coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen vanuit je luie stoel.

Service
Vlot bezorgd .

Assortiment
Ruim en goed aanbod.

Aanbeveling
Één van de beste webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ivo 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van uit de luie zetel bestellen

Service
no problem duidelijk en snel klaar

Assortiment
okay voor wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Harry van den Munckhof 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
er staat gewoon alles bij wat je wilt weten, je wordt compleet geïnformeerd.

Service
ik was vergeten te bestellen voor Sinterklaas.
nog snel even s avonds om 22.30 uur nog snel even de bestelling verzonden. En de ochtend erna krijg ik gewoon het bericht per mail dat het pakketje onderweg is.!!!! ik ben gewoon helemaal tevreden :-)

Assortiment
gewoon een hele dikke voldoende. waar ik naar op zoek was hadden jullie gewoon! en nog wel op voorraad

Aanbeveling
makkelijk bestellen, je wordt volledig op de hoogte gehouden, supersnelle levering.
voor mij geen andere meer!
en die 2-daagse overname door Sinterklaas kan ik ook waarderen! ( heerlijke humor)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjoeben 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kocht onlangs bij jullie een Vortex Viper 10 x 42 HD verrekijker. Was niet zeker of het voor mij de juiste kijker was, maar dat was geen probleem want ik mocht hem eerst proberen en indien nodig terug zenden. Deze verrekijker is echter de beste die je kan wensen om vogels en de natuur te observeren : uitstekende helderheid en details - zelfs bij schemer en al vanaf 1,5 m, makkelijk regelbaar, goed in de hand en robuust. Er is ook 100 jaar garantie op. Dus een top verrekijker. Ook de klantenservice vooraf en de levering waren excellent. Ik kan dus zowel jullie als de Vortex Viper 10 x 42 HD verrekijker aanraden.

Service
Zat met verschillende vragen voor de aankoop en werd zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon. Ook de lange periode die ik kreeg om de kijker te proberen en de mogelijkheid hem dan nog terug te zenden stelde me gerust (woon in Wallonië en kan niet zomaar naar de winkel komen). Ook de levering is zonder enig probleem verlopen (heeft enkel iets langer geduurd dan voorzien door de verre afstand). Dus bedankt voor jullie vriendelijke, behulpzame service.

Assortiment
Had meer dan genoeg keuze tussen verschillende verrekijkers in verschillende prijsklassen. Zocht een zeer goede kijker om vogels en natuur te observeren. Door de zeer goede uitleg over alle kijkers kon ik goed kiezen wat voor mij het beste was. Het is met 548 euro niet de goedkoopste kijker, maar door zijn uitstekende kwaliteit is hij het zeker meer dan waard.

Aanbeveling
We hebben vroeger ook nog andere dingen bij Coolblue gekocht en waren steeds tevreden met zowel de producten als met de service. Dus tot nu toe enkel positieve ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 15-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Service
beloofde levertijd niet nagekomen. wel de gehele dag laten wachten.

Assortiment
ik had 3 artikelen in gedachte om te bestellen geen van allen in assortiment. airfryer van Inventum, broodbakmachine van Bestron en tosti apparaat van Tefal.

Aanbeveling
komen beloofde levering niet na, na klacht kortingsbon maar geen verklaring waarom er niet op tijd was geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-12-2015

Goedemorgen Frans,

Wat vervelend om te lezen dat u zo'n vervelende ervaring bij ons heeft gehad. Zou u ons kunnen laten weten om welk ordernummer het gaat? Dan kunnen we kijken of we uw ontevredenheid weg kunnen nemen.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

NB 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Handig om bij je bestelling een aantal gelijkaardige produkten van verschillende merken en/of types met elkaar te vergelijken vooraleer tot aankoop over te gaan.

Service
Zeer snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Wat ik zoek heb ik snel gevonden

Assortiment
Grote assortiment, ruime keuze

Aanbeveling
Ik heb nog niet zo veel ervaring met Cool Blue dus geef een bescheiden 8

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardine 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke, goed functionerende webwinkel.

Service
Altijd een snelle levering van producten en een goede mailservice over de status van jouw bestelling. Als er toch iets mis is gegaan weet ik uit ervaring dat de medewerkers van de klantenservice ook erg vriendelijk en behulpzaam zijn.

Assortiment
Veel te koop.

Aanbeveling
Jammer genoeg zijn de producten niet altijd het beste geprijsd bij CoolBlue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellis 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website

Service
jullie zijn sneller dan het licht

Aanbeveling
bij andere webshops lach ik nooit als ik iets bestel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raven 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een ruim assortiment en alles keurig op tijd geleverd

Service
Alle beloftes nagekomen

Assortiment
zeer veel keus

Aanbeveling
Prijs/ kwaliteitverhouding oké, ik ben gewoon heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Website is makkelijk in gebruik en duidelijk.

Service
Vlot bezorgd, zonder bezorgkosten en gratis retourneren.

Aanbeveling
Servicegericht. Vrolijke communicatie. Goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steven 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik heb op vrijdag een behoorlijk grote bestelling gedaan. +- 10 pakketjes. Enkele uren later stond alles bij me thuis.

Service
Is er iets niet in orde. Bel het call center. Ze zoeken dan onmiddellijk de gepaste oplossing.

Assortiment
Ze hebben een uitgebreid assortiment. Het zou iets groter mogen zijn in het pc onderdelen assortiment.

Aanbeveling
Zeer goede dienst na verkoop. Altijd vriendelijk en correct bedient.

Extra toelichting
Niet twijfelen over een aankoop in deze shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjaak 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere categorie-indeling, inzhtelijke opties en makkelijke bediening. Zoekmachine werkt snel.

Service
Snelle reactie op bevestiging via marktplaats. Heldere afhandelijk en feedback op de genomen stappen in het proces.

Assortiment
Ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
Tweede kans is een schitterende mogelijkheid die andere aanbieders niet hebben. Coolblues doet daarnaast gewoon wat ze zegt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site bekijken, kiezen, bellen en 't word geleverd

Service
Zeer vriendelijk, snel en proffesioneler

Extra toelichting
Kleine vergissing is perfect gecompenseerd 😊 Alleen de banners die achteraf op m'n tablet verschenen vind ik irritant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Supersnelle en duidelijke service 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg gemakkelijk om artikelen terug te vinden en te bestellen. Duidelijke website en de bestelling wordt goed duidelijk opgevolgd.

Service
Snelle levering.
Over de klachten- en retourprocedure kan ik niets zeggen, want daar ben ik niet mee in aanraking gekomen.

Assortiment
Ruim assortiment, aanvaardbare prijzen.

Aanbeveling
Ik kan Coolblue bij iedereen aanbevelen. Aanvaardbare prijzen en vooral de snelle service is top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lorenzo 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line bestellen valt prima mee.

Service
Vlug een antwoord op al je vragen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment voor ieders wil en wensen.

Aanbeveling
vlot alle dagen bereikbaar; uitgebreid assortiment, eerlijke prijzen, kortom ..top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke site, compleet productaanbod, supermakkelijk bestellen, vlot en snel geleverd

Service
supermakkelijk besteld, vlot en snel geleverd, keuze uit mogelijkheid om bestelling te laten bezorgen

Assortiment
kleuze tussen ruime assortiment producten

Aanbeveling
zie postitieve scorese en reacties hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Fijn zoekgemak en makkelijk vergelijken!

Assortiment
De keuze was reuze, toch miste ik een aantal typen en merken.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Dick 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
makkelijk te vinden, ruime keuze

Service
Bestelling was mooi op tijd binnen

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld via Cool Blue, en dat is mij uitstekend bevallen. Ik ga in de toekomst zeker meer bestellen bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HansH 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zonder account bestellen

Service
sneel levering via PostNL

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
een aanrader!!

Extra toelichting
duidelijke snelle levering en nog voordelig ook

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robbe Peeters 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestelling kan iets simpeller

Service
Zot snelle levering dus heel handig goede service.

Assortiment
Je kunt echt alles vinden bij julie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel. de beschrijvingen zijn duidelijk zodat je makkelijk een keuze kan maken

Service
snelle service, houden zich aan de afspraak voor levertijd. Doordat je zelf kan bepalen op welke dag geleverd dient te worden, is dit makkelijk inpasbaar.

Assortiment
Was alleen op zoek naar wasmachine en hier was veel keuze in.

Aanbeveling
snelle service en afhandeling

Extra toelichting
De wasmachine werd niet op de wisselschakelaar door de medewerkers aangesloten. Dit stond ook op website aangegeven. Maar toch jammer dat door snelheid dit niet ingepast kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coolblue 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
hoef ik tenminste niet naar eindhoven te rijden

Service
nog nooit klachten gehad

Assortiment
altijd op voorraad

Aanbeveling
ook andere mogen hiervan profiteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Peuter Diane 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan van aan de computer prijzen vergelijken.Je hebt keuze uit een groot assortiment. Duidelijke informatie. Gebruiksvriendelijk.

Service
Steeds op aangegeven tijden geleverd en netjes en veilig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik ben er heel tevreden over

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke webshop, alles zeer duidelijk. Goede omschrijvingen van de producten.

Service
Zeer goede service, ook sneller dan de meeste concurrenten.

Assortiment
Beste assortiment in zijn sector. Zelden lange wachttijden op populaire producten.

Aanbeveling
Nog nooit slechte ervaringen gehad met Coolblue. Ik raad het zeker en vast aan, aan iedereen die er baat bij heeft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerens Sara 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel savonds laat bestellen en het in je hand thuis geleverd krijgen de dag er op!!! Zelf op zaterdag!!!

Assortiment
Te veel assortiment... Moeilijk kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supersnelle levering

Service
Makkelijk terug te zenden binnen 14 dagen

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Pierre Nassen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
mooi gesorteerd volgens prijsklasse en soort

Service
snelle levering via Bpost

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
een aanrader om probleemloos te winkelen

Extra toelichting
promo's voor België en Nederland gelijkstellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yonoi 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel overzichtelijk en netjes weergegeven. Ook de zoekbalk werkt zeer fijn, alsook het verfijnen van je zoekopdracht gaat zonder moeite.

Service
De service is vlekkeloos! Alles wat ze beloven komen ze na. Het ontvangen, terugsturen en het terugstorten van het geld gebeurt altijd netjes zonder problemen!

Aanbeveling
Topwinkel!
Overzichtelijke webwinkel met uitstekende service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 14-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke prijsvermelding, eenvoudig bestelbaar en betaalbaar

Service
snelle service, ook met het papierwerk, direct factuur via internet ontvangen na betaling, snelle levering ook!

Extra toelichting
heb alleen gezocht waar ik op zoek naar was dus meer over de winkel weet ik eigenlijk niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Baaij 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Webshop is zeer toegankelijk. Artikel is snel gevonden.

Service
Reviews geven een goed beeld. Ik moest erg lachen om jullie tips om de wachttijd door te komen!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht!

Aanbeveling
Bij Cool Blue is online kopen een feest

Extra toelichting
Nee, dank je.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marie de haes 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk webshop

Service
s'avonds besteld volgende morgen geleverd en zonder verzendkosten

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Artikel snel gevonden op de website.

Aanbeveling
Snel vinden van artikelen en prima snelle verzending, als belooft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marvilde 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk.

Assortiment
Goed.

Aanbeveling
Zeer vertrouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stoomreiniger karcher sc3 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke webshop. Bestellen gaat zeer makkelijk.

Service
Zeer goede service. S'avonds besteld, volgende morgen geleverd zelfs op zaterdag.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
vragen over het product werden per mail op zeer korte tijd op een degelijke manier beantwoord

Extra toelichting
zeer tevreden over mijn aankoop. Doet echt alles wat het moet doen. Zeer tevreden over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke dit makkelijk om een bestelling te plaatse

Service
Volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim assortiment in alle prijsklasses

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christianne 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen via internet en 's anderdaags al in huis, je kunt zelfs zien hoe laat het pakje is afgeleverd in de gekozen winkel

Service
Heb contact gehad met de helpdesk, deden heel veel moeite om te helpen, blijven vriendelijk en gaan door tot probleem is opgelost

Assortiment
uitgebreide keuze mogelijkheden en duidelijk omschreven

Aanbeveling
kan geen negatief punt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer klantvriendelijke webshop! Na bestelling krijg vrij snel een indicatie, hoelaat de bestelling afgeleverd wordt.

Service
Voor 23:00 besteld, de volgende dag geleverd. Aflevertijd klopt ook echt!
Zelfs op zondag kan er afgeleverd worden.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Ik kan alleen maar pluspunten bedenken.

Extra toelichting
Deze webshop heeft geen verdere toelichting nodig. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oscar 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer goed geen problemen hier mee

Service
ik heb geen extra service nodig gehad, maar de optie werd me wel aangeboden. Perfect!

Assortiment
ik zocht mijn onderdelen die ik had samengesteld en vond ze probleemloos. nadat ze in mijn mandje zaten was het alleen nog maar afrekenen!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
de layout mag alleen iets minder simpel op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calla Kok 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
1 klik en je wordt gebracht waar je wilt

Service
Binnen 24 uur geleverd op een adres die jij wilt.

Assortiment
Nog nooit misgegrepen!

Aanbeveling
Zowel voor ons bedrijf als privé bestel ik altijd via Coolblue. Gemak dient de mens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arko van Dieren 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We zijn super tevreden!!!

Service
We zijn super tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan verkleij 14-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Ik woon in broek in waterland en nu hoef ik geen 20 km te rijden om een tv te kopen en op uw site vond ik de witte tv die ik zo graag wilde hebben

Service
Keurig de volgende dag thuis bezorgt met een e mail vooraf dat hij kwam met de post nl

Assortiment
Jullie hadden de witte tv die ik zo graag wilde hebben heel blij

Aanbeveling
Goede service breed assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noetje 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site!

Service
Snel geleverd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stiggy 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heldere, moderne website, reviews op de site, goede search engine optimalisatie (je komt snel bij een CoolBlue site uit), duidelijk bestelproces. Kortom: allemaal erg goed!

Service
1 bestelling snel en op tijd bezorgd, andere afgehaald in de winkel waar ik erg goed en vriendelijk geholpen werd.

Assortiment
Assortiment in orde, prijs niet altijd bij de laagste.

Extra toelichting
2 bestellingen gedaan, ik ben erg verrast en tevreden! Sympathieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Vergauwen Luc 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel makkelijk om te bestellen

Service
Uitstekend

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Correct

Extra toelichting
Supersnelle levering, alles zeer snel en correct verlopen waarvoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Thys 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kan vanuit uw zetel makkelijk shoppen zonder de deur uit te moeten gaan. Handig als je weet wat je wil.

Service
Vrijdag om 10.30 besteld en zaterdags om 9.15 stond B.Post bij ons aan de deur.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Het is makkelijk zoeken gezien het grote aanbod, men heeft hier praktisch alles in huis, een aanrader.

Extra toelichting
Het zou handig zijn om een toonzaal te hebben die niet is gelegen aan de Boomse steenweg gezien het zeer drukke verkeer aldaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleen 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Een paar drukken op de knop en je hebt je gewenste product met beschrijving en al te pakken

Service
Er behoorde nog een gratis product bij en deze zat niet bijgesloten. Na 1 mailtje heeft de klantenservice beloofd om dit alsnog toe te zenden.

Aanbeveling
Erg klantvriendelijk en van deze tijd! Een echte aanrader.

Extra toelichting
Goede producten en goed prijsvergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Berber 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel goed en zonder gedoe

Assortiment
precies wat ik nodig had

Aanbeveling
super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ctje 14-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik zocht een broodmachine : heel gemakkelijk gevonden en keuze in overvloed.

Service
snelle service de vrijdag besteld en zaterdagmorgen geleverd en een pluspunt voor de transporteur, heel vriendelijk en hij heeft mijn zwaar pakket binnen gezet!

Assortiment
ruim aanbod

Aanbeveling
Het is de eerste keer dat ik online een toestel aankoop, is super gemakkelijk geen tijdverlies als je weet wat je wil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews