coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mien Maas 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website was duidelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht. Ook de bestelling was zo geregeld

Service
De bestelling is volgens afspraak geleverd. Qua retourservice kan ik niet over oordelen. Het apparaat sluit aan bij mijn wensen en ik ga het gebruiken.

Assortiment
Het assortiment was ruim voldoende.
Het product heb ik bij geen andere aanbieder voor deze prijs kunnen vinden.

Aanbeveling
Ik ben tevreden over het zaken doen met Coolblue en kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan het bestellen van uit je zetel

Service
Super goed woensdag besteld en vrijdag al geleverd

Assortiment
Heel goed !!!

Aanbeveling
het is heel gemakkelijk zo snel heb je het in de winkel nog niet .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
direct gevonden wat ik zocht

Assortiment
er wa er wat ik zocht, en de prijs was de 'officiele prijs'
had wel een lager prijs gevonden maar moet kms rijden

Aanbeveling
tevredenheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margo 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed te vinden

Service
Binnen 24 uur bezorgd👍

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Top winkel en lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd correct, leuke prijzen, interessante reviews die helpen om te beslissen over je aankoop

Service
Bij problemen van eender welke aard,staat er steeds een oplossing opmaat klaar (geen wonderen verwachten, maar je mag er zeker van zijn dat ze alles doen wat mogelijk is om zo snel en correct mogelijk een probleem op te lossen)

Assortiment
Je vindt er bijna alles!!!

Aanbeveling
je hoeft niet de deur uit, met een paar klikken vind je alles wat je zoekt, makkellijk betalen,snel en correct geleverd of ophaalbaar...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Oei wat zijn ze snel!

Assortiment
Precies goed

Aanbeveling
Snel, goede prijs en gemakkelijk

Extra toelichting
Heel goed dat ik geen account hoefde aan te maken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke vormgeving

Service
Geen levering de dag na de bestelling

Assortiment
Beperkt op het type toestel waarvoor ik interesse had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Gemak
Prima te vinden

Service
Geen korting toegepast op de combi. 4 dec besteld voor Sinterklaas en krijg je een folder inde doos waar toestel €20,-- goedkoper staat afgebeeld. Bellen, mailen en appen maar alle deuren gaan gelijk dicht. Het woord service heeft voor menigeen een andere betekenis dan bij coolblue

Aanbeveling
Krijg je bij je bestelling een folder in de doos waar toestel €20,-- goedkoper staat afgebeeld. Bellen, mailen en appen maar alle deuren gaan gelijk dicht. Het woord service heeft voor menigeen een andere betekenis dan bij coolblue

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-12-2015

Beste Erik,
We vinden het ontzettend jammer om te lezen hoe dit is gelopen. We zouden dit graag recht willen zetten voor je.
Zou je ons dan ook kunnen voorzien van het ordernummer? We gaan het dan direct netjes oplossen voor je.
Alvast bedankt voor de medewerking.

Reageer

Jean De Schryver 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product snel gevonden en heldere uitleg.

Service
'sAvonds om 23u besteld, de volgende morgen om 8u thuis!

Aanbeveling
Dit was de eerste maal, maar alles was dik ok!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hndige website

Service
Dik ok

Assortiment
EEG ruim

Aanbeveling
Prijs kwaliteit top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjef 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede levering en heel goed overzicht van artikelen.En prijskwaliteit is goed

Service
word netjes te woord gestaan als je een probleem hebt en levering is binnen afgesproken tijd en vriendelijke koeriers.En probleem wordt zsm opgelost.

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit,goede service,vriendelijk geholpen aan de telefoon.,snelle levering binnen 1 dag,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martin 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website

Service
prima communicatie en supersnel geleverd

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar, aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GOSSE 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
helemaal TOP

Service
WEERGALOZE SERVICE

Assortiment
NERGENS ZO GOED

Aanbeveling
ECHT ONGEKEND

Extra toelichting
ONVOORSTELBARE SERVICE ZATERDAG 17.00 UUR BESTELD ZONDAG 17.00 UUR IN HUIS GEKKER KAN TOCH NIET .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Scherpe prijzen snelle levering

Extra toelichting
Was de 1ste keer dat ik bestelde bij coolbleu, alles is naar wens gegaan

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marijke 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen is in no time geregeld

Service
Supersnel in huis! 'S avonds laat besteld en de volgende ochtend al bezorgd. En steeds via mail op de hoogte gehouden van het proces.

Aanbeveling
Gewoon een van mijn favoriete webwinkels. Punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Shoppen vanaf de bank. Hoe simpel wil je het hebben.

Service
Binnen 24 uur een nieuwe wasmachine aangesloten en al. Medewerkers die 'm hebben geplaatst ruimen alles netjes op en maken alles droog wat nat is geworden. Alleen al door deze medewekers is een 10 gerechtvaardigd.

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke omschrijvingen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivaties.

Extra toelichting
Echt een geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snelle levering

Aanbeveling
Meerdere aankopen gedaan en elke levering was correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 12-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik kan (bijna) alle producten vinden die ik zoek en super makkelijk bestellen/betalen.

Service
Krijg altijd snel en goed antwoord op vragen.

Assortiment
Héél veel keuze en groot assortiment.

Aanbeveling
Zie commentaar hierboven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nrod 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel gevonden, makkelijk besteld.

Service
Over levertijd, 100% klopt.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen.

Aanbeveling
Volledig tevreden. Volgende keer zal ik weer hier kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCV 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Topshop! Snel, duidelijk, korte bondige informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Elke vordering in het process word meegedeeld

Assortiment
Kan bij GSM's geen filter instellen "schokvast toestel"

Aanbeveling
Alles verloopt van A tot Z zeer vlot en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Naenen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon je kredietkaartnummer ingeven bij het afrekenen en klaar ben je!

Service
Besteld om 22 u. en 10 u. de volgende ochtend kreeg ik al bericht dat mijn pakket beschikbaar was in mijn gekozen postkantoor. Makkelijk als je overdag niet thuis bent !

Assortiment
Zeeeeeeeer veel artikelen !!

Extra toelichting
Waarom nog in een gewone winkel kopen en zo veel meer betalen ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede en ruime keuze en perfecte service en updates mbt je bestelling

Extra toelichting
Goede updates van je bestelling en keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie G2 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Goede service, snelle levering en snel antwoord op vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda peeters 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
een zeer duidelijke site !!

Service
een zeer tevreden klant service kan niet beter, top voor jullie team

Assortiment
tevreden

Aanbeveling
online site uitstekend !!!

Extra toelichting
nee ,over alles zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rein 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Shoppen vanuit je luie zetel met ruime keuze qua producten.

Service
Snel en efficient

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk K 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk. Goede instructie video.

Service
Snelle reactie en voortgang via mail

Assortiment
Ruime keuze breed pakket

Aanbeveling
Duidelijk en snel tot een keuze gekomen door een goede en overzichtelijke website.

Extra toelichting
Toto in detail geïnformeerd wat betreft voortgang order en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Magdalena 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede producten, perfecte service!!!

Service
Perfect

Assortiment
Alles war je zoekt, kan je vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Electro en Light bvba 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
thuis achter de pc kan je het item in detail (specificaties ,prijs ,op stock ,enz )nazien en dan bestellen . Verder files als je naar de winkel moet
om eerst te bestellen en nog eens om het af te halen .

Service
De bestelde goederen zijn op tijd en juist geleverd (bij staking post zelfs 5 euro bon gekregen !!

Assortiment
Enorm assortiment van vele merken heeft een gewone winkel niet, en zeker niet op stock .

Aanbeveling
De opsomming van bovenstaande punten en daarbij nog eens een winkel waar je toch nog uitleg krijgt en info +bij leveren voor zelfstandige geen btw voorschieten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hiljo 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Snel gevonden
Snel geleverd

Extra toelichting
Helaas kan erop zondag geleverd worden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Rui 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Several months age, I bought a printer(order no. 12461727) here. After I made the order, I realised I made a wrong order. Then I send email and let the shop cancel that order. But nobody replied to me and I got the wrong order the next day.

Assortiment
Once I plan to buy something, I normally check coolblue first.

Aanbeveling
Easy order, quick delivery.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tristan 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten makkelijk te vinden

Service
Gewoon lekker snel allemaal

Assortiment
Er kan altijd meer bij he....

Aanbeveling
Prima shop. Prima service. Niet voor heb ik hier al vaker besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik had de een hoofdtelefoon besteld om 9u 's avonds en om 10u 'smorgens werd hij al geleverd!

Service
Makkelijk aankoop en een makkelijke aanmeldingsprocedure , ook met een soms humoristische ondertoon

Aanbeveling
Niets op aan te merken PS ik ben van België

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ibrahim B 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks gemakkelijker dan laptop openzwaaien, je keuze te maken en 24 h later je product in gebruik te hebben. Niet vanzelfsprekend maar wel bij COOLBLUE.

Service
Niks op aan te merken, ooit een pakketje retour gedaan omwille van foute keuze maar alles verliep vlekkeloos en klantvriendelijk.

Assortiment
Veel keuze maar kan beter voor een on line shop.

Aanbeveling
Een aanrader voor snelle beslissers. De filmpjes bij de producten zijn erg handig in keuzes maken en de snelle levering maakt je dag goed.

Extra toelichting
Ik zou zeggen doe zo verder met handel voeren als alle webstores hier een voorbeeld aan nemen dan kan iedereen wat vlotter door het leven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sab 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Duidelijke, goede communicatie over het bestel- en verzendtraject

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Binnenlopen, meteen gastvrij worden ontvangen, efficiënt worden doorverwezen, efficiënt worden geholpen. Zo gaat dat hier. Super!

Service
Ik werd geholpen door een vrolijke, gezellige vent. En met verstand van zaken; dat merk je. Zoekt alles voor je uit, regelt alles voor je; dat zie je, dat voel je. Ja het kan: efficiënte service in een leuke sfeer!

Assortiment
Niet mega eindeloos, wel de dingen die ik nodig heb.

Aanbeveling
Overzichtelijke indeling, efficiënte service, deskundig advies, gezellige sfeer. Prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website. De prijs die ziet is de prijs die je betaald.

Service
Snelle levering met verschillende mogelijkheden van bezorgen zoals ophalen bij postpunt.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Aukes 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online te vinden.Gratis bezorging binnen 24 uur en eventueel gratis retourneren. Zeer vriendelijk personeel.

Service
Ontvangst met koffie als je even moet wachten. Zeer vriendelijk personeel, denken met de klant mee.

Assortiment
Als een item niet op voorraad is in de winkel, kan je het de volgende ochtend al ophalen of gratis laten bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lida 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ordelijk overzicht.

Service
zeer betrouwbaar.
Plezierig om naar de videofilmpjes te kijken bij de bestelling.Inderdaad de dag nadien je pakket met toffe dozen.

Assortiment
Zeer ruime keuze

Extra toelichting
Heb ook eens een omruiling gedaan omwille van een beschadigd toestel en dat is ook allemaal netjes verlopen en vervangen. Gemakkelijke betaling. Plezierig shoppen voor geschenken zonde aan de drukke kassa staan aan te schuiven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Top

Service
Op en top

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Makkelijk en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke categorieën op de website, makkelijk te sorteren op eisen en prijzen binnen de categorieën .

Service
Direct de volgende dag bezorgd. Werd van elke stap op de hoogte gehouden per sms en/of per mail.

Aanbeveling
Ik vind de hele klantervaring bij Coolblue geweldig, met name de humor op de verpakkingen.

Extra toelichting
Ik raad Coolblue vaak aan aan mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michaël Vandenbulcke 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijke en duidelijke site.

Service
Goede en snel reagerende klantenservice.

Assortiment
Groot aanbod, grotendeels alle producten in stock.

Aanbeveling
Beste en persoonlijk mijn favoriete winkel.

Extra toelichting
Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Helder en overzichtelijk weergegeven.

Service
Voldoet aan de toezegging.

Assortiment
Een compleet warenhuis.

Aanbeveling
Een winkel welke, tot op heden voor mij, geen uitverkochte produkten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Helen 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Aanbeveling
Op de site kun heel goed een Keuze maken welk product je wilt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Metien 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Top bedrijf klantenservice webshop en winkelpersoneel snel en correct, en vakkundige productinformatie! Probleempje via klantenservice snel opgepakt, zelfs via de app. Helemaal klasse. Prijs kwaliteit prima in orde. Wat mij betreft een echte aanrader, en dat zeg ik niet vaak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Goedbloed 11-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Service
Het probleem met de printer werd feilloos opgelost door vriendelijk dames en heer. Tijd noch moeite werd gespaard!

Assortiment
Vergelijkend met concurrenten van Coolblue zag ik een groter en goedkoper assortiment printers.

Extra toelichting
Buitengewoon tevreden; aan te raden aan vrienden en ken- nissen. Mijn buurman was ook enthousiast over de service en raadde Cb aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede website en snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
heldere presentatie, geen "kleine lettertjes" en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marije 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snel zoekbaar

Service
Duidelijke en vlotte berichtgeving via mail

Assortiment
Voor de producten die ik zocht vdoende keuze en ook reviews van andere klanten hielpen mee in de uiteindelijke keuze

Aanbeveling
Goede en snelle service. Product voldeed volledig aan verwachting. Zeer snelle levering en goede communicatie hierover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen Boogaard 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Fantastich ,afspraak is afspraak

Service
De tijd waarneer je iets besteld en bezorgtwordt perfect

Assortiment
Op ale punten gewoon goed

Aanbeveling
Netjes goed gedaan en gaaat zo door

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

basvdvorm 11-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zonder in te loggen kan je zeer snel bestellen

Service
volgende dag geleverd perfect !

Assortiment
keuze uit veel soorten en prijzen

Aanbeveling
overzichtelijk en duidelijk !!!

Extra toelichting
Ga zo door !!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews