coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingev 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte online bestelservice

Service
snelle levering, gemakkelijk om tussen producten te kiezen aan de hand van de plus- en minpunten,e.d.

Assortiment
o.a. Uitgebreid aanbod aan smartphones.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar minuten voor 23.00 uur besteld, de volgende dag even voor 13.00 uur in huis. En dat, terwijl wij op een eiland wonen.

Service
Camera liep steeds vast en na een chat besloten om de camera om te ruilen. Was geen probleem en zeer snel een andere in huis.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Er is genoeg keuze, snelle levering, aardige mensen en goede service! En goede uitleg via filmpjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hidde koeslag 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was makkelijk te bestellen, had snel wat ik wilde en had geen extra vragen betreft de bestelling

Service
pakket laat op de avond besteld, alsnog de volgende dag netjes in huis

Assortiment
ik geef het een 7, heb nog nooit gehad dat het uitverkocht was of iets dergelijks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

René 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk en biedt goede productinformatie en beoordelingen. Dit vergemakkelijkt de keuze ten zeerste!

Service
Bij omruil van artikelen is nooit een probleem geweest. De terugzending wordt vergemakkelijkt door een etiket dat via de mail komt en kan worden uitgeprint, met antwoordnummer. (Gratis retourzending) Dat wij om 22:45 uur nog telefonisch contact konden hebben met de klantenservice geeft een goed gevoel ... van service!

Assortiment
Er is een ruime keuze, met goede productinformatie, waarbij zowel plus-als minpunten van de artikelen worden genoemd.

Aanbeveling
Assortiment, levering en eventuele nazorg zijn prima geregeld. En de ene dag besteld, is de andere dag inderdaad bezorgd. Coolblue heeft waargemaakt wat het beloofd heeft!

Extra toelichting
Nee, ik denk dat ik alles wel gezegd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gallet Damien 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Boutique zeer compleet en zeer grote selectie van kwaliteit te produceren en het merk opnieuw roem.
Echt heel tevreden met de dienstverlening van CoolBlue .

Service
Zeer goede service in het algemeen . Echter , persoonlijke mening, coach mist een commercieel aspect .
Promotie verlopen vanaf één dag ( zie Vivofit Garmin ) en eventuele andere commerciële gebaar . Overweegt de aankoop van een 599 € prijs, zou ik hebben gewaardeerd.
Maar heel goed in het algemeen .

Assortiment
Perfect!

Aanbeveling
Zoals gezegd , zandsteen tevreden tenzij de commerciële kant iets slechter .
Naar aanleiding van een promotie net afgelopen , en een aantal e-mails gestuurd naar aanleiding van de aankoop van een 599 € Neato , ik zou geapprecieerd hebben een klein gebaar ...

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd . Heel erg goed in het algemeen behalve misschien een commerciële kant een beetje laag ...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ianus Keller 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site, maar het zoeken werkt niet altijd goed.

Service
Zo ongelofelijk makkelijk en fijn dat er een pakketje door de brievenbus kan en dat jullie dat dan ook aangeven van te voren.

Assortiment
Heel veel, maar niet altijd helder naast elkaar, dus zie ik wel eens dingen over het hoofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berghs Alice 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen is altijd gemakkelijk.

Service
De dag na de bestelling al geleverd. Zeer eenvoudige betaling.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs, goede levering, gemakkelijke betaling, veel redenen om de winkel aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levie 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk aankopen met goede levering

Service
Snelle uitvoering, goede communicatie

Assortiment
Uitgebreid assortiment met goede merken en referenties en veel mogelijkheden qua kleuren en materialen

Aanbeveling
Snel, goed en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

motmans ludo 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Acuraat,snel, goed en juist product

Service
Snelle respons op de gedane bestelling.
Juiste vervolg informatie.

Assortiment
Als men het bij Coolbleu niet vindt moet het nog uitgevonden worden.

Aanbeveling
Gemak, veelzijdig, prijs kwaliteit

Extra toelichting
Doe zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afspraken worden nagekomen

Service
Ongeëvenaarde service met name bij problemen na aanschaf.

Assortiment
Zeer breed assortiment, zou diepen mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanna 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Wasmachine gekocht, snel geleverd en geplaatst

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel keus, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lut 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verloopt vlot

Service
Deze keer extra betaald voor een levering op de dag van bestelling en dat is volgens afspraak afgehandeld. Tot zelfs het uur van aflevering werd doorgespeeld en klopte.

Assortiment
Ik vind meestal hetgeen waar ik op naar zoek ben.

Aanbeveling
Vlot en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuzemogelijkheid;
Door het aanmaken van een account is bestellen een fluitje van een cent.

Service
Medewerkers die de artikelen kennen, dit vindt je bij de meeste webwinkels niet meer.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ruime keus, concurrentiële prijzen en goede sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica Louage 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk thuis blijven en toch kunnen winkelen via de webshop

Service
Vlotte en snelle levering aan huis

Assortiment
Grote keuze van artikelen

Aanbeveling
Betrouwbaar en het bestelde artikel is volledig naar mijn wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiezelke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk werkwijze site

Service
Afspraak=afspraak m.b.t. levering

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
breed assortiment waarin met handige filters heel snel specifiek gezocht kan worden waardoor je alle echt relevante producten, die voldoen aan al je criteria, meteen in één oogopslag ziet

Service
doen 'gewoon' wat ze beloven. Snelle levertijd, snelle respons op vragen, goede informatievoorziening

Assortiment
wat hebben ze nou niet?

Aanbeveling
winkel die bij mij past. En regelmatig ook nog eens het meest aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Al jaren vaste klant, met name voor mobiele apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
erg gemakkelijk om bestelling te plaatsen
voldoende informatie over het apparaat

Service
de levertijd was precies zoals afgesproken

Aanbeveling
interessante prijs
goede service
overzichtelijk
aangename communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Adriaans 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima site, duidelijk, overzichtelijk.
Makkelijk te bestellen. Snelle levering en via de link in de mail prima te volgen wanneer de bezorging zal zijn

Service
Duidelijke uitleg over het artikel en bij evt vragen zijn ze bereikbaar

Assortiment
Meer dan genoeg te kiezen

Aanbeveling
Duidelijk en snel bij wat je zoekt, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Van Hecke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website.

Service
Vrijdagnamiddag besteld. Zaterdagmorgen gratis geleverd. Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Zolang ik kan vinden wat ik zoek is het assortiment OK.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon. Ik vind wat ik zoek, ik bestel eenvoudig en zij leveren 's anderendaags. Wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hprins 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg gemakkelijk. Je vind alles heel snel en het is overzichtelijk geordend.

Service
'S avonds bestelt en de volgende dag al om 11 uur binnen. Heerlijk, ik kon meteen met het gene wat ik had besteld aan de slag.

Assortiment
Het assortiment is erg breed, er zijn maar weinig producten die je hier niet kunt kopen. Bijvoorbeeld: Ik heb lang geleden hier geprobeerd om een Bose Soundlink 3 te kopen, die hadden ze toen niet maar nu wel.

Aanbeveling
De service is goed, er is een ruim assortiment, zit gemakkelijk in elkaar en het design van de website is goed (Voor mij heel belangrijk wat het moet er mooi en gestructureerd uitzien). Deze punten zijn belangrijk en ze zijn goed in orde daarom raad ik deze website heel erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke Mijnhardt 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website en direct telefonisch contact met 1 van de medewerkers als je vragen hebt.

Service
Snelle service en afhandeling bij een product waarover ik een klacht had. Vriendelijke en inlevende medewerkers aan de lijn.

Assortiment
Op het product na dat ik had aangeschaft, is het assortiment volgens mij wel goed. Het product dat ik had is inmiddels ok uit "de schappen" verdwenen. Mooi!

Aanbeveling
Ik ken geen andere (web)winkel waar de service zo adequaat en moeiteloos gebeurt en waar je het gevoel krijgt echt belangrijk te zijn als klant. Daar kunnen heel veel winkels/dienstverleners nog echt wat van leren en hopelijk doen ze dat ook :-)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Goede Nieuwsbrief 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima allemaal

Service
Ook prima

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, netjes met plussen en minnen

Aanbeveling
Prima allemaal

Extra toelichting
Een klein probleem waar jullie waarschijnlijk niets aan kunnen doen. De CD die er bij zat was defect. Kostte dus wat extra tijd om te downloaden via site HP. Jammer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wezztah 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
PayPal, makkelijk te vinden artikel. Duidelijke omschrijving.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. En wel om 9u s ochtends.

Assortiment
Je vindt er veel, maar niet alles

Aanbeveling
Makkelijk, maar ik verkies toch nog bekijken, testen, kopen in real life

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

An 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis vanuit je zetel bestellen.

Service
Snellen service.

Assortiment
Rijk assortiment.

Extra toelichting
Snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub Coenen 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na enkele toetsaanslagen de bestelling geregeld.

Service
Bestelling andere dag ontvangen. ontvangen

Assortiment
Indien gewenst eerst bij Cool Blue zoeken.

Aanbeveling
Bestelling correct afgehandeld

Extra toelichting
Deze service en afhandeling in de toekomst zo houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn prima te vinden

Service
Duidelijk wordt aangegeven waar het pakketje zich bevind en het wordt ook op tijd bezorgd.

Assortiment
Keuze is groot.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charline Scheermakers 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op je gemak voor-/nadelen product vergelijken

Service
Correct versterkt en vooral gecommuniceerd

Assortiment
Nog niet gehele assortment gezien

Extra toelichting
Eerste aankoop is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustaaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Degelijke en overzichtelijke website

Service
De bestelde producten werden binnen de afgesproken tijdspanne geleverd

Assortiment
Tamelijk uitgebreid Assortiment tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcVI 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is zo voor de hand liggend.

Assortiment
Reuze keuze op een paar tijdelijk uitverkochte producten na.

Aanbeveling
Een voorbeeld voor alle webshops en wordt alleen maar beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

peter vroonen 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Easy internet verkeer

Service
Geen nodig gehad dus alles was duidelijk
snelle levering

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Veel goederen, veel vergelijk dus en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie

Assortiment
alle kleuren waren leverbaar

Aanbeveling
snel, correct, leuk,goede informatie over verzending,doen wat beloofd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en bestellen gaat zeer makkelijk. Duidelijke info over het bestelproces.

Service
Perfecte service. Retourneren is altijd mogelijk en er zijn geen bijzondere voorwaarden.

Assortiment
Ruime keuze en prijzen die marktconform zijn. Geen producten uit grijze import

Aanbeveling
Bestellen en levering zijn top. Snelle levering op dezelfde dag is ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Sommen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen account nodig om iets te kunnen bestellen. bestelling was heel snel.

Service
Bestelling was er goed op tijd.

Extra toelichting
Ik geef geen beoordeling aan het assortiment omdat ik er niet naar heb gekeken. Ik heb gewoon het product opgezocht dat ik wou en kwam uit op coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site!

Service
Super snel!

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Paepe 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het duur helemaal niet lang om te vinden wat je zoekt en het afrekenen verloopt vlot.

Service
pakketjes worden snel en onbeschadigd geleverd.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid bijna alles wat je zoekt kan je vinden.

Aanbeveling
een product zoeken, vinden en bestellen gaat zeer vlot en is uitermate gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KL 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
verlangde object simpel gevonden en besteld

Service
direct a-mail terug met aankondifging leverdatum

Aanbeveling
maar 1 ding besteld, geen ervaring verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk delanote 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte zoekmotor zonder omwegen...

Service
Geleverd binnen 24u ... top

Extra toelichting
Super webshop met correcte levertijd en super track en trace . Aanrader .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt gemakkelijk producten vergelijken, specificaties opzoeken en de reviews zijn super handig!

Service
'S avonds om 17u bestelling geplaatst en de ochtend erop om half 10 al thuis geleverd!

Assortiment
Erg veel keuze en fijn onderverdeeld in de verschillende shops. Ook vaak goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en vaak fijne prijsjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keith 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, zeer snel bestelproces zonder te registreren, zakelijk account zonder probleem, snelle levering

Service
zeer snelle levering. als produkt niet in vooraad krijg je notificatie mail wanneer wel binnnen is

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk, zeer snel bestelproces zonder te registreren, zakelijk account zonder probleem, snelle levering

Extra toelichting
wat minder verpaking zou beter zijn voor milieu :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

amhuisman 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel besteld, geen registratie nodig.

Service
Levertijd was prima

Aanbeveling
Prijs was gunstig, leveringsproces was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

emmers erik 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
alles goed bereikbaar

Service
iets besteld voor 24 uur en het was 2 dagen later nog niet bij mij thuis terwijl ze dit wel verklaren

Extra toelichting
de post in wallonie is niet correct

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Claudia 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
De volgende dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xxxxx 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Service
Bestelling wordt niet opgevolgd door CoolBlue.
Ze vragen je mening nog voor het product geleverd is.
De belofte was om het binnen de 24 u te leveren,
na 3 dagen was het nog altijd niet aangekomen in het postkantoor en heb ik gebeld. Na 4 dagen lijkt het nog altijd niet aangekomen en heb ik geen informatie waar het pakket is en wanneer het in het postkantoor zal aankomen. Als ik morgenvroeg van niks weet heb ik ik het niet meer nodig wegens te late levering.

Aanbeveling
Bestelling wordt niet opgevolgd door CoolBlue.
Ze vragen je mening nog voor het product geleverd is.
De belofte was om het binnen de 24 u te leveren,
na 3 dagen was het nog altijd niet aangekomen in het postkantoor en heb ik gebeld. Na 4 dagen lijkt het nog altijd niet aangekomen en heb ik geen informatie waar het pakket is en wanneer het in het postkantoor zal aankomen. Als ik morgenvroeg van niks weet heb ik ik het niet meer nodig wegens te late levering.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Fitbit Surge 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Levering perfect getimed

Assortiment
Assortiment perfect.
Prijs mocht scherper aangezien deze hetzelfde was dan in andere winkels

Aanbeveling
Het is makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Campe Johnny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet nodig voor een inlog of paswoord!! zeer handig

Service
geen opmerkingen! vlot te bestellen en vlotte levering met de dag zelf een mail met een nauwkeurigere leveringsuur

Assortiment
geen opmerking

Aanbeveling
zoals reeds vermeld: geen inlog of paswoord nodig en je afhandeling verloopt vlotter

Extra toelichting
eventueel reeds een document in de verpakking voorzien dat door de klant enkel aan te kruisen is wanneer je bvb iets wenst terug te sturen naar cool blue en dat de koerierdienst het thuis komt ophalen ipv dat de klant naar een postkantoor moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot gemak : na het bepalen van de keuze en betaling, 's anderendaags al geleverd ! Kan het nog gemakkelijker !!!

Service
Heel goede service ! Kan niet beter.

Assortiment
Groot assortiment in hetgeen ik reeds besteld heb.

Aanbeveling
Correct handelen, van keuze maken tot het thuis afleveren.

Extra toelichting
Neen, alles gaat gewoon perfect. Produkt wordt in originele verpakking + extra doos geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel op zich lijkt op andere webwinkels

Service
Ik was werkelijk aangenaam verrast door de klantvriendelijke benadering dit zowel door Coolblue alsmede Dynalogic die kwam afleveren.

Extra toelichting
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lieven 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed mooi overzicht

Service
heb nog geen beroep gedaan op de service? Met service bedoel ik problemen met levering of toestel

Assortiment
alles voor handen

Aanbeveling
als een belevenis

Extra toelichting
Snelle levering door cool blue, toch 1 nadeel je zoekt een product en bij de selectie van je product proberen jullie nog vanalles aan te smeren? onderhouds producten enz; een tip laat de klanten gewoon betellen wat ze nodig hebben niet meer en niet minder dit was een serieus een min punt voor mij, als of ik me in een fysieke winkel bevond waar dez verkoper (ster) je meer wil aan smeren waar je eigenlijk voor gekomen bent? wees op je hoede cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Mertens 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig proces om te bestellen

Service
'Anderendaags geleverd door B Post zoals afgesproken

Assortiment
Product gemakkelijk gevonden. Prijs concurrentieel maar niet goedkoper

Aanbeveling
Vlotte levering

Extra toelichting
Indien de prijzen de "goedkoopste op de markt" zijn, zal dit nog meer succes meebrengen voor Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk.

Service
Snelle service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Vanuit je zetel iets bestellen en voordelige prijzen, wat moet een mens nog meer hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews