coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42717 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1700 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shivani 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk, dit maakt het bestelproces ook makkelijk.

Service
Snelle en goede service! Voor 23:59 besteld is ook daadwerkelijk de volgende dag bezorgd!

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede en snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

renegb 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via de webwinkel aangeschaft, goede snelle site, overzichtelijk met een heldere uitleg over het product.

Service
levering exact zoals beloofd.
verder service moet ik nog afwachten maar zal vast goed zijn

Assortiment
breed assortiment met kwaliteitsproducten
houden zo!!!

Aanbeveling
webwinkel is dik in orde, de site is overzichtelijk en snel en de levering is precies zoals is gezegd.
beloftes nakomen wekt vertrouwen en dat is precies wat er hier is gebeurd, dikke pluim voor Coolblue

Extra toelichting
niks veranderen en blijven doen wat je belooft! dan stel je je klanten nooit teleur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bettie 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Snelle verzending

Aanbeveling
Snelle verzending, groot assortiment en schappelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Bakker 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijke zoekfunctie

Service
Eenvoudig betalen en en snel

Assortiment
Niet verder bekeken eig. Wel verschillende artikelen welke ik zocht in verschillende prijsklasse

Aanbeveling
Alles bijelkaar top service snelle levering geweldig.

Extra toelichting
Gemak voor consument top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

apotheek backer 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en makkelijke site

Service
alles is goed aangegeven of een product leverbaar is

Assortiment
goede prijs kwaliteit verhouding

Extra toelichting
ga zo door...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amsterdam 21-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam (Gustav Mahlerlaan 316A)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De adviseur in de winkel is zeer goed getraind en op de hoogte van de allernieuwst 4K technologie die voor monitoren en laptops beschikbaar is.

Service
De service van Coolblue gaat zo ver dat ze het gehele proces van zoeken, adviseren, aankopen, afrekenen en afleveren en aansluiten geheel in eigen beheer volgens de hoogste klant kwaliteitseisen willen uitvoeren.
Alleen met deze aanpak wordt "customer experience" op het hoogst haalbare niveau gerealiseerd.

Assortiment
Heb nog niets kunnen bedenken wat ik bij Coolblue niet kan vinden.

Aanbeveling
De winkel op de Gustaf Mahlerlaan op de Zuidas in Amsterdam (toplocatie!) heeft het meest klantgerichte verkoopteam die een winkel hebben kan.

Extra toelichting
Top Service bij Coolblue met de hoogst mogelijke klanttevredenheid als doel! Overal, zowel online als off line: een superstrakke omnichannel klantbenadering met de hoogst haalbare klanttevredenheid als resultaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles ging zeer vlot, overzichtelijke duidelijke site en geen onnodige stappen te voltooien om tot het einde van de bestelling te geraken.

Service
Gewoon perfect, besteld om 22h00 en ontvangen de dag nadien om 11h00.

Assortiment
Er is zeker voldoende keuze maar er is natuurlijk niet alles beschikbaar.

Aanbeveling
Het gemak van bestellen, de verschillende mogelijkheden om te betalen en de correcte zeer snelle levering verdient ewoon een 10/10

Extra toelichting
N/A

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hoe makkelijk kan het zijn, aanbod is groot, bestellen eenvoudig!

Service
Snelle afhandeling van bestelling, je wordt op de hoogte gehouden van het orderverloop. Erg makkelijk!

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Een vlekkeloze bestelling. 22.15 uur besteld, volgende morgen om 10.30 de vaarwasser in huis! Oude weer mee! Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wisi 21-02-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
winkel is goed bereikbaar, zelfs op zondag geopend.

Service
behulpzame, vriendelijk service

Assortiment
veel is op voorraad en dezelfde dag leverbaar

Aanbeveling
prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Thuis kiezen en kopen met eventueel gratis retourneren

Service
Snel geleverd en goede info over zending

Assortiment
Ruime keus. Meer dan in menige winkel.

Aanbeveling
Helemaal tevreden maar misschien kan het nog beter; zou echter niet weten hoe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle service, dag na bestellen in huis.

Service
Eenvoudig bestellen en betalen. Goed overzichtelijk vergelijken.

Assortiment
Voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Hebben een zeer makkelijke hulp als je een product zoekt. Je kunt je keuzes mooi aangeven wat je wilt en dan komen de producten vanzelf op een rijtje te staan.

Service
Altijd snelle levering. Als er iets niet klopt kun je gewoon contact opnemen en het word zsm geregeld. Ook al kunnen ze er zelfs niets aandoen. Een vb post was vergeten iets af te geven bestelling bestond uit meerdere pakketten. Heb ik coolbleu gemaild volgende dag bezorgde ze het opnieuw. 3 dagen later bezorgde de post het nog 1 keer dubbel. Weer gemaild met coolbleu en ik mocht het dubbel geleverd artikel houden.

Assortiment
Gewoon meer dan voldoende keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Super snelle bezorging! Ongelooflijk blij mee

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Makkelijk te vinden wat ik wilde hebben, enorm snelle levering, goede prijs, alles duidelijk. Hartstikke tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cavia 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt super makkelijk. staan tot 24uur paraat je te helpen. Zelfs bezorgafspraak plannen was direct mogelijk ondanks andere bezorger!

Service
direct telefonisch te woord gestaan. tot 24uur bereikbaar!

Assortiment
hebben tot nu toe alles wat ik eerst dacht bij andere winkels te kunnen vinden

Aanbeveling
blijft een super goede klantvriendelijke winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 21-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze, goede telefonische klantenservice, gemakkelijke en duidelijke retourservice

Service
Snelle levering, mail bij verzenden, vriendelijk en deskundig contact met de klentenservice, komen afspraken na.

Assortiment
Veel keuze, uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Deze fohn doet zijn werk meer dan uitstekend. Pluizig haar behoort nu echt tot het verleden. Gewicht en balans zijn dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ideaal vanaf de bank.

Service
Snel en netjes.

Assortiment
Alle merken aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
De bezorgers waren ook netjes en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolien De Vos 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website

Service
Zeer snelle leveringen

Assortiment
Zeer veel producten

Extra toelichting
Snelle leveringen Goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mofo 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Op een verzoek werd goed gehandeld.
Zeer snelle levering voor een goede prijs.

Assortiment
Ruime keus.

Aanbeveling
Heb er al een aantal keer iets gekocht. Bevalt gewoon goed.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

monique 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel producten, maar soms lastig te vinden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed assortiment en praktisch altijd op voorraad.

Aanbeveling
Snelle levering en goedkoper dan veel andere

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stephan 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ze hebben een makkelijke site met handige zoekfilters en goede duidelijke specificaties.

Service
Altijd goede service bij coolblue is iets kapot even bellen en terugsturen of even bij de winkel langsgaan.

Assortiment
Vele verschillende shops voor alles wat je maar zou willen hebben tot aan de accesoires voor je apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

me74 20-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Was altijd positief over coolblue, snelle levering, overzichtelijke site, etc. Nog nooit beroep hoeven doen op after sales service, maar op het moment dat dit wel een keer nodig was, gaf coolblue niet thuis! Valt me erg tegen van een bedrijf dat de slogan heeft 'alles voor een glimlach'. Er was namelijk een poort kapotgegaan van onze pas gekochte GoPro. Opgestuurd naar Coolblue en werd NIETS aangedaan - was onze eigen schuld werd er gezegd. Hierna zelf GoPro benaderd en een nieuwe opgestuurd gekregen! Bravo voor de service van GoPro, maar Coolblue heeft zich hier toch echt van zijn slechtste kant laten zien! Leuk dat ze snel leveren, maar als er iets mis is kan je blijkbaar niet op ze rekenen.

Aanbeveling
Zolang er niets aan de hand is, is het een prima webwinkel. Maar op het moment dat je ze nodig hebt, geven ze niet thuis, dan mag je het zelf uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 21-02-2016

Beste,

We vinden het erg vervelend te lezen dat je het vertrouwen in Coolblue kwijt bent. Wanneer er een product defect is, wordt deze door onze desbetreffende afdeling onderzocht. Wanneer het defect door gebruikersschade is opgelopen, valt dit helaas niet onder garantie. Het defect kan wel gerepareerd worden, alleen is dit tegen betaling.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Reageer

Wat een gemak met Coolblue 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop.

Service
Zoals beloofd de volgende dag in huis.

Assortiment
Heel veel variatie aan gelijkaardige producten. Van alle prijscategorieën is er iets te vinden. Je kan producten gemakkelijk met elkaar vergelijken.

Aanbeveling
Het is zeer fijn om op je gemak thuis het ideale product voor jou uit te kiezen en simpelweg bij je thuis te laten bezorgen. In geen enkele andere winkel heb je zo een breed assortiment. Je vind je keuze hier gegarandeerd tussen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vlotte levering 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
zaterdag besteld, zondag bezorgd

Extra toelichting
verpakking van harddisk had iets zachter gekund.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chris 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Van uit de luie stoel. Heel gemakkelijk

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Bestelprocedure is heel eenvoudig en makkelijk
Tot één minuut voor twaaf s'avonds kun je nog bestellen. De volgende dag het bestelde in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugene 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was allemaal gemakkelijk te vinden

Service
Mijn product was zoals afgesproken de volgende dag in huis, op een zondag nog wel! Top service!

Assortiment
Bij cool blue was mijn product het goedkoopste. Top

Aanbeveling
Coolblue is alles wat je verwacht in een webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten makkelijk te vinden, groot assortiment. Winkel in de buurt soms ook handig.

Service
De koffiezetter die ik zocht bleek verdikkeme op 13 februari nergens te vinden. Coolblue bezorgde op zondag, Valentijnsdag zelf!

Assortiment
Groot!

Aanbeveling
Veel spullen, makkelijk te vinden, voordelig, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website en het product wat ik zocht was snel gevonden

Service
nog niet heel veel ervaring met Coolblue, maar de levering was zeer snel.

Assortiment
Coolblue heeft een groot assortiment

Aanbeveling
Alle pluspunten bij elkaar opgeteld zal ik Coolblue zeker bij anderen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmen 20-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Site werkt goed, maar zou nog iets gestroomlijnd kunnen worden

Service
Uitstekend geholpen bij het ruilen van mijn product

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mark 20-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
keuzehulp, prima!

Service
2-3 weken geleden eerste bestelling Coolblue van een TV, levering PostNL, avond uitgekozen. Op de avond van levering (maandag) na lang wachten melding 'sorteerfout", nieuwe datum plannen. Uiteindelijk gedaan, prima kan een keer gebeuren.
Tegelijkertijd toen een koelkast besteld met levering op zaterdag 20 feb, levering via Dyna. 's ochtends een statusupdate "order geannuleerd"..huh? Ik had niks geannuleerd, dus voor de zekerheid om 8u present in ons lege nieuwe huis wachten..Uiteindelijk na een uur was er een status update, order wordt niet uitgeleverd ivm ..jaja.."sorteerfout"..
Hoe krijg je het voor elkaar. Advies: fix je logistieke proces, maak van Coolblue's probleem, niet het probleem van je klanten door ze onnodig vrij te laten pakken/thuis te laten wachten.

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
laatste tijd drama met logistieke afhandeling. Koop lekker bij een andere webshop die dat beter op orde heeft. Ik moet opnieuw gaan rondshoppen in ieder geval..

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 21-02-2016

Beste Mark,

We vinden het erg vervelend om te lezen dat jouw tv en koelkast niet zijn bezorgd. We willen je hiervoor dan ook onze welgemeende excuses aanbieden.
Heb je de ordernummers voor ons? Dan kunnen wij meteen het een en ander voor je uitzoeken.

Reageer

marjan reitsma 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede en gemakkelijke website.

Service
zaterdag besteld enindedaad zondag op de afgesproken tijd in huis!

Extra toelichting
het was de eerste keer dat ik iets bij Coolblue kocht en dat ga ik zeker vaker doen! De "grapjes" en knipogen kon ik ook zeer waarderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 20-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nummertje kiezen voor het te halen product, wachten op de afroep en worden geholpen, zeer gemakkelijk

Service
kan niet beter, kunnen de zgn real shops nog wat van leren mede dankzij het personeel dat weet wat ze moeten halen en uitleg geven over het gekochte artikel

Assortiment
zoeken wat je nodig hebt op de internet sites en afhalen in een fysieke winkel gewoon fantastisch

Aanbeveling
deskundig, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel;
ondanks de mensenmassa die aan het wachten is neemt men de tijd voor de klant tav uitleg en behulpzaamheid

Extra toelichting
Dankzij het internet en afhalen "echte" winkel is dit de oplossing voor terugloop winkelbestanden in de binnensteden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super snelle en correcte levering

Service
Prima service

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik koop nergens anders meer

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cawley 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kijken en kiezen

Service
snel geleverd

Assortiment
zoek en vind

Aanbeveling
je kan er alles vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pirco rita 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je moet je niet verplaatsen

Service
vlugge bediening

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
groot assortiment zonder verplaatsing, vlugge bediening

Extra toelichting
Het artikel is zeker aan te raden , zie tot nog toe geen nadelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haefkens Autoschade 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed overzicht van de meerdere aangeboden producten met duidelijke informatie

Service
heb gebeld kreeg een zeer vriendelijke en deskundige dame aan de lijn met heldere antwoorden op mijn daarna heeft ze keurig de beide in aanmerking gekomen producten na ons gemaild zodat wij zelf een goede keuze konden maken gewoon top!!

Assortiment
zoals wij al aangegeven hebben een goed overzicht van meerdere producten in dezelfde categorie met waardevolle info erbij waardoor er een goede keuze is te maken

Aanbeveling
kan niet anders aangeven dat wij een zeer prettige en goede ervaring met Coolblue hebben gehad

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S de reus 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan het niet

Service
Snel

Assortiment
Kon het product niet goedkoop vinden als bij coolblue

Aanbeveling
Was de eerste dat wat bestelde zeker niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deefke71 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Reeds 2 maal iets gekocht bij coolblue van toch wel een behoorlijk budget. Telkens vonden we de beste prijs/kwaliteit bij Coolblue in 10 minuten tijd.

Service
Schiterende leverings-, en installatieservice. (Zowel qua stiptheid van leveringsdag als bereidwilligheid tot uitpakken en plaatsen van de toetstellen, vb. zware ijskast in een appartement met lift)

Assortiment
Zo goed als alle merken zijn bij Coolblue te vinden.

Aanbeveling
De zoekmachine zou iets beter kunnen, maar dat is bij de concurrerende webwinkels niet beter.

Extra toelichting
Reeds 2 maal voor een aankoop met vrij behoorlijk budget (>€250) vond ik bij Coolblue: *) de beste kwaliteit *) de beste prijs/kwaltiteitratio

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Straalen 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima snelle bestelling en fijn om af te halen

Service
correcte medeweerker(s)

Assortiment
Precies wat ik nodig heb te koop

Aanbeveling
Ziet hel cool blue uit. Erg van deze tijd

Extra toelichting
Fijn om af te rekenen bij ontvangst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Thuis uitzoeken en reacties van andere lezen

Service
Snel geleverd

Assortiment
Veel spullen zijn bij coolblue te kopen

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rico 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld en zo snel geleverd!

Service
Nog geen problemen ondervonden! Beter als mediamarkt!

Assortiment
Alles wat wij zoeken is tot nu toe verkrijgbaar!

Aanbeveling
Wij houden van coolblue!

Extra toelichting
Be cool be blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel keuze op website.

Service
Perfecte en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment aan producten. Goede kwaliteit.

Extra toelichting
Goede krultang. Handig in gebruik. Mooie krullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas de Lange 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles is makkelijk in de webshop te vinden, het staat er netjes in en alles is op orde.

Service
Ik had een aantal vragen en ik werd gebeld door coolblue en ben heel netjes en attent geholpen. Ook werd er door gevraagd en hoefde ik zelfs zelf geen vragen meer te stellen. De collega`s van Coolblue zijn zeker weten attent en behulpzaam. Ook heel erg vriendelijk.

Assortiment
Coolblue heeft een zeer groot assortiment. Ik zit dan rond te neuzen in de webshop en dan denk je hè hebben ze dat ook hier of huh, bestond dat?

Aanbeveling
Klantvriendelijk, klantgericht en een super serviceteam

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvet 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Niets maar dan ook niets op aan te merken

Assortiment
Beetje zoeken maar dan vind je ook alles

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houtzager Heiloo 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website duidelijk en door vergelijkingsmogelijkheid zeer gemkkelijk om een keuze te maken. Bovendien werd elk te kiezen droger via een videoboodschap getoond alsof je in de winkel aanwezig was.'savonds bestelde wij een condenz droger van indesit, die de dag daarop werd geleverd om 16.00 uur. Oude meegenomen en de nieuwe geplaatst en gecontroleerd op werking. Keurige bezorgers.

Service
De mogelijkheid om het apparaat gratis te laten retour zenden was een belangrijk pluspunt bij onze keuze

Assortiment
Assortiment ruimschoots voldoende. Prijs zeer concurrerend door gratis bezorging

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles klopte wat belooft werd!

Service
Tja 2x toen worden mensen wantrouwend , maar ook hier eigenlijk een dikke 10

Assortiment
Kreeg later tips om extra te bestellen , had die graag direct gekregen

Aanbeveling
Ieder zijn eigen keuze maar deze ervaring is voor herhaling vatbaar en gun het iedereen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elise 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer snelle levering, makkelijk bestellen en vergelijken.

Service
Zeer goed op de hoogte gehouden van verzending.

Assortiment
Er is weinig wat je niet kan vinden.

Aanbeveling
Zeer snelle levering, steeds alles in orde.

Extra toelichting
De printer werkt zeer goed print snel en degelijk. Bij meer dan 50p tegelijk, loopt hij soms wel vast. We vermoeden dat we ongeveer 1000 pagina's (meestal enkel zwart) konden printen voor de zwarte toner op was, zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede site

Service
snel en prima

Assortiment
mooi volledig

Aanbeveling
no nonsense, prima producten en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karssen 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de bestelling werd snel en correct afgehandeld

Aanbeveling
ruime keus en snelle afhandeling

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews