's Avonds via mail dat het geleverd zou worden op maandag. Toen een mail dat het dinsdag zou worden en het werd uiteindelijk maandag geleverd.
Het was niet dat ik zonder het bestelde niet een dag langer kon, maar je besteld omdat je getriggerd wordt door die uiting van zondag leveren. Ergste vond ik ook nog dat in de mail de schuld aan PostNL werd gegeven. Dat vond ik best wel stuitend, flauw en erg makkelijk van Coolblue. Ik zou deze review niet hebben geschreven als ik vorige week niet zo'n bobo van Coolblue op de radio hoorde met een mooi marketing praatje over dit type reclame uitingen tov de geleverde prestatie.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-03-2018

Beste Robert Jan,

Dankjewel voor je feedback. Ontzettend vervelend om te lezen dat we onze belofte niet hebben waargemaakt. Dit is absoluut niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Ook willen wij leren van jouw situatie. Zou je ons jouw ordernummer kunnen e-mailen? Dit mag naar geenglimlach@coolblue.nl

Bedankt
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Koen 12-03-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website & vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een duidelijke website met gebruikerscommentaten die ik zeer nuttig vind.
Een vlotte levering, zoals ze zeggen na de besteldag geleverd.
Ook handig system om levering op te volgen.
Er is ook steeds telefonische ondersteuning wat een plus is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joey Goris en ouders 12-03-2018 Via de website gekocht

zeer teleurgesteld

Algemene score

3,0
Een telefoon bij uw besteld en betaald ,zou donderdag na 15.00 uur bezorgd worden.
Wij hebben geen post nl gezien ,we kregen bericht dat het op nr 33 bezorgd zou zijn.
Dat kon helemaal niet aangezien deze mensen werken en ik was gewoon thuis.
Nu horen we steeds dat uw onderzoek doet ,maar dat uw niet weet hoe het afloop.
Dat vinden wij niet klantvriendelijk uw zou de klant eerst moeten helpen.
En daarna het als bedrijf moeten uitzoeken met post nl.
Klant nr3cblu3848376 mijn zoon heeft hier 2 maanden voor moeten werken lost dit netjes op.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 13-03-2018

Beste Joey,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend dat met onze VandaagNog het pakket niet correct is afgeleverd. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.
Graag ontvangen wij jouw ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl om de status van de order na te kijken en daar waar nodig direct actie voor je te ondernemen.

Tot horens.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Toon meer reviews