coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1446 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product wat ik zocht was binnen no time gevonden en daarna verliep de bestelling en aflevering zoals altijd vlekkeloos en super snel...

Service
Het product is keurig afgeleverd, netjes verpakt en perfect in orde.

Assortiment
ik had voldoende keuze om tot een juiste product keuze te komen.

Aanbeveling
Prima store...die aan alle wensen tegemoet komt.
Geen 10 in de beoordeling omdat je altijd moet blijven zoeken naar verbeteringen...

Extra toelichting
Coolblue...What Else?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robby96 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vinden van producten via de site, betaling doen en invoeren van gegevens of aanpassen ervan verloopt allemaal vlot.

Service
Bij mailen of bellen is er altijd snel een antwoordt.

Assortiment
Alles wat men zoekt vindt men en tegen de goedkoopste prijs ook nog!

Extra toelichting
Geen problemen over de garantie bij schade aan de producten. Gemakkelijk ook met de reviews van klanten die op de pagina staan waardoor kiezen voor een product zeer gemakkelijk maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josje1965 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit je stoel zo besteld na vergelijking van product via internet

Service
22.50 u besteld, volgende dag 15.30 in huis.

Assortiment
Ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TFS87 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke heldere stappen, goede productinformatie

Service
Perfect op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Assortiment
Zeer veel producten

Aanbeveling
Altijd! Werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

realmathers 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Na reeds meerdere ervaringen met online aankopen verkies ik Coolblue boven al de andere. Zij hebben slechts enkele behoeften nodig om meteen het gepaste product(en) voor deze te bevredigen te vinden. Nog nooit was moeilijke aankopen doen, zo makkelijk.

Service
Desondanks alles digitaal gebeurd, ben ik meer op de hoogte van mijn product dan gewoonlijks. Van het klaarmaken van het pakketje tot de levering kan ik alles volgen. Ook kan ik steeds meteen terecht indien er problemen zijn bij de klantenservice.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, en voor de prijs ben je hier ook vaak op de beste plaats. Van scheerapparaten tot laptops, kan je in elke prijsklasse meerdere keuzes maken.

Aanbeveling
Iedereen die elektronica via het internet wou kopen heb ik mijn aanbevelen gegeven, en al deze personen zijn met dezelfde mening als die van mij. Zeer tevreden, en een blijvende klant.

Extra toelichting
Van zover mijn ervaringen gaan kan ik geen negatieve punten vinden, het is de beste webshop die ik tot nog toe ben tegengekomen. Klantvriendelijkheid en service is een hoge prioriteit die ik ten zeerste waardeer, alles gebeurt op een correcte manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janitah 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering!

Aanbeveling
Goede service en snelle levering!

Extra toelichting
Product is prima. Goede service en snelle levering! Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Bestellen gaat vrij makkelijk en snel. Na wat informatie te hebben gelezen besloten om tot aankoop over te gaan, was binnen 5 min afgerond.

Service
Levertijd is echt abnormaal snel. Om 21.00 besteld de volgende dag het product al op kunnen halen bij een afhaalpunt.

Assortiment
Had nog wel iets meer producten mogen hebben (backpacken).

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

martien uit oirschot 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijke site waar je op een makkelijke manier veel artikelen kan vinden,en op eenvoudige wijze kan bestellen en betalen

Service
nadat je iets hebt besteld wordt je via mail op de hoogte gehouden van de status van het bestelde artikel.

Assortiment
groot gevarieerd assortiment tegen een concurrerende prijs.

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
op zaterdag avond op de site een wasmachine uitgezocht deze besteld en betaald.vervolgens via diverse mailtjes op de hoogte worden gesteld van de order status. en op maandagmorgen om 11uur de eerst was gedraaid met de nieuwe machine. helemaal geweldig.voor mij een super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Verhelst 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke en uitgebreide website met nog wat humor bij ook!

Service
stipte bezorging correcte en vriendelijke bezorger.
Super begeleiding bij de klanten service.
perfect communicatie en opvolging.

Assortiment
Goed en behoorlijk uitgebreid

Aanbeveling
Als het goed is mag het gezegd worden.
Als het perfect is moet het gezegd worden !

Extra toelichting
Goed ; correct, duidelijk, ruim assortiment, goede opvolging, communicatief perfect en super vriendelijk! Slecht; geen (eerste ervaring)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

strengers 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's Avonds bestelt, de volgende dag al in huis. Hoe gemakkelijk wil je het hebben.

Service
Prima levertijd

Assortiment
Heb alleen naar deze blender gezocht, en die hadden ze.

Aanbeveling
Snel en goed. Normale prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roosenkees 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Simpel vergelijken en bestellen binnen een paar minuten

Service
Doen wat ze beloven/zeggen

Assortiment
Kan altijd uitgebreider

Aanbeveling
Meerdere malen wat besteld ,altijd naar grote tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Broke 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
aan je bureau rustig kiezen, vergelijken en dan bestellen, betalen en pakket wordt daags nadien aan huis besteld. Beter en meer gemak kan toch niet meer. super!

Service
vlotte eerlijke service.

Aanbeveling
Overal, altijd en aan iedereen.

Extra toelichting
heb alleen maar positieve ervaringen. Aan iedereen aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonneke 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
levering zoals gezegt

Assortiment
Coolbleu metveel producten aanwezig

Extra toelichting
ze zijn vriendelijk aan telefoon en halen alles uit de kast om de bezorging naar onze zin te verzenden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle afhandeling

Service
duidelijk

Assortiment
goed

Aanbeveling
snel en goed.

Extra toelichting
product viel uiteindelijk tegen. minder ruimte dan gedacht, gammele schappen in deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk site, veel aanbod en het vergelijken van artikelen is heel handig.

Service
Tot nu toe eenmalig een bestelling gedaan en die was helemaal goed. Pakket kwam keurig op tijd en was goed ingepakt.

Assortiment
Groot assortiment, maar ik heb verder nog geen andere artikelen gezocht, dus weet niet of alles verkocht wordt.

Aanbeveling
Zie bovengenoemde opmerkingen.

Extra toelichting
Ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SDkaartje 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijne overzichtelijke website en alles is zo voor elkaar.

Service
Snel geleverd, en je wordt goed op de hoogte gehouden. Alles is duidelijk en je krijgt ook een net smsje over de levering.

Assortiment
Goed en breed overzichtelijk assortiment. Door middel van verschillende websites wordt alles goed verdeeld.

Aanbeveling
Betere winkels vind je niet !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Er moet wel gewacht worden in de winkel, in tegenstelling wat op de site staat.

Assortiment
Niet alles is in de winkel aanwezig, ook niet alle showmodellen. Via internet is het echter wel zo in huis.

Aanbeveling
Het wachten is jammer, maar daarna wordt je wel perfect geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rasmits 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Informatie over bestelling is echt top! Je wordt volledig op de hoogte gehouden van bestelmoment tot na de bezorging.

Aanbeveling
Makkelijk en scherp in prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fonsee 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijkheid.

Service
Beter is onmogelijk.

Assortiment
In het aanbod kan ik mijn keuze vinden.

Aanbeveling
Er zijn geen minpunten.

Extra toelichting
Ik ben uitermate tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim Janssen 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele website... die je snel weg wijs maakt naar je beoogt product.
Wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel proces en levering vokgens afspraak

Assortiment
Keuze en smaak te over. In verschillende budgetcategorieën

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

lida 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gewoon thuis op de bank,opje gemak de verschillende dingen te vergelijken

Service
de volgende dag al in huis,je kan ook zelf bepalen wanneer het bezorgd word

Assortiment
is goed

Aanbeveling
prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tuurke64 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind het enorm gemakkelijk dat we vandaag iets bestellen bij CoolBlue en het morgen al in huis hebben!

Service
Geen commentaar

Assortiment
Enorm grote keuze aan interessante prijzen.

Aanbeveling
Een tevreden klant vertelt het verder. Mondelinge reclame is de beste.

Extra toelichting
Ik heb deze laptop aangekocht voor een 71 jarige weduwe welke momenteel PC-lessen volgt en dan via de laptop en het internet verbinding wil blijven houden met haar vrienden en kennissen en met de buitenwereld in het algemeen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Niet echt van toepassing om dat ik via de webshop heb besteld.

Service
Zeer klantvriendelijk. Men neemt de tijd voor je en hebben samen met mij gezocht naar een product wat goed bij ons past.

Assortiment
Zeer ruime keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

singe004 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk, producten zijn eenvoudig te vinden, betalen ging in mijn geval eenvoudig via ideal

Service
zelf had ik het verkeerde product besteld, het was geen probleem telefonisch aangegeven wat mijn probleem was, vervolgens kreeg ik een handgeschreven kaart dat het probleem in behandeling was genomen uit naam van de medewerker, wat verder ook prettig is dat het retour zenden ook niets kost!

Assortiment
ik zocht gericht naar een product en dat is geen probleem

Aanbeveling
super service, echt mijn petje af

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

TJ de Heus 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken door een kernwoord in te typen.Duidelijke informatie over artikel. Zo in je winkelmandje...afrekenen en de volgende dag al in huis.

Service
Snel geleverd, de volgende dag al, volgens afspraak. Keurig verpakt. Heel netjes.

Assortiment
Prijs is het meer dan waard, "seniorentelefoon" met handset. Wat fijn dat ik nu weer zelf de telefoon kan beantwoorden ipv de hele tijd te vragen of ze harder willen praten. Werkt perfect, geeft geen storing aan gehoorapparaat.

Aanbeveling
Snelle service, overzichtelijke site, goede prijs/kwaliteitverhouding. Kan deze winkel van harte aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP 12-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Assortiment
Weinig verschillende mobieltjes + hoesjes in display

Aanbeveling
Online veel interessanter. Meer in de display zou leuk zijn. In utrecht veel lege ruimte, meer aanbod om te proberen (denk aan moebieltjes bij de mediamarkt zou leuk zijn)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Natasha 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuis je bestelling kunnen doen wanneer het je uitkomt.

Service
Snel geleverd binnen 24 uur.

Assortiment
uitgebreid en op voorraad

Aanbeveling
kan iedereen aanraden om hier gebruik van te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dakrikke 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kunnen aanduiden wanneer de levering best plaatsvind is een zeer makkelijke dienst

Extra toelichting
Gewoon service op maat, makkelijker kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Boeren 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Wat betreft afhandeling bestelling, communicatie ... een 10. Op vlak van na service nog geen ervaring en hopelijk blijft dit zo. Vandaar dat ik geen 10 durf geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen

Service
De andere dag in huis op tijdstip zoals aangegeven

Assortiment
Volop keus

Aanbeveling
Ik ben er erg tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie van Veen 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Diverse producten gekocht bij Coolblue o.a. printers ,camera ,routers ,beveiliging camera, service groots Kan menig zaak een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordy 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg goede service, klantenservice meteen te bereiken en directe reactie. Bestelling was er voor 12 uur volgende dag.

Extra toelichting
Als je iets nodig hebt waarvoor je zekerheid wilt en goede service moet je hier zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oscar 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken, vergelijken, bestellen (incl. account aanmaken), betalen was zo gedaan! Ben tegen geen enkel probleem aangelopen en toelichtingen waren duidelijk in het hele proces.

Service
Niks op aan te merken.

Assortiment
Ik kon precies vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Engelfriet 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt er gemakkelijk winkelen.
Dit geld niet alleen voor in de winkels maar ook wanneer je via internet wat wilt bestellen.

Service
Vakkundig en behulpzaam personeel.
Er is altijd een oplossing te bedenken door het personeel hoe moeilijk dat ook is!

Assortiment
Een goed en uitgebreid aanbod met scherpe aanbiedingen!

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker willen aanbevelen aan iedereen!

Extra toelichting
Ik had een koffer bestelt van Samsonite. Het slot kreeg ik in eerste instantie niet aan de praat. Ik ben terug geweest naar de dichts bijzijnde winkel in Rotterdam (bij het Oostplein). daar heb ik het probleem voor gelegd. In eerste instantie lukte het de medewerker ook niet om het slot aan de praat te krijgen maar gelukkig waren er nog meer medewerkers die het wel voor elkaar kregen. Al met al een goede prestatie waardoor ik met een gerust hart op vakantie kon gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie C 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving, gemakkelijke registratie

Service
Snelle, correcte levering

Assortiment
Weinig keuze voor een Huawei Ascend G7, maar da's ook elders zo. Dan liever een iets "saaier" model van goede kwaliteit, dan een plastic covertje dat na een maand stuk is...

Aanbeveling
Collega's vroegen hoe de bestelling verliep, ze wisten bv. niet dat jullie ook fysieke winkels hebben en dat schept meer vertrouwen bij sommige mensen. Ik ben in elk geval fan :-)

Extra toelichting
De case is zoals hij op de site beschreven staat en van degelijke kwaliteit. Wat de screenprotectors betreft: ik had deze zomer 3 stuks gekocht via een andere site en 1 na 1 kwamen ze los. De afmetingen waren fout en er kwam vuil tussen. Ik merk nu al dat dit met jullie protectors niet het geval is, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop van Osch 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keus en ook voorradig. Producten goed te vinden en te filteren.

Service
De service vond ik bijzonder goed. Je wordt prima geïnformeerd over de voortgang van de bestelling. Maar ook de productvoorlichting op de website is uitstekend verzorgd.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Of eh....wellicht wel een 10! Prima website met veel voorlichting en ruime keus. Je voelt dat het goed zit!

Extra toelichting
Het was mijn eerste ervaring met een bestelling via CoolBlue, maar dat zal zeker niet de laatste zijn: voortaan eerst bij CoolBlue kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy Koekoek 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is i.h.a. logisch/handig opgezet aangaande zoeken en vergelijken. Bij de betaling moest ik soms goed lezen/kijken. Bij veel producten waren ook gebruikersreviews.

Service
Goed en deskundig geholpen. Zelfs kon ik de Raboscanner van een medewerker gebruiken.

Assortiment
Groot assortiment externe harde schijven qua grootte en prijs. Geldt ook voor TV's.

Aanbeveling
Vlot, vriendelijk en deskundig geholpen + het uitstekende assortiment.

Extra toelichting
In het kantoor te Rotterdam geweest voor het testen van hun nieuwe website. Ter plekke een bestelling gepleegd. De volgende dag keurig verpakt ontvangen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk en snel te vinden. overzichtelijk

Service
Goede communicatie, je wordt gelijk op de hoogte gehouden van de status van het product

Assortiment
wat wij zochten was er ook

Aanbeveling
Goede producten, goede en snelle service, goede communicatie. wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Toen mijn vraag niet binnen de gestelde 4uur beantwoord kon worden werd ik op de hoogte gesteld hiervan.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb tot nog toe kunnen vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rzeele 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super snelle levering. Goede informatie over het product. In ons geval een hp all in one printer. Het product was binnen 2 minuten aangesloten en werkend. Wij zijn als leken erg tevrede over ons product.

Service
Super snelle levering. Volgende dag al in huis.

Assortiment
Ruime keuze. Goede informatie en vergelijkings materiaal.

Aanbeveling
Top service en geeft juiste informatie aan over de producten. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Extra toelichting
Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sander van vuuren 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Had mijn NAS supersnel in huis. Bleek dat ik onnodig een SATA kabel had besteld. Coolblue geeft aan dat ik de kabel kan houden en zij direct het aankoopbedrag terugstorten. Geweldige service!

Extra toelichting
Top, volgende keer weer coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 11-09-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Zeer overzichtelijk, echter bij binnenkomst niet de mogelijkheid 'laptop'.

Service
Zeer vriendelijk en eerlijk.

Assortiment
Helaas zijn er echter enkele producten in de winkel zichtbaar, waardoor internetshoppen soms gemakkelijker is.

Aanbeveling
In verband met de goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jochum 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Direct krijg je een sms-je wanneer het geleverd wordt

Service
Ik had een fout email adres ingevuld. Toen is merkte dat ik geen factuur kreeg, kwam ik daar achter. Ik stuurde een mailtje naar klantenservice, kreeg direct reactie en ook heel adequaat. Zitten er duidelijk bovenop.

Aanbeveling
Snel en makkelijk, goede klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewitdelahaye 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Gemakkelijk te bestellen. Bovendien houdt de website je hele bestelgeschiedenis, inclusief facturen - bij. Die kan je dus op ieder moment raadplegen. Ongezien!

Service
Vandaag besteld, 's morgens geleverd! Perfecte verpakking.

Assortiment
Ruime keuze, met objectieve voor- en nadelen van het product. Soms met filmpje.

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen. Heb reeds meerdere keren bij Coolbleu besteld en ook a leen keer gebruik moeten maken van de garantie. Alles verliep voortreffelijk.

Extra toelichting
Product - een HP printer - makkelijk te installeren - die doet waarvoor hij dient. Goede prijs -kwaliteitsverhouding. Coolbleu was overigens de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
prima webshop

Service
snel en volledig

Assortiment
veel gezien, maar ik zocht 1 specifiek iets

Aanbeveling
ziet er goed uit, breed assortiment, snelle service

Extra toelichting
kom nog wel eens terug, denk ik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Goede zoekfuncties

Service
Je word van alle stappen op de hoogte gehouden via mail. Ook werd ik gebeld voor het nalopen van de bestelling ivm abonnement en dat is heel prettig verlopen.

Aanbeveling
Ik vind het een prettige shop en vooral veel leuke bijzaken, tijdens en na het bestellen. Zelfs de doos is voorzien van allerlei humoristische opdrukken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ivanski 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel even vanachter de pc, geen file, geen parking zoeken en geen tijd verloren

Service
Goede informatie en bevestiging

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Ikzelf kijk ook eerst hier voor ik elders kijk.

Extra toelichting
Gemakkelijk, zeer snel en voor een zeer correcte prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

schockaert 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk en gemakkelijk te raadplegen.

Service
De bestelling gebeurt vlot en de levering is snel. Bovendien is het leveringsproces gemakkelijk op te volgen.

Assortiment
Er is een ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Snelle levering zonder ons te moeten verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamanthaVL 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
heel makkelijk, vooral dat jullie zelf de betaling controleren en dat het "bakje" van de visa niet nodig is

Service
vlot geregeld, steeds op de hoogte via mail

Assortiment
er mag altijd meer in :) maar ik vond wat ik nodig had!

Aanbeveling
goeie website, overzichtelijk en stabiel, niet duur,
leuke samenwerking met mobile vikings! toppertje

Extra toelichting
Handig online shoppen - snelle levering - vlotte betaling zonder bakje - deal met mobile vikings

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel eenvoudig besteld, duidelijke info, overzichterlijk assortiment

Service
supersnel, voor middernacht besteld, morgen in huis (bij ons voor 11 uur)

Assortiment
niet te groot, goede extea info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews