coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Miranda 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alleen maar goede ervaringen met Coolblue! Goed aanbod, goede en sneller service en daarnaast genoeg mogelijkheden om contact te leggen. De productomschrijving is duidelijk en daarnaast zijn er vaak veel reviews te lezen van andere consumenten. De producten worden goed verpakt bij verzending, ook altijd erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van 't Erve 02-04-2017 Via de website gekocht

Niets op aan te merken. Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en ze houden zicht aan de afspraak wat tegenwoordig nog wel eens niet gebeurd. Goede prijs/kwaliteit verhouding en levering zelfs op zondag. Niks op aan te merken en zou zeker coolblue aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Feldbrugge 02-04-2017 Via de website gekocht

pas op de 2e dag geleverd ipv zoals beloofd de volgende dag

Algemene score

5,0
Het prodkt werd pas de 2e dag bezorgd in plaats van de eerstvolgende dag. Op een mailtje van mijn kant aan de service kreeg ik geen opgaaf van reden daarover.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-04-2017

Beste mevrouw Feldbrugge,

We vinden het uiterst teleurstellen om te moeten vernemen dat uw bestelling met een vertraging is geleverd. Dat is natuurlijk niet wat u van ons kun verwachten. Hiervoor dan ook onze excuses. Helaas kunnen we dit niet ongedaan maken, maar we hebben wel de vrijheid genomen om u een kleinigheid toe te sturen per mail. Mocht u toch nog met vragen zitten dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Pbeks 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze doen wat ze beloven, ik heb een Philips Bluetooth headset gekocht donderdag avond tegen half elf en de volgende dag was hij in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pluk 02-04-2017 Via de website gekocht

Altijd snel en zonder problemen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen + betalen en altijd een snelle levering! Ook retourneren gaat erg makkelijk en zonder problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Abel 02-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service gaat te ver. Vriendelijk aan de telefoon.

Algemene score

8,0
Mij ontgaat waarom je een fysieke winkel hebt als de prijzen online gelijk zijn aan de prijzen in de winkel. Wat is de toegevoegde waarde van een winkel dan nog? Het lijkt me dat als ik het ga halen in de winkel ik er een voordeel bij zou moeten hebben....of online goedkoper. Vreemd verdienmodel.

Reageer

Hans 02-04-2017 Via de website gekocht

Beste service ervaring tot nu toe!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een wasmachine kun je overal bestellen. De prijzen liggen niet ver uit elkaar, maar voor een perfecte service moet je bij Coolblue zijn. De mannen die hem hebben bezorgd verdienen echt een pluim. De bezorgd tijd wordt keurig netjes gecommuniceerd en gehaald. Als warming up namen ze de nieuwe wasmachine mee naar zolder (Miele van 95kg). Aangesloten en uitleg gegeven. Test programma aangezet en toen moet de oude machine van 23 jaar weer mee naar beneden (ook Miele en nog zwaarder). Al het verpakkingsmateriaal ging ook mee. Keurig! Service zoals dat normaal moet zijn. Volgende keer weer Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noot 02-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, scherp geprijsd, op tijd geleverd. Vertrouwd betalen en gratis retour zenden. Dus allemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 02-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service, goede en tijdige info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven. Zeer klantgericht. Soms een iets hogere prijs. Maar dat weegt op tegen de servicr

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosette 02-04-2017 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte afhandeling van je bestelling.
Duidelijke technische fiche op webwinkel en goede uitleg.
Heerlijk shoppen vanuit je zetel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-04-2017 Via de website gekocht

CoolBleu is TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie willen mensen helpen ipv spullen verkopen en t mooie is daardoor ga je veel verkopen.

TOP ga vooral zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke Roos 02-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken op de site van Coolbleu is erg makkelijk alles staat er overzichtelijk en duidelijk omschreven op.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 02-04-2017 Via de website gekocht

In één woord: Perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is onlangs verkozen tot beste webwinkel van Nederland, een logische keuze gezien de service en het gebruikersgemak van de site ongeëvenaard zijn. Ik had 'savonds een bestelling geplaatst, de volgende dag vroeg in de middag al in huis met een lief berichtje van Coolblue erbij (waarvoor dank!) Coolblue heeft mij bewezen dat winkelen op het internet echt een verademing kan zijn. Dank jullie wel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janette van eck 02-04-2017 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via reclame op tv op de site gekomen en de artikelen zijn redelijk betaalbaar. plus snel en gratis thuis bezorgd door aardige mensen. de site zelf is duidelijk, alleen dat ze sommige artikelen tot over de drempel bezorgen staat niet duidelijk op de site vermeld. op de site staat dat ze het tot op de vierde etage brengen. dus moest zelf me vriezer naar boven sjouwen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 02-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering, goed op de hoogte via mail. Ook nog telefonisch contact gehad, heel super aardig geholpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, ruilen en hulp bij aankopen. Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een aantal keren heb ik een gecko toetsebord gekregen. Steeds problemen met de verbining, kaar steeds een nieuwe gestuurd. Geholpen met ontdekken van het probleem. Helaas niet gelukt, maar wel een alternatief gekregen. Steeds omruilen via de post, maar wel kosteloos en gratis. Topwinkel! Echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harold 01-04-2017 Via de website gekocht

Om 14.00 besteld en om 19.00 bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met een hoop gedoe bij de concurrent die een verkeerd product had geleverd en de juiste pas na een maand geleverd kon worden was ik het zat en bij Cool Blue dezelfde dag voor en tientje extra al binnen. De Marshall Woburn is een top speaker, prachtig geluid, mooie definitie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan Post 01-04-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere informatie en productbeschrijving, goede prijs en een zeer snelle levering. Zeer tevreden met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inez 01-04-2017 Via de website gekocht

Verfrissend ik was terecht nieuwsgierig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Minder massaal en inderdaad zeer correct en klantvriendelijkk en zeer attent ( geweldig idee:het buur"kaartje) goede info ivm de bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dees 01-04-2017 Via de website gekocht

Top service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal super Cool blue. Zo gevonden wat we wilde hebben. Levering is een dag later, helaas was dat bij ons niet mogelijk dus even gebeld. Geen probleem zeiden ze. Welke dag komt je dan uit. En de mannen die kwamen waren super vriendelijk. Echt 100% een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinko 01-04-2017 Via de website gekocht

Snel en geen verzendkosten!

Algemene score

10,0
Om 220:00 uur liggend in bed een bestelling geplaatst met mijn mobiel. De volgende dag in de middag het pakketje al ontvangen. Super snelle service. Daarnaast geen verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skippy 01-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, aantrekkelijke prijzen, snelle verzending. Ik werd op de hoogte gehouden over het verzendproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 01-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoopste. Goede service weet ik uit eerdere ervaring.
Als ik iets zoek, en ik Google, dan hoop ik altijd dat Collblue erbij staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Zeilstra 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt waar wat ze beloven.
Daarom een negen en als ik weer wat bestellen wil,
dan weer bij Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 01-04-2017 Via de website gekocht

Super service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en zeer behulpzaam bij een probleem. Vriendelijk personeel. Prima service ! Goede verhouding prijs-kwaliteit. Uitgebreid gamma en uitstekende presentatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 01-04-2017 Via de website gekocht

De bekende vriendelijke snelle, efficiente service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke en snelle service.Ook de aflevering verloopt efficient en vlekkeloos. Produkt is uitstekend verpakt en van supergoede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 01-04-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de webshop gebruiksvriendelijk, de levering is echt onwijs snel en toen ik er niet uitkwam met de gebruikshandleiding hebben ze me echt uitstekend geholpen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Nobbe 01-04-2017 Via de website gekocht

kapotte lader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
dag,

laatst een wasmachine gekocht, prima service goede machine geen probleem,
nu een laptop besteld en blijkt da stekker van de lader kapot, vervangen door de oude lader van de oude laptop en nu werkt het, maar had graag een nieuwe lader.

groet,

Z.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 01-04-2017

Beste meneer Nobbe,

Wat ontzettend jammer dat de adapter van uw nieuwe laptop kapot is. Het is ook absoluut niet bedoeling u achter te laten met een incomplete laptop. We hebben uw bestellingen bekeken en uw laptop valt ruim binnen de 30 dagen bedenktermijn. Lijkt het u een goede oplossing om de laptop met alle meegeleverde accessoires om te ruilen voor een nieuw exemplaar? Uiteraard ontvangt u ook een adapter die wel naar behoren werkt.

We horen het graag van u of u de laptop wilt omruilen. U kunt uw reactie per e-mail verzenden naar geenglimlach@coolblue.nl.

Groeten,

Coolblue.

Reageer

Ernst 01-04-2017 Via de website gekocht

TOP! Goede prijs en supper snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is zeer gebruiksvriendelijk. Producten voldoen aan de omschrijving. Leversnelheid zeer goed. Een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

A. Hazekamp 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede productbeschrijving en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hun eigen aanbevelingen en de reviews van de klanten maken samen met de uitgebreide productomschrijving en foto's de juiste keuze makkelijker en mocht je onverhoopt tóch niet tevreden zijn: dan kun je het terugsturen en wordt je geld na beoordeling teruggestort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas Opmeer 01-04-2017 Via de website gekocht

Direct en betrouwbaar, op elk gebied!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede mondelinge informatievoorziening en nakomen wat afgesproken is! Prima kwaliteit en after sale service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B 01-04-2017 Via de website gekocht

Leer moment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Tijden het aansluiten wisten de zogenaamde monteurs niet welke de aan knop van het apparaat was. Dus drukten zij maar wat knoppen in totdat het begon te werken. Jammer als je professioneel wil overkomen even de productkennis op peil brengen.
Verder wel goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 01-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Ontzettend bedankt voor de review die u hier heeft geplaatst. Dit is feedback die wij zeker kunnen gebruiken om onze service te verbeteren. U mag zeker verwachten dat ook onze monteurs over de juiste productkennis beschikken om het apparaat voor u in te stellen. Onze oprechte excuses voor deze service. We zetten de feedback door naar de juiste afdeling zodat de monteurs worden geïnformeerd.

Als u nog andere vragen hebt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via geenglimlach@coolblue.nl.

Groeten,

Coolblue.

Reageer

herman 01-04-2017 Via de website gekocht

een zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk bestellen en vlug geleverd .dus ik kan coolblue een ieder aanraden .jammer dat ze niet meer winkels in nederland hebben maar de web shop werkt zeer goed.ga zo door voor mij een dikke 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 01-04-2017 Via de website gekocht

Prima afhandeling en service na zoekraken bestelling

Algemene score

8,0
Na bestelling vond levering niet op afgesproken dag plaats (zondag). Zondagavond gemeld. Pakket bleek tussen Coolblue en TNT zoek geraakt. Coolblue heeft op hierop prima doorgepakt en na de benodigde papieren exercitie op maandag een nieuwe order gemaakt, welke op dinsdag netjes is afgeleverd. Is natuurlijk vervelend dat een pakket kwijt raakt, maar de wijze waarop Coolblue heeft doorgepakt, kan een voorbeeld zijn voor vele andere webwinkels.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Annet 01-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op tijd geleverd, snel geïnstalleerd en buitengewoon vriendelijke jongens die ook alle oude machines hebben meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-04-2017 Via de website gekocht

Goede vergelijking in de webwinkel. Stipte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop heeft alle informatie over het product en stelt in staat om producten te vergelijken. Bovendien is de prijs meestal de laagste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-04-2017 Via de website gekocht

Zeer vlotte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en goed vergelijkingsmateriaal.
Zeer vlotte levering.
Klantvriendelijke servicedienst.
Kortom: zeer tevreden over Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 01-04-2017 Via de website gekocht

Makkelijk oriënteren, nuttige recensies, goede adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door de goede recensies/reviews/adviezen en koophulp van Coolblue zelf had ik snel een nieuwe compactcamera uitgezocht. Ik ben uiterst tevreden met het bestelgemak en de snelle levering. De camera is precies wat ik ervan verwacht had en ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbara 01-04-2017 Via de website gekocht

Snel, ruime besteltijden, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus aan producten en er zijn voldoende criteria om je te helpen bij je productkeuze. Ruime besteltijden, snelle levering duidelijke communicatie over het verloop van je bestelling en bij vragen krijg je snel en adequaat antwoord. Kortom: TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan 01-04-2017 Via de website gekocht

Snel, goede prijs, gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hetzelfde product was bij Bol € 50,00 duurder!
En dat is niet de eerste keer dat een product goedkoper was + goede website en makkelijke afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John smiet 01-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles heel duidelijk. Het is eenvoudig om alles te vinden. Betaling met creditcard hoef je niets extra's te betalen, is een pluspunt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 01-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestellen gaat gemakelijk ,volgende dag je product al in huis en in de avond bezorgen is ideaal als je overdag ff niet thuis bent
producten zijn goed verpakt voor verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Van Eyndhoven 01-04-2017 Via de website gekocht

puntuele afspraak geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
proficiat voor de 2 vriendelijke mannen die de ijskast langs de trap naar boven gebracht hebben en geinstaleerd hebben.Voldoed aan alle eisen.Spijtig dat er geen nederlandse gebruikers handleiding bij was

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en reactie van de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld en geleverd binnen 24uur. Toen er wat onduidelijkheid was over het 2de deel van mijn bestelling een mailtje naar de klantenservice waarbij ik binnen een uur een duidelijk en positief antwoord terug kreeg.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara 01-04-2017 Via de website gekocht

Alles top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al diverse aankopen gedaan bij Coolblue en nog nooit reden gehad tot klagen. Duidelijke website, snelle levering en een vriendelijke klantenservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 01-04-2017 Via de website gekocht

Leuke seconden chance

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het leuke aan deze shop is de tweede kans die je soms krijgt op bepaalde toestellen . Alle voordelen van nieuw met een substaciele korting.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

HJV180 01-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed product, snelle levering aan huis of bij zelf te kiezen ophaalpunt Postnl (erg makkelijk als het een cadeau is voor huisgenoot en deze het nog niet mag zien). Duidelijke website en uitleg. Eenvoudige betaling en factuur direct per mail.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 01-04-2017 Via de website gekocht

gewoon goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is één van die webwinkels waar je vrolijk van wordt.
De zoekmodus op de website leidt je precies naar het product dat je ZELF wil hebben en niet naar het product dat een verkoper je wil aansmeren. Je kunt, door de filters te gebruiken, de zaken die je belangrijk vindt naar voren halen en zo een keuze maken die goed bij je past. Daarnaast zijn de plus- en minpunten die de website aangeeft, heel handig. Je weet zo zeker dat je een keus maakt waar je achter kunt staan. Soms is zo'n minpunt voor jou bijvoorbeeld helemaal niet belangrijk en kun je op die manier verantwoord voor de goedkopere optie gaan.

De bezorging ging precies zoals beloofd: vandaag besteld, morgen in huis of bij het afhaalpunt (dat is bij veel webshops ook wel eens anders!)

Het apparaat kwam in een degelijke verpakking, dus transportschade is niet aan de orde.

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Coolblue en zal hier zeker vaker terugkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 01-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en een snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede prijs. Service merk je pas als iets niet goed is. maar dat heeft tot nu toe niet gespeeld. wat ik bestelde was gewoon goed, as advertised.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirian 01-04-2017 Via de website gekocht

Alles top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Communicatie is zeer snel en helder! Je weet de avond ervoor binnen welk tijdsbestek van een uur de bezorging plaats vind. Op de dag zelf wordt dat nog eens bijgesteld naar een tijdsbestek van 30
Minuten. Ook de bezorger belt een kwartier voor aankomst nog op.

Alle verpakkingen gaan direct mee, oude apparaten nemen ze mee. Aankoppelen van het nieuwe apparaat met een korte tekst en uitleg erbij.

Voor ons was dit niet de 1e bestelling bij coolblue, en zeker niet de laatste!
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews