coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Guillaume 07-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue, goedkoop en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Slogan klopt helemaal, vandaag bestelt morgen in huis.
Daarnaast is Coolblue ook nog de goedkoopste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

may 07-02-2018 In de winkel gekocht
eindhoven

goed geholpen en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
door de vriendelijke hulp en uitleg van het personeel op zondag besloten de laptop te kopen ,
een ruime overzichtelijke winkel met parkeren voor de deur

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

S 07-02-2018 Via de website gekocht

Onaardige bezorger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Over alles helemaal tevreden. Alleen de bezorger was heel onaardig en wilde de 2 ijskasten niet verder dan de voortuin brengen. Toen ik vroeg of hij even wilde helpen zei hij Nee waarom?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

? 07-02-2018 Via de website gekocht

???

Algemene score

8,0
Over de "Coolblue shop" heb weinig mening, in theorie lijkt het me zinnig een klassieke winkel, dus met pand en persoonlijk contact (en persoonlijke garantie). Maar misschien ben ik niet van deze tijd.
Ik ben zeer tevreden over de (snelle) bezorging, plaatsing en afvoeren van mijn oude wasmachine.
De kwaliteit van een winkel, door jullie 'shop' genoemd, blijkt eigenlijk pas nadat iet NIET meer ,
we wachten af!voldoet, wat gebeurt er dan daar na

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Alexander 07-02-2018 Via de website gekocht

Jammer! CoolBlue geeft geen coulance bij garantie.

Algemene score

5,0
Ik had een weegschaal gekocht die 3 weken over de garantie heen kapot ging (gaf gewicht niet meer nauwkeurig aan). Contact gehad met klantenservice en er is geen enkele vorm van coulance mogelijk. Voor zover ik weet is het officieel zo dat je recht op (een vorm) van garantie hebt zodra het product binnen de levensverwachting van het product kapot gaat. Kan me niet voorstellen dat dit maar 2 jaar is voor een product van €50 (bekend merk) én wat nauwelijks wordt gebruikt. Het gaat mij niet om de €50 maar is voor mij puur een principe kwestie omdat ik het niet reëel vind dat dit product zo snel kapot is.

Alles wordt ontkend en wordt gestoken op de economische levensduur die slechts 24 maanden zou zijn.

Jammer want verder ben/was ik heel tevreden over CoolBlue en al haar shops.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Nelleke 07-02-2018 Via de website gekocht

snelle gratis levering, zelfs op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ken Coolblue al jaren, betrouwbaar, kwaliteitsproducten met goede informatie
ook service bij onverwachte problemen met artikel zijn goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nele 06-02-2018 In de winkel gekocht
Antwerpen

Vriendelijke, correcte klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze nemen de tijd om hun klanten verder te helpen en doen alles wat mogelijk is om jou als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heel vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Ook de humoristische extraatjes zijn leuk meegenomen, alsook de koffie om het wachten te verzachten!
Enkel goede ervaringen hier!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 06-02-2018 Via de website gekocht

Zaterdag besteld en zondag in huis.??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd snelle levering, en ze hebben een ruim assortiment .
Al vaak een bestelling gedaan en geen klachten tot dusver.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Proen 06-02-2018 Via de website gekocht

Leuke en transparante communicatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs had, vergeleken met concurrentie, iets scherper gekund, maar daarvoor werd het product dan ook op zondag bezorgd. Communicatie rond bestelling en bezorging uiterst helder en zeer betrokken, bij het geestige af.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merche 06-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met Coolblue. Altijd goede ervaring met al mijn aankopen en hun service. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukkien 06-02-2018 Via de website gekocht

Altijd superservice. Zelfs de levering op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet als iets voorradig is het ook wordt geleverd de volgende dag. Zelfs de zondaglevering wordt waargemaakt. Topbedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aurélie 06-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kiezen van producten is makkelijk dankzij informatie en commentaren van andere mensen, prijs is goed, website is mooi, aflevering super snel en je krijgt nog grappen op de blauwe karton!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 06-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Zo als gewoonlijk een prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Coolblue winkel in Amsterdam is zeer goed toegankelijk. Bij de entree wordt je opgevangen en als je wil naar de juiste locatie begeleid. Bij welke andere winkel vindt je dat nog?

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvd berg 06-02-2018 Via de website gekocht

goeie service nette bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goeie schop bedrijf vriendelijk nette service en komt afspraak goed na
en net persoonneel wat het aflevert .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Matthieu 06-02-2018 Via de website gekocht

Super snelle service, goed verpakt, fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was erg onder de indruk van hoe snel mijn aankoop was geleverd. Zondag om 23:50 besteld, de volgende ochtend voor de middag al binnen. Leuke verpakking en dus een top ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky 06-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service en correcte prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bespaart me heel wat file ellende. Producten om 22h besteld s anderdaags 10h reeds in mijn bezit. Helemaal blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 06-02-2018 Via de website gekocht

De beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne winkel om te kopen zeer professioneel personeel ze weten waar over ze het over hebben dat vind je niet veel meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin Verstappen 06-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue: was al top en blijft top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diverse elektrische gereedschappen gekocht. Prijs is bij Coolblue veeal gunstiger dan bij de grote bouwmarkten (zelfs indien men daar korting toepast).
Het statusoverzicht in je profiel is een perfect overzicht om je bestelling te volgen.
De producten worden, zoas vooraf kenbaar gemaakt, binnen 1-2 dagen geleverd per post (zelfs ongevraagd op zondag, zonder extra kosten).
Mijn ervaring met Coolblue was al top en die blijft top, wordt zelfs alleen maar beter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Pappot 06-02-2018 Via de website gekocht

CoolBlue doet wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue doet wat ze beloven, ze leveren op tijd, de prijs is meestal prima, het retourneren gaat heel eenvoudig zonder moeilijke vragen en het personeel (klantenservice) is erg vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ceeny 06-02-2018 Via de website gekocht

Van alles voorzien

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoe kan het dat het er zo snel is! Bijzondere service en alles doet het perfect. Kan eigenlijk niet beter

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cris 06-02-2018 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk personeel. Hier voelt de klant zich koning!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaringen met Coolblue. dit is een online- winkel waar je vrolijk van wordt.
Die mooie blauwe auto, met vriendelijk personeel, het bestaat dus nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 06-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Algemene score

9,0
Qua service en klantvriendelijkheid een verademing. Ook bij gebreken een snelle oplossing zonder al te veel moeite te moeten doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Lankwarden 06-02-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering ,ook nog gratis en bij problemen werd ik super vriendelijk en snel geholpen,
als ik iets koop op het web kijk ik eerst bij COOLBLUE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 06-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Algemene score

10,0
De wasmachine was kapot en na speuren langs verschillende (online) aanbieders een wasmachine gekocht bij Coolblue. Alle contacten die ik heb gehad bij de bestelling, online bestellen, telefonisch na contact over het moment van leveren en het leveren zelf waren erg professioneel en klantgericht. Ik ben dan ook naast de aankoop ook erg tevreden over de service! Dank jullie wel en zelf een kaartje gekregen. Dank je wel. Ik kom zeker bij jullie terug met een volgende aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Verweij 06-02-2018 Via de website gekocht

Look no further - CoolBlue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een webwinkel uit duizenden. Je vindt er altijd wat je zoekt of minstens een gelijkwaardig product door middel van eenvoudige, snelle zoekopdrachten en filters. Prima productinformatie. Je betaalt geen cent teveel, hebt je spullen snel in huis en ervaart niets dan vlekkeloos vakmanschap en service. Een shop waar ik eigenlijk altijd met iets beters vandaan kom dan ik in gedachten had. Alles voor een glimlach; nou, inderdaad!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 05-02-2018 Via de website gekocht

Goede vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke bezorgers hebben onze wasmachine netjes geïnstalleerd bovenin onze flat. Legden duidelijk uit wat ze deden en gaven tips voor gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 05-02-2018 Via de website gekocht

Verrassend. Daar wordt je blij van.

Algemene score

9,0
Zomaar een beetje verder kijken in de site en je ontdekt allerlei extra’s bijvoorbeeld om je wachttijd ( voor mij een ding!) te veraangenamen.
Humor en eigenwijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rik 05-02-2018 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd snel en netjes geholpen. Ze hebben een super service. Verpakking staat vol met grappen en grollen. Een bwdrijf dat marketing naar een ander, origineel en hoger niveau brengt. Gratis verzending. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Witte 05-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
14:50 bestelling geplaatst en dezelfde dag nog binnen!
Half uur voor de bezorger er was ontving ik een sms.
Ook was de bezorger live te volgen.
Qua bestellen en bezoegen prima ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima en betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles goed en netjes volgens afspraak afgeleverd in zeer stevige verpakking.
Hier kun je met een gerust iets bestellen je word goed op de hoogte gehouden via de mail over de gang van zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een action camera en heb daarvoor diverse websites bezocht. De site van Coolblue was duidelijk de beste en mede daarom bij Coolblue de camera gekocht. Zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Temperatuurmeter 05-02-2018 Via de website gekocht

Snelle reactie op klacht, vlotte afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een defect aan het bestelde product werd meteen actie ondernomen.
Niks terugsturen, direct een vervanging.
Later nog een leuke, handgeschreven kaart met de vraag of het product goed was aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Sercan 05-02-2018 Via de website gekocht

Echt super Cool service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging zo snel makkelijk overzichtelijk.
Retourneren ging nog makkelijker. Alle info krijg je binnen enkele minuten binnen. Je producten zijn nog sneller in huis dan ze zeggen binnen 24 uur.
Ongelooflijk COOL!!!!
Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Slagboom 05-02-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goede service, kundig, behulpzaam personeel en snelle levering.
Dit is waarom ik graag bij Coolblue winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 05-02-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Welkom bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Warm welkom met koffie of thee om de eventuele wachtpauze te veraangenamen.
Verkoper zoekt mee naar de beste producten volgens uw verlangen en mate van gebruik.
Proberen niet duurdere producten aan te smeren dan noodzakelijk.
Vriendelijke bediening en vlotte afhandeling. Tevens indien niet in de sinkel voorradig 's anderendaags thuis geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diede_deJager 05-02-2018 Via de website gekocht

Altijd snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een betrouwbaar aanbod van spullen waarvan je weet dat de kwaliteit goed is. Hieruit maak je de beste keuze op basis van goede reviews van mensen die deze producten al hebben gekocht. Snelle levering en een top service verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondagmiddag een wasmachine besteld via de site, maandagmorgen thuis geïnstalleerd.
Oude machine en verpakkingsmateriaal van de nieuwe machine meegenomen. Het gaat echt zoals de reclame op TV laat zien v.w.b.de mailtjes, sms en telefoontje vooraf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent 05-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service en snelle levering! Heb je een vraag, dan beantwoordt Coolblue de vraag heel snel, ze geven ook zeer goed advies als je moeite hebt om een keuze te maken. En voor 23:59 besteld betekent de volgende dag al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-02-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle betrouwbare service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat eenvoudig en snel, ze hebben een groot assortiment en vaak alles op voorraad. Tevens word je goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoppie 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heerlijk, een winkel die alles doet wat ze beloven. Ik ben al jaren klant bij coolblue zowel voor grote als kleine zaken.
Snelle levering, duidelijkheid over levertijd. Prima productinformatie op de site.
Goede zoekfunctie op de site en een geweldig groot aanbod.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Susan Boot 05-02-2018 Via de website gekocht

Super Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is de reclame leus (Coolblue maakt er een feestje van) absoluut waargemaakt. Keurig geïnformeerd via mail over de levering. Ook gebeld 20 min van te voren. Keurig op aangegeven tijd geleverd en twee zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers getroffen. Een relaxte, gezellige sfeer en in No time alles geïnstalleerd zonder haastig over te komen. Ik ben fan geworden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 05-02-2018 Via de website gekocht

Gerard

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima zaak snel goede behandeling, volgende dag in huis. Staan direct klaar om je vragen te beantwoorden een heel fijne ervaring

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 05-02-2018 Via de website gekocht

Top service geen nonsens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine gekocht volgende dag stond deze te draaien... de oude machine werd netjes meegenomen... na paar weken raar geluid in machine... mail naar coolblue voor monteur, maar nee hoor, de volgende dag stond exact dezelfde machine gloednieuw te draaien en deze draait tot heden top! Perfecte service... geen gezeur gewoon service. Hier voel je je als klant echt koning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha baas 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service wordt goed op de hoogte gehouden komen na wat ze beloven leuke vriendelijke werknemers netjes kortom heel goed zijn er echt voor de klanten zou zeker weer hier bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torsten 05-02-2018 Via de website gekocht

Cool Blue snapt waar de consument naar op zoek is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In alles, van het zoeken van het product, over de bestelling, uiteindelijke levering en tussentijdse vragen (ik wilde het afleveradres wijzigen) ging het zo als ik het graag wil. Snel, ongecompliceerd met de klantvraag centraal ipv. door het bedrijf bedachte procedures.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 05-02-2018 Via de website gekocht

Buitengewoon tevreden,met name DE SERVICE.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijk, geduldig en doen wat ze zeggen .Zou dan ook zeker in de toekomst indien mogelijk gebruik maken van de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. van den Berg 05-02-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al meerdere keren bij Coolblue besteld omdat ze nakomen wat ze beloven.
De informatie over de artikelen is dik in orde.
Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 05-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijk en servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke en informatieve website. Ook duidelijke informatie over betalen, voorraadstatus, retouren en garantie. Op vragen per e-mail aan de klantenservice wordt meestal binnen een uur gereageerd. Alles in een zeer vriendelijke sfeer. Ook 6 fysieke winkels om artikelen af te halen. Indien op voorraad kan dat direct na de bestelling al. Ook daar dezelfde vriendelijke sfeer. Een ontstaan misverstand over een meegeleverde afstandsbediening werd op een zeer coulante manier opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John 05-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en een uitstekend bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles goed en duidelijke site en zeer klant gericht. Ook de prijzen zijn gelijk of goedkoper dan andere speciaal zaken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sipke Boorsma 05-02-2018 Via de website gekocht

Prime service!.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes afgeleverd, je blijft goed op de hoogte van het tijdstip van aflevering. Nog even gebeld over de aansluiting en ook hier netjes geholpen, al zoekend uiteindelijk samen de oplossing gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews