coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Waldi 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk te bekijken

Service
goede back office met vriendelijke mensen

Assortiment
Voor iedere specialiteit een eigen webwinkel, goed idee

Aanbeveling
Gewoon goed en leveren snel

Extra toelichting
De snelheid van leveren doet ij steeds meer beslissen om bij coolblue te shoppen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sujai 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Detailed product specifications. Very easy to select items and purchase online.

Service
For post.nl delivery, the delivery time is not mentioned. However, delivery was made on the day as promised.

Assortiment
Lot of options available and easy to find on the website

Aanbeveling
Limited number of physical stores. Not convenient to visit the store for checking out the product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H Litjens 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Aan de hand van de opgegeven criteria kwam ik snel tot een goede selectie.

Service
Product werd geleverd binnen de levertijd.
Goed verpakt.

Assortiment
De keuze is reuze!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jean 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
- Mogelijkheid tot afhalen
- Leveringsdatum kan gekozen worden
- Prima keuzehulp en vergelijkings-tools

Service
Uitstekende en snell klantenservice met de glimlach.

Assortiment
Ruim assortiment met de recentste populaire producten, van pepermolens tot tablets of sporthorloges.

Aanbeveling
Standaardoptie voor online aankopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 04-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Besteld op 1/11. Tot op vandaag 4/11 nog alijd niets ontvangen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Sander eeckhout 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Levering binnen de 24 uur!

Service
Fantastische helpdesk, reactie binnen de paar uur. Zelfs in de weekends

Assortiment
Alle nieuwste toestellen en het meeste in voorraad

Aanbeveling
Heel praktisch eenvoudig, en een persoonlijke service ondanks het concept van e- shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gio 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Snelle levering met duidelijke informatie over de bezorging. Met Producten naar wens

Assortiment
Voor ieder wat

Aanbeveling
Alles was naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk met makkelijk te gebruiken filters om je zoekresultaten te verkleinen. Hierdoor is het product dat je zoekt binnen een aantal klikken op je scherm. Het bestelproces wordt op een simpele wijze uitgelegd aan de hand van een aantal stappen. Deze stappen worden ook daadwerkelijk opgevolgd waarbij je bij elke stap een mail of sms met melding krijgt. Je kunt via de online track en trace precies volgen waar de bezorger is en of hij de aangegeven tijd red. Zelfs toen de bezorgers dichtbij waren krijg je een sms bericht met de verwachte aankomsttijd. Deze wijze van de consument informeren is perfect en ik heb dit nergens op een dergelijk detail niveau gezien. top!

Service
De levertijd werd aangehouden door de online tracking en het sms bericht een half uur voor aankomst. Tevens het retour nemen van de oude gebruikte wasmachine wordt met plezier meegenomen. En de nieuwe wordt aangesloten en getest.

Assortiment
Het assortiment is omvangrijk waardoor er altijd wel een goede keuze gemaakt kan worden op basis van eigen voorkeuren. De prijs die de producten hebben zijn zeer gunstig en de laagste die je kunt vinden. De prijs/kwaliteit/assortiments verhouding is perfect.

Aanbeveling
Alle bovenstaande in overweging te hebben genomen, kun je niet anders concluderen dan dat deze winkel een 10 verdiend. Van het moment van een keuze voor een product, tot de daadwerkelijke aflevering en installatie klopt alles. Dit is het tweede product dat ik via jullie koop en ik koop zeker terug en raad andere mensen aan dat ook te doen!

Extra toelichting
Assortiment,prijs,communicatie,levering,installatie, alles klopt bij deze winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel duidelijke website!!

Service
Levering correct op tijd!!
Steeds duidelijke weergave rond geplaatste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Internet bij uitstek gemak voor koper

Service
Binnen 24 uur bezorgd

Assortiment
vrijwel alles beschikbaar

Aanbeveling
Gemakkelijk via internet, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laermans marc 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit de zetel

Service
Steeds correcte afhandeling

Aanbeveling
Correcte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
grote voorraad

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Heel tevreden over bestelling, pakje was er om 13u op zondag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tiessn 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk en laat je makkelijk beoordelen of het product wat je ziet voor jou geschikt is. Vooral de korte opsomming van plus- en minpunten is ideaal. Ook de mobiele weergave van de site werkt erg prettig.

Service
Ze houden je prima op de hoogte van de status van je bestelling. Mijn ervaring is dat ze via Twitter ook direct, concreet en volledig reageren.

Assortiment
De prijs is niet de laagste, maar verder geen verrassingen (bijv. verzendkosten).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige website en de telefonisch bereikbare klantenservice.

Service
Via de klantenservice ben ik goed geholpen bij het maken van een keuze.

Assortiment
Genoeg keuze, eigenlijk een beetje te veel waardoor ik begon te twijfelen. Maar dat is opgelost samen met de klantenservice.

Aanbeveling
De levering ging supersnel, en je krijgt steeds een mailtje wanneer je pakket door gaat naar de volgende verzendfase. Ik had pas in de avond besteld en de volgende ochtend was het al binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christiaan Laarman 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik wou dat het pakketje op een andere bezorgdatum geleverd werd, en dit was eenvoudig te vinden en werd daarbij goed op de hoogte gehouden

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling via sms en mail

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Prijs is misschien wat hoger dan bij andere webshops maar dan ben je wel verzekerd van de beste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renders Gina 04-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
genoeg parkeerplaats en ruime winkel

Service
zeer vriendelijke bediening en hulpvaardig

Extra toelichting
Over de winkel en verkopers / verkoopsters heb ik totaal niks aan te merken. Die doen hun job goed. Enkel over de levering ben ik niet te spreken. Mijn toestel werd niet geleverd op de afgesproken dag. De chauffeur van de leverfirma is niet aan de deur geweest ondanks hij anders toelichtte. Hij beweerde dat hij aan de deur geweest was en ik niet thuis was : NOT, dat hij telefonisch contact had genomen : NOT, hij een niet thuisbericht had achtergelaten : NOT. Op track & trace kon ik ook niet zien in hoeverre mijn levering bij mij zou toekomen. Heb een nieuwe afspraak moeten maken en het bizarre was dat ik dan bij de nieuwe leverdag wel een sms heb gekregen dat de chauffeur zou arriveren op een bepaald tijdstip. Had ik ook niet gekregen bij de 1ste leverdag. Iemand van de transportfirma heeft toen zijn job niet gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo demets 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
dienen zelf niet op zoek te gaan naar een artikel

Service
Bestellen en dag erna geleverd wat wil je ng meer

Assortiment
Ruim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maryline 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis op je gemak shoppen, kijken en vergelijken

Service
voor 24 u besteld morgen al geleverd. Klopt

Assortiment
assortiment redelijk uitgebreid

Aanbeveling
Ik overweeg zeker nog aankopen te doen bij coolblue en zou het ook mijn vrienden aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Isabella 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product makkelijk te vinden en te bestellen. Super snelle levering!!

Service
Duidelijke site en leuk filmpje. Compleet geïnformeerd via mail

Assortiment
Ik zocht een specifiek product en dat was direct op voorraad. Fijn!

Aanbeveling
Zelden zindelijk geleverd gekregen. Goede en volledige informatie / begeleiding
Positief filmpje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Beau 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke onderverdeling en gemakkelijk koopproces.

Service
Steeds al mijn leveringen mooi ontvangen op het aangegeven tijdstip!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert2015 04-11-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
bushalte voor de deur

Service
zeer vriendelijk en klantgerichte service. Technische kennis. netheid van de winkel. Telefonisch bereikbaar. Mogelijkheid word geboden om GEEN verdere commerciele mails te ontvangen. Scherpe prijzen. Zeer snelle verzending !! (zaterdagnamiddag gekocht en zondagmorgen thuis besteld, en dat opeen feestdag 01/11 !!)

Assortiment
Niet alleen mijn fototoestel, maar ook ruime keuze van beschermhoesjes, geheugenkaarten( met raadgevingen ). all in one buy.

Extra toelichting
Ik ben zeer wantrouwig wat betreft on line shoppen,en heb dus grondig alles wat van Coolblue te lezen was bekeken.Alles stond zeer duidelijk in hun "site" ( zelfs de info over bereik per bus )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nilex 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wat kan er nog duidelijk zijn? Misschien een app voor in de toekomst ;-)

Aanbeveling
Iedereen kent coolblue, in lijn ogen veel beter dan de concurrentie !

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

P.IJ. 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Zaterdag bestellen, zondag gratis geleverd!

Aanbeveling
Alles perfect geregeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Swankaert 04-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is super gemakkelijk om te kijken en vergelijken en daarna op een simpele manier te bestellen. Ik ben echt tevreden van deze site die mijn dochter mij heeft aanbevolen

Service
Vandaag besteld en morgen geleverd, zelfs op een zaterdag. Dat is toch super

Assortiment
Je kan gerust je criteria ingeven en je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden met een goede uitleg.

Aanbeveling
Ik heb geen enkele opmerking maar zoals altijd is er mogelijkheid tot verbetering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carien 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanuit mijn luie stoel de producten bekijken en voor mij de juiste keuzes maken.

Service
In een woord geweldig en zo duidelijk! Van bevestiging aankoop, informatie omtrent inpakken, verzenden vanuit Coolblue, en vanuit PostNL incl. tijdstip van daadwerkelijke bezorging.

Assortiment
Meer dan voldoende ruime keuzes & scherpe prijzen

Aanbeveling
Een absolute aanrader vol vertrouwen mbt assortiment, financiële afhandeling en lever betrouwbaarheid!

Extra toelichting
Ze doen war ze beloven...en zelfs een beetje meer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy Durinx 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ja, gemakkelijker kan niet hé zaterdagavond besteld om 21h50 zondagmorgen om 09h10 thuis afgeleverd.

Service
Nog nooit problemen gehad met mijn aankopen en ik denk en vertrouw er op dat de service bij Coolblue echt wel goed is.

Assortiment
Ik gebruik de website van Coolblue altijd als referentie als ik iets van informatie nodig heb. Een 9 omdat het soms, maar zelden, gebeurd dat de type die ik zoek er niet bij staat.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, handige website, snel thuis geleverd of afgehaald in de winkel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat moet ik nog meer zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Groot aanbod,gemakkelijk een product te vinden.

Service
Voor vragen direct iemand aan de lijn die mij vriendelijk geholpen heeft.
Levertijd, zaterdag besteld op zondagmorgen geleverd.
Een product in garantie mooi en snel opgelost.

Assortiment
Ik kan bijna alles vinden wat ik nodig heb en de prijs is meestal de laagste.

Extra toelichting
Ik zal in de toekomst nog veel kopen bij coolblue.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

freya 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
via internet kan men makkelijk prijzen vergelijken, cool blue heeft daarbij ook een makkelijk en duidelijke site, alles is goed vlot te vinden.

Service
heb helemaal geen klagen, er werd mij medegedeeld dat het artikel direct leverbaar was en werd ik ook via e-mail op de hoogte gehouden waar mijn bestelling op het ogenblik was. de volgende dag werd mijn bestelling reeds thuis aangeboden !!

Assortiment
Er zal altijd wel iemand zijn die zal zeggen zijn ding niet te vinden, maar je kan nu ook niet alles hebben he! Voor mij was dit geen probleem. ben ruim tevreden.

Aanbeveling
kijk en vergelijk, en oordeel zelf is de beste raad die ik kan geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jos 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
website is klantvriendelijk

Service
voor 17u besteld en de volgende dat, zelfs op een zaterdag, geleverd!

Assortiment
verkopen echt alles

Aanbeveling
is gewoonweg super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mira 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Veel info + bestelling binnen een dag geleverd

Extra toelichting
Website heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nathalie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Helemaal super! Savonds om 22:30 besteld, volgende dag 14:00 al in huis. Ik had hét heel erg nodig, dus onwijs blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Erg makkelijke site loop je gemakkelijk doorheen veel op voorraad levering is supersnel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Heemskerk 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is in het begin wel even zoeken naar de vele mogelijkheden op de website, maar dan ontdek je b.v. dat er hele handige tools zijn om producten echt goed met elkaar te vergelijken.

Service
Je kunt tot 's avonds laat bestellen, de klantenservice bellen en de volgende dag op de afgesproken tijd heb je de spullen in huis.

Assortiment
Het assortiment is opvallend groot.

Aanbeveling
handig, goede service, komen alle afspraken na, en een beetje humor erbij.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Artep1970 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Producten zijn makkelijk met behulp van filters te vinden

Service
Via mailberichten wordt je op de hoogte gehouden van het orderproces

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dorien 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke omschrijvingen van de producten en overzichtelijke site

Service
snel bezorgd en het bestel/orderproces van moment tot moment overzichtelijk

Assortiment
Zeer ruim assortiment met een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WiFiBOSS 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik zocht naar een product dat ik op een andere site heb gezien aan een goedkopere prijs. de site navigeerde me zeer gemakkelijk naar mijn product.

Service
Levering kwam om stipt 9u55 aan. En omwille van een plotse panne was de snelle levering zeker een meerwaarde om mijn draadloos netwerk te herstellen.

Assortiment
Ik was gericht op zoek gegaan naar meer algemene sites die gelijkaardige modellen vergeleek over barrieres heen. Zodanig heb ik niet verder gekeken op de Coolblue

Aanbeveling
zeer tevreden van de levering, goedkopere prijs dan de concurrentie. Absoluut geen klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

mitch 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om iets op te zoeken! Je vindt direct het benodigde voorwerp en daar bovenop een ruime keuze uit het assortiment.

Service
Direct geleverd en dat zelfs op zondag waarvoor petje af! Het was een tweedelige bestelling en het enigste minpunt was dat de factuur van 1 van de 2 er niet bij was maar deze heb ik direct via mail afgedrukt.

Assortiment
Voldoende keuze :)

Aanbeveling
Zeker een aanrader en pak goedkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse De Bock 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering in het gekozen postkantoor !

Assortiment
Weinig keuze uit diverse kleuren voor de xbox one controllers maar het gekozen kleur (wit met goude accenten) is een aanrader !
De gouden accenten komen mooi op zijn plooi en is limit edition !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank Robert 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik vind steeds op een snelle manier het item wat ik zoek.

Service
Het bestelde item wordt steeds geleverd zoals afgesproken.

Assortiment
Ik heb tot hiertoe steeds gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Als ik alles samenvat is dit tot op heden perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk en snel

Service
Alle nodige info per product.
Per soort product info over de specificaties om zo een betere keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Gemakkelijk, betrouwbaar, snel (levering de volgende dag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
lekker online en snelle levering

Service
snelle afhandeling

Assortiment
niet verder gekeken dan ik nodig had

Aanbeveling
alles met elkaar maakt het een dikke 8 voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Dirk Bensoniem 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Assortiment
Coolblue heeft veel, maar lang niet alles.

Aanbeveling
Een hele goeie winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

AnitaV 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website en erg goed bestelproces!

Service
Qua levering: afspraak is afspraak dus tot nu toe altijd op tijd geleverd! Voor de rest nog geen serviceafdeling nodig gehad.

Assortiment
Zeer ruim assortiment producten.

Aanbeveling
Al aantal jaren verschillende bestellingen geplaatst en nog nooit teleurgesteld. Top winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djth 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede info op de site.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Netgear GS108t 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig simpel zonder poespas

Service
Wordt vlug geholpen ook als het mis gaat

Assortiment
Zeer ruim

Extra toelichting
Ga vooral zo door. Snelle en correcte levering bevalt me wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Snel besteld, alles werd gecommuniceerd, goeie bezorservice!!

Aanbeveling
Ik kocht een crockpot, weet dus niet veel van de andere artikelen, naar dit is totaal soepel verlopen. Van de mobiel - naar de voordeur, binnen 24 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TW 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk zoeken en vergelijken, ruime keuze vergelijkbare producten

Service
Bezorging en informatie ruim voldoende

Assortiment
Ok voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mesmits48 03-11-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanachter je computer eerst op je gemak een keuze maken. Daarna eventueel in de winkel verdere uitleg of advies vragen.

Service
We hadden besloten een twee in een computer/ipad te kopen maar deze bleek achteraf toch niet helemaal fijn te werken. We kregen een tweede type mee maar mijn dochter had achteraf toch liever twee losse aparaten. Geedn probleem bij coolblue geld terug en eerst alleen een ipad aangeschaft en we kunnen nu nog even kijken welke PC we gaan nemen.

Assortiment
Zou zelf op de site een kijkje nemen

Aanbeveling
Personeel is altijd vriendelijk maken tijd voorje en geven eerlijk advies over de producten ook als ze op zaterdag het heel druk hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nancy 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon kei makkelijk

Service
Niks op aan te merken, zeer snel, goede info over levering

Assortiment
Nog niet zoveel ervari g mee maar wat ik zocht snel gevonden

Aanbeveling
Snel....snel...snel....prijs ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 03-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
's avonds besteld en de dag erna (zondags !) rond 09:30 uur geleverd, precies zoals afgesproken. Top.

Assortiment
Gevonden wat we zochten, maar te weinig ervaring om een mening te geven over het hele assortiment.

Aanbeveling
Eerste keer iets besteld, maar tot zover 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews