coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

A. Nooijen 23-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft

Algemene score

9,0
's Middags besteld en volgende dag in huis! Via eigen account track and trace service.
Keurig afgeleverd op aangegeven tijdstip.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

excalibur 23-03-2017 Via de website gekocht

aankoop I phone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot aanbod eerlijke prijzen en goede reviews
snelle correcte levering
duidelijke website met vergelijk moegelijkheden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 23-03-2017 Via de website gekocht

Leverings systeem werk prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar uitleverings systeem. Geen opmerkingen prima toch. De after sales service van Coolblue is niet opvallend goed (ervaringsn met een ander product) . Als je een opmerking/vraag hebt wordt het zoveel mogelijk genegreerd. Het woord proactive kennen ze wel voor recensies maar niet voor andere zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John van den Elzen 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering en plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering en plaatsing apparatuur. Doen wat ze beloven met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Koop graag bij Coolblue vanwege de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 23-03-2017 Via de website gekocht

Altijd alles prima geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levert altijd op tijd, nooit problemen met het geleverde artikel. Af en toe een vraag aan de service denk wordt altijd snel en keurig afgewikkeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique crombeecke 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd, goede website en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het zoeken en bestellen van mijn product verliep uiterst soepel door de zeer goede en overzichtelijke website van Coolblue. De eerstvolgende dag werd mijn product al geleverd binnen de afgesproken tijd. Ik ben dus ontzettend tevreden over Coolblue en ik zal zeker nog een keer iets bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 23-03-2017 Via de website gekocht

Top webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies al een tijd voor Cool blue om zijn betrouwbaarheid goede omruil garantie en natuurlijk snel en gratis bezorgen. Ook krijg je deskundige uitleg bij een aankoop. Minpuntje niet altijd de goedkoopste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 23-03-2017 Via de website gekocht

super service!

Algemene score

10,0
hun SLA's zijn echt top! Je krijgt heel snel antwoord en ook heel snel een oplossing. Al mijn toestellen koop ik bij coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miep 23-03-2017 Via de website gekocht

Heel blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond besteld en de volgende dag al in huis! Super!!
Ik vermoed dat ik in de toekomst nog vaker gebruik ga maken van deze webshop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

yvonne 23-03-2017 Via de website gekocht

lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima service, scherpe prijs en een zeer snelle afhandeling zonder problemen.Binnen een dag is het product binnen en netjes verpakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucy 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Duidelijke site, vriendelijke benadering en snelle levering. Ook ben ik blij met het product. Nu kan ik veilig navigeren via mijn telefoon. Er passen verschillende modellen op, dus ik kan het voor mijn zakelijke en privé toestel gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelmer 23-03-2017 Via de website gekocht

Jammer dat de '65inch tv niet opgehaald kan worden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Ik had graag het scherm opgehaald in een Coolblue winkel. Helaas was dit niet mogelijk. Hierdoor moest ik erop wachten dit is erg vervelend in een drukke agenda!

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-03-2017

Beste Jelmer,

Bedankt voor uw review. Wat jammer dat het zo druk was in de winkel dat onze medewerkers u niet direct te woord konden staan en u moest wachten op uw pakketje. We hopen dat u wel een kopje koffie aangeboden hebt gekregen tijdens het wachten en dat uw nieuwe scherm goed bevalt. Wij gaan aan de slag om de drukte in het vervolg beter op te vangen en we hopen u nogmaals terug te zien in een rustigere winkel.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Maria 23-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben uiterst tevreden met de vriendelijke uitleg en de vlugge levering,vrijdagnamiddag gebeld en de maandagochtend om 9.30 u lag het al in de winkel zoals ze het beloofd hadden .IK ben uiterst tevreden en koop nu in de toekomst altijd nu bij coolbleu ;Maria

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kubilay 23-03-2017 Via de website gekocht

Het perfecte verkoop bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vrienden hebben mij heel veel winkels aangeraden waar ik mijn spullen zou moeten kopen maar ze waren allemaal duur en heeft een lang bestelprocess, dus had ik ervoor gekozen om maar zelf een winkel te zoeken en toen kwam ik bij deze winkel terecht. je zou denken "ja het is weer een ander winkel" maar dat was het dus niet, ik heb alles wat ik wilde gewoon op dit site gevonden en ook nog eens voor de goedkoopste prijs. IK BEN TEVREDEN MET COOLBLUE :)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top cover voor ipad 23-03-2017 Via de website gekocht

Cover voor iPad 2

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site sympathieke uitstraling. Echt TOP service. Doen tenminste wat ze zeggen ipv alleen maar bla bla. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LL 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mij een hele betrouwbare, toegankelijke webshops waar een goede service centraal staat. Je wordt stap voor stap mee genomen in het bestel/bezorgproces waardoor je goed op de hoogte blijft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 23-03-2017 Via de website gekocht

computers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs / kwaliteit uitstekend. Zocht naar een monitor en Cool Blue kwam er als goedkoopste uit.
Prettige overzichtelijke web-site.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ellen 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door eerdere ervaringen wist ik dat de levering snel en snel zou zijn. En daarom weer gekozen voor coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joop den Blanken 23-03-2017 Via de website gekocht

Klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige shop, goede prijs kwaliteit verhouding. Ik heb de indruk dat er goed gelet wordt op wat andere aanbieders aanbieden. Track en tracé ook heel goed op orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Weijermans 23-03-2017 Via de website gekocht

Super geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site. Goed aanbod. En geweldige service. Super geregeld, vriendelijke chauffeurs, helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Pels 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger defect dag voor groot feest. 'S avonds nieuwe besteld, om 11.00 al op te halen bij doorbons gekozen ophaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broekaert Eric 23-03-2017 Via de website gekocht

een zeer goede doet wat het zegt service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al enkele zaken gekocht via Coolblue. Van kabels tot laptops. De gegeven service is geweldig. Ik had zelf een probleem met de laptop. Contact opgenomen met Coolblue via mail. Binnen een halve dag (had 's nachts gemaild) had ik een oplossing. Opsturen in de doos via BPost. Gratis natuurlijk en een 10-tal dagen had ik mijn laptop terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nik de Lange 23-03-2017 Via de website gekocht

super snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geleverd en goede kwaliteit mooi en veilig in de doos.
en duidelijke website nog 5 euro korting ook nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 23-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de webshop is alles snel en gemakkelijk te vinden, daarnaast nog handige dingen die bij jou product aansluiten. Ik ben zeer te vreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M. 23-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag een tas besteld en werd keurig bezorgd op zondag! Coolblue doet echt alles voor een glimlach. De 'tip' voor zelfgemaakte confetti om de bezorger mee te verwelkomen was hilarisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosalie 23-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue geeft producten een tweede kans

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koop wel vaker bij Coolblue omdat de voorraad goed is en producten daadwerkelijk de volgende dag in huis of af te halen zijn.

Deze keer een "Tweedekans" stofzuiger. Geen originele doos, maar goed verpakt, een paar tientjes goedkoper en volledige garantie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel 23-03-2017 Via de website gekocht

Veilig en vertrouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hulp en assistentie bij elke stap, goede deals en duidelijkheid (website)! Heel fijn dat je met track and trace je bestelling kunt volgen en dat je op de hoogte wordt gehouden.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marijk 23-03-2017 Via de website gekocht

beter kan het niet!

Algemene score

10,0
Le Creuset pan gekocht.
Ruime keuze.
Duidelijke website.
Eenvoudig te bestellen.
Zending gemakkelijk te volgen.
Zeer snelle levering.
Kortom: TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 23-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte keurige levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een pelletstofzuiger nodig. Via Google kwam ik bij Coolblue terecht. Fijne stofzuiger en vlotte levering. Blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 23-03-2017 Via de website gekocht

Vlugger dan vlug

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondagavond vanuit onze luie zetel een nieuw keukentoestellen besteld, maandagmiddag al op ons aanrecht!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dyon van Empelen 23-03-2017 Via de website gekocht

iPhone SE 64gb

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer krachtige telefoon. Ligt heerlijk in de hand en is razendsnel. Telefoon heeft alles wat ik nodig heb. Enige nadeel is de vingerscanner. Ik was de nieuwste scanner van de iPhone 6s gewend.

De scanner van de SE is wat trager. Irritant? Nee! Gewoon even wennen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een Samsung A5 2017 online gekocht bij cool blue en mijn bestelling was de volgende al thuis, geweldig toch!! Een snelle en correcte service, en bovendien zijn ze met sommige producten nog goedkoper. Een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benno 23-03-2017 Via de website gekocht

Klantenservice uit het boekje

Algemene score

9,0
Coolblue laat zien wat dienstverlening echt is; snelle levertijdeb, goed vereikbaar, alles verkrijgbaar, goede omruilaervice, etc. Kan zo niet bedenken wat er nog niet goed is bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Brands 23-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar ging onze wasmachine stuk, binnen een paar dagen al een nieuwe in huis, kon de volgende dag al, maar toen was ik niet thuis. Super vriendelijke bezorgers, de nieuwe wasmachine stond snel aangesloten op zijn plek. Al met al, dik tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Schwarze 23-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en goede levering door vrolijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod. Lage prijzen en goede service.
De website is duidelijk.
Bellen en 2 keer een SMS voor het tijdstip van levering is een beetje overdreven. Maar zo weet je wel dat je niet vergeten wordt en je niet lang thuis hoeft te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leontien Veldwijk 23-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Coolbleu geweldig! Geen lange wachttijden zoals bij overige winkels. Voor dat ik het wist liep mijn nieuwe printer volop te draaien. Terwijl ik bij een andere zaak nOg 4 dagen moest wachten voordat hij op voorraad was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank K. 23-03-2017 Via de website gekocht

De service is heel OK!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is via de website prettig winkelen, overzichtelijk, duidelijke informatie, kennis nemen van top 10 lijstjes, keuze mogelijkheden over leveringsmogelijkheden, en ... de zeer ruime keuze van de producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TommyO 23-03-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had niet goed opgelet bij het bestellen van een USB-kabel en belde voor informatie om te kunnen ruilen. Helaas was de gewenste stekkercombinatie niet in het assortiment, maar ik kreeg een hint hoe verder te zoeken. Retourneren was niet nodig en het geld wordt teruggestort. Geweldig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RP van Oyen 23-03-2017 Via de website gekocht

Klant wordt in de watten gelegd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere malen bij Coolblue besteld en ben nog steeds dik tevreden.

WEBSITE
De gebruiksvriendelijkheid van de website spat er bijna vanaf: het design oogt heel prettig, het artikel is snel gevonden, de informatie is compleet.

ONLINE KLANTENSERVICE
Is van dezelfde kwaliteit als winkelpersoneel, heb je een vraag dan wordt die ook snel en goed beantwoord. Weet men niet meteen het antwoord, dan krijg je dat ook te horen en komt men er op terug. Gewoon eerlijk en open. Zoals het hoort.

WINKELS
Ik heb alleen ervaring met lokatie Utrecht, maar zo hoort een winkel er uit te zien: ruim, overzichtelijk, fijn verlicht, sfeervol. Hier stap je als klant graag naar binnen.

PERSONEEL
Ik ken slechts enkele winkels waar je je als klant direct thuis voelt. Bij binnenkomst een gemeend vriendelijke begroeting, ook wanneer het druk is. Geeft de klant al meteen een behaaglijk gevoel, hij/zij is echt welkom. Ben je aan de beurt, dan is het contact vriendelijk en interactief (luisteren, meedenken, gericht advies).

COMMUNICATIE en LEVERING
Tijdens het online bestellen of het fysiek kopen in de winkel, wordt je als klant uitstekend geïnformeerd over je aankoop, bijvoorbeeld als het artikel toch niet bevalt en garanties. Bij online kopen wordt periodiek de status van je bestelling gemeld en wanneer de bezorging zal plaatsvinden. Precies genoeg en duidelijk.

PRIJSSTELLING
In de detailhandelbranche is veel concurrentie en het is lastig om steeds weer tot de top te kunnen behoren. Coolblue is niet met alles de goedkoopste en dat hoeft en kan ook niet. Maar qua klantvriendelijkheid, serviceniveau en een aantal fysieke winkels is het voor de concurrentie een lastige partij om te verslaan.

KORTOM... Coolblue staat in mijn Top 5.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH Lamers 22-03-2017 Via de website gekocht

snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na drie fysieke winkels afgesjouwd te hebben ( ja ik gun die nog steeds een kans ) maar bij de een niet op voorraad, bij de ander alleen op bestelling, toch maar weer naar Coolblue gegaan. En de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruben 22-03-2017 Via de website gekocht

Weer dik in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe telefoon besteld, opgehaald in Rotterdam. Ik werd vriendelijk welkom geheten en kreeg een oproep bonnetje. Duurde hooguit 2 minuten en was aan de beurt. Netjes geholpen, nog even gekeken naar opties. Prima service, correct, snel en vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa 22-03-2017 Via de website gekocht

Verrast dat zelfs op zondag mijn bestelling werd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke site. Alle informatie die nodig is snel te vinden. Veel verschillende betaalmogelijkheden. Snelle en nette bezorging!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service jammer van verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Monitor besteld. Volgende dag in huis. Alleen erg slecht verpakt want we weten allemaal hoe postnl met de pakketjes omgaat. En aan 1 kant luchtzakjes gaat echt niet helpen. Stickers met breekbaar of voorzichtig op de doos zou geen overbodige luxe zijn.
Gelukkig heel aangekomen. Volgende keer zoiets toch maar ophalen in de winkel.
Coolblue, misschien overstappen naar andere bezorger of eigen bezorgservice beginnen!!?? Zeker voor de duurdere breekbare dingen.
Verder prima ervaring met coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

PdV 22-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue en ExchangeNL komen drie werkdagen levering niet na

Algemene score

2,0
Voor mijn oudtante van 82 jaar welke zelf lastig uit huis kan komen haar kennis laten maken met het gemak en de snelheid van een levering van een nieuwe wasmachine via coolblue. Ook vanuit mijn bedrijf bestellen we wel vaker bij Coolblue tot op heden naar tevredenheid. Voor de wasmachine heb ik inclusief monteur service voor het aansluiten op een trekschakelaar bijbesteld voor 35 euro. Dinsdag besteld en woensdag gebeld met ExchangeNL voor het laten installeren binnen 3 werkdagen na bestelling wat dus uiterlijk vrijdag zou zijn. Oudtante al geregeld dat ze vrijdag thuis zou. Nu blijkt dat men toch pas maandag kan komen door onvoorziene drukte. Ik heb haar zojuist gebeld en ik ga haar was morgen maar zelf even ophalen en wassen.

Kortom na diverse goede leveringen van coolblue nu toch een misser. als ik had geweten dat ze de 3 dagen niet gingen halen had ik elders besteld. Coolblue biedt nu aan de levering te cancellen en het geld terug te storten. Probleem is dat we dan nog geen wasmachine hebben en nu bij een andere shop bestellen betekend twee maal vooruitbetalen en waarschijnlijk ook niet voor het weekend meer geinstalleerd krijgen.

Een slechte beurt van Coolblue en ExchangeNL.
Voor een wasmachine moet je wellicht naar een leverancier toe die wel doet wat op de website beloofd wordt.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 25-03-2017

Beste PvD,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om een review over ons achter te laten. Wat ontzettend naar dat uw oudtante niet haar nieuwe wasmachine voor het weekend heeft kunnen ontvangen. Dit is uiteraard nooit de bedoeling geweest. De onvoorziene drukte heeft voor een aardige teleurstelling bij u en uw oudtante gezorgd en hiervoor willen wij u ons dan ook onze excuses aanbieden. Wanneer u een e-mail stuurt naar geenglimlach@coolblue.nl met daarbij een toelichting, gaan wij voor u aan de slag om te kijken wat we in dit geval nog voor u kunnen betekenen. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Wim 22-03-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mega simpel bestellen met ruime keuze in diverse kleuren en maten en zeer vlotte aflevering. Filmpje over het instellen van het cijferslot was top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos de R. 22-03-2017 Via de website gekocht

Alles klopt hier van bestelling tot levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site in alle opzichten. Van informatie ook via reviews tot bestelling en de betaling alles gaat zoals het moet. TOP!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EH 22-03-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er is vast nog wat te verbeteren, maar wat?? Heldere site, goed advies, prima producten, niet te duur en supersnel thuisbezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 22-03-2017 Via de website gekocht

Lekker snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de verjaardag van mijn vriend was ik op zoek naar een mooie cadeau. Ik vond het product op de site van Coolblue voor een scherpe prijs. Het cadeau was de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raoul Wijnands 22-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Erg fijn dat men je op de website helpt bij het kiezen van een bepaald merk of model. Snelle levering. Men deed ook absoluut niet moeilijk over het retourneren van een defect product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tevreden klant 22-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering. Zondag besteld, maandag in huis. Duidelijke website, ook eenvoudig voor 65 +. Makkelijke betaal methodes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews