coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nickh 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan t makkelijker? Misschien toch een 10 dan...?

Aanbeveling
It's cool! It's blue! And it puts a smile on your face!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Goede communicatie dmv diverse emails over de status van je bestelling.

Assortiment
Van alles en nog wat, om hebberig van te worden

Aanbeveling
Groot assortiment,
Snelle levering
Duidelijk zowel de site als de bestelstatus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele duidelijke site, simpele stappen, goed hoe je op de spoed bezorgmogelijkheden wordt geattendeerd etc.

Service
Uniek in jullie segment...daar kan bol.com en alle vergelijkbare nog een puntje aan zuigen...

Assortiment
meer assorti populair speelgoed dan maak je deze mama nog blijer!

Aanbeveling
Alles is in orde goed geregeld en de attentie service zelfs bij bezorging bij de buren, leuk zo' n bedank kaart!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven Brown 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles ging van zelf je kon ook alles vinden wat je wou weten en daarmee voelde ik mij heel erg op mijn gemak

Service
Super service! Je hebt alles in 10 klikken van je muis en veel informatie over de producten dat is een plus punt.

Assortiment
Er waren veel keuzes tussen producten dat maakt het ook fijn om te kijken wat het beste bij u past een dikke merci daarom een 10/10

Aanbeveling
Alles wat je wil weten over je product en informatie over de verzending is gewoon de beste wat ik tot nu toe heb gezien ik heb ook tegen vrienden en familie gezegd dat jullie de beste winkel ben dant ik tot nu toe ben gaan inkijken ook jullie sms over het verzending is een 10 waard ! Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk zoeken
Ruime keuze

Service
'S avonds besteld volgende dag in huis.

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Ruime keus,makkelijk zoeken,snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Juul 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke site

Service
Gelijk email dat het verzonden is

Assortiment
Voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motorola Moto G 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede uitleg, vergelijking van producten en veel reviews waardoor het makkelijker kiezen is

Service
handig dat ik een pakketje kan ophalen bij een gekozen punt en dan ook nog eens vanaf half negen s'ochtends

Assortiment
zeer ruime keuze

Aanbeveling
ruim assortiment, eerlijke prijzen en hulp bij het zoeken.

Extra toelichting
zeer tevreden, en ik zal bij mijn volgende aankoop zeker weer voor jullie site gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lord jazz 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Voor mijn bestelling zei de coolblue wat ze deden en het resultaat was dat ze deden wat ze zeiden. Het product was bij hen niet goedkoper dan bij anderen maar ook niet duurder. Meer te wensen had ik niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M Graafmans 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gemakkelijk

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Je kunt er alles vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony Elshout 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Natuurlijk super makkelijk, alles overzichtelijk en vanuit je warme huis of omgeving betrouwbaar winkelen.

Service
Leveringen uiterst betrouwbaar, goed en deudelijk verpakt, en netjes afgeleverd, met goede feedback per e mail wanneer de zending arriveert.

Assortiment
Zeer ruim, en perfect gerubriceerd, makkelijk zoeken en enorm breed aanbod.

Aanbeveling
Zeker 1 van de best ingerichte website winkels die er zijn.

Extra toelichting
Ga hier zeker vaker shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mats 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Simpel en goed, mss wat meer uitleg over hoe je gratis terug stuurt...

Service
Zie hiervoor...

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima maar mag wat meer kleur in jullie site ;-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles makkelijk te vinden en bestellen ging heel simpel.

Service
Leuke en andere opzet voor service. Werd er wel vrolijk van.

Assortiment
Zeker voldoende voor wat ik online zou kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website en veel informatie over artikelen.

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Dit was mijn 2e bestelling bij Coolblue. Prima geregeld en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke info

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steengeit 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
de website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Snelle levering en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling

Assortiment
volop keuze in diverse prijs klasses

Aanbeveling
vlotte levering en je wordt via de mail op de hoogte gehouden hoe ver ze zijn met het leveren van je bestelling

Extra toelichting
ik heb geen mening over de service, omdat ik nog geen klachten heb :D ze houden je prima op de hoogte

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ivan uit Meise 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk kiezen en bestellen pet pc

Service
S'avonds laat om 23u30 besteld op een Zondag!
Op maandagmiddag 12u30 belde onze postbode aan voor levering van het bestelde product, zoals beloofd in de reclame, Proficiat hiervoor

Assortiment
Gezocht product was aanwezig in versie kleuren en versies met alle nodige infodetails

Aanbeveling
Coolblue is COOL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Postbus2000 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Veel doorverwijzingen van vergelijkings sites. Vaak in de top van goedkoopsten :-)

Service
Besteld en dezelfde dag verzonden.

Aanbeveling
Ik ken Coolblue nog niet als winkel die een bepaald soort artikelen verkoopt maar meer als een site waar je heen wordt doorverwezen...... Misschien iets aan reclame doen? alhoewel Fonq reclame maakt dat ze veel hebben maar daar kom ik niet....... Succes :-)

Extra toelichting
me happy :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is gebruiksvriendelijk. Zowel het zoeken van het product als de uiteindelijke betaling verliepen zeer vlot.

Service
Service tot nu toe (bestelling/levering) is niks op aan te merken.

Assortiment
Ik was op zoek naar een bluetooth speaker en op Coolblue vond ik een ruim assortiment aan speakers.

Aanbeveling
Ruim assortiment, handige reviews en vlotte bestelling/levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ludo 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer efficient

Service
uitstekend

Assortiment
alles wat nodig was

Aanbeveling
geen problemen met betaling en verpakking en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk doorzoekbaar, resultaten kan je sorteren of filteren.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Positieve ervaring. Makkelijk bestellen, betalen en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eazy te bestellen

Service
Duidelijk volgens afspraak

Assortiment
Meer als voldoende keuze

Aanbeveling
Kan er leuk winkelen, of snel wat kopen

Extra toelichting
Misschien uitbreiding assortiment?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Benjamin 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
heel simpel, gebruiksvriendelijk, totaal niet ingewikkeld! super!

Service
23u45 besteld, de dag erop al aan de deur, wat wil je nog meer?

Assortiment
Er was niet wat ik specifiek wou, de combinatie in de laptop was niet altijd hoe ik het wou, maar das persoonlijk uiteraard.

Aanbeveling
Gewoonweg super, gemakkelijk, goede service, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pathenon 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keus en een overzichtelijke internet site

Service
Snelle levering en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Assortiment
Nooit lang zoeken

Extra toelichting
Kijk altijd eerst bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DrPhil 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel makkelijk om het juiste product te vinden en af te rekenen.

Service
zondagavond besteld, maandag bij de buren afgeleverd toen ik aan het werk was. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen online is wel gemakkelijk, maar het antwoord is onduidelijk over wanneer het wordt afgehandeld

Service
De vier keer dat ik hiervoor klantenservice nodig had werd ik op dezelfde goede manier geholpen.

Assortiment
Compleet assortiment, maar soms onduidelijk over wachtperiode voor levering

Aanbeveling
soms wat onduidelijk over (tijd van) levering, maar in principe prima en fijne winkel

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jordy20 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer duidelijke website, met enkele klikken had ik mijn product gevonden!

Service
In de avond besteld, volgende dag in huis ? Het is nog echtwaar ook. Schitterende service.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Iedereen moet zeker een keer kopen bij coolblue, een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wende 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Vlot

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Fijne vlotte winkel

Extra toelichting
Lekker snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arend Streutker 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Laat niets te wensen over

Service
Doen niet moeilijk en geen moeilijke vragen.

Assortiment
Kan haast niet groter

Aanbeveling
Alsof je zelf in de winkel aanwezig bent

Extra toelichting
Kan echt geen negatieve zaken bedenken en de positieve, zijn te veel om op te schrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super eenvoudig om keuzes te maken en te vergelijken

Service
supersnelle levering

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreidt

Aanbeveling
super winkel, super promoties en een goede service

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk B 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed overzicht, goede beschrijving van het product

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment in verschillende merken

Aanbeveling
Tien is de perfectie. Negen om aan te geven dat het excellent is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en elke keer weer een feest om het SMSje te krijgen dat de bestelling is ingepakt.

Assortiment
Voldoende keuze en snel te selecteren

Aanbeveling
Blijf een Fan van dit concept.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed toegankelijke website

Service
supersnel en duidelijke informatie over de levering.

Assortiment
Ruime keus dus geen klachten.

Aanbeveling
Ddoet wat er belooft word

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pascal 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
van thuis uit je luie zetel bestellen en kiezen

Service
besteld en op het afgesproken tijdstip geleverd

Assortiment
keuze te over en mooi te vergelijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Handige en zeer gebruiksvriendelijke site. Via mail houdt coolblue je zeer goed op de hoogte hoe het met je bestellig is en volgende dag heb je ze thuis.

Assortiment
Voor ieder wat wils, zeer uitgebreid gamma!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle toegang, duidelijke selectie naar de artikelen

Service
Punctuele aflevering de volgende dag, zelfs bij bestelling om 14:59.

Assortiment
Goed, voor de artikelen zoals je mag verwachten (het is geen Wehkamp...)

Aanbeveling
Gewoon een negen, (er is altijd ruimte voor verbetering) zegt het voort...

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrien 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel gemakkelijk gevonden wat ik zocht!

Service
Meerdere leveringsmogelijkheden, aangepast aan mensen die niet altijd overdag thuis zijn. Levering binnen de beloofde tijdsspanne.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
online besteld en je krijgt direct mail terug over de bestelling en hoe het nu verder gaat. ook mailtje gekregen wanneer het aangeboden werd bij de post

Aanbeveling
ben gewoon erg blij dat ik de tablet bij jullie kon kopen want hij was verder overal uitverkocht

Extra toelichting
ja, als je een tablet of iets anders duurs verkoopt en laat bezorgen.. zorg dan dat ontvanger tekent voor ontvangst. ik kan nu zeggen dat ik tablet niet gekregen heb omdat ik nergens voor getekend heb

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Van Baeten Ch 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze

Service
Om 17u03 deed ik mijn bestelling en de volgende dag om 11u15 ontvangde ik mijn pakketje. Moet er bij zeggen pakket kwam van Antwerpen en de levering gebeurde in Ichtegem, dus wel een zekere afstand.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inka 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Super! Je kunt tot 0:00 bestellen en hebt het de volgende dag in huis! Verder krijg je keurig mails hoever je bestelling is.

Extra toelichting
We hebben erg gelachen om de verpakking! Wat een humor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tim van Veen 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Supersnelle levering!

Assortiment
Bijna alles voor de liefhebber.

Extra toelichting
Met een gerust hart bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

christina 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon rustig thuis wachten

Service
Alles was duidelijk uitgelegd via de site

Assortiment
Ik vond er meteen wat ik zocht

Extra toelichting
Ik ben tevreden dus zal er nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snelle levering, goede kwaliteit product.

Service
levering op tijd binnen

Assortiment
ruime keuze producten

Aanbeveling
goede prijs-kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martin Menger 06-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Prettig via internet en correcte bevestiging.

Assortiment
Goed assortiment te vinden op internet.

Aanbeveling
Snel, correct en goede afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelique david 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichterlijke site

Service
dienst na verkoop moet ik nog ondervinden, maar bestellen leveren is heel vlotjes en heel snel verlopen

Assortiment
Heel gemakkelijk en heel veel keuze

Aanbeveling
Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bas 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ziet er goed en stevig uit

Service
Juist optijd

Assortiment
Alles te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reini 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue is online op elk moment beschikbaar wat handig is voor mensen die overdag druk bezig zijn. Met één klik zie je een groot aanbod van wat je zoekt.

Service
Je bestelling wordt secuur opgevolgd en je blijft op de hoogte. Voor je 't weet staat het pakket voor je deur, in handen van een vriendelijke postbode.

Assortiment
Veel keuze, soms te veel voor moeilijke beslissers. Ik vind dat de prijs goed meevalt.

Aanbeveling
Gezien de positieve ervaringen tot nu toe zou ik Coolblue zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bvd 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Produkt direct gevonden op de site.

Service
Bestelling in de avond,levering s'anderddags voormiddag

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique De Geyter 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Correcte prijs/kwaliteit en een klantgerichte website

Service
Top!

Extra toelichting
Ik vind het wel beklemmend dat ik enige tijd later na mijn bezoek aan de website een bericht via FB tref, dat mij duidelijk maakt of ik al een beslissing heb genomen over mijn aankoop?? Geen fijn gevoel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Overal gezocht in de winkels in mijn woonplaats naar dit artikel, helaas nergens te krijgen. Coolblue is derhalve good 4 me and you.

Service
S'avonds besteld volgende dag al in huis met goede begeleiding via mail en sms over de status.

Aanbeveling
Gewoon top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanny 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toegankelijke site met prima stap voor stap uitleg bij bestelling.

Service
Na bestelling word je zeer goed op de hoogte gehouden en snelle levering van bestelde product.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews