coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard van der Star 22-01-2018 Via de website gekocht

Totale aandacht voor mij als klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig de manier waarop CoolBlue met mij als klant communiceert: alles klopt en maakt mij tot een tevreden klant. Had nog nooit iets bij CoolBlue besteld maar ze hebben het nu zo voor elkaar dat ik trots ben “lid” te zijn van de CoolBlue familie! Heel knap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loes Roovers 22-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon Geweldige winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool-blue is een echte topper, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, en de kwaliteit prijsverhouding is gewoon super. ben al jaren vaste klant bij cool-blue en tot 100% tevredenheid.De vriezer is heel stil en werkt prima en dan voor die prijs ik ben zeer tevreden en beveel dit product dan ook van harte aan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renwan86 22-01-2018 Via de website gekocht

Altijd wat

Algemene score

4,0
De laatste 2 bestellingen via Coolblue zijn niet naar wens verlopen.

Het bestelproces is duidelijk en daarin gaat dan ook niet mis maar om de een of andere reden laat de bezorging altijd te wensen over. Ik bestel in het vervolg liever bij de blauwe concurrent want daar heb ik minder problemen met de bezorging.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-01-2018

Beste Renwan86,

Dat is absoluut niet goed om te horen. Over het algemeen gaat alles goed, maar natuurlijk gaan er ook zaken fout. Wij werken er elke dag aan om 100% te scoren. Dat lukt bij u kennelijk niet. Onze oprechte excuses hiervoor.

Wij snappen helemaal dat je niet blij bent met je aankoopgeschiedenis. Wij zijn ook niet blij hoe het gelopen is. Wij danken je hartelijk voor het moeite nemen om deze review te schrijven.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 23-01-2018

Beste Renwan86,

Dat is absoluut niet goed om te horen. Over het algemeen gaat alles goed, maar natuurlijk gaan er ook zaken fout. Wij werken er elke dag aan om 100% te scoren. Dat lukt bij u kennelijk niet. Onze oprechte excuses hiervoor.

Wij snappen helemaal dat je niet blij bent met je aankoopgeschiedenis. Wij zijn ook niet blij hoe het gelopen is. Wij danken je hartelijk voor het moeite nemen om deze review te schrijven.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

RdG 21-01-2018 Via de website gekocht

Goede deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een '2e kans router' (Synology RT2600ac) besteld en vervolgens de eerst volgende dag bezorgd.
Het product is i.d.d. uit de verpakking geweest en gebruikt maar geheel als nieuw en geheel gecontroleerd. Dus een 99,9% nieuw product voor een lagere prijs. Leuk toch?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coen 21-01-2018 Via de website gekocht

Communicatie is een uitdaging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Ik heb vaker bij Coolblue besteld, en ik moet, zeggen dat dat elke keer prima is gegaan. Ik begrijp de hoge score dan ook wel.
Deze week maakte ik kennis met een ander gezicht van Coolblue.
Ik wil een Lenovo all-in-one PC bestellen. Het model dat ik wil is tijdelijk uitverkocht, en al ruim een week staat er dat hij deze week verwacht wordt.
Ik dacht, ik ga eens bellen.
'Kan je aangeven wanneer hij verwacht wordt?'
'Nee meneer, we zijn afhankelijk van de leverancier.'
'Is het misschien een idee die een keer te bellen om te vragen wanneer hij geleverd wordt?'
'Dat doen ze bij Inkoop meneer.'
'Zou het niet handig zijn als Inkoop die informatie met Verkoop deelt, zodat jullie je klanten kunnen informeren?'

Dat bleek en heel raar idee te zijn...

Ondanks dat beveel ik de winkel nog steeds aan, dit is een eerste incident, wat (nog) niet opweegt tegen de eerdere positieve ervaringen.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-01-2018

Beste Coen,

Bedankt voor het schrijven van de review. De informatie die op de productpagina zet is de informatie die wij hebben van de leverancier. Als er 'deze week' staat, dan is het ook binnen een week, maar dit kan natuurlijk verschuiven als het toch niet behaald kan worden. Dat kan in theorie tot de eeuwigheid verplaats worden, waardoor er ook de term 'leverdatum onbekend' kan staan. Dan is dit ook echt onbekend en het is natuurlijk niet zo dat wij niets aan de leverancier vragen.

Alles wat je aangeeft gebeurd ook en de productpagina wordt er op aangepast. Dit gaat allemaal buiten een klantenservicemedewerker om. De informatie die hij/zij dient aan te houden is de informatie op de productpagina. Wij danken je nogmaals voor het schrijven voor de review en wij hopen dat het nu tenminste wel iets duidelijker is wat er achter de schermen gebeurd.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Luuk Knoops 21-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle bezorging en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De super snelle bezorging en levering maakt het voor mij het beste bedrijf in het leveren van electronica. Hij is iets duuder als de concurent maar dat mag wel met deze goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ECHT KWALITEIT 21-01-2018 Via de website gekocht

Snel, goed verpakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met veel keuze mogelijkheden. Veel reviews wat je kan helpen bij je keuze. Goede sorteermogelijkheid. Prettig op de website te bezoeken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 21-01-2018 Via de website gekocht

Super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks het late tijdstip van bestellen werd alles prima op tijd geleverd en wordt je goed geinformeerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ewoud 21-01-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds besteld en de volgende dag stond de droger op zolder. De oude die is gewoon meegenomen super !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mp 21-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
helaas waren zij bij de vorige levering een artikel vergeten mee te nemen zonder enig probleem wordt dit een dag later ondanks de storm geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Rudsky 21-01-2018 Via de website gekocht

Altijd gepresteerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle beloften waargemaakt. Cool.
Diverse bestellingen bezorgd zoals geregeld bij de bestelling.
Goede verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Max 21-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn pakketje op zondag om 23:50 besteld en gewoon netjes optijd de volgende dag binnen gekregen.
Na het uitpakken van mijn pakketje was ook alles naar wens, helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 21-01-2018 Via de website gekocht

Top service en snelheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering, avond besteld volgende dag in huis met keuze tussen dag en avond bezorging. Goede prijs ook voor het product dat wij gekocht hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en geeft veel informatie over producten met een opsomming van de voor en nadelen van een product. Maakt de keuze gemakkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. van der meer 21-01-2018 Via de website gekocht

Prima service en vriendelijk personeel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
klantvriendelijke webshop. De volgende dag mijn wasmachine binnen. Het tijdstip van bezorgen was goed te volgen. 20 minuten voor bezorgen bellen ze op. Machine waterpas gezet en eerste spoelbeurt aangezet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nussel 21-01-2018 Via de website gekocht

Leukste webwinkel van het land

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue doet wat het moet doen: de site is zeer gebruiksvriendelijk en intuïtief, alles loopt op rolletjes, de track&trace werkt vlot en de bezorging verloopt vlekkeloos.
Tot zover wat je van elke webwinkel zou mogen verwachten.
Wat Coolblue echt bijzonder maakt is het taalgebruik waarmee gecommuniceerd wordt.
Ik ben allergisch voor humor in zakelijk verkeer, maar Coolblue weet precies de goede toon te vinden!
Een glimlach bij mijn laatste bestelling: op de strip waarmee m'n pakket opengescheurd moest worden, stond een ritssluiting geprint: prachtig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christien 21-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een goede klantenservice, die tot ‘s avonds laat bereikbaar is.
Goede producten en de levering ging ook snel .
Onze droger werd netjes naar boven gedragen en op zijn plaats gezet.
Oude droger weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 21-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect afgeleverd, erg vriendelijk personeel en alles staat klaar voor gebruik binnen 24 uur! Geen rotzooi in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nientje 21-01-2018 Via de website gekocht

Handige verpakking!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je plaatst een bestelling en met een paar klikken met de muis is het al voor elkaar en wordt het de volgende dag geleverd. Sneller kan gewoon niet! De doos was superhandig met die ritssluiting en het uitklappen en invouwen. Ik vond het cool! Cool Blue...good for you!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy 21-01-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hele fijne winkel, snelle levering , goede uitleg op de site van de produkten.
De luchtbevochtiger doet wat ons beloofd is op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel de Rue 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering wn duidelijke tijds afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en goede seevice het was voor ons de eerste keer dat we iets via internet bestelde, door oa de duidelijke communicatie is het ons goed bevallen! Cool blue is wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie 21-01-2018 Via de website gekocht

snelle en goede levering

Algemene score

9,0
de website is heel duidelijk ,mooi aanbod, de prijs is goed en een snelle levering. ik ben echt tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska 21-01-2018 Via de website gekocht

snelle levering hard nodig top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze ingebouwde magnetron ging plotseling stuk.
Mijn gezin kan geen dag zonder.
Leuke aanbieding gezien bij Coolblue. Bestelprocedure was erg makkelijk. Goeden en snelle service
Volgende dag al een mooie en onmisbare magnetron in huis.
Gezin blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidia 21-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
avonds laat besteld en de volgende dag al in huis. je word goed op de hoogte gehouden hoe laat ze komen, alles word netjes op de plaats gezet en aangesloten, oude apparaat word meegenomen top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 21-01-2018 Via de website gekocht

Alles super geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede Site, fijne bestelprocedure , jexweet preciesxwanneer het product geleverd gaat worden en hele aardige en nette bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 21-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webwinkel en niet de duurste.
Snelle levering van producten.
Goede beschrijving van de producten.
Tevens kan je ook nog bij de winkel terecht als je vragen hebt wat wel zeer prettig is, dan alleen maar contact via een telefoon of E-mail.
Nee hier kan je tenminste ook nog mensen persoonlijk spreken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 21-01-2018 Via de website gekocht

Prima winkel, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had reeds eerder tot volle tevredenheid bij Coolblue besteld, en dus nu weer zaken met hun gedaan. Vlotte levering, en ze zijn van alle markten thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 21-01-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede productomschrijving met specificatie en aansluitadvies. Snelle levering. Retourzending ook zeer snel afgewikkeld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Boland 21-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en perfecte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk en geeft diverse mogelijkheden om te kiezen voor een bepaald product. Je kan mooie vergelijkingen maken. De aflevering was perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 21-01-2018 Via de website gekocht

Snel, goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting over producten, snelle levering, goede communicatie, fijne website...kortom topers!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bo 21-01-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare kwaliteit producten, goede klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit een miskoop gedaan bij coolblue. Zijn uitgebreid en overzichtelijk in de productinformatie en verkopen alleen kwaliteit!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super! 21-01-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele vriendelijke jongens! Bellen van te voren even dat ze er bijna zijn, brengen het naar boven en laten zien dat het allemaal werkt. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 21-01-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat er extra informatie wordt toegezonden door productspecialist.
Overzichtelijke bestelling, mailing en bezorging.
Vriendelijke toon in communicatie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-01-2018 Via de website gekocht

Was verrast door de levering op zondag, geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles volledig naar wens. Ik kon meteen op mijn vrije zondag aan de slag met ons nieuwe apparaat dat volledig aan de verwachting voldeed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lep 21-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik hoef niet uit huis en de ander morgen is het in huis
Ook de prijs kwaliteit is perfect ten opzichte van ander webshops

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Patricia 20-01-2018 Via de website gekocht

Top bezorgers met geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een overzichtelijke, duidelijke site. Ik miste alleen de vergelijkfunctie. De wasmachine werd op tijd geleverd door hele vriendelijke medewerkers en de machine is gebruiksklaar achter gelaten en de oude wasmachine meteen meegenomen. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manjo Posthumus 20-01-2018 Via de website gekocht

Bezorgen goed geregeld

Algemene score

9,0
Uitzoeken makkelijk bestellen makkelijk betalen makkelijk.
Het bezorgen kun je makkelijk volgen en dan nog een vriendelijk telefoontje We komen eraan. Het oude apparaat wordt meegenomen. Service zeer goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.J.M Weber 20-01-2018 Via de website gekocht

Coolie Blue-ie is geweldig

Algemene score

10,0
Goede snelle en correcte levering ,vriendelijke medewerkers.
Berichten per mail en 06 zijn accuraat.
Komen hun afspraken na

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalie 20-01-2018 Via de website gekocht

alles zoals gezegd wordt.Prima !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gebracht en aangesloten.Oude meegenomen.Nieuwe een deel moeten demonteren om in de kelder te krijgen maar niets was teveel.Perfecte service.Volgende keer weer bij coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 20-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling leek in eerste instantie fout te gaan, ik had al wel betaald maar de bestelling bleef in mijn winkelmandje, maar na contact met de klantenservice ( waarbij je kunt kiezen voor een wachtmuziekje! of niet) is alles zeer goed geregeld en kwam mijn bestelling ook snel de volgende dag in de brievenbus. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Appie1972 20-01-2018 Via de website gekocht

Hun service is geen toeval!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerste ervaring met CoolBlue: perfecte communicatie tijdens het bestel- & leveringsproces, dolenthousiaste en supervriendelijke CoolBlue-medewerkers die het product kwamen bezorgen en met alle geduld en zorg uitleg gaven. Vast eenmalig dacht ik?! Nee hoor, met de 2e keer dezelfde geweldige service ervaren. Dat is beslist geen toeval. CoolBlue, you make my day!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 20-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en kwaliteit zoals beschreven

Algemene score

10,0
Product identiek aan de beschrijving volgens de technische fiches. En, snelle levering. Heel goed , doe zo verder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RIchard 20-01-2018 Via de website gekocht

Niet alleen de goedkoopste maar ook prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk besteld, geen verzendkosten en voor mijn iPhone ook nog de goedkoopste aanbieder. Prima communicatie na het bestellen en de volgende dag stipt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Metteson 20-01-2018 Via de website gekocht

geweldig, in 24u een nieuwe wasmachine, op zondag bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wat fijn dat er zelfs op zondag wordt bezorgd! daarnaast allerlei merken voor een prima prijs. De bezorgers waren nette jongens en hebben de oude wasmachine weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim van Bekhoven 20-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een htc vive gekocht(vr-bril). Deze kwam binnen 2 dagen binnen, van te voren wist ik precies hoe laat de bezorger zou komen. Erna een vriezer gekocht, en precies hetzelfde verhaal. En ze vrachten de vriezer naar de eerste verdieping en namen alle verpakkingsmaterialen mee, echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 20-01-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Goede verkooer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service uitstekende verkoper (juliette) mooie winkel veel personeel. Allemaal vriendelijk. In 1 woord top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keeldar 20-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd bezorgde door twee super vriendelijke heren . Oude wasmachine meegenomen , nieuwe aangesloten en alles keurig uitgelegd . Nog nooit zo makkelijk iets gekocht en wat ook allemaal volgens afspraak ook zo is afgeleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vries 20-01-2018 Via de website gekocht

Top service! Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website, keuze, levering, betaling PERFECT! Product voldoet geheel aan onze verwachting! Zeer aan te bevelen!

Reageer

Rene 20-01-2018 Via de website gekocht

Cool blue stelt zwaar teleur

Algemene score

1,0
Cool blue maakt mooie beloftes dat ze direct de volgende dag leveren, mooi niet dus!
Tv en muurbeugel bestelt en alleen muurbeugel geleverd.. vervolgens moet je heel lang aan de telefoon uitleg geven, maar oplossingsgericht wordt niet gedacht.
Als ik dezelfde tv nu zou bestellen dan wordt deze de volgende dag geleverd, maar mijn televisie kan om onduidelijke redenen morgen ook niet geleverd worden. Onacceptabel! Je kunt beter bij media markt bestellen, heb ik alleen maar positieve ervaringen mee.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-01-2018

Beste Rene,

Bedankt voor het schrijven van uw review. Wij kunnen inderdaad de volgende dag leveren. Dat betekent alleen niet automatisch dat wij direct een nieuw exemplaar de deur uitdoen, wanneer er iets misgaat. Wij balen heel erg dat je zo teleurgesteld bent, maar wanneer er iets misgaat is er wel een pakketonderzoek nodig. Anders leveren wij dadelijk 2 exemplaren van een product en als dit op grote schaal gebeurd, dan hebben we dadelijk een veel kleinere voorraad en veel ophaalopdrachten.

Wij snappen helemaal dat een consument iets direct opgelost wilt zien worden, maar doordat er ook veel mensen zijn die frauderen( U niet natuurlijk) zijn er bepaalde procedures in het leven geroepen.

Zou u ons het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen sturen?

Onze oprechte excuses voor al het ongemak en nogmaals dank voor het moeite nemen voor het schrijven van de review.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Bob 20-01-2018 Via de website gekocht

Dikke prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 3 minuten besteld, volgende dag al in huis, en binnen 10 minuten aangesloten. Snelle service met een glimlach, vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews