coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HME Koorn 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel prettig,als gaat perfect.
Goede website,alles verloopt soepel.

Service
Ik ben heel vriendelijk geholpen,ze nemen de tijd voor mij,
wat ik belangrijk vind.

Assortiment
Coolblue heeft een groot assortiment,winkel graag bij deze webwinkel.

Aanbeveling
coolblue,goede internet winkel

Extra toelichting
Heb alles vermeld,ik ben tevreden met coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van Hulst 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet besteld en snel geleverd binnen 24 uur wat een service!!!!

Service
prima heb van horen zeggen uit de familie dat de klant nog klant is een verademing!

Assortiment
nog niet iets niet kunnen vinden

Aanbeveling
met de opgedane ervaring zou ik zeker de winkel aanbevelen.

Extra toelichting
ben benieuwd naar de winkel binnenkort eens bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louis 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
nadat ik had ingegeven wat ik zocht, vond ik het zeer vlug en was mijn keuze snel gemaakt.

Service
Alles verliep zoals vooropgesteld. Keuze, betaling, tracering en levering ging allemaal perfect.

Aanbeveling
Je hebt er een ruime keuze en de afhandeling loopt van een leien dakje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rofima 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is duidelijk opgebouwd en laat snel navigeren toe.

Service
Na de aankoop ben ik via mail perfect op de hoogte gehouden van de vordering van de levering.

Assortiment
Voor wat bvb. een tablet betreft mag het assortiment in de lagere prijsklasse iets uitgebreider zijn.

Aanbeveling
Een fraai voorbeeld van de voordelen van online-shopping. Mooie, duidelijke site en voorbeeldige levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Michel De Ryck 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Great experience ! Ready to come back !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is makkelijk om door de site te bladeren en zo door de juiste winkel te lopen

Service
ik vind de hulp en advies van de medewerkers goed ze zijn vriendelijk en rustig en proberen je met de juiste advies te helpen

Assortiment
groot

Aanbeveling
er is niks te veel voor ze altijd behulpzaam en altijd klaar staan met advies zelfs als je iets terug stuurt wordt je vriendelijk en deskundig geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

besst 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
mooie site waar alles gemakkelijke te vinden is

Service
snel en goede levering

Assortiment
zeer veel keuze. soms zelfs te veel dat je niet weet wat kiezen maar daar helpen de test filmpjes je dan weer bij

Aanbeveling
super winkel doe zo voort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Elsen Theo 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mijn bestellingen verliepen perfect

Service
Uitstekend

Assortiment
Keuze verloopt wat moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Wilma 01-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden. Van begin tot eind bestelling

Service
Volgende dag al op te halen en men wordt constant op de hoogte gehouden middels mail waar t pakket is.

Assortiment
Volgens mij is alles te koop

Aanbeveling
Gewoon goed en makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website, bestellen gaat makkelijk

Service
Snelle levering, goede informatie over de bezorging

Assortiment
Zeer ruim assoriment

Extra toelichting
Top website, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Van Dierdoncq 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Reviews bekijken,kiezen en betalen,super gemakkelijk!!!

Service
Zoals vermeld en zoals de vorige aankoop correct en de dag nadien in het bezit van mijn aankoop en levering op adres naar keuze.Kortweg TOP!!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment en keuze zat prijs kwaliteit dik in orde!!

Aanbeveling
Een topscore kan ik ten zeerste aanbevelen!!

Extra toelichting
Gebruiksvriendelijk,handig en op elk uur van de dag bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nino 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel van achter de PC bestellen en de dag erna is het er

Service
Ik bestelde het om 23.58 en dacht ze zullen het bij de dag er na rekenen maar het was 11 uur later al. Bij mij

Assortiment
Het assortiment is groot maar ik was maar 1 ding op zoek dus weet het niet echt

Aanbeveling
Snel gemakkelijk en de producten zijn goed gespecifieerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ruudt 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site

Service
nog geen problemen gehad maar service oogt goed

Assortiment
geen 10 want ik zocht een keer iets wat jullie niet hadden maar bijna altijd wel;

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond precies wat ik zocht.

Service
De volgende dag kon ik het bestelde al ophalen bij het afhaalpunt.

Assortiment
Prima. Zie gemak.

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik hoef alleen maar de de website tesnuffelen

Service
regelmatig mails wat er gaat gebeuren met de bestelling

Assortiment
de keus van tv`s is beperkt

Aanbeveling
super klant vriendelijk

Extra toelichting
is tot s àvonds laat per telefoon te berijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg fijn dat coolblue verschillende websites heeft met ieder een eigen focus. Zo kon ik op hoofdtelefoonstore exact de informatie vinden die ik nodig had om een juiste keuze te maken. On-ear vs over-ear, noise- cancelling ja of nee etc. Overzichtelijk en duidelijk

Service
Top! Eindelijk een webshop waar service hoog in het vaandel staat. Mocht toch je twijfels over een product hebben, dan weet je dat je bij Coolblue goed zit mocht je het terug willen sturen.

Assortiment
In orde!

Aanbeveling
Een voorbeeld voor veel webshops. Duidelijk, goede service en extreem snel geleverd. Binnen 12 uur!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EricD 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het vinden en bestellen ging zeer eenvoudig. Dit was mijn eerste bestelling en zo geregeld. Vele manieren om een betaling te doen.

Service
Snelle levertijd.

Assortiment
Grote keuze aan artikelen

Aanbeveling
Sommige artikelen willen in prijs weleens afwijken.

Extra toelichting
Je hoeft niet direct een account aan te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Cornelissen 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site navigeert gemakkelijk en je wordt op allerlei manieren geïnformeerd over eventuele alternatieven voor je productkeuzes. De expert uitleg in de filmpjes is een heel goede toevoeging.

Service
Supersnelle levering, zeer vriendelijke toon in de communicatie en over het algemeen een hele sympathieke indruk. De winkel geeft echt het klant=koning gevoel.

Assortiment
Prima uitgebreid assortiment met goede alternatieven.

Aanbeveling
Zeer sympathieke winkel, supersnelle levering en keurige afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Aangezien de klantenservice dagelijks tot 23:59 bereikbaar is, krijg je altijd snel antwoord op je vragen.

Assortiment
Het assortiment is zo groot dat er weinig is dat je qua elektronica en accessoires niet zou kunnen vinden bij Coolblue

Aanbeveling
Ik kan altijd alles makkelijk in de webshop vinden en de prijs is over het algemeen ook scherp. Levering en ondersteuning zijn top. Ook wordt je optijd op de hoogte gehouden van de orderstatus mocht een product op het moment van bestellen noet voorradig zijn.

Extra toelichting
Ga zo door zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N v Peenen 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hele duidelijke website, producten makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen

Service
uitstekende service, ook als de fout niet bij coolblue zelf ligt proberen ze toch te helpen met een oplossing vinden of advies te geven hoe verder te handelen.

Assortiment
alles wat ik zocht heeft coolblue in t assortiment en behoort steeds tot de groep goedkoopste aanbieders (via beslist.nl)
Nu coolblue tweede kans ontdekt, helemaal geweldig!

Aanbeveling
niets op aan te merken, betrouwbaar, alles keurig verpakt en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verliep vlot. Er is echter altijd ruimte voor verbetering dus een 10 is niet van toepassing. Een welverdiende 9 wel.

Service
Alle communicatie verliep vlot.

Assortiment
Mijn product was aanwezig

Aanbeveling
Ik kan de winkel enkel maar aanraden gezien mijn goede ervaring.

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan De Moor 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Snelle site, eenvoudig menu, logisch verloop

Service
Snel geleverd conform beschrijving op site, correct verpakt, track & trace OK.

Aanbeveling
Correcte webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elvira 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Is klein en handig in gebruik
Vooral in de trein of bus met je laptop, heb je toch een muis bij je.

Service
Gewoon top
Ze zeggen 1 dag en dan krijg he hem ook gewoon niks aan op te merken.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Je hebt eigenlijk alle technische apparaten en in verschillende prijs klasses

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jello 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is duidelijk. Eerst je categorie terug vinden tussen de grote lijst, maar hierna kom je op een losse webshop met allemaal related producten, waarbij je eenvoudig kan filteren op de gepaste en relevante filters. Hierna is het kinderspel om het ideale product terug te vinden en met elkaar te vergelijken.

Service
Zeer snelle respons via Twitter, wat het handig maakt als je toch nog een vraagje hebt.

Assortiment
Grote assortiment met hun vele verschillende `webshops`. Dankzij deze verschillende webshops blijf je gelukkig op een shop met enkel gelinkte producten waarop je mooi kan filteren, geen knuffels tussen harde schijven bv ;)

Aanbeveling
Snelle levering, goede opvolging, duidelijke facturatie, betalingsmethodes. Tip top!

Extra toelichting
Ook qua Garantie beleid tip-top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
bij het minste of geringste meteen goede en directe hulp. snel antwoord en oplossingen waarvan je bij andere webshops maar van kan dromen. af en toe betaal je net een paar euro's meer, maar qua service krijg je dan ook wat.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Eierkoker 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Altijd op tijd geleverd volgens afspraak die op hun site wordt gemeld,en dat de retour service altijd prima is geregeld.van mijn kant totaal geen problemen, prima service ,ook van de klantenservice.

Assortiment
Het meeste hebben ze.

Aanbeveling
Goede assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ted 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijk, vlot verlopend, heel makkelijk om producten te vergelijken

Service
gevoel an veiligheid en aandacht naar de klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsjeb 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zeer gemakkelijke keuzehulp met veel aan te vinken specificatiess

Service
Alle problemen (als die er al zijn) worden onmiddellijk opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel bestellen

Service
snel bezorgd

Assortiment
zeer divers

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Stekeltje 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website geeft voldoende informatie, en je weet dat iets in voorraad is en écht de volgende dag in huis...

Assortiment
Groot aanbod en goed te vergelijken

Aanbeveling
Totnutoe alleen maar goede ervaringen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel !

Service
Naar mijn idee, is de service TOP!

Assortiment
Ruime keuze. Al was mijn keuze al gemaakt vóór ik jullie site bezocht :)

Aanbeveling
Juist omdat er zoveel keuzemogelijkheden zijn én de site zeer overzichtelijk is, beveel ik de site zeker voor iedereen aan.

Extra toelichting
Bezorging was snel en op de door jullie doorgegeven tijd. Bezorger was vriendelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan De Backer 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles prima

Service
alles in orde

Assortiment
uitgebreid

Extra toelichting
Misschien nog een laagste prijsgarantie?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijke site en alles kan via PayPal zonder bijbetalen

Assortiment
Ze hebben van alles wat

Extra toelichting
Snelle levering, snelle verzending, kortom, sneller dan dit wordt het niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SPEEDALFO 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DUIDELIJKE WEBSITE EN GEMAKKELIJKE BESTELPROCEDURE

Service
PERFECT

Assortiment
ZEER UITGEBREID AANBOD

Aanbeveling
GEWOON GOED EN GEEN SCHRIK OM AAN TE BEVELEN

Extra toelichting
WEBSITE OK BESTELLEN OK VERZENDING EN OPVOLGING DAARVAN OK EN PRODUCT ZOALS BELOOFD EN VERWACHT WAT WIL JE NOG MEER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon uitzoeken,bestellen en de volgende dag perfect geleverd

Service
Vriendelijke service,alles volgens de belofte op de site

Assortiment
Alles aanwezig, op voorraad perfect!

Aanbeveling
Gewoon goed geregeld. Al meerdere malen wat besteld en nog nooit een slechte ervaring gehad

Extra toelichting
iPhone 6s gekocht. Zelfs goedkoper als bij de Vodafone winkel en betere service.als ze hadden geweten dat mijn simkaart aangepast moest worden hadden ze dat volgens mij ook nog geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dezour 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goede winkel en zeer gemakkelijk te bestellen

Service
Vraag snel beantwoord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde Pattyn 31-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk overzicht van producten. Mooie packs die aangeboden worden.

Service
Enthousiaste vriendelijke helpdesk!

Assortiment
Wat een ruime keuze!

Aanbeveling
Alles in één en superservice!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk van laarhoven 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gewoon goed

Service
klasse

Assortiment
je kunt er gewoon alles krijgen wat wil een mens nog meer

Aanbeveling
alles is gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ van Kessel 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als er iets gezocht moet worden met elektronica, dit is de site!
De keuzehulp is zeer effectief

Service
Product volgens afspreek volgende dag in huis

Assortiment
ruim assortiment en keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Jan 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken en bestellen

Service
Sms en mail met voortgang bestelling. Erg handig

Assortiment
Brede keuze obv prijs en merk

Extra toelichting
Plug and play via WPS set-up.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reinia Schot 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op je gemak op de pc alles bekijken, goede uitleg bij alle producten.

Service
nette snelle afwikkeling

Assortiment
ik heb nog nooit zoveel stofzuigers kunnen beoordelen.

Aanbeveling
makkelijke keuze voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je geeft een merk aan ,in dit geval een fotocamera en de site zoekt er passende tasjes bij

Service
Snelle keurig verpakte leverinf

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk en snel gevonden wat ik zocht

Service
De levering was één dag later toegekomen dan voorzien

Assortiment
goeie prijs - kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaamkar 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke beschrijving van de producten. Snelle afhandeling.

Service
Levering de volgende dag in huis. Enig puntje voor een verbetering is dat je zou kunnen weten rond welke tijdszone ze zouden leveren. Dit bestaat reeds bij andere online verkopers.

Assortiment
Voldoende producten in huis. Meestal zijn de prijzen de goedkoopste t.a.v. andere online aanbieders, maar vergelijken blijft de boodschap.

Extra toelichting
Altijd een goed gevoel bij Coolblue als ik iets aankoop of rondkijk voor een bepaald product. Via online kom je Coolblue op verschillende manieren tegen, slim bekeken :)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Albert 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De Web werkt perfect
Verschillende Betaal mogelijkheden zoals met Bankkaart en veiligheid module
Klaar en duidelijk

Service
Besteld op Zaterdag geleverd op Zondag

Assortiment
Had niet gedacht dat ik het Product gemakkelijk kon vinden en in Voorraad !

Aanbeveling
Alles verloopt Correct en vlot

Extra toelichting
Gsm Contact met degene die het Pakje komt leveren 01u00 op voorhand Dat zou de Top zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dieudonné 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen en betalen met paypal. supersnel en makkelijk

Service
dienst na verkoop zou sneller kunnen antwoorden

Assortiment
veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NONNA 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
internet, vergelijkingen kunnen doen... dat kan je niet in een winkel !

Service
alles verloopt zoals gepland en beloofd ! super !

Assortiment
meer keuze in de webwinkel.

Aanbeveling
alles prima verlopen.

Extra toelichting
HOPELIJK BEN IK VAN MIJN AANKOOP EVEN TEVREDEN ALS VAN COOLBLUE.MAAR KAN HET MAAR EERST UITTESTEN NA ONS VERLOF

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rony 30-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Artikel is zeer makkelijk te vinden om daarna te kunnen vergelijken met andere gelijkaardige voorwerpen. Handig.

Service
Snelle levering een spoedig gebruik van een artikel.

Assortiment
Handige tool om artikelen te vergelijken.

Extra toelichting
Aanrader voor snelle gebruikers van aangekochte artikelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

carmen serban 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel beste service online.

Service
superrrrrrrrr.

Assortiment
alles vinden.

Aanbeveling
superrrrr winkel en rap

Extra toelichting
ja

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews