coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mathieu Tacken 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig overzichtelijk duidelijk

Service
Betrouwbaar, Goed eerlijk en service met hoofdletters

Assortiment
Kwaliteits producten met een ruim en compleet assortiment

Aanbeveling
Kwaliteit goeie producten goeie prijs en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zaterdagavond besteld, zondagmorgen 10u geleverd, beste levertijd ever :-)

Service
Zaterdagavond besteld, zondagmorgen 10u geleverd, beste levertijd ever :-)

Assortiment
Smarphone Sony xperia M5 niet beschikbaar in België, wel bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke zoekfunctie met goed overzicht van gezochte producten

Service
Prima service. Bestelling op zaterdag en op zondag aan huis geleverd in België.
Je krijgt een mail met bevestiging van je aankoop en overzicht van levering.
Heel fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Hel erg overzichtelijk en duidelijke productomschrijving.

Service
Dit heb ik nog nooit meegemaakt, levering niet alleen binnen 24 uur maar ook nog eens op zondag!

Assortiment
Ruim aanbod om de voor mij relevante keus te kunnen maken en ook nog eens voor een scherpere prijs dan de concurrentie.

Aanbeveling
Superservice, ruime keus.

Extra toelichting
Top! Volgende keer: Gewoon weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LK 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
voor ieder product een uitgebreid keuzemenu en goed vergelijkingen te maken

Service
tijdens het bestellen nog contact gehad met de klantenservice om 22:15 uur, vriendelijke jongeman aan de lijn met een een duidelijk antwoord. De producten werden zoals beloofd afgeleverd op 9 hoog!

Assortiment
ruime keuze in producten tegen een goeie prijs

Aanbeveling
goede service, ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lennartw 05-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
De oplaadkabel van mijn iPhone ging kapot afgelopen zaterdag, snel een nieuwe in huis halen dus. Na bestelling op zaterdagavond, zou de kabel afgelopen zondag tussen 12:55 en 14:55 bezorgd worden. Gedurende dit tijdsbestek gewacht op de bezorging. Rond 15:30 toch maar de hond uit gaan laten, die erg nodig uit moest. Om 15:40 stond echter de bezorger voor een dichte deur en werd de kabel weer meegenomen. Enfin, kan gebeuren; maandag weer een kans. Via PostNL kan een bezorgmoment voor de volgende dag gekozen worden, gezien een etentje buiten de deur om 20:00 uur kwam het tijdsbestek tussen 17:30 en 19:30 perfect uit. Helaas om 19:45 nog geen pakket, dan toch al enigszins teleurgesteld. Bij thuiskomst een briefje van de bezorger, volgende dag (dinsdag) kan je het pakket ophalen bij een PostNL-Punt vanaf 15:00. Om 16:30 sta ik bij het PostNL-Punt voor het pakket, je raad het al, geen pakket. Via track & trace het pakket opgezocht en wat blijkt; pakket is weer terug in het sorteercentrum van PostNL en wacht op sorteren! Het verwachte bezorgmoment, niet op mijn huisadres maar op het PostNL-Punt, is onbekend. Met dit verhaal de klantenservice van coolblue gebeld. Nu was mijn verwachting dat coolblue, dat pretendeerd zeer klantvriendelijk te zijn, dit goed zou oppakken en een passende oplossing zou bieden. Het eerste contact was aangenaam, er werd aangegeven door de klantenservice dat er meteen een onderzoek ingesteld zou worden. Ik zou even in de wacht gezet worden om tot een passende oplossing te komen. Na enkele momenten weer contact met de klantenservice medewerker. De uitkomst van het onderzoek moet afgewacht worden. Ze wisten niet bij coolblue wat er met het pakketje zou gebeuren; blijft het liggen op het sorteercentrum, wordt het terug gestuurd naar coolblue of wordt het overgebracht naar het PostNL-Punt. In het geval dat het terug gestuurd wordt naar coolblue zou de bestelling dan pas geannuleerd worden en een nieuwe bestelling geplaatst worden. Dit zou betekenen dat de kabel donderdag (!) bezorgd zou worden, mits er niks fout gaat natuurlijk. Het pakketje kan ook terug gestuurd worden naar het PostNL-Punt, waar ik dan op woensdag, binnen de openingstijden, wederom naartoe moet om het pakketje op te halen. Hierop was mijn suggestie; stuur een nieuwe kabel op, en kijk vervolgens wat er met het initiële pakket aan de hand is en wat daarmee gaat gebeuren. Dan heb ik in ieder geval op woensdag (!) de op zaterdag bestelde kabel, ben ik nog enigszins een tevreden klant door de adequate opvolging van de klacht.
Dit was echter niet mogelijk, ik moest het onderzoek maar afwachten en verder konden ze mij niet verder helpen.
Coolblue, jullie zijn hierbij een klant verloren en ik zal jullie absoluut niet meer aanbevelen.
Ik heb nog nooit zo'n slechte klantervaring gehad met zo weinig probleemoplossend vermogen van een dergelijk grote organisatie.
Groet,

Aanbeveling
Coolblue, jullie zijn hierbij een klant verloren en ik zal jullie absoluut niet meer aanbevelen.
Ik heb nog nooit zo'n slechte klantervaring gehad met zo weinig probleemoplossend vermogen van een dergelijk grote organisatie.
GroeT

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 06-07-2016

Beste Lennart,

Heel erg vervelend dat uw bestelling bij Coolblue zo moeizaam verloopt. Het is jammer dat het elke keer bij de bezorging mis is gegaan. Het is ook zeker niet onze bedoeling geweest dat u hier zo lang op moet wachten. Dit is simpelweg niet de service die u van ons kunt verwachten. We kijken graag met u mee naar een snelle oplossing. Kunt u het ordernummer middels een privé bericht op Facebook doorsturen? Dan gaan we hiermee gelijk aan de slag. Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Bob 10-07-2016

opgelost ?? waarschijnlijk nooit meer iets van gehoord...

Reageer

Marcella 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk overzicht

Service
Geen persoonlijke service nodig gehad omdat alles super goed geregeld was en dat noem ik ook service

Assortiment
Voldoet ruim aan mijn wensen

Aanbeveling
Snel, goede producten, komen de afspraken na.

Extra toelichting
Een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adriana 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Ik heb al een paar keer gebeld met de vraag om mij te helpen met mijn keuze
De hulp die ik kreeg was super!

Assortiment
Zeer uitgebreid !

Aanbeveling
De service , snelle levering
En het persoonlijke contact om de juiste keuze te maken
welke iPad voor mij het meest geschikt was

Extra toelichting
Wij zijn blij met cool blue.. En komen zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieven de sutter 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk zoeken naar produkten

Service
zaterdagavond rond 21 uur besteld online en zondag 13 uur geleverd thuis top

Extra toelichting
geen klachten levertijd heel goed uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marina 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Betaling lukte niet via de App.

Service
Zelfs levering op zondag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Holleman 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere site met overzichtelijke en gedetailleerde productinformatie.

Service
Prima op de hoogte gehouden met smsjes wbt bezorging etc.

Assortiment
Groot assortiment tegen vaak de scherpste prijs volgens Vergelijk.nl of Beslist.nl

Aanbeveling
Gewoon alles klopt..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles keurig te vinden.

Assortiment
keuze genoeg. Ik ben zelfs gezwicht voor een duurdere camera.

Aanbeveling
de bestelling werd 's-avonds geplaatst. Meerdere bedrijven geven dan aan dat het de volgende dag geleverd wordt. Niet dus. Bij Cool Blue was dat wel het geval. De dag erna werd het pakketje netjes afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Verhage 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles goed gesorteerd, website werkt goed, duidelijk hoe je kunt bestellen.

Service
zelfs levering op zondag! Ook duidelijk of iets op voorraad is, en wanneer het gekozen product geleverd wordt.

Assortiment
Voldoende ruime keus.

Aanbeveling
combinatie van bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Super dat de oude koelkast direct werd teruggenomen( hier werd zelfs om gevraagd )en de nieuwe keurig op zijn plaats gezet en afgesteld Top !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IvS 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ruime tijd waarop ze bereikbaar zijn en tot laat in de avond bestelling plaatsen met een levering op de volgende dag.

Service
Snel geholpen en goed advies gekregen

Assortiment
Volop keuze in artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nelleke 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website. Product makkelijk te vinden en simpel en duidelijk bestelproces.

Service
Bestelling was, zoals beloofd, de volgende dag in huis, dit was een zondag!
Goed verpakt, zodat niets beschadigd kon raken.

Aanbeveling
Niets op aan te merken. Kan eigenlijk niet beter, zou dus ook een 10 kunnen geven. Geef een 9, omdat men bij een 10 misschien denkt dat dit geen objectieve beoordeling is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan van Ommeren 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Handig kunnen zien wanneer het pakketje geleverd werd

Service
Goed optijd bezorgt en niet helemaal op het laatste wannneer hij aangaf dat hij kon komen, ook een aardige bezorger

Assortiment
Ik heb een Huawei P9 lite gehaalt met een mooi handig hoesje, dat vind je niet overal!

Aanbeveling
Goeie snelle levertijd en gelukkig ook op zaterdag bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TndrBob 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Bezorging op zondag is echt geweldig.

Assortiment
Zeer groot assortiment en vele opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Na defect apparaat prima communicatie en shoptegoed gekregen

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Goede service. Prima communicatie, zeer snel antwoord. Bij retour geen verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
super gemakkelijk thuis ff wat zoeken, duidelijke specs. mooie + en -

Service
Snelle levering is zo fijn. alleen de filter resultaten zouden uitgebreider mogen zijn. deze worden wel weer gegeven in de vergelijking. dus ik verwacht dat dat maar een kleine aanpassing is.
nadeel was dat ik bij 3 verschillende muizen dezelfde + en minnen kreeg. dus daar schiet je niet veel mee op om 1 te kiezen, maar je weet wel zeker wat je ongeveer wil.

Assortiment
kan altijd meer, maar de basis+++ is aanwezig.

Aanbeveling
het is niet de eerste keer dat ik hier bestel. duidelijk overzicht of iets op vooraad is. en morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marlon Koehorst 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
lekker snel

Assortiment
er zijn genoeg artikelen

Aanbeveling
lekker handig

Extra toelichting
n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari van der Sangen 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s'avonds besteld, s'morgens in huis

Aanbeveling
makkelijk, goedkoop, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martinos 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering en op zondag leveren

Assortiment
uitgebreid en goedkoop

Aanbeveling
Goedkoop, snelle levering en laagste prijs!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super overzichtelijk

Service
Jullie houden super de afspraak. . Voor 23.59 besteld dan snel leveren

Aanbeveling
Gewoon goed .... waarvoor ik keek heb ik gevonden
Zelfs nog andere artikelen gezien die ik binnenkort denk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AB 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kado voor mijn schoonzoon gekocht en bij hem thuis aflaten leveren

Service
idem

Assortiment
keuze was groot genoeg

Aanbeveling
Altijd gaat het goed en snel. Perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VdB 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis op je gemakje achter de pc,geen drukte,geen parkeergelden of boete...geen fille aan de kassa!

Service
de dag na je bestelling thuis geleverd door super vriendelijke mensen!

Assortiment
Men vindt er werkelijk alles

Aanbeveling
Geen minpuntje te bespeuren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

benedicte borgonie 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel goed

Service
vriendelijke courier netje afgeleverd

Assortiment
heel uitgebreid assortiment

Aanbeveling
heel aangenaam om te winkelen

Extra toelichting
alleen positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Niets te klagen

Service
Nooit moeilijk met garantie en altijd vriendelijk en goed persoonlijk contact als je dat wilt.

Assortiment
Gewoon alles wat je nodig hebt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtig

Service
Komen afgesproken datum en tijd na!

Assortiment
Groot genoeg

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product gemakkelijk te vinden. Duidelijke uitleg

Aanbeveling
Goede prijs (althans voor mijn product). Snelle levering. Waarschijnlijk wel een product bestemd voor de Franse markt want enkel (Quick) handleiding in het Frans en smartphone stond standaard ook in het Frans.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauline 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en mocht je vragen hebben heb je snel en antwoord via Twitter. Ze bezorgen zelfs op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Venema 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is altijd makkelijk te vinden wat je zoekt, en ook de reviews zijn zeer nuttig.

Service
Tot dusver altijd een vlotte levering, vandaag stofzuiger besteld voor levering vandaag, kijken of dat ook zo vlot gaat.

Assortiment
Je kunt het niet opnoemen of het is er wel.

Aanbeveling
Gewoon een goeie winkel, misschien niet altijd de goedkoopste maar vlotte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Backx 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke en eenvoudige website

Service
snelle service met duidelijke berichtgeving

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
bijna een excellente organisatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wat is er makkelijker dan vanachter je computer een wasmachine te bestellen en die wordt de volgende dag geleverd, aangesloten, gebruiksklaar gemaakt en de oude wordt weer meegenomen. Ook vergelijk van wasmachines plus reviews en video waren zeer prettig op de website.

Service
Keurige jongens die de machine kwamen leveren en aansluiten en via de centrale organisatie word je goed op de hoogte gehouden van je zending.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, kon een wasmachine die ergens anders een aanbieding was alleen niet terugvinden.

Aanbeveling
Gewoon mijn manier van kopen. Makkelijk, snel, goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed te vinden op de site en in de winkel

Service
Al eerder een bestelling geplaats en had er 5 besteld maar mocht achteraf maar 1 van de werkgever. Ik kon zonder problemen laten retour sturen en geld terug krijgen.

Assortiment
Tot nu toe kunnen vinden wat ik nodig heb. Genoeg artikelen

Aanbeveling
Voor zowel werk als thuis weet ik jullie altijd te vinden.

Extra toelichting
De klantenservice is erg behulpzaam en vriendelijk, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet rondrijden, makkelijk te bestellen, vlug geleverd

Service
Goede service

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Kardol 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk productoverzicht

Service
Snelheid, informatieverstrekking en levering.

Assortiment
Zeer breed, voor elk wat wils, prijstechnisch zeer aantrekkelijk

Aanbeveling
Meerder bestellingen gedaan, inmiddels vaste klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dede 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, betalen via eigen bank.

Service
Snelle levering, zelf op zaterdag.

Assortiment
Degelijke Nexus lg kunnen kopen in solden.

Aanbeveling
Overzichtelijk, goede omschrijving, betalinggemak, veilig, ruime keuze en snelle levering. Meer moet dat niet zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilanka 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte service !
Voor 23:59 besteld, volgende dag in huis.
Dat heb ik vaker gelezen en moest uiteindelijk 2 tot 3 dagen wachten. Eerlijk gezegd rekende ik er niet op, maar toch kreeg ik het de volgende dag, op tijd binnen! Je kan mee kijken hoe laat jouw bestelling wordt geleverd. Ideaal !

Daarnaast Heeft CoolBlue ook leuke aanbiedingen, ik kocht een camera, voor 30.- er bij kreeg ik een tasje, geheugenkaart, extra batterij en een bon voor een foto album , die ik zeker ga gebruiken.

Al met al, niks te klagen!

Service
De medewerkers van CoolBlue zijn erg klantvriendelijk en helpen je graag!
Ik voel me dan ook erg op mijn gemak.

Aanbeveling
Perfect bedrijf. Niks meer aan toe te voegen.

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle levering. Niet goed, kosteloos retour.

Assortiment
Zeer veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

george 04-07-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Super goed geholpen

Assortiment
Goed geholpen zowel bij aankoop als v retourneren

Aanbeveling
Ik had een aankoop gedaan maar naar eenmaal dagen bleek dat overbodig het artikel is zonder moeilijk doen retour genomen en voor het volledige bedrag helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Zonneveld 04-07-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
ruime winkel goed bereikbaar

Service
goed geholpen door deskundig personeel

Assortiment
goed assortiment in wat ik zocht

Aanbeveling
ruime keuze deskundig personeel goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten overzichtelijk tegen een zeer scherpe prijs. Je weet dat het product er gegarandeerd de volgende dag is.

Service
Ik kan mij geen betere service voorstellen.

Assortiment
Van springtouw tot televisie. Alle consumentenproducten van de bekende merken vind je bij Coolblue.

Aanbeveling
Geen fysieke winkel kan tegen deze service op. Alleen als je het product nog zou willen bekijken, of je keus niet kunt bepalen, moet je nog naar een echte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles kan makkelijk worden terug gevonden.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Enorm uitgebreid assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieseli 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Bpost is niet de meest ideale partner om mee samen te werken naar mijn mening. Vrijdag werd de levering beloofd door Coolblue, pas maandag werd die geleverd door Bpost. Dit is jammergenoeg niet mijn eerste slechte ervaring met Bpost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben Maaskant 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk en het aanbieden van bundels (product + accessoires) scheelt zoekwerk naar bijpassende items. De ruime bezorgmogelijkheden (bezorging overdag of 's avonds en afhalen) zijn erg handig, zo kan ik kiezen wat mij het beste uitkomt.

Service
Ruime betaal- en bezorgmogelijkheden. Vandaag besteld is inderdaad morgen bezorgd.

Assortiment
Goed geprijsd en ruim assortiment. Het aanbieden van bundels scheelt mij weer zoekwerk naar bijpassende accessoires.

Aanbeveling
Goed geprijsd en volledig assortiment, ruime betaal- en bezorgmogelijkheden. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oostplein Rotterdam 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle behandeling van de aankoop

Assortiment
heb de seervice nog niet nodig gehad

Aanbeveling
Prima behandeling en snelle aflevering plus een prima product

Extra toelichting
Eigenlijk niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk moor 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
vriendelijkheid, ook in de winkel

Assortiment
uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere en snelle site.

Service
Snelle bezorging, ook 's avonds en in het weekend. Met helder time slot.

Assortiment
Redelijk breed.

Aanbeveling
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering. Het gemak van een time slot voor de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frits 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Enige punt van verbetering is de wijze waarop koopadvies gegeven wordt, dit kan denk ik beter. Ik ben nu voornamelijk afgegaan op koperservaringen, wat relatief veel tijd kost.

Service
Vooralsnog prima. De bestelling kwam keurig op het afgesproken tijdstip. Het oude apparaat werd keurig afgevoerd en de nieuwe werd geplaatst en getest.

Assortiment
Naar mijn gevoel was er meer keus dan waar ik bewust mee om kon gaan.

Aanbeveling
Ik mis de mensen van vlees en bloed, voor de rest prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews