coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Thymian 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site makkelijk toegankelijk, fijne zoekoptie (dat is bij meer websites prima in orde, maar zeker niet bij alle).

Service
Prima service. Ik heb deze keer de "zelfde dag"-service gebruikt. Bijkomend voordeel is de transporteur (Dynalogic); hele uitgebreide en up to date info. Zelfs met foto van de bezorger erbij. SMS ontvangen dat ze rond 20:55 uur voor de deur zouden staan, waren er om 20:56 uur. Prima dus!

Assortiment
Genoeg keuze. Voor mij niet persé nodig; ik wist wat ik moest hebben...

Aanbeveling
Goede prijs, hele goede klantenservice (uit eerdere ervaring) en een snelle levering.

Extra toelichting
Buiten de al eerder genoemde punten hierboven; vooral fijn dat er weinig verpakkingsmateriaal gebruikt werd, geen folders erbij en alle communicatie of garantiebewijzen/facturen digitaal. Uit milieuoverwegingen een prima keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pullensl 14-08-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is mogelijk, halen ,bezorgen
eerst kijken

Service
meedenken

Assortiment
ruim, in vele sectoren

Extra toelichting
zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane1806 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen snel en eenvoudig

Service
levertijd snel en steeds met bevestiging
per e-mail en sms

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
zal dit zeker doen

Extra toelichting
ruime keuze prijzen zijn goed of lager dan elders levering binnen 24 uur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah12345678 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Perfect geleverd zoals altijd

Extra toelichting
Groot assortiment en altijd keurig op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marleen Devondel 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Handig online bestelling. Duidelijke beschrijvingen en gemakkelijk te vergelijken.

Service
Onmiddellijke levering. Opvolging voor vragen. Vriendelijke support.

Assortiment
Van fiets GPS tot maaimachines....

Aanbeveling
Vlotte service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

plazie 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Enkele muisklikken en je bent bediend.

Assortiment
Alles wat ik nodig heb vind ik er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ColetteE 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, je hebt binnen een handomdraai gevonden waar je naar opzoek bent.

Service
Echt prima! Je hebt direct bericht, wordt op de hoogte gehouden van je bestelling en je hebt het de volgende ochtend in huis.

Assortiment
Groot, maar goed gesorteerd op prijs en ook fijn dat er beoordelingen bij staan.

Aanbeveling
Ik heb jullie al vaker aanbevolen en ook mijn kinderen kopen nu bij jullie.

Extra toelichting
Prima winkel met erg goede service en goede producten. Fijne website, je ziet in een oogopslag wat het product wel en niet kan en er staan veel beoordelingen bij. Zo vind ik snel wat ik wil kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cvanooij 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
korte, simpele handeling, zoekfunctie op selectie. Evenzo met betalen

Service
prima! je wordt meteen overal van op de hoogte gehouden dmv mails

Assortiment
ik heb alleen gezocht naar wat ik wilde hebben. uit de folder die bij je bestelling geleverd wordt, blijkt dat het assortiment ruimschoots is.

Aanbeveling
lees bovenstaande

Extra toelichting
makkelijkheid van opzoeken en bestellen; zeer snelle levering; service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

brian0404 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen was erg makkelijk en vooral overzichtelijk.

Service
Bij iedere status update ontving ik een bericht per mail en zelfs via sms. Geeft goed gevoel van vertrouwen en inzicht.

Assortiment
Met zoveel webshops altijd wel wat te vinden :-)

Aanbeveling
absoluut!

Extra toelichting
Het gemak van bestellen, overzicht in de webshop en de statusupdates via mail en sms werken prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snapecake 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site

Service
super goede levering! Goed op de hoogte gehouden van het inpak en lever proces. Leverancier ging pas weg nadat de wasmachine geïnstalleerd was en draaide.

Assortiment
ruime keus!

Aanbeveling
Hele fijne zaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deklein 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide omschrijving product en makkelijk via internet te bestellen

Service
De ene dag besteld, de andere dag in huis.
Plaatsing wasmachine was een groot probleem, kregen de bezorgers niet voor elkaar. Reden traplift aanwezig.
Kinderen hebben 's-avonds zonder moeite de oude van boven naar beneden gehaald en nieuwe wasmachine naar zolder gebracht en aangesloten

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
De winkel is geweldig, plaatsing was een ander verhaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inekehauwert 14-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site, makkelijk zoeken

Service
,
Je krijgt direct e- mails over je bestelling en datum en tijd van bezorgen. Goede service.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Ik ben tevreden. Afspraken worden nagekomen.

Extra toelichting
Mijn wasmachine ging stuk op zondag om half drie. Om drie uur de bestelling geplaatst en de andere dag om half 1, stond de nieuwe wasmachine keurig, aangesloten, op zijn plaats. Werden een half uur van tevoren gebeld door de chauffeurs.fijn, hoef je niet uren wachten voor niks.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rrillaerts 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles te vinden op de site . Geen false beloftes , geen gedoe ; Gewoon bekijken wat je nodig hebt en een paar klikken verder en je bestelling is klaar

Service
Vandaag besteld morgen thuis is de slogan , wel het is niet enkel een slogan het is gewoon een feit. 12 uur later werd mijn pakket aan de deur gebracht.

Assortiment
Ruim assortiment aan zeer aantrekkelijke prijzen en wat you ask you will have. Alles werkt prima geen schade ,goede uitleg,gewoon geweldig

Aanbeveling
Ik kan iedereen alleen maar aanbevelen om bij Cool Blue te kopen gewoonweg TOP

Extra toelichting
Gebruiksgemak, kwaliteit van de geleverde produklten, snelle service ,goede prijs/kwaliteitsverhouding : kortweg gewoon TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groen12 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en efficiënt

Service
Communicatie is werkelijk uitzonderlijk goed

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar en ook nog eens tegen een gunstige prijs

Aanbeveling
Zie vorige antwoorden

Extra toelichting
Het is niet de eerste keer dat ik een ultieme klantervaring heb met Coolbleu, het is de standaard van CB

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton0909 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijk te kiezen en te vergelijken

Service
besteld de volgende dag in huis

Assortiment
keuze was voldoende

Aanbeveling
alle bestellingen die ik deed gingen goed

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten alles is plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lantana 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewenst artikel gemakkelijk gevonden.

Service
Keuzemogelijkheden voor betaling en levering. Uitstekende informatie omtrent de voortgang van de bestelling en snelle, vlekkeloze levering. Een topper!

Aanbeveling
Zie opmerking bij service.

Extra toelichting
Uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskiahuisman 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk in gebruik, overzichtelijke site. En veel producten. Fijne webshop.

Service
Producten worden altijd heel snel geleverd.

Assortiment
Veel producten, ruim assortiment

Aanbeveling
Ik ben heel erg tevreden over Coolblue.

Extra toelichting
Ik heb geen negatieve ervaringen over Coolblue. Ook bij ruilen geen problemen ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Senne3 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je moet er niet voor uit je zetel komen

Service
was zeer snel aangekomen

Assortiment
zocht ook nog een parasol maar die zat er niet bij hihi

Aanbeveling
Heel snelle service

Extra toelichting
Kan er niets slechts van zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jason vanuit Delft 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk, makkelijk, snel bestellen zonder gezeik.

Service
Snel, duidelijk, en geen gezeur. Perfect. En mocht je vragen hebben, krijg je snel en duidelijk antwoord op Facebook, twitter etc. En het is ook fijn dat je gewoon tegen een gezicht kan praten mocht het nodig zijn.

Assortiment
Coolblue heeft volgens mij het grootste aanbod van de Nederlandse Markt zover ik weet. Vanalles voor een superprijs!

Aanbeveling
Moet ik dit überhaupt nog toelichten? Er zijn geen betere sites te vinden dan Coolblue!

Extra toelichting
Hoog aanbod, goede prijs, goede garantie, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eprofijt 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkellijk via internet

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering, je hoeft hier de deur niet voor uit, en de prijzen vallen ook mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick DB 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je rustig alles bekijken, vergelijken, very easy!!

Service
Geweldige service, voor middernacht bestellen en volgende dag s'morgens thuis bezorgd, als dat geen service is!

Assortiment
Zeer ruime keuze, heb je zelfs in sommige winkels nog niet en met duidelijke info erbij.

Extra toelichting
Geen opmerkingen, ben super tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mundo 2005 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je luie zetel, ik hoef de deur ni uit

Service
service is enorm goed , per ongeluk dubbele bestelling geplaatst, 1 telefoontje en het werd zonder probleem opgelost ,vriendelijk en correct

Assortiment
keuze genoeg vind ik

Aanbeveling
vriendelijk ,behulpzaam EN ...snelle levering (doen wat ze beloven )
Cool Blue mag trots zijn op zijn medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jennejp 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Vanuit je zetel aankopen, aan de hand van de reviews en vergelijkingen kan je je product beoordelen.
Technische en praktische info aanwezig.
Tegen een scherpe prijs.

Service
Zeer snelle levering. Op tijd besteld en de volgende dag geleverd.
Ze komen hun belofte na.

Assortiment
De meest gangbare producten in een branche leverbaar. Met zelfs een vermelding van de meest gekochte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ine van der heijde 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer duidelijk. Je kunt gemakkelijk vinden wat je zoekt en de wijze van betaling is ook prima in orde.

Service
Geweldige service. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken m.b.t. de bestelling is en de levering is uitzonderlijk snel.

Assortiment
Wat ik zocht zat in jullie assortiment.

Aanbeveling
Alles prima gegaan dus een aanrader voor anderen naar mijn mening.

Extra toelichting
Prijs/kwaliteit prima evenals betaling en zeer snelle levering. Ik heb geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothy Dos Santos 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, snelle levering.

Service
Goede service bij aankoop, bij pech nog geen ervaring.

Assortiment
Bij jullie al 2x gevonden wat ik elders niet vond.

Aanbeveling
Een acht omdat nu toe mijn ervaringen zeer positief waren, maar ik nog geen ervaringen heb i.v.m. het afhandelen van klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GeertWouters 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
nadat je een keuze gemaakt hebt , kun je vlot een bestelling plaatsen

Service
vlugge informatie over je bestelling

Assortiment
keuze is te groot.

Aanbeveling
kun je alles terug vinden, vlotte levering.

Extra toelichting
grote keuze , duidelijke informatie, vlotte bestelling, snelle levering. goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvanwattum 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Het bestellen ging naar behoren, maar er worden cartridges verkocht die niet passen in de printer wat wel op de website staat.

Service
Verkeerde producten worden dus geadviseerd. Daarnaast moest ik zelf een bedrag voorschieten om de juiste cartridges te krijgen en krijg daarna pas het eerdere bedrag terug.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Eerst maar zien of ze de juiste producten kunnen adviseren.

Extra toelichting
Het bestellen ging naar behoren, maar er worden cartridges verkocht die niet passen in de printer wat wel op de website staat. Verkeerde producten worden dus geadviseerd. Daarnaast moest ik zelf een bedrag voorschieten om de juiste cartridges te krijgen en krijg daarna pas het eerdere bedrag terug.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ankverhoeven 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke communicatie wanneer iets afgeleverd wordt.

Service
Ik zou willen dat alle bedrijven zo klantvriendelijk waren. Alle vertrouwen in dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosherm 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s'Avonds besteld en de volgende ochtend geleverd.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Had nieuwe telefoon nodig, ruime keuze uit verschillende prijsklasse.

Extra toelichting
Ik had een relatief goedkoop toestel nodig als huistelefoon die het had laten afweten. Het is gemakkelijk om hem s'avonds even te bestellen en hem de dag erna s'morgens al te hebben.Snelle service van degelijke producten aan concurrentiële prijzen. Mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske._v 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Ik wist niet goed welke lens ik best kon kiezen maar dankzij alle filters die ik kon toepassen werd al snel duidelijk welke lens het beste was voor mij.

Service
Snelle levering maar er zat een pakbon in mijn doos die niet van mij was. Gelukkig klopte de rest van de inhoud wel.

Assortiment
Veel keuze. Goede prijs-kwaliteit.

Aanbeveling
Het is een heel duidelijke site met veel foto's van de producten zodat je weet hoe het er van binnen, langs achter, .... uitziet. Ook de filmpjes zijn heel handig. Het is een snelle en zorgvuldige levering die je online kan volgen.

Extra toelichting
Duidelijke site, filters helpen je bij je keuze, snelle levering, veel foto's en filmpjes van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cocosmilan 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi overzichtelijke presentatie !

Service
Zeer snelle levering en geen enkel probleem ondervonden !

Assortiment
Gsm dat ik zocht werd aangeboden dus ik ben tevreden over assortiment !

Aanbeveling
Heb hem reeds aanbevolen aan vele vrienden !

Extra toelichting
Zeer snelle levering, gemakkelijke betaling en zeer groot assortiment ! Zeker een aanrader :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sambal 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot gevonden wat ik zocht via de filters en de keuzehulp.

Service
Savonds laat bestelt, dag erna om 9u sochtends geleverd. Endat gratis! TOP!!!
Kan niet beter en is ook nergens beter!!

Assortiment
veel keuze en goede omschrijving van de producten.

Aanbeveling
- goede prijs
- enorm goede service
- manier waarom gecommuniceerd kan worden is ongezien (facebook/twitter/...)
- de subtiele humor in mailtjes/site's/tv-spots, prachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motraclinde 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanuit mijn luie stoel besteld , was ook nog eens de goedkoopste op het net. Aangegeven wanneer en waar ik hem zou laten bezorgen. En je krijgt een mailtje dat je het kunt halen vanaf een bepaald tijdstip

Service
In de middag besteld en de volgende dag geleverd!

Assortiment
Heb niet alles gezien wat er werd aangeboden omdat ik gericht zocht naar een bepaald type laptop. Buiten deze waren dat er genoeg in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Weet niet wat er allemaal was maar puur gericht zoeken naar een laptop een 10 maar er was meer te vinden en weet niet hoe ik dan een score zou geven en of ik het uberhaupt zou vinden /aanwezig is,daarom een 8.

Extra toelichting
Ik zocht naar een laptop en kwam via google bij coolblue terecht. In wat ik zocht was een ruime keus. Mocht je puur voor een laptop gaan zit je hier gebeiteld ! Scherpe prijs en bestellen vanuit je luie stoel en dat kan ook nog eens geleverd worden binnen 24u , wat wil je nog meer? Raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sicnarf 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's Avonds bestelt en de andere dag reeds voor de middag in mijn bezit. Dat is pas service.

Aanbeveling
Omdat het waar is hetgeen er door jullie beloofd is.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positieve aanbevelingen geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

priscilla76 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
woe avond via pc besteld vrijdagochtend om 8.00 draaide de wasmachine

Service
prima snelle levering geen extra kosten voor thuisbezorgen en monteren

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
vriendelijk personeel aan de telefoon
snelle levering
gratis op zijn plek gezet en aangesloten

Extra toelichting
super !!!! de snelheid en de vakkundigheid van de chauffeurs netjes aangesloten en op zijn plaats gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tazke71 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk, en doet wat ze beloven

Assortiment
zo goed als alle merken en accessoires beschikbaar

Aanbeveling
ik zou iedereen aanraden bij deze shop te bestellen

Extra toelichting
uitermate goed online als fysieke winkel, goede service, goede levering, beloofde levertijd en geen problemen bij defect of omruil garantie. Misschien niet de goedkoopste maar maakt hun belofte waar. Kwaliteit en service daar betaal ik graag wat meer voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoansie 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben zelf webdesigner en moet zeggen dat ook deze site geen problemen geeft met de aankoop van een artikel of meerdere. Heel overzichtelijk.

Assortiment
Heel veel keus in producten + accessoires.

Aanbeveling
Wanneer je voor elk item 10 sterren geeft, dan moet het goed zijn en beveel je het zeker aan bij je familie en vrienden, mocht het ter sprake komen.

Extra toelichting
De bovenstaande beschrijvingen in combinatie met de 10 sterren per item en mijn eindcijfer van 10 MOET toch voldoende zijn om deze winkel goed te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Van Dessel 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon top

Service
supervlug

Assortiment
top

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Extra toelichting
Gewoon top supervlug geleverd,alles duidelijk en klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

airplay 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
laat in de avond besteld en direct de volgende ochtend in huis.

Service
prima uitleg

Assortiment
maar had al bepaald welk type ik wilde kopen

Aanbeveling
duidelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Al Spies 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Service
zeer goede updates van bestelling en bezorging

Assortiment
Ruime keuze van producten en scherpe prijzen

Extra toelichting
Zeer aan te raden winkel snel besteld en zeer goede service tot het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sergke 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo bestelt online en correcte opvolging van je bestelling

Service
Levering artikel zeer snel. Veilig verpakt.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en goede service

Extra toelichting
Vind Coolblue een degelijke webshop. Snelle levering, nog nooit geen problemen met gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.Kho 13-08-2015 In de winkel gekocht
Oostplein Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De organisatie van de bezorging is klantvriendelijk.

Service
Alles was gedaan volgens afspraak. Ook met het meenemen van de oude apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Hendriksen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op internet een keus maken is gemakkelijk

Service
Goede service dmv emailcontact

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik zou dit aan mijn vrienden meegeven

Extra toelichting
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Isaa013 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi keuze menu, je kunt ook nog met een optiemenu een andere kleur/type aanklikken als je bij de verkeerde zit.

Service
Ik was verkeerd ingelicht, en had geen walibi voucher gekregen bij de bestelling wat ik wel zou krijgen.

Coolblue opgebeld en werd meteen gefixt, 10 euro waardebon als excuses. Walibivoucher alsnog op de post!

Assortiment
ze hebben wel veel keuze, alleen qua accesoires (hoesjes) niet heel veel.

Aanbeveling
Een 9 omdat het goedkoop is en snel geleverd, min een puntje omdat ik verkeerd was ingelicht en geen walibi voucher kreeg, maar uiteindelijk toch gelukt, vandaar alsnog het hoge cijfer: 9,3!

Extra toelichting
Wat ik wel goed vind is de snelle levertijd, en de verwachte levertijd (soms staat er bij andere webshops 10:00-18:00, coolblue gaf mij 12:00-14:00). Ook de klantvriendelijkheid zijn geen woorden maar daden! De quote "alles voor een glimlach" past zeker bij de webshop. Verbeterpuntjes zijn iets meer keuze uit hoesjes voor de iPad. Een dikke voldoende voor deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve.derden 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en betalingsmogelijkheden

Service
onmiddellijke feedback over bestelling, betaling en verzending.
Snelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker doen

Extra toelichting
Prima service, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willowsprings 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze; kopen in enkele clicks

Service
Leverring zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raydela 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het aanbod, de website, de manier van bestellen.

Service
De vlotte levering (de dag nadien).

Assortiment
Zeer groot assortiment, de website waar je met filters zeer goed je keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanenz 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Als je het type-nr weet, kun je een vergelijking maken. Mijn eerdere ervaringen met Coolblue: perfect.

Service
Service was in ons geval beneden peil. Telefonisch: "Men kon er niets aan doen .. en alle problemen waren begrijpelijk en echt heel erg vervelend ... maar .... Excuus ..., en daar bleef het bij.

Assortiment
Bij Coolblue kun je echt alle apparatuur bestellen.

Aanbeveling
De communicatie in verband met aflevering van de wasmachine, verliep eenzijdig. Vele malen excuus voor het probleem (men leverde tot 3 maal toe de wasmachine niet volgens afspraak)en daar bleef het bij.

Extra toelichting
Negatief: het was voor ons onverteerbaar te vernemen dat Coolblue, na meerdere malen telefonisch contact met hen, heel veel begrip toonde voor het tot 3 maal toe niet afleveren van het product c.q.communiceren daarover en evenzoveel keren excuses aanbood, maar niet tot een oplossing kwam. Een aanbod van 10 euro (!) voor een volgende aankoop (?) vonden wij alleen maar afkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Michster 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, ik vond onmiddellijk wat ik zocht.

Service
Ik werd perfect op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, bovendien was mijn aankoop 50 euro goedkoper dan in de gemiddelde winkel.

Extra toelichting
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvandenBroek 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden op de webshop

Service
Snelle levering. Nog nooit problemen gehad. Wel al meerdere malen iets besteld.

Extra toelichting
Levering is snel. Je wordt goed via mail en sms op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews