coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42513 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2709 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ryckebusch V 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk qua betaling en leveringsplaatsen.

Service
Zeer snelle levering en zeer goed ingepakt!!

Assortiment
Superaanbod!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Homer 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
keurig op tijd geleverd keurig op de hoogt gehouden via mailvan bestellen tot levering

Assortiment
voldoende keuze i

Aanbeveling
ze doen wat ze beloven en daar draaid het om

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Website duidelijk, kan ook via facebook nog extra vragen stellen

Service
keurig op de afgesproken dag afgeleverd, moest alleen wel 13 uur thuis zitten wachten tot TNTpost kwam afleveren. Die pech kan je hebben. Had gedacht dat dat gewoon een dagdeel zou zijn. Dat ik die kans zou lopen had ik vooraf willen weten.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Als je extra betalen voor levering op vaste tijd niet erg vindt, is de score veel hoger.

Extra toelichting
Kreeg als excuus voor lange wachten nog een ansichtkaart toegestuurd

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

Marie 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online winkel: zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Mogelijkheid tot vergelijking van verschillende producten. Houden zich aan de afspraak.

Service
Levering kan gevolgd worden via internet. Pakket wordt geleverd op het gevraagde tijdstip. Door een uiterst vriendelijke koerier. Pakket zelf is goed ingepakt.

Aanbeveling
Beantwoorde aan mijn verwachtingen en meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torre 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meer producten tegelijk vergelijken zou handig zijn

Service
Al een paar keer iets moeten terugsturen met een defect en perfecte afhandeling

Assortiment
Te veel om te kiezen... Had ik maar wat meer centen

Aanbeveling
Ze zouden allemaal zo moeten zijn! Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, geen overbodige vragen etc.

Service
perfect !

Assortiment
Voldoende keus in alle prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goed en overzichtelijk

Service
Zeer goed steeds op de hoogte gesteld Hoe laat en waneer bezorging

Assortiment
Ruim in keuze

Aanbeveling
Zeer goed verschillende dingen gehaald bij coolblue en steeds opnieuw geweldige survice

Extra toelichting
Zijn veel web winkels maar er moet altijd één zijn die onderscheid maakt en dat is coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eunice 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig te bestellen via de shop

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
verdient

Extra toelichting
Ik gebruik de koffiemolen voor het malen van lijnzaad en dat gaat perfect...echt toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rachel 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
prima service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
snel, duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies Bus 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Super snel en correct afgeleverd tegen een gunstige prijs

Extra toelichting
fijn dat ik de werking van mijn apparaat vooraf op een filmpje kon bekijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles goed overzichtelijk per categorie, goede filters en makkelijk onderling vergelijken

Service
Snelle levering, bij problemen geen gedoe

Assortiment
Ruim voldoende. Ze zullen vast niet alles hebben, maar wel heel veel

Aanbeveling
Een en ander zal ergens anders misschien een paar euro goedkoper zijn. Maar een gelijkwaardige garantie van snelle levering, no nonsens en geen gedoe vindt je niet snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Hoe zou het nóg gemakkelijker kunnen?

Service
Tot nu toe: prima, maar we kennen elkaar pas net.

Assortiment
Alles wat ík nodig heb, is er (dacht ik).

Aanbeveling
Geweldig: groot aanbod, goede advisering, snelle levering en prettig geprijsd!

Extra toelichting
Erg handig als je door de bomen het bos niet meer ziet: het assortiment is zó ruim dat je goed geadviseerd kan worden en het idee krijgt dat je de beste keuze hebt gemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wim Huijbers 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit

Service
snelheid

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
keurige afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mattijs Driesen 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk alles te vinden. Snel besteld.

Service
Op tijd geleverd. Makkelijk ontvangen

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Makkelijk, goedkoop en verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Boris 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Alles wordt mooi uitgelegd.

Service
Correct en snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mrkev 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
keurig ingedeeld, tof dat er per assortiment een andere 'winkel' is.

Service
Goede klantendienst, men helpt je rap.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en goede uitleg bij de artikelen.

Aanbeveling
Zeer leuke winkel, heel snelle levering! echt aan te raden voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad van der Vlugt 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer duidelijke webside,

Aanbeveling
De levering wordt voorafgegaan door uitvoerige informatie. Verder is er een zeer snelle levering en het meest was ik tevreden over de zeer goede verpakking van het geleverde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gerritenisis 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijk op te zoeken !!

Service
perfect, als ze beloven dat het de volgende dag thuis geleverd wordt is dit daadwerkelijk ook zo!! en prima verpakt!!! uitstekende service !!

Assortiment
je vind er gewoonweg bijna alles!!

Aanbeveling
heel tevreden klant !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda de Wit 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
de betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid. Je wordt goed geïnformeerd over de status van je verzending. En de verzending is snel.

Assortiment
aanbod is groot en goed geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MINIFUNSKE 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
nooit geen meningverschil gehad

Assortiment
in een woord enorm

Aanbeveling
coolblue behoort bij de top 3 van nederland

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

weet ik niet 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel vriendelijk en beleeft aan de telefoon, echt waar.

Service
De gene die mijn bestelling gebracht hebben waren niet zoals ik gewoon ben van koeriers. Wel beleeft
maar kort als je hen iets vroeg.

Assortiment
Heel veel keuze. Om het even wat.

Aanbeveling
Geen

Extra toelichting
Ik vind het wel jammer dat er voor oude en invalide mensen geen mensen zijn die de aansluiting doen, en geen informatie geven.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Luc Van Wijnsberghe 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als je weet wat je wilt moet je de deur niet uit!

Service
vandaag besteld, morgen geleverd!

Assortiment
Hier vindt je echt alles.

Aanbeveling
zelfs de klantenservice is top, ik had een probleempje met een geschenkbon en dat was zo gefikst!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzy 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel gemakkelijk te bestellen en bereikbaar.

Service
Op en top service 😀

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Prima service, beleefd en vriendelijk, vlotte levering, ... Kortom voor mij de ideale winkel 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P de Rooij 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Online bestellen, kan het nog makkelijker?

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Zoek je iets......Cool Blue heeft het

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STIJN 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is te vinden via de overzichtelijk ingedeelde website.

Service
Om 19u30 een bestelling geplaatst. En ik kon deze de volgende dag al om 11u afhalen! Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
site gebruiksvriendelijk, duidelijk

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
meteen gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
super service, goede en snelle opvolging van bestelling die toch op een feestdag werd geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

happy customer 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke zoekfunctie en betrouwbare vergelijking van producten

Service
heel snelle afhandeling van de bestelling en update / duidelijk zicht op verloop van de bestelling en levering

Assortiment
prijs / kwaliteit heel goede verhouding in vergelijking met andere winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J De Bondt 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een bestelling plaatsen bij coolblue is erg gemakkelijk. Eens je een account hebt aangemaakt hoef je praktisch enkel maar te betalen en je bestelling is afgerond. De snelheid van de levering hangt af van de betaalmethode. Als je betaalt met een kredietkaart, PayPal,... Dan heb je je bestelling de volgende dag al in huis. Bij overschrijving kan dit enkele dagen duren.

Service
Persoonlijk kan ik over service maar weinig zeggen. Er was geen enkel probleem bij mijn bestelling.

Assortiment
Coolblue heeft een erg ruime keuze; Smartphones, computeronderdelen, rekenmachines,...

Aanbeveling
Bij mijn online bestelling had ik geen enkel probleem. Daarnaast heb ik ook al computeronderdelen gekocht in de winkel zelf. Waarvan een stuk na enkele maanden stopte met werken. Coolblue heeft me dan zonder enige problemen een vervangstuk gegeven in de plaats. Echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is duidelijk.
Alles mooi chronologische.
het ging alemaal vlot.

Service
De vraag die ik heb gesteld werd vlot behandeld.
De levertijd werd volgens schema perfect opgevolgd.
met retourprocedure heb ik geen ervaring.

Assortiment
Het assortiment is heel ruim.
prijs kwaliteit ok
Ik heb alles gevonden wat ik nodig had

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant.Telefonische contact vlotte service en super vriendelijk.Binnen de vijf minuten mail voor verloop van het trajekt. De mensen die het produkt geleverd hebben? rap en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els Vandenbroucke 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke keuze met uitgebreide zoekfilters

Service
Gewoon onberispelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel snel en correct

Service
Mooi op tijd

Assortiment
Bijna alles voor mijn interesse

Aanbeveling
Heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig veilig online bestellen en betalen.

Service
Correcte levering volgens afspraak

Assortiment
Keuze uit diverse aanbiedingen

Aanbeveling
Wordt steeds op correcte manier voorzien van degelijke info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, simpel bedienbaar en overzichtelijk.

Service
Hartstikke goed, werdt binnen een paar uur naar je bestelling netjes gebeld alles wordt uitgelegd. Jammer bij een nieuwe mobiel telefoon, dat als je simkaart niet past, je toch maar een winkel moet (van de provider) om dit te regelen.

Assortiment
Heel veel en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Dikke 9! Echt een van de beste! Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk navigeren.Goede zoekfunctie!

Service
Werkelijk turbo snelle levering!Je wordt goed op de hoogte gehouden vanaf het bestellen tot aan de verzending.

Assortiment
Zéér ruime keus met goede prijzen die concurerent zijn

Aanbeveling
Kan werkelijk niets bedenken waarom ik ze geen 10 zou geven!Perfect in alle opzichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Direct en goed geholpen door de telefoniste van Cool Blue toen ik een vraag had over mijn bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Fontaine 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info, duidelijk en snel

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claes 05-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooi ingerichte winkel , alles netjes .. Goed ingedeeld , overzichtelijk ....

Service
Steeds een goede uitleg.. Ze nemen hun tijd.. En geen vraag is teveel om te beantwoorden !!

Assortiment
Je kan bijna niets bedenken of je kan het er kopen

Aanbeveling
Voor mij gewoon perfect plaatje ... Assortiment, service, enz...enz...

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

France 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen zonder in de file te staan.

Service
Geweldig snel en correct

Assortiment
Ik vind hier alles.

Aanbeveling
Prijs, snel en efficiënt

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rn 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met handige zoekfilters

Service
Het product werd bezorgd binnen de het 2 uur window dat ze doorgegeven hadden. Ook werd het product gratis op zondag bezorgd, omdat ik het zaterdag besteld had.

Assortiment
Zeer veel keuze met meer dan 10 verschillende merken.

Aanbeveling
Veel keuze en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen en betalen ging gemakkelijk. duidelijke mails waarin de volgende stappen werden uitgelegd.

Service
Geen enkel probleem

Assortiment
Alles wat we zochten, gemakkelijk te vinden.

Aanbeveling
Correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian van Emmerik 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk!

Service
Snelle reacties
Komen na wat er beloofd wordt

Assortiment
Groot aanbod, ook aanbiedingen

Aanbeveling
's Avonds half 10 besteld,
de volgende ochtend half 11 binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal T 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en met gemakkelijke zoekfunctie

Service
Zelfs op een feestdag besteld en dag zelf pakket al verstuurd.

Assortiment
Als je het hier niet vind...

Aanbeveling
Beste van België

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenH 05-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke omschrijvingen en gemakkelijk te bestellen/lezen.

Service
Zondagavond besteld en maandagmiddag al in huis in perfecte staat.

Assortiment
Keuze uit heel veel verschillende merken en artikellen.

Aanbeveling
Gemakkelijk om een product te kiezen bestellen en betalen. Gevolgd door een goede snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DA 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige bestelwebsite

Service
Snel bezorgd!

Assortiment
Grote keuze

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden klanten! We bevelen deze website dan ook zeker aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,0

Gemak
Makkelijk

Service
Slechte bezorging. Geen nakoming van belofte hiervan. Geen oplossing geboden.

Aanbeveling
Service is erg belangrijk en wanneer deze ver te zoeken is, dan ga je sneller elders kijken.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

karel claes 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
aangenaam design van site
duidelijke info

Service
snel geleverd

Assortiment
heel veel verschillende soorten shops.

Aanbeveling
een heel betrouwbare en aangename winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

visbier 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel makkelijk om te kiezen uit de verschillende aanbiedingen op de website

Assortiment
Ze hadden een heel ruim assortiment van het artikel wat ik wilde kopen

Aanbeveling
Voor het artikel (een tablet) adviseer ik deze winkel van harte aan

Extra toelichting
ne

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, en bestellen gaat eenvoudig.

Service
Product zeer snel geleverd, en je wordt perfect op de hoogte gehouden.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Een echte aanrader!, een van de beste online winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucienne 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Duidelijke weergave van alle producten

Service
Product niet op de gevraagde datum geleverd maar 1 dag later,dus een ganse dag voor niks gewacht

Assortiment
veel keus en prijs was redelijk

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

kurt 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen gezaag aan je kop je kijkt alleen rond

Service
alles was mooi afgeleverd

Assortiment
als je daar je keuze niet vindvind je ze nergens

Aanbeveling
alles wordt goed afgehandeld ik heb zeker geen reden tot klagen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews