coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kotto 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Er werd een fout door ons gemaakt bij de bestelling. Dit werd opgemerkt door een van de medewerkers. Ze nemen tegelijk contact met je op. Bij ons was het om half 1 s'nachts, kort nadat we ons product besteld hadden.
Erg goede service!

Extra toelichting
Bestelling werd de volgende dag op zaterdag bezorgd. Je krijgt van tevoren een mail en een sms wanneer ze komen. De bezorger kwam inderdaad in het tijdsbestek dat was opgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thijsvdm 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte zoekopdracht, per product duidelijk overzicht

Service
Levering was 1 dag later dan ik dacht, ik stuurde een mail naar de klantendienst en kreeg vrijwel onmiddellijk antwoord dat de levering zou toekomen, informatie klopte volledig. Leveringsdatum mag dus nog duidelijker vermeld worden. Maar dit is al een klein detail van kritiek, ik ben heel tevreden.

Assortiment
Ruim aanbod. Prijs is duidelijk wat je betaald, geen addertjes onder het gras, voor mij mag het aanbod nog ruimer zijn.

Aanbeveling
vlotte service, snelle levering, kwaliteitsvolle producten

Extra toelichting
super goeie service. Ik wil wel graag een duidelijke leveringsdatum met uur, zodat ik zeker kan zorgen dat ik thuis ben. Maar het was maar 1 dag later dan ik verwacht had, dus ik ben heel tevreden. Ik heb een degelijk product van goeie kwaliteit voor een betaalbare prijs gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thijsben1986 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is een heel mooi toestel en past perfect in ons interieur.
Omdat het mooi is van design stoort het helemaal niet in de woonkamer.
De Nas is ook geruisloos en dat is helemaal perfect.

Service
Op maandag om 21u gebeld en op dinsdag om 16u had ik het pakketje al in huis.

Aanbeveling
Vlotte service, goede communicatie , producten zijn perfect qua prijs/kwaliteit !

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wettom 21-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
het product vinden was gemakkelijk.
ze maken gebruik van pakje gemak. wat ik een grot pluspunt vind voor online winkels.

Service
het product was een dag later aangekomen

Assortiment
ruim assortiment met producten.
de prijs was wat minder concurrerend. net zo duur als bij iedere andere webshop

Aanbeveling
het is een goede winkel met een ruim assortiment, de bestelling is snel binnen en goed verpakt.
de prijzen zijn meestal wel wat hoger dan bij andere webshops

Extra toelichting
het is een goede winkel met een ruim assortiment, de bestelling is snel binnen en goed verpakt. de prijzen zijn meestal wel wat hoger dan bij andere webshops

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

marionmarionmarion 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit huis

Service
volgende dag in huis en je wordt op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjern 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals altijd snel en correct

Service
Geen gezeur, goede omschrijving zodat je weet waar je aan toe bent. Toch iets niet in orde? Er wordt niet moeilijk gedaan dus geen risico's

Assortiment
Prima keuzehulp, prijzen liggen iets hoger in de meeste gevallen maar daar staat wel iets tegenover

Extra toelichting
Correct en snel geleverd (als post.nl niet staakt dan, tot 2 keer toe een halve dag vrij moeten nemen maar daar kan Coolbleu niet zo veel aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stroensels 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site overzichtelijk en duidelijk producten weergave. Afhandeling naar koop top

Service
mail met de tijdslevering is super ivm wachten op.

Assortiment
ruime en up to date keuze

Aanbeveling
goede informatie en producten vergemakkelijkt de keuze

Extra toelichting
assortiment , gebruiks vriendelijk voor iedereen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

herwigdp 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handige site waar je op uw gemak het product kan kiezen die je wilt, heel overzichtelijk en ze doen wat ze beloven.

Service
zeer vlugge levering op 16 uur tijd had ik de laptop bij mij thuis en dan nog op zondag

Assortiment
heel veel keuze in electronica ea...met scherpe prijzen.Je hoeft er niet voor buiten te komen

Aanbeveling
zeer vlugge levering, zeer goed en mooi ingepakt, alle informatie die je nodig hebt

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze winkel!!! vlugge levering !! alle informatie die je nodig hebt!! veel keuze tussen verschillende merken !! En wat heel belangrijk is de prijzen zijn ongeveer hetzelfde als in een andere winkel en sommige artikelen zelfs goedkoper!! En je hoeft er niet voor buiten te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefaanmiroir 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer simpel en duidelijk, ook heel leuk dat je geen account hoeft aan te maken

Service
goed dat je ook kan beslissen om direct bij het afhaalpunt te laten leveren...

Assortiment
ik was aangenaam verrast aan het uitgebreide aanbod

Aanbeveling
ik zou zelfs durven zeggen dat het beter is als bol.com

Extra toelichting
Ik vind het goed dat ze samenwerken met Bpost. deze zijn altijd goed op tijd met hun pakken en er zijn altijd goede afhaalpunten in de buurt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe delaere 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft gewoon de stappen te volgen.

Service
Super service! Redelijk snel een zeer vriendelijk antwoord!

Assortiment
Ruim assortiment aan producten.

Aanbeveling
Super! Zeer vriendelijk en super snelle levering!

Extra toelichting
Super vriendelijke mensen om je te helpen en zeer snelle levering! Super winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danique01 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te bestellen zonder account aan te maken

Service
Goede levering, duidelijke instructies

Assortiment
Hebben veel verschillende dingen

Extra toelichting
Snelle zondagbezorging Duidelijke mailtjes Duidelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjandeboo 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het product was snel te vinden via intranet en kon gelijk besteld worden.

Service
echt top dat het product (zaterdag besteld) zo snel (zondagmiddag) bezorgd kon worden. voor mij ideaal dat het op zondag middag kon en dat post nl zondagochtend kon aangeven binnen welk tijdspad het thuis bezorgd zou worden. Geweldig!

Assortiment
Ik zocht een bepaald product en dat vond ik. De rest van het assortiment is prima.

Aanbeveling
Gelet op het gemak van via intranet bestellen en de bezorging ook in het weekend heb ik het al aanbevolen aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

nbkaxpg 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Besteld zaterdag avond en zondagmorgen om 9 uur geleverd

Service
Zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

may1 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gevonden

Service
direct contact en snel antwoord

Aanbeveling
snelle vakkundige service en pakket volgende dag al binnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tileke Bos 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Op zondag afgeleverd!!!!!

Extra toelichting
Al zou Coolblue NIET zo'n uitgebreid assortiment hebben en NIET zo snel leveren en NIET zo'n prima service bieden, dan nog zou het mijn favoriete webshop zijn alleen al vanwege de toon en de uitstraling. De afdeling marketing verdient een pluim voor het uitdragen van een corporate image waar je als klant gewoon bij wil horen. Vlot zonder popi te zijn, dynamisch zonder hysterisch te zijn. Echt een superleuke winkel, ik merk dat als ik iets nodig heb gewoon .....-store intik om bij Coolblue uit te komen. Omgekeerde procedure, of juist zoals het moet zijn? Coolblue verdient het de grootste te worden, als jullie dan ook maar de leukste blijven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martwetzels 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat snel en bezorging op zondag is handiger dan de alternatieven.

Service
Klantenservice geeft goed advies en retour-beleid is goed passend voor internet aankopen.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment met veel alternatieven om ook de 'winkel-ervaring' te evenaren. Af en toe zijn er specifieke producten niet te krijgen maar hiervoor moet ik dan ook naar een speciaalzaak voor.

Aanbeveling
Nog nooit slechte service gehad. In de gevallen dat PostNL de verzending door elkaar haalde heeft Coolblue nog dezelfde dag gratis een bezorgdienst ingeschakeld.

Extra toelichting
Zoals in de bovenstaande punten genoemd. Coolblue biedt de expertise die verwacht wordt bij een fysieke winkel met de service en gemak van een online-winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.ten.napel 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Super gemakkelijk van achter je bureau via de provider

Assortiment
kan altijd wat uitgebreider

Aanbeveling
snel,soepel,duidelijk en heldere communicatie

Extra toelichting
Zeer tevreden over snelle levering, ook op zondag en goede communicatie over product en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

pattech 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden wat ik nodig had.

Service
Levering op zondag.

Assortiment
Groot assortiment en veel direkt leverbaar.

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen webshop.

Extra toelichting
Webshop met zeer grote keuze uit producten, gemakkelijke interface en snelle betaling optie, waardoor levering en afhandeling vlot en snel verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nicolas_vuylsteke 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke website, ik vond direct wat ik nodig had

Service
Ik had een nieuwe housing nodig voor mijn GoPro camera omdat die kapot was. Ik ging zaterdag op zoek naar een nieuwe housing, maar in de winkels in mijn buurt hadden ze die nergens. Omdat ik maandag mijn camera ging gebruiken, was ik redelijk bezorgd dat ik de housing niet op tijd ging hebben; op zondag zijn de meeste winkels namelijk toe. De housing is het omhulsel rond de camera die hem beschermt en zonder housing vind ik het niet verstandig om hem te gebruiken. Vervolgens keek ik op de website van Coolblue en zag dat ze binnen de 24uur leverden EN ook op zondag. Ik bestelde mijn pakketje rond 14u op zaterdag en de pakjesbezorger stond zondagochtend om 9u30 aan mijn deur! Perfect!

Assortiment
Ik kan enkel over het GoPro assortiment spreken en ik denk dat ze ongeveer hetzelfde assortiment hebben als de officiële website van GoPro. Het voordeel is natuurlijk de supersnelle levering!

Aanbeveling
Als ik de volgende keer nog iets snel nodig heb zal ik de website van Coolblue raadplegen. Gedaan met winkels af te gaan in de hoop dat ze zullen hebben wat ik zoek!

Extra toelichting
enkel goede punten; door de snelle levertijd ben ik uit de nood geholpen en heb ik mooie beelden kunnen maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DazDylz 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kon via WhatsApp en via Facebook al mijn vragen stellen, deze werden allemaal beantwoord. Ook moest ik mijn product terugsturen en kreeg ik zonder gedoe een nieuw product. Top!

Service
Altijd binnen een halfuur een antwoord ontvangen op mijn vragen. Toen ik aangaf dat er iets mis met mijn product was werd vanzelf gevraagd of ik een nieuwe wou of een andere model wou.

Assortiment
CoolBlue heeft meerdere webshops, ik heb al een laptop bij hun gekocht en 2 waterpiks. Ze hebben meerdere webshops dus ze hebben van alles wat.

Aanbeveling
De service is prima, al is CoolBlue is duurder dan andere. Ik vind dat je ook betaald voor de service die de webshop heeft. Je hebt geen gedoe met CoolBlue.

Extra toelichting
Zoals ik eerder al verteld heb, CoolBlue heeft een goede service. Ook een snelle levering. Van hun naar het afleveradres is de volgende dag gedaan. Andersom duurt het verzenden ook 1 dag maar de afhandeling kan wel een paar dagen duren (als je je product terugstuurt) maar het duurt geen weken dus zo groot probleem is dat niet. Ik vind CoolBlue zeker een goede webshop en ik ga er vaker dingen kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

odobelgium 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vandaag besteld morgen geleverd

Service
video uitleg voor sommige toestellen

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goeie service

Extra toelichting
was goedkoper dan in de winkel in de buurt, zag genoeg uitleg op de site om deze gps te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hbolt 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Vanuit je luie stoel rustig producten naast elkaar vergelijken en daarna online bestellen. Een dag later al in huis

Service
Klik en koop. verder geen poespas

Assortiment
Ik weet niet of er voldoende keuze is. Je ziet al snel geen boom meer in het bos staan. Met de filters werkt het prima om een keuze te maken

Aanbeveling
Als je snel een product nodig hebt voor een goede prijs is Coolbleu aan te bevelen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

u429596 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenmaal ingelogd altijd snel op weg

Service
levering de dag nadien was prima

Assortiment
praktisch alles is te vinden

Aanbeveling
de betere site voor on line bestellingen

Extra toelichting
ik kan geen enkel negatief punt bedenken, alles verloopt prima. reeds meerdere bestellingen gedaan en altijd perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerrit0475 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige duidelijke site die voldoende info geeft om een keuze te maken

Service
Vlotte levering met goede communicatie

Extra toelichting
makkelijk, groot assortiment, snelle thuislevering zonder dat je je moet verplaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vke 060869 21-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ik kende jullie niet en toen mijn pc ermee ophield moest ik een nieuwe en vlug want geef toe iedereen wil weten wat er rondom hem gebeurd.

Service
Ik heb besteld rond 16 uur in de namiddag en de volgende morgen om 9 uur kon ik al terug aan de slag!

Aanbeveling
dat heb ik in feite al gedaan! ik ben heel tevreden.

Extra toelichting
super handig geen lange wachtrijen aan de kassa of wachten om een verkoper en advies vragen.De prijs is ook dik in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoKoNL 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg gemakkelijk besteld, en hooguit had ik liever met paypal betaald.

Service
Top, continu updates en info wanneer bezorgd etc.

Assortiment
Zocht 2 items, en allebei snel en makkelijk gevonden.

Aanbeveling
Top qua aanbod, service, en prijs.

Extra toelichting
Nette prijs, supersnelle levering, en top service met continu updates.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

domenico2013 20-07-2015 In de winkel gekocht
eindhoven

Algemene score

7,0

Gemak
Handig in de winkel

Service
Product op voorraad dan niet op voorraad. Uiteindelijk perfect opgelost!

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Gewoon goed!

Extra toelichting
Niet op voorraad in winkel kosteloos thuis bezorgd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dikkie11 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk zoeken, soepele keuze.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Zie bovenstaande.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kathygerda 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site, heldere voorwaarden.

Service
Snel en in goede conditie geleverd.

Assortiment
Direct gevonden wat ik wou, geen compromissen nodig !

Aanbeveling
Als er ook maar iemand raad vraagt over online aanschaffen, zal ik zeker deze site vermelden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjantie82 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk zoeken wat je nodig hebt

Service
snelle levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima. krijgt zelfs via postnl mail over de status van levering

Extra toelichting
prima, dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AH. Wesselink 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke site

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Veel keus , ook per merk.

Aanbeveling
Alles ging netjes volgens afspraak en een goede prijs. Dus een aanrader.

Extra toelichting
geen minpunten, vond het erg netjes dat zonder bijbetaling de oude machine en alle verpakking werd meegenomen. De wasmachine werd zelfs aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarlBreedijk 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima website, duidelijke weergave en gebruikersvriendelijk bestelproces.

Service
Snel en goed. Al regelmatig producten besteld, maar nooit hoeven te retourneren. Prima.

Assortiment
Veel keus en duidelijk specificaties.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over Coolblue.nl en kan het iedereen aanraden.

Extra toelichting
Uitstekende webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bikergirll 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
site is duidelijk, makkelijk vergelijken van produkten

Extra toelichting
snelle levering, goede produkten, makkelijk om op de website een vergelijk te maken en daardoor een keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gert Staal 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Goede en professionele uitleg van medewerkers

Assortiment
wat ik wens is er

Aanbeveling
Goede service en men doet wat het belooft. Levering prima verzorgd

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten benoemen. Wordt perfect en in alle rust door medewerkers in winkel geholpen en geven bovendien nog nuttige tips.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaimywezenaar 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het was niet moelijk om iets te vinden/te bestellen.

Service
Goeie levering! Ik had me bestelling gelijk de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JP0123 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site. Direct bestellen zonder account

Service
Zeer snelle levering bij voorradige artikelen. Als iets niet voorradig is krijg je een sms als het weer beschikbaar is.

Assortiment
Bijna alles;)

Extra toelichting
De service is uitstekend. En de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ook geeft de webshop zeer uitgebreide informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gilbert Cami 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Loogis

Service
Vlugger kan niet

Assortiment
Zeer volledig

Aanbeveling
Elk procuct uitvoering besproken met voor en dt vooral het negatieve

Extra toelichting
Volledige gamma , uitvoerige uitleg, pro en contra, suplementen , goeie prijs. Reacties kopers over hun procuct. Voorbeeldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Biesbrouck 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Maken waar wat ze echt beloven.
Geen gezeur

Service
Mocht je niet in staat zijn om je bestelling te accepteren, dan vragen ze aan je buren om dat voor je af te leveren. Met een berichtje in je eigen brievenbus.

Assortiment
Kan ik nog wienig over zeggen,.

Aanbeveling
geeft vertrouwen.

Extra toelichting
complete bestelling .Goed bezorgt en verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BarryLeurs 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kon mijn product goed vinden en vergelijken met soortgelijke producten

Service
snel en makkelijk een account aangemaakt en bestelling was met alle betaalopties gratis (vind ik persoonlijk erg prettig)

Assortiment
Ruime keus en merken van de producten die ik zocht

Aanbeveling
Fijne Webshop

Extra toelichting
overzichtelijke webshop, en filter mogelijkheden waarop je kan filteren om een short list te krijgen van de best passende producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matthias.cuypers 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Thuis bestellen dag nadien geleverd

Service
Voor 23.59 uur besteld dag nadien in huis+ snel antwoord in geval van vragen

Extra toelichting
Snelle levering, die mogelijk is op verschillende manieren: thuis, in afhaalpunt. Zelfs levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannah57 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel kun je een keuze maken op de website

Service
mijn bestelling werd in overleg en op tijd bezorgd. via sms werd ik op de hoogte gebracht van het tijdstip van bezorging, met een tijdspanne van 2 uur.

Assortiment
er is veel keuze en cool blue geeft net iets meer korting, zodat het aantrekkelijk wordt om juist daar je product te kopen.

Aanbeveling
dit was mijn eerste ervaring met cool blue en ik vond het een probleemloze koop.voor andere producten zou ik zo weer voor cool blue kiezen.

Extra toelichting
ik denk dat ik mijn motivatie hierboven voldoende kenbaar gemaakt heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kweerd63 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Super handig bestellen wanneer je wilt.

Service
Handige filmpjes met extra informatie en uitleg.

Assortiment
Zeer ruime keuze en diverse merken.

Aanbeveling
Echt een aanrader om iets via coolblue te bestellen.

Extra toelichting
Super handig dat ik alles wat ik bestel de volgende dag al in huis heb. Altijd keurig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kwinters 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat snel, het is erg simpel en door de indeling van Coolblue kan je makkelijk producten in hun eigen niche vinden.

Service
Zoals op de site van Coolblue staat: Wij doen niet moeilijk. En naar mijn ervaring is dat helemaal waar!

Assortiment
Groot assortiment, misschien kleding of schoenen in de toekomst?

Aanbeveling
Prima site, ook al is Coolblue niet altijd het goedkoopst, door de snelle levering en de prettige mentaliteit bestel ik er bijna altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jappert84 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitzonderlijk overzichtelijke site met toch veel productinformatie. Ook makkelijk vergelijken met andere producten.

Service
Zeer vriendelijk personeel aan zowel telefoon als chat/mail. Tevens makkelijk retourneren, goede service algeheel.

Assortiment
Zo nu en dan producten die niet beschikbaar zijn. Het ligt er eigenlijk maar net aan wat voor product je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

didier.lefevre 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
online surfen, kan info bekomen via de filmpjes, je ziet reviews van andere klanten.

Service
kunt via filmpjes de nodige uitleg bekomen van het geselecteerde product.

Assortiment
ik heb altijd het gewenste product gevonden en indien het niet beschikbaar was dan kan je de functie nemen laat mij weten als het product terug op voorraad is.

Aanbeveling
aan iedereen, is beste prijs en snelste levering zonder extra kosten.

Extra toelichting
Ik vind de keuze mogelijkheden het assortiment en de uitleg super. Bestel om 22 uur en de dag daarna staat het aan je voordeur. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mady Fockedey 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van thuis uit kan men een aankoop doen

Service
Werd op de juiste dag geleverd

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Vermits alles vlekeloos is verlopen , zal ik deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Voor mijn eerste aankoop is alles zeer goed verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoGarstman 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website & snelle levering

Service
Was eerst in de winkel en prettig geholpen, produkt was niet aanwezig door medewerkster aangeboden om eventueel ter plaatse bestelling te doen maar dit kon ook thuis.

Extra toelichting
Echt super goede en vriendelijke benadering personeel in de winkel en vervolgens thuis online om 22.00 uur besteld en de volgende dag om 13.00 uur al in huis!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

alinavanrijn14 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik vind de website erg duidelijk. Ik zocht naar een nieuwe smartphone (de Galaxy S6 64 GB), en deze was goed te vinden. Ook het overzicht met abonnementen was helder.

Het bestelproces verliep erg soepel, ik wist wat ik kon verwachten, zonder verassingen. Afspraken werden nagekomen, de service achteraf was ook goed.

Service
Ik ben heel erg te spreken over de service van Coolblue. Toen ik een bestelling had geplaatst, werd meteen gebeld om een bezorgafspraak te maken. Deze kwamen ze ook netjes na. Ook wanneer het product/dienst niet naar wens is, doet Coolblue er alles aan dit op te lossen. Wat ik erg professioneel vond, is dat ze mij terugbelden toen het probleem al was opgelost. Ze geven duidelijk om de klant, en dat maakt mij blij.

Assortiment
Naar mijn idee heeft Coolblue een ruim aanbod. Ik zocht naar een goedkoop abonnement mét Samsung Galaxy S6 (64 GB), en deze vond ik bij Coolblue. Bij andere retailers waren de prijzen voor dit toestel een stuk duurder, terwijl ik dat eerder bij Coolblue had verwacht (mede door de service).

Aanbeveling
Wat mij betreft heeft Coolblue weinig minpunten. Het is duidelijk dat zij klanttevredenheid erg serieus neemt. Elk probleem lossen zij graag voor je op, en gaan door tot ze een blij gezicht zien :). Het verbaast mij wat goede klantenservice voor impact op mij heeft!

Extra toelichting
Nogmaals, de klantenservice is top. Dat maakt dat je vaker bij deze webshop wil bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

G.Heuchemer-Souge 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen en te lezen dat het goed bevalt bij eerdere kopers.

Service
Goed. Alles op de tijd die aangegeven wordt geleverd.

Assortiment
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gee2012 20-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en heldere website en alle produkten zijn snel en eenvoudig te vinden

Service
Goede advisering, bestellingen correct opgenomen en er wordt een link verstuurd die je rechtsreeks verbindt met iDeal om de bestelde artikelen af te rekenen.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijn bestellen, prompte levering een dag later.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews