coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Coolblue biedt artikelen aan die je niet in de alledaagse mediaboutique aantreft!

Aanbeveling
Coolblue staat in voor een bijna altijd contacteerbare helpdesk. Daarnaast zijn er verscheidene mogelijkheden om aan de bestelde pakketjes te ontvangen. Geleverd op adres, of liever af te halen in een dicht bijzijnd postkantoor? Allemaal mogelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mich 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk. Gewoon een zoekopdracht en je vind wat je nodig hebt. Simpel snel

Assortiment
Wilde tiptoi hebben en ze hadden niet alles. Maar de prijs was zo laag in vergelijking met andere winkels dat ik uiteindelijk 2 kadetjes heb kunnen kopen

Aanbeveling
Voor 24 uur besteld volgende dag in huis is super. En prijzen zijn gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CHuurdeman 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijke productpresentaties.

Service
Medewerker was alert, ik werd zeer snel geholpen en hij dacht mee over alternatieven en steeds terugkerende kosten zoals cartridges.

Assortiment
Breed aanbod van alle producten meerdere merken en meerdere prijsniveaus.

Aanbeveling
Leuke, vlotte medewerkers, die luisteren en meedenken. En niet te beroerd zijn om collega's te helpen en advies te vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margo 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website was erg eenvoudig in gebruik. Alles is duidelijk en overzichtelijk.

Service
Pakketje is erg snel geleverd. En de bezorger van het abonnement was erg duidelijk en vriendelijk.

Assortiment
Veel verschillende producten en aanbiedingen van diverse merken.

Aanbeveling
Erg fijne winkel, snelle bezorging. Zou hier zeker vaker wat kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

w marelis 18-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
alles prima i orde

Assortiment
geen idee

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marian 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede informatie, overzichtelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wannes 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer duidelijk overzicht. Goede communicatie na bestelling en i.v.m. levering.

Assortiment
verschillende merken in verschillende prijsklassen aanwezig.

Aanbeveling
duidelijke site, makkelijke bestelling correcte, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Wiersema 18-04-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
parkeren voor de deur

Service
Nooit moeilijk doen over garantie of terugnemen

Assortiment
Wat kun je er níét kopen

Aanbeveling
vriendelijk en deskundig personeel, ieder in zijn eigen professie, altijd een bakje koffie en als je even moet wachten is er genoeg te zien

Extra toelichting
Heb ik nog niet genoeg gepocht?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Gewoon heel erg goed. Super uitleg bij alle producten veel keuze. Veel reviews . Gewoon top.

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk; je kunt ook makkelijk producten met elkaar vergelijken.

Service
Service is gewoon top! Ook als er een keer wat mis gaat, wordt er niet gezeurd, geen ge-maar, maar gewoon service. Het gevoel dat de klant koning is, is bij Cool Blue te ervaren

Assortiment
Wat meer variaties in hoesjes voor je nieuwe iPhone zou handig geweest zijn, maar daarvoor kun je natuurlijk ook gewoon naar gespecialeerde websites.

Aanbeveling
Het plaatje is compleet bij Cool Blue, want ook de snelheid van de aflevering is prima.

Extra toelichting
Een aantal specifieke sites voor het verlengen van mijn telefoonabonnement inclusief iPhone 6s geraadpleegd, maar Cool Blue was toch echt de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clemens Knippenvorg 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site goede uitleg

Service
Alles geregeld binnen de voorspelde levertijd.

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

San 18-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
zeer overzichtelijke en duidelijke website

Service
de levertijd is OK! maar de dienst die komt leveren en meenemen van oude toestellen laat echt de wensen over!
namen het oude toestel niet mee, hebben het nieuwe toestel gewoon afgezet zonder het verpakkingsmateriaal eraf te doen en mee te nemen! heb 2 wkn met oud toestel blijven zitten. De medewerkers van Cool Bleu hebben zich wel verontschuldigd en waren zeer hulpvaardig!

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment en redelijke prijzen

Aanbeveling
het cool bleu-team is zeker top, als men kleinere zaken besteld is het super, snel en efficiënt, maar als er zaken moeten geleverd worden door derden loopt het mis!

Extra toelichting
spijtig dat het bij het leveren soms fout gaat. contact met de koerierdienst is ook maar pover! konden niet echt een oplossing aanbieden :-(

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Titske 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel bestellen

Service
Telefoon voor inlichtingen wordt perfect beantwoord

Assortiment
Ik vind altijd hetgeen ik wil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik geef nooit een 10 want dat bestaat in mijn ogen niet dus....... een 9 is top

Service
Gewoon goed geinformeerd qua aankoop en vervolg

Aanbeveling
Gewoon zoals het zou moeten zijn; goed voorbeeld voor vele andere webwinkels

Extra toelichting
Ik ben zeker prijsbewust maar ik ben bereid voor een goede service extra te betalen. Coolblue dort het gewoon erg goed: ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thewissen Guy 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel keuze met degelijke uitleg.

Service
zeer snelle levering (zelfs binnen de 12 uur bij mij)

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

renate 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede snelle productinfo over de app of chat

Service
snelle levering

Assortiment
ruim keuze

Aanbeveling
ik bestel nergens anders meer! service is top en met een smile

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
het was soms even zoeken, maar het is wel overzichtelijk.

Service
prima geholpen toen ik een probleem had met de nieuwe SIM kaart.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andre 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, vriendelijke benadering, snel bestellen, alles duidelijk.

Assortiment
Groot assortiment met eerlijke prijzen.

Aanbeveling
Je merkt dat er echte belangstelling voor de klant is met een goed verdien model.

Extra toelichting
Ik had een probleem met een defecte router - geen WiFi meer. Coolblue lost dit probleem binne 16 uur op!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dalo42 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
fijne en overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
alles toppies goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 18-04-2016 In de winkel gekocht
In amsterdam vlakbij de tramhalte van lijn 5 vlakbij Worldtade centrum
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bij binnenkomst krijg je een bonnetje met nummer.
Zo hoef je niet in een rij te gaan staan, maar kan je via een tv scherm zien wanneer je aan de beurt bent

Service
De zenpad 8 van Asus was in voorraad.

Assortiment
Mijn aankoop was zelf in de winkel aanwezig en ook een test zen pad 10, zodat je voor de aankoop ook werkelijk e.e.a. kon testen en daardoor ook een goede beslissing kon nemen

Aanbeveling
gemak, service, assortiment en de technische kennis van het personeel is dik in orde

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janneke 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen

Service
snel levering

Assortiment
veel keus met duidelijke uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Behulpzame telefonische hulp

Assortiment
veel keuze, zelfs waterflossers

Aanbeveling
alles OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasV 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering, ideal betaling, geen gedoe

Aanbeveling
Snelle levering, gemakkelijk bestellen.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Bart 18-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, snel geleverd.

Service
Volgende dag binnen.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Goed te vergelijken van producten.

Extra toelichting
Al paar keer besteld bij Coolblue, steeds snel het juiste geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Bijl 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn snel te vinden door criteria in te geven en onderling te vergelijken.

Service
Fantastische service, binnen een dag geleverd en de oude machine gratis meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Muhrmann 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen

Service
Service duidelijk en op tijd ontvangen

Aanbeveling
Prima product en prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn Willemsens 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot opzoeken en bereiken van het gezochte product

Service
daden zijn overeenkomstig aan de woorden, prima snelle levering

Assortiment
de beste prijs in vergelijking met anderen

Extra toelichting
ga volgende keer eerst hier kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Buster 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk Groot assortiment Goede service Bezorging met duidelijke afspraken, je hoeft niet heel de dag thuis te wachten. En komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ibrahim 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk om snel een bestelling te plaatsen

Service
Zeer vlotte service. Bestelling was zoals gezegd de volgende dag en s'morgens al geleverd

Assortiment
Ruime assortiment en aan goede prijs.

Aanbeveling
Aangenaam en vlotte afhandeling bestelling en prijzen zijn in vergelijking met andere online winkels toch wel aan de lage kant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Beysie 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker thuis winkelen en de keuze bepalen

Service
Snelle levering zoals de website belooft

Assortiment
Ruime keuze in de gezochte merken en artikelen

Aanbeveling
Een fijn werkende website, goede mail-communicatie betreffende de verwachte levertermijn, snelle levering zoals de website belooft

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Klaasen 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bijna net zo makkelijk als een Pizza bestellen :-)

Service
Nette heren die het allemaal voor je in orde maken bij bezorging.

Assortiment
Voor zover ik heb gezien, een ruim assortiment en ruime keuze (met goede omschrijvingen op de site)

Aanbeveling
Er zal vast iets te verbeteren zijn, alhoewel ze voor zichzelf de lat wel erg hoog hebben liggen :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Konieczny 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Lekker vanuit de luie stoel kijken en vergelijken, ook aan de hand van de reviews van klanten waar ik wel veel belang aan hecht.

Service
Ooit als iets thuisgekregen dat niet voldeed aan onze verwachtingen, en werd probleemloos aanvaard en terugbetaald.

Assortiment
Genoeg keuze, voor ieder wat wils aan concurrentieel vergelijkbare prijzen.

Aanbeveling
Ik vind het de max dat je de producten inderdaad iedere keer mooi 's anderendaags al in huis hebt, al heb je ze pas om 23u besteld.

Extra toelichting
Wat betreft de stoomreiniger van Kärcher, is het raar (zoals ik ook al wel gelezen had in de reviews)dat de bijgeleverde grote doek voor de vloer toch een heel stuk handiger op de markt gebracht zou kunnen worden, zoals dat bvb bij het kleintje wel het geval is want de rest is allemaal toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia Barendrecht 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed bereikbaar, goed geïnformeerd personeel.Doen wat ze zeggen : om 22.50 u bestelling geplaatst, en inderdaad de volgende dag om 15.45 u thuis bezorgd.

Service
Had apparaat met verkeerd draaiende deur besteld werd binnen 2 minuten veranderd in juiste bestelling.

Assortiment
super veel te koop uitgebreid assortiment

Aanbeveling
deskundig en uiterst vriendelijk personeel echt top, goed bereikbaar

Extra toelichting
Ik beveel Coolblue echt aan , aan iedereen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Lodewijks 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
met mijn handycap (eenbeen) voor mijn pc en in mijn luie stoel is het gemakkelijk om te bestellen
fijn gevoel

Assortiment
heel groot asssortiment en alles overzichtelijk

Aanbeveling
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis, Laat besteld smiddags al thuis!!

Extra toelichting
ben uiterst tevreden over de fijne en vlotte service Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sando 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Snelle en correcte afhandeling van de order. Zelfs afleveren op zondag is een extra welkome service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment op vele uiteenlopende producten

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment; zeer goede en snelle service; zeer klantgericht.

Extra toelichting
Blijft klantgericht opereren; service telt nu zwaar met name bij webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Xavier Claessens 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Coolblue is niet altijd de goedkoopste, maar biedt wel de beste service!
Nog nooit problemen gehad met Coolblue.
Bestellen, betalen, uitpakken! Zo simpel is het.
En ik betaal liever een paar eurotjes meer, wetende dat als er iets is ik meteen geholpen word, dan ergens een paar euro minder te betalen en een hoop zever te hebben achtetaf bij problemen.
Coolblue doet wat het belooft!

Aanbeveling
Zoals ik reeds zei, coolblue doet wat het belooft!
Zonder loze beloftes of moeilijk doen.
Bestellen, betalen en uitpakken! Simpeler kan het gewoon niet!
Achteraf toch een probleem? Een zalige retour service waarbij je het probleem snel vergeten bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sorridente 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel en simpel overzichtelijk en menselijk

Service
Meer specifieke specificaties zou fijn zijn over het product. Ook wanneer je hierover belt naar de klantenservice.

Assortiment
Ze hadden wat wij nodig hadden en dat product was niet overal te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel en de volgende dag in huis.

Service
Een bericht gestuurd over een probleem van wat ik had besteld. Er werd snel geantwoord en kreeg de volgende dag meteen een nieuwe toegestuurd. Super.

Assortiment
Er is een heel breed assortiment. Prima.

Aanbeveling
Service super. Assortiment goed. Bestelling wordt snel geleverd dus voor mij geen klachten en zou deze winkel dus echt wel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Clivia 17-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima assortiment, makkelijk bestellen en betalen en snel geleverd. Niks te klagen

Service
Had nog een vraag. Die kon ik gemakkelijk stellen via de chat. Prima!

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeGroot 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vergelijking maken met diverse machines gaat goed maar ik mis het belangrijkste criteria namelijk de levensduur of het aantal wasbeurten. De toelichting over kg wasgoed mag wel wat uitgebreider evenals de snelheid van een programma.
Je komt er bij in gebruik nemen pas achter dat afhankelijk van het programma meer of minder kilogram en meer of minder toeren wordt toegepast. Een kreet van 8 kg wasgoed of 1600 tpm is reclameslogan.

Service
Prima

Assortiment
Lijkt oK

Aanbeveling
Webshop is GOED IN ELKAAR GEZET

Extra toelichting
Prima service snel en prima afleverservice. Nette goed opgeleide bezorgers. Complimenten voor die mannen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Padvinder 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Spullen zijn goed te vinden

Service
Goed verpakt en vlot ontvangen, precies zoals op de site aangegeven

Assortiment
Voldoende breedte in assortiment.

Aanbeveling
Tot nu toe worden afspraken (leveringsvoorwaarden) goed nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ria 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Frisse, ruime opgezette winkel. Veel personeel.
Zitgedeelte met koffie.
Parkeermogelijkheid.

Service
Bij ruilen van een artikel uitstekende service. Meedenkende medewerker, oplossingsgericht bezig.
Zeer klantvriendelijke houding.
Zeer tevreden de deur uit.

Assortiment
Zelf pas kennisgemaakt met CoolBlue .
Gericht op 2 artikelen gezocht.
Verder assortiment nog niet bekeken.

Aanbeveling
Blij verrast met de zeer klantvriendelijke houding en service. Verfrissend in deze tijd.

Extra toelichting
Ruilen van het online gekochte artikel (niet passend) in de fysieke winkel, geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitstekende camera 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid assortiment met duidelijke info

Service
Vandaag betaald morgen al in huis :)

Assortiment
Bij alles wat ik nodig heb kijk ik altijd eest bij Coolblue mijn favoriete shop

Extra toelichting
Zelfs via whatsapp goed contact gehad ivm installatie probleem en dat ook nog op zaterdagavond,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijk en veel (snelle leveringsopties).

Service
Makkelijk ruilen/retour en lange garantieperiode.

Assortiment
Goede keuze maar net niet alles.

Aanbeveling
Alleen al om de uitstekende service!

Extra toelichting
Al meerdere producten gekocht en tot nu toe nog altijd zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dolf 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Service
Als je besteld, wordt je adres niet gecontroleerd. Zo kon het gebeuren, dat mijn bestelling naar mijn vorige huisadres werd gestuurd.
Ook ging de afwikkeling van de betaling niet zoals het hoort.

Extra toelichting
De belofte "voor 23.59 uur besteld, de volgende dag bezorgd, ook op zondag" wordt niet waargemaakt. Ik heb op zaterdagmiddag besteld. Er werd op maandagavond geleverd.

Review criteria:

Voldoende

Reageer

MacBook Air 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond snel wat ik zocht en kreeg meteen de informatie die ik wilde.

Service
Supersnelle levering! Precies zoals beloofd wordt.

Assortiment
Alles bij elkaar en veel keuze.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanette 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede productinformatie en recencies. Gemakkelijk bestellen.

Service
Als er iets mis is met het product wordt dit prima en snel opgelost. Ik heb een keer een verkeerde lensdop besteld. Die kon ik zò weer ruilen. Een andere keer kreeg ik een niet-passend hoesje bij een smartphone. Dat geld kreeg ik gewoon terug.

Assortiment
Producten op heel veel gebieden en daarbinnen dan een prima assortiment.

Aanbeveling
Snelle levering, goede productinformatie, prima service. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het zoeken naar het product dat je wilt is erg gemakkelijk

Service
De bezorging gaat echt erg snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorgen 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, en na bestellen snel in huis

Service
Duidelijk en klantgericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Heskes 16-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte levering

Service
geen klachten prima

Assortiment
er is van alles te bestellen

Aanbeveling
prima en gemakkelijk te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews