coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 41995 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3696 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn van der Linden 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en super websites

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De websites van coolblue zijn atijd heel overzichtelijk met goede reviews van de producten dus je weet wat je koopt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Balfoort 12-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt geïnformeerd wanneer je geïnformeerd gaat worden en dat is nou precies waar ik behoefte aan heb. De bezorgers waren opper vrolijk en daarbij kreeg mijn dochtertje nog een kleinigheidje, helemaal geweldig! Bedankt voor de service en levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IEF1 12-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was goed geregeld. Makkelijk om producten te bestellen. De levering gaat snel en je wordt altijd op de hoogte gehouden. De installatie van de wasmachine was ook heel netjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De begeleiding en het op de hoogte houden van het proces van bestelling tot levering, de snelle levering en ook de vriendelijke bezorgers is uitstekend.

Een bijkomstigheid misschien maar wel iets extra's is de pagina met tips die je te zien krijgt om het wachten op de bestelling, ook al is dat niet lang, te verzachten. Erg inventief en leuk gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rien 12-01-2018 Via de website gekocht

Perfecte organisatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles top van a tot z. Duidelijke website, uitstekende weergave van status bestelling en aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 12-01-2018 Via de website gekocht

Supersnel en de reclame waar gemaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website, snelle en correcte afhandeling. De volgende dag geleverd, door attente mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoine 12-01-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere malen iets besteld bij Cool Blue en zeker tevreden. Mocht er iets niet goed zijn, dan wordt het netjes opgelost. Retourneren is geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 12-01-2018 Via de website gekocht

Kopen bij Coolbleu is een aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod van enkel kwaliteitsproducten , een uitstekende service inbegrepen en vandaag besteld op de overigens zeer overzichtelijke website is morgen in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick 12-01-2018 Via de website gekocht

Zoals zij beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de reclame aangeeft: Geen overdreven gedoe, duidelijk zijn en doen wat je belooft. Gemak dient de mens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juul 12-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het door mij gekochte artikel was 20% goedkoper dan van andere web shops en de levering geschiedde binnen 24 uur! Ben er dik tevreden mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-01-2018 Via de website gekocht

super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inderdaad service om u tegen te zeggen, de glimlach is zeker niet overdreven! En als er een keer iets niet goed is wordt het zonder problemen opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tasja 12-01-2018 Via de website gekocht

Absolute aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de eerste keer gebruik gemaakt van de online bestelservice van Coolblue en ben aangenaam verrast! Groot aanbod en prijs/kwaliteitverhouding is zeer goed. Tijdens je bestelling kan je de dag van levering kiezen en wordt je een dag op voorhand verwittigd over het precieze tijdstip van de levering waardoor je geen hele dag moet zitten wachten thuis. Een kwartier voor levering krijg je nog een telefoontje van de installateurs zelf waarin ze laten weten dat ze onderweg zijn. De installateurs zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik bestel zeker nog bij Coolblue, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van der veen 12-01-2018 Via de website gekocht

Ronduit geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Makkelijk bestellen , en de levering is echt geweldig . Exacte indicatie wanneer het bestelde artikel komt, en dat voorkomt irritaties. Gewoon goed !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

salten 12-01-2018 Via de website gekocht

Service met een glimlach, maar duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website geeft heldere en goede informatie over de producten. De app op de iPad of de iPhone scoren wat mij betreft minder goed als het gaat om het vinden van je keuze. Bij mijn definitieve keuze heb ik telefonisch ook het advies van een van de medewerkers ingewonnen. Dit was een prettige aanvulling, verduidelijking en bevestiging van de keuze die in eigenlijk al gemaakt had.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 12-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel fijn dat ze een kwartiertje voordat ze er zijn een berichtje sturen. Ook erg vriendelijk. De oude vaatwasser werd meteen meegenomen en ze deden totaal niet moeilijk over 3 hoog zonder lift.
Ben echt heel tevreden :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia Groenewald 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden 2 uur na het plaatsen van bestelling ontving ik al een mail dat de bestelling verzonden was en ik hem de dag erna zou ontvangen tussen een bepaald tijdstip. En zo was het ook.
Dus dikke duim voor Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk besteld via telefoon. De volgende dag al geleverd en fijne service, snel een antwoord op mijn vraag via Facebook. Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rigter 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede afhandeling

Algemene score

8,0
Voorbeeld van hoe het ook kan. Voorbeeld hoe het ook kan. Voorbeeld hoe het ook kan. Voorbeeld van het het ook kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Foxy 12-01-2018 Via de website gekocht

Sneller kan het niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb andere lovende reviews gelezen, maar toen het ook zo snel ging met de levering van mijn bestelde product, kon ik het pas geloven. Te bedenken dat dit tussen kerst & nieuwjaar gebeurde, waar vele andere bedrijven het langzaam aan doen; CoolBlue niet hoor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 12-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en een fijne website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De spullen waren er snel en het is altijd leuk op de website van Coolblue.
PostNL had de spullen echter een beetje gek op de gang gezet bij ons, zonder even aan te bellen. We zitten in een verzamelpand, dus dat had wel iets netter gekund

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Laurens 12-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind hun service heel goed en heel vriendelijk en het helpt dat ze veel van het product weten. Ze hadden wel gratis zelfde dag bezorgd kunnen doen zoals bol.com

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linsey 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Komt informatie op website na zoals bezorgdatum. Houdt klant goed op de hoogte van proces via de mail, duidelijke website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leendert Oostdijk 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijkheid van de site is goed. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Verder is de service en de levertermijn uitstekend!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Artie 11-01-2018 Via de website gekocht

Top gegaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde echt 23.54 of zo iets, en ik kreeg het de volgende dag om 2 uur 's middags. helemaal prima ;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bos 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Stipte levering op de afgesproken tijd, kundige en beleefde monteur en chauffeur en prima apparaat conform de goed op de website aangegeven specificaties.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mary/Andre Noternanns 11-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt waar wat ze beloven!

Algemene score

10,0
Prijs en service belofte was een grote reden te kiezen voor de aanbieding van Coolblue. Na bestelling de zelfde avond een mail gehad over tijd van circa levering. Vervolgens een mail en sms wanneer er meer duidelijkheid was omtrent de tijd van aanlevering en daarna een sms dat er binnen half uur geleverd zal gaan worden. Kort na de sms belt een bezorger met de exacte aanlevertijd.. De heren bezorgers zijn vriendelijk, beleefd en behulpzaam en zorgen voor een soepele levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casey 11-01-2018 Via de website gekocht

Opnieuw prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed navigeren op website, prima snelheid van handelen en leveren. En op tijd uiterst nauwkeurig. Wat heb je meer nodig?
En dan ook nog de laagste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Myself 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en je wordt per mail goed op de hoogte gehouden over de verzending van je pakket. Het zit verpakt is een grappig doosje

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 11-01-2018 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De avond van de voren om 22 uur een wasmachine en droger besteld en betaald. volgende ochtend om 9 uur draaide de wasmachine al
Super snel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-01-2018 Via de website gekocht

De service is gewoon 100 % goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat je alles kunt bekijken en vergelijken , en duidelijk recht voor je neus.
In een winkel is het altijd zoeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oenga! 11-01-2018 Via de website gekocht

Voordelig geprijsd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Omdat Coolblue vorige aankopingen goed verzorgde en ook nu een lage prijs had, heb ik tot koop besloten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joanna 11-01-2018 Via de website gekocht

Nette jongens van coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze brengen naar boven, sluiten aan enz, en dat is alleen de service. Qua prijs uitstekend concurrent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A.E.Hogeveen 11-01-2018 Via de website gekocht

perfect behandeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou niet weten wat er beter kan. gewoon geweldig, ook aan de telefoon netjes en snel behandeld. ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld. Wasmachine op de tweede verdieping geplaatst, aangesloten en de oude wasmachine weer mee genomen. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Eerkes. 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte bezorgers/instalateurs en snelle levering.Zij stelden zich zelfs voor en dat was een "first"

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jessica - Zoetermeer 11-01-2018 Via de website gekocht

Super, de service van Cool Blue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel blij met de service van de jongens van cool bleu! Vriendelijk, kundig en snel; oude wasmachine mee en de nieuwe geplaatst. Ze waren eerder dan het aangegeven tijdvak en namen daarvoor telefonisch contact op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annam 11-01-2018 Via de website gekocht

Foutje erkennen en netjes oplossen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een artikel, 2e keus gekozen, is goedkoper en zag er goed uit.
Zou de volgende dag geleverd worden, niks dus. Dag erna, nog niks, ik kijk bij de emails, zie ik mail dat het artikel niet meer voorradig is. Bellen voor een oplossing.
De medewerker aan de telefoon heeft nog gecontroleerd of het artikel er inderdaad niet meer is. Wat ik dan wilde, ik koos dan maar voor de nieuw uitvoering. Die was voorradig en omdat het hen fout was dat de 2e keus als voorradig stond aangegeven en er toch niet was, kreeg ik de nieuw uitvoering voor de prijs van die van 2e keus. Hoefde er niet eens om te vragen, men bood het zelf aan. Dat noem ik nog eens heel netjes en gewoon fout erkennen en oplossen! En het pakketje was er de volgende dag netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brent Dierick 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De snelle service van Coolblue vind ik het grootste pluspunt! De dag na de bestelling wordt het product geleverd, wat kan je nog meer wensen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-01-2018 Via de website gekocht

Goeie klantendienst en producten snelle levering. Geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tweede kans is goedkoper dan andere sites en altijd betrouwbaar. Klantendienst is fantastisch. Ik zou iedereen Coolblue aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aaldert Brands 11-01-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was een goede uitleg voor het aansluiten van de Gigaset op de KPN contactdoos in de woonkamer. Aangezien ik niet wist of de Gigaset wel op het bestaande kpn vaste toestel kon worden aangesloten heb ik dit advies gekregen en dat was goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sinner88 11-01-2018 Via de website gekocht

Olympisch goede service/bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijk. En een uitstekende bezorgservice je wordt op de hoogte gehouden van de status van bestelling en de aflevering klopt feilloos (er wordt zelfs nog aan de buren gedacht dmv bedankkaart in doos) .

Reageer

Bert 11-01-2018 Via de website gekocht

service ok

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles duidelijk te vinden. geen problemen bij retourzenden want 30 dagen bedenktijd. zending goed te volgen en melding wanneer pakket bezorgd wordt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 11-01-2018 Via de website gekocht

Makkelijk, luchtig en grappig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna alles staat al in de titel en daar wil ik aan toevoegen dat ze een snelle service hebben en aardige medewerkers. Met grappig bedoel ik, grappige teksten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jannes 11-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals steeds ben ik zeer tevreden van mijn aankoop bij coolblue. Een overzichtelijke website, duidelijke informatie en goede prijzen. Daarnaast ook een goede en vlotte service, met snelle en makkelijke levermogelijkheden. ZO kon ik mijn koptelefoon al 8 uur na de bestelling ophalen in het ophaalpunt om de hoek!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arne 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de klantenservice, als je vragen hebt over een product of je bent niet zeker als het zal werken in uw opstelling (bijvoorbeeld kabels of toestel in tv of bureau opstelling) dan kan je altijd bij hen terecht met je vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tammy 11-01-2018 Via de website gekocht

Het goedkoopst. Snelle service. Vriendelijke koeriers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering. Echt te gek. Was ook het goedkoopst. Wat wil je nog meer. De jongens waren heel vriendelijk. Ook met de uitleg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Doordat je tot 23:59 kunt bestellen is het ideaal en je hebt de volgende dag je bestelling in huis. Het enige wat minder is, is dat je via de track en trace geen tijdsvak krijgt waarbinnen je bestelling bezorgt wordt. Verder zeer tevreden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Arie-Jan 11-01-2018 Via de website gekocht

Goed , snel en simpel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijke site en goede service , snelle levering.
Minpunt vind ik dit beoordelingsverzoek , ben een beetje enquête moe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 11-01-2018 Via de website gekocht

de perfecte combinatie tussen winkel en website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
uitstekende en vriendelijke service met een heel makkelijk en vlot bestel proces via website. personeel in winkel is zeer vriendelijk en vakbekwaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 11-01-2018 Via de website gekocht

Super cool bij coolblue, alles zoals beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meer gekocht bij coolblue. Altijd op voorraad, altijd op de afgesproken dag en tijd geleverd. Fijne website, makkelijk producten te vinden en te bestellen en ook goed in de prijzen en soms acties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews