coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacqueline 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen door artikelnummer in te geven

Service
Snelle levering en waar kunnen maken. Zaterdagavond besteld en zonder geleverd. Top service!

Aanbeveling
Zeer snelle levering en afwikkeling!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marin 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik heb geen account aan hoeven maken om te bestellen. Ik heb geen nieuw wachtwoord om te onthouden, maar wel alle gewenste mogelijkheden.

Service
Ik heb een Polar Loop gekocht. Een geweldig apparaat, maar ik had het op maat knippen van het bandje verprutst. Het is een service van Polar om het apparaat dan te vervangen, maar de klantenservice van coolblue maakte het gemakkelijk. * Het product kon in de eigen doos terug gestuurd worden.
* Mijn man kon het gesprek voor mij voeren.
* De helpdeskmedewerker kende het polar loop garantie voor de armband niet. Hij heeft het geverifieerd en vervolgens ook doorgegeven aan zijn collega's. Een mooi voorbeeld van een lerende en alerte service afdeling.

Assortiment
Ik heb kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
* Service was prachtig.
* Veel en duidelijk op de hoogte gehouden via email.
* Duidelijke richtlijnen.

Extra toelichting
Het was mijn eerste kennismaking met dit bedrijf, een erg prettige kennismaking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berryscholtens 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door gebruik te maken van verschillende domeinnamen is het erg overzichtelijk.

Service
Perfect op de hoogte gehouden via email en sms. Ook het filmpje wat er gebeurt na je bestelling is top.

Assortiment
Alles onder 1 dak

Aanbeveling
Coolblue kan niet beter, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Henkens 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
was heel gemakkelijk om een bestelling te plaatsen, had voordien een heel slechte ervaring

Service
ik vond het fantastisch om op de hoogte gehouden te worden van het verloop van de bestelling en de levering

Assortiment
ik vond onmiddellijk wat ik nodig had

Aanbeveling
Besteld op zaterdag en zondag voormiddag was ik al in het bezit van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DavyIPS 30-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Goed overzicht en vergelijk

Service
Snelle en gerichte service

Assortiment
Veel keuze, zelfs wat je bij andere webwinkels niet vindt

Extra toelichting
Super ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De gemakkelijkste manier van winkelen die de wereld te bieden heeft.

Service
Na bestelling even contact opgenomen met de klantendienst vanwege een onduidelijkheid, zeer goed en snel geholpen en nadien is alles ook zeer snel afgehandeld, pakket werd 's anderendaags 's middags al aangeboden.

Assortiment
Het assortiment was zeer uitgebreid en er was een ruime keuze voor het type product dat ik zocht.

Aanbeveling
Ik kan deze winkel zeker aanbevelen aan ieder die het wil horen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raf Heyndrickx 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je krijgt wat beloofd wordt.
Niks meer ... niks minder

Service
De levering was wat later dan beloofd, maar waarschijnlijk zat de staking van BPost daar voor iets tussen.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht ... dus dat is dik ok.
Een aantal zaken zijn gewoon nog niet beschikbaar in België blijkbaar. Hopelijk krijg ik inderdaad een mailtje van zodra die dingen wel beschikbaar zijn.

Aanbeveling
Heel gemakkelijk om iets te bestellen. Je zoekt in de catalogus tot je gevonden hebt wat je wil. Het assortiment is bijzonder uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Steven Sagman 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het zoeken en bestellen van een product is zeer eenvoudig en kan in een munt van tijd gebeuren !

Service
Via mail of telefoon, het maakt niet uit. Alle vragen worden onmiddellijk of zeer snel beantwoord. Wat een service !

Assortiment
Uitgebebreid en eenvoudig om de juiste keuze te kunnen maken !

Aanbeveling
10/10. Ik heb niets op aan te merken, alles is vlot en perfect verlopen. Hopelijk blijven jullie het werk op dezelfde lijn voort te zetten. In ieder geval tot binnenkort !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maris 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig snel bestellen en betalen.

Service
Alle afspraken komen ze na (zelfs de post gooit geen roet in het eten)

Assortiment
Alles wat ik zoek, kan ik er - vaak gunstig geprijsd- vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WVG 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website werkt snel en is overzichtelijk. De zoekfunctie is prima.

Service
Medewerkers staan je snel en doeltreffend te woord, ook via Facebook.

Assortiment
Het assortiment is zeer compleet.

Extra toelichting
De snelheid van levering komt in werkelijkheid niet overeen met de beloofde bestel vandaag - morgen geleverd. De 3 bestellingen die ik gedaan heb werden telkens 1 dag later geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

StefaanC 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Online catalogus is volledig, simpel opzoeken.

Service
Levert correct volgen Europese regels.

Assortiment
Enorm groot aanbod.

Aanbeveling
Prijs ok, in België zeer snelle levering (volgende dag) leveren op zaterdag en zelfs zondags.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baelewi 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed klassementskataloog

Service
Geleverd zoals beloofd

Assortiment
Tot heden heb ik alles gevonden behalve een voorkeurschakelaar

Aanbeveling
Als je content ben durf je dat aan anderen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik had snel wat ik zocht.

Assortiment
Beschikbare alternatieven

Aanbeveling
Ik ben tevreden van coolblue en levering.

Extra toelichting
Prijzen zijn niet altijd de bestekoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxime 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk via internet bestellen!

Service
Goed gehopen met de vragen die ik had door de telefoon.

Assortiment
Van alles veel keuze.!

Aanbeveling
Top winkel!

Extra toelichting
De verzending is ons alleen niet bevallen. Het is te laat geleverd en toen ik het verzendingsbedrijf belde hebben ze ons belooft 30 min later te komen en ze zijn nooit geweest en wij hebben wel de hele dag gewacht. (Dit was zaterdag) Uiteindelijk is het maandag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Plofkonijn 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
1,2,3 klik! Zo makkelijk gaat het. Overzichtelijk, netjes, goede uitleg.

Service
Prima service! Vooral netjes dat als het product verzonden word dat ze een sms versturen. Bij de productpagina de + en - punten van het product. Om snel te zoeken naar wat je wilt. Enigen dat ik mis is een afterpay optie. Je moet wel meteen betalen. Anders was het een 10. Verpakking leuk een netjes.

Assortiment
Groot assortiment d.m.v meerdere web shops met categorieën.

Aanbeveling
Als afterpay word toegevoegd een 10.

Extra toelichting
Een afterpay functie zou wel goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anthony 30-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is heel overzichtelijk en je kan snel van het ene naar het andere product klikken.

Aanbeveling
Coolblue levert bijna altijd probleemloos. Eenmaal had ik een probleem met een beschadigd product, maar ik mocht het terugsturen en na enige tijd werd een goed product geleverd.

Extra toelichting
De levering gaat zoals steeds heel snel. Ze delen ook altijd mee hoe snel je het product kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, met alle relevante informatie.

Service
's avonds om 23.55 uur mijn bestelling geplaatst, de volgende dag mijn bestelling al in huis. Ze beloven het wel, maar hebben het ook waar gemaakt. Keurig een mailtje dat mijn bestelling is klaar gezet en tussen welke tijden het thuis wordt afgeleverd. Het klopte allemaal. Gewoon Super!!

Assortiment
Breed assortiment, voor ieder wat wils en in diverse prijsklasses.

Aanbeveling
Prettige website, makkelijk te bestellen, prima service, vlot in huis en je weet precies waar je bestelling zich bevindt en wanneer je het pakket kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Overzichtelijk om te zoeken. Snelle afhandeling.

Service
Goede info over levering. Snelle afhandeling. Zie onder.

Assortiment
Ruim assortiment. Alles voldeed aan onze verwachtingen. Al meerdere malen overigens.

Aanbeveling
Gewoon zeer goed.

Extra toelichting
Deze keer werd een fout product geleverd. Een combimagnetron ilv de bestelde oven. Bleek een fout bij de transporteur. Contact met transporteur en Coolblue was hierover netjes en correct. Na 3 dagen werd juiste produkt geleverd. Foutje kan en mag en werd perfect hersteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitstekende wegschop met uitgebreid beschrijving van de producten.

Service
Direct een bevestiging van bestelling per E-mail. E-mail over verzending.

Assortiment
Speciale website (NAS).

Aanbeveling
speciale website met grote keuze uit producten. Alles op voorraad en volgende dag geleverd. Perfect verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je kunt gemakkelijk vinden wat je nodig hebt

Service
Als je een probleem hebt word je geholpen

Assortiment
Ruim voldoende aanbod

Aanbeveling
Eigenlijk alleen maar pluspunten

Extra toelichting
Geen prijsvechter maar prijs kwaliteit is ok

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Garmin NuviCam 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestelling voor 23.59 uur besteld de volgende dag al thuis

Service
correcte afwerking

Assortiment
heel veel keuze mogelijkheden van producten

Aanbeveling
actief en correct zonder poespas

Extra toelichting
ik ben uitermate tevreden over mijn 1e contact en aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BDP 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super eenvoudig om te bestellen

Service
Zeer snel en correct

Assortiment
Een van de meest uitgebreide keuzes

Aanbeveling
Als je snel iets wil hebben, slechts 1 adres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MF 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Ik kocht reeds 10-tallen keren bij jullie.(2 tientallen dan toch :-). Nooit problemen gehad.

Assortiment
Moeilijk zoeken is de reden volgens mij.
De zoekopdrachten moeten te gedetaillerd zijn.

Aanbeveling
Zie hoger.

Extra toelichting
Min laatste aankoop ( zondag ll besteld) was drie dagen onderweg. De staking ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RubenvB 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Op CoolBlue zijn alle producten goed te vinden door middel van de on-site zoekmachine. Daarna kunnen de producten op handige wijze worden gesorteerd op bijvoorbeeld prijs. Zo kan je snel wat vinden binnen je eigen budget. Het is sowieso makkelijk om het door jouw gezochte product te vinden! Ook het bestellen gaat makkelijk in een paar handige duidelijke stappen!

Service
CoolBlue biedt een prima service! Mijn bestelling, een iPhone case, lag netjes op tijd de volgende dag bij mij in de brievenbus. Het product is in perfecte staat zonder een enkel krasje. Vaak zijn er leuke kortingen bij CoolBlue wat erg lekker is!

Assortiment
Het is uitstekend gesteld met het assortiment van CoolBlue! Ze hebben het beste van het beste van keukenmachines tot computerhardware, allemaal van hoge kwaliteit! De site is niet opgevuld met fritsels en frutsels die toch (bijna niemand) wil. Erg goed voor elkaar bij CoolBlue!

Aanbeveling
Zolang er nog geen teleportatie mechanisme bestaat waarbij er in (letterlijk) no time mijn bestelling voor mijn neus op mijn bureau valt, geef ik geen enkele webwinkel een 10. Maar CoolBlue is zeker een van de beste en meest overzichtelijke webwinkels in Nederland!

Extra toelichting
Dit was mijn eerste bestelling bij CoolBlue en ik ben zeer tevreden. Zo tevreden dat ik hier zeker vaker ga bestellen in de toekomst. Goed voor elkaar, CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit uit het Westland 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site, waar de vriendelijkheid vanaf straalt

Service
Goede opvolging van het kooptraject, waarbij er steeds gecommuniceerd wordt over de status van de aanschaf

Assortiment
Kan veel vinden, maar geen onderscheid in goede en slechte kwaliteit

Aanbeveling
De eenvoud en klantgerichtheid si uitmuntend en met het assortiment de kwaliteit hiervan zou meer duidelijkheid mogen zijn

Extra toelichting
Onderscheiden in producten waar je achterstaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolanda Uyleman 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Bij een kapotte laptop werd behoorlijke coulance toegepast. periode voor teruggave van het product was reeds verstreken, maar toch kreeg ik de keuze of ik een nieuwe laptop wilde of mijn geld terug.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
goede service en redelijk marktconforme prijzen. Fijne manier van aanbieden en mogelijkheid tot vergelijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janvierdl 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen, zoeken, en meerdere opties om te leveren. Zelfs met paypal!

Service
Heel snelle service, ook op support tickets.

Assortiment
Heeeeeeeeeeeel groot aanbod, some beter dan andere winkels / webshops.

Aanbeveling
Heel goed, juist de bestelling is wat mis gelopen, maar alles is ondertussen opgelost. Anders was het een dikke 10 geweest.

Extra toelichting
Beste winkel tot nu toe :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christy 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen ingewikkelde processen, alles wijst voor zich

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze in wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterjanK 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super snel, super eenvoudig!

Service
Nergens problemen ondervonden.

Assortiment
Rijk genoeg voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Handig online bestellen en de dag nadien al thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle service, duidelijk en goed verpakt

Aanbeveling
Steeds zeer tevreden over de site, service en produkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svendc 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijkbonline te vinden

Service
Ooit eens problemen gehad bij het ontvangen van een verzending meer werd perfect opgelost

Assortiment
Ik heb alles al gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Gemakkelijk en aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
telefonisch snel en goed

Assortiment
alle merken in diverse prijsklassen aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een eenvoudige bestelprocedure en makkelijke betaling

Service
Snel, accuraat en goed.

Assortiment
Erg uitgebreid

Aanbeveling
Prima winkel! Niet duur, snelle service en een duidelijke site. Een erg tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snel besteld en makkelijk afgerekend.

Service
Snel geleverd op een tijd dat het voor mij gemakkelijk was.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de levering.

Extra toelichting
En leuk ook de grapjes op de doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob en Ellen van Helmond 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zowel telefonisch, op internet of fysiek naar de winkel is allemaal even gemakkelijk.

Service
Goed bereikbaar via telefoon voor vragen. Komen hun afspraken perfect na.Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de verzending via email

Assortiment
Zeer ruime keuze. Voor Sint hebben we voor onze drie kinderen ieder een slowcooker gekocht. Niet iedere zaak verkoopt deze handige stoofpannen en de keuze was ook prima.

Aanbeveling
Zeeeer betrouwbaar, goede service en in de winkel (Eindhoven) word je uitstekend en klantvriendelijk geholpen.

Extra toelichting
Het voorgaande spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emy 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snelle levering

Assortiment
alle opties aanwezig op de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld, morgen in huis....heel gemakkelijk !

Service
Iets kapot en nog in garantie ? Even een telefoontje naar coolblue en je krijgt uitleg en een mail....en alles komt in orde .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mette 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden. Goed overzicht.

Service
Zeer snelle levering. Ik werd via email en sms op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling.

Assortiment
In het segment waar ik zocht (sporthorloge) veel keus.

Aanbeveling
Snelle levering, makkelijk betalen. Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Lekker duidelijke site

Service
Lekker snel geleverd

Assortiment
lekker veel spullen te vinden

Aanbeveling
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding en supersnelle levertijden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Biennie 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie zetel, makkelijk zoeken en kiezen

Service
pakketje de volgende dag keurig in de bus

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rararx 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prima en snel geregeld. ook zonder account goed toegankelijk.

Service
snelle bezorging en zorgvuldig uitgevoerd ook goed op de hoogte gebracht van bezorging

Assortiment
heel breed assortiment, er valt van alles voor de monitor te verkrijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gillis 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken én vinden wat je nodig hebt.

Service
Tot nu toe altijd prima geholpen door de klantenservice. Zowel telefonisch, per mail, als op social media.

Assortiment
Ruim voldoende, tenzij je misschien iets heel exotisch nodig hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Companium accountants en advieskantoor 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
erg goede zoekmogelijkheden

Service
mooie snelle levering. Aardige bezorgers leveren het op werkplek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en duidelijk zoeken naar wat ik nodig heb.
Bestellen gaat vlot.

Service
Vriendelijk personeel, behulpzaam bij het afhandelen van te repareren goederen.
Retourzending zonder kosten. Via email krijg je duidelijk hoe de afhandeling vlot verloopt.

Assortiment
Prijs/kwaliteitsverhouding is goed.

Aanbeveling
Geen minpunten

Extra toelichting
Zo doorgaan!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro Deckers 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben net bevallen, dus voor mij was het super handig dat ik niet buiten moest, mij geen zorgen moest maken over vervoer,..

Service
Zoals beloofd dag nadien.

Assortiment
Ruime keuze, voor elk budget.

Aanbeveling
Hier zal ik zeker nog bestellen!

Extra toelichting
Beleefde bezorgers :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Schram 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik kon snel en goed vinden wat ik zocht. Het scheelde dat ik op zoek was naar een specifiek artikel.

Service
Obv de levertijd. Zondag besteld en maandag in huis, dat was top.

Aanbeveling
Prima ervaring op basis van website en levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smolders Marcel 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Direct geleverd

Service
Ondanks ik verkeerd besteld had,direct opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede online shop voor mij echt nu de winkel waar ik vaker zal kopen.

Service
Goede informatie en snel afgeleverd en terukoppeling naar de klant over de verzending, betaling en wanneer je hem ontvangr.

Assortiment
Aanbod is zeer groot van klein tot grote artikelen

Aanbeveling
Mijn webshop winkel waar ik dus nu als eerste aanklik.

Extra toelichting
Houden Zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft alles wat je nodig hebt en gegarandeerd de volgende dag in huis, heerlijk!

Service
2 x telefonisch contact gehad. Vriendelijk, bekwaam en het gevoel dat ze me echt goed wilden helpen

Extra toelichting
Coolblue is voor mij webwinkel nummer 1!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 29-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is duidelijk en makkelijk te gebruiken

Service
Ik wilde via de website een bestelling plaatsen voor een telefoon , maar werd opeens weggeroepen. Toen ik later op de dag alsnog mijn bestelling wilde plaatsen zag ik dat het toestel EUR 67,00 duurder was geworden. Ik heb toen een berichtje naar de klantenservice gestuurd en kreeg een zeer vriendelijk antwoord terug. ik mocht het toestel alsnog voor het goedkopere bedrag kopen. Top service toch!

Aanbeveling
De klantenservice is harstikke goed en dienstverlenend.
Communicatie van het bedrijf ook erg prettig. Snelle reacties en als het wat langer duurt direct een excuus. Heb ik nog niet eerder meegemaakt! Kortom aarzel zeker niet om hier met een gerust hart een bestelling te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews