coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cyriel 10-07-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
leuke shop, veel medewerkers, 10 minuutjes moeten wachten, ik heb voor deze shop gekozen omdat die het dichtstbij is voor mij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 10-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat ze beloven doen ze. Bezorging op zondag ik dacht ja ja zal wel. Komt er een mailtje over stagnatie in de logistiek. Fout gedacht een top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Kampen 10-07-2018 Via de website gekocht

Geweldig goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een duidelijke en overzichtelijke site .
Product staat goed omschreven .
Bezorging snel en netjes .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 10-07-2018 Via de website gekocht

Goede service, snel geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
's avonds besteld en de volgende morgen opgehaald in de winkel. Even wachten omdat het druk was, maar daarna snel en vakkundig geholpen. Simpel, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 10-07-2018 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze in producten. Veel informatie te vinden op de website. Makkelijk om een vergelijking te maken tussen producten. Super snelle levering, zelfs op zondag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 10-07-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
betrouwbaar en goedkoop. product. goedkoop en goed. levering: sneller dan snel.
kortom aanbevolen aan iedere (eerste) klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Haros 10-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de Coolblue-webshop een grasmaaier besteld. Deze bleek defect. Omruilen voor een ander merk bleek geen probleem en verliep soepel en snel, mede dankzij de vriendelijke en servicegerichte medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald Schilperoort 10-07-2018 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van bestellen tot bezorgen staat bij Coolblue in het teken van de klant. Op tijd, vriendelijke bezorgers, afspraak is afspraak, goeie informatievoorziening door sms en kwartier voor tijd bellen.. Kunnen veel leveranciers een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buring 09-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldig team met mensen werkt er bij Coolblue. Zowel in de winkel als telefonisch, super geholpen. Wij zijn fan van Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 09-07-2018 Via de website gekocht

Klant = King

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ga niet zeggen dat Coolblue de aller aller aller goedkoopste is ofzo! Maar als ik snel iets nodig heb dan doe ik het altijd via coolblue want dan bestel je het voor twaalf uur smacht en de volgende dag heb je het, ze geven ook altijd goede bij de product en de prijs is ook altijd goed. Bij Coolblue weet je dat het altijd goed zit en snel thuis is!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter 09-07-2018 Via de website gekocht

Goed bezorgingssysteem.Duidelijk hoe laat de gelevering is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod artikelen, die de volgende dag geleverd kunnen worden.
Goed aan te passen leveringsdag.
Vriendelijke service.
Levering binnen een afgesproken tijdvak!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Harry 09-07-2018 Via de website gekocht

Bezorging is perfect en optijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel ze doen echt alles om je goed te helpen en een juiste keuze te maken en de bezorging is goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 09-07-2018 Via de website gekocht

Cool blue geeft een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eventuele problemen worden meteen opgelost en alles in een zeer korte tijd.
Doet alles wat het beloofd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddie1969 09-07-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, goedkoop en veel aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al veel besteld, soms niet de goedkoopste maar wel de beste service, en volgende dag geleverd. Veel internet bedrijven maken reclame voor levering binnen 24 uur maar soms duurt het een week. En je kan dan niet meer terug. Bij coolblue altijd op tijd. Bestel 40 tot 60 pakketen per jaar de afgelopen 10 jaar. Dus veel ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 09-07-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Algemene score

9,0
Wisten niet of het slim was om niet lokaal te kopen, door service en installatie.
Zorgen voor niets, goed snel en vriendelijk neergezet en uitgelegd, en de ballon voor de kids niet vergeten !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Menno de boer 09-07-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een prima webwinkel die het zeer nauw neemt,hun klanten tevreden te stellen.
De service is top en je wordt er vriendelijk te woord gestaan.
Ook zijn er veel producten,die scherp geprijst zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snelle levering 08-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie over de voortgang van de levering.

Tevreden over het product. reviews geven een realistisch beeld weer

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jHendriks 08-07-2018 Via de website gekocht

Beste webshop die ik ken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een hele fijne webshop Ik kan alleen over de webshop oordelen want ik ben nog nooit bij een winkel van Coolblue geweest. de snelle levering vindt ik echt ideaal en als ik niet precies weet wat ik nodig heb of welke soort van een bepaald artikel ik moet kiezen dan hoef ik maar te bellen en ik wordt geholpen Ik heb ik bij Coolblue nog nooit hoeven retourneren dus ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisca 08-07-2018 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en ze doen wat ze beloven. Prima klantenservice met vriendelijke medewerkers. Gewoon prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr van den Graven 08-07-2018 Via de website gekocht

In 1 woord : perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en duidelijke afspraken. Perfecte aflevering zonder schade en uitstekende uitleg.
Zal zeker te weten in de toekomst verdere aankopen bij coolblue gaan doen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mabori 08-07-2018 Via de website gekocht

Altijd duidelijke bezorgtijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker besteld bij Coolblue, en de bezorging is altijd top! Het tijdvak waarin de bezorging plaatsvindt is te kiezen en dan nooit heel ruim, zodat je niet tevergeefts de halve dag thuis moet blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en supersnel geleverd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede service en snelle levering, nu melkopschuimer gekocht, volgende dag binnen en volgens internet voor de beste prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Syb 08-07-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had al eerder artikelen gekocht bij Coolblue en steeds naar tevredenheid. Werd goed op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Het pakket werd keurig op de afgesproken tijd geleverd en dat op zondag! Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 08-07-2018 In de winkel gekocht
Gustaf mahlerlaan te Amsterdam

Klantvriendelijk!, goede service!!, productkennis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Winkel ziet er keurig uit, Vriendelijke medewerkers met productkennis die daarnaast alle tijd voor je nemen!, ruime keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.W. 08-07-2018 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al eerder een rekenmachine hier gekocht voor mijn zoon (middelbare school) en daarmee goede ervaringen. Nu hij een laptop nodig heeft voor zijn studie zijn we na vergelijken van veel modellen en veel websites toch weer bij Cool Blue uitgekomen. En met weer net zulke goede ervaringen. Breed aanbod, goede kwaliteit, en werkelijk pijlsnelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kabouter19 08-07-2018 Via de website gekocht

Perfecte bestelling cq Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie overzichtelijke webshop. Goede filers en perfecte reviews om te lezen.
Goede Webassistent met duidelijke antwoorden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido Boonen 08-07-2018 Via de website gekocht

Fantastisch - Snel - correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop is accuraat - vlotte bestelling en betaling - stipte levering.
Nog nooit 1 probleem gehad. Je kan op je twee oren slapen dat alles snel en correct verloopt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Gysels 08-07-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst snelle levering en volledig betrouwbaar. Nooit een leveringsprobleem gehad. Producten zijn correct geprijsd. Een eventuele kleine meerprijs betaal ik met plezier omwille van de betrouwbaarheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 08-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben een ruim assortiment en leveren razend snel. Ook als een product niet aan smaak voldoet is retourneren super makkelijl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

creij gcm 08-07-2018 Via de website gekocht

makkelijk stappen plan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was voor mij duidelijk wat ik wil bestellen , dus met het shoppen meteen to the point in jullie website.
Duidelijk het pad al geëffend voor een senior en digibeet .
Het aanbod is ook groot en je ziet meteen of het op voorraad is. Toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam Beylkens 07-07-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met voldoende productinformatie. Bij twijfel over een product staan zeer vriendelijke telefoonmedewerkers je graag te woord. Bij het leveren en plaatsen krijg je zeer vriendelijk personeel over de vloer met respect voor je deuren, muren enz... .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 07-07-2018 Via de website gekocht

Super snel en ook nog op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal snelle bezorging en ook nog op zondag. De prijs was ook zeer voordelig. Product voldoet aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 07-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt goede service werkelijkheid.

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, goede service, snelle levering, ze doen wat ze zeggen! Top
Ook levering op zondag, geen extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. van den Biggelaar 07-07-2018 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de de winkel, website, bereikbaarheid en dus de service. Zijn niet met alles de scherpste in prijs en communicatie per mail kan qua inhoud wel wat beter.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jasper 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede voorwaarden, maar wel afhankelijk van post NL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Recentelijk heb ik een product bij coolblue besteld waarbij de goede en snelle bezorgingsvoorwaarden voor mij de doorslag gaven (voor 23:59 bestelt, de volgende dag bezorgt). Helaas bleek deze belofte niet waar te maken te zijn, doordat Post NL het pakket niet op tijd kon bezorgen. Dit heeft 3 dagen i.p.v. 1 dag geduurd. Hoewel dit door coolblue gecompenseerd is door een voucher van €10, vind ik het toch een beetje misleidend. Post NL lijkt regelmatig problemen te hebben in het sorteercentrum. Wanneer een bedrijf als coolblue met bepaalde leveringsvoorwaarden adverteert, moeten de partners (in dit geval Post NL) deze voorwaarden ook waar kunnen maken. Dit blijkt niet het geval. Hierbij wil ik nogmaals benadrukken dat de coolblue assertief en netjes te werk is gegaan bij het oplossen. Echter dit doet niet af van het feit dat het kado wat ik wilde geven, twee dagen te laat aankwam... Doorslag zal voor mij dus niet meer de snelle leveringsvoorwaarden van coolblue zijn.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

de Bruijne 07-07-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Concurrerende prijs voor de fietsendrager en oprijgoot.
Snelle levering met keuze in de aanbiedtijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aanrader 07-07-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had overal in de winkels naar mijn product gezocht en was niet te leveren op korte termijn, maar via Coolbleu wel en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 07-07-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en snel. Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is al sinds jaar en dag mijn favoriete webshop, zowel zakelijk als privé. Absoluut een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karly 07-07-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel keuzemogelijkheden en snelle bezorgservice zelfs op weekenddagen, duidelijke opties voor overleg zo nodig en retourzending

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke Lakerveld 07-07-2018 Via de website gekocht

COOL BLEU WAAR IEDERE KLANT NOG KONING IS.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeker voor ouderen is dit de site om te kopen kom je er niet uit bel gewoon, ze nemen alle tijd voor je je krijgt een goed advies.
Zeer vriendelijke en klant gerichte mensen , hier ben je nog een echte koper of je iets kleins of groot koopt met aankoop zijn ze blij, de andere dag in huis waar vind je dit nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP 07-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service, juist artikel, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik kom altijd bij u, vind alles direct en kan meteen bestellen aan een goede prijs en vooral met een snelle levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 07-07-2018 Via de website gekocht

Top product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ziet er leuk uit ! Goed geluid en niet al te duur, kortom een leuk product voor een goede prijs, levering weer mooi optijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annique 06-07-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service! Vriendelijke bezorgers, zeer bekwaam. Goede informatie mbt de bezorging en snel in huis. Binnen 1 dag!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeanne 06-07-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bestelling tot levering, prima verzorgd . Zou altijd voor Coolbleu kiezen, eevaring in super, een en al lof.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flor 06-07-2018 Via de website gekocht

slechte service, niks "de volgende dag in huis"!!!

Algemene score

4,0
Tot nu toe 100% score op het niet leveren op de volgende dag, fijn als je een kado koopt........
Als je niet gaat leveren, zeg dat dan gewoon, je geloofwaardigheid is nu weg.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-07-2018

Beste Flor,

Vervelend om te zien dat het al meerdere keren fout is gegaan met de leveringen van je bestellingen, onze excuses hiervoor.

We kunnen zeer zeker in veruit de meeste gevallen gewoon de volgende dag leveren. Op dit moment ervaren we wel enorme drukte en zijn er natuurlijk ook als altijd bestellingen waarbij niet alles goed gaat. Het kan dan ook wel eens voorkomen dat je dan net die pech hebt bij meerdere bestellingen achter elkaar.

Als je al contact hebt gehad met de klantenservice, vertrouw ik erop dat je al een compensatie aangeboden hebt gekregen. Mocht dit niet zo zijn, of ervaar je momenteel nog een probleem, dan kun je het beste even contact met ons opnemen zodat we aan de slag kunnen.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Lisette 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle, zeer goede en gratis levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product volledig naar wens. Goede en snelle en gratis levering. DE ONLINESHOP zonder weerga !!! Je vindt er een uitgebreide keuze! Waarom nog langer zoeken, bij Coolblue vindt je alles!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pierre Loos 06-07-2018 Via de website gekocht

Coolblue komt belofte niet na

Algemene score

4,0
ik heb om 16h30 donderdag een product besteld en werd de volgende dag niet geleverd.
Wat doe je dan met zo een belofte waar zij mee uitpakken.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Bos 06-07-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, was alleen een klein kunstof stukje van de stofzuiger afgebroken. Waarschijnlijk door levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarina 06-07-2018 Via de website gekocht

Top winkel top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue ken ik al lang
Al vaak besteld net om deze redenen:
Snelle service
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Goede service na aankoop
Top medewerkers

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede service 06-07-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was de eerste keer dat ik bij Coolblue iets heeft besteld. ben over alles eigenlijk heel tevreden, goede service, pakje wordt op de tijd gebracht zoals ze zeggen en aardige bezorgers.
Ik ga zeker in de toekomst bij Coolblue weer winkelen. Prima zaak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews