coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjorn 23-03-2018 Via de website gekocht

Klasse!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enige winkel die betrouwbaar is op alle raakvlakken. Fantastische service! Veel informatie die relevant is voor de consument. Top geleverd. TOP,TOP,TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Hopman 22-03-2018 Via de website gekocht

Niet tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Vrieskastje besteld, deur om laten zetten. Bij aflevering ligt de handgreep in de vriesla en is niet gemonteerd! De magnetron was er niet bij.Deze wordt later gebracht. Bij aankomst bleek de doos behoorlijk beschadigd, dus de magnetron ook! Ik krijg een nieuwe magnetron. Beschadigde magnetron wordt niet meegenomen! Komt weer iemand anders voor.
Lekker economisch. Moet wel een aantal keren thuis zijn.🤔

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jan Slob 22-03-2018 Via de website gekocht

Alles volgens plan verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere keren een bestelling geplaatst en alles wordt volgens afspraak geleverd. Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Pluimgraaff 22-03-2018 Via de website gekocht

betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een groot assortiment, is snel met leveren tegen een redelijke prijs en heeft ook 2e kans artikelen. Dat scheelt soms behoorlijk en die artikelen zijn (bijna) net zo mooi als de nieuwe. De garantie blijft hetzelfde, dus...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 22-03-2018 Via de website gekocht

Afspraak = afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat van tevoren is afgesproken is keurig nagekomen. Klasse. Bezorging netjes op tijd. Tussentijds werd ik op de hoogte gehouden. Volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neil Dolan 22-03-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Shocking Service!

Algemene score

1,0
My iPad Pro had a faulty battery, so as it was still under warranty, I took it into the Cool Blue store in Rotterdam and it was checked by three team members. I was told that a defective product can not be exchanged within the warranty, but needs to be sent for repairs. I agreed to this and the possible waiting time of 3 weeks. After one week, I received an email to inform me that the device has been bent, and can no longer be fixed. The device was NOT bent when I took it into the shop, if it had been, I’m sure one of the 3 Cool blue employees would have brought that to my attention. So on top of the fact they are now refusing to fix or replace the faulty device, (that has been further damaged in their care) they then asked me to pay 40 euros to return my defected product back to me. I’ve been in touch with 4 members of the customer service team now and still have not had a sufficient answer to how they are going to resolve this issue. When you look at the website, or go into the store, they seem to be all about customer care, but their shiny smiles fade as soon as they have your money!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Officiele reactie van Coolblue 26-03-2018

Dear Mr. Dolan, we're very sorry to hear that the bending of your device has not been noticed in-store. Unfortunately, our store employees are not mechanics. Therefore, they can see visible damage, but not all damage that might not be covered by warranty. As we have discussed through e-mail and Social Media, we will return the iPad to you free of charge. We apologize for the inconvenience this has caused. Kind regards, Coolblue

Reageer

Marjan van der Wekken 22-03-2018 Via de website gekocht

Onbeschrijfelijk blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar mijn gevoel is coolblue uniek in de prijs/kwaliteitsverhouding en de 'ouderwetse' service waarvoor niets betaald hoef te worden. Ik ben zo blij met mijn nieuwe pannen dat ik er een geluksgevoel van krijg als ik ze zie en gebruik. Ik voel me als klant behandeld als koning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Songul Kul 22-03-2018 Via de website gekocht

Altijd goeie service cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel eigenlijk altijd mijn huishoud apparaten bij cool Blue .. ruime keuze qua prijs en profucten
Snelle levering.. en als er iets niet klopt dan zijn se goed bereikbaar en oplossings gericht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Cornelissen 22-03-2018 Via de website gekocht

Perfect geleverd volgens afspraak en kon levering volgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had door veroudering van mijn vorige printer een nieuwe 3 in 1 printer nodig, gewoon eenvoudig met niet teveel poespas en makkelijk te installeren, de gekozen printer nergens goedkoper en perfect gratis geleverd. Meteen reserve inkt cartridges voor een coolblue prijs gratis mee laten leveren. Bij volgend product kijk ik eerst op coolblue-site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 22-03-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Geweldige sevice, hebben alle tijd voor je

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super vriendelijk personeel, nemen alle tijd voor je wordt goed uitgelegd.
De bezorging super snel! Niet goed geld terug, zonder gezeur!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 21-03-2018 Via de website gekocht

Warm bad, wat een ontvangst! ik wil nooit meer anders

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig vriendelijk personeel in de winkel in Groningen. Mijn bestelling was binnen 5 minuten gehaald maar vooral de "warmte en vriendelijkheid" van het personeel was haast verbijsterend. Zo hoort het te zijn maar dat ben je niet meer gewend! Top....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. Zijlstra 21-03-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is overzichtelijk, laagdrempelig en zeer informatief. Daardoor is het prettig een keuze te maken zonder al te veel leeswerk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M heite 21-03-2018 Via de website gekocht

Fantastische goede service en correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een product aangeboden ter reparatie nadat ik telefonisch contact gehad heb met een medewerker van coolblue die mij de retourformulieren mailde
Na enkele mailtjes over het het proces werd mij tot mijn verbazing een nieuw product toegestuurd.
Niets dan lof voor de service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 21-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden, super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe Samsung tablet gekocht via de site. Goede productbeschrijving, ruim assortiment. Bezorging super snel en bij tel.contact een vriendelijke terzakekundige medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 21-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en goede tijdsblok keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering .
Fijne en goede tijdsblok keuze .
Zeer duidelijke site .
Snelle site .
Duidelijke site .
Mijn volgende bestelling is via Cool blue .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc wildschut 21-03-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte garantie afwikkeling

Algemene score

2,0
Ik heb een vaatwasser van whirlpool gekocht en had 2 jaar garantie. Na 12 maanden was hij defect hij spoelde niet meer door en er bleef water in staan en heb coolblue geinformeerd over de situatie. Ik zou binnen 1 werkdag gecontacteerd worden. De volgende dag kreeg ik een email van whirlpool wat voor bestekbak ik gebruikte????? Ik heb daarop geantwoord en vervolgens heb ik niks meer gehoord. Ik heb na een paar dagen nog een telefoontje naar Cool blue gedaan en die zeiden dat ik moest afwachten. Nu 3 weken later heb ik de vaatwasser door een locale monteur laten repareren want het met de hand afwassen bevalt mij toch echt niet. Ik heb niet het idee dat ik ooit nog iets ga horen van cool blue of whirlpool. Maar ik ga er ook zeker niks meer kopen. En mij advies is ook zeker om geen whirlpool te kopen want die hebben duidelijk geen verstand van zaken en zijn nog minder bereid om enige service te verlenen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 22-03-2018

Beste Marc,

Bedankt voor jouw review en natuurlijk voor de tijd die je hebt genomen om ons te voorzien van feedback. Wat vervelend om te lezen dat je zo lang hebt moeten wachten op een terugkoppeling, met daarin meer duidelijk omtrent jouw reparatieprocedure. We begrijp goed dat je hiervan baalt, aangezien je een vaatwasser dagelijks in gebruik wilt nemen. We willen deze situatie graag voor je nakijken, maar daarvoor hebben we wel jouw hulp nodig. Zou je ons kunnen voorzien van jouw reparatienummer en e-mailadres van de procedure? Je kunt ons een e-mail sturen naar het volgende e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. We kijken samen naar een geschikte oplossing voor deze situatie. Alvast bedankt voor je reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

piejok 21-03-2018 Via de website gekocht

De service is zoals men van Coolblue kan verwachten. GOED!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al jaren zijn mijn ervaringen met Coolblue goed te noemen.
Nog nooit ben ik teleurgesteld.. Niet in de levering van het product en de service ervan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margriet 21-03-2018 Via de website gekocht

Goede service. Vriendelijke mensen en service met humor.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon zoals het hoort. Maar dat is soms al bijzonder. De humor op de site in de vorm van wachttherapie kon ik erg waarderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansie 21-03-2018 Via de website gekocht

Op en top een goede zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website en een zeer goede service. Heb al meerdere zaken daar gekocht en ook met ruilen of annuleren is er geen enkel probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 21-03-2018 Via de website gekocht

Goede service en nette snelle levering !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laagste prijzen en goede levering ,droger netjes aangesloten en getest of hij werkte !!!
Personeel heel beleefd, kwartier van te voren wordt je gebeld dat ze eraan komen .
Kortom ,ik ben zeer tevreden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 21-03-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbaar, snelle levering , groot assortiment
Prijs kwaliteit prima Ik zou het zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 21-03-2018 Via de website gekocht

Top service zeer klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering goede back-up bij vragen en/of klachten.
Er wordt meegedacht met de klant...........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.O. 20-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer gebruiksvriendelijk, aantrekkelijke geprijsd, goede levering, ik kon het pakket goed volgen, deugdelijk verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c.v.uden 20-03-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel goed geholpen toen laats bleek dat bij een pakje de bodem was open gesneden en weer dicht geplakt maar de telefoon was er uit gestolen.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Monique 20-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne overzichtelijke website en een goede prijs kwaliteit verhouding.
Erg blij met de zeer snelle goede levering van het gekochte produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kerstens 20-03-2018 Via de website gekocht

prima service en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
een goede prijs en de service is goed.
de spullen waren in een prima staat.
De levering was ook op tijd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Juan Padres 20-03-2018 Via de website gekocht

Inderdaad, een geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor Coolblue gekozen nadat ik ervaren had hoe goed de service was die verleend werd toen een bekende meerdere artikelen thuisbezorgd kreeg, werden geplaatst en aangesloten met gegeven uitleg en informatie van de diverse producten. Verpakkingsmateriaal ging mee retour.
Mijn eigen aankoop werd zelfs op zondag bezorgd door Post.nl!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zwart 20-03-2018 Via de website gekocht

ze maken hun slagan alles voor een glimlach echt waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hadden problemen met onze eerste laptop, zonder problemen wordt er gewoon een nieuwe gestuurd. klantvriendelijke benadering, wij kopen alleen nog maar via coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 20-03-2018 Via de website gekocht

Ze maken de snelle levering waar, keer op keer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, snel bestellen en zeer snel in huis. Zelfs op zondag. Heb een tweede kansje gekocht (voor de tweede keer) en het product is niet van nieuw te onderscheiden. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Popping 20-03-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Coolblue gekozen omdat zij de volgende dag al konden leveren.
En dat blijkt een goede keus te zijn geweest. Wat een service bieden zij!
Je weet bijna op het uur nauwkeurig hoe laat ze komen leveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 20-03-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een topzaak, medewerkers geven helder advies en het bedrijf is snel met erg goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.van Gerven. 20-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat je er niet de deur voor uit hoef.
En zeer grote keus in artikelen.
Niet te vergeten de twee bezorgers waren zeer netjes

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqy 20-03-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en keuze Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ziet er overzichtelijk uit. Je wordt goed geholpen bij je keuze en de levering is super snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AC van Nes 19-03-2018 Via de website gekocht

online winkelen is leuk en gezellig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij shoppen al geruime tijd online en de "beleving" bij Coolblue is bijna altijd een feest. De website is duidelijk, hetgeen wat geschreven wordt over de artikelen klopt tot nu toe steeds. Op de meest onverwachte momenten, als je heel druk bent met het uitzoeken, bestellen of betalen komt er iets waardoor er weer een glimlach te voorschijn komt. Hierdoor sluit je de website altijd in een goed humeur af. En dan de volgende dag (we werden bijna een keer uit bed gebeld door de bezorgers) brengen de Coolblue mensen zelf of onze inmiddels zeer gewaardeerde postbode het bestelde. Blijkt dan toch dat we een bestelvergissing hebben gemaakt dan is retourneren geen probleem. Ook bij een onverwacht (vermeend) defect bij een al geruime tijd in gebruik zijnd artikel is de klantenservice altijd bereid mee te denken, en zonodig wordt het artikel gerepareerd. Kortom als we iets zoeken is Coolblue ons vaste punt op het net. Ga zo door en blijf de lach verspreiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJM 19-03-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en stipte bezorging met nauwkeurig tijdsbestek

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer snelle en stipte levering waarbij een nauwkeurig tijdsbestek is aangegeven en is nagekomen. Product, wasdroger, is aangesloten en getest op juiste werking. Oud apparaat neemt men mee. Levering binnen 20 uur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 19-03-2018 Via de website gekocht

Topwinkel met goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goede, gebruiksvriendelijke webshop. Werkt erg intuïtief en er wordt voldoende informatie gegeven. Ook na de bestelling krijg je mails met tips over hoe je meteen aan de slag kan met je laptop, erg goed en leuk gedaan! Over de levering (via post.nl) was ik iets minder tevreden; ik hoefde niet te tekenen voor mijn pakket van +/- 1300,-. Voorderest topwinkel met goede service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 19-03-2018 Via de website gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriezer gekocht via website Coolblue. Coolblue heeft een overzichtelijke website waar je makkelijk je de producten makkelijk kan vinden en eventueel vergelijken. Voor elf uur 's avonds besteld, de volgende dag in huis, ook op zondag. Een snelle, maar nette aflevering. Je apparaat wordt meteen aangesloten en je eventuele oude apparaat mee retour genomen. Makkelijker kan niet!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans machiels 19-03-2018 Via de website gekocht

perfecte service en afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke website en omschrijving van de producten en de gratis verzendkosten zonder limit zijn belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies Verkerk 19-03-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden. Besteld artikel was goedkoper dan bij andere zaak. Ook geen verzendkosten. Volgende dag al in huis. Sneller kan niet. Keurig verpakt. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf Vanderstappen uit Boortmeerbeek 19-03-2018 Via de website gekocht

Afspraak, leverin, plaatsing en uitleg dik in orde !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorgers waren zeer vriendelijk en hebben na de plaatsing de nodige uitleg gegeven inzake gebruik en onderhoud wasmachine. Wat de werking wasmachine betreft is wat te vroeg om een mening te geven. Wij hebben dezelfde dag van levering onze achterstallige was (6 x vullen) gedaan en alles was goed gewassen !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

M. Vervat 19-03-2018 Via de website gekocht

Het is echt zo: alles voor een glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, waarop je goed kunt selecteren wat je precies zoekt, en de Coolblue keuzes, veel reviews. Razendsnelle levering, je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe laat ze komen, en 2 hele vrolijke blije bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 19-03-2018 Via de website gekocht

Nauwkeurig tijdstip van levering, ze doen wat ze beloven????

Algemene score

10,0
Na een jaar geleden een wasmachine gekocht te hebben via Cool Blue, nu ook droger gekocht.
Levering is top de dag na bestelling.
Tijdstip van levering binnen het uur precies en ze bellen ook kwartier voor levering.
Aardige mannen die alles installeren en oude meenemen.
Ik ben vaste klant👌🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvon 19-03-2018 Via de website gekocht

Super snelle en prima levering goede website.

Algemene score

9,0
Goede website waardoor je makkelijk een keuze kan maken en de daarbij behorende info kan vinden. En een hele snelle levering! Super, Coolblue!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wim 19-03-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
heel goede service en kwaliteit , snelle en uitstekende info over de exacte
levering, heel goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Huisman - den Dunnen 19-03-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere keren producten via Cool Blue besteld, omdat vaak de producten dezelfde dag nog geleverd kunnen worden, zelfs op zondag! Als je weet wat je wilt hebben is dat perfect, scheelt uren winkelen... Tevens wordt je keurig op de hoogte gehouden van het bestelproces, wanneer een product verzonden is, via Track & Trace kan je precies zien wanneer een bestelling wordt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PINKLADY 19-03-2018 Via de website gekocht

Voor de eerste keer Coolblue en onmiddellijk verkocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is zeer duidelijk. Direct de gepaste wasmachine gevonden. De levering gebeurde stipt en zeer v!ot. Zeer vriendelijke gasten.
Aangenaam verrast geweest..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Scheltema 19-03-2018 Via de website gekocht

Uitermate tevreden met de service, vlot en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De formule die deze winkel hanteert is zeer service gericht naar de consument. Die zij dan ook waarmaken
Na een aantal bestellingen is mijn ervaring dan ook top met deze winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf Spoolder 19-03-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In een prijs vergelijk kwam het product als goedkoopste naar voren bij CoolBlue. Om 23.15 besteld en om 10.30 stond de postbode aan de deur met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 19-03-2018 Via de website gekocht

Garantie reparatie service teleurstellend slecht

Algemene score

1,0
Bij Coolblue juni 2017 een Iphone SE gekocht. Deze telefoon valt steeds uit in wat langere telefoongesprekken. In oktober gebeld met Coolblue en advies gekregen even terug naar fabrieksinstellingen. Gedaan klacht niet verholpen. Telefoon retour naar Coolblue, krijg 'm weer terug niets kunnen vinden. februari maar weer eens in gebruik genomen blijkt de klacht uit vallen er nog te zijn. Weer retour coolblue. Weer zonder oplossing retour ontvangen. Had zelfs voor retourneren contact gehad met apple en die gaven al aan telefonisch dat er wat mis was met mijn toestel en hadden een nummer aan gemaakt. Na 2e retour bij Coolblue heb ik de telefoon weg gebracht naar een Apple service punt. Binnen een week was de klacht gevonden en kreeg ik een compleet nieuwe Iphone SE. Daarna heb ik Coolblue nog een mail gestuurd m.b.t. deze oplossingen. De reactie die ik kreeg kon ik echt helemaal niets mee. Ze moesten zich aan hun retour beleid houden en waren blij dat apple mij wel heeft kunnen helpen.
Ik ben als vaste klant van Coolblue enorm teleurgesteld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 19-03-2018

Beste Jill,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend dat wij het niet voor je konden oplossen vanwege het beleid en afspraken met de fabrikant. Blij te lezen dat het door Apple wel voor je is opgelost. Jouw feedback nemen wij intern mee om bespreekbaar te maken met de fabrikant.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Eefje 19-03-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit voor minder geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Vriendelijke personeel. Top service en uiteraard een super mooie goedwerkende waschine voor minder geld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews