coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Webshop 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bereikbaar en duidelijk

Service
Zaken worden snel afgewerkt zoals beloofd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Eerste kennismaking alleen maar positief

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voucher was er niet bijgeleverd. Een mail verstuurd en de volgende dag de voucher ontvangen met een leuke hand geschreven kaart erbij helemaal top!!

Aanbeveling
Een fijne webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo Buelens-Terryn 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gebruiksvriendelijke site en duidelijke informatie!

Service
Erg snelle levering en mails die je op de hoogte houden van je levering: super

Assortiment
Genoeg keuze en verschillende prijscategoriën

Aanbeveling
Niks op aan te merken

Extra toelichting
Geen negatieve opmerkingen te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frieda van der eycken 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel snel en makelijk om te bestellen

Service
heel snel thuis

Extra toelichting
heel erg goed snellen levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LowieSteenwelle 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had

Service
Was niet eens nodig! Kon het erg makkelijk vinden en bestellen!

Assortiment
Perfect! Heb gevonden wat ik nodig had door het ruime assortiment.

Aanbeveling
Als je wat nodig hebt, zelfs op zondag, dan bestel je bij CoolBlue! Niets van gelogen!

Extra toelichting
Had binnen 5 minuten gevonden wat ik nodig had. Werkt uitstekend en ziet er ook nog eens goed uit! De softboxen waren goed en stevig ingepakt zodat er niets kan gebeuren tijdens de rit van de bezorger. Echt perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Kattouw 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is heel eenvoudig te doen

Service
Snel en goed contact n.a.v. de te late levering door PostNL. En ter compensatie een vergoeding van € 10,00 bij een volgende bestelling.

Assortiment
Alles wat je nodig kunt hebben is aanwezig bij CoolBlue

Aanbeveling
Voor de service van CoolBkue durf in te staan bij mijn vrienden

Extra toelichting
Ik ben tevreden over CoolBlue. De bestelling verliep correct ondanks de vertraging bij PostNL. Verder kan ik het niet beoordelen, omdat ik pas een paar dagen in het bezit ben van mijn bestelde TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasteel1979 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gaat echt vanzelf. Duidelijke website en ook op zondag leveren is echt perfect. Vind het concept van de volgende dag leveren dus ook op zondag perfect en dat zonder extra kosten!

Service
Goed! Bij de 1e bestelling die ik deed ging er iets fout. De betaling was gedaan maar dat verscheen niet op mijn pagina. Heb contact opgenomen met de helpdesk van Coolblue en werd netjes en goed geholpen. Leveringstijd was ook goed door de Post.nl aangegeven tijd.

Assortiment
Meer dan genoeg.

Aanbeveling
Beloven gewoon wat ze zeggen en een goede helpdesk die je netjes te woord staat en helpt.

Extra toelichting
Jij hebt veel webwinkels tegenwoordig die ook hetzelfde als Coolblue bieden, maar niet alle bieden zo'n goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DeltaUnit38 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik voelde mij direct op mijn gemak wanneer ik mijn product had aangekocht. Er werd snel een mail gestuurd wanneer mij aankoop verpakt werd (via mail en sms). Wat ik ook goed vind is dat er reviews van hun zelf bij bepaalde producten.

Service
Persoonlijk vind ik de klantenservice van Coolblue goed en ze zijn ook direct verkrijgbaar wanneer ze open zijn.

Assortiment
Er is voldoende assortiment verkrijgbaar en het is allemaal goed verdeeld op hun andere websites.

Aanbeveling
Omdat ik zelf al goeds heb gehoord van Coolblue en ik heb zelf het gevoel dat ze vertrouwhaar zijn.

Extra toelichting
Ze zijn duidelijk over wat ze met het product aan het doen zijn. Ze reageren ook snel bij klantenservice wanneer deze open is en ze hebben ook een rijke assortiment die verdeeld is op verschillende websites van hun. Ook al heb ik maar één product er gekocht, zelf had ik het gevoel dat ze iets betrouwbaarder zijn dan andere online winkels, omdat er bv. reviews zijn van hun op bepaalde gekende producten staan wat ik goed vond. Wat ik ook leuk en nice eruit zag, was bij de verpakking van Coolblue zelf. De blauwe kleuren gaven direct de gevoel van betrouwbaarheid (En ook hun logo zelf)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

baardegem 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men moet de deur niet uit om zaken te kopen

Service
Perfecte service

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
Helemaal niks op aan te merken, hier is over nagedacht !! Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Belangrijke Consument 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen. Vervolgens weet je niet hoe laat PostNL komt met het pakket. Tenzij je bijbetaald.

Service
Er is nog geen behoefte aan service. Wel had ik graag MS Office op mijn laptop er bij gehad zoals sommige andere winkels wel doen voor dezelfde prijs. Maar is in mijn geval niet onoverkomelijk.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen.

Extra toelichting
Het product zelf is minder goed dan ik dacht. De tekens op het toetsenbord bij QWERTY komen niet altijd overeen met de werkelijkheid. Bijvoorbeeld de ! en ?. Dat is wel erg lastig en misschien nog een reden het product terug te sturen. Ik heb het gekocht voor iemand anders. Ook duurde het ongeveer 7 uren voor ik Windows10 totaal gedownload had. Wel erg lang. Een CD of usb stick was handiger geweest. Ik ben nu nog het apparaat aan het installeren.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

valerimestdach 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit woonkamer op pc of laptop rustig kijken en bestellen

Service
heel vlotte en kwaliteitsvolle afhandeling van bestelling

Assortiment
ruime keuze in alle 'afdelingen'van de shop

Aanbeveling
omwille van gebruiksgemak en service

Extra toelichting
bestelling werd netjes afgeleverd in degelijke kwalitatieve verpakking. Zelfs over verpakking zelf werd nagedacht, de tips voor de rug EN de bedankingsflap voor de buur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

8862michiel 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke wijze van aankopen doen, geen onnodige ballast

Service
Staan altijd klaar je te helpen, in de winkel en online

Assortiment
Veel producten aanwezig die op weinig andere plekken te vinden zijn

Aanbeveling
Altijd een goede ervaring

Extra toelichting
Altjd goede service, gemakkelijk en gratis verzending, altijd volgende dag op tijd in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HermanSr 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet zo gevonden wat je zoekt

Service
zondagavond voor 24:00 uur besteld, maandag al in huis ;-)

Assortiment
veel keus in meerdere modellen

Aanbeveling
top site top winkel

Extra toelichting
betrouwbare service, uitgebreidere keuze voor betere prijzen dan Nutri Bullet website! Nutri Bullet Rood gekocht voor 99 Euro, gratis bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landstradegroot 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is overzichtelijk

Service
binnen de garantie periode word alles opgelost

Assortiment
Er valt veel te kiezen

Aanbeveling
Prima bedrijf, dan mogen mijn vrienden ook wel weten

Extra toelichting
Prima website, prima service, prima levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Goosskes 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk en snelle levering zelfs op zondag . Dit is uniek in belgie

Service
Goederen die niet voldoen worden zonder vragen stellen onmiddelijk terug genomen .

Assortiment
Sommige goederen zijn heel uitgebreid aanwezig , andere is er iets minder keuze . Vind wel dat er duidelijk aan gewerkt word want het gamma blijft groeien .

Aanbeveling
Ik heb nog geen enkele negatieve ervaring met coolblue , zeker aan iedereen aan te raden .

Extra toelichting
Buiten dat sommige dingen duurder zijn dan in fysieke winkels (vele andere zaken dan weer niet) vind ik coolblue een super webwinkel waar ik nog meermaals zal terug komen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jayded 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik klik done in principe.

Service
Levering op zondag, geen probleem.

Assortiment
Keuze was in stock.

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad, goede, correcte service.

Extra toelichting
-Geweldige service -Grote keuze -Twitter support

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilvanalphen 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
via internet bestellen is erg gemakkelijk

Service
de volgende dag alles keurig netjes in huis

Assortiment
er is erg veel keuze, je vind gelijk wat je zoekt

Aanbeveling
waarom niet als het me zo goed bevallen is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hwijk 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, kon producten makkelijk vinden en bestellen gaat ook heel makkelijk

Service
Snelle levering, precies zoals aangegeven

Assortiment
Ruime keuze en precies het type dat ik wilde

Extra toelichting
Duidelijke beschrijvingen, goede prijs, snelle service, product was goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mous 200 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site

Service
zeer snel, met duidelijke mails waar je bestelling zich bevindt

Assortiment
gewoon ruim

Extra toelichting
goed, goedkoop duidelijk, met een jeugdige uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mich14 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zaterdag 15/08 (feestdag) online besteld (en betaald) en zondag (16/08) reeds geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

McBarty 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Ontzettend gemakkelijk en razendsnel in huis. Maar een paar klikken en je bestelling is rond, een paar minuten later en je pakketje is al zo goed als onderweg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yenthl van hul 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Als het een klein pakketje is steken ze het gewoon in de brievenbus dus je hoeft niet thuis te zijn.

Service
Je wordt van alles goed op de hoogte gehouden en je kan het pakketje volgen via de app van de post.

Assortiment
Je kan veel bestellen maar sommige dingen zijn aan de iets duurdere kant maar daar kan ik perfect mee leven want men krijgt wel een goed product en een zeer goede service voor de prijs.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen, de winkel levers goede kwaliteit, goede service en is zeer betrouwbaar.

Extra toelichting
Het is een goede en betrouwbare winkel, soms wel prijzig maar daarvoor krijg je wel een super service in de plaats, en ze leveren de dag na dat je besteld en dat vind ik ook zeer fijn, het is echt een super winkel, en de verzending is gratis wat ik ook zeer goed vind, zeker omdat men het de volgende dag al levert. Met andere woorden ben ik gewoon super tevreden over deze winkel en zou ik iedereen aanraden om zeker hier producten te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

11348568 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis besteld op zaterdag, geleverd op zondag !

Service
Snelle levering, keurig verpakt

Assortiment
Enorme keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sfmarkes 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je zit lekker achter de computer en kiest, het staat duidelijk en je krijgt precies wat je heb besteld.

Service
Mijn nieuwe apparaat werd geïnstalleerd, het oude apparaat werd meegenomen, en de heren hebben alle troep meegenomen. De heren waren erg vriendelijk en hadden kennis van zaken.

Assortiment
Ik had keuze genoeg, maar zocht een specifiek merk en die vond ik!

Aanbeveling
Het gemak, de service en assortiment bevalt prima plus je kon zelf de datum van levering kiezen. Dus al met al zal ik deze site zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Snelle en nette levering. Installatie is netjes uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc P Erpe 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om het juiste produkt te vinden

Service
Telefonisch gevraagd of levering kon uitgevoerd worden op feestdag (Zaterdag 15/8 tevens winkel gesloten),zou produkt dan maar op maandag kunnen gaan halen. Levering dan maar via thuisbestelling laten komlen op zondag. Opvolging bestelling online!

Assortiment
Uitgebreid assortiment betreffende produkt naar waar ik op zoek was.

Aanbeveling
Alles picobello in orde. Vrijdag besteld en zondag reeds in de hand! ( zaterdag was wel een feestdag)

Extra toelichting
Praktische webshop die ultrasnel levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

landuydt 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
men schakelt vlot naar assortiment naar het specifiek product waar men naar op zoek is.

Service
voor mezelf is de service uitstekend daar de info van verloop snel doorkomt , ook de levering was op zondag en binnen de 24u

Assortiment
prima omwille van de vele artikelen in voorraad , is mij belangrijk

Aanbeveling
Is mij zelf aanbevolen, dit was mijn eerste aankoop met een prima verloop en zoiets beveel je gemakkelijk aan .

Extra toelichting
de snelheid waar men een artikel in zijn bezit heeft , daar ik maar 23 km van coolblue Antwerpen af woon is het in feite de moeite niet ernaar toe te rijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meimah 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
Het gemak en de snelle levering welke gratis is plus het retour nemen van de oude machine is zeer prettig. Jammer is wel dat men niet even heeft gemeld dat de dorpel is beschadigd geraakt bij het afvoeren van de oude machine. De kozijnen waren nog vrij nieuw en onbeschadigd.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

tuurke63 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
uitstekende en overzichtelijke website

Service
ruilen geen enkel probleem bij verkeerd besteld artikel

Assortiment
actueel aanbod, soms geen accessoires voor wat oudere apparatuur. (Ik ben erg zuinig op mijn spullen)

Aanbeveling
supersnelle levering, ruim assortiment, retour en ruilen zonder moeilijk gedoe, kostenloze verzending en retour

Extra toelichting
Je kunt ook een artikel reserveren en in de fysieke winkel ophalen en betalen. Valt het tegen om wat voor reden ook, dan kun je van de voorgenomen koop afzien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk ruys 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was heel duidelijk en gemakkelijk

Service
Wauw, op zaterdag besteld (een feestdag dan nog) en op zondag had ik mijn pakje al. Geweldige service !!!

Assortiment
dit was het moeilijkste : omdat het assortiment zo ruim was was het moeilijk kiezen.

Aanbeveling
Gewoon omdat ik heel tevreden ben !!!

Extra toelichting
Het was gewoon allemaal in orde, duidelijk overzicht, vlotte betaling en snelle leverering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mm.krijgsman 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 bestellen de volgende dag in huis.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lispet 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
op zondagavond besteld em betaald en niet te geloven maar op maandagochtend om half 12 al bestelling geleverd.

Aanbeveling
al vaak op websites besteld die je beloven de volgende dag te leveren, maar nog nooit een die het ook deed als je op zondagavond bestelde.
het kan dus wel dat bewijst coolblue

Extra toelichting
supersnelle levering, goed op de hoogte van de orderstatus. goed verpakt en goedkoopste prijs ( blijf een nederlander he prijs is belangrijk)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindan076 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Altijd goed. Zowel via social media, telefonisch of mail.

Assortiment
Ik mis hier en daar wat budgetknallers. Verder prima.

Aanbeveling
Coolblue is op dit moment klantvriendelijker dan grote spelers als bol. Verlies dit USP niet

Extra toelichting
Zie opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc Respen 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service, vooral zondag afleveren. Hier hebben de grote postorderbedrijven het nakijken. Bol.com kon geen laptop leveren aan een DHL punt bij Albert Heijn.

Service
Goede website, mooie review films op internet en zelfs een film na het bestellen over het logistieke proces.

Assortiment
Ruim.

Aanbeveling
100%. Mogelijkheid met betalen met PayPal zonder extra transactie kosten.

Extra toelichting
7 dagen per week gratis verzending. Professionele website tot en met de verpakking toe. Reviews over producten op internet van Coolblue. Klasse shop!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.ubachs 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt alles goed op je gemak bekijken wat je ook nodig hebt en vergelijken.

Service
Ik moest een glas bescherming hebben voor mijn iphone 6 ik had een mail gestuurd of ik deze samen kon gebruiken met mijn spigen case bescherming ik kreeg binnen 2 uur bericht tot dit kon en binnen een dag had ik de levering binnen

Assortiment
Je hebt genoeg keus

Aanbeveling
Je wordt goed geholpen en de levering is snel

Extra toelichting
In een woord top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomaswillemot 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel

Aanbeveling
Super snel en levering op zondag

Extra toelichting
Snelle levering en goed product, eerste keer dat ik via coolblue bestel en zeker niet de laatste keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BertBeau 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Account was snel aangemaakt. Vervolgens handige en makkelijke bestelprocedure. Gekozen om product op te halen in winkel.

Service
Mooie lichte winkel in Eindhoven (was hier nog niet eerder geweest). Werd netjes te woord gestaan en werd gewezen op een actie van ASUS middels een folderje. Ook fijn dat ik met een credit kaart kon betalen.

Assortiment
Het assortiment is onderverdeelt in 12 categorieën. Door een categorie aan te klikken kom je in de specifieke shop terecht waar de keuze zeer uitgebreid is.

Aanbeveling
Prima service en klantvriendelijkheid. Met daar bovenop een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Extra toelichting
Eén wat minder aspect is het feit dat er betaald moet worden voor het parkeren voor de deur. Ik begrijp dat Coolblue daar ook niets aan kan doen maar ik had dat net buiten het eigenlijke centrum van Eindhoven niet verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patventura 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er ging iets mis met het bestellen zelf, waardoor ik niet bij de stap om te betalen kwam. Toen heb ik het zelf maar overgemaakt ovv mijn bestelnummer. Toen bleek dat deze automatisch was gecanceld kreeg ik van de helpdesk een link naar idealpagina, met een nieuw bestelnummer. Ik moet mijn geld van de overmaking nog terugkrijgen, maar ik ga er van uit dat dat snel gebeurd. Qua gemak geef ik dit keer een lager cijfer dus.

Service
Mijn klacht over de betaling werd snel verholpen en zoals gezegd verwacht ik ook dat mijn geld snel wordt teruggestort. Verder had ik een niet werkende accu bij mijn laptop. Deze is netjes vervangen bij de winkel in Rotterdam.

Aanbeveling
Super klantenservice ( er van uitgaande dat mijn geld snel wordt teruggestort :-) )

Extra toelichting
Goede klantenservice, snelle levering, ook op zondag en een breed assortiment.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diannej 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Goede prijs Overzichtelijke site Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jansmit31 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestel proces op de website is heel eenvoudig en duidelijk.

Service
Ik heb een Seagate hybride sshd besteld, deze was hier tenminste op voorraad. Ik had deze zo gevonden. Besteld op zaterdagavond en zondagmiddag om 13.15 uur had ik hem in huis.

Assortiment
Meer dan voldoende keus tegen een aantrekkelijke prijs.

Aanbeveling
Goede en duidelijke service, ook de retourservice wordt duidelijk omschreven op de site. Ik heb deze niet hoeven te gebruiken maar ik vind het wel belangrijk.
Kortom;
Eenvoudig bestellen tegen een redelijke prijs/kwaliteit en een zeer snelle levering. TOP!

Extra toelichting
Een hele goede shop Coolblue. Ik heb tot op dit moment alleen maar pluspunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. uit Arnhem 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, snel bestelproces, prettig dat je artikelen met elkaar kunt vergelijken.

Service
Superservice! Je wordt via de mail zeer goed op de hoogte gehouden van het bezorgproces, erg prettig dat de bezorger je ook nog even belt dat hij onderweg is. Veel bedrijven vragen een extra (soms forse) vergoeding als je het apparaat graag op een etage van een appartement bezorgd wil hebben. Coolblue doet dit gratis! Veel bedrijven vragen een extra (soms forse) vergoeding voor het meenemen van je oude (defecte) apparaat. Coolblue neemt het gratis voor je mee! Echt topservice! Ben een zeer tevreden klant!

Assortiment
ruim assortiment en ruime keuze aan artikelen! Er zit altijd wel het juiste voor je bij.

Aanbeveling
Goede dienstverlening, klantgericht en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aragnia 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen is simpel bij dit bedrijf

Service
Ik heb direct hun service mogen ondervinden na een vertraagde levering door post.nl..

Assortiment
Ik ben sinds kort klant van hen en dus nog niet helemaal op de hoogte van hun assortiment, ik ga mij daar wel in verdiepen, maar mondjesmaat om niet te veel tegelijk te kopen (ivm.mijn budget!)

Aanbeveling
Zijn bovenstaande antwoorden niet overtuigend genoeg?

Extra toelichting
De manier waarop zij hun klanten tegemoet treden, het grappige dat ik van hen de bezorger van mijn pakjes moet groeten, wat ik dus ook doe, en de hele sfeer van dat bedrijf spreekt mij zeer aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MircoCallens 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig gebruik!

Service
Alles is te vinden in een enkele klik

Assortiment
Een zeer breed assortiment in electronica!

Aanbeveling
Het is makkelijk te bestellen en de volgende dag in huis!

Extra toelichting
Het is gemakkelijk om te vergelijken tussen voorwerpen waarover je twijfelt. Als je besteld voor 23:59 heb je je bestelling nog de volgende dag al aan huis! !! Ook op zondag !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dariovdk 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk opzoeken van sporthorloges, goede vergelijking tussen de horloges. Ik had al reeds een account bij Coolblue dus binnen enkele klikken was mijn bestelling besteld, betaald, verpakt en geleverd!

Service
Zaterdagmiddag tussen 16u en 17u besteld, zondag om 12u geleverd door Bpost! Belangrijk: zonder extra kosten.

Assortiment
Redelijk assortiment van sporthorloges, enkel accessoires voor mijn polar V800 (cadansmeter,snelheidsmeter voor fiets) waren niet direct te vinden in een aankoopbundel van je sporthorloge.
Coolblue was zeker niet de duurste voor dit artikel maar ook niet de goedkoopste, maar ik betaal graag extra voor de service die Coolblue levert.

Aanbeveling
Gemakkelijk vergelijken van producten, binnen een paar klikken was mijn product de volgende dag op zondag geleverd. Ik heb al enkele keren besteld via Coolblue en heb tot nu toe enkel goede ervaringen met het bedrijf. Ze zijn snel, betrouwbaar, klantvriendelijk.

Extra toelichting
Het was zeer gemakkelijk om de verschillende sporthorloges te vinden en te vergelijken. De keuze vergemakkelijking via de opties aan de linkerzijkant van het scherm zorgen voor een gemakkelijke zoektocht naar de ideale sporthorloge. Sommige producten hadden een testvideo, dit mag wel uitgebreid worden (vooral voor de duurdere sporthorloges). Zonder extra kosten was mijn product binnen de 18uur thuis geleverd via Bpost. Misschien de bundels met de polar horloges uitbreiden. Ik gebruik dit voor allerlei sporten, waaronder fietsen. Ik kon niet snel extra accessoires zoals cadansmeter, snelheidsmeter vinden terwijl cadansmeter bij verdere opzoekingen in de webshop wel beschikbaar was. Had ik dit geweten voor het bestellen, had ik dit in één pakket aangekocht. Misschien voor een link naar polaraccessoires zorgen, hierdoor zou ik meer producten aangekocht hebben. Een tip een testvideo voor meer producten zou ook handig zijn. Dit was niet het geval voor alle sporthorloges, zou de keuze kunnen vergemakkelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacintha van Ree 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis!

Service
Goed eerder iets aan de hand gehad met de aankoop van een diepvrieskast en dit werd keurig netjes afgehandeld.

Assortiment
Heel breed

Aanbeveling
Heel erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yves71 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel gevonden wat ik wilde en ook een mooie aanbieding erbij

Extra toelichting
Snel en netjes en deze keer zelfs op zondag (binnen 24 uur) bezorgd! Wel heel jammer dat mijn kortingsbon van de vorige aanschaf, maar een maand geldig bleek (tot eind juni) en dus niet meer bruikbaar. Een paar maanden looptijd vind ik wel redelijk, maar 1 maand echt te weinig. Zonde....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Spruijt 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik wilde graag een bepaalde printer de volgende dag in huis hebben en omdat ik deze zelfs nog op de avond ervoor kon bestellen betekende voor mij groot gemak. Overigens had ik laatst een bestelling van een computer (heel hard nodig voor mijn werk) die op zondag werd geleverd, dat was helemaal super!

Service
Met diverse mailberichten word je goed op de hoogte gehouden van de verwerking van je bestelling; ideaal omdat je precies weet wanneer je het pakket kunt verwachten.

Assortiment
Een meer dan ruim assortiment waardoor het altijd lukt om een goede keuze te maken. Wat ook handig is het geven van tips van aanvullende producten die je nodig zou kunnen hebben.

Aanbeveling
Ik heb bepaalde producten die ik via Coolblue heb gekocht natuurlijk ook vergeleken op sites van andere aanbieders. Coolblue is niet altijd de goedkoopste. Maar bovenstaande punten: gemak, assortiment en vooral service maken een evt. prijsverschil meer dan goed.

Extra toelichting
Vooral de persoonlijke communicatie is super, de manier waarop je wordt aangesproken en de toon waarop is heel toegankelijk en soms zelfs humoristisch. Als ik tot slot dan toch nog een puntje zou moeten aanstippen: misschien is er nog een (milieuvriendelijker) alternatief te bedenken voor het plastic vulmateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annickvanwijk 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel snel een bestelling doorgeven op een simpele manier.

Service
Binnen de 24 u na je bestelling leveren ze je pakje in uitstekende staat je bestelling af.

Aanbeveling
Ik vind het super dat je op een eenvoudige manier iets kan bestellen.
De betaling verloopt uiteraard vlot en correct.
Ze leveren zeer snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miguelk 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super webshop die alles in het werk stelt om je de juiste keuze te laten maken. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar dat maken ze goed met de service

Service
Zoals altijd, coolblue doet er alles aan om je tevreden te stellen en te houden. Elke keer één stapje verder gaan daarin dan je verwacht. Prettig!

Assortiment
Een ruim assortiment maar soms net niet die ene die je zoekt... Maar da's misschien een ouderwetse manier van zoeken.

Extra toelichting
Gewoon een heel goed doordacht concept waar je elke keer net iets meer service krijgt dan je verwacht van een webshop. Levering op zondag bijvoorbeeld... Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brownbrown 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uiterst gemakkelijk zoeken, vergelijken en bestellen.

Service
Vlotte en correcte afhandeling van vragen en bestelling. Factuur, pakbon, retourbeleid en (gratis!) verzending is allemaal zoals je het als consument graag ziet.

Assortiment
Niet alles is verkrijgbaar, maar van de meeste producten zie ik een prima dwarsdoorsnede van merken, uitvoeringen en prijsklasse.

Aanbeveling
Absoluut aan te bevelen: de combinatie van uitgebreide informatie, bestelgemak, retourbeleid en de administratieve afhandeling maakt Coolblue voor mij tot een uiterst prettige en betrouwbare webwinkel.

Extra toelichting
Geen negatieve punten. Positieve punten: betrouwbaarheid, transparantie, klantvriendelijkheid, service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes Reper 18-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was duidelijk en gemakkelijk uit te voeren.

Service
er werd geen aankomstuur vermeld op de site , heb gekeken op de site van Bpost maar het uur werd niet ingevuld, spijtig

Assortiment
De kleurkeuze was beperkt, maar was wel 9 euro minder dan bij bol.com

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews