coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere, aantrekkelijke site met een perfecte mix van achtergrond, kleuren, lettertype en indeling.
Artikelen zijn zo gevonden met een heldere uitleg en goed gesorteerd. Een top10 lijstje erbij van de meest verkochte artikelen, een mogelijkheid tot vergelijken (belangrijk - ook binnen hetzelfde merk!) en heldere beoordelingscriteria.
Bestellen is een eitje.

Service
Ongekende service:
- bezorgen gaat is in mijn geval nooit mis gegaan!
- 7 dagen per week thuisbezorgen!
- next day delivery;
- goede verpakkingen;
- vrolijke verpakkingsdoosjes met humor;
- leuke afsluiting van het bestelproces.

Assortiment
- Zeer ruim assortiment;
- producten zijn snel te vinden;
- goede verfijning in de selectiecriteria;
- prijzen goed duidelijk, geen verborgen kosten;
- CoolBlue geeft ook direct aan wat een eventueel handig accessoire zou kunnen zijn.

Aanbeveling
CoolBlue maakt hun slogan "alles voor een glimlach" absoluut waar qua humor en frivoliteit. Super!

Extra toelichting
Ga zo door! Jullie zijn werkelijk uniek en een aanwinst in de markt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HapplyClient 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk om het product dat het best bij jouw gebruik past te vinden door de filters in te schakelen, en uit het resultaat eventueel een aantal mogelijkheden te vergelijken.

Service
After Sales Service heb ik nog niet kunnen beoordelen, maar als die van hetzelfde niveau is als die bij levering, kan het niet slecht zijn: duidelijke en snelle communicatie betreffende order voortgang en levering (binnen de beloofde tijd).

Assortiment
Het hele assortiment heb ik niet verken; ik moest op korte termijn een laptop vervangen en werd daar met een enorme keus geconfronteerd. Normaal gesproken zou ik heel lang hebben moeten zoeken, maar dankzij de filters kun je heel snel en doelgericht zoeken.

Aanbeveling
Er is altijd iemand beschikbaar om online vragen te beantwoorden en te adviseren, de uitleg-video over het verloop van de bestelling is duidelijk en humoristisch, de website is professioneel, evenals de afhandeling van de bestelling. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tirza 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
telefonisch werd voor mij uitgezocht wat de verschillen waren tussen de telefoons en wat dus voor mij het beste was

Service
Mijn telefoon deed het niet goed, ik was slecht hoorbaar, maar de medewerkers was geduldig en samen zijn we eruit gekomen

Extra toelichting
prijzen van telefoons vergelijken met aanbieders, want de deal bij Vodafone zelf afsluiten was goedkoper geweest als ik geen korting had gekregen via de telefoon, als ik het via de website had besteld, had ik het bij Vodafone zelf besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michaelhv 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
nadat ik de verlengingscheck had ingevuld werd ik op het moment dat ik ook daadwerkelijk kon verlengen netjes gebeld met een mooie aanbieding. In deze aanbieding werden alleen veel cijfers genoemd waardoor ik het overzicht even kwijt was, maar gelukkig werd alles mij ook toe gemaild waardoor ik op mijn gemak er nog een keer naar kon kijken.

Service
Het enige wat de winkel is nagekomen is de levering op de volgende dag. Er was een tijdsbestek opgegeven, wat niet nagekomen kon worden. Daarover kreeg ik wel 2 keer bericht over, maar het was echter onduidelijk hoe de tijden erin met elkaar in verhouding stonden.

Assortiment
Ik vond dat ze veel keuze hebben. Nadat mijn keuze was gevallen op de Galaxy S7 Edge heb ik wat verder gezocht en bleek Coolblue ook nog eens het beste aanbod te hebben op de markt

Aanbeveling
Voorheen altijd een positieve ervaring gehad met Coolblue en verwacht dat dit in de toekomst ook zo zal zijn. Zeker 1 van de winkels die hun belofte als 1 van de beste nakomt

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Dexter 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
erg overzichtelijke site met juiste informatie!

Service
wat ze beloven dat maken ze waar !

Assortiment
er is altijd ruimte voor meer...maar dan wordt het ook moeilijker kiezen !

Aanbeveling
ze zijn niet de goedkoopste....maarja het is uit de lengte of uit de breedte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fresia zoutendijk 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk dingen te bestellen

Service
Betaling lukte niet omdat deze op een andere rekening stond maar na een belletje snel opgelost

Assortiment
Nieuwe garmin is bijna nog nergens te krijgen hier wel!

Aanbeveling
Veel assortiment, mis maar een paar dingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 21-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en alles wijs voor zich

Service
Retourneren, Bedenktijd, garantie, alles is duidelijke

Assortiment
Nog niet goed kunnen beoordelen, was zelf gericht op zoek naar een specifiek product en dat was bij jullie aanwezig,

Aanbeveling
Alles goed geregeld en betrouwbaar

Extra toelichting
's avonds om 23:30 besteld, de volgende dag geleverd. duidelijke mails om product te kunnen volgen. De verwachte levering kwam op tijd, dus wat wil je nog meer. Gewoon direct naar Cool Blue gaan en bestellen maar !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Piet 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle bezorging

Service
Je kunt de bestelling volgen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Bijna perfect

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbe 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zoals beloofd voor 23.59u besteld en betaald de volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weversa 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk

Service
Duidelijk, snel

Assortiment
Van alles wat te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feiko 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere informatie die adequaat is, goed ingedeeld in rubrieken

Service
Geeft goede adviezen via een helpdesk

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze tegen goede prijs en goede service

Aanbeveling
Breed assortiment tegen prima prijzen. Snelle levering en goede communicatie daarover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk, goede zoekfunctie

Service
super snel verzonden na bestellen

Assortiment
Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zowel de webshop alsook een echte winkel van coolblue is overzichtelijk terwijl er toch een ruim aanbod is.

Service
Ik heb diverse keren online iets besteld, keurig op de hoogte gehouden van het bestel en aflever proces en alles klopte iedere keer. Ook in de winkel wordt je prettig geholpen door mensen die weten waar ze het over hebben.

Assortiment
Het is een consumentenzaak en daar is het assortiment op afgestemd maar dat is dan ook wel een heel breed assortiment!

Aanbeveling
Overzichtelijk, vriendelijk, ruim assortiment, snel in huis, redelijk scherp geprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo Neyens 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer vlot, zeer gemakkelijk.

Service
Zeer snelle levering via mijn postbode!

Assortiment
Overzichtelijk en duidelijk.

Aanbeveling
Overzichtelijk, gemakkelijk en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meuwissen 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk vinden vat je zoekt, overzichtelijk weergegeven

Service
Medewerkers staan je altijd vriendelijk te woord en helpen je bij het maken van een goede keuze.

Assortiment
Soms zijn hele specifieke producten niet te vinden, maar over het algemeen is er een prima aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dost 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
Mijn producten worden spoedig geleverd.

Assortiment
Veel keuzes op de website.

Aanbeveling
Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site heeft goede zoekcriteria.

Service
Doen wat ze beloven. Makkelijk besteld, snel in huis.

Assortiment
Heel ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John een tevrwden klant 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede site.

Service
Supersnelle service.

Assortiment
Grkkts.

Aanbeveling
Al 6 maal daar besteld en iedere keer nog volgende dag bezorgd.
Super tevreden.

Extra toelichting
Snelke service en ook nog goedkoopste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enkele muisklikken en je hebt besteld wat je wil

Service
Uitleg nodig; Bel gerust of ga langs in de winkel

Assortiment
Uitgebreid, maar niet alle modellen beschikbaar

Aanbeveling
Goed service, lage prijzen en uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A M Doyle 20-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Snel,efficiënt,vriendelijk en meedenkend

Service
Op tijd,vakkennis

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rebecca 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het bestellen gaat gemakkelijk online, keuzes maken is ook gemakkelijk vanwege de reviews. Daarnaast wordt het snel geleverd. Top!

Service
Snelle levering, dus vlotte service. Nog geen problemen meegemaakt (dus heel positief), het is dus de vraag of Coolblue dan ook zo'n goede service biedt ;)

Assortiment
Meeste dingen kan ik via Coolblue wel vinden. Maar had laatst dat ik een bepaalde adapter niet kon vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TomNet 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime voorraad en duidelijke site

Service
Aan wat toegezegd wordt, wordt volledig voldaan.

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Snelle service en goede afwerking.

Extra toelichting
Het lettertype (kleur) is wat onduidelijk, flets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samantha 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was erg overzichtelijk. Geen honderden pagina's. Voor iedereen makkelijk te begrijpen.

Service
Mijn product kon op elk tijdstip thuisbezorgd worden. De volgende dag zou hij al afgeleverd worden (terwijl ik om 23.00 uur bestelde). Maar ik was dan niet thuis. 's Avonds werd hij kosteloos bezorgd! Heel fijn!

Aanbeveling
Het was echt een gemak om te bestellen. De levering was perfect. En ik werd ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn levering. Ik was erg tevreden over hoe het pakket ingepakt was (aangezien mijn bestelling best breekbaar was).
Ik zou hier als ik weer iets nodig heb, gelijk weer bestellen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liam 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk. Mensen die niet verwant zijn met online shoppen kunnen hier makkelijk hun weg vinden. Het filteren en zoeken verloopt zeer simpel.

Service
Mijn product is in de late avond besteld, de dag nadien lag het rond 9 uur 's morgens al in het gekozen afhaalpunt. Coolblue doet dus echt wat ze beloven. De afhaalpunten zijn trouwens ook zeer interessant. Dit zorgt er voordat je geen problemen hebt met leveringen wanneer je niet thuis bent. Je kan kiezen in welk afhaalpunt in de buur het geleverd mag worden.

Ook hun Facebookaccount is zeer actief.Ik had een factuur nodig van een oude laptop maar wist niet zeker waar ik deze besteld had. Ik stuurde daarom een bericht naar Coolblue met enkele vragen en zij beantwoordden mijn vraag vrijwel meteen. De persoon die mij hielp was zeer aardig en snel. Jammer dat ik voor service slechts een 10 kan geven.

Assortiment
Een zeer ruim assortiment waar je zeker vindt wat je wil. Hier is niets op aan te merken. Zowel goedkopere versies als de meer geavanceerde en duurdere versies zijn beschikbaar.

Aanbeveling
Wanneer ik denk aan online shoppen voor elektronica, denk ik enkel en meteen aan Coolblue. Ik heb geen negatieve punten aan te merken.

Extra toelichting
Ik koop waarschijnlijk binnenkort via Coolblue mijn nieuwe laptop en een nieuwe externe harde schijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke webshop. Snelle en gratis levering. Leverdatum is in te stellen en bezorgen ook op zondag, tegen meerprijs.

Assortiment
Ruim assortiment voorzien van duidelijke omschrijving van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gewoon soepel bestellen

Service
alles was goed, geen service nodig

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
zoeken bestellen betalen ontvangen. simpel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fvv 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is erg makkelijk om op deze site iets te bestellen, en erg overzichtelijk

Service
'S avonds laat besteld en de volgende dag voor 2 uur al in huis! Helemaal top!

Assortiment
Er is veel keuze!

Extra toelichting
Ik heb niet op zaterdag besteld, maar er word zelfs op zondag bezorgd als je op zaterdag besteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natsuke 20-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kon gemakkelijk het product vinden die ik zocht, endie was nog in de aanbieding ook.

Service
Mijn bestelling zou tussen 12:00 en 14:00 geleverd worden, en het kwam netjes om 12:08 aan.

Assortiment
De website heeft enorm veel keuze, en ben altijd wel benieuwd wat er nog meer te krijgen valt.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden met Coolblue en zal zeker terugkeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ISM 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, wat ik zocht was makkelijk te vinden.

Service
Snelle levering, duidelijke communicatie met humor.

Aanbeveling
De hele manier van klantenbenadering van coolblue spreekt mij aan. Er is overal aangedacht en door de aanwezigheid van een behoorlijke dosis humor is het shoppen een beleving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van der Veer 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gewoon simpel en overzichtelijk

Service
Super snel geleverd, wasmachine boven gebracht en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine B 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik hoef me niet te verplaatsen en kan verschillende online winkels en prijzen vergelijken.

Service
In de namiddag besteld en de volgende morgen reeds in huis.

Assortiment
Prijs kwaliteit niets op aan te merken, het toestel werkt perfect.

Aanbeveling
Ik kocht er in het verleden al meerder keren waaronder een PC, fototoestel enz...

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hardisk voor laptop 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestellen in volgende dag in huis. Makkelijke website

Service
Al heel veel besteld bij coolblue en als er wat is onwijs goede service en geen gezeik over het terug nemen. top service

Assortiment
zoek maar iets en je vind het.

Aanbeveling
alles te vinden en service is top, ook de prijs is bijna altijd gelijk of net iets meer dan bij andere maar betaal liever een 10€ meer en deze service dan goedkoper en geen service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja Heuverkamp 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website, goede begeleiding indien nodig.

Service
Na klacht over Post.nl een leuke tegemoetkoming ontvangen (dit was niet nodig, omdat bekend was dat de fout bij Post.nl lag)

Assortiment
Ruime keuze bij alle producten

Aanbeveling
Ik ben voor de eerste keer zo goed behandeld dat ik zeker klant blijf en CoolBlue aanbeveel bij iedereen die het wil horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijke website

Service
Snelle aflevering en een goed bereikbare klantenservice

Assortiment
Uitgebreid assortiment en heel veel artikelen op voorraad

Extra toelichting
Levering ontzettend snel. 's Avonds besteld dezelfde dag al verzonden. Helaas levering via PostNL. Deze pakketbezorger komt zijn geschatte aflevertijden via de track en trace dienst niet na. Pakket wordt zonder melding ergens anders afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product is gemakkelijk te bestellen en de wijze van afleveren is ook gemakkelijk te kiezen.

Assortiment
ruim assortiment tegen scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WDP van Wamel 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website -snelle levering

Service
Na bestelling de volgende dag levering.Helemaal top! Bedrijf komt zijn afspraken na!Netjes half uur vantevoren door chauffeur gebeld dat men eraan kwam.
Men neemt automatisch het oude witgoed en de verpakking weer mee.Zeer vriendelijk personeel,die het gekochte artikel op de aangewezen plaats zet. Ik woon 9 hoog, geen probleem. Helemaal top!

Assortiment
Voldoende keuze in assortiment.
Laagste prijs en prijs - kwaliteitverhouding prima.

Aanbeveling
Een verademing na de winkels die beweren binnen 24 uur te leveren en dit nalaten! Klasse Coolblue! Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fantastisch toestel 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets bestel bij coolblue is het er op het moment dat het er hoort te zijn in tegenstelling tot andere online diensten weet je bij coolblue dat ze hun belofte altijd naleven

Service
Fantastisch meer woorden zijn niet nodig!!!

Assortiment
Bij Cool bleu vind je alle merken niet enkel de bekende dus voor elk wat wils zou ik zeggen!!!

Aanbeveling
Fantastisch gewoon

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 19-05-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Snel en kundig te woord gestaan.

Service
Gemaakte afspraken zijn prima na gekomen

Assortiment
Duidelijke website dus je weet wat er in huis is.

Aanbeveling
Prettig, eerlijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

evert des 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Soms wat zoeken, omdat het onder verschillende websites staat

Service
Snel geleverd binnen de tijd dat aangegeven is.

Assortiment
Veel elektroproducten, spijtig dat er ook geen andere producten zijn

Extra toelichting
Blij over levering en snelheid, ook goede keuze van koerierdienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

katrien 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk, makkelijk zoeken en snel vinden.

Service
Ik bestelde tijdens een verleng weekend en toch verliep alles supersnel.

Assortiment
Heel uiteenlopend producten.

Aanbeveling
Uiterst tevreden van alle bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede informatievoorziening, mogelijkheden tot vergelijk en genoeg alternatieven

Service
Verschillende mogelijkheden tot contact, van whatsapp tot ouderwets bellen of schrijven. Super

Assortiment
Wat hebben jullie niet? Plus daarbij altijd de meest scherpe prijs van alle aanbieders. Top

Aanbeveling
Topwinkel, niet voor niets zo populair. Op naar het vakantiegeld, op naar de volgende aankoop!! Aanvalluh

Extra toelichting
Ga zo door, trots dat jullie een nederlandse toko zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site waarin zowel de voor- als nadelen van een product worden genoemd.

Service
Geweldige service met erg vriendelijke bezorgers. Na het plaatsen van de nieuwe wasmachine boden ze uit zichzelf aan om onze (oude) droger op de wasmachine te plaatsen. Helemaal top dat ze dat aanboden en voor ons deden. Het kost ons altijd grote moeite.
Verder ook erg vriendelijke mannen. Zo anders en zoveel beter dan bij de meeste andere bedrijven!

Assortiment
Voldoende keuze en alle grote merken zijn aanwezig. Zowel de goedkopere als de meer duurdere uitvoeringen. Compleet assortiment.

Aanbeveling
Super goede service en erg vriendelijk. Dit hadden we ook al opgemerkt bij de levering van onze vaatwasser en nu weer zo'n positieve ervaring bij de levering van de wasmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk van thuis uit bestellen.

Service
Goede en snelle services , na een probleem met headset binnen 48 uur geruild zonder rompslomp.

Assortiment
Je vind alles wat je nodig hebt.

Aanbeveling
Ben tevreden klant , goede en snelle services .

Extra toelichting
Is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla Pickkers 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website,kies iets uit en het wordt de volgende dag al bezorgd!

Service
Snelle levering,gratis bezorgd en gratis oude apparaat meegenomen,wasmachine wordt netjes aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Duidelijk,betrouwbaar en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ayenta 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na het zoeken en vinden van het gewenste product, is het met enkele klikken zo gepiept!

Service
Mijn product kwam in een kei mooie envelop binnen en er zat ook nog super leuk leesvoer (had het bijna opgegeten) bij.

Assortiment
Ik kon het product dat ik wilde hebben hier in verschillende kleuren, maten en prijzen vinden!

Aanbeveling
Voor mij is CoolBlue de enige waar ik online aankopen doe met een serice die geweldig is en nog nooit teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeroenvanManen 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk in het gebruik.

Service
Ik heb een tijd terug een laptop gekocht via coolblue, na verloop van tijd begon deze raar te doen en uiteindelijk werkte de laptop niet meer. Ik heb toen via coolblue een reparatie geregeld. Perfect geholpen, vragen werden uitstekend beantwoord en het is snel verlopen.

Assortiment
Coolblue heeft veel in het assortiment, als ik iets nodig heb maar niet weet wat ik wil, dan kijk ik vaak via Coolblue voor alle keuzes die ik heb. Bijna altijd heeft coolblue wat ik zoek, heel af en toe zie ik dat coolblue producten niet in het assortiment heeft of juist net wat duurder is dan de andere webwinkels (soms heel wat duurder)

Aanbeveling
Ik ben al met al enorm tevreden met coolblue en koop enorm veel spullen via coolblue. Als ik een keuze moet maken dan vergelijk ik de producten via de website en lees ik de reviews op coolblue. Als ik er niet uitkom dan open ik de chat of pak ik de telefoon en wordt ik uitstekend geholpen door de goed geinformeerde werknemers.
Ik raad coolblue aan bij iedereen! Zelft betaal ik soms net ietsje meer bij coolblue dan ergens anders, ik heb echter dan wel zekerheid van service en garantie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke van Toor 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel

Service
super snel

Assortiment
heel veel gezien, ook heel veel reacties van kopers op de artikelen

Aanbeveling
alles ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willem kuhlmann 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en snelle levering

Service
Nog geen ervaring mee

Assortiment
Enorm breed

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen. Ook on het verleden.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KJ 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, goede filters

Service
's middags besteld, dag erna draaide de wasmachine al.

Extra toelichting
Product pas een paar dagen in huis, dus over support bij problemen kan ik nog niets zeggen. 's middags besteld, volgende dag om 10 uur 's morgens draaide de wasmachine al.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Timmermans 19-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis winkelen

Service
Fantastisch, machine keurig aangesloten en zelfs proefgedraaid. Alles schoon en netjes achtergelaten

Aanbeveling
Zie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews