coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Slosse ronny 25-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prijs en uitleg

Service
Snelheid van levering en verzending

Aanbeveling
Overzichtelijk en prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Moon 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk te bestellen via website

Assortiment
Veel variatie in assortiment heb al verschillende bestellingen geplaatst

Aanbeveling
Snel bestellen, snel betalen en snel bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demis 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon top service duidelijk website top bezorging en goed verpakt.

Service
Als je Wil retourneren doen ze niet moeilijk.

Assortiment
Ze hebben van alles joh

Aanbeveling
Als ik vind dat een winkel goed is dan beveel ik het toch aan een ander duhh.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 24-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Heel gemakkelijk om online iets te bestellen

Service
Ik had gelezen dat, wanneer er voor 23:59 wordt besteld, de levering op de volgende werkdag zou plaatsvinden. Er werd NIET geleverd, terwijl er de gehele dag speciaal iemand voor is thuisgebleven. Ook een telefoontje bleef uit, ik heb zelf een nieuwe afspraak moeten maken.

Assortiment
Er is ruim voldoende keus.

Aanbeveling
Sorry, maar ik bestel hier niet weer. Er had op zijn minst een telefoontje naar mij gedaan kunnen worden om een en ander toe te lichten en een nieuwe leverafspraak te maken.

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

JokeS 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wow, wat een oven! Net iets kleiner dan de oven die in een ingebouwde keuken zit, MAAR daarom moet hij zeker niet onderdoen! Stuk voor stuk komen prachtige gerechten uit deze oven! Echt een aanrader!!

Service
Telkens opnieuw is een bestelling van Coolblue fantastisch. Ze houden zich altijd aan hun leveringsdatum, ook is deze gemakkelijk te volgen (bijvoorbeeld ontving mail wanneer deze werd ingepakt, opgestuurd...). Ook wanneer er problemen zijn, is de service van hen top!

Assortiment
Ook de prijs is top voor deze oven. Heb lang rondgeneusd op diverse webshops en fysieke winkels.
Toch bleek de beste aankoop op coolblue.. (het prijzenverschil was tot 40 euro minder op coolblue?!)

Aanbeveling
Zoals u merkt, ben ik uiterst enthousiast over coolblue! Bovendien als u op zoek bent naar een grote, luxueuze oven, zoek dan niet verder, maar bestel deze en uw wordt zeker niet teleurgesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Relschoppers piet 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen poespas met accounts,inschrijvingen e.d.

Service
Opvolging transport super

Aanbeveling
Snel en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hervé Sabbe 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit de zetel, duidelijke instructies.

Service
levering zoals aangekondigd.

Assortiment
hoesje gezocht voor aangekochte gsm , te weinig keuze

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ann L 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je vindt direct wat je nodig heb

Service
het is gemakkelijk te bestellen, te betalen, wordt daags erna geleverd

Assortiment
sommige dingen die ik opzocht vond ik niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Herselt 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Cool Blue biedt een makkelijke site die overzichtelijk is geordend. Het pakket is goed te volgen.

Service
Het pakje kwam 1 dag later omwille van staking postsorteercentrum. We kregen een tegoed bon voor die korte vertraging. We gaan hem zeker gebruiken.

Assortiment
Ook de geassorteerde producten zijn goed gekozen.

Aanbeveling
We hebben al veel besteld en nog nooit klachten gehad over de afhandeling of na-service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marous 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, ook met de smartphone.

Service
Bezorging zoals beloofd.

Assortiment
Keuze is ruim, dankzij vele reviews keuze goed te maken.

Aanbeveling
Helemaal leuk! Fijne webshop, leuk concept, gaaf jong bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmanuel 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel voor-de-hand-liggende website, geen fuzz om te ontdekken hoe het werkt, of hoe je moet betalen.
Alle nodige betaalmogelijkheden zijn beschikbaar, o.a. PayPal en vooraf betalen met overschrijving, de enige twee dat ik gebruik.

Service
Heel goeie, en zelfs ook leuke klantendienst :)
Ik appreciëer wel jullie fijne gevoel voor humor ;)
Heb wel nog geen ervaring als er iets mis gelopen is.

Extra toelichting
Toppie!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Bruce T H 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Soms is het zoeken naar net die specificatie die je wil.
Het is niet altijd duidelijk dat er nog meer info beschikbaar is onderaan de pagina

Extra toelichting
Het zou handig zijn om voor de bestelling door te voeren te weten of het per post (BPost) of courier zal besteld worden. Zeker als de post staakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Artur de Sa Ferreira 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
LEKKER UITKIEZEN EN DE SPECIFICATIES GOED UITGELEGD KAN NIET VEEL VERKEERD GAAN

Service
Nog uitleg nodig ? geen probleem alles wordt netjes uitgelegd met contra's en pro's...

Assortiment
Hierbij geef ik maar een 8 maar dat dat is een persoonlijke keuze, ik ben fan van GYGABYTE & ASUS en voor mij is er niets beter, maar de keuze laat wensen over, veel te weinig van dit product

Aanbeveling
Iedereen beveel ik deze site aan. Vergelijk met andere sites en je komt terug bij COOLBLUE....

Extra toelichting
Aan Coolblue; BEDANKT DAT JULLIE ER ZIJN.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jochem 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 11 uur 's avonds gereserveerd en kon hem de volgende dag gelijk gebruiken

Service
Niks op aan te merken, handig dat je je bon op de mail krijgt bij ophalen.

Assortiment
Veel verschillende printers te koop, precies wat ik zocht.

Extra toelichting
Zowel laten verzenden als zelf ophalen gaat prima, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snelle levering en goede prijs

Service
Goede info na aankoop

Assortiment
Ik mis boeken

Aanbeveling
Samenvatting van bovenstaande info

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Harry Philips 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
heel overzichtelijk

Service
snelle levering, doch heel haastige levering door personeel dynalogic

Assortiment
heel groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron 24-10-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede positieve site ,echte winkels, snelle levering
ruim aanbod producten, en goede kennis daarvan

Service
vlot behandeld, snel geleverd , goed verpakt

Assortiment
ruim aanbod , goede kwaliteit

Aanbeveling
positieve uitstraling, goed aanbod , vlot personeel, goede levering.

Extra toelichting
positieve en vrolijke uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website en vlotte bestelling

Service
Vraag werd binnen enkele minuten beantwoord

Aanbeveling
Snelle en vlotte afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martelle 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was zeer duidelijk op website voorgesteld over gans de lijn.

Service
je heb het over de winkel kan ik niet zeggen want ik de bestelling gedaan via internet maar daar geef ik zeker een 10 voor.

Assortiment
de prijs was zeer goed

Aanbeveling
ik geef een 9 omdat ik er zeker van ben dat de winkel in orde is en kan er niet zo goed beoordelen daar ik mijn bestelling via het internet gedaan heb

Extra toelichting
voorlopig niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renee 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is helder en duidelijk, bestellen gaat simpel.

Service
Je krijgt direct een bevestigingsmail, en je wordt tussendoor op de hoogte gehouden van de levering. En ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Er is een product in elke prijsklasse, en van diverse merken

Aanbeveling
Ik heb totaal geen minpunten kunnen ontdekken. Tot laat kunnen bestellen en de volgende dag is het al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
De website is intuitief, erg gebruiksvriendelijk. Bezorging op Zondag zelfs, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dieter Totté 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik vind de de webshop niet altijd even makkelijk.

Service
Als een pre order later aan komt is het mss leuk om vroeger op de hoogte gebracht te worden.

Assortiment
Lijkt me duidelijk. Perfect assortiment

Extra toelichting
Het personeel is heel vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

PieterA 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een paar keer klikken en het product is besteld.

Service
Ik heb deze lamp om 23.55 besteld, de dag erna al om 9.50 bij mij aan de deur. Ik vind dat niet meer normaal.

Extra toelichting
Ik ben superblij met de snelle levering, das gewoon goeien handel! Ik snap er nog steeds niets van hoe snel de spullen bij mij aan de deur werden afgeleverd. Maar jonge toch, ik kan niet wachten op mijn volgende bestelling, ik moet alleen nog even kijken wat ik nodig heb ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edgard 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Slechts enkele toetsaanslagen nodig om het juiste product te vinden!

Service
Binnen de 5 minuten was alles gekozen, betaald en een E-mail terug dat s'anderendaags zou geleverd worden.

Assortiment
Meer dan voldoende informatie over relevante alternatieven, past perfect en voldoet aan de verwachtingen!

Aanbeveling
Door een staking in het sorteercentrum, kreeg ik onmiddellijk een E-mail dat het niet vandaag maar morgen zou geleverd worden, een tegoedbon van €5 werd me zonder meer aangeboden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde V 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
We hadden s avonds besteld en s anderendaags was de bestelling reeds geleverd. We waren echt super verrast

Extra toelichting
Heel goede webshop, goede prijs / kwaliteit verhouding. Veel keuze uit goede merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naudts Julien 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site , overzichtelijk. Eenvoudig om te bestellen

Assortiment
veel keuzemogelijkheden , filters voor producten aan competitieve prijzen

Aanbeveling
eenvoudige overzichtelijke website. zee snelle levering met keuzemogelijkheid van leveringsuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim d R 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
bij vertraging laten ze iets weten en geven desnoods korting op je volgende aankoop

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip T 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
correct van keuze tot levering tot nazorg

Assortiment
hier kun je bijna alles vinden

Aanbeveling
Snel, gebruiksvriendelijk, enz... enz...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je vind alles goed terug

Service
Snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Emmanuel 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer goede kwaliteit

Service
Alweer verbaast van de klantvriendelijkheid

Assortiment
Er valt enorm veel te vinden.

Aanbeveling
Zonder twijfel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ensink 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot aanbod, goed overzicht

Service
Altijd de volgende dag in huis

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Alles prima maar vooral de goede service en evt klacht afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e don 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nuttige beoordelingen van klanten om een keuze te maken

Service
heel snelle bezorging, geen gezeur met garantie indien defect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Broeckhoven 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijke manier van aankopen

Service
Goeie uitleg, en snelle levering

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Na 2 aankopen ben ik nog altijd zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucien Boes 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden

Service
Snelle afhandeling

Assortiment
groot aantal artikkelen

Aanbeveling
Gemakkelijk te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jean 24-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
er zijn nooit problemen bij een bestelling

Service
zeer goede en vlotte service

Assortiment
je kan het zo gek niet bedenken of je vind het en alle grote merken

Aanbeveling
het verloop van de bestelling gaat prima en goed te controleren

Extra toelichting
prima service en vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

merelbeke kwenenbos 23-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
ALLES IS ZEER VLOT VERLOPEN

Extra toelichting
1st artikel gekocht bij Cool blue, is goed meegevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website heeft. een heel goede zoek- en vergelijkfunctie waardoor het juiste product snel gevonden is.

Service
Levering snel en correct.

Assortiment
Vrij uitgebreid assortiment. Voldoende keuze.

Aanbeveling
Correcte prijzen en een super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Morreke 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even de website contacteren,kiezen wat U wilt hebben ,afrekenen en klaar is kees.

Service
S'avonds om 17h30 besteld de dag er na om 09h00 bij mij thuis.Kan het nog sneller?

Assortiment
Zeer uitgebreidt.

Aanbeveling
Ik geef 9 op 10 omdat 10 op 10 laat ons eerlijk zijn bijna onmogelijk is.

Extra toelichting
Kies voor deze winkel omdat Ik ook ervaring heb met het omruilen van een ander produkt,wat ook vlekkeloos verliep.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig zoeken en ruime keuze

Service
Zowel via de post als afhalen in de winkel gaat supersnel!

Assortiment
Niet altijd de nieuwste apparaten, maar wel erg goed en fijn om te kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Absolute aanrader.

Extra toelichting
Deze winkel is zo snel als ze zegt! Enkel tijdens feestdagen moet je soms een dagje langer wachten vanwege drukte bij de post, maar dat is logisch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Walter Eeckels 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets is simpeler dan on-line iets aankopen bij Coolblue. Geen wachttijden, de auto blijft in de garage staan.Alles heeft z'n voordelen.En de dag erna staat de postbode aan je deur met het bestelde item.Zelfs op zondag. Ongelooflijk.

Service
Goede raad en daad.

Assortiment
Voor elks wat wils. Zonder meer.

Extra toelichting
Voor de winkel in Wilrijk is deze niet zo heel groot,maar er staat voldoende binnen. En de verkopers weten over elk artikel de bijzonderheden. Meer moet dat niet zijn. Een zeer grote winkel, bv MM (geen reklame)die hebben een ruim assortiment, maar vraag je uitleg dan staan ze met hun mond vol tanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc J 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Shoppen kan op elk uur van de dag. Overzichtelijke webinterface en competitieve prijzen.

Service
Snelle levering en positieve ervaring met vorige aankopen. Doen niet moeilijk bij omruiling of herstelling.

Assortiment
Gevonden wat ik zocht. Niet alle merken, maar de keuze is voldoende ruim.

Aanbeveling
Betrouwbare webwinkel met competitieve prijzen en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk afrekenen, klantvriendelijk en
WebshopWebshop is zo gemaakt dat het goed overzichtelijk is voor wat je zoekt.

Service
Je kan zelf bepalen wanneer jouw product word geleverd, zelfs op zaterdag en Zondag. product niet goed? Ze doen niet moeilijk om te retourneren

Assortiment
Veel keus in allerlei producten zoals Beeld en geluid,Speelgoed en Games, Etc.

Aanbeveling
Over alles vind ik het een fijne winkel je krijgt snel en vertrouwd jouw pakket binnen wanneer jij zelf wilt en zijn er mooie aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DieterG 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel duidelijk, je kan makkelijk producten met elkaar vergelijken. Er worden goede suggesties gedaan voor bundels die bij je product horen.

Service
Heel goed. Heldere communicatie over je bestelling en levering. Daags nadien gratis geleverd indien voor 23u59 besteld!

Assortiment
Ruime keuze van producten. Zowel grote als kleine merken komen aan bod.

Aanbeveling
Topwinkel en top uitgevoerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurence 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website en snelle levering

Service
Sms om te verwittigen dat pakje klaar is om te versturen vond ik een leuke service.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivr 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel handig in gebruik met goede productinformatie en vergelijkingsmogelijkheden tussen vergelijkbare producten, betalen via paypal, snelle levering. Alles reuzemakkelijk!

Service
Eigenlijk nog nooit dienst na verkoop service nodig gehad dus meer kan je je niet wensen :)

Assortiment
Heel ruime keuze en bijna altijd in stock

Aanbeveling
Vooral de snelle levering vind ik top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website, makkelijk bestellen.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
'Prijs en product prima in orde.

Aanbeveling
Het is niet de eerste keer dat ik wat bestel bij CoolBlue en het zal ook niet de laatste bestelling zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LC 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super gemakkelijk, handig en t werkt altijd !

Service
Simply the best !

Assortiment
Voldoende ruime keuze die nog steeds groter wordt !

Aanbeveling
Aan iedereen die ik ken beveel ik deze winkel / service aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter debrouwere 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
als je iets niet vind, gewoon de zoekfunctie en hop... daar is het...

Service
kopen, betalen en de dag erna geleverd, en je moet je huis niet uit...

Assortiment
sommige dingen zijn vlug uit het assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk kopen zonder zorgen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 23-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is duidelijk, en er is geen verplichting voor een vaste account.

Producten worden goed beschreven, met positieve en negatieve punten duidelijk uitgelicht.

Er is voldoende keuze in betalingsvormen en deze zijn gemakkelijk te gebruiken.

Service
De beloofde levertijd was de dag na de bestelling, maar de levering gebeurde een dag later.

Voor de rest geen problemen ondervonden.

Assortiment
Assortissement is heel uitgebreid, en er is een goede beschrijving van de producten.

Aanbeveling
Gemakkelijk te gebruiken, en ruim assortissement.

Geen echte problemen ondervonden, wat positief is maar daardoor kan ik wel niets zeggen over de retourservice of probleemoplossing, dus hier is geen rekening mee gehouden bij deze review.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews