coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Justin 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super te woord gestaan, ook de mogelijkheden van verschillende machines goed geholpen.

Service
Extra'tje gekregen bij de levering en een persoonlijke handgeschreven kaart na de levering van Jeffrey van Coolblue. Wat een geweldig bedrijf! Woensdag 21.00 uur besteld, donderdag 13.00 uur in huis.

Assortiment
Altijd ruimte voor meer aanbod ;)

Aanbeveling
Na een zeeeeeeer slechte ervaring met BCC, een verademing om met Coolblue in zee te gaan. Super service gericht en doen net wat meer voor de koper.

Extra toelichting
Ik raad iedereen aan om te bestellen via Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

suus 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, afleveren zoals het jou uitkomt

Service
Binnen 24 uur kapot product retour en geld terug.

Assortiment
Ruime keuze, nieuwste modellen vooruit te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DN 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de luie stoel een dag later in huis en geinstalleerd

Service
Via WhatsApp contact leggen voor vragen; helemaal goed. Aflevering erg goed. Bij aflevering keurige korte instructie

Assortiment
Voldoende machines in assortiment en de site is ook voldoende om goede keus te kunnen maken

Aanbeveling
Zie onder

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken, perfect! Keurig geholpen met aanschafkeuze (via WhatsApp contact leggen vind ik top) en de bezorging was vroeg, maar erg vlot, netjes en met keurige bezorgers (keurig voorgesteld, korte uitleg etc). Top is het ook dat het apparaat naar zolder wordt gebracht, daar wordt geïnstalleerd en dat de oude wasmachine ook vanuit daar weer wordt meegenomen door de mannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
duidelijke en gebruiksvriendelijke website

Service
snelle levering, zelf bepalen waar en wanneer je je bestelling afhaalt als je niet thuis bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen gaat lekker snel

Service
Je kan je pakketje volgen en bij mij kwam er te staan dat het pakketje geleverd was, wat niet gebeurd was. Coolblue gebeld er er werd gelijk actie ondernomen.

Aanbeveling
Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elke Geeroms 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoe gemakkelijker kan nog. Bestellen en volgende dag reeds geleverd.

Service
Idem qua gemak. Goed verpakt en snelle service

Assortiment
Groter kan niet

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handige site en alles werkt hoe het zou moeten werken naar mijn mening

Service
Eenmaal een kapot product gehad werd direct geholpen, nadat ik ze opgestuurd had. De vergoeding die ik kreeg was zelfs hoger dan t werkelijke product.

Assortiment
Hebben in sommige categorieën niet heel veel keus zoals de niet in ear phones, maar voor de rest hebben ze ongeveer alles echt top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

René Ghys 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles via PC

Service
zondagavond besteld, maandag met de ochtendpost geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super handig zelf beslissen wanneer en waar je je product ophaalt of desgewenst thuis laat bezorgen

Assortiment
Ruime keuze voor iedere portemonnee wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede selectiefilters voor laptops

Service
Tot 23:59 bestellen en toch de volgende dag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masofdisas 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gaat makkelijk is overzichtelijk en duidelijk.

Service
Niets gaat te ver om je een glimlach te bezorgen.

Assortiment
Groot assortiment, weinig kan je er niet krijgen.

Aanbeveling
Bestel hier met liefde alles wat ik kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie van den Berge 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
heel makkelijk en snel bezorgd

Assortiment
heel goed

Aanbeveling
je hoeft er de deur niet voor uit

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site met veel info

Service
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van de bestelprocedure.

Assortiment
Heel uitgebreid

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel en duidelijk. Overzichtelijk wat bijpassende producten zijn.

Service
Snelle service en je krijgt het idee dat ze ook weten waar ze over praten.

Assortiment
Sommige producten zijn tijdelijk niet leverbaar, die ik elders wel te koop zie maar voor de rest is het assortiment zeer groot.

Aanbeveling
Hele fijne winkel. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en makkelijk te doorzoeken webwinkel; toezeggingen over levertijd worden nagekomen

Service
prettig dat er ook fysieke winkels zijn; deze hebben een professionele uitstraling

Assortiment
veel keuze tegen goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Visser 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Correcte en vlotte levering
Prima en dat binnen 24 uur.

Service
Keurig de nodige info gekregen via klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charlotte 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de bank je keuze maken, en daarna kan zelf kiezen wanneer je het bezorgd wil hebben.

Service
Ze laten de dag ervoor weten hoe laat ze komen, met een tijdsbestek van 1 uur. En een half uur vantevoren bellen ze nog even dat ze eraan komen. En ook erg prettig: De wasmachine wordt aangesloten. Eerste programma laten ze draaien en de oude wordt netjes weer mee terug genomen.

Assortiment
Genoeg keuzes voor mij

Aanbeveling
Een klein dingetje, want eigenlijk ben ik gewoon dik tevreden, ze zeggen dat ze altijd binnen een half uur reageren op via Facebook en de app. Dit duurde bij langer. Ongeveer een uur. Ze verontschuldigen zich wel dat het wat langer duurde.

Extra toelichting
Al vaker hier wat gekocht. En nog nooit problemen gehad. Top winkel, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie DE HERT 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Veel grotere keuze dan elders

Aanbeveling
Correct!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit.

Service
Prima

Assortiment
Heel groot assortiment

Aanbeveling
Ging allemaal snel en soepel

Extra toelichting
Prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Hendriksen 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel klantvriendelijk, fluitje van een cent

Service
Zeer snelle levering, zelfs in het week-end binnen 24 uur

Assortiment
makkelijk te vinden, precies wat ik zocht

Aanbeveling
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Gnodde 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website helpt goed om snel een kleine selectie te krijgen.

Service
Snelle levering. Duidelijke infformatie. Netjes geplaatst en oude machine mee terug.

Assortiment
Aanbod is ruim voldoende

Aanbeveling
Snel duidelijk en makkelijk. Zelfs in het weekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannus 24-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website en klantvriendelijk opgezet

Service
Uitstekende service. Wasmachine besteld en werd gratis geleverd en geplaatst. Kapotte wasmachine werd gelijk meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Limpt 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere informatie en een breed assortiment.

Service
Na een klacht werd ik zeer snel en correct op de hoogte gebracht en gehouden van het vervolg van mijn bestelling.

Assortiment
Vrijgezel alle grote merken zijn op voorraad en ze worden geïntroduceerd in duidelijke taal waar ik iets mee kan.

Aanbeveling
De speelse uitstraling van website en papieren media dekken precies de lading: Cool Blue weet dat ze een stevige speler is op de internetmarkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K de Korte 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website en het hele bestelproces was duidelijk.

Service
Levertijd was gewoon goed, het pakketje kwam tijdig aan.

Assortiment
Ruime assortiment met leuke aanbiedingen hier en daar (tevens het punt voor mij om hier iets te bestellen door die aanbieding).

Aanbeveling
Eerste keer dat ik bij Coolblue heb besteld en het bevalt goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
prima keuzemenu dat werkt.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Niet in de winkel geweest maar de webwinkel is compleet genoeg met een prima prijs/assortiment verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

JasperJ 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is te vinden en de zoekcriteria zijn te filteren. Zo hoef je uiteindelijk niet door 10 pagina's met resultaten.

Service
Leverdatum wordt waargemaakt en orderproces is goed te volgen.

Assortiment
Veel keuze, al mag het natuurlijk altijd breder.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap Verhoef 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwestie van zoeken en vinden. Ze hebben alles.

Service
Coolblue is zo snel op facebook, daar kan de nepklantenservice niet eens op gaan wachten.

Assortiment
Wat ik al zei, ze hebben alles

Aanbeveling
Ik heb 1 keer een probleempje met een bestellig gehad en die was binnen een uur getackeld. Alles voor een glimlach, bij mij is dat gelukt. Keer op keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel-w 23-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Bestelling ging gemakkelijk

Service
kreeg veel te laat een mail en heb nu 2 vrije dagen verspild.

Aanbeveling
door late communicatie zit ik zonder toestel en ben 2 vrij dagen kwijt

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2016

Geachte,

We vinden het zeer vervelend om te lezen dat u uw bestelling nog niet hebt ontvangen. We willen graag uitzoeken wat er precies aan de hand is. Mocht u dit willen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, telefoon of onze Social Media kanalen. Wij willen graag kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Marco 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere, goed werkende website

Service
Nog niet nodig gehad, maar op Twitter snel antwoord

Assortiment
Het lijkt een oneindig assortiment

Aanbeveling
Wat moeten we zonder Coolblue?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is makelijk om een product te vinden dat voldoet aan je eisen.

Service
Bestelling komt de volgende dag aan, het is duidelijk wat er met de bestelling gebeurt

Assortiment
Meer dan genoeg, er is iets voor iedereen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oldeman 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
uitstekend

Assortiment
niet alle merken beschikbaar

Aanbeveling
positief

Extra toelichting
meer merken aanbieden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Thijme Droste 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke en makkelijke website.

Service
Service was top. Vandaag besteld morgen in huis.

Assortiment
Ruim aanbod aan producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SH 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim assortiment en voldoende keus.

Service
Bijzonder goede service, zowel met bestellen als bij het afleveren van de producten.

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Een goede wijn behoeft geen krans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een ruim assportiment onder je vingertoppen.

Service
Heel snel geleverd, zonder poespas of verzendkosten.

Assortiment
Ruim en 'up to date'.

Aanbeveling
De eerste kennismaking met Cool Blue en een zeer aangename.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

han van den Reek 23-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Extra toelichting
ik heb een gruwelijke hekel aan onzinnige mailtjes ,dat maakt voor mij dat ik niets meer bij coolblue koop in de toekomst

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2016

Beste meneer/mevrouw van Reek. We vinden het zeer vervelend om te lezen dat u onze mailtjes vervelend vind. Het is mogelijk om u af te melden voor onze nieuwsbrief. Mocht u ook minder reclame van ons willen zien, dan kunt u zich afmelden via: https://www.coolblue.nl/retargeting. Mocht u nog verdere vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Gerard 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk en gebruiksvriendelijke site

Service
Keurig volgens afspraak geleverd

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Simpelweg top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dimitri bouckenove 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zeer tevreden

Service
Snelle service niets op aan te merken

Assortiment
Super groot assortiment en alles aan een goede spot prijs

Aanbeveling
Ik zal zeker en vast deze winkel aan beveelen

Extra toelichting
Super snelle levering dik OK !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product is gemakkelijk te vinden en duidelijke uitleg.

Service
Snelle en goede levering. Duidelijkheid over tijdstip van bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jos 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nvt

Service
nvt

Assortiment
nvt

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
Cool blue is een uitstekend webwinkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasStolk 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagavond om 22:00 besteld, volgende dag om 12:00 zat ik tv te kijken.

Service
PostNL had mijn tv vernietigd, zichtbare schade aan de doos waarschijnlijk laten vallen. Ik kon de volgende dag gelijk een nieuwe tv komen halen in de winkel.

Assortiment
Veel accessoires voor de producten die ze hebben, met extra korting als je ze samen besteld.

Aanbeveling
Erg behulpzame werknemers, zowel aan de telefoon als in de winkel. Overzichtelijke webshop en mooie/uitnodigende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht en duidelijk in recensies over het product

Service
Snelle levering voor 12 uur snachts bestellen is echt de dag erna netjes in huis

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Sommige informatie bij de producten wijkt af (bij ons een afmeting) ik heb dit gemeld en het gaat aangepast worden dus ik hoop dat dit zo is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogerheiden 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis kopen ben ik aan gewend

Assortiment
M.i. compleet

Aanbeveling
Gewoon goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholle 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellingen zijn simpel en duidelijk. Alles is snel te vinden in de webshop.

Service
Zeer snelle leveringen. Vragen krijgen direct een antwoord.

Assortiment
meer keuze zou welkom zijn

Aanbeveling
Bij een 10. Meer keuze in merken (amazon als voorbeeld) en het zal een 10 worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Youri 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker thuis op de bank shoppen op een goede overzichtelijke site. Makkelijker wordt het niet.

Service
Op vragen wordt zeer snel gereageerd. Bestellen kan tot 23.59 om de volgende dag de producten in huis te hebben. Het bestel process is snel en de info op de site duidelijk.

De bezorgers hebben ook echt een glimlach op het gezicht,zijn enthousiast, zeer correct, duidelijk en laten je met een goed gevoel over het bedrijf achter. Ik heb een dergelijke service bij een "echte" stenen winkel nog nooit meegemaakt.

Assortiment
Er zijn nog wat producten die ik graag in het assortiment had willen zien. Maar het huidige assortiment is zeer ruim.

Aanbeveling
Super service. Super concept. Leuke grapjes op de site en in boekjes. Levering is super. Eigenlijk slaat hun slogan de spijker op zijn kop: Alles voor een glimlach. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs.

Extra toelichting
Na meerdere teleurstellingen in echte winkels gehad te hebben mbt de informatie die ik kreeg, het gebrek aan enthousiasme en de slechte levering ben ik maar eens op zoek gegaan naar een goed alternatief. Hierbij kwam ik bij Coolblue uit. Coolblue zou zomaar eens de reden kunnen zijn dat nog meer electronica ketens failliet zullen gaan. Ze doen ongeveer alles beter, met een betere prijs en met een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van L 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verloopt zonder achteraf gezanik

Aanbeveling
Ik geef nooit een tien

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MegaMad 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel naar gewenste product, makkelijke bestelprocedure.

Service
Besteld op zaterdagavond, volgende ochtend (zondag, vaderdag) geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jane 22-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen

Algemene score

6,8

Gemak
Gewoon,maar niet veel show modellen,wat jammer is.

Service
Ondanks alles was de service goed.

Assortiment
Vond het assortiment in de winkel zeer weinig.

Aanbeveling
Ik had een vaste huis telefoon uitgezocht en ben naar de winkel gegaan,om het te bekijken hoe hij in de hand ligt e.d is voor mij van belang,maar helaas konden ze mij het niet laten zien,want het was niet in de winkel en er is ook geen show model ,waarvoor ik wel voor kwam,ik vindt dat er in de winkel zeer weinig show modellen zijn,ik zou graag van ieder merk er een in de winkel zetten.Men wil dat van dichtbij zien en voelen,wat normaal is.ik moest naar een concurrent om het te bekijken die het wel als show model had staan,maar omdat ik weet dat cool blue service goed is ben ik weer terug gegaan en het toch om die redenen bij cool blue gekocht,de meesten zouden niet weer komen,want de prijs is n.l het zelfde,dat is mijn reden van een minpunt.Ben dan ook voor niets eigenlijk naar de stad gereisd.

Extra toelichting
Ik vindt cool blue een goede aanbieder,maar soms moet je dingen even echt zien en voelen voor je het koopt,is belangrijk,daarom zou ik cool blue aanraden om van ieder merk een show model neer te zetten in de winkel,want de concurrent is dicht bij voor de zelfde prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Remco 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is de beste website die ik ken voor webshops, Het is gratis bezorgd ook op zondag ! En de service via whatsapp WoW Nice ! Alleen vindt ik wel dat ze veel mailtjes sturen maar dat kan ik ook natuurlijk uitzetten 😅

Service
Nice via whatsapp support WoW

Assortiment
Heel veel spullen echt een top winkel

Aanbeveling
Nice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eriksinkeldam 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk artikel te vinden

Assortiment
Alles kan je bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews