coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.Klems-Polman 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was informatief makkelijk zoeken.
Stofzuiger zuigt als de beste.
Heb 5 Ragdoll"s (katten) dan heb je een goede stofzuiger nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debora 30-03-2017 Via de website gekocht

Top !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals eerder : supersnelle service , helder over verloop levering , het bestelde was er nog bijna eerder dan de bevestigingsmail !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Pols 30-03-2017 Via de website gekocht

geweldig + mail van hoe te installeren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
hele snelle en keurige levering, en vóór levering nog een mail gekregen van hoe te handelen en aan te sluiten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sheila 30-03-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website, super snelle levering en de bezorgers waren erg vriendelijk! ze nemen de oude koelkast en al het verpakkingsmateriaal mee en ze doen ook niet moeilijk om naar een hogere etage te brengen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlot 30-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies gekregen wat in de omschrijving stond. Een telefoonhoesje en screen protector voor een erg goede prijs. M Erg snelle service. En toevallig viel m'n telefoon vandaag vanaf een grote hoogte en niets is kapot, dus bij deze getest!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jantje 30-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig bedrijf, goede service altijd paraat om bij te schieten! Verder zijn de producten ook prima alleen bij het bezorgen gaat het helaas mis, niet de schuld van Cool Blue maar van PostNL. Bittere nasmaak dus, helaas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter 30-03-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben niet echt een internet shopper maar toen de concurrent niet in staat bleek tijdig te leveren toch maar eens geprobeerd. Had je vroeger Overtoom (titel), nu neemt Cool Blue die plaats over. Supersnelle en kundige levering inclusief inbouw. Kan niet beter eigenlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan T 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle service die goed te volgen is doormiddel van de email/sms, zo weet je precies hoe laat ze aankomen. Wat wel jammer is, is dat de wasmachine niet waterpas is gezet bij het installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fred 30-03-2017 Via de website gekocht

Perfect geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had de gewenste laptop op voorraad. Makkelijk bestellen en de volgende middag al in huis. Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-03-2017 Via de website gekocht

Goede informatie, makkelijk besteld, snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site geeft goede informatie, je kan producten vergelijken en het bestel proces is makkelijk. Als je klant bent zie wat je in de winkel of via de website hebt gekocht. Alles is duidelijk en overzichtelijk. 's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Precies zoals ik dat verwacht van een goede online shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

edwin 30-03-2017 Via de website gekocht

Altijd goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop al vanaf het begin van het bestaan van coolblue, bij hun. toen ze nog alleen maar een winkel hadden.
Altijd goeie service, goeie producten, en goeie prijzen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lagendijk 30-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
'S ochtends ontvang je een sms met het deel van de dag dat je je bestelling kan verwachten....een half uur voor je aan de beurt bent krijg je wederom een sms...bij track en trace kan je zien welk nummer je bent en waar de bezorgers zijn. Erg prettig!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Poppe Eveline 30-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service :)

Algemene score

9,0
De service ben ik heel tevreden van. Terugzenden was zeer gemakkelijk zonder extra kosten. Er werd beoordeel dat ik een nieuwe waka waka kreeg ipv gewoon hersteld en dit is allemaal heel vlot verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caine 30-03-2017 Via de website gekocht

CoolBlue, one stop shop voor bijna alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
CoolBlue bestaat al even en blijft groeien. Een ontzettend ruim aanbod, groot aantal recensies per product en een geweldige klantenservice bij defecten maken dat ik persoonlijk eerst bij CoolBlue kijk alvorens ik verdere webshops overweeg.
Als CoolBlue het heeft, dan staat het product (soms veel te snel) zo in mijn winkelmandje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 30-03-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een set van 4 extra telefoons besteld. 2 bleken er niet te werken. Via mail gemeld. Prompt een antwoord met het verzoek de hele set terug te sturen. Zonder problemen binnen 3 dagen gehele nieuwe set ontvangen. Werkt nu goed.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 30-03-2017 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg een mailde en sms toen mijn gewenste product weer op voorraad was en de dag erna had ik het in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 30-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en zeer klantgerichte service bij de aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering wordt volledig waargemaakt. Prima service om het exacte tijdstip van levering te geven door middel van e-mail en SMS

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Edith 30-03-2017 Via de website gekocht

Op zondag bezorgen, perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cadeau idee komt ineens op, leuk dat 't meteen geregeld kan worden door bezorging op zondag. Top! En een blije ontvanger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alwin 30-03-2017 Via de website gekocht

Super service!!!

Algemene score

10,0
Goede service en een mooie website!! Je kunt alles vinden wat je nodig bent voor een mooie prijs/qualiteits verhouding bij Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MD 30-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle nette levering. Betrouwbare leverancier! Producten voldoen aan de verwachting. Deze winkel/ webshop is zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan Tanorie 30-03-2017 Via de website gekocht

super goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
werd heel.netjes op de hoogte gehouden van de vorderingen omtrent de vezorging. Bezorgers waten zeer netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 29-03-2017 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd volgende dag in huis, zelfs op zondag! Goede producten en niet goed geld terug binnen3 dagen lekker snel dus! Perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 29-03-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurig optijd geleverd, uit de reveu kon ik goed opmaken wat de voordelen en nadelen het product heeft. kortom ben erg tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

miep 29-03-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben er op attent gemaakt door een kennis, heb er zelf niet zoveel verstand van..........Overzichtelijke site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessel 29-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niets dan positieve ervaring met de winkel. Verschillende laptops kunnen vergelijken, na de keuze gemaakt te hebben voor een tweedekans product de laptop de volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 29-03-2017 Via de website gekocht

In 1 woord geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, overzichtelijke site
Makkelijk te bestellen, veel keus
Goede prijs ,goede communicatie als je eenmaal hebt bestelt levering op tijd
Oude machine eruit nieuwe erin
Wat wil je nog meer.....niets anders dan lof....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Timmer 29-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering ,zondagavond 22.00 besteld/maandagmorgen 11.00 in huis. En ook nog een mail er achteraan met extra tips over het product. TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 29-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's Avonds de universele afstandsbediening voor de televisie besteld en de volgende dag 's middags al bezorgd zonder bezorgkosten! Top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edouard 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede service maar ....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden van de regeling die getroffen werd ivm cadeaubons (omwisselen van cadeaubons van 100 € in cadeaubons van 10 €) MAAR echt niet eerlijk dat een aankoop van 75€ betaald met een cadeaubon van 100 € geeft ... 25€ VERLOREN geld. Dit is onaanvaardbaar en bestaat bij geen enkele winkel / firma die cadeaubons uitgeeft. Indien men 500 € aan cadeaubons betaald aan CoolBlue, dan heeft men recht op producten voor een waarde van 500€ ... en zelfs niet voor 499 €.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 29-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze en goed advies op de website. Het keuzeadvies heeft mij goed geholpen bij het maken van mijn keuze. Ook de prijs is concurrerend, dus waarom verder zoeken?

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Kuijs 29-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Zo maak je trouwe klanten!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag via internet een nieuwe GSM gereserveerd. Lag meteen klaar dus naar de winkel aan de Aalsterweg in Eindhoven. Geholpen door een vriendelijke jongeman die uiterst kundig advies gaf en zelf aanbood om de oude telefoongegevens 'even' over te zetten zodat ik met een werkende nieuwe telefoon de winkel weer uit kon. Kostte behoorlijk wat tijd, ik voelde me bezwaard maar het was deel van de Coolblue service. Ook maar meteen een nieuwe snelkookpan gekocht, die werd op een door mij gekozen tijdstip netjes geleverd, samen met het telefoonhoesje. Vandaag een leuk kaartje in de bus met een echt persoonlijke groet. We kochten al wel vaker spullen en ook daar waren we tevreden over maar dit keer was echt een sublieme ervaring. Coolblue; daar komen we vast nog vaak op terug.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site met goede uitleg

Algemene score

10,0
We waren eerst in de winkel gaan oriénteren. Wat ons opviel was de behulpzaamheid en deskundigheid van het personeel. We konden op dat moment niet direct een beslissing maken.
Toen onze beslissing vast lag besloten we via de site te bestellen. Deze was zeer duidelijk. Snelle levering, zonder verzendkosten. Ik ben een tevreden klant. Dank je wel Cool Blue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Deglorie 29-03-2017 Via de website gekocht

goedkoop en geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na verscheidene controle gedaan te hebben van andere shops, is cool blue de goedkoopste en heeft het beste service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo van der Spek 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en vertrouwd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb laatst een nieuw beeldscherm gekocht waar ik erg blij mee ben! Op de site stond een getalletje verkeerd wat niet grote gevolgen had. Toen ik het Whatsapp nummer kreeg kon ik snel terecht met mijn vraag en opmerking en is het direct opgelost! Ze boden mij zelfs verschillende services aan en ze gaan goed met de tijd mee! Scherpe prijzen en leuke omgang met klanten. een geweldig jong, enthousiast bedrijf waar ik zeker nog meer aankopen ga doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjoleine 29-03-2017 Via de website gekocht

beste prijs en voorwaarden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue kwam als één van de besten naar voren op Kieskeurig.nl dus was de keuze snel gemaakt.
Ik ben blij dat voor Coolblue gekozen heb. De diepvries die ik bij hen kocht was goed geprijsd en hun voorwaarden
zijn zeer gunstig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 29-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn dat je het tijdstip weet en niet de een dagdeel thuis hoeft te zijn. Je wordt zelfs vlak voor aankomst nog gebeld!
De bezorgers waren super klant vriendelijk en dachten heel goed mee.
De slogan Coolblue met een glimlach wordt echt waar gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van Rijthoven 29-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom weer snel een keuze kunnen maken door goede hulp en duidelijkheid. En gratis aan huis bezorgd op het moment dat het ons uitkwam. Heerlijke ouderwetse service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

opaboeffie 29-03-2017 Via de website gekocht

aanbeveling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service. volgende dag in huis. kwaliteit/prijsverhouding prima. website duidelijk en goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wf VD linden 29-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is Zeer klantvriendelijk en is behulpzaam en geeft goed advies en heeft een goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arco 29-03-2017 Via de website gekocht

Ideale service, vandaag bestellen, morgen in huis :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ideale service, vandaag bestellen, morgen in huis :)
en geen bezorgkosten. Uitgebreid assortiment, makkelijk te vergelijken via de webshop. helemaal goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 29-03-2017 Via de website gekocht

aardige en behulpzame bezorgers..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en ik weet geen ander webshop, die zo (nauw-)keurig weet aan te geven hoe laat ze voor je deur staan. Op de minuut nauwkeurig, dat bespaart een hoop onnodig wachten. Wat opviel is het plezier en de gedrevenheid van de bezorgers, dat geeft meteen al veel vertrouwen in zake de levering. Over de prijs en kwaliteit hoef ik het niet te hebben, die spreek voor zichzelf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PP 29-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe iPhone gekocht voor een mooie prijs. Oké, hij is nog iets goedkoper te krijgen als je goed zoekt, maar bij Coolblue weet je zeker dat je geen baksteen geleverd krijgt en dat het goed zit met garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Gomes 29-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering ,goede informatie, kundig en vriendelijk personeel hebben onze wasmachine gelijk aangesloten en gingen niet eerder weg voordat hij draaide.
En hij draait als een zonnetje lekker schoon en droog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilonka 29-03-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede service.
Fijn contact met klanten service.
Product wat wij besteld hadden was er niet meer.
Klantenservice nam contact met ons op over vervangend product. Zeer goed afgehandeld.
Kan iedereen Coolbleu aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.C.M 29-03-2017 Via de website gekocht

Snel besteld en bezorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De artikelen die ik nodig had waren snel besteld en de dag erop al bezorgt. Doordat ik 5 minuten later nog een bestelling deed van onder de 10 euro verbaasden het mij dat de bezorgkosten ook gratis waren. Helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 29-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Zaterdagavond besteld. Zondag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag avond ging het apparaat defect. Direct op internet een andere gezocht en besteld. Zondag werd het al geleverd dus nog geen dag zonder hoeven zitten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lucy Noorlander 29-03-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is zo geweldig gegaan, zondagavond besteld maandagmorgen twee hele lieve gezellige jongens, machine op zijn plaats gezet, aangesloten, laten draaien, oude machine mee Top. Een paar maanden geleden heb ik een droger voor mijn zus gekocht en daar was het net zo TOP. al met al als ik weer iets nodig heb, ik ben al wel 75, dan weet ik heel snel Coolblue te vinden! Ik heb al een paar wassen gedraaid en ben heel tevreden.Met vriendelijke groeten, Lucy Noorlander

Reageer

T. Coert 29-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop! Overzichtelijk, ruime keuze! Regelmatig een bestelling geplaatst en altijd goed gegaan. Daar waar het 3 van de 5 keer altijd wel wat is, heb ik dit met Coolblue nog niet meegemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meli 29-03-2017 Via de website gekocht

Woww..op zondag bezorgen!!!!!TOP??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop, een en al duidelijkheid bij bestellen!Kon het niet geloven toen ik op zaterdag avond een stofzuiger bestelde dat deze op de zondang bezorgd zou worden. Leuke tv en radio reclames.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs - techniek verhouding en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke prijs (tgv korting) voor een technisch goed toestel. Daarnaast werd de aankoop zeer snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews