coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2794 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Greta 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Rustig kiezen, gemakkelijk betalen, de volgende dag reeds gebruiken.

Service
Er was geen factuur en dus evenmin een garantiebewijs bij de levering. Werd onmiddellijk digitaal toegestuurd op mijn verzoek.

Aanbeveling
Klein foutje was het ontbreken van de factuur. Rest vlekkeloos verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

H Ros 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Beloofde artikel inderdaad op tijd in huis

Extra toelichting
Duidelijke en overzichtelijke artikelen met uitgebreide informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

matthijs 10-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
duidelijke website, producten makkelijk te vinden

Service
eenvoudig retourneren, retour zending blijkt echter onverzekerd tegen kwijtraken en/of schade

Assortiment
ruim assortiment, zowel in model als in prijs

Aanbeveling
wegens de slechte ervaring met retourzending (apparaat was vlgs Coolblue tijdens vervoer beschadigd (barst in glazen deur). Het is voor consument niet te controleren of en waar het beschadigd heeft plaats gevonden.

Extra toelichting
In april 2015 Inventum combimagnetron gekocht, in december 2015 was het mechanisme van het draaiplateau kapot. REtour gezonden naar Coolblue, vlgs Coolblue is onderweg het ruitje gebarsten (en wat dan nog, met een barst kan het toch gewoon werken?) en is het draaimechanisme niet meer te repareren. Boden tegemoetkoming van € 29 aan op een aanschaf van € 170, een karige tegemoetkoming. meerdere producten bij Coolblue gekocht, had mede daarom op betere service gerekend. Nieuwe combimagnetron aangeschaft bij andere online leverancier. Voor ons geen Coolblue meer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 10-01-2016

Beste Matthijs,

Vervelend dat u deze ervaring heeft. Onze kosteloze retour is, inderdaad, onverzekerd. Wel is het zo dat wij, mits u een afgiftebewijs heeft, garant staan voor kwijtraken.

Vervoersschade ligt net iets anders. Net als dat het voor u moeilijk te zien is waar de beschadiging heeft plaatsgevonden geldt dat ook voor ons. We kijken daarom altijd na of de doos ook beschadigd is. Als er ook schade aan de doos zit dan is het vervoersschade en kijken we altijd tot in hoeverre we daarin mee kunnen denken aan een oplossing.

Op het moment wanneer een artikel fysieke schade heeft en er geen andere sporen van onzorgvuldigdheid gevonden kunnen worden op de verpakking, dan kunnen we dat, helaas, niet. Dat zou immers betekenen dat mensen hun beschadigde producten alsnog opsturen en de vervoerder de schuld kunnen geven van de schade.

Beschuldigen wij u daarvan? Absoluut niet, we beschuldigen niemand daarvan, maar we gaan wel op die manier om met schade. Het is daarom soms nuttig om foto's of dergelijke te maken van een product voordat u het opstuurt, of te besluiten toch het toestel verzekerd op te sturen. U maakt dan, inderdaad, kosten, maar u heeft wel de zekerheid dat als er iets gebeurt dat u kunt terugvallen op de verzekering.

Als laatste optie kunt u ook het toestel langsbrengen in een van onze winkels. We hebben helaas niet in elke stad een winkel beschikbaar maar hebben er wel voor gezorgd dat we centraal liggen en het dus voor iedereen mogelijk moet zijn om langs te komen. Gaat het om héle grote producten? Dan halen we die vaak ook op.

Het is spijtig dat u deze ervaring heeft, desondanks hopen we dat u ons in de toekomst weer eens komt bezoeken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

ahwizard 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je krijg wat je vraag lekker thuis gebracht

Assortiment
ik heb nog altijd gevonden wat ik nodig heb

Aanbeveling
snel gemakkelijk wat ik wil krijg ik voor een goede prijs thuis bezorgt uit deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanny 10-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooie, duidelijke overzichtelijke website.

Service
Deed wat beloofd werd. Snelle levering.

Assortiment
Keus genoeg.

Aanbeveling
De website in combinatie met snelle service en betrouwbaarheid in het hele proces van bestellen, en afleveren, is top.

Extra toelichting
Had al eerder wat gekocht bij coolblue en de betrouwbaarheid van deze webwinkel had ik onthouden. Zodat ik er nu een afwasmachine heb gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel handig een coolblue winkel in je buurt, gamakkelijk om iets zelf af te halen en daar te kunnen betalen veiliger kan toch niet, gewoon bestellen en de dag nadien ophalen.

Service
service echt heel goed, hhel vriendelijk onthaal en erg behulpzaam, niet verder zoeken om iets te bestellen ik vindt coolblue gewoon top en classe service.
het is wel nog maar de eerste keer dat ik daar iets bestel en afhaal daarom een 9 maar heb vol vertrouwen op de volgende keren voor mijn aankoop waarschijnlijk wordt dat een 10 wie weet?

Assortiment
gewoon na mijn eerste indruk veel keuze!

Aanbeveling
ik vindt geen negatieve opmerking over de winkel na mijn eerste bezoek en bestelling!

Extra toelichting
Doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berrie 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles zeer overzichtelijk

Service
Levering makkelijk te volgen

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Super snelle levering

Extra toelichting
Is voor mij de eerste keer bij Cool Bleu, maar ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SCM Hartstra 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpele navigatie met veel filter mogelijkheden

Service
pakket werd bezorgd in het tijdvenster dat ik zelf had gekozen.

Assortiment
ruime keuze uit verschillende modellen en prijsklassen

Aanbeveling
bestelling, betaling en levering was perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mika 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Vrijdag nacht besteld, geleverd op zondag, en zeer goed ingepakt voor transport
Alles zoals belooft

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel keuze, gemakkelijk te vinden artikels, goede product omschrijving, goede prijs

Extra toelichting
super content!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nicolas 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keuze, betaling enz ging heel vlot

Service
Levering ging heel vlug

Assortiment
Niet alle producten van de merken beschikbaar

Aanbeveling
Niemand is perfekt ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

tine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er zijn veel producten, maar je kan ze gemakkelijk vinden via de verschillende sub-categorieën. Handig!

Service
Steeds op tijd.
Fijn dat er ook levering mogelijk is op zondag.
Komt goed van pas bij last-minute, maar dringende aankopen.

Assortiment
Er is al veel, maar er kan nog altijd iets bij!

Aanbeveling
Ik heb al vaker zaken besteld bij Coolblue en ben tot nu toe altijd erg tevreden geweest. Zowel over de kwaliteit, service als levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Philips 48 inch flatscreen 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede keuzemogelijkheden.

Service
Uitstekende begeleiding begeleiding in het leveringsproces

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gwoon zeer goed, en snel

Extra toelichting
Zeer goede en betrouwbare site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hubert 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles precies vlgs afspraak.

Aanbeveling
meerder bestellingen gedaan. prima geregeld.
eenmaal gebruik (moeten) maken van de garantie. prima geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MRianne 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Omdat ons hele interieur in vlammen opgegaan was,kozen we voor coolblue... Veel tegelijk geregeld en zo snel besteld en bezorgd . Heerlijk

Service
Vooral de communicatie is prima.

Assortiment
Veel variatie , veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lspd 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Vlotte bestelling, alles mooi uitgelegd en het verliep zoals beschreven werd.

Service
Beloofde service werd perfect nageleefd.
(laat op de avond besteld, volgende ochtend al in huis)

Assortiment
Vrij uitgebreid, kan soms nog iets uitgebreider (maar dit zal andere moeilijkheden meebrengen, dus al bij al wel in orde)

Aanbeveling
Vrij uitgebreid aanbod, goede service en goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lieven Van Gysegem 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Correcte levering volgens de voorgeschreven waarden en normen van Coolblue .

Aanbeveling
Blijven verbeteren in service en aanbod.
Opvolgen van concurrente bedrijven, aangaande in prijs en aanbod.
De beste prijs en correcte levering als doelstelling bereiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is overzichtelijk, goede duidelijke informatie bij de producten.

Service
Er is een snelle mailing. Je weet direct waar je aan toe bent of wat de status is van de bestelling.

Assortiment
Naar mijn idee is er een breed assortiment, je kunt via 1 site, coolbleu,in heel veel verschillende categorieën artikelen bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robins 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Fijne webshop alle info beschikbaar

Service
Binnen gezet zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig bestellen, correcte informatie over afhandeling van levering en betaling

Service
bij problemen steeds correct te woord gestaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wauters tania 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoeft enkel maar op de pc een keuze maken, geen drukke wegen, geen parkeerplaats zoeken en véél tijd uitgespaard hé !

Service
zéér super, ik had mijn produkt al de volgende dag! gewoonweg super !

Assortiment
voor mij ook hier een 10, ruime keuze met bij elk artikel de nodige uitleg !

Aanbeveling
een 10 natuurlijk ! ik heb ondertussen voor mijn product al "reclame" gemaakt, mij gaan jullie zeker nog terug "zien" bij het aankopen van artikelen ! super winkel, kan Mediamarkt niet aan tippen qua service !!!

Extra toelichting
ik ben zéér tevreden van mijn artikel en de snelle service, doe zo verder ! ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franneke53 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site, s'avonds in je luie zetel bestellen, volgende dag geleverd. Ik kies steeds voor " ophalen in een postpunt"=afhalen wanneer het mij past

Assortiment
Grote keuze, zeer goeie merken aan goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte, duidelijke website; zelfs de productreviews hoef je niet via YT te zoeken, maar staan gewoon op hun site.

Service
Top!

Aanbeveling
Erg goede winkel, met briljante details om de klant tevreden te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Super, netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Er was een handstofzuiger die ik ook graag had gekocht maar jammer genoeg niet beschikbaar bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ton koppens 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Product was oke,maar te ingewikkeld voor de persoon waarover dit gekocht was

Aanbeveling
product geretourneerd waarna het aankoopbedrag binnen 2 dagen weer terug geboekt was,pluim voor de afhandeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JensD 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de categorieën was het product zeer snel te vinden, het bestellingsproces ging ook zeer vlot en gemakkelijk.

Service
Een zeer goede service. Het pakketje werd zoals beloofd de volgende geleverd.

Assortiment
Zeer veel keuze in verschillende producten, alleen is de keuzen de minder bekende merken gering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Es1970 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Altijd goede info

Service
Duidelijk wat de status is van a tot z

Assortiment
Goed en groot aanbod

Aanbeveling
Ik koop nergens anders meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 09-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Super service s.avonds besteld andere dag in huis .netjes geleverd op zolder gezet en oude wasmachine mee genomen

Service
Doen wat jullie beloven

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Echt super nette jonge mensen die komen afleveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk om te bestellen en te betalen

Service
ik heb mijn stomer van karcher besteld na23u30 en de volgende morgen om 11u was hij besteld door onze dagelijkse postbode

Assortiment
mischien wel teveel keuze

Aanbeveling
het is de eerste keer dat ik er iets koop en alles vierliep perfekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heldere enduidelijke website die gemakkelijk te bedienen is

Service
Op Nieuwjaarsdag besteld (vrijdags) en toch bezorgd op Zondag 3 januari.

Assortiment
Beperkt assortiment vergeleken met bijvoorbeeld bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Willem Van den Bremt 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Slechts twee verkooppunten in België.

Service
Prima info zowel voor aankoop als erna indien nodig.

Assortiment
Voor mij zeker voldoende en zeer scherp geprijsd.

Extra toelichting
Via een telefoontje met een verkoper bij Coolblue wat bijkomende inlichtingen gevraagd en deze keer de hartslagmeter Sigma PC 25.10 besteld. Zoals steeds onberispelijke en snelle bezorging en vooral heel goeie info na verkoop indien nodig. De hartslagmeter vrij gemakkelijk ingesteld, basistoestel met mogelijkheid tot instellen van de hartslagpercentages, ook gemakkelijk te installeren op de fiets en vooral belangrijk, als senior, goed leesbaar zonder leesbril.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonnes 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk selectie gemaakt van witgoed door naar de top 10 lijsten te kijken.

Service
Alle artikelen waren op voorraad. Wij hebben op een dinsdag de bestelling geplaatst en als voorkeur zaterdag opgegeven. Helaas krijgen we het pas de week erop, op een woensdag. Beetje jammer dat ze adverteren dat je het de volgende dag kan krijgen als je wil, terwijl ze het bezorgen uitbesteden aan exchange logistics die een compleet ander idee heeft.

Assortiment
Enorm veel keuze

Aanbeveling
Alles super, helaas moet ik heel lang wachten op iets wat ik gelijk al nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Mathieu B 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke afrekining en vlot om een bestelling te plaatsen.

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Veel keuze in verschillende categotieen, moest wel even wachten tot het product dat ik wou binnen was want er was niet een bepaalde datum.

Aanbeveling
Alles is goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BV 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlot te bestellen bij

Service
Vlotte levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Perfect verloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melvin 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede service van coolblue
Snel geleverd kan er simpel weg niet over klagen. En ook nog is heel leuk hoe ze de doos hebben ingericht met oefeningen om de doos op te tillen, en als dat te makkelijk is volgende keer een zwaarder pakketje te bestellen;).
Leuk gedaan!

Service
Vandaag bestelt is morgen in huis. Wordt vroeg in de middag geleverd. Zeer goed.

Aanbeveling
Bij je eerstw bestelling een gratis cadeaubon van €5. Als ik de volgende keer een product koop kijk ik als eerste bij coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har Roozen 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en gebruiksvriendelijke website!

Service
Snel en vakkundig telefonisch te woord gestaan.

Assortiment
Alle gangbare modellen op voorraad!

Aanbeveling
Geen verrassingen en snelle levering.

Extra toelichting
Absolute zekerheid!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJdeBoer 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede informatie

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Gezellige benadering klant

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Makkelijk bereikbaar en zinnige antwoorden

Assortiment
Ze hebben haast alles

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lex 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele goede website, met alle info die je nodig hebt.

Service
1x een probleempje gehad met een defect, werd direct vervangen.

Extra toelichting
Coolblue maakt kieskeurig vrijwel overbodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website ziet er overzichtelijk uit en ik vond snel het product wat ik zocht. Bestelprocedure ook erg gemakkelijk!

Service
Artikel was niet op voorraad, waarna wij vervolgens direct een e-mail kregen met de keuzemogelijkheden (geld terug, wachten op artikel etc.) Hierbij de vraag gesteld wat de levertijd ongeveer was, dag hierna meteen reactie dat zij het niet wisten. Een week erna kreeg ik al een e-mail dat het product op voorraad was en de dag erna had ik het in huis! Top!

Assortiment
Ruim assortiment! Hiervoor was ik alleen bekend met andere websites, want ik had niet verwacht dat ze zoveel producten zouden aanbieden. Ik zal dus zeker vaker deze website gaan bezoeken!

Aanbeveling
Gemakkelijke website met scherpgeprijsde producten!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

peer 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Volgende dag in huis. Je wordt op meerdere momenten op de hoogte gehouden van de status van de levering. Apparaat wordt aangesloten, oude wordt meegenomen. Prijs is goed. Erg duidelijke en grappige algemene voorwaarden.

Service
Zie vorige antwoord.

Assortiment
War wasmachines betreft prima voor wat dr prijsklasse waarin ik zocht.

Aanbeveling
Er is niks mis mee en service is prima. Vooral handig als je snel iets nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eerlijk en betrouwbaar 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was voor mij de eerste keer dat ik op deze website een product bestelde. Met de huidige ontwikkelingen over de fraude die er met de web aankopen zijn was ik toch wat terughoudend. Omdat ik wist welk product ik wilde bestellen vond ik de het gebruik van deze site zeer makkelijk en de afhandeling van betalen was ook een "makkie".

Service
Je besteld en betaald je product en de volgende dag krijg je het product geleverd. Je mag zelfs bepalen waar je het product kan laten afleveren.

Assortiment
Heb niet echt naar andere producten gekeken omdat ik precies wist waar ik naar zocht. Maar mijn vluchtige blik op de site geeft mij een overzichtelijke en duidelijke indruk.

Aanbeveling
Verzendkosten waren niet van toepassing en de leversnelheid heeft mij over de streep getrokken. Hier zal ik zeker mijn volgende inkopen weer doen. Zeer betrouwbaar!!

Extra toelichting
Ga op deze voet verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tine84 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten eenvoudig te bekijken

Service
Snelle,correcte levering

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arthur 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Woensdagavond besteld, donderdagmiddag in huis.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Goede webshop met goede service. Maar de prijzen zijn iets duurder als gemiddeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel snel bij de deur bezorgd.

Service
Het werkt makkelijk en snel.

Assortiment
Er is veel te krijgen maar niet alles wat ik zocht, maar verder een prima assortiment!

Aanbeveling
Snelle en goede levering die ook nog helemaal gratis is!!Prima site om nog eens wat te bestellen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marloes 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product was makkelijk te vinden en een duidelijke omschrijving van het product.
Bestellen was duidelijk.i

Service
Service is prima!
Zaterdag besteld en keurig op zondag geleverd. Netjes binnen het aangegeven tijdsbestek.

Assortiment
Prijs lag lager dan meeste winkels. Snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balegno 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Heel snelle en stipte levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snel, stipt en correct. Wel niet altijd de beste prijs helaas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirando 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet ingewikkeld heel simpel

Service
Zeer snel !

Assortiment
Diverse keuze , nauwkeurig beschrijving

Aanbeveling
voorbeeldige winkel zo zou er nog moeten zijn

Extra toelichting
Een aan te raden! winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leontine 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
alles is duidelijk en overzichtlijk

Service
snel en goed

Assortiment
veelal alles op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karin 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Blijft goed op de hoogte

Assortiment
Heb alleen naar de wasautomaten gekeken en dat was in principe voldoende.

Aanbeveling
Goede website, duidelijke informatie, snelle levering, goede service.

Extra toelichting
Ik had n tip gekregen om eens op Coolblue te kijken omdat er oa snelle levering zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Germy 09-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
ongelooflijk snelle levering met duidelijke info

Assortiment
Niet zo ver gekeken, had mijn product al snel gevonden

Aanbeveling
Komt zeer betrouwbaar over

Extra toelichting
GEEN GEDOE met COOL BLUE, prima en zo hoort het !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews