coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

veerleke22 31-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Zo besteld en zo ontvangen.

Service
Volgende dag in huis, ook op zaterdag.

Assortiment
Ruim en meestal prijs ook dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima winkel, komen afspraken na en keurige leveringen

Service
1x een foute levering gehad. Keurig afgehandeld en goede after service

Assortiment
Redelijk compleet, niet altijd alles op voorraad (mobiele telefoon)

Aanbeveling
Gewoon goede shop. Niks mis mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilda van der Maas 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Makkelijk bestelproces. Heel fijn dat de koerier te volgen was.

Service
Snel en duidelijk antwoord op mijn vraag via chat. Wasmachine 's avonds besteld andere dag geleverd. Oude machine meegenomen en nieuwe gelijk aangesloten. Vriendelijk personeel, werkt netjes en vlug. Alle verpakkingsrommel mee terug genomen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ze doen echt wat ze beloven. Een bedrijf om trots op te zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dakisa 31-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vergelijken van producten

Service
Top afhandeling van zaken/ helpen meedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eikie03 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Binnen 12 uur bezorgd :D

Assortiment
Meer dan voldoende keus.

Aanbeveling
Alles is prima!

Extra toelichting
Gebruikersvriendelijke webshop met een goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin S 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website Coolblue is overzichtelijk, producten snel te vinden.

Service
12 uur na bestellen thuis afgeleverd.

Assortiment
Ik heb geen product niet kunnen vinden. Genoeg keus dus!

Aanbeveling
Coolblue heeft zaken goed geregeld.. Fijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte en snelle levering!

Service
Heel goed!

Assortiment
Graag meer camper navigatie

Aanbeveling
Heel betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

heuvel 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en snel

Service
Erg snelle bezorging

Assortiment
Ze hebben wat ik wilde en er staat bij of het op voorraad is

Aanbeveling
Goede snelle hulp. Je kan de belangrijkste informatie vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Geweldig

Service
Geweldig

Assortiment
Geweldig

Aanbeveling
Een goede webshop

Extra toelichting
Lekker thuis winkelen en geen parkeer problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Hemelrijk 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle stappen die ik heb doorlopen om ons product aan te schaffen gingen er makkelijk.

Service
Telefoon, email en de bezorging zelf van ons product noem ik nog eens service. echt heel goed en compleet.

Assortiment
Nu voor een wasmachine, maar we zijn zeker ook nog geïnteresseerd in andere producten uit jullie assortiment. we gaan zeker nog wel iets vinden dat we leuk of nodig hebben.

Aanbeveling
Kan gewoon op dit moment geen één ding bedenken waarom ik deze winkel niet zou aan bevelen aan andere mensen. sterker nog ik heb het al laten lekken hoe tevreden ik ben met jullie.

Extra toelichting
Ik denk dat ik duidelijk genoeg heb geoordeeld hierboven. tot nu toe helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yolanda 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
veel producten, duidelijk in categorieën aangegeven op de site

Service
er was iets mis met het product. één telefoontje en alles was geregeld om het product terug te kunnen sturen, uiteraard gratis. een paar dagen later stond het geld weer op mijn rekening.

Assortiment
van alle markten thuis.

Aanbeveling
niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bonnema 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima website, alles makkelijk te vinden

Service
Duidelijke info rond de bestelling

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
Prima overall beleving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk om een product op naam te zoeken

Service
Snelle levering, in een goede verpakking

Assortiment
goed assortiment in sporthorloges waarin ik op zoek was

Aanbeveling
Goede website, met duidelijk advies en super snelle degelijke levering. Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volkert Overbeeke 30-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Duidelijke indeling website en geen moeilijke procedures.

Service
Goed bereikbaar voor vragen alleen een onbevredigend antwoord: een extra oplader bij de telefoon is volgens Coolblue niet leverbaar dan moet je een extra toestel bestellen waarbij dan deze oplader wordt meegeleverd. Bij een andere leverancier kan dit zonder problemen.

Assortiment
Er kan wel een standaardtelefoon worden geleverd met wat daar bij hoort maar niet een extra oplader.

Aanbeveling
Zie eerdere antwoorden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Nico 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk op de site, is alles te vinden

Assortiment
Ze hebben echt alles

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johanna 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod.

Service
Vóór 23:00 uur besteld. De volgende dag al bezorgd. Goede berichtgeving.

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

leon 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Erg eenvoudig om producten te zoeken.

Assortiment
Ruim assortiment en goede productbeschrijving.

Aanbeveling
Ruim assortiment en goede productbeschrijving. Product werd snel en compleet geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pattimmus 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke website.

Service
De koerier is via track en trace goed te volgen. Hij installeerde de wasmachine en nam het verpakkingsmateriaal en de oude wasmachine mee terug.

Assortiment
Up to date

Aanbeveling
Snelle, betrouwbare en goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-05-2016 In de winkel gekocht
lochristie
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel de website als winkel klantvriendelijk

Service
een goede service over hun producten

Assortiment
zeer goed assortiment en de nodige info over hun producten

Aanbeveling
voor meer info over het product kan je in de winkel het best terecht

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prettige userinterface

Service
Op tijd geleverd. Apparaat had echter een onduidelijke montageinstructie (heel slecht plaatje)

Assortiment
Keuze uit meerdere apparaten en verschillende prijsklassen

Aanbeveling
Levert voorspelbaar en op tijd en ook op zondag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Denise 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis. Plus ik heb vooraf nog met de afdeling klantenservice gebeld waar ik goede uitleg kreeg over mijn vragen. Ik kocht een Miele wasmachine, die is gelijk de volgende dag afgeleverd, geïnstalleerd en ook nog getest door de koerier. Ik ben zeer tevreden over Coolblue en het hele aankoopproces.

Service
Goede telefonische klantenservice, snelle levering, goede koerierdienst.

Aanbeveling
Ik kan geen enkel kritisch punt bedenken. Het gehele proces verliep zeer vlotjes en zeer kwalitatief.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ansje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site alles goed vindbaar

Service
Super snelle levering erg duidelijke factuur

Assortiment
Alles wat ik nodig had te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan W 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk geen verrassingen

Service
Goede sercive

Aanbeveling
Het is zo makkelijk en duidelijk en transparant

Extra toelichting
Nee goede zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
TV op donderdagavond besteld, vrijdagmiddag aan de deur. Makkelijker kan het haast niet!

Assortiment
Genoeg producten in de winkel, er ontbreekt weinig. Het enige opvallende is dat Samsung qua aantal domineert.

Aanbeveling
Altijd erg tevreden geweest over Coolblue en dat is nu niet anders eigenlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website - correcte behandeling

Service
vragen werden snel beantwoord

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van der Togt 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer goede website met zeer makkelijk te vinden spullen

Service
Goede beschrijvingen van de producten en terugsturen zonder gedoe.

Assortiment
Het lijkt of alles op voorraad is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website. Producten makkelijk te vinden

Service
Levertijd bij alle aankopen binnen 24 uur

Assortiment
Breed assortiment. goede prijs/kwaliteit

Aanbeveling
Zeer tevreden met aankopen. Word goed op de hoogte gehouden van de levering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker thuisbezorgd

Service
super snel geleverd

Assortiment
ruime keus met goed omschrijving en reviews

Aanbeveling
geweldig snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Pieter 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke keuzemogelijkheden. Eenvoudig bestellen.

Service
Met name de levering en verzorging door Dynalogic
is zorgvuldig en prettig

Assortiment
Voldoende keuze in de gewenste merken

Extra toelichting
Coolblue is snel, transparant en zorgvuldig: geen gedoegarantie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Goede beschrijving specificatie. Snelle levering. Komt na wat je afspreekt. Netjes verstuurd en goed beschermende envelope.

Assortiment
ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gewoon goed

Service
goed verpakt

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
geen problemen ondervonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

verhallen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
zeer snelle service en vooral fijn dat ze van te voren nog even bellen dat ze eraan komen

Aanbeveling
overzichtelijk en alles is makkelijk te vinden en goede uitleg over de producten

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over coolbleu. Zo snel en makkelijk en vooral goed personeel dat zeer vriendelijk en behulpzaam is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wat is er nou makkelijk dan online bestellen. Je hpeft de deur niet uit

Service
Keurig geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ben erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger vd Horst 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles ging makkelijk en duidelijk

Service
snelle service

Assortiment
groot assortiment, goed kunnen vinden en goed geprijst

Aanbeveling
10

Extra toelichting
sneller gebracht als afgesproken,maar dat komt niet altijd uit,bv volgens afspraak aflevering tussen 1500 en 1700 uur en werkelijk 1200 uur,toevallig was ik thuis (slapen Nachtdienst gehad),mijn vrouw zou om 1500 uur thuis zijn. m vr gr Ger vd Horst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brechtje 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn goed omschreven en daarom makkelijk te kopen zonder ze gezien te hebben.

Service
Je wordt uitgebreid op de hoogte gehouden over het verloop van je bestelling. Spullen worden ook naar boven gebracht.

Assortiment
Koelkast was nergens anders te koop :)

Aanbeveling
Is helemaal goed gegaan de bestelling. Bosch KGN33X48

Extra toelichting
Ik ben helemaal tevreden over de snelheid van het leveren en ook over het product zelf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Hussaarts 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik had twee ereaders besteld, maar pas nadat ik betaald had kreeg ik te horen dat er maar 1 leverbaar was. Wel kreeg ik mijn geld voor de tweede rader supersnel terug

Service
Bij besteelen werd niet aangegeven dat er maar een beperkte voorraad was

Assortiment
Je kunt het niet zo gek vedenken, of ze leveren het

Aanbeveling
Kan beter, maar ze doen het prima

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is erg gemakkelijk in gebruik en heel overzichtelijk. Er is voor ieders wat wils, ook kan je gebruik maken van een super leuke aanbiedingen

Service
Er is hier echt sprake van deur tot deur service. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Dit vind ik écht een pré

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Ingen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luierstoel betrouwbaar en gemakkelijk

Service
Eenvoudig te bestellen via overzichtelijke website met ruim voldoende product info. Filmpje bij product is Top. Snelle levering in combinatie met PostNL.

Assortiment
Breed watvhebben ze niet???

Aanbeveling
Gewoon snel, makkelijk & betrouwbaar

Extra toelichting
Echt vanuit je luie stoel bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meelvoormark 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig, aanklikken, datum aflevering opgeven en Coolblue verzorgt de rest van het traject!

Service
Netjes op tijd, sms gekregen dat de levering tussen 12:00 en 13:00 plaats zou vinden. 12:23 chauffeur belt netjes een half uur van te voren en is er om 12:53, keurig op tijd.

Alles netjes aangesloten, uitleg gegeven, de werking van de machines laten zien.

Verpakkingsmateriaal netjes mee genomen, oude apparaten afgevoerd.

Top Service!

Assortiment
Vrijwel alle modellen aanwezig.

Aanbeveling
Bestellen is eenvoudig, de communicatie naar de klant is goed verzorgd en duidelijk, Service op locatie is ook goed en duidelijk. Aftersales heb ik nog geen ervaring mee, maar ik ga er vanuit dat dit prima geregeld is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens R 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is zeer duidelijk en responsief.

Service
Altijd op de hoogte van de bestelstatus & altijd de dag erna in huis

Assortiment
Hier en daar een goedkoper productje zou niet misstaan.
De tweedekansjes zijn daarentegen super gevonden ;-)

Aanbeveling
Grote voorraad, grote keuze, snel in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelikj

Service
Niet duidelijk aangegeven dat bank overdracht extra tijd duurt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Daniëlle 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke winkel, producten zijn snel te vinden en overzichtelijk gepresenteerd

Service
De bezorgers waren zeer klantvriendelijk en hebben onze aankoop keurig geïnstalleerd. Daarbij hebben ze onze oude wasmachine meegenomen en ook het verpakkingsmateriaal. Dit vonden wij erg fijn. Niet alle bedrijven doen dit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het staat er heel duidelijk ook voor oudere mensen ik ben 74 dus.

Service
snel

Assortiment
genoeg te kiezen

Aanbeveling
duidelijk en goede service en prijs verhouding

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel bestelling plaatsen

Service
Flexibel in levertijd

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Heb nog niet zoveel ervaring met cool blue, maar eerste indruk is goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

diamant fietsdrager 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
goed te vinden

Service
snelle handeling

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
makkelijk en voordelig en snel in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik had al account - inloggen, en bestellen en 12 uur later was de telefoon er

Assortiment
van fietstassen tot mobieltjes - echt alles, niet altijd de allerscherpste prijzen, maar levering supersnel en garantie

Aanbeveling
mooi breed assortiment - goede prijzen - snelle levering, en medewerkers altijd aardig en duidelijk

Extra toelichting
Ik had bestelling niet goed geplaatst ( mijn fout ) Medewerker loodste mij door proces, en levering was toch gewoon binnen 12 uur hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HCL 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goede navigatie.

Service
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Prima ruim assortiment

Aanbeveling
Duidelijk, snel, ruime keus, nog nooit problemen met leveringen gehad. Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mitchel 30-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik liep binnen, geen wachtrij en kon meteen mijn aankoop doen. Accessoires die er niet waren werden de volgende dag bezorgd.

Assortiment
Ik miste variatie in het assortiment van de accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Magda 30-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk vergelijken op de website en dan bestellen.

Service
Bij defect omruiling zonder gezeur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews