coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42769 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Saskia Hulskemper 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb voor coolblue gekozen om de snelle levering. Was de eerste keer maar zeer tevreden. Ik denk dat ik meer via jullie site ga bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mette 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima service, afspraken worden nagekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden over het product en natuurlijk over de service van Coolbleu!! Afspraken worden nagekomen en dat is mijn wens! voor 24 uur besteld de volgende morgen om 9:35 uur ging de bel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimmar 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, na 1 dag in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en beoordelingen en bovendien gunstige prijzen.
Ook een snelle levering, al na 1 dag in huis.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingeborg 09-03-2017 Via de website gekocht

De beste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijs en razendsnel bezorgd! De klantenservice was ook goed te bereiken, alles dus perfect in orde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 09-03-2017 Via de website gekocht

geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles is super!!! service 10+. Ik raad het iedereen aan. Prima ervaring!!!!!!!!!!!! Hartstikke blij met het aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jouri Horsthuis 09-03-2017 Via de website gekocht

Voordelig en bliksemsnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kwam op Coolblue door te zoeken naar voordelige monitoren. De site gaf me uitstekende mogelijkheden om te vergelijken en daarmee een bewuste keuze te maken. Het was al laat op de avond dus ik rekende op levering 2 dagen na mijn bestelling, maar tot mijn blije verrassing kon ik de volgende middag reeds aan de slag met mijn nieuwe aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 09-03-2017 Via de website gekocht

Vanaf nu is het voor mij Coolblue!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, houden zich aan afspraken en super vriendelijke bezorgers!!!!

Netjes op de afgesproken tijd gearriveerd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ELS 09-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website met veel keuze en prima prijzen.
goed en kundig advies door de klantenservice .
super snelle bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 09-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, alles makkelijk op te zoeken. Goede service bij het afleveren! Netjes mijn nieuwe machine aangesloten en mijn oude mee teruggenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tijgerboom 09-03-2017 Via de website gekocht

Heerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag bestellen en morgen binnen. Ook op zondag zonder extra kosten. Wat een gemak.
Pas ook een stofzuiger moeten kopen. Gelukkig op zondag al binnen. En de prijzen had ik van tevoren al vergeleken. Coolblue kwam bij beide producten als goedkoopste uit de test. Da's altijd meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roos 09-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke overzichtelijke keuze site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg, vragen op verschillende manieren te stellen via social media en telefoon, daarbij snel antwoord.
Bezorging is keurig verzorgd en accuraat qua tips en trics voor je bestelde apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy Wolfers 09-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden en service is goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch.....door gezondheid komen wij niet vaak in de winkels en via de website kunnen wij kopen wat wij nodig heb....alles zover was de volgende dag in huis...liefje wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Valk 09-03-2017 Via de website gekocht

Fantastiche service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb al een keer of 5 via Coolblue site besteld en in winkel Eindhoven producten opgehaald. Laatste aankoop een laptop die tijdens het installeren een kleur afwijking over het midden van het scherm gaf. Omruilen werd via mail en winkel prima en zeer snel geregeld waarbij bij het omruilen de nieuwe laptop extra gecontroleerd werd of daar die afwijking ook inzat. Chapeau!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Heerlen 09-03-2017 Via de website gekocht

Volgende dag mij bestelling in huis, zoals afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke site, geen fratsen.
product snel geleverd, zoals beloofd.
meteen uitleg bij de levering over hoe eventueel terugsturen van de bestelling en/of telefoonnummer bij onduidelijkheden. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Goed verpakt. De om doos mag wel iets kleiner worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

alicia 09-03-2017 Via de website gekocht

fitbit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn fitbit chargs hr kapot ging heb ik uitstekende service ontvangen, ik mocht een nieuwe fitbit uitzoeken, waarvan ik een groot deel vergoed kreeg.
Ook de klantenservice is goed, toen ik mijn fitbit niet geinstalleerd kreeg heb ik via de site met de klantenservice gechat. de klantenservice heeft mij goed geholpen en ik heb ook echt een goede uitleg gekregen.
Bedankt hiervoor!
Coolblue is zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AM 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn moeder van 90 jaar belde dat haar koelkast kapot was. Op de site van Coolblue een nieuwe besteld. De volgende dag in huis, aangesloten en de oude mee terug genomen. Goed op de hoogte gehouden van het tijdstip van aankomst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kikkert 09-03-2017 Via de website gekocht

Zorgen voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Spullen besteld maar factuur op naam van mijn mijn man. Ivm aanschaf byod voor mijn werk moest de factuur op mijn naam. Dit werd razend snel geregeld. Echt een top bedrijf, zorgt voor een glimlach

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Feite Hofman 09-03-2017 Via de website gekocht

Complete, informatieve en goed werkende website.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na aanschaf oven voor goede prijs en idem levering was Coolblue een logische keuze voor aankoop fototoestel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

P van Ingen 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben blij met de Acer laptop die ik bij cool blue besteld heb ,de levering verliep goed en ik werd ook goed op de hoogte gehouden over de levering. En het is een fijne mooie laptop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, snel bezorgd! !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke webshop, correcte afhandeling
Goed berijkbare klantenservice. Artikelen komen goed verpakt aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigi88 09-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele vriendelijke jongens, goede tips en perfect naar boven gebracht! Ook qua tijd heel duidelijk en op tijd gebeld dat ze langskwamen. Allemaal perfect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HesjeB 09-03-2017 Via de website gekocht

Online winkelen makkelijk en feestelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue zegt dat ze alles doen voor een glimlach en dat is ook zo. Ik vind het heerlijk dat ik standaard kan betalen met credit card, ik krijg updates over de status van mijn aankoop en als ik een vraag heb kan ik per chat of telefoon bij ze terecht. Heel fijn winkelen! En mijn man is blij dat jullie ook echte winkels hebben. "Voor als er wat is"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Johanna 09-03-2017 Via de website gekocht

Snel en gemakkelijk besteld - direct in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik bij Coolblue bestel weet ik altijd wanneer ik het pakje kan verwachten en dat is gegarandeerd de volgende dag. Ook al heb ik het pakketje 's avonds laat besteld. De service bij coolblue is dus heel goed. Mijn pakjes komen altijd in goede staat aan. Als ik iets nodig heb, kijk ik als eerste op de site van coolblue. De uitleg van de producten is helder en overzichtelijk, reviews zijn handzaam en de suggesties voor bijbehorende producten zijn heel prettig. Kortom; coolblue is een fijne en betrouwbare plek om producten te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 09-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue stelt nooit teleur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue, wat een service! Een winkel naar mijn hart! Meermaals bij Coolblue gekocht en altijd super service. Paar dagen geleden een nieuwe smartphone gekocht, maar tijdens het bezorgingsproces is er een fout opgetreden waardoor het pakje niet de dag erna bezorgd kon worden. Natuurlijk helemaal niet hun fout, aangezien het een fout van de bezorgdiensten was, maar heel professioneel opgelost door Cooblue! Meteen een onderzoek gestart en mij een cadeaubon t.w.v. €10 geschonken zonder dat ik er naar had gevraagd. In één woord: Top!

Zeer trouwe klant, en bij elk probleem altijd super snel en concreet aangepakt. Bij elke aankoop kijk ik of Coolblue het in huis heeft én dat is meestal ook zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 09-03-2017 Via de website gekocht

Service= top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is top. Goede prijs, perfecte service! Je weet precies wanneer het komt en retouren etc is geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikarusk 09-03-2017 Via de website gekocht

Een betere service kan je echt niet krijgen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Probleem met levering pakket waar Coolblue niet aan kon doen, werd gewoon direct verholpen door alsnog het item opnieuw te verzenden met Cooblue VandaagNog zodat ik het item toch op tijd kon ontvangen. Medewerker was zeer vriendelijk en alles verliep super vlot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krek Wak Wou 09-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal happy!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super overzichtelijke site, mocht je later nog vragen hebben of je bent iets vergeten te bestellen wordt je door de klantenservice top geholpen! En gegarandeerd de volgende ochtend geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

els 09-03-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen, netjes behandeld. Snelle service en duidelijke gebruiksaanwijzing.
Ook controle achteraf netjes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. Verhoeven 09-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen simpel wat ze beloven: snelle levering zodat ik mijn probleem snel kon worden opgelost.
Het geheugen van mijn tablet was bijna vol, nu kan ik weer vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theuns Rene 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle secvice

Algemene score

10,0
Na een half uurtje zoeken op het internet.Besteld op een vrijdag avond en geleverd op een zaterdag morgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stella 09-03-2017 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik oriënteer mij in winkels en online en als het betreffende product er is koop ik dat vervolgens bij Coolblue, want jullie zijn erg klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra V 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Algemene score

9,0
Makkelijk te gebruiken website, alles is duidelijk en de zoekfunctie werkt prima. Aantrekkelijke prijzen en er waren geen verzendkosten. 's Avonds besteld en de volgende ochtend had ik alles al binnen. Ik zeg: TOP!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JanG 09-03-2017 Via de website gekocht

Tijdige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestellen en betalen.
Aflevering zoals aangegeven
Prima service. Zo nodig bestel ik direct weer via jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jung ok 09-03-2017 Via de website gekocht

Echt geweldig... zaterdag besteld en ZONDAG bezorgd ook.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gratis bezorging en dat op zondag. Hele goede service en goede kwaliteit. Zou het iedereen aanraden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten waarin ik geïnteresseerd ben waren competitief geprijsd.
Goede afleveringsmogelijkheden ook op zondag
Snelle service
Goede tracking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jef Richaerts 09-03-2017 Via de website gekocht

fijne service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpste prijs, snelle levering en je kan het laten bezorgen bij een ophaalpunt bij je in de buurt. Super handig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een bedrijf uit de Kempen 09-03-2017 Via de website gekocht

Super tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hadden voor onze werknemers dringend een nieuw gsm toestel nodig. 's avonds besteld en de volgende dag lag het al bij ons op kantoor. Echt makkelijk !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christina 09-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Om 11 uur s' avonds een wasmachine besteld, en hij werd de volgende ochtend al geïnstalleerd, precies volgens de planning die ik via de sms kreeg.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede, snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb m'n laptop bij Coolblue besteld omdat ik een goede service wil hebben. Alle keren dat ik iets bij coolblue bestelde, werd mijn bestelling goed en snel behandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimond 09-03-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een scherpe prijs, een overzichtelijke shop en snelle levering. Ideaal als je snel een nieuwe telefoon nodig hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 09-03-2017 Via de website gekocht

Snel Duidelijk en Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar nieuwe wasmachine. Op de site duidelijk kunnen aangeven wat we zochten. Voldoende filters zodat we een duidelijke keuze konden maken..en gedaan. Netjes mail over bezorging en tijd. Inderdaad volgende dag geleverd en aangesloten. Oude machine mee genomen. 2 vriendelijke bezorgers welke de machine masr zolder hebben gebracht en aangesloten. Super service! 100% aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 09-03-2017 Via de website gekocht

Leuke teksten. Daar wordt je blij van

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb ooit 3 bestellingen gedaan op 1 dag met 3 verschillende diensten. Coolblue was verreweg de beste. Snel, goedkoop, goed verpakt en waarmaken wat je belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en goede geinformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en goede filteropties over technische details. Ladingstijd mag wat sneller. Verder correcte levering met meerdere exactere tijdsindicaties wanneer de bezorger komt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geerd 09-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben nog steeds zeer tevreden over de leveringen van CoolBlue. Snelle levering, goeie service..goed product

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walraad Guichelaar 09-03-2017 Via de website gekocht

zeer snelle en correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpste prijs in de vergelijking en de volgende dag geleverd! Ook de duidelijke website en de vergelijkingsmogelijkheid online kan ik iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Vanslambrouck 09-03-2017 Via de website gekocht

uitgebreide keuze en goede beschrijving van de mogelijkheden

Algemene score

9,0
Ik heb door de uitgebreide keuze en de goede beschrijving van de verschillende mogelijkheden snel een juiste keuze kunnen maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 08-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de website een HP laptop gekocht. Na het installeren kon ik helaas niet inloggen. De rede was dat mijn wachtwoord niet werkte. Per e-mail contact gezocht en met de juiste info ben ik met aankoop naar Coolblue Utrecht gegaan en heb een nieuwe laptop gekregen. Prima service en fijn dat t op deze manier opgelost is. Dank je wel en de laptop werkt prima.
Yvonne

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie van Hattem 08-03-2017 Via de website gekocht

Service is TOP !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer snelle levering. 's Avonds om 22.30 uur bestelt en de volgende middag al geleverd. Echt TOP !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tapie 08-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en goede service. Geweldige bezorgers die niet te beroerd waren om de droger weer op de wasmachine te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews