coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2233 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

marleen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk vanuit de zetel

Service
wordt aan de deur gebracht

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
ruime keuze vanuit je luie zetel en aan de deur gebracht, makkelijker kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stijn m 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wat je nodig hebt in het dagelijkse leven kan je in de verschillende webshops van coolblue vinden

Service
snelle leveringen en als er verkooppunt in de buurt is heb je u pakket nog sneller

Assortiment
zelfde uitleg bij beoordeling 'Gemak'

Aanbeveling
Alles te vinden in 1 'winkel' wat wilt een mens nog meer...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CTerl 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel en precies gevonden wat ik zocht

Service
geleverd zoals beloofd

Assortiment
Alles gevonden

Aanbeveling
Webside prima en bestellen heel gemakkelijk

Extra toelichting
alles goed !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

gapieschapie 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website geeft hele duidelijke en eerlijke informatie. Zowel het zoeken als bestellen is supergemakkelijk bij Coolblue

Service
We hebben alleen te maken gehad met levering, maar dat was echt geweldig. Om 21.30 uur 's avonds besteld en om 12.00 uur de volgende dag konden we het pakket ophalen op het afhaalpunt van onze keuze. Ook hadden we kunnen kiezen voor een bezorgdag die ons uitkwam.

Assortiment
Ze hebben niet álles, dus dat kan nog ruimer. Maar zeker niets te klagen :-)

Aanbeveling
Gewoon echt heel erg tevreden. Derde bestelling inmiddels en alles wordt snel en naar tevredenheid geleverd.

Extra toelichting
Betalen met creditcard geeft bij Coolblue (in tegenstelling tot heel veel andere webwinkels) geen extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDC 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke interface

Service
zoals altijd op tijde geleverd. binnen de dag

Assortiment
geen commentaar, alle merken bij mekaar

Aanbeveling
perfecte service tegen een correcte prijs

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Logische website

Service
Snel geholpen, vakkundig personeel

Assortiment
Voldoende keuze om juiste afweging te kunnen maken

Extra toelichting
Ik kom steeds terug bij Coolblue omdat ik alleen positieve ervaring heb tot dusver.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk bestellen en leveringsdatum aanpassen.

Service
Goede prijzen en snelle levering.

Assortiment
Bijna alles te vinden in deze online winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

gert van Dijk 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het was overzichtelijk en we konden verschillende merken vergelijken

Service
er was ruim voldoende keuze mogelijkheden en de bezorg service was goed afspraak was afspraak

Assortiment
nogmaals voldoende keuze ook in verschillende prijs klasse

Aanbeveling
Het is allemaal duidelijk goede site snel handelen en wat ze beloven doen ze ook is mij ervaring tot nu toe. Dit was mij eerste aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

William 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website, waardoor je snel producten kunt bestellen.

Service
Meestal geen problemen met de service. Enige minpuntje deze keer is dat het niet de volgende dag in huis was.

Assortiment
Breed assortiment. Deze wordt ook steeds uitgebreider.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Joyce D 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen gaat super vlug. Site is handig ingedeeld met eenvoudige maar toch duidelijke hoofding. Kleuren op de site zijn niet overweldigend wat het aangenaam maakt op de site rond te kijken.
Producten zijn duidelijk weergegeven met voldoende nodige informatie. Ook het weergeven van gelijkaardige producten en accessoires is gemakkelijk.
Jammer is wel dat bij sommige producten niet staat vermeld wat er allemaal standaard wordt bijgeleverd.

Service
Levertijden zijn in orde.

Assortiment
Qua prijs wordt voldaan aan de verwachtingen. Niet hoger (en ik denk soms zelfs wat lager) dan in sommige andere (web)winkels, vooral de elektronica.
Heel ruim assortiment, duidelijke beschrijving en weergave van gelijkaardige producten, accessoires, uitbreiding zijn heel positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen was erg eenvoudig en duidelijk aangegeven

Service
Tijdens het bestellen werd er veel informatie gegeven, dit bleek later allemaal keurig te kloppen.

Assortiment
Groot assortiment, zowel elektronica als bordspellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vond niet wat ik zocht bij krefel en had geen tijd meer om te winkelen. Een kwartiertje op het internet en klaar is kees. s Anderendaags feilloos op tijf geleverd

Service
Top

Assortiment
Ik vond wat ik zocht en had veel meer keus dan in de gewone winkel. Bovendien was het goedkoper

Aanbeveling
Mijn betaling leek eetst niet in orde. Er stond een duifelijk contactadres en na een half uur had ik antwoord op mijn vraag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thaison 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke productomschrijving en makkelijk te vinden.

Service
Gewoon super! Vandaag besteld, morgen reeds geleverd.
FANTASTISCH!

Assortiment
Ongelooflijk uitgebreid.

Aanbeveling
toppie!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaxibikeXXL 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijke vergelijk funktie op de site.

Service
Geen klachten; alles prima voor elkaar.

Assortiment
Voldoende keus en kno het evengoed snel vinden,

Aanbeveling
Prima webshop. Goed assortiment, makkelijk te vinden. Sevice met een smile en knipoog - bv de ingredienten op de doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

verhaeghe kervan 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
snel de gopro gevonden dat ik zocht.

Service
eerst kreeg ik een mail dat de volgende dag mijn pakje kon ophalen maar helaas was dat 3 dagen later, dit vindt ik niet zo erg maar laat de mailtjes met dat gezegde gewoon voor wat het is.

de gopro werkt dus ingeval van een schade en garantie kan ik niet meespreken

Assortiment
voldoende keuze

Aanbeveling
ik beveel het zeker aan en weet dat de levering iets langer duurt

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jan Dick Goud 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De gebruikte procedure is heel duidelijk en effectief. Neemt minimale tijd in beslag en is voor een ieder begrijpbaar.

Service
Snelle en zeer volledige informatie via e-mail.
Geen verzendkosten !!
Dicht bij huis (AH winkel) op te halen

Assortiment
Heb hier nog geen mening over omdat het de eerste keer is dat ik via Cool Blue besteld.

Aanbeveling
Snel,duidelijk,gemakkelijk,goede aanbiedingen,kwaliteits producten !

Extra toelichting
Nee, misschien nadat ik wat meer ervaring met Cool Blue heb opgedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem S 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Simpel en eenvoudig bestellen zelfs zonder een account aan te maken, super.

Service
Super snel, s avonds besteld en de volgende dag s middags in huis.

Assortiment
Voldoende aanbod en ook de accessoires

Aanbeveling
Afspraak is afspraak, zal zeker in de toekomst via Coolblue bestellen,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurits 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wel ik koop iedere maand wel een of 2 keer bij Coolblue. Het is eenvoudig kiezen, bestellen en betalen. Rechttoe, rechtaan! Levering de laatste keer binnen de beloofde 24 uur en ...!! op zondag. Wie doet ze dit na?

Service
Er is niets aan toe voegen. Service is outstanding. Of misschien niet, maar ze doen wat ze beloven, en eigenlijk zou iedere verkoper dat moeten doen. Klantenfocus met een hoedje

Assortiment
je kunt het niet missen, alles hebben ze ... okay wat in hun specifieke product range valt. Je hebt absoluut succes en hun prijzen zijn competitief. Je hoeft niet eens ergens anders te zoeken. Zelfde verkoopprijzen en dan is assortiment van doorslaggevende betekenis

Aanbeveling
zie alles hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marianne 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede en overzichtelijke website

Service
snelle levering en goede informatie over het te volgen traject.

Assortiment
goed en uitgebreid assortiment

Aanbeveling
tot nu toe de beste webwinkel die ik heb ontmoet en waar ik gebruik van heb gemaakt

Extra toelichting
informatie is adekwaat en wordt op een speelse manier gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
interessante introductie filmpjes over de producten

Assortiment
vrij groot aanbod van alle artikelen wat je kan bedenken

Aanbeveling
mogelijkheid online aankopen te doen met snelle levering va product of de winkels waar je tevens ook de artikelen kan kopen en afhalen.

Extra toelichting
de betere online aankoop webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frieda 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De artikelen zijn eenvoudig te bestellen en de bestelling te volgen.

Service
een product terug te sturen of te ruilen is in een dag geregeld. de ene dag besteld de volgende dag echt in huis. perfect.

Assortiment
redelijk uitgebreid voor mijn doel.

Extra toelichting
Ik ben heel vriendelijk geholpen aan de telefoon en kreeg keurig een bevestigingsmail. alles werd heel snel afgewikkeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Myriam 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen verplaatsing , thuis kiezen aan de keukentafel...
Geen last van overvolle winkels en parkings tijdens de laatste dagen voor Kerstmis.

Service
Gisteren besteld, vandaag geleverd !

Assortiment
Uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Gratis en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonas 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het gekozen product werd vrij eenvoud gevonden. De betaling verliep vlot.

Service
De bestelling werd zondag geplaatst en maandagvoormiddag werd deze reeds geleverd. Super snelle service.

Assortiment
lang gezocht achter het product en uiteindelijk gevonden bij coolbleu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk vergelijk en duidelijke uitleg van producten.

Service
Diverse malen bij Coolblue besteld en altijd snel en op tijd geleverd. Tevens word je per mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Assortiment
Over het algemeen heeft Coolblue de producten die ik zoek. Soms niet en dan bestel ik het product elders. Over het algemeen een prima en breed assortiment.

Aanbeveling
Coolblue is klantgericht en speelt goed in op de vraag en wens van de klant. Levering altijd correct en snel en de producten zijn goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

frits 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kiezen, klikken en de volgende dag in huis!

Service
ontbreekt niets aan

Assortiment
ruimer dan ik had gedacht

Aanbeveling
prima (web)winkel!

Extra toelichting
alleen de dozen waren idioot groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

livh 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is gebruiksvriendelijke, je kunt gemakkelijk de producten terugvinden, gemakkelijk om producten met elkaar te vergelijken.

Service
Snelle levering van de bestelling, geen problemen gehad.

Assortiment
Breed productgamma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hemelryck 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer makkelijk alles te bestellen en duidelijkheid over wat je koopt

Service
zeer goede en correcte bediening

Assortiment
zeer veel keuze voor ieders beurs wel wat te koop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertjes82 23-12-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede en gebruiksvriendelijke website, eenvoudige bestelprocedure.

Service
Zeer korte levertijd!

Assortiment
Keuz genoeg.

Aanbeveling
Geen enkele negatieve opmerking.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitch Damen 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik zocht een beschermhoes voor de harde schijf en die stond onderaan de pagina waardoor ik niet verder moest zoeken.

Service
Ik kreeg via mail een antwoord of het tweedekansje dat ik besteld had nog aanwezig was binnen de 24u.

Assortiment
Ik vond wat ik zocht dus dat was zeer gemakkelijk

Aanbeveling
Zeer duidelijk en aangename webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coolschris 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
internetbankieren top!

Service
de volgende dag reeds geleverd.Geen verzendkosten!

Aanbeveling
zeer tevreden

Extra toelichting
aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is heel erg overzichtelijk, ik kom altijd héél erg snel uit bij wat ik zoek. De betalingsmogelijkheden zijn allemaal de meest voor de hand liggenden en betalingen worden snel verwerkt.

Service
Enorm snelle levering, ook heb ik al eerder een product ge-retourd, dit ging ook enorm snel en had binnen de werkweek mijn geld terug.

Assortiment
Ik heb altijd mijn goesting gevonden in het assortiment, als ik iets moest hebben ging ik onmiddellijk naar CoolBlue omdat ik weet dat zo goed als alles in het assortiment is.

Aanbeveling
Geen twijfel mogelijk over welke andere winkel ik zou moeten gebruiken of aanbevelen. Alles is hier aanwezig wat een klant wenst. Zolang CoolBlue blijft bestaan zal ik hier ook blijven bestellen

Extra toelichting
Enkel jammer dat fysieke winkels ver van mijn woonplaats liggen, anders zou ik graag in persoon ook eens langskomen om in het assortiment te kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijke site, makkelijke betaling.

Service
Zeer snelle levering en op het beloofde tijdstip.

Assortiment
Breed assortment, de internet radio die ik heb besteld was bijvoorbeeld bier meet the bestellen bij media market!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SCHELKENS GUST 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijk overzicht online winkel en ook boekje

Service
mooi en stevig verpakt en stipte levering

Assortiment
veel en kwaliteit assortiment

Aanbeveling
de moeite waard

Extra toelichting
mijn pakje toegekomen met Bpost en niet met met postNL dat vind ik perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pamela 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en betalen

Service
Super snelle levering!

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Goede producten en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roxanne 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is heel gebruiksvriendelijk.

Service
Hele snelle leveringen en goed verpakte producten. Duidelijke informatie bij de producten.

Assortiment
Veel keuze uit verschillende kleuren, prijzen,...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nichola 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de webshop besteld. Overzichtelijk.

Service
Makkelijk online te bestellen, geleverd op tijd.

Assortiment
Genoeg keuze en alternatieven, goed voorraad

Aanbeveling
Prima website, snel gevonden en snel geleverd. Via de mail op de hoogte gesteld wat de status van mijn bestelling was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rva 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
produkt gemakkelijk gevonden op de website

Service
op zondagavond besteld, voor maandagmiddag geleverd

Assortiment
bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ladyd 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super klantvriendelijk nette winkel

Service
goede service kunnen anderen een voorbeeld aan nemen

Assortiment
prima

Aanbeveling
perfecte winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk te bestellen.

Service
Product de dag erna in huis geleverd.

Assortiment
Als wat je zoekt vind je bij hun.

Aanbeveling
Prijs kwaliteit en sevices is perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Daelemans 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
klare en duidelijke uitleg van het artikel, beter en vollediger dan goedkopere aanbieders

Service
snelle en accurate service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cinta 23-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
voor 23:59 besteld morgen in huis dat is jullie motto
dat werd het niet 2 dagen later en ook de bezorgtijd was niet oke

Assortiment
genoeg om te kijken

Aanbeveling
is netjes verpakt in doos zeer discreet

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Peter Croughs 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, gemakkelijk en snel

Service
Dag erna al in huis en induen er een probleem is lost de klantendienst het snel op.

Assortiment
Je vind ongeveer alles wat je nodig hebt

Aanbeveling
Ik bestel redelijk veel via coolblue en nog nooit spijt of een probleem gehad. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katrien 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De winkel verkoopt zeer veel, wat een enorm pluspunt is, maar daardoor is het soms niet geheel overzichtelijk. Er zijn een paar zoek criteria, zoals brand, maar ik denk dat dit uitgebreider kan.

Service
De bestelling ging vlot, de levering was de volgende dag, ondanks het op zondag besteld was.

Assortiment
Op zijn minst als je fotocamera´s en toebehoren wilt kopen, heeft deze winkel een van de beste selecties.

Aanbeveling
Alles is zeer correct en snel verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Excorio 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Spullen zijn snel te vinden door de prima overzichtelijkheid van de verschillende Coolblue websites.

Service
's Avonds om 21:49u een stofzuiger besteld, deze volgende ochtend net na 11:00u al geleverd!

Assortiment
Niks mis mee, je kunt niet alles in je webshop hebben maar dat wat er is qua assorti is ruim voldoende.

Aanbeveling
Gewoon goed...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kelly 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het is echt veilig ingepakt. Goede kwaliteit. Alles was in orde.

Service
Super snelle en goede service. Ik hou niet van lang wachten dus echt super!

Aanbeveling
Alles was in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen gaat erg prettig bij Coolbleu.

Service
Goede klantgerichte service bij vragen > of dit nu online of telefonisch is. Kortom: ondanks fysieke afwezigheid toch korte lijnen met Coolbleu.

Assortiment
E-reader gekocht. Keuze gemaakt op basis uitkomsten testresultaten Consumentenbond. Assortiment van Coolbleu voldoet hier volledig aan.

Aanbeveling
Snelle en vlotte "bediening". Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Enige minpunt is de levering door Post NL. Bestelling in brievenbus vol water langs de openbare weg gepropt > brievenbus staat ver van huis weg. Pakket had dus door Jan en alleman meegenomen kunnen worden. Bovendien was pakket erg nat. Gelukkig was de aankoop een waterbestendige e-reader. Weet dat Coolbleu niet zelf aflevert maar blijven m.i. tot en met de aflevering hier wel verantwoordelijk voor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, meerdere betalingsmogelijkheden.

Service
Wat ze zeggen, doen ze ook. Voor 23.59 uur besteld, de volgende dag geleverd. Klopt als een bus.

Assortiment
Mijn eerste ervaring met Coolblue, maar zeker niet de laatste.

Aanbeveling
Supersnelle levering, en inderdaad om van te gaan glimlachen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tina 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product dat je zoekt is goed en snel vindbaar.

Service
Goede communicatie, een lach bij hun "u heeft besteld filmpje" en het product heel snel en goed ontvangen.

Assortiment
Heel veel assortiment....

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden, Coolblue staat voor klantvriendelijkheid en dat zijn ze ook....
Snel product gevonden, makkelijk vergelijken met andere producten, extra accessoires worden er bij aangeboden, hoef je niet te zoeken, ook nog tegen kortingsprijs...
Goede communicatie, snelle levering.
Ik ben blij en kan Coolblue van harte aanbevelen....ik wordt zeker vaste klant!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van het ende computers 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk bestellen

Service
Levering was snel

Assortiment
Alles opvooraad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 23-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De stite zit goed in elkaar.

Service
Opsturen van pakjes is perfect.

Assortiment
Als je het hier niet vindt dan .....

Aanbeveling
Ik heb al meer dan een keer jullie nieuwe klanten aangedaan, dat zegt genoeg ;-D=

Extra toelichting
Doe zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews