coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fabienne Osterholt 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Voldoende assortimentmet uitstekende productuitleg (incl. de minpunten van een product) en uiteindelijk een eerlijke en redelijke prijs.

Aanbeveling
Goede webwinkel met uitstekende productuitleg en daarnaast fysieke winkels voor de liefhebber om voor de consument die het product ook wil bekijken etc. Klantvriendelijk op veel gebieden, transparant en een eerlijke prijs.Snelle leveringen of ophalen dezelfde dag in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Streefkerk 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Voldoende assortiment met heldere uitleg d.m.v filmpjes. Geen extreem uitgebreid assortiment maar gewoon een goed assortiment met eerlijke prijzen.

Aanbeveling
Transparant, eerlijke prijzen en een zeer hoog service-niveau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SupaDupa 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website navigatie en helder bestel proces

Service
Keurig zoals beloofd op zondag geleverd

Assortiment
Wist wat ik zocht, maar kwam toch wat alternatieven tegen die ik nog even heb vergeleken

Extra toelichting
Geen poespas. Ze doen gewoon wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Levering op zondag.

Assortiment
Ruim assortiment.
Correcte prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website zonder te veel toeters en bellen.

Service
Steeds zeer snelle levering (de volgende dag).Uitgezonderd de laatste bestelling, donderdag besteld en pas maandagmiddag aangekomen. Ik vermoed dat het probleem bij de Belgische post lag.

Extra toelichting
Tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P J Plasman 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Redelijke prijs, zeer snelle levering en een bericht bij welke buur het pakje is afgeleverd. Complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald de Graaf 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
één druk op de knop en je hebt een review te pakken en kan je zelf beoordelen of het dit of dat product wordt.

Service
Bestelling twee keer al op zondag laten komen omdat we door de weeks veel werken en de bestelling niet kunnen ontvangen.

Assortiment
Bijna alles is mogelijke of er wordt een alternatief geboden...gewoon top.

Aanbeveling
Gewoon omdat je ervaart dat er op de achtergrond serieus voor je wordt gewerkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferenz Van Dyck 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is mooi geordend in verscheidene categorieën die het makkelijk maken producten te vinden.

Service
Zeer goed, Heb al eens een product voor RMA aangemeld en alles verliep snel en vlotjes. Iedereen is ook super vriendelijk op mail/telefoon. Op sociale media luisteren zo ook goed naar problemen en beantwoorden ze ze snel.
Leveringstijden zijn super snel, Lijkt wel of ze geteleporteerd worden naar mijn deur.

Assortiment
Veel verschillende merken uit te kiezen, Alles voor Low, Mid en high budget.

Aanbeveling
Coolblue is de perfecte winkel voor Goedkope producten, Vriendelijke en Snelle service, korte leveringstijden en een groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AB 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijk, eenvoudig, snel

Service
snel en zonder poespas

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Wasmachine kon iets beter gepositioneerd worden (Beetje scheef) maar......al met al;echt; alles super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Zowel de fysieke winkel als de website zijn hele open en toegankelijk. In de fysieke winkel in Amsterdam vriendelijk, efficiënt en snel geholpen. Daarna via de website verder: besteld en snel geleverd! En een van de laagsten qua prijs! Dus wat wil je nog meer?!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melinda 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website kan nog een beetje meer gestreamlined worden. Bestellen is snel en eenvoudig.

Service
Support gecontacteerd met een vraag over een product en ben heel goed en snel geholpen. Levering is super snel zoals altijd.

Assortiment
Gaming PC assortiment kan beter, ook duur in vergelijking met amazon.

Aanbeveling
Top winkel, de snelle levering en goede return service zijn echt een must en bij cool blue is dit zo goed als perfect!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

martin 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel zonder problemen

Service
nog niet nodig gehad

Assortiment
je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het

Aanbeveling
goede ervaring

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Uyttendaele Eddy 12-07-2016 In de winkel gekocht
Lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
er is een winkel op zo'n 20km van mijn adres

Service
zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam in de winkel

Assortiment
er is bijna zeker voor ieders vraag een antwoord

Aanbeveling
gemakkelijk bereikbaar en ruime parkeergelegenheid en snelle afhandeling op uw vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten en bijbehorende accesoires zijn in een oog opslag te zien

Service
Afspraken 100% nagekomen en duidelijk enails over bestelling en de voortgang van de bestelling en aflevering

Assortiment
Voldoende keus in merken en modellen

Aanbeveling
Altijd gied

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website en een breed aanbod.

Service
Zeer vriendelijk personeel en een snelle levering.

Assortiment
Een groot aanbod met goede prijzen en correcte afspraken.

Aanbeveling
Ben altijd zeer tevreden geweest wat betreft de goederen en de snelle levering.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's avonds de bestelling geplaatst en de volgende in huis. Wat in dit geval wel van belang was, anders zaten we zonder koffie.

Service
Voor 23.59 hebben wij besteld en dan is het mooi dat het de volgende dag in huis is.

Assortiment
Genoeg keuze en variatie met duidelijke productspecificaties.

Aanbeveling
Niets is perfect. Er is altijd ruimte voor verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lars 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Altijd goed met garantie e.d.

Assortiment
Redelijk uitgebreid, wel vrij duur over het algemeen. Staat wel goeie service tegenover.

Aanbeveling
Fijne en vertrouwde webshop.

Extra toelichting
Super goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

katrien opsomer 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon perfect

Service
gewoon perfect

Assortiment
keuze te over

Aanbeveling
over alles volledig positief en 100% aan te bevelen

Extra toelichting
het was een eerste kennismaking en wat een service heel tevreden voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cihat Kaya 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik heb tot nu toe geen slechte ervaring met coolblue. Ze zijn betrouwbaar een makelijk om te bestellen.

Service
Op coolblue kan ik vertrowen dus ik geef het een 8

Assortiment
Er is ruime keuzen van assortiment. Veel ruimer dan bij anderen winkels.

Aanbeveling
Ik vind het een erg fijn winkel tot nu toe.

Extra toelichting
Heb vandaag voor het eerst met de klanteservice gesproken. Eerlijke een terecht advies.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Linda 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke, fijne site.

Service
Via internet besteld, de dag erna bezorgd. Vriendelijk personeel.

Assortiment
We wilde dit product hebben, wel gekeken naar andere opties, maar toch bij deze koelkast gebleven.

Aanbeveling
Fijne, snelle levering, duidelijke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernd 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
s avonds om 21:30 besteld de volgende dag(zaterdag) om 10:00 draaide het eerste wasje al.
klein minpuntje: het verpakkingsmateriaal had meegenomen kunnen worden

Service
oude meegenomen, nieuwe helemaal naar boven gebracht. helemaal top

Assortiment
ruime keuze met een goede en eerlijke beschrijving. zo kan je een eerlijk besluit nemen

Aanbeveling
service helemaal top, ruim assortiment in alle prijsklassen en enorm snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick L 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen!

Service
Je word altijd snel en vriendelijk geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ze besteden veel aandacht aan detail. Ik shop hier graag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klant staat centraal en daar om heen bouwt Coolblue zijn service. Dit merk je aan het gemak, wat in elk detail tijdens het winkelen terugkomt. Zo fijn als winkels met je meedenken.

Service
Zeer vriendelijk en ook de fysieke winkels zijn volledig rondom de klant gebouwd.

Assortiment
Ze hebben niet alles, maar wel veel en veel nieuw.

Aanbeveling
Voor apparatuur ga ik naar Coolblue omdat ik weet dat het dan wel goed komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny Groeneveld 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, duidelijke informatie, prettig zoeken, goede prijs kwaliteits verhouding!!

Service
Razend snel binnen. Maakt de beloftes waar.

Assortiment
Alles wat ik zocht was er. In dit geval elektrische tandeborstel. Veel keus. Makkelijk te vergelijken.

Aanbeveling
Gemak dient de mens. Super bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen is zo gepiept, zeker als je al een account hebt.

Service
Snelle levering, s middags besteld, de volgende ochtend al in de bus.

Assortiment
Ruime keuze in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij Coolblue en deze zijn tot nu toe altijd naar wens verlopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Heleen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ik had de kabel snel nodig, daarom bij jullie besteld.

Service
Snel en goed en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertS 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede en duidelijke site, waar je makkelijk vergelijken kan.

Service
1e bestelling zonder problemen geleverd. 2e bestelling correct geleverd, maar de bezorgservice, in dit geval Dynalogic, deed moeilijk over retour nemen goederen en liet zelfs het verpakkingsmateriaal achter. Na een week is het opgelost, nadat ik zelf iedere dag er achter aan heb moeten zitten.

Aanbeveling
Coolblue heeft uiteindelijk alles in het werk gesteld de bestelling en ook (retour)levering goed te laten verlopen. Helaas dat een derde partij, dit is diskrediet brengt.

Extra toelichting
Snel mogelijk andere lever service voor Zuid-Nederland nemen. Dit gaat uiteindelijke ten koste van een goede naam.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvonne 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Supersnelle levering!

Assortiment
Groot assortiment, waarbij een goede vergelijking mogelijk is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op de website heb ik vrij makkelijk de cartridge kunnen vinden die ik nodig had voor mijn printer. Het gehele bestelproces was duidelijk.

Service
De levering was op tijd. Cartridge goed ontvangen.

Assortiment
Ik was specifiek op zoek naar een originele HP cartridge. Deze hadden zij in het assortiment. Prijs voor dit product lijkt marktconform.

Aanbeveling
Deze eerste bestelling is prima afgehandeld. Geen op- of aanmerkingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Michel 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Perfect op tijd en vriendelijk personeel

Service
Had een klacht over de bestelling en de dag nadien reeds een nieuw produkt gekregen en het oude mocht ik houden. Zeer snelle en perfecte afhandeling en communicatie

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis van Altena 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima prijs kwaliteits verhoudingen.Ook een overzichtelijke webside.En een prima assortiment.

Assortiment
Heel veel producten met een lage prijs.

Aanbeveling
Zo als al gezegd de prijzen zijn goed.Het assortiment is groot.Veel vergelijkingen.Ook de revieuws zijn belagrijk.

Extra toelichting
Ik was niet zo tevreden over het transport.Er werd nogal ruw met het product omgesprongen.Ook werd er weinig rekening gehouden met mijn spullen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van Kempen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Iets nodig, direct bestellen en de volgende dag in huis.

Service
Bij problemen direct nieuw artikel of hulp als iets niet goed geïnstalleerd is.

Assortiment
Wat ik nodig heb hebben zij in hun assortiment van telefoon hoesje tot YouTube name it

Aanbeveling
Voor mij de beste online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fauve 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Juiste product heel snel gevonden op de site. Vrijdag bestelling geplaatst, zaterdag al in huis! Top!

Service
Levertijd was zoals vooraf aangegeven. Levering op zaterdag. Schitterend!
Eén klein minpuntje: bestelling was toegeplakt met plakband en dus al eens open geweest...

Assortiment
Hoesje was moeilijk te vinden in andere winkels. Coolblue heeft steeds alles wat ik zoek. Prijs is beter dan in vergelijkbare winkels voor een vergelijkbaar product!

Aanbeveling
Top!

Extra toelichting
Plastic rond mijn bestelling was al geopend en terug toeplakt met plakband... Leek al eens geopend te zijn. Spijtig. Gelukkig niet onmiddellijk sporen van gebruik gevonden op de bestelling zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

akielem 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der Kruit 11-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoef er niet voor weg.En weet dat het goed is.

Service
Altijd goed en nog meer dan dat. De monteurs denken mee.

Aanbeveling
Verschillende dingen gekocht. Altijd goed.

Extra toelichting
Niks aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Son 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijke website, ruime keuzen, beste prijs-kwaliteitsverhouding. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
door gebruik te maken van verschillende categorieën zoals PDA shop ben je meteen in het juiste gedeelte van de site zonder te hoeven zoeken

Service
Netjes de volgende dag binnen

Assortiment
kom hier altijd voor mijn online spullen. Breed assortiment met veelal beoordelingen van producten om eventueel te helpen

Extra toelichting
Zo blijven door gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maanje 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Vandaag bestellen -》morgen in huis

Assortiment
Voldoende keus om een product te kiezen die bij mijn wensen past!

Aanbeveling
Ik vind het fijn dat er snel geleverd wordt 😀 en het product voldoet aan mijn wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dario Broks 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles ziet er prima uit, gemakkelijk te gebruiken.

Service
Op een werkdag besteld rond 3 uur had hem de volgende ochtend om 10 uur al binnen.

Assortiment
Alles was prima te vinden en met scherpe prijzen.

Aanbeveling
Erg prima winkel met goede prijzen en goede bezorging, niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smink 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Net voor 19.00 op vrijdagavond besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Goed verpakt ook !

Service
Snel bezorgd !

Assortiment
Keuzes genoeg. Veel merken aanwezig !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Einfach und übersichtlich.

Service
Man bekommt von jedem Schritt eine Benachrichtigung

Assortiment
Sehr große Auswahl, man findet was man brauch

Aanbeveling
Sehr empfehlenswert

Extra toelichting
Ich finde diesen Shop sehr angenehm. Man hat eine gute Übersicht, es ist nicht verwirrend wie es andere Shops sind, die viel Werbung auf ihren Seiten machen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Stappers 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gemakkelijk te bestellen veel betaal mogelijkheden en snel geleverd. Echt top !

Service
Ik kan niet op alles een 10 geven

Assortiment
Veel keuze mogelijkheden maar er is nog ruimte voor verbetering

Aanbeveling
Als de winkel het product heeft dat je zoekt dan zal ik het zeker aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Edmondvek 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Grote keuze, systematisch filteren naargelang eigen wensen

Service
Direct antwoord op je vragen

Assortiment
Genoeg ter beschikking

Aanbeveling
Bijna perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Heuvelman 11-07-2016 In de winkel gekocht
Hoogstraat/Goudesesingel, Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Dichtbij, goed parkeren, gezellig ontvangst met koffie.

Service
Prettige medewerkers, welke goed bedienen en advies geven.

Assortiment
Ruimschoots.

Aanbeveling
Alles klopt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Artikelenzijn makkelijk te vinden

Service
Heel klntvriendelijk en snelle levering

Assortiment
Hele goede sortering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid Kersten 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site. Snelle levering!!

Aanbeveling
Fijne producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alfons van Essen 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Met een paar muisklikken was de bestelling afgerond.

Service
Levertijd is snel en werd keurig gehaald. Tussentijds op de hoogte gehouden via e-mail.

Assortiment
Ik ken niet het hele assortiment, maar vaak kan ik snel vinden wat ik op dat moment zoek. De prijs is meestal goed, maar af en toe kan het elders goedkoper.

Aanbeveling
Overall gewoon uitstekende webshop, met een vleugje humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Snelle levering en voldoende aanbod

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews