coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carla 26-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige, maar vooral snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was de eerste keer dat ik hier iets bestelden, maar dat ga ik zeker vaker doen. Duidelijke website, makkelijke betaalmethode, snelle levering. Kortom, TOP!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 26-03-2017 Via de website gekocht

Goed is een understatement. Het is geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers van Coolblue doen er werkelijk alles aan om van een noodzakelijke aankoop (in mijn geval een wasmachine en -droger) een geweldige belevenis te maken. Super dat ik zelf het moment van levering kon bepalen, ik op elk gewenst moment kon zien waar mijn bestelling zich bevond, dat mijn oude apparaten gelijk door Coolblue werden meegenomen en dat mijn nieuwe apparaten wederom met een grote glimlach naar boven werden gesjouwd, geïnstalleerd en getest. Hopelijk heb ik voorlopig geen nieuwe wasmachine meer nodig, maar deze ervaring had ik zeker niet willen missen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ATEAssen 26-03-2017 Via de website gekocht

Foute levering

Algemene score

5,0
Ondanks afspraken over handtekeningen op afleveradres product mee teruggenomen. Indien er problemen zijn zou er gebeld worden. Niet gebeurd. Nu moet opnieuw afspraak worden gemaakt over levering.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 26-03-2017

Hoi ATEAssen,

Bedankt voor uw bericht en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u niet bent gebeld omtrent uw levering. Dit is natuurlijk de bedoeling en mag u ook zeker niet verwachten van de service van Coolblue. We willen dit graag voor u nakijken en natuurlijk een passende oplossing aanbieden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw bericht enigszins toe te lichten door middel van een e-mail te sturen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Als u ook uw ordernummer van de bestelling mee kunt sturen, pakken we de e-mail zo snel mogelijk op. We zien uw reactie graag tegemoet. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

van oppens marc 26-03-2017 In de winkel gekocht
lokristi

het is een echte topper!

Algemene score

10,0
het bestellen via de site is heel makkelijk geen problemen . in de winkel in lokristi vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert van Daalen 26-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aantrekkelijke prijzen, snelle levering en goede service. Ook makkelijk naar de gewenste producten zoeken op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronckes 26-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Top service.savonds besteld volgende dag in huis.goed verpakt en een makkelijke site.zou het iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 26-03-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op advies van mijn dochter deze zaak gekozen en ik ben zeer te content met de geboden service ik zou cool blue zeker aanbevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 26-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige alternatief voorstel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg een perfect geprijsd aanbod van product met doosschade waardoor ik toch niet achter het net viste toen bleek dat actieprijs net verlopen was. Dat is pas echt meedenken met de klant. Bij deze de warme douche.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-03-2017 Via de website gekocht

hoofdlamp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de beste volgens de geraadpleegde bronnen en bij cool blue het goedkoopst en de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Kessel 26-03-2017 Via de website gekocht

Simpel, snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft goede service voor een lage prijs. Ook is de service snel en erg klantvriendelijk. Het track en trace systeem werkt ook echt perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E 25-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, ze denken met je mee en je voelt je welkom. Ze geven niet het gevoel dat ze perse wat moeten verkopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Romilda 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste aanbieding van alle website. Goede produkt omschrijving en technische specificaties, bovendien gratis verzenden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige medewerkers die de wasmachine kwamen brengen. Alles werd keurig uitgelegd en uiterst vriendelijk en beleefd. Ook een zeer vlotte levering. Voor ons alleen nog maar coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 25-03-2017 Via de website gekocht

Super service en advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is super! Snelle levering en de adviezen van de webcare zijn koning! Ze hebben overal verstand van. Strijkijzers tot vaatwassers en iPhones tot ventilatoren. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oskar 25-03-2017 Via de website gekocht

Wat een service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Panasonic dx 900 woensdag besteld en donderdag zoals afgesproken ook ontvangen. Kan niet anders dan Wow wat een service aangeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jitze 25-03-2017 Via de website gekocht

Ongelooflijk goed bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22.45 uur bestelling geplaatst. Per omgaande ontvangst bevestigd onder mededeling bezorging volgende dag. Tijdstip van bezorging gemakkelijk na te gaan.
Shit...verkeerde bestelling geplaatst. Wat nu?!
Kort na 23.00 uur met klantenservice gebeld. Direct een medewerker aan de telefoon. Bij welk bedrijf gebeurt dat!! Bij Coolblue wel, zelfs op dit tijdstip zo kort voor de besteldag.
Geen probleem. Bestelling en bevestiging direkt gekorrigeerd. Medewerker uiterst vriendelijk; geen enkel probleem.
Volgende dag artikel binnen het aangekondigde tijdsbestek, bezorgd.
Na enkele dagen een persoonlijk kaartje van klantenservice ontvangen dat het goed was dat ik direkt na ontdekking van mijn verkeerde bestelling, de klantenservice belde. Kon de zaak nog tijdig worden gekorrigeerd. Wat een schitterend voorbeeld van perfekte zorg en nazorg. Zo zouden alle zorg en klantenservices moeten zijn.
Kortom: ALLE LOF VOOR COOLBLUE.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjon 25-03-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijkheid ten top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat Coolblue onderscheid is de goede informatie op de website, mn de fimpjes. Die geven je toch het gevoel dat een verkoper het product aan je uitlegt en je ziet het product uit meerdere oogpunten. En de snelheid van levering is ook een enorme pre!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 25-03-2017 Via de website gekocht

Hele goede service. Tijd precies en nette bezorgers prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie prijskwaliteit verhouding. Fijn dat de wasmachine de volgende dag geleverd wordt. En het tijdstip waarop ze komen precies wordt aangegeven. En ook nog eens zeer nette behulpzame bezorgers. Super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 25-03-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ok. Men doet wat men beloofd wordt. Vlugge service. Perfecte levering. Intersante reviews.
Zeker aan te raden voor wie een heerlijk kopje koffie wenst te drinken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferdinand 25-03-2017 Via de website gekocht

Pakje of brief?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn bestelling was klein genoeg voor envelop maar werd steeds over pakje gesproken inclusief de instructie van pakketdienst voor het afgeven bij de buren of op andere tijd bezorgen. Bleek idd in de bus te passen. Maar dat is toch bekend bij versturen?

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anneke de Jong 25-03-2017 Via de website gekocht

Als van oudsher, prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder aankopen gedaan bij Cook blue, gewoon goed en als het nodig is, trouwens ook als het niet nodig is, een persoonlijke boodschap. Was vorig jaar erg verrast na het ontvangen van een persoonlijk geschreven kaartje van de verkoper die ik even nodig had aan de telefoon. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Talitha 25-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze, scherpe prijs (tweedekans), snelle levering en goede service. Contact met servicedesk via whatsapp. Binnen een half uur antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 25-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon top, de oude machine is ook keurig meegenomen en zelfs een droger die ook stuk was gegaan ook nog even naar beneden gebracht.
Bedankt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 25-03-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service goede levering, goede communicatie naar de klant. Ook feedback moment pakken is belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Totus 25-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte verwerking, bliksemsnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Degelijke shop, ruime keuze. Pluspunt is de mogelijkheid om direct toebehoren te selecteren. Goede ondersteuning betaalplatforms en snelle levering. Maakt beloftes waar! Topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 25-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bandje van de FitBit kapot.
Effe gauw een bandje voor de FitBit besteld. Rap geleverd en de FitBit zit weer prima om de pols!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Selles 25-03-2017 Via de website gekocht

Tip top geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2ekans laptop/notebook gekocht. Niks mis mee en levering was zeer snel. Bestellen, betalen en ophalen bij postkantoor was kinderlijk eenvoudig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-03-2017 Via de website gekocht

Super winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was gewoon perfect! De service was goed, op tijd bezord, goede prijs kwaliteit verhouding.
Als ik weer iets nodig heb ga ik het zeker weten bij Coolblue bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berna 25-03-2017 Via de website gekocht

zeer prettige klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere keren iets bij cool blue gekocht
en altijd snel geleverd. Als je hulp nodig hebt bij
bv installeren van je apparaten dan krijg je uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vanbossele 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na meerdere zoek opdrachten gedaan te hebben komt Coolbleu er altijd uit als goed koopste, bij vergelijking natuurlijk voor het zelfde produkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda Fronik 25-03-2017 Via de website gekocht

super toffe bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorgers van coolblue zijn vriendelijk ,op tijd, en weten waar ze mee bezig zijn.
super goede service ,echt een feestje om op deze manier je nieuwe wasmachine
bezorgd te krijgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleen 25-03-2017 Via de website gekocht

Beloofde levertijd niet nagekomen

Algemene score

5,0
Woensdag koelvries comb. met installatie service besteld voor mijn moeder omdat de oude kapot is. Zou de volgende dag gebeld worden om afspraak te maken. Moeder hele dag gewacht. Geen bericht! Volgende dag mail ontvangen dat de koelkast volgende week dinsdag wordt bezorgd en aangesloten! Duurt bijna een week ipv de beloofde 3 dagen. Maar we hebben al betaald dus kunnen er niet meer onderuit.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

SPYCHOwup 25-03-2017 Via de website gekocht

Dol blij met sporthorloge

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een sporthorloge, via verschillende sites gezocht. Via coolblue de beste keuzes kunnen maken Door uitgebreide informatie over de verscillende producten en de vele revieuws van andere gebruikers. Bestellen makkelijk overzichtelijk en betaling op meerdere manieren te doen. Erg fijn ook dat je keuzes kan maken voor de bezorg tijden. Via de mail keurig op de hoogte gehouden dat het product onderweg was.
Alles in keurige orde ontvangen. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie 25-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

10,0
Zoals de titel al zegt , supersnel geleverd.
S'avonds bestellen. volgende dag in huis.
Over het product niks dan goeds , was ik al mee bekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yochivas 25-03-2017 Via de website gekocht

Ideaal alternatief voor ouderwets winkelen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en zeer snelle service, ruim aanbod en verzorgde levering. Elk gekocht artikel was steeds naar wens. Geel webshops kunnen hieraan een voorbeeld nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, snelle afhandeling en prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke en overzichtelijke website. Beloftes die nagekomen worden en een prachtig toestel op de juiste dag en tijd afgeleverd. Kortom: Klasse!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijk site met groot aanbod en een zeer snelle levering, daarnaast goede service en altijd een lage prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 25-03-2017 Via de website gekocht

Prima wasmachine, geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van het bestellen tot het plaatsen van de wasmachine is de service domweg perfect! Gelachen om de wachttherapie en heel blij met de bezorgers die niet alleen de nieuwe machine naar zolder brachten maar ook de oude machine meenamen. Tijdens het gehele proces digitaal prima op de hoogte gehouden. Perfect dus een 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sacha 25-03-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes bezorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verpakking onbeschadigd, dat is niet altijd het geval. Snelle levering en makkelijke website. Overall tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter J 25-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een heel goed product, snelle levering, goede advisering geweldig goede medewerkers daar worden we heel van, indien gewenst ook levering op zondag aar vind je dat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Berg 25-03-2017 Via de website gekocht

Steengoede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben onderhand al een paar jaar vaste klant en met reden!
Altijd weer even plezierig alsook gemakkelijk:
Uitkiezen, bestellen, afrekenen voor een betaalbare prijs en aanpakken aan de deur.
Hoe eenvoudig kan het zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Klaassen 25-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue komt alle verwachtingen te boven, Snelle levering. Duidelijke website. Fijne optie om zelf een afleveringsdatum en tijd te kunnen invoeren. Goede producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 25-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en adequate afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis verzending: heel belangrijk voor mij. En daarnaast snelle bezorging waarvan je tot in de details op de hoogte wordt gehouden. Hulde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 25-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
* Groot aanbod
* goede prijzen
* correcte en snelle levering (ook in het weekend!)
* goede omschrijving van producten en diensten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. de Jong 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede sevice, correcte levering en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop zowel in de winkel als via internet kleurige verpakking en goede service goede prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Ockeloen 25-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel aanbiedingen en goede service dus zeker de moeite waard om hier iets te bestellen, goede acties hebben ze ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duidelijke site en echt bestelgemak. 25-03-2017 Via de website gekocht

Doen wat word beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer ik weet wat ik zoek en kopen wil, zoals deze afzuigkap, kijk ik eerst bij Coolblue.
Prijs is veelal he laagst en wanneer op voorraad, zorgvuldig reeds volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 25-03-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering. En klantvriendelijke bezorgers!
Stellen zich netjes voor en zorgen dat alles op zijn plek komt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Arend 25-03-2017 Via de website gekocht

vlot afgehandeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en scherpe prijs uit ruime keus van m'n product.
Ook bezorging gaat sneller dan ik verwachtte

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elien branbergen 25-03-2017 Via de website gekocht

fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goed, beleefd, vriendelijk. sAvonds besteld, hulp bij betaling via internet, hulp bij keuze van apparaat. Volgende morgen bezorgd. Vooraf telefoontje wanneer aankomst. Onderling hulpvaardig contact tussen chauffeur en bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews