coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42765 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1398 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yvette 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel besteld, volgende dag ophalen om de hoek bij de Primera

Service
Op het eind: bent u nog iets vergeten? Bijv stofzuigerzakken? O, ja!!! Snel bijbestellen zonder bezorgkosten natuurlijk :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naomi Siebert 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk bestellen, wel kan de vormgeving nog wat intuitiever denk ik nu was het wel een druk scherm misschien door de kleuren ofzo, maar de functie is goed.

Service
Alles was heel snel binnen, sommige sites pretenderen dat de bestelling de dag na online bestellen thuis zal zijn en dit is vaak niet zo, bij cool blue wel. Super fijn.

Assortiment
Ze hadden het product dat ik wilde

Aanbeveling
Prettige verkoop en lever ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Tilburg 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede site en makkelijk een artikel te vinden.

Service
Levertijd goed nagekomen als afgesproken.

Assortiment
Op de site zijn de artikelen makkelijk te vinden.

Aanbeveling
Zoals mijn ervaring is na de eerste aankoop via online bestelling, beveel ik de winkel zeker aan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgette 06-06-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt kiezen, via de website bestellen of naar de winkel gaan.

Service
In de winkel van Rotterdam loopt super personeel.,
zij zijn relaxed, kundig en nemen de tijd voor een goede uitleg. Top

Assortiment
Een meer dan ruim assortiment.

Aanbeveling
Overal kan je dit assortiment kopen en die prijzen ontlopen elkaar niet veel.
Bij Cool Blue maakt het personeel voor mij zodanig het verschil, dat ik daar koop.

Extra toelichting
Mooie ruime moderne zaak..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita C uit Ieper 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en zeer informatieve site, met vergelijkingspunten met andere verkoopssites.

Service
Coolblue maakt zij beloftes waar. Besteld op vrijdag en zaterdag in postpunt afgehaald, zonder enig probleem. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het tracé van je pakket.

Extra toelichting
Ik koop zeker nog bij Coolblue aan. Handig, faire prijs en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanine de Baere 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker vanuit je stoel bestellen

Service
hele duidelijke uitleg over bestellingsprocedure, makkelijk te bestellne

Extra toelichting
ze komen na wat er beloofd wordt. levertijd super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel eenvoudig artikelen vergelijken en bestellen

Service
Meteen emails met de factuur en verdere gegevens

Assortiment
Te veel keuze voor mij, dan kan ik slecht beslissen.

Aanbeveling
Fijne manier van winkelen en ik kom zeker weer voor een volgend artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simieonie 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als je weet wat je wilt, is het kwestie van zoekbalk invullen. Weet je niet precies wat je wilt, dan is het heel makkelijk te filteren. De resultaten worden erg overzichtelijk weergegeven.

Service
Zowel via chat, e-mail en uiteindelijke levering erg transparent en vlot geholpen

Assortiment
je kunt het zo gek niet bedenken of het wordt aangeboden

Aanbeveling
Diverse malen besteld bij Coolblue en niet één keer teleurgesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kortland 06-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Goede hulp bij evt. vragen. Vriendelijk en behulpzaam. Retour zenden ging probleemloos.

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk! Meedenken. Oplossingsgericht.

Extra toelichting
Persoonlijk contact mogelijk in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert van der Sanden 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op internet bestel je, vervolgens kun je het de volgende dag al ophalen en bovendien kun je makkelijk de medewerkers bereiken via Facebook.

Service
Het eenvoudige contact met de medewerkers, zonder dat je door een heel keuzemenu moet, waarna je ook nog 10 euro korting voor een volgende aankoop krijgt, vind ik dat een 10 waard.

Aanbeveling
Vanwege mijn bovenstaande bijschriften. Raad ik deze winkel iedereen aan.

Extra toelichting
Goed bezig, het houdt klanten vrolijk en dat onthouden ze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
24/7 open

Service
Bij elke verandering krijg je keurig netjes een berichtje via de email. Dus je bent precies op de hoogte van de status van je geplaatste order

Assortiment
You name it en je vind het op Cool Blue

Aanbeveling
Eigenlijk een 10 maar we moeten Cool Blue blijven motiveren om voor die 10 te gaan.

Extra toelichting
Super. Wat jullie beloven maken jullie waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllenL 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Wasmachine en droger zijn netjes naar zolder gebracht en aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
geweldig vandaag uitgezocht en besteld, morgen in huis aansluiten en klaar.

Service
heb nog geen problemen ondervonden.

Assortiment
alles is er en gelijk de prijs erbij.

Aanbeveling
als de levering goed is,de garantie voorwaarden kloppen wat kan er dan nog mis gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dildic Refik 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Pagina is zeer overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden via start pagina en algemene product zoeker.
Je moet niet wil ervaring hebben om alles op te volgen.
Special gevalt mij die commentaren van klanten…

Service
Zeer simpel en gemakkelijk , van daag bestelt en morgen geleverd (meeste producten )
Over retour vet ik niets , om dat ik heb nog nix terug geleverd.

Assortiment
Over assortiment ; het is meer dan voldoende vat deze firma aanbidt…en alles van bekende en goede firma’s
Dus , goede producten en gen chinezen prul.

Aanbeveling
Alles positieve. Juli seint een zeer serieuze firma…
Mijne beoordeling is 10/10.
Serieus firma
Goede prijzen….
Serieuze en goede producten….
Grote assortiment aan producten….
Gemakkelijke betaling….
Snelle levering….

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monkey2 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te bestellen ,snel.

Service
goede service.

Assortiment
was in voorraad.

Aanbeveling
duidelijke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
'S avonds om 23:00 besteld en xe volgende dag om 12:40 in huis.
Parfect!

Service
Lkkr snel

Assortiment
Veel keuze.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Hoogervorst 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Gewoon prima zoals het hoort. Gratis router en snelle gratis verzending zijn er fijn.

Assortiment
Niet alles is beschikbaar in deze winkel, maar wel veel.

Aanbeveling
Een goede betrouwbare site.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop krauthausen 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
De zoekfunctie mag wat mij betreft aangevuld worden met "alleen tweede kans"

Service
Dynalogic stuurt een mail waarin ze schrijven dat er tussen 8.30 en 21.30 bezorgd kan worden. Bezorgen bij de buren mag niet. onhandig!

Assortiment
Voldoende keus, ik heb niet het idee dat ik iets gemist heb

Aanbeveling
Tweede keer dat ik bestel.. Kan vaker gaan gebeuren

Extra toelichting
Bij aankomst was de doos beschadigd.. En een notitie er op dat het product zeker ok is. I dont like opened boxes.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Seat 05-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk ingedeeld.

Service
Vriendelijke en deskundige mensen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze. Zowel merken als types

Aanbeveling
Ik kreeg het gevoel dat het echt om de klant draait en dat is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris Ouweneel 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijk te vinden wat je zoekt.

Service
Snelle en persoonlijke reactie op al je vragen.

Assortiment
Prima keuze uit verschillende opties.

Aanbeveling
Zeer tevreden, kan het iedereen aanraden!

Extra toelichting
Coolblue is de beste, geen twijfel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken bestellen en betalen vanachter je computer of telefoon top!

Service
Snelle levering en heb je problemen FF bellen mailen geen probleem

Assortiment
Bijna alles in het assortiment prima shop!

Aanbeveling
Eigenlijk geen problemen met deze winkel maar het kan altijd beter vandaar geen 10 ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Goed maar assortiment kan iets groter 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
je kunt gemakkelijk alle producten zoeken en de aanbiedingen snel vinden

Service
na de aankoop werd alles duidelijk aangegeven wat er zou gebeuren, en de snelle levertijd van coolblue

Assortiment
bijna alle producten zijn aanwezig maar soms kunnen er iets meer accessoires bij in de webshop

Aanbeveling
het is een goede (web)winkel, met uitsteek is de service en het gemak het beste. Maar bijv. bij de gsm shop zouden iets meer accessoires kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Yzer 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Meteen kunnen vinden waar ik naar zocht met alle xtra info

Service
Zaterdag bestellen, zondag in huis. En netjes op de hoogte gehouden van verzendingsproces

Aanbeveling
Snel, goedkoop, prima keuzemogelijkheden en goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Viviane 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Eenvoudig te bestellen en zeer snelle en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Schuitert 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is snel te vinden met alle nodige informatie. Prima keuzes.

Service
Snelle levering zonder gedoe en volgen van pakket mogelijk.

Assortiment
Voor mij ruim voldoende maar voor iemand anders misschien net niet genoeg...

Aanbeveling
Prima winkel met goede levering en service.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting nodig. Gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorgen 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site zeer toegankelijk, makkelijk om juist artikel te vinden

Service
's avonds besteld, de volgende dag voor 12:00 al geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Nooit problemen gehad. Steeds vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Twan Kuijten 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen minpunten te bedenken. Zonder problemen kunnen bestellen

Service
Levering de volgende dag, geheel volgens afspraak en je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling ( dat alles ook nog met een vleugje humor, dat geeft wel pluspunten!)

Assortiment
Ruim assortiment, niks op aan te merken

Aanbeveling
Snelle correcte levering met een vleugje humor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Samet Tanis 05-06-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel netjes!

Service
Je word heel snel geholpen en via whatsapp ook. Ik had zelfs een kaart gekregen van een collega waarmee ik praatte via app. Er stond op het kaart 'een leuk gesprek op whatsapp en veel succes met je speakerset'.

Assortiment
Alles goed op zn plek.

Aanbeveling
Ik vind het de beste winkel voor electronica etc. Ik ga nu aleen maar daar mijn nodige electronica kopen.

Extra toelichting
Ik adviseer iedereen om daar te kopen omdat zelfs bij garantie doen ze niet moeilijk. En heel klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
God overzichtelijke site met goede tips

Service
Snel geleverd

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rens van tienen 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site werkt heel gemakkelijk en overzichtelijk

Service
levering heel snel en mocht er een probleem zijn wordt het snel voor je opgelost.

Assortiment
ze hebben heel veel producten.
waardoor het misschien handig zou zijn als ze een vergelijk systeem hebben.

Aanbeveling
geen winkel verdient een 10 want dat zou perfectie zijn maar zeker een van de beste winkels online te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 05-06-2016

Beste Rens,

Dankuwel voor uw terugkoppeling! Een vergelijkingssysteem is zéker heel handig. Daarom hebben we er ook een op onze website. Als u zich in een categorie bevindt, kunt u onderaan elk artikel kiezen voor: "Toevoegen aan vergelijking". U kunt maximaal drie artikelen met elkaar vergelijken.

Als u verder nog vragen heeft of problemen met de productvergelijker dan horen we dat graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

W te E 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikelen goed te vinden en duidelijke beschrijving. Eenvoudig te bestellen.

Service
Levering geheel volgens afspraak. Ook een duidelijke omschrijving mocht iets niet goed zijn.

Assortiment
Wat ik zocht was goed te vinden en beschikbaar. Het gehele assortiment kan ik niet beoordelen maar lijkt mij zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Duidelijke website. Goed benaderbaar voor vragen. Nette prijzen. Duidelijke uitleg hoe te gebruiken dmv instructiefilms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke categorieën

Service
Nooit te beroerd om vragen te beantwoorden

Assortiment
Altijd alles op voorraad

Aanbeveling
Niet op aan te merken prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanrick 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn heel duidelijk gesorteerd waardoor de product waar je naar op zoek bent heel makkelijk te vinden is.

Service
Naast het kiezen van een product werd ik meteen aangeraden welke combinatie het beste bij mij zou passen.

Assortiment
Lekker ruim.

Aanbeveling
Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan R 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk

Service
Bereikbare klantendienst buiten de klassieke uren

Assortiment
Ruime keuze in een specifiek segment

Aanbeveling
Reeds klant van in 2009 en nog steeds een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wanda ter Maaten 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Betrouwbaar en goeie prijzen! Goed materiaal ook nog.

Service
Het komt meestal zo snel mogelijk aan, goed handig zo'n service!

Assortiment
Sommige dingen kon ik nie vinden maar, de meeste wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, duidelijke informatie

Service
snel geregeld

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
al eerder artikelen gekocht bij Coolblue. prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is makkelijk terug te vinden dankzij de zoekfunctie. Alleen soms vind je bepaalde producten niet terug als je deze gebruikt, die je dan via google wel terug vind.

Service
Altijd lekker snel geleverd en makkelijk af te handelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem mattheij 05-06-2016 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
bij binnenkomst winkel werd ik door een aardige dame ontvangen die mij doorverwees via een volg nummer waar ik moest wezen

Extra toelichting
is alleen jammer dat je de grote aankopen niet in winkel kan zien bv wasmachine

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Esmeralda Kooiman 05-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Ik kon het makkelijk vinden en verfijnen.

Service
Volgende dag bezorgt!

Assortiment
Weinig keuze voor 15 kopjes en meer!

Aanbeveling
Toch een kunnen vinden voor alle mensen.

Extra toelichting
Makkelijk in gebruik en goed voor 15 kopjes.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rowan van der Pol 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is handig snel bezorgt alleen je kunt niet echt iets bekijken of vasthouden

Service
Uit eindelijk heb ik een hele goede service gehad na dat het een paar keer is fout gegaan

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefanie 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed zoeksysteem op de site waarbij je makkelijk kan bepalen welke laptops aan jouw criteria voldoen met duidelijke uitleg bij alle kenmerken.

Service
Besteld en bezorgd op het juiste moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Van Herck 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Telefonisch en via social media contact opgenomen en steeds vriendelijke en behulpzame medewerker aan de andere kant.

Aanbeveling
Zeer goede service en correcte levering volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EK 04-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
artikelen makkelijk te vinden

Service
levertijd goed binnen afgesproken tijdsduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dietrich 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelproces via de website erg prettig ervaren

Service
betrokkenheid door personeel tijdens bestel en aflevering

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Price 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Inloggen,kiezen,makkelijk betalen, meteen bevestiging.

Service
Levering via PostNL punt ging heel snel.

Assortiment
Binnen de Asus shop was bijnah elk soort laptop beschikbaar.

Aanbeveling
Allround professional service, incl. goede koopadvies op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bram 04-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
je denkt dat het makkelijk gaat via internet ,het bestellen gaat ook snel alleen naderhand als er wat fout gaat , werkt de verkoop afdeling enorm tegen ,ze zijn zelfs brutaal.

Service
wasmachine zonder aqua stop geleverd ,deze hoort er wel op te zitten.
dit erkend de verkoop afdeling ook.
De oplossing van de verkoop was om de machine retour te halen en na 5 dagen een ander te brengen.
Terwijl ze er meerder op voorraad hadden.
Wij kregen als antwoord , dan klopt onze telling in het magazijn niet meer.
Voor dit grapje hebben wij 3 dagen vrij moeten nemen.
En we zijn een gezin met 6 personen ,dan begrijp je wel hoeveel was er is blijven liggen.

Assortiment
Assortiment bij bepaalde producten gering (aqua stop met slang niet in het assortiment)

Aanbeveling
Verschillende mensen op de verkoop zijn erg onvriendelijk.
De technische afdeling beweerde dat de wasmachines niet meer met aqua stop geleverd worden.
Dit ben ik uitgaan zoeken op de site en in de winkels wat schertst mijn verbazing op 90 % zit wel een aqua stop.

Extra toelichting
Het retour halen ging ook niet echt netjes ,de slang liet men los hangen ,en omdat mijn machine door coolblue geïnstalleerd was hebben zij er een spoel programma opgezet dus er zat water in de machine . Dus ze hadden een heel waterspoor van boven naar beneden getrokken. En ze hadden ook de transportbouten niet gemonteerd. De trommel sloeg aan alle kanten tegen de machine. Dus ik raad aan om ook geen TWEEDE KANS te kopen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-06-2016

Beste Bram,

We vinden het bijzonder triest en pijnlijk om te horen wat hier allemaal is misgegaan. Ongeveer alles wat er maar mis had kunnen gaan is in uw geval ook helemaal verkeerd gelopen.
We willen u sowieso onze oprechte excuses aanbieden. Op dit moment kunnen we aan de trieste situatie natuurlijk niks meer veranderen, we kunnen er alleen heel veel van leren en zorgen dat dergelijke fouten in de toekomst nooit meer worden gemaakt. Uiteraard gaan we dan ook alles eraan doen dat we uw feedback gaan omzetten in een betere service.
We willen u graag nog een passende compensatie aanbieden. Kunt u daarom uw ordernummer sturen aan ons, dan gaan we ons best doen om u alsnog een positief gevoel te geven na al deze ellende. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Wendy 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is altijd ruimte voor ontwikkeling.

Service
goede en snelle service bij vragen en klachten.

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Het bezorgen op zondag in echt een pre!

Extra toelichting
Zeer prettige winkel ervaring, zaterdag een horloge uitgezocht, zondag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bella123 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website werkt makkelijk en snel. Alles is goed te vinden en door de filters heb je snel een overzicht van wat je zoekt.

Service
Direct mail na je bestelling, grappige filmpjes en andere dingen om het wachten op je pakket te veraangenamen ;) en bestelling binnen een dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Ruime keus en snel geleverd, nog keuze voor "tweedekansjes".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harrie 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima overzicht

Service
Snelle levering

Assortiment
Mijn gekocht product was met diverse merken en prijzen te vergelijken.

Aanbeveling
Super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website met uitgebreide info en beoordelingen

Service
besteld 21:30 u geleverd 's anderendaags 09:40 u

Assortiment
de smartphone die ik zocht was bij de concurrentie bijna niet te vinden.

Aanbeveling
overzichtelijke website, groot assortiment, zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews