coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42717 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1700 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 07-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind Coolblue betrouwbaar, ze leveren snel en de service is prima. De webshop is overzichtelijk en met ruime keus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Roufs 07-08-2018 Via de website gekocht

Alweer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en correcte levering van hetgeen ik besteld had. Bovendien was de all-in prijs goed. Plusje was de mogelijkheid om het oude exemplaar mee terug te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sam 07-08-2018 Via de website gekocht

Verreweg de webshop met de beste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze doen wat ze beloven, helpdesk is goed bereikbaar, helpt snel en ze doen net dat beetje extra moeite om je blij te maken.
Website is zeer informatief, die legt stap voor stap uit waar je op moet letten voor het product wat jij zoekt

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Reyn van Elzakker 07-08-2018 Via de website gekocht

Diepvries bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag besteld zondag in huis ze brachten deze naar boven. Geen gedoe geen rotzooi erg vriendelijk. En daarnaast viel de prijs ook Mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten Mirbach 07-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt gek op deze webwinkel. Het klopt altijd. Service is echt service. Prijs ligt iets hoger dan bij andere winkels maar de betrouwbaarheid is voor mij de reden dat ik altijd voor Coolblue kies. 👌🏻👌🏻👌🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vm 07-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke productinformatie, snelle levering, niet duurste in de markt (zoals Bol). Optie achteraf betalen zou evt nog goede toevoeging zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-08-2018 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

10,0
Heb niet voor het eerst bij Coolblue besteld, zeker ook niet voor het laatst!
Zeer vlot bestelproces en afhandeling van het bestelorder.
Soms zijn er wel wat problemen met hun logistieke partner nl. BPost

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

paul 06-08-2018 Via de website gekocht

Prima service en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze Miele W715 wasmachine is er na 29 jaar trouwe dienst er mee opgehouden.
Diverse sites bezocht waaronder Miele na prijsvergelijk, mogelijkheden, en aanbod bekeken te hebben bij Coolblue uitgekomen. eerdere ervaringen met Coolblue was voor ons een reden om daar weer te bestellen. prima service en vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Simon 06-08-2018 Via de website gekocht

Te snel te groot geworden

Algemene score

4,0
Na 26 bestellingen naar tevredenheid nu teleurgesteld in de service van Coolblue. Een apparaat waarvan de fabrikant aangeeft dat er een ontwerpfout in zit wordt niet gewoon omgeruild. Men verschuilt zich achter (eigen) regels en een kritische review wordt, zonder duidelijke argumenten, niet geplaatst Medewerker van de klantenservice absoluut niet op de hoogte van de problemen met dit apparaat ondanks dat meerdere klanten op de site van Coolblue dezelfde problemen aangeven. Op een ingediende klacht is vooralsnog geen reactie gekomen. Een duidelijk geval van een bedrijf dat te snel te groot is geworden en het spoor bijster is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 08-08-2018

Beste Simon,

Onze excuses dat wij niet de beloofde service hebben geleverd bij jouw 27ste bestelling bij Coolblue. Uit jouw review kunnen wij opmaken dat jij een product hebt aangeschaft met een productiefout.

Het is zeker goed dat jij een klacht hierover hebt ingediend. Alleen is het jammer dat wij jou nog niet hebben voorzien van een reactie. Natuurlijk willen wij graag met jou meekijken naar de klacht om jou van een volledig antwoord.

Je kunt jouw ordernummer met een korte toelichting in een e-mail versturen naar geelglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij op onderzoek uit. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt, laat het ons weten in de e-mail. We zien jouw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

F.van Dijk 06-08-2018 Via de website gekocht

Prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitermate prettig en correct geholpen . Zelfs nog enige tips gekregen i.v.m het verschil tussen windows 7 en 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 06-08-2018 Via de website gekocht

Goede services en afspraken die ook kloppen bij levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk website, keurige afspraken en informatie, en ook op tijd zoals afgesproken de levering, goed werk mannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yo 06-08-2018 Via de website gekocht

Super webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede webwinkel met een snelle verwerking en levering van de bestelling ( binnen 24 uur)
Binnen de garantie iets kapot....inleveren bij een filiaal en de volgende dag al het nieuwe product in huis (1x meegemaakt)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GvT 06-08-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Algemene score

10,0
Mobiele telefoon online gekocht, in de winkel afgehaald. Prima geholpen, simkaart werd ter plekke gewisseld en telefoon geconfigureerd. Verkoper nam alle tijd. We konden met een werkend toestel tevreden naar huis, klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markke 06-08-2018 Via de website gekocht

prima zaak

Algemene score

9,0
Coolblue levert goede producten die te vinden zijn via een prima website waarbij de prijs goedkoper van wel gelijk is aan de andere zaken en daarbij komt dat ze een erg snelle bezorging hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja 06-08-2018 Via de website gekocht

Goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de beschrijving van een artikel staat een youtube filmpje waarin heldere uitleg gegeven wordt over het product. Dat vind ik heel prettig omdat ik van veel artikelen niet zoveel weet. Ze geven daar ook een advies bij. Of de verkoper bij je op de bank zit 😃👍
De levering verloopt volgens afspraak, het artikel bevalt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-08-2018 Via de website gekocht

Mijn favoriete website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue.nl is veruit favoriet als ik elektronica of witgoed moet/wil aanschaffen. Ze bieden een enorme keus aan artikelen en de vele klantervaringen maken het makkelijker om een keuze te maken. Daarbij is de klantvriendelijkheid groot en de levering snel. Kiezen en kopen bij Coolblue.nl is daarom leuk en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca 06-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

10,0
De wasmachine is snel geleverd, aangesloten en ze hebben hem proef laten draaien!
Alle verpakkingsmiddelen hebben ze netjes opgeruimd. ( en dat met temperaturen van boven de 30 graden!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 06-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer Klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is voor mij 'de' internetwinkel waar ik als eerste ga kijken en kopen. Ze zijn zeer klantvriendelijk en geven hele goed service. Ze denken mee en hebben veel geduld! Ze hebben een groot assortiment. Oordoppen heb ik altijd bij me aan de sleutelhanger in een handig opbergkoker. Ze vallen niet op als ik ze in heb en ze houden precies zoveel geluid tegen als nodig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hadi 06-08-2018 Via de website gekocht

vlot en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vanwege de prijs gekozen voor de miele wasmachine die volgens kieskeurig voor ons de meeste oplossingen bood. Door coolbleu door twee vriendelijke jongens op een deskundige manier geplaatst en ons voorzien van handige tips. Niets dan lof voor de organisatie van coolbleu. De wasmachine doet het ook flitsend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 06-08-2018 Via de website gekocht

Goede service, met name 'aftersale'.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supergoede service. Als een product intact is, dan is er natuurlijk niets aan de hand, echter, als een product kapot is (wat kan gebeuren) dan geeft Coolblue een absolute goede service. Geen gedoe of twijfelen aan de klant maar meteen handelen om het recht te zetten. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde Beau 06-08-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim aanbod met soms toch de laagste prijs. Tevreden met mijn aankoop. Had wel graag een papieren factuur in de doos gevonden ;-) Voor de rest: Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mieke 06-08-2018 Via de website gekocht

Coolblue is er echt voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
klantvriendelijk service is uitstekend als je hulp nodig hebt leggen ze alles netjes uit hebben alle tijd voor je ga zo door

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjakie & Co 06-08-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanbod en informatie over producten is zeer goed. Bestel en betaalproces is eenvoudig. Levering is zeer snel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM 06-08-2018 Via de website gekocht

Enorm aanbod, goede prijzen ... zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoonweg heel goede site zoals het hoort.
Tips en keuze van Coolblue zijn ook heel praktisch.
De naverkoopdienst is ook dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eisma 05-08-2018 Via de website gekocht

vlotte correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen. Snelle levering. Achteraf goede service . (Lade kapot gegaan. Binnen een week nieuwe geleverd)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-08-2018 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor iedere online winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het hele zoek, bestel en aankoop proces klopt van begin tot eind. Het steeds vragen om een beoordeling had wat mij betreft niet gehoeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. de Ceuninck 05-08-2018 Via de website gekocht

Slechte levering

Algemene score

3,0
Zaterdag 28 juli online een wasdroger bij Coolblue besteld. Volgens de site zouden we dan maandag 30 juli worden gebeld om een afspraak te maken voor levering binnen 3 dagen. Dat is niet gebeurd.
Dinsdag 31 juli in de middag hebben we zelf maar gebeld. De wasdroger zou vrijdag 3 augustus geleverd worden.
Op donderdag 2 augustus ontvangen we een e-mail dat ze vrijdag tussen 8.00 en 9.30 uur zouden komen.
Vrijdag om 9.30 uur niemand geweest. Gebeld naar Post.nl Extra@Home en toen kregen we de mededeling: de wagen was vol en er kan niet meer vandaag geleverd worden. Op de vraag waarom we daarover niet geïnformeerd zijn, kregen we geen antwoord. Dinsdag 7 augustus zou de nieuwe levering kunnen.
Nou dacht het niet. Met veel pijn en moeite zou de droger dan zaterdag 4 augustus geleverd kunnen worden. Direct hierna Coolblue zelf gebeld om een klacht in te dienen. Die is genoteerd, maar daar hebben we nog niets over gehoord.
Zaterdag is de droger naar tevredenheid geleverd, geplaatst en aangesloten door iemand van Exchange.
Conclusie: Coolblue haalt de eigen termijnen voor levering totaal niet en mag zijn partner Post.nl Extra@Home wel eens aanspreken op de (niet) verstrekte informatie en (niet) geleverde service.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-08-2018

Beste meneer/mevrouw De Ceuninck,

Bedankt voor het schrijven van jouw review, Het is heel jammer om te lezen dat de levering van jouw wasdroger met de extra dienst niet binnen de verwachte levertijd heeft plaatsgevonden. Dit is absoluut niet de service die je van Coolblue mag verwachten.

Gelukkig hebben de bezorgers uiteindelijk het product geleverd en aangesloten. Dit neemt niet weg dat het onnodig lang heeft geduurd voordat jij gebruik kon maken van de splinternieuwe wasdroger. We willen graag voor jou controleren of de vertraging ook bij de koerier is aangekaart en of de alle betrokken collega's de juiste oplossingen hebben aangeboden.

Graag ontvangen wij het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail. De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij zullen zo snel mogelijk op jouw e-mail antwoorden. Als je nog andere vragen of opmerkingen hebt rondom de bestelling en de service, dan zien wij dit graag terug in jouw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Huub 05-08-2018 Via de website gekocht

Tablet snel geleverd in prima verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen zijn goed te vinden en de informatie is goed en volledig. Coolblue biedt een Pprima prijs voor zijn artikelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John Van Doren 05-08-2018 Via de website gekocht

levering en klantvriendelijk optimaal!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de site is zeer gebruiksvriendelijk, prijs/kwaliteit is zeer oke, de levering en installatie was super, een pluim voor deze twee mensen die voor de levering gezorgd hebben

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Smets 05-08-2018 Via de website gekocht

Goed produkt! Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij bestelden een ventilator bij Coolblue in de late namiddag en de volgende dag 9u werd hij al geleverd.Wij zijn héél tevreden over zowel het produkt als over de snelle levering.( Het werd die dag 35 graden!!) Bedankt, Coolblue! 👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roosr 05-08-2018 Via de website gekocht

Handige info, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site vind je veel keuzes en kan je met wat hulp bij het juiste artikel uitkomen. De levering is snel en producten worden zorgvuldig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Suus 05-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere keren bij Coolblue besteld. Altijd vlot, en goede communicatie over de levering. Toen ik een vaatwasser had besteld werd die keurig geïnstalleerd en de jongens namen zelfs het verpakkingsmateriaal weer mee. Had ik dus binnen een kwartier een werkend apparaat, zonder gedoe. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-08-2018 Via de website gekocht

Heel goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitmuntende omschrijving van artikelen, geleverde snelheid, duidelijke webinformatie.
Kortom: AANBEVELING.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 05-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service! Je ontvangt veel mailtjes met informatie over de verzending / bezorging.
Product werkt prima, geen klachten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk van Berlo 05-08-2018 Via de website gekocht

Ze waren er heel blij mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb in het verleden een computer gekocht maar die kregen wij niet aangesloten, ben er mee terug geweest en kreeg meteen mijn geld terug. dat vind ik top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Quinton 05-08-2018 Via de website gekocht

Ruim aanbod en een correcte levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop heeft een zeer ruim aanbod tegen juiste prijzen. Als je voor het vermelde tijd iets besteld staat de postbode de dag erna aan de deur met het pakketje.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosiers Hendrik 05-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte organisatie en blij onthaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk gezegd is daar weinig aan toe te voegen,
Het was de 1e maal dat ik bij Cool Blue iets kocht, en zeker niets de laatste keer.
Winkel in Lochristi is heel gezellig, en mooi ingericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 05-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
RUIME KEUZE EN PRIMA VERZORGDE WEBSITE
goed ingedeeld.
iK HEB DE KLANTENSERVICE EEN KEER GEBELD, BEN PRIMA GEHOLPEN EN HET PROBLEEM IS OPGELOST.

Reageer

Leonard 04-08-2018 Via de website gekocht

De service is perfect/snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben blij met mijn nieuwe scheerapparaat. De Coolblue keuze genomen......!
Ik heb een Philips gekozen. Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 04-08-2018 Via de website gekocht

Beloofd is beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaring met Coolblue blijft nog steeds positief. Het geen ze beloven qua leveren komen ze na. Tevens vind ik de site overzichtelijk met veel producten met de daarbij behorende informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 04-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is perfect verlopen,
Van bestellen tot aan bezorgen aan toe.
Zal zeker weer van Coolblue bestellen \,
Je bestelling is de volgende dag in huis al is het zondag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valckx 04-08-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn bestelling is vlekkeloos verlopen. Ik was laat met het bestellen van een verjaardagscadeau, maar deze werd de volgende dag al geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erwin 04-08-2018 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk bestellen en duidelijke uitleg op de site. Besteld en betalen met diverse mogelijkheden om te betalen en de andere dag in huis op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-08-2018 Via de website gekocht

perfecte en supersnelle service

Algemene score

10,0
heel handig, makkelijk en betrouwbaar
goede en super snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lajla 04-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zelf een electrischevkoelbox gekocht. De volgende dag bezorgd, maar was toch te groot Nasr ons zin. Omdat we over 2 dagen op vakantie zouden gaan, gebeld wat ik het beste kon doen om een kleinere mast te bestellen. Telefoniste heeft mijn oude bestelling gestorneerd en gelijk mijn nieuwe bestelling geplaatst. Deze heb ik gelijk betaald. De volgende dag zou de kleinere koelbox worden geleverd, echter vertraging mij het sorteerprogramma. Levering nu een dag later... Maarheeze zouden die nacht al op vakantie gaan. Wat balen! Nog gekeken om op te halen bij een Coolblue winkel, echter nergens op voorraad.
Helaas dachten wij. Tot om 20 uur savonds een busje stopte en hij toch nog afgeleverd werd!!
Precies op tijd. Heel blij mee, BEDANKT!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lukas 04-08-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Alsof je thuis komt bij vrienden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed geregeld. Vriendelijk en deskundig personeel, overzichtelijke winkels, redelijke prijzen, en in het geval er iets mis blijkt, wordt het snel opgelost, en er wordt naderhand gevalideerd dat de oplossing naar wens was. Helemaal super! Het is een winkel waar je met een glimlach naar binnen loopt en met een nog grotere glimlach weer naar buiten. :D

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kat 04-08-2018 Via de website gekocht

FLUTBEDRIJF!!!

Algemene score

1,0
Sinds maandag wacht ik op een bestelling, zou woensdag geleverd worden, uur afgesproken net voor levering mail: te druk! Verschoven naar donderdag. Gebeld, want dan ben ik niet thuis, ok mevrouw, we leveren zaterdag, geen probleem. Vanaf 7 u kan u uw track & trace volgen, u hoeft geen ganse dag thuis te blijven. Zaterdag: geen mail, track & trace: leveren tussen 7.30 u en 22.00 u. Ja watte?! Mail: oh mevrouw, tot mijn grote verbazing zie ik dat uw bestelling en een verkeerd sorteercentrum is terecht gekomen! IS ER DAN NIEMAND DIE ZIJN JOB NAAR BEHOREN KAN UITvOEREN???? Niet voor niks dat er zoveel wachtenden voor mij zijn. Tevreden klanten?? Denk het niet! Dikke elllende.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Linda 04-08-2018 Via de website gekocht

goed snel gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind het ook heel erg prettig dat er veel reviews van andere klanten over de producten zijn, dat maakt het kiezen een stuk gemakkelijker

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tijn 04-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft naar mijn mening een goede service, producten met goede kwaliteit, leuke aanbiedingen en ze zijn gewoon lit af.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 04-08-2018 Via de website gekocht

Cool bleu is een Topper!!!!

Algemene score

10,0
Cool bleu is een top zaak goede service als het op garantie aankomt altijd goed geholpen ik heb dat in het verleden ervaren in en woord een geweldig bedrijf !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews