coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42698 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1789 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ribo 04-05-2017 Via de website gekocht

Promotie voor online shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het gemak van bestellen - het assortiment - de extra mogelijkheden - de duidelijkheid van leveren - nakomen van afspraken - meedenken met klant -

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linn 04-05-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue erg fijn. Er is een snelle levering en indien nodig makkelijk te retouneren of ruilen.
Bij de klantenservice staan ze altijd voor je klaar. Heb je een vraag dan krijg je, al vrijwel meteen, een aardige en betrouwbare reactie. Ook de filmpjes op de site zijn handig, zo kan je goed zien of het product is zoals jij wenst.

Daarnaast is de (web)winkel erg uitgebreid en komen er leuke aanbiedingen voorbij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat Coolblue een uitgebreide keuze heeft hebben we gekozen om hier een telefoontoestel aan te schaffen. Op woensdag besteld, op vrijdag binnen (dit omdat Koningsdag ertussen zat) dus dat was lekker snel. ook een uitgebreide omschrijving op de site hielp ons om de keuze makkelijker te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Adinda Wetzel 04-05-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Aardige bezorgers die deden wat ze moesten doen en zij zeiden bij elke stap wat zij deden. De tijdvak waarin ze de wasmachine kwamen leveren, was maar een half uur dus ik hoefde niet een hele dag vrij te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Damdammetje 04-05-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne service, snel in huis, veel informatie bij producten en informatie via de mail. Ook ophaalservice perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 04-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Algemene score

10,0
Coolblue is altijd uitstekend geweest met alles wat ik daar tot op heden gekocht heb.
Bij een volgende koop ga ik weer naar Coolblue.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mr Tjeerd 04-05-2017 Via de website gekocht

Prima service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede reputatie als winkel. Prijs/kwaliteit en service is prima. Een aanrader dus om hier te kopen..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spille98 04-05-2017 Via de website gekocht

Topwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Steeds goede service, op tijd geleverd en topkwaliteit van de producten. Alles is steeds te vinden bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Giesberts 04-05-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site goede product informatie, juiste prijs.
Goede informatie over tijdstip van leveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 03-05-2017 Via de website gekocht

super snelle levering, ruim binnen de tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en door aanverwante artikelen aan te bieden, zeer compleet.
ik zocht een tv en vond ook meteen de juiste muurbeugel erbij.
levering besproken tussen 9 en 11, en via tracking kon ik volgen en ik werd aangenaam verrast door de levering om 10.13 uur. ook nog advies gekrgen ivm te gebruiken schroeven en pluggen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 03-05-2017 Via de website gekocht

Altijd plus 10

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met mannen tref ik het nooit, als Feyenoorder ben ik dit seizoen euforisch maar..Coolblue zorgt altijd voor een glimlach. De enige constante factor.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-05-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Overzichtelijke webshop. Fijn dat er een keuze advies is, dit scheelt een hoop zoek werk. Snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 03-05-2017 Via de website gekocht

Super snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website met een ruim assortiment. Een goede omschrijving van de artikelen. Artikelen keurig en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvette 03-05-2017 Via de website gekocht

Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeggen dat ze de volgende dag komen, doen ze ook. Geven snel het meest exacte tijdstip door. Komen op beloofde tijd, zijn vrolijk en vriendelijk en nemen de oude machine mee terwijl we dat niet van te voren hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Igor 03-05-2017 Via de website gekocht

Extreem snelle levering en goede prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concurrerende prijzen en gebruiksvriendelijke website. Ook de snelle levering en accurate informatie deling over de levering waren perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Martens 03-05-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijke site om te bestellen, zeer makkelijk betalen. Zeer snelle levering. Geen overbodige mails of dergelijk!

Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arja Roozemond 03-05-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke keuzes op de website en vlotte bezorging. Goed product ook, maar het is een cadeautje, dus misschien moet ik het nog terugsturen. Ik hoop dat de service dan even goed zal zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John St. 03-05-2017 Via de website gekocht

Snel, accuraat en leveren volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een aantal kopen gedaaan bij Coolblue. Steeds werd er snel en op tijd geleverd.
De aankopen steeds goed verpakt. Alle info over de artikelen duidelijk op de site.
Veel keuze in aanbod en de verschillen tussen de opties duidelijk omschreven.
Prima winkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petter 03-05-2017 Via de website gekocht

Coolblue, als altijd goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert altijd, op tijd en ze hebben een goede, toegankelijke klantenservice. De website is overzichtelijk, biedt goede mogelijkheden om producten te vergelijken en het productaanbod is breed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RT 03-05-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd netjes op tijd, makkelijk terug te sturen als het niet naar behoren is. Altijd netjes op tijd bezorgd. Topservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa Bekemans 03-05-2017 Via de website gekocht

Oké

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Het product dat ik wilde bestellen was het goedkoopst en meest eenvoudig te bestellen via de website van coolblue. Ik heb wel degelijk op andere websites gezocht, dus vandaar dat ik de vergelijking kan maken. Het werd relatief snel geleverd. Ik had het de vrijdag besteld en het zou de zaterdag al geleverd worden. De bezorger kwam echter vroeger dan we hadden verwacht, dus we lagen nog te slapen. Ik vond bij het opstaan dus een briefje in de bus dat het pakket 3 dagen later nog eens werd aangeboden, na het weekend. Ook die dag was ik thuis, maar kwam de bezorger zeer vroeg, waardoor we wederom nog niet waren opgestaan. De volgende dag kon ik het ophalen in een postpunt om de hoek. Zorg dus zeker dat je thuis bent op de dag dat ze het pakket komen leveren, en best al vroeg op bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Conny 03-05-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zochten een stofzuiger en hebben uit heel veel stofzuigers een keuze kunnen maken, allemaal duidelijk omschreven en overzichtelijk.
De levering verliep wel erg moeizaam echter kwam dat door de vervoerder en NIET door Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

Alfons 03-05-2017 Via de website gekocht

Duiedlijke uitleg en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod op de website is uitgebreid en de ervaringen van andere klanten worden goed weergegeven in de beoordelingen. Daarnaast is de service uitermate goed doordat je indien je voor 24:00 uur bested de levering de volgende dag al plaats vind, zelfs in de avonduren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van der Waal 03-05-2017 Via de website gekocht

onvoldoende zie opmerkingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Het registreren lukt niet omdat klantnummer wordt geweigerd i.v.m. aantal cijfers dat te groot zou zijn, Dit geldt ook voor het registratienummer. Dus kon mij niet laten registreren. Wat nu???
Bovendien lukt mij het uploaden van de factuur niet ( 86jaar) , maar jullie weten toch alles al, als ik het apparaat bestel?? Waarom zo moeilijk doen???

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 04-05-2017

Beste meneer/mevrouw Van der Waal,

Wat ontzettend jammer dat het online niet is gelukt om te registeren op onze website. Wij willen er alles aan doen om de website voor iedereen zo overzichtelijk mogelijk te houden. Daarom zijn we erg benieuwd waar u precies bent vastgelopen en helpen wij u graag verder.

U kunt telefonisch contact met ons opnemen zodat wij u direct erbij kunnen helpen. Daarnaast bieden wij ook hulp via verschillende Social Media kanalen en per e-mail. U bent vrij om te kiezen welke communicatie kanaal u prefereert. Met uw feedback kunnen wij de website verbeteren zodat dit niet bij andere websitebezoekers zal voorkomen.

Wij zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Frank 03-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb snel informatie kunnen vinden over het juiste product dat ik moest kiezen. Vervolgens ging het bestellen heel eenvoudig.

Maar het beste aan coolblue vind ik de ondersteuning ná de aankoop. Op de dag van levering een mail met daarin hele duidelijke instructies voor installatie + tips om nog meer uit het product te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna Smit 03-05-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger gratis geretourneerd, geld binnen 3 dagen terug!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ook al was de verpakking geopend, het terugsturen was helemaal geen probleem.
Door de duidelijke en vriendelijke uitleg van Coolblue over de afhandeling, wist ik precies waar ik aan toe was. Ze kwamen hun belofte na.
Ik bedankte voor de service en ontving zelfs van hen een handgeschreven bedankkaartje per post.
Superklantvriendelijk en betrouwbaar!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Kolk 03-05-2017 Via de website gekocht

Super snelle afhandeling en ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue staat voor: ruime keuze, goede reviews, snelle levering, keuze bij leveren, doet niet moeilijk bij retourneren, telefonisch goed bereikbaar en kundige mensen. Een topwinkel!!👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 03-05-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een probleem hebben wij de chat geraadpleegd en die was SUPER.
Het problemen werd terplekke verholpen.

Van ons een dikke duim omhoog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jac 03-05-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool Blue is zeer klantvriendelijk en geeft perfecte service.
Mijn zoon heeft een computer voor mij uitgezocht en deze kon ik zelf een groot gedeelte installeren na de handige 10 stappen mail van Cool Blue :), zodat ik een klein uurtje na ontvangst al weer online was :). bedankt Cool Blue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Cate 03-05-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site met veel informatie, bestelproces is erg gemakkelijk en de levering is altijd super snel bij Coolblue, erg fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra kok 03-05-2017 Via de website gekocht

Wat een service super ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag avond besteld maandag morgen bezorgd super wat een service netjes gewerkt en vriendelijk een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wieger 03-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en nette prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke info op de website, nette verkoopprijs, snelle levering en ook nog leuke/grappige communicatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieske 03-05-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke info/beschrijving van het reilen en zeilen van een aankoop. Duidelijke communicatie over het aflevertraject.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke Koning 03-05-2017 Via de website gekocht

Goede informatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond in deze shop alle informatie die ik nodig had, snel en duidelijk.
Betaling gaat ook zonder teveel gedoe en hoe de levering gebeurd en wanneer deze plaats vind, helemaal oké!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 03-05-2017 Via de website gekocht

Snel en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles draait om gemak bij Coolblue. Snelle levering, goede informatie en de hele tijd geïnformeerd worden over status van de bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 03-05-2017 Via de website gekocht

Service in de winkel was goed. Wachttijd is kort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel besteld via de site en meteen gezien dat het op voorraad in de winkel leverbaar is. Afhandeling van de koop is gemakkelijk en klantvriendelijk. Wachttijd merk je niet omdat er genoeg te zien en doen is (o.a. bekijken gadgets).
Vriendelijk personeel. Makkelijk bereikbaar en goede parkeergelegenheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koekebaas 03-05-2017 Via de website gekocht

Zondagavond besteld, maandagmorgen in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt zijn belofte waar!
Supersnelle en duidelijke service. Goed benaderbare site waarbij je ook zonder inlog spullen kunt bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Korving 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling was snel gedaan en meteen hierna ontvangstbevestiging maar ook informatie over de verzending. heel professioneel!
Snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breda 02-05-2017 Via de website gekocht

Niet voldaan aan de aangegeven verwachting.

Algemene score

4,0
Vrijdagavond 23.05 dacht ik om snel nog een usb harddisk te bestellen omdat ik deze de volgende dag nodig zou hebben. De site gaf aan, voor 23.59 besteld morgen bezorgd. Dus ik besteld en na bestelling nog steeds verwachte bezorgdatum, zaterdag 15.00. Zaterdag rond 13.00 keek ik nog even naar de bezorgstatus en deze was verschoven naar maandag omdat de bezorger waarschijnlijk oponthoud heeft opgelopen. Ja, wat moet ik daar mee.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Jerome 02-05-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering op de afgesproken dag, keurig telefoontje een kwartier voor aankomst. Wasmachine en koelkast aangesloten door behulpzaam en correct personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Groener 02-05-2017 Via de website gekocht

Grenst aan bedrog / misleiding

Algemene score

1,0
Ik had goede ervaring bij CoolBlue. Ik kreeg van Coolblue een mail een mail met aanbod: Product: Samsung 850 EVO 500 GB. Er zat een instructiefilm bij waarin de producten werden getoond (harde schijf, installatie DVD en SATA kabel). Na ontvangst de handleiding bekeken en hierin stond ook afgebeeld: de harde schijf, installatie DVD en SATA kabel. Maar de kabel zat er niet bij. Dus je kunt helemaal niks mee. Ik vind dit misleiding c.q. bedrog

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 03-05-2017

Beste Johan,

Dat is niet fijn om te horen dat je ontevreden bent. Wij hebben het nagekeken en de handleiding is niet leidend voor wat er bij zit. Wanneer een fabrikant het pakket aanpast, blijft de handleiding vaak hetzelfde. De kabel zit er niet bij en dit vermelden wij ook netjes op de website. Hierdoor is er geen sprake van misleiding, maar wij begrijpen de verwarring zeker. Helaas kunnen wij u niet de kabel ter compensatie opsturen. Wij hopen dat u dit begrijpt. Wij wensen u een fijne avond verder.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Pj 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service op zaterdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website bekeken, vrijdag telefonisch contact tbv specifieke vragen, zaterdag eind Vd dag in huis. Goede info medewerker en snelle service.
De plaatsing/stallatie service viel tegen:
- de machine werd niet waterpas gesteld.
- de machines werden niet op dezelfde hoogte afgesteld.
- afvoerslang Vd droger werd niet gemonteerd op afvoer. Geen materiaal voor meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Wilko 02-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, zeer klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelfs bij een onterechte, te vroege, klacht hebben ze het zeer klantvriendelijk aangepakt.
Ze geven je echt het gevoel dat je bijzonder voor ze bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ulysse 02-05-2017 Via de website gekocht

Perfect en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was simpel te plaatsen en de aflevering is snel en prima verlopen. De bezorgers bellen netjes van te voren op en hebben de ijskast uitpakt en waterpas geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvaneekelen 02-05-2017 Via de website gekocht

Update eerder revieuw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een mooie tv besteld die niet op de afgesproken tijd geleverd werd, sterker nog hij is nooit geleverd omdat PostNL hem is "kwijt" geraakt. Een pakket van 70 X 130 raak je niet kwijt lijkt me. Nadat de kans niet zo groot is dat hij nog word gevonden heeft Coolblue een nieuwe gestuurd die wel is geleverd.
Misschien wel handig om er een Coolblue doos omheen te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Danny VB 02-05-2017 Via de website gekocht

levertijd werd niet gerespecteerd !

Algemene score

2,0
een van de redenen om bij Coolblue te bestellen, was de belofte dat binnen 24u geleverd zou worden. ipv de dag nadien (zaterdag) werd op dinsdag kaartje in de bus gestoken dat pakket op woensdag kan afgehaald worden op de post....(en excuses over externe partner gaan niet op. ik plaats bestelling bij Coolblue, dus zij dienen erover te waken dat levering gebeurt op juiste moment)

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Den Driek 02-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en nog wel op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuw koffiezetapparaat en ik kwam er al snel achter dat bij CoolBlue de keuzemogelijkheid zeer groot is in alle prijsklassen tussen 35 en 800 euro.
Ik vond al snel wat ik zocht voor een gunstige prijs. De bestelling ging zeer vlot en de levering zo mogelijk nog vlotter. De volgende dag - een zondag - stond de pakketdienst al om ongeveer 13u aan de deur. Beter en sneller kun je m.i. toch niet verwachten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Iv 02-05-2017 Via de website gekocht

Servicegericht/ Modern

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Servicegericht, fris en inspelend op de wensen van de moderne mens. Smart thinking!
Ik ben tevreden;)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Conny 02-05-2017 Via de website gekocht

Onverwacht snelle levering én verse koffie, heel fijn.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vraag aan de telefoon werd prima beantwoord en daarom Senseo in een mooie kleur besteld. Binnen 24 uur stond de koffie op tafel, blij mee!
Trouwens, op de foto's komt het model wat apart over t.o.v. de 'gewone' Senseo maar in het echt is ie mooier gestroomlijnd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 02-05-2017 Via de website gekocht

Echt een goed bedrijf

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine en droger bij coolblue gekocht.
En ik kan dit iedereen aanraden.
Site werkt makkelijk en de bezorgers zijn echt fantastisch.
Ik heb een appartement en de wasmachine + droger moesten op de tweede verdieping komen te staan.
Geen probleem voor de bezorgers binnen een 10/15 minuten alles klaar en de wasmachine draaide al een test progamma.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews