coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ineke 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website staat een goede en uitgebreide beschrijving van de artikelen en er is goede verwijzing naar artikelen. Vlotte en stipte levering.

Reageer

Kees 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben blij met mijn bestelling. Alleen kreeg ik bericht dat het de volgende dag geleverd zou worden, tussen 8 en 17.00 uur. Ik vroeg op en blijf de hele dag thuis, kijk tussendoor nog naar de levering van de bestelling, ja, het zou zaterdag komen.
Ineens, ik kijk weer om 16.00 uur, is de levering naar Maandag ( vandaag 8.02.21. verzet, nu ook weer tussen 8 en 17.00 uur. Dat was voor mij erg vervelend.

Reageer

Joost 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goed geregeld, waar andere zaken nee moetsen verkopen, afspraken keurig nagekomen, product uitstekend!

Reageer

Dirk 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastische service en informatie voorziening.
en ook goede omschrijving en handleidingen van de producten.

Reageer

Nico 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was snel en in orde en fijn dat het op de fiets gebeurt. Ook de tweedekans producten zijn een grote aanrader. De webshop is bovendien erg duidelijk.

Reageer

Tillemans 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima te bestellen
Vriendelijke bezorger
Uitstekende verpakking
Goede prijs

Zou zo weer via en bij coolblue bestellen

Reageer

Willem2 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima communicatie, ook als er wat misgaat. En zeer schappelijk in het oplossen van het probleem.

Reageer

Guido 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was hier te verkrijgen tegen de beste prijs en het snelste leverbaar!
Snelle levering van de dag na bestelling, zoals beloofd ook nagekomen!
Ook de website zeer prettig en makkelijk voor van tracking order, factuur en garantie mooi en overzichtelijk voor de klant alles op één plek.

Reageer

Koen 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle en overzichtelijke website, krijgt wat je vraagt en super snel geleverd.

Reageer

Ger Kuijken 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima omschreven technische gegevens van het product.
Uiterst klantvriendelijke benadering.
Snelle afhandeling en versturen van product
Heldere en adequate begeleiding tijdens "onderweg "
Korte thuis zijn tijd van één uur.
Stipte leveringstijd door een zeer vriendelijke bezorger die mij op 14e etage het pakje kwam brengen.

Reageer

Dino lobbes 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelheid services en fun is de reden dat ik bij jullie besteld!
Website is gebruiksvriendelijk, kan makkelijk vergelijken en heb het morgen in huis.

Anywhere, anyHowe, anytime

Reageer

Iris979 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
- Duidelijke vergelijking tussen verschillende producten.
- Super leuke en informatieve filmpjes (oa andere reviews) bij bepaalde producten
- goedkoper dan de oorspronkelijke aanbieder (in mijn geval 20 euro goedkoper dan de smartwatch van de Samsung website)
- Leuk dat jullie samen werken met SamenGezond, om gezond gedrag met een financiële beloning te stimuleren!

Reageer

Toppie 08-03-2021

Algemene score

9,0
coolblue doet wat zij beloven. Prima service en goede producten. Voor de tweede keer wat besteld en ook deze keer conform de afspraak op tijd geleverd.

Reageer

JW 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en product conform omschrijving. Ik had een 2e kansje, maar het had net zo goed nieuw kunnen zijn. De doos leek nog nooit geopend te zijn geweest.

Reageer

j.de.r. 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen, track&trace is prima geregeld. Prijs was echter aanzienlijk hoger dan bij de bekende concurrenten. Helaas geen laagste prijsgarantie

Reageer

Martijn Müller 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met duidelijke omschrijvingen en aanbevelingen. Nette prijzen en snel en gemakkelijk om te reserveren en op te halen in de winkel.

Reageer

Hasan 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meest gebruiksvriendelijke website die er bestaat (volgens mij althans).

Al veel besteld en altijd de producten de volgende dag in huis gehad in perfecte staat.

Ook bij retours nooit problemen gehad en altijd netjes mijn centen terugbetaald gekregen.

In het kort: coolblue is gewoon goed!

Reageer

Bart Peeters 08-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving op de website en zeer snelle levering (volgende dag)
Gezien de prijskwaliteit meteen via CoolBlue gekocht.

Reageer

Kim 08-03-2021

Algemene score

1,0
Binnen 3,5 jaar gaat iets 2 keer kapot waar vanuit de fabrikant 10 jaar garantie op wordt gegeven.
Cool blue moet deze garantie wettelijk gezien uitvoeren, maar doet dit niet en ondertussen wordt je weken aan het lijntje gehouden met valse beloftes.
Ik koop hier nooit meer wat en ga liever naar bol.com waar ze wel goede service bieden.

Reageer

Roy 08-03-2021

Algemene score

8,0
Gewoon goed, uitgezocht wat ik wil hebben, gekozen, betaald en netjes geleverd. Allemaal zonder moeite.

Reageer

Menno 07-03-2021

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een duidelijke site en de levering was razendsnel. Ik bestelde 's avonds laat en had mijn nieuwe koptelefoon de volgende ochtend ca 12 u in huis.

Reageer

Dino 07-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Great customer service, personnel from the store was nice and polite. Fast and reliable service was provided to me when I purchased my new phone.

Reageer

Marika Plug 07-03-2021

Algemene score

10,0
‘S avonds een Philips blender besteld, volgende dag in huis, erg blij mee.

Reageer

Max 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, en levering snel en volledig, precies conform datgene wat beloofd werd

Reageer

L vd Graaf 06-03-2021

Algemene score

1,0
Koffiezetapparaat 3x ter reparatie aangeboden nu nog steeds kapot. Mij wordt ijskoud gemeld dat ik het voor de 4e keer op MAG sturen!!!!!

Reageer

marcel 06-03-2021

Algemene score

1,0
mijn bestelde product is niet uitgeleverd, en uiteindelijk gecrediteerd. klantenservice ook erg onder de maat, en lang in de wacht gestaan.

Reageer

Geen idee 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie vriendelijke bediening .op tijd de bezorging. Waar voor je geld..

Reageer

Anton 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zaterdags besteld. Zondag ochtend geleverd. Netjes alle verpakkingsmateriaal meegenomen en tevens de oude apparaten. Helemaal TOP.

Reageer

Kristel 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een fijne, heldere site, eerlijke reviews, en vergelijkingen, coolblue's keuze is altijd interressant, de scherpe prijzen de super snelle levering en service en nazorg zorgen dat ik graag bij Coolblue bestel.

Reageer

Joel 06-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Snel geleverd (Op zondag) in goede staat. Informatie klopt. Prijs was lager dan bij andere shops.

Reageer

Merlijn de Wit 05-03-2021

Algemene score

3,0
Coolblue staat bekend als een klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. Over het algemeen is dat ook zo. Helaas heb ik nu een koffiezetapparaat dat binnen één jaar twee keer kapot gaat. Dan blijkt toch ook Coolblue gewoon een erg groot bedrijf waar de menselijk maat uit het oog verloren is.

De tweede keer is het apparaat binnen anderhalve maand nadat hij gerepareerd was, wederom kapot gegaan. De reparatieperiode bedroeg een maand. Nu moet ik hem weer voor reparatie opsturen. Ik heb gevraagd om een spoedreparatie of een vervangend product voor de periode dat mijn apparaat weg is. Beide behoren niet tot de mogelijkheden.

Los daarvan ben ik inmiddels tot de conclusie dat het apparaat dat Coolblue voor een behoorlijke prijs verkoopt van slechte kwaliteit is. Daarom heb ik gevraagd de hele koop terug te draaien. Ook dat behoort niet tot de mogelijkheden, hiervoor moet het apparaat eerst vier(!) keer kapot gegaan zijn.

Gezien al het gedoe dat een dergelijk reparatieproces met zich meebrengt en het gebruiksgenot dat je gedurende die periode mist vind ik dit behoorlijk slecht.

Al met al heeft Coolblue een hele leuke en sympathieke uitstraling, je moet alleen hopen dat je product niet kapot gaa.

Reageer

kim 05-03-2021

Algemene score

1,0
Binnen garantie, product 2 keer kapot.
Wordt niet opgelost en regeren niet binnen de afgesproken termijn.
Koop liever bij bol.com of amazon.nl die hebben wel goede service.

Reageer

Monique 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling heb ik ‘s avonds geplaatst. En de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd.
Hartstikke snel natuurlijk !
En een paar dagen erna merkte ik dat ik de digitale factuur had verwijderd.
Ik stuurde een mail naar de klantenservice en ook daar werd snel en vriendelijk gehandeld en werd de factuur nogmaals per mail gestuurd.
Dus, ik ben een tevreden mens :)

Reageer

Lowie 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet altijd de goedkoopste, maar de service en uitleg over producten is altijd top! 👌🏻

Reageer

Annelies 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijke website en supervlotte levering (heel handig als je printer plots zonder inkt zit ;) )

Reageer

Fabrice Bevers 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan bijna alles vinden qua elektronica, mooie prijzen ,goeie garanties, en snelle levering.

Reageer

Marja Peschke 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima geregeld, van bestelling tot aflevering en alles voor de mooie glimlach

Reageer

mike 05-03-2021

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor coolblue omdat ze ook op zondag konden leveren en dat is ook gebeurd en op het juiste tijdstip...uitstekend!!

Reageer

Didi 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles in orde en super snel. Eindelijk ruimte voor beide Call of duty spellen

Reageer

Zoë 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik altijd ga glimlachen van Coolblue, de adviezen en omschrijvingen helder zijn en ik zo de beste keuze kan maken, ook al sta ik niet fysiek in een winkel

Reageer

Naomi 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super leuke winkel om te shoppen. De prijs van het product was net beter dan op vergelijkbare websites en de humor van Coolblue vind ik echt top. Ik vind de reclames en de ideeen wat te doen met je tijd als je moet wachten op je bestelling geweldig! Vlaggetjes van coolblue om uit te printen zodat de bezorger je kan vinden. Ideeen wat je kunt knutselen met de dozen. Top!

Reageer

Lieselotte 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd vriendelijk. Klantenservice goed bereikbaar. Denkt daarnaast mee als het product niet werkt met ruilen e.d.

Reageer

freek 05-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod, snelle levering en een goede klantenservice. Toen een product dat ik bij coolblue besteld had kapot ging was de klantenservice snel met hun reactie en kwam er ook snel een passende oplossing.

Reageer

Jose 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good assortment in the shop, pretty good price compared to other online shops, very fast delivery (next day) and perfect packing. A+

Reageer

Tim 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een webwinkel die zich houdt aan de vooropgestelde levertermijn, dat vind ik prachtig. Ook leuk is dat coolblue een eigen leverdienst heeft, zo ben je toch net iets zekerder dat je producten onbeschadigd aankomen.

Reageer

Gerard 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit beoordeling van de producten en zeer vlotte bezorging, ga zo door!

Reageer

Ruby 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service, Coolblue had als enigste een actie van het apparaat die ik wilde.

Reageer

Fred 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop graag bij Coolblue omdat ze altijd optijd leveren. Wat ik echt Super vind is dat als je bijv. een telefoon of laptop koop je van tevoren duidelijke tips en aanwijzingen krijg om te installeren en mee om te gaan. Top !

Reageer

Rik 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer toegankelijke webshop, bestelgemak en snelle levering maar ook goede service als er eens een keertje iets niet goed gaat en dat alles voor een glimlach, onbetaalbaar😊

Reageer

Paul Reyntjens 04-03-2021
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werken vaak tezamen met Coolblue, omdat de service zeer goed is. Zij installeerden de nieuwe oven en namen de oude terug mee - alles met een glimlach!

Reageer

Toon meer reviews