coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42511 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2723 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrea 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd. Prima product.

Algemene score

9,0
Duidelijke informatie, makkelijk om verschillende producten te vergelijken.
Fijn dat er veel reviews zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mar 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue heb ik nog nooit problemen gehad tijdens een bezorging. Er ontbraken nooit onderdelen. Eerder hebben we een probleem gehad met een apparaat, kregen we direct een nieuwe. We zijn erg tevreden met Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricky de Wolf 11-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is netjes in orde en bestellingen worden snel geregeld en geleverd veder staat alles er goed bij informatie over je product etc. Goede service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pj 11-02-2018 Via de website gekocht

Al jaren vaste klant en telkens weer opnieuw tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds snelle en goede service en levering. Je kan er ten alle tijden terecht voor info, en steeds even vriendelijk. Weet je niet wat kiezen, krijg je steeds goede raad . Toch niet ok. Zonder problemen terugzenden. Ik bestel tegenwoordig alles wat kan via Coolblue. Verspil geen tijd meer om alle winkels af te lopen. Even samen de site bekijken en met enkele klikken staat je bestelling s anderendaags aan de deur. Echte luxe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 10-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.50 uur besteld, de volgende dag al in huis. TOP
Dit noem ik nog eens super snelle service
Ik ben heel tevreden over Cool Blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Violiertje 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service, prettige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een geweldige ervaring km s avonds iets te bestellen en dat binnen de 24 u al op zn plek te hebben staan. Super!
Zeer welwillende bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Denise 10-02-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd klantvriendelijk. Van vele mensen goede verhalen gehoord over de winkel. En een super snelle/goede levering,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Jonker 10-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds een nieuwe stofzuiger besteld omdat de oude diezelfde middag kapot is gegaan en de volgende morgen al in huis. Wat een fantastische service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 10-02-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website heeft een duidelijke navigatie en een groot assortiment. Bestellen gaat eenvoudig n bestelling is snel geleverd! Tevens heeft Coolblue een mooie, duurzame methode van verpakken waardoor de doos niet onnodig groot wordt! Daar houd ik van!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reetsj 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, goede priducten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer nette service, duidelijke afspraken over levering en levertijd.
Fijn product dat zelfs werd aangesloten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mare 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle zeer verzorgde service en zeer snelle levering van een zeer goed product!. Hetzelfde product hadden wij eerder gekocht bij Coolblue maar door eigen onkundig handelen (binnenfilter per ongeluk bij afval beland 🙄 niemand in ons gezin heeft dit gedaan😂) genoodzaakt dit product opnieuw aan te schaffen.. tja, wel beetje zonde ja.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E. van Alst 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft veel keuze, al verschillende producten besteld en deze worden netjes afgeleverd en op tijd! Tot nu toe niets retour gestuurd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid Stornebrink 10-02-2018 Via de website gekocht

Daar waar ze voor staan maken ze ook waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind de manier van adverteren heel persoonlijk en servicegericht...open, enthousiast en vriendelijk.
De benadering maakt je blij en schept vertrouwen dat mocht het niet goed gaan..zij bereid zijn je te helpen om het op te lossen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 10-02-2018 Via de website gekocht

Super service, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de leverstatus, zodat je weet wanneer het geleverd wordt. Daarnaast is het bestelproces gemakkelijk .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramBN 10-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service heeft een prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeker een van de betere opties van webwinkels, als je de volgende dag je bestelling wilt hebben ook al bestel je je een kwartier voor middennacht. Grote selectie aan spullen met een hoop handige informatie. Ook die “pro’s en con’s” zijn handig bij het maken van keuzes als je iets wilt kopen. Enige nadeel is dat de prijs wat hoger is vergeleken met andere webshops, de prijs voor service.

De levering wordt via PostNL geleverd met tijden bijvb. als tussen 12:30 en 15:00 wat vervelend is door de 2,5 uur onzekerheid maar daar valt weinig aan te veranderen.

Als je pakket binnen komt zit het netjes in een doos die vrij makkelijk te openen is, al was de doos wat groot voor mijn laatste pakket.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Renee Pheiffer 10-02-2018 Via de website gekocht

Handige radio. Compact en goed geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue levert een uitstekende service. Helder, betrouwbaar en snel.
De radio voldoet helemaal aan de eisen en komt overeen met de omschrijving.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sean Brongers 10-02-2018 Via de website gekocht

De service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat ze alles komen bezorgen en aansluiten. De service is top! Er was alleen een klein datumprobleempje voor de bezorging maar dat is netjes opgelost. De bezorgers zijn zeer vriendelijk en lichten je goed in over de producten die je hebt besteld

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dam 10-02-2018 Via de website gekocht

Wasmachine

Algemene score

9,0
Snelle levering en prima service van de bezorgers en vooral de installatie! Wasmachine kon gelijk aan gezet worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden Rob 10-02-2018 Via de website gekocht

Snel en conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt. Levertijdstip in de avond is prettig. Apparaat goed ingepakt en voldoet prima. Uitgebreide keuze, misschien wel teveel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrie 10-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Opnieuw heb ik voor deze leverancier gekozen omdat ik de service optimaal vind. Zowel de vragen voor de klantenservice als ook de levering door de werknemers is uitermate prettig verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart van Ewijk 10-02-2018 Via de website gekocht

Prima service en snel afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vindt de shop duidelijk, het is een prima product en het is snel geleverd. Tevens wordt je goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces van je product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrguns 10-02-2018 Via de website gekocht

Prijs verlaagd daags na aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Vorige week wilde ik een Samsung Express M2070W printer online bestellen maar deze was niet in voorraad. Ik heb me toen aangemeld voor een email notificatie als het product weer in voorraad is. Drie dagen geleden heb ik de email ontvangen met daarin een link naar het product. De printer was geprijsd op 149 euro met daarbij de vermelding dat er slechts 6 stuks in voorraad zijn. Ik heb dus gelijk eentje besteld. Een dag later keek ik opnieuw op de productpagina en ineens was de prijs 129 euro en was er geen vermelding over beperkte voorraad of dergelijke. Het product was al verstuurd (snelle leverservice), dus ik kon het ook niet meer annuleren. Ik heb in principe dus 20 euro teveel betaald door een foutieve prijsopgave. Dit vind ik onnnodig en jammer.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2018

Beste,
Wat vervelend om te lezen dat de prijs na aankoop is gedaald. Hier wil ik graag iets voor u aan doen, mag ik uw ordernummer ontvangen via geenglimlach@coolblue.nl

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

S. 10-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Twijfelachtige service

Algemene score

5,0
Ik had een gasfornuis gezien bij Coolblue en er waren nog maar 7 op voorraad. Pas in maart konden eventuele apparatuur geplaatst worden. Na een goed gesprek bij de vestiging in Utrecht kon de bestelling ver in de toekomst geplaatst worden (meer dan 2 weken). Ik was super blij en heb ook maar meteen een wasmachine besteld. De service waar ik over had gehoord van anderen klopte. Totdat ik bevestiging kreeg dat het de volgende dag geleverd zou worden. Onmogelijk aangezien ik de sleutel van de woning nog overhandigd moet krijgen. Na telefonisch contact meteen opgelost. De levering staat op 8 maart. Vervolgens krijg ik een mail over teruggave van geld. Dus weer contact opgenomen. Krijg ik te horen dat ik twee opties had: geld terug of eerder laten bezorgen. Uiteindelijk weer bevestigd gekregen dat het toch op 8 maart geleverd wordt. Hopelijk wordt het geen derde keer dat ik ze weer moet helpen herinneren aan de gemaakte afspraak. Tot nu toe wacht ik geduldig af en fingerscrossed.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

wasdroger 10-02-2018 Via de website gekocht

ben heel erg tevreden met onze aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb de bestelling gedaan op de mail en moet zeggen voortrefelijk gegaan ook met de levering heel erg goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Gillissen 10-02-2018 Via de website gekocht

ik geef coolbleu een 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zeer correct verlopen ,
Contact via mail perfect
Chauffeurs en bijrijders. Zeer correct
Aflevering perfect alle verpakking mee genomen
Vrieser geïnstalleerd en geplaatst
Oude vrieser gratis mee genomen voor afvoer gad
Voor mij krijgt coolbleu de warme douche

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak Dalmaijer 10-02-2018 Via de website gekocht

vriendelijke medewekers en geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tv besteld de andere dag in huis gratis bezorgd en de services is geweldig je wordt precies op de hoogte gehouden wanneer ze arriveren. Bestel veel via internet maar deze services nog niet eerder meegemaakt. Kortom ze doen echt wat ze beloven wat menig andere zegt doen zij gewoon. Ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was snel en volgens afspraak. Bezorgers waren vriendelijk en deskundig. Oud apparaat en alle verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Vanderlee 10-02-2018 Via de website gekocht

Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteitverhouding
Snelle levering / prima service
Voldoende uitleg via de site
Stevig verpakt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 10-02-2018 Via de website gekocht

Meer dan tevreden..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel het product (vriezer Liebherr) als de stiptheid van levering boven verwachting. Daarbij bezorgers, die zeer behulpzaam en klantvriendelijk waren. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 10-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bezoeken van meerdere website toch voor Coolblue gekozen. Scherpere aanbieding en ja na mijn eerste aankoop bij Coolblue: zeer tevreden over de service van de snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sergio 10-02-2018 In de winkel gekocht
den haag

Super swell service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige mensen en mooie inrichting! De glimlach word flink waargemaakt en ruime openingstijden. Vooral het ontvangst maakt een bezoek aan Coolblue erg aangenaam. Ik zal deze winkel aan al mijn vrienden aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Hoogeveen 10-02-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, scherpe prijzen. Goede produktinfo en snelle levering. Veilig gevoel en bij problemen zit er een fysieke winkel altijd dichtbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Santen Advies 10-02-2018 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en betalen. Zeker een gigantisch pluspunt: de supersnelle levering! Een aanrader om altijd eerst op de site van coolbleu te kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 10-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service .goede kennis van de medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze nemen alle tijd voor je goede uitleg ook al begrijp je iets niet
Ze hebben duidelijk kennis .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Verhaegen 10-02-2018 Via de website gekocht

Goed product en vriendelijk geprijsd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, goed advies, snelle levering. Vriendelijk en met een smile werd de toch zware machine netjes geplaatst en gecontroleerd met een programma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Groote 10-02-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Service zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bezoeken van de showroom van Coolblue is al een feestje. Direct bij binnenkomst een vriendelijke medewerker die je verwelkomt en je via de computer meeneemt naar ons gewenste product. Na aankoop is de service fantastisch. Goede informatie vooraf, vroegtijdige melding van de bezorging, eerst in een blok van 4 uur en daarna vrij nauwkeurig bijna op de minuut getimed. Het brengen en installeren van het product en het wegnemen van het oude product ging perfect en zeer zorgvuldig, correct en direct bevestigd per email. Fantastisch wat een service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 10-02-2018 Via de website gekocht

Onwaarschijnlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het bestelde voorwerp was er voor mijn gevoel nog eerder dan dat ik het besteld had ! Heel bijzonder en voor een goede prijs !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 10-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goed geprijsd

Algemene score

8,0
Binnen een dag, zoals beloofd, geleverd en dan ook nog het voordeligst geprijsd. Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen 10-02-2018 Via de website gekocht

Snel en leuke combi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze in blue tooth boxen. Leuke combi met powerbank. Snel geleverd en nog een mail met gebruikstips. En nu een mooi geluid!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 10-02-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van Coolblue is zeer gebruiksvriendelijk. Ik ben ook zeer tevreden over prijs/kwaliteit. Graag lees ik ook (hopelijk betrouwbare) reviews van andere kopers vooraleer ik een beslissing neem. Dat je het pakketje vlug thuis krijgt is ook mooi meegenomen. Alles goed verpakt zodat er geen schade kan zijn aan je toestel bij het transport. En als er dan toch eens iets misloopt, en toestel moet omgeruild, dan geen gedoe, en krijg je dus een goede naservice! Coolblue vind ik zeer betrouwbaar! Ik heb er al een aantal zaken aangekocht, en ben steeds heel erg tevreden. Eenmaal was er iets stuk, en toen goede naservice gehad. Heel tevreden! En ook goed dat er de echt bestaande winkel is, om het product in het echt te zien. Dan kun je nog beslissen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn van Woerkom 09-02-2018 Via de website gekocht

SNELST

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering, weliswaar in standaard (te grote) doos. Goed op de hoogte ge houden van plaats en tijdstip van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Joël 09-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue Levert!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert en dit op een zeer creatieve manier (bijv. 'groet de postbode nog even'). Ik zou het zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Naezer 09-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer in een vorstperiode de electrische deken het begeeft is een snelle en correcte levering door Cool Blue een uitkomst en een zegen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurjen Weerman 09-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering tegen aantrekkelijke prijs!

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, eenvoudig bestellen, supersnelle levering. En dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maran 09-02-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en gebruiksvriendelijke website.
Meerdere artikelen gekocht.
Prijs is ook Oké.
Snelle verzending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 09-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld, maandag om 15 uur geleverd bij mijn favoriete afhaalpunt.
2de kans artikelen voor een mooi prijsje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Jan van Vliet 09-02-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site om producten te vergelijken en dan 1 te kiezen die dan de volgende dag binnen is. Top geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veron 09-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige en super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk shoppen op de website, overzichtelijk en zeer duidelijk. Staat goed aangegeven wat de levertijd is en of het artikel niet voorradig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 09-02-2018 Via de website gekocht

Echt geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben een zeer ruime keuze in artikelen. Kwaliteit/prijs verhouding is uitstekend. Ze behoren vaak bij de goedkoopste. Ook bijzonder fijn is dat bij diverse artikelen er een 'Coolblue'. Hierbij omschrijven ze waarom(videofilmpje). Tot slot: een 7weeks prima vezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart 09-02-2018 Via de website gekocht

duidelijke website, uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke, goed werkende website
ruim assortiment
prijs/kwaliteit meestal dik in orde
leveringen en informatie over leveringen altijd OK

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews