coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3432 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gied 20-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks op aan te merken. Alles werkt prima zoals het hoort.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis, zoals het hoort.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Prima winkel, heb er al vaker gekocht.

Extra toelichting
Alles werkt "zoalshet hoort",

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jstea 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Goedkoop, heel snel, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OllieB 18-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Doen wat ze toezeggen

Assortiment
Keuzes te over

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring

Extra toelichting
duidelijk, overzichtelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bayliner59 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
voor 12 besteld volgende dag in huis
bestlling kwam alleen in 2x
koffie e.d dag 1
koffie machine dag 2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gied 16-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gezocht naar het beste aanbod. Deze winkel kwam er uit. Gewoon besteld op internet. Niks geen poespas.

Service
De volgende dag om 8.00 u telefoon: we zijn er over een half uurtje. Was iets langer maar prima service. De droger naar de kelder gebracht, uitgepakt en de oude mee terug genomen ( trap op)! Prima!

Assortiment
Genoeg wasdrogers in het assortiment.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve ervaring. Heb het app wel pas een paar dagen. Weet niet wat gebeurt als er iets aan komt.

Extra toelichting
Alles functioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RichieB 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime levertijden, duidelijke website. Handige vergelijkingen met andere producten en zo eerlijk om plus- en minpunten te beschrijven.

Service
Keuze om factuur per mail of bij bestelling te ontvangen. Bij bestelling gekozen, maar factuur niet aanwezig. Was wel via mijn account inzichtelijk.

Assortiment
Bijna alles wat je op kieskeurig tegen komt, is hier verkrijgbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

efecunda 15-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Binnen 24 geleverd en duidelijke communicatie t.a.v. verwachte levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

green4ever 14-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Ze hebben heel veel

Extra toelichting
Snelle levering je word uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Niet de goedkoopste maar verder wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Breda 13-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voordat je het weet staat het bestelde artikel in je woning en je hoeft er weinig voor te doen

Aanbeveling
Ik heb al meerdere dingen besteld via Coolblue. Niets anders dan lof ook als het niet goed is en je het terug stuurt

Extra toelichting
Gewoon een goede en betrouwbare webwinkel. Ik heb al meerdere dingen besteld via Coolblue. Niets anders dan lof ook als het niet goed is en je het terug stuurt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schumi.rules 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Ik heb er m'n smartphone en laptop gekocht. In beide gevallen een zeer goede afhandeling van de bestelling (snelheid, professionaliteit - bijv bij de afhandeling van het gsm contract). De website is erg duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.smeets 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
snelle levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
makkelijke site en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvRixtel 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Kan geen negatieve punten noemen. Snelheid, betaling, levering en vooral de prijs, alles perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piet timmermans 12-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
kan niet beter

Service
wij hadden eerst gebeld en werden heel vriendelijk geholpen

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
was perfect

Extra toelichting
alles was oke

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tritten 10-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Kan niet beter geen klachten supersnelle levering een dikke pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterMoiJa 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
super eenvoudig bestellen voor 23:00 volgende dag afhalen op postkantoor.

Service
Prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Assortiment
Coolblue heeft tientallen shops netjes onderverdeeld.

Aanbeveling
Zo hoort internetaankopen te werken.

Extra toelichting
goed assortiment duidelijke website beloofde bezorging wordt gehaald Goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

wiler 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zeer tevreden over de snelle service (binnen 1 dag geleverd) en de prijs (nergens goedkoper)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneke1992 10-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Telefoon besteld, en meteen de volgende dag bezorgd. Daarnaast was de bezorging gratis!

Extra toelichting
De gratis verzending vond ik zeer goed! Daarnaast was de volgende dag mijn telefoon binnen. En in deze webshop was de telefoon die ik wilde kopen het goedkoopst. Daarnaast wordt je goed via de mail op de hoogte gehouden over de verzending van je pakketje. Zeer tevreden. Hier ga ik vaker iets bestellen als ik iets nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SuperR 10-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Net zoals iedere andere webwinkel.
's Middags kopen is de volgende dag in huis. Niks speciaals, ook niet wat betreft mogelijkheden tot betaling.

Service
Keurig te woord gestaan toen ik een vraag had over de TV, maar ik moest maar geduld hebben totdat de "Expert" me maandag zou bellen.
Dinsdag ochtend een bijzonder summier mailtje gekregen van de "Expert", nadat ik het probleem zelf had verholpen.

Aanbeveling
Afgezien van een vertraagde reactie van de "Expert", niets mis met de shop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jethro1968 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeer snelle levering en goed verpakt

Assortiment
Enorm ruime keus

Aanbeveling
Snel goed en voordelig, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Prettige website, komt leverdatum ook na. Op zondag besteld en toch maandag om 12 uur al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MLK2011 09-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestellen was makkelijk en daarna netjes op de hoogte gehouden van het complete proces via de mail. Pakjesgemak is een superservice! Hierbij bepaal je het ophaalpunt en kan je het de volgende dag gewoon ophalen. Kortom, 20:00 besteld de volgende dag om 9:00 al bij Primera. Receiver was netjes verpakt. Originele doos in een CoolBlue doos met daaromheen voldoende luchtkussens om het product veilig te kunnen versturen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

suzanne55 08-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis vanaf je pc de bestelling doen is altijd handig!

Service
snelle levering!

Assortiment
het artikel dat ik zocht hadden jullie op voorraad

Extra toelichting
Snelle levering, assortiment voldoende, en gemak want ik hoefde er niet voor de deur uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

girlistkrieg 07-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Snel en goed antwoord bij vragen zowel telefonisch als via mail. Komen afspraken na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rquadraat 06-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Assortiment
Veel keuze aan diverse producten

Aanbeveling
vlotte en correcte verzending

Extra toelichting
Snelle en correcte levering van het bestelde product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpmdaams 05-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is prima.
Het product , het bestelproces , de betaling en de levering was ook tot volle tevredenheid stemmend.

Service
De levertijd werd volledig nagekomen

Assortiment
Ik vind de prijs concurrerend en het assortiment voldoet aan mijn verwachtingen.

Aanbeveling
Geen idee of andere klanten de zefde ervaringen hebben maar op basis van de mijne kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Geen verdere opmerkingen....zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

siara_m 04-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is duidelijk, heeft extra informatie over producten die je nodig hebt (bijv extra usb kabel die niet inclusief met printer is)

Service
Levertijd volgens mijn verwachting. Retourprocedure, bereikbaarheid, extra kosten - geen idee, alles was goed met mijn printer en elektrische tandenborstels.

Extra toelichting
Snelle levering, de printer en elektrische tandenborstel werden keurig de volgende dag bezorgd. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beverdam38 03-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Super makkelijk bestellen, zonder eerst een account enzo aan te maken.

Service
Gewoon top, geen verzend kosten oude machine naar beneden gehaald en nieuwe weer neergezet.

Aanbeveling
Goedkoopste met dit product op het web, volgende dag geleverd en geïnstalleerd zonder bijkomende kosten.

Extra toelichting
Zoals al gezegd, uitstekende en snelle service terwijl ook nog eens de goedkoopste op internet. Van te voren netjes geïnformeerd omtrent de bezorgtijden, kortom, zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

chimay 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudig met een paar toetsen je artikel bestellen

Assortiment
naar mijn mening voldoende

Aanbeveling
heel gemakkelijk

Extra toelichting
Heel eenvoudig bestellen, goedkoop,leuke aanbiedingen en zeer snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja64 02-12-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het hele bestelproces was heel eenvoudig. de producten die ik wilde bestellen waren gemakkelijk te vinden.

Service
zeer snelle levering. geen bezorgkosten.

Assortiment
prima assortiment. de producten die ik zocht waren in verschillende prijsklassen te bestellen

Aanbeveling
gewoon prima winkel. snel, gemakkelijk, niet te duur. geen bezorgkosten.

Extra toelichting
geen minpunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ddwink 02-12-2013 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Simpel webwinkelen

Service
Niet voldoen aan beloftes (voor 23:59 bestellen, volgende dag in huis). Niet zoals beloofd meteen reageren op opmerkingen in enquete (na 3 dagen). Denken niet mee, maar komen met standaard antwoorden.

Aanbeveling
Zie motivering bij 'Service'. Niet voldoen aan beloftes en slechte klantenservice.

Extra toelichting
Slechte klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

vinx77 30-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden.

Service
Pas in de email werd me duidelijk gemaakt dat niet binnen 24 uur geleverd zou worden, maar pas na 3 dagen. Ik heb een dag erna de bestelling nogmaals doorlopen en daar werd mij wederom de 24-uurslevering beloofd. Mijn klacht werd niet in behandeling genomen.

Assortiment
Ruim aanbod. Niet alle informatie is er te vinden, maar het is redelijk volledig.

Aanbeveling
Ik voelde me voorgelogen door de 24-uurslevering-die-stiekem-3-dagen-bleek-te-zijn.

Extra toelichting
Voor volledigheid en redelijk goede informatie wel, voor de betrouwbaarheid van wat je kan verwachten absoluut niet.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Josco 30-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snel, overzichtelijke, betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liefer 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A-JW 29-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele duidelijke website

Service
vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis

Assortiment
ik had meer dan keus genoeg

Aanbeveling
perfecte service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger N. 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site.
Uitgebreide informatie over her artikel dat je wilt kopen.

Service
Mijn probleem werd volledig opgelost, zonder bijkomende kosten, zonder moeilijk te doen. Een fysieke winkel op redelijke afstand is toch wel handig m.b.t. een klacht of ander probleem.

Assortiment
Ruim aanbod in het door mij gewenste artikel.

Aanbeveling
De hierboven geschreven motivaties spreken voor zich.

Extra toelichting
Zeer goede service, keurig en deskundig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin V 27-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en makkelijk

Service
Altijd top service hier

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Alles gaat perfect bij de Coolblue internetshops. Ben super tevreden over deze splinternieuwe DECT telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aceest69 26-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Perfect! Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alfasteve 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De mogelijkheid om reeds de volgende dag bij een afhaalpunt in de buurt te kunnen afhalen is top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

cindypetra 25-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
mooi overzichtelijke site

Service
vandaag besteld voor je het weet al in huis

Aanbeveling
heel makkelijk en goede snelle service. Ben uiterst tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Hansen 24-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke informatie op de site.

Service
Mijn product was op voorraad en binnen 24 uur geleverd.

Aanbeveling
Ik heb hier al vaker besteld en altijd snel de bestelling ontvangen.

Extra toelichting
Betrouwbaar en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronmason 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer heldere site met vooral goede voorlichting over bestelproces en levering

Service
werkelijk keurig op tijd geleverd conform informatie op de site binnen een dag na bestelling daadwerkelijk bezorgd

Assortiment
zeer uitvoerig assortiment, zowel in homecinema-sets als in accessoires

Aanbeveling
deze digitale winkel met ook fysieke vestigingen is zeer betrouwbaar: ze doen wat ze beloven

Extra toelichting
vooral de duidelijke omschrijving van de levertijden en de daadwerkelijke nakoming hiervan in de praktijk is voor mij zeer belangrijk om deze leverancier ook in de toekomst weer te kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrFused84 22-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is overzichtelijk, er is makkelijk te sorteren op de wensen/eisen die je voor een product heb en de verschillende opties zijn eenvoudig naast elkaar te vergelijken.

Het bestelproces zit logisch in elkaar, niets omslachtigs - precies wat nodig is.

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de verwerking van je bestelling. 's Avonds om 5 voor 11 besteld en via iDeal betaald en de volgende dag staat PostNL op de stoep met het pakket, geheel zonder bezorgkosten, dat kan wat mij betreft alleen een 10/10 zijn!

Pakket was netjes verpakt, erg leuk ook dat de doos een kaartje voor de buren bevat.

Product was goed dus heb verder geen service nodig gehad maar tot nu toe positief en het gevoel dat Coolblue meegeeft lijkt dat alles netjes geregeld zou zijn mocht je ze in de toekomst nodig hebben...

Assortiment
Er is een ruim assortiment maar niet zo groot dat het onoverzichtelijk wordt. Genoeg om een goede keus te maken.

Niet altijd de goedkoopste (voor de laptop die ik aanschafte toevallig wel 1 van de goedkoopste) maar prijzen zijn over het algemeen goed, zeker voor de snelheid van bezorging die je ervoor terug krijg.

Aanbeveling
Met de ervaring die ik heb kan ik niet anders dan deze winkel van harte aanbevelen.

Extra toelichting
Concluderend een erg goede ervaring met mijn bestelling bij Laptopshop/Coolblue en zeker een adres waar ik vaker ga bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

josvanrossum 21-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het gezochte artikel was snel te vinden

Service
inderdaad: vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
bij de rekenmachine werden ook andere nuttige extra's in combinatie met de rekenmachine aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

domnl 19-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
goede site, snelle levering, goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk2025 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel in voorraad. kreeg bij de Kitcheniad Artisan extra een kom en haak bij.

Service
Om 21.30 besteld, de volgende dag om 10.30 binnen! Dus binnen 13 uur! Dat is pas snelle service

Assortiment
Ze hebben alles, Maar mijn advies neem een iets andere deeghaak (zoals Kitchenaid heavy duty)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TL-Rev 18-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, groot assortiment.

Service
Ruim voldoende statusupdates, vlotte bezorging.

Assortiment
Zie eerder.

Aanbeveling
Gezien de ervaring heb ik geen reden om de winkel niet aan te bevelen, integendeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muro 17-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Alles ging fout

Fout 1:Het maandelijkse bedrag voor de abonnement klopt niet
Fout 2:Ze zouden een notitie maken voor de koerier zodat ik met mijn andere pas kon pinnen (0.1 cent)hebben ze niet gedaan.Ik heb de bestelling geannuleerd..Ik raad deze bedrijf absoluut niet aan...

Aanbeveling
Fout 1:Het maandelijkse bedrag voor de abonnement klopt niet (Maandelijkse kosten voor de abonnement was €50 per maand maar op contract stond €59..)
Fout 2:Ze zouden een notitie maken voor de koerier zodat ik met mijn andere pas kon pinnen (0.1 cent)hebben ze niet gedaan.Ik heb de bestelling geannuleerd..Ik raad deze bedrijf absoluut niet aan...

Extra toelichting
Alles ging fout Fout 1:Het maandelijkse bedrag voor de abonnement klopt niet (Maandelijkse kosten voor de abonnement was €50 per maand maar op contract stond €59..) Fout 2:Ze zouden een notitie maken voor de koerier zodat ik met mijn andere pas kon pinnen (0.1 cent)hebben ze niet gedaan.Ik heb de bestelling geannuleerd..Ik raad deze bedrijf absoluut niet aan...

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-11-2013

Beste Muro,

We vinden het erg jammer dat je niet tevreden bent over de afhandeling van je bestelling. Wij willen daarom graag bekijken hoe we dit voor je kunnen oplossen en in de toekomst kunnen voorkomen.

Kan je ons daarom voorzien van het ordernummer van je bestelling bij ons? Mogen we aan de hand van deze gegevens contact met je opnemen?

met vriendelijke groet,
Donato van Coolblue

Reageer

WoSp 16-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Op vrijdagavond om 23:45 telefoon besteld, de volgende dag in huis.
Vragen of eerst kijken ? Wij hebben regelmatig producten opgehaald in winkel in Rotterdam.

Service
Prima en tot nu toe alleen maar positief.

Aanbeveling
Wij hebben tot nu toe geen problemen gehad met Coolblue en alhoewel niet altijd de goedkoopste, de service en zekerheid levering tellen zeker mee.

Extra toelichting
Toen ik telefoon zat te zoeken zat er jammer genoeg een prijsverhoging in de lucht. Van de een op de andere dag € 10 meer maar heb hem ondanks dat toch bij de PDAshop besteld juist doordat ik wist dat hij de volgende dag in huis zou zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Floortjes 14-11-2013 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Op de site wordt geadverteerd met: voor 23:59 uur besteld wordt het de volgende dag geleverd. Prima. Nu Leveren ze een kapot artikel. Artikel direct retour genomen door vervoerder. Dagen wachten op nieuwe levering. Volgens klantenservice moet het artikel eerst bij de retourafdeling binnen zijn dan wordt er pas een nieuw artikel gestuurd. Bellen, mailen, niets help. Service: uitzonderlijk slecht
Tot op heden nog niets ontvangen en geen reactie hoe ze dit op gaan lossen

Aanbeveling
Vanwege mijn ervaring met de slechte service zou ik deze winkel niet gauw aanbevelen

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

mddejong 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere site, je kunt alles keurig op zoeken.

Service
Na bestelling volledig op de hoogte gehouden van verzending

Assortiment
Ruim asortiment

Aanbeveling
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ietje154 13-11-2013 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, veel uitleg over product.

Service
Snelle levering, aanpassen levering mogelijk.

Assortiment
Veel keuze, makkelijk producten te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews