coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

riny 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
duidelijk

Assortiment
uitgebreid

Aanbeveling
gewoon zo als het moet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P.J. 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede overzichtelijke site. Ruime aanbod van producten. Geen problemen met bestellen of betalen. Je bestelling in lekker snel binnen.

Service
Wat ik al zei, je hebt je pakje snel binnen. Verder heb ik geen ervaring met de klantenservice of retourneren.

Assortiment
Je kan het product dat je wilt in meerdere prijsklasse vinden. Het artikel voldoet aan mijn verwachting.

Aanbeveling
Goede website, overzichtelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra538 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede en snelle levering en alles wordt goed verpakt

Service
Alles loopt goed

Assortiment
Je kan er veel vinden Heb een ijs vrieskast en een stofzuiger gekocht na tevredenheid

Aanbeveling
gewoon door de snelle levering en goede prijs

Extra toelichting
Het werkt gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joing 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Razend snel geleverd, prima verzorgd

Assortiment
Het is maar net waar je belangstelling voor hebt

Aanbeveling
Alles verloopt uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tielens E 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Winkelen van uit de zetel makkelijk

Service
Snelle levering

Assortiment
Meer dan keuze genoeg

Aanbeveling
Heb hier al verschillende producten gekocht, nog altijd zeer tevreden

Extra toelichting
Makkelijk winkelen, keuze genoeg, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simple en snel alles besteld

Service
Wasmaschine was keurig geinstaleerd, kreeg zelfs nog allemaal handig tips

Extra toelichting
Voor het leveren van bijv een wasmachine zou het fijn zijn als je zelf een datum en tijdslot voor het afleveren kan kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koster 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Extra toelichting
pakket was bij de post open gegaan, dus een dag vertraging. netjes afgehandeld door de post.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

macvdb 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel overzichtelijke site, uiterst gemakkelijk besteld en handig dat je de verschillende aangeboden goederen kan vergelijken. top !

Service
alles wordt bij coolblue tot in de puntjes nageleefd. Ook bij vragen, wordt je snel geholpen.

Aanbeveling
zie de motiveringen van hierboven. Snel, gemakkelijk, je hebt vergelijk, kan reviews over je product lezen. dus... wat wil je nog meer ?

Extra toelichting
Aan de coolblue winkel valt echt niets negatiefs op te merken. Ik had mijn bestelling niet de dag erna zoals beloofd, maar dit was enkel en alleen te wijten aan BPOST. Heb daar mijn beklag over gedaan, maar dat is echt vechten tegen de bierkaai. Service van COOLBLUE daarentegen is echt top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simonevh 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website kan ik zoeken op allerlei criteria die ik belangrijk vindt.

Service
De spullen worden altijd de volgende dag geleverd.

Assortiment
Dit was de enige site waar ik genoeg keuze had bij het uitkiezen van zowel mijn tablethoes als mijn telefoon.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden over alles bij Coolblue en zou het anderen dan ook zeker aanraden daar eens te kijken als je iets wilt bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tietien 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel gebruiksvriendelijk vooral voor mijn bejaarde moeder (83 jaar) die helemaal geen ervaring heeft met een gsm. Het is zelfs mogelijk het ingeven van de pincode uit te schakelen zodat hij gemakkelijk weer actief kan gezet worden. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Malaika76 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondag namiddag besteld, en maandag ochtend geleverd!

Service
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvselm 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig bestellen, alles wat ik zoek is er , plus goede reviews

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anita 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zondag besteld, maandag in huis!

Service
Oude wasmachine mee, nieuwe aangesloten boven! Binnen kwartiertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolbleu 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vinden

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Heb voor het eerst wat besteld,correct geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina Koeners 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was een duidelijke uitleg van het product waardoor de keuze niet moeilijk werd gemaakt

Service
Heel snel, de volgende dag al binnen en zelfs een mailtje dat de bestelling, eerder dan vermeld in leveringsmail, netjes bij de buren was afgeleverd.

Assortiment
Genoeg producten om uit te kiezen.

Aanbeveling
Prima.

Extra toelichting
Nee, was een hele leuke en fijne ervaring mijn product bij jullie te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akkoord met de voorwaarden 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlot bestellen, gaat heel gemakkelijk, geen ingewikkelde toestanden

Service
voor levering zeker 10

Assortiment
Groot assortiment , tot 250€ goedkoper dan eender welke winkel( indentiek artikel )

Aanbeveling
zie review assortiment

Extra toelichting
Over t algemeen zeer tevreden , klein minpuntje:bij installatie ontdekte we deuk binnenin koelkast,heb onmiddelijk contact opgenomen met klantendienst, er werd voorgesteld om koelkast te ruilen, maar omdat ze bijna geinstalleerd was, hebben we gekozen voor 2de optie nml foto s van fout doormailen om zo mogelijk een tegemoetkoming te verkrijgen, helaas , tot hiertoe geen antwoord gekregen? werden wel vriendelijk te woord gestaan, zijn wel heel erg blij dat we coolblue ontdekt hebben, en zullen zeker nog aankopen plaatsen.SUPER onlineshop, zeker de prijzen zijn top! mvg ELS

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sotsjie 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Uitgebreid, dus volop keuze

Aanbeveling
Levering perfect. Aanrader.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
I order my phone on a Monday and didn't have it delivered until Friday. Also they did not tell me I needed my passport (v. other IDs such us my Dutch ID card) so when the phone was delivered on Thursday it had to be taken away and a new delivery had to be scheduled for the next day.

Extra toelichting
The two times I have tried to make a purchase on this store I have chosen the paypal option and on both occasions payment has been denied. The first time I ended up not buying the product and this last time I had to pay with ideal. I regularly use my paypal account to pay and have no problems whatsoever except when it comes to Coolblue. If this payment method doesn't work then it shouldn't be offered! It is also a great inconvenience that the website doesn't accept foreign visa credit cards.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Leen 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en goed te vinden.

Service
Binnen enkele uren alles geregeld.

Assortiment
Ik vond snel wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3elle 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijk, makkelijk bestellen.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het hele verzendtraject.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Woltersom 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alleen mijn wasmachine en droger kiezen en betalen, en de rest word voor je gedaan. Beter kan het niet!

Service
Goede service, vriendelijke bezorgers en nemen oude machine ook nog eens mee!

Extra toelichting
Ben helemaal tevreden met de service! Volgende keer bestel ik zeker weer bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marnik.desodt 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, snel en duidelijk

Service
perfect op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ik heb reeds meerdere malen op deze manier aangekocht. Behulpzaam, correct, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seriously_whats_in_a_name 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Praktische en duidelijke website

Aanbeveling
heb ik reeds gedaan; mondeling aangeraden aan een vriendin die een goede prijs/kwaliteit reistas zocht en geen tijd had om winkels af te gaan.

Extra toelichting
snelle gratis levering - degelijk materiaal - goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kareltje1992 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zondag rond 22:00 besteld en betaald, maandag ochtend 09:45 had ik het binnen !!! Nog geen 12 uur en dat op een zondag.

Aanbeveling
Alles gaat makkelijk en is gericht op gebruiks vriendelijkheid

Extra toelichting
Als het aanwezig is bij coolblue bestel ik NOOIT meer ergens anders !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Je kan snel en makkelijk bestellen

Service
We hebben een klacht over de aansluiting. Deze begrijpen jullie maar zijn beslist niet van plan om het te verhelpen.

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Het is heel jammer dat we de waterslang met waterslot niet vergoed krijgen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

tevreden klant 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een account aanmaken is mogelijk maar niet noodzakelijk. wel zo prettig als je niet van plan bent maandelijks een nieuwe stofzuiger of ander huishoudelijk apparaat aan te schaffen

Service
Heel persoonlijke benadering met een knipoog. Bijzonder plezierig contact en snelle service.

Assortiment
behoorlijke productkeuze. Of er buiten het door ons gekozen product een groot assortiment is, weet ik niet.

Aanbeveling
Vooral de klantvriendelijkheid en snelheid van deze webwinkel is een aanrader.

Extra toelichting
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Eindelijk eens geen standaard zinnensoep zoals bij andere webwinkels. Hun standaard is net even anders en bijzonder grappig. De opmerkingen op de verzenddoos vielen goed in de smaak. Alles voor een glimlach is een zeer toepasselijke slogan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

christekz 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb hem nog nhiiet zo lang n veel kunnen gbruiken. Maar met de handleiding bij de hand kom je er wel uit.

Service
De 1e dag besteld dag erna al in huis. Super service noem ik dat!!

Assortiment
Je hebt ruime keuze voor wat je op welke warmte moet zetten. Makkelijk de tijd instellen

Aanbeveling
Coolblue staat altijd paraat voor d klanten zo spoedig mogelijk te helpen.

Extra toelichting
Geen minpunten allees staat tot in detail uitgelegt!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spits3 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling plaatsen ks zo gebeurd. Duidelijk, geen leveringskosten.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Uiteraard aan iedereen.

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment, duidelijk geprijsd, geen leveringskosten. Info over ophanging gevraagd, omdat dit niet vermeld stond, maar na telefonisch contact, niet wijzer geworden, ondanks het zo makkelijk is. Verder wel zeer tevreden over het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja102 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en duidelijke opzoeksite

Service
Niks aan te merken

Aanbeveling
Snel besteld, betaald én geleverd

Extra toelichting
Makkelijk, snel,goed verpakt en perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Item dat ik zocht snel gevonden. Er staat duidelijk aangegeven of een item wel of niet op voorraad is.

Service
Levertijd staat aangegeven. Voor 23,59 uur besteld de volgende dag in huis. Binnen enkele minuten bericht van KPN tussen welke tijden mijn bestelling geleverd ging worden.

Assortiment
Binnen het domein waarvoor ik naar coolblue ga (gadget) tot nu altijd op voorraad wat ik zoek.

Aanbeveling
Ze maken waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Timmers 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De ene dag besteld de volgende dag in huis makkelijker kan niet

Service
Heb ik nog niet echt nodig gehad maar aan de telefoon waren ze erg vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Techlover 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wie een account aanmaakt hoeft bij zijn volgende aankoop nog weinig in te vullen.

Service
Voor, tijdens en na uw aankoop steeds uitstekende service.
Coolblue doet helemaal niet moeilijk als uw artikel: niet hetgene is wat je had verwacht, beschadigd is of..

Assortiment
Groot aanbod aan correcte prijzen.

Aanbeveling
Beste, snelste en betrouwbaarste webshop van de BeneLux.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isabelle.gezels 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte zeer gemakkelijk te vinden op de website. Zeer gebruiksvriendelijk.

Service
De dag nadien geleverd. Op een zondag !!

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Zeer uitgebreid gamma, niet duur, zeer goede service

Extra toelichting
Alles gewoon dik in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idris70 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel uitleg over alles

Extra toelichting
Beste service ooit en snel levering.Volgende dag heeft de coolblue bezorger mij wakker gemaakt maar was wel blij over het product en service:Altijd tevreden met coolblue services....cheers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben mijn wasmachine zelfs aangezet voor een eerste spoelbeurt

Service
Gewoon top

Aanbeveling
Is gewoon zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jocebro 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kan snel gewenste product vinden

Service
bestelling wordt snel verwerkt en geleverd

Assortiment
tweede keer dat bestelling wordt geplaatst en beide keren heel tevreden. Producten vergeleken met andere websites maar Coolblu bleek toch goedkoopste en op voorraad leverbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger Smit 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar en voor de deur parkeren.

Service
Eerd goed en vriendelijk geholpen. Tevens bracht hij de fietsendrager naar de auto. Hoge service graad.

Assortiment
Breed assortiment voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Reden: zie eerder genoemde pluspunten.

Extra toelichting
geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter-EOS500D 06-10-2015 In de winkel gekocht
antwerpen , Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen,
keuze tussen leveren aan huis,
of zelf afhalen in de CoolBlue winkel.

Service
prima service.
men is steeds goed op de hoogte van het verloop na de bestelling .

Assortiment
er zal altijd wel eens iets zijn wat hier niet te vinden is , al is de kans eerder klein.

Aanbeveling
voor iedereen aan te raden

Extra toelichting
het lijkt raar, maar ik kan alleen maar 10-nen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Vlieger 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag in huis.

Aanbeveling
Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

William 06-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven, Aalsterweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Service
Nette ontvangst en correct te woord gestaan.

Assortiment
Kreeg helaas een niet passende tas mee voor mijn nieuwe laptop die daags erna zou worden nabezorgd.

Aanbeveling
Over all was ik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lodex 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie en gemakkelijke website, met zoekrobot zodat u alles gemakkelijk kan vinden.

Service
Snelle bediening, vrijdag 11 u besteld, Zaterdag voor 10 uur had ik het thuis.

Assortiment
Alles te vinden, groot assortiment.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en goedkoop

Extra toelichting
Online kopen is gemakkelijk goedkoop en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margrieta 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis gemakkelijk bestellen.

Service
Zaterdag besteld zondag geleverd. En ik werd iedere keer op de hoogte gehouden hoe laat mijn pakket bezorgd werd.

Assortiment
Ruime keuze. Alles is te krijgen.

Aanbeveling
ik heb geen klachten. Snelle levering,goed verpakt.

Extra toelichting
Nee alles was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Online shopper 2 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
De klantenservice was slecht bereikbaar. Ik moet via faceboek en twitter proberen ze te bereiken, want de andere kanalen zijn vol en duur.

Service
Bezorging was niet volgens afspraak en dat kan knap lastig zijn als je nog andere verplichtingen hebt.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Een prachtige winkel, mooie slogan en uitgebreid assortiment vallen in het niets bij een matige bezorging waar je niet van op aan kan.

Extra toelichting
Webshop is prima, assortiment ruim, maar bezorging matig, evenals bereikbaarheid winkel. Na twee pogingen denk ik dat we geen andere keus hebben dan de boel terug te draaien en te annuleren.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

AntonB10 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het kost geen energie en ook geen benzine dat online winkelen

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Ze hebben niet alles maar ik kijk toch altijd eerst bij Coolblue voor dat ik verder zoek.

Aanbeveling
Correct,snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

werchris 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke stap voor stap online bestelling

Service
Continue informatie na de bestelling
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Ik zeg dikwijls tegen andere: kijk eens bij Coolblue , die hebben een webwinkel voor alles !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger bestellen kan niet en indien gewenst wordt op zondag bezorgd.

Service
Het gehele proces van bestellen tot ontvangen van het product loopt gesmeerd.

Assortiment
Alle artikelen om tot een keuze te komen heb ik kunnen vinden op de website.

Aanbeveling
Coolblue walk their walk and talk their talk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith Debroux 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website
Betaling makkelijk

Service
Super snelle levering (zelfs op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudig om producten te vinden en te vergelijken.

Service
Op Zaterdag heb ik een smartphone besteld, deze werd zondags al geleverd. Wat een service!

Assortiment
Heel veel keus in smartphones. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Veel keus, prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig te in gebruik

Service
snel antwoord op vragen via de mail en een hele snelle levering.

Aanbeveling
prijs was goed, service was goed en de levering met aansluiting helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Im mkb 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten makkelijk te vinden, simpel en duidelijk bestelproces.

Service
Levering correct volgens afspraak.

Assortiment
Ik heb specifiek gezocht op een artikel, zag daarna dat coolblue een zeer uitgebreid assortiment heeft

Aanbeveling
Coolblue voldoet aan mijn verwachting, staat goed bekend bij anderen die ik erover sprak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews