coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul 27-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goeie klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goeie klantenservice ook telefonisch goed geholpen met raad, prijs/kwaliteit dik oké

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 27-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus in verschillende producten, waarbij de product informatie goed en duidelijk is.
Daarboven op nog een snelle levering, meestal de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 27-05-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is geweldig ook wanneer het product niet is wat je ervan verwachtte of eriets aan mankeert ,gewoon een eerlijk bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke56 27-05-2018 Via de website gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Weer voor een Nilfisck stofzuiger gekozen, nadat mijn oude het na meer dan 10 jaar heeft begeven. Ik ben er heel blij mee, het is weer een superstofzuiger. Prijs/kwaliteit kun je geen betere keus maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frieda 27-05-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering aan zeer correcte prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Supersnelle levering aan zeer correcte concurrentiële prijzen. Prima service na verkoop door zeer vriendelijke bekwame medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik Roowaan 27-05-2018 Via de website gekocht

ze maken waar wat ze zeggen in de reclames

Algemene score

10,0
via kieskeurig kwam ik bij coolblue terecht. besteld voor 23 uur, de volgende dag geleverd. kreeg een sms over de levertijd. een uur tevoren nog een sms en 10 minuten voor levering een telefoonniche melding. mijn oude wasmachine werd mee genomen. top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannien 27-05-2018 Via de website gekocht

Maken het online bestellen nóg leuker!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze maken de online bestelwereld nog een stukje mooier en zelfs aan het wachten hebben ze gedacht! Good job!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Vries 27-05-2018 Via de website gekocht

perfecte service

Algemene score

10,0
Het gemak van bestellen en het installeren en afvoeren van de wasmachine. Daarnaast ook nog tips hoe je het beste kan wassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 27-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en van te voren een bericht met een tijdsindicatie van 1 uur. Super! En de chauffeur neemt een kwartier voor levering contact met je op. Ze waren keurig op tijd binnen het afgegeven venster van 1 uur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrie 26-05-2018 Via de website gekocht

Altijd goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie voorlichting en specificaties over het product. Daarom is het gemakkelijk vergelijken en kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijk 26-05-2018 Via de website gekocht

Alles voor het gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop waar ik in de loop der jaren al meermaals producten heb aangeschaft. Vooral de snelheid van de bezorging en de vaak uitgebreide informatie die gegeven wordt op de site spreekt mij aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blooper 26-05-2018 Via de website gekocht

Slechte inbouwservice + levering

Algemene score

3,0
Mooie shop, mooie marketing, slechte uitvoering en onduidelijke voorwaarden. Vaatwasser met inbouwservice is een dure wassen neus bij Cool Blue. Was een Puinhoop met de levering + montage die Cool Blue uitbesteed aan Post NL extra@home. Lange wachttijden aan de telefoon zowel bij cool blue zelf als extra@home. Er word geen vaatwasser deur gedemonteerd. Dit zijn 4 schroeven zo bleek achteraf. Als je vaatwasserdeur maat ook maar 1cm afwijkt van de deur van de vaatwasser doen ze niks en gaan ze in principe weg. Op de Cool Blue site wel de juiste gegevens en deurmaat ingevoerd in het filter.We hadden dus geluk zeiden de monteurs. Monteurs wisten ook niet hoe je een lade uit een IKEA keuken haalt. We zijn zelf maar gaan surfen op internet en hebben de handleiding er bij gezocht voor de monteur. Waar betaal je in hemelsnaam 80 montage euro voor vroegen wij ons af. Hij was bij het testen van de machine ook nog het water vergeten aan te sluiten. Daarnaast geen mail met tijden gehad de avond vooraf. De hele dag aan het bellen geweest voor de levering met lange wachttijden en soms zonder opnemen vd telefoon bij extra@home. Geen afspraak werd telefonisch nagekomen. Geen notities in dossiers en voortdurend nieuwe redenen waarom er niet geleverd werd: systeemprobleem, ongeluk, niet bereikbaar zijn monteur etc etc. Allemaal onzin en gewoon een gevolg van een paar dingen: slechte communicatie intern extra@home, slechte en onduidelijke en elkaar tegensprekende voorwaarde rond montageservice, slechte telefonische bereikbaarheid, slechte kennis en opleidingsniveau monteurs.
Enige lichtpunt: mensen waren wel vriendelijk. Als oplossend vermogen en afspraak=afspraak aanwezig waren geweest, was er niet zo veel aan de hand geweest. Zeg wat je doet en doe wat je zegt, dan is het maken van fouten geen punt. Nu is het gewoon een deceptie en zijn ze een klant kwijt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-05-2018

Beste Cool,

Bedankt voor je bericht en natuurlijk de tijd die je hebt genomen om jouw ervaring met PostNL Extra@home en Coolblue kenbaar te maken.

Wat vervelend om te moeten lezen dat je deze ongenoegen hebt moeten meemaken en eigenlijk niet tevreden bent met de levering en het monteren van jouw bestelde vaatwasser. Dit is natuurlijk niet wat je mag verwachten van Coolblue en haar partners, hiervoor dus ook onze

Na het lezen van jouw bericht, zijn we direct in onze systeem gaan kijken. Helaas zien we nergens een melding over de ervaren situatie.

Mogen we vragen of we je nog ergens mee kunnen helpen ?


Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Ron 26-05-2018 Via de website gekocht

Toppers van Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Mooie winkel.
Als je binnenkomt ben je "thuis" en staat het personeel voor je klaar.
Bezorgers zijn professioneel en netjes.
Kreeg netjes en hand van ze toen ze aankwamen en weggingen.
Daar scoort een bedrijf punten mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Pooters 26-05-2018 Via de website gekocht

Supergoede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantendienst is altijd heel vlot bereikbaar en proberen je ook echt verder te helpen. Indien toch een probleem wordt dit goed opgelost.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j hoofdman 26-05-2018 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
shop is alles goed te vinden, vandaag besteld morgen in huis de jongens die komen, zijn erg vriendelijk en beleefd.
Brengen alles boven, ook als er geen lift is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 26-05-2018 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue doet wat ze beloven. Kunnen we van een Mediamarkt niet zeggen. Ik was eerst een beetje sceptisch toen de bezorger niet binnen het afgesproken tijdsvlak voor mijn deur stond. Maar 10 minuten laten had ik alsnog mijn bestelling op zondag binnen. Top service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 26-05-2018 Via de website gekocht

Fijne en vlotte bestelling en zeer goed verpakt

Algemene score

10,0
Fijne en vlotte bediening; makkelijke website ,prijzen zijn ook goed; zeer goede verpakking
Goede merken .Heb zelf een Philips scheerapparaat gekocht ben er zeer over tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 26-05-2018 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoeken en bestellen gaat zeer eenvoudig, levering zoals afgesproken, je wordt zeer goed op de hoogte gehouden. Ter plekke werd zelfs het plekje waar de vriezer moest komen gestofzuigd en met een sopje schoongemaakt.....ongekende service, in één woord TOP! Bij één bestelling ging het product (terrasheater) na twee weken stuk; product kosteloos op kunnen sturen en een nieuwe gekregen, zonder gezeur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. de Mos 26-05-2018 Via de website gekocht

Service in Den Haag kan beter, neem voorbeeld aan Rotterdam.

Algemene score

5,0
Woon op fietsafstand vd winkel. Stalling vd fiets is rampzalig bij CS, maar daar kan CB weinig aan doen. Een minpunt is ook dat de winkel pas binnnen het gebouw zichtbaar wordt. Geen of te weinig reclame aan de buitenkant. Je moet weten dat daar een CB winkel is ! Verder werd ik bij binnenkomst niet benaderd door een medewerker. Wist niet direkt waar ik naar toe moest. Ik had online een bestelling gedaan en moest slechts alleen het pakketje afhalen. De ene medewerker bij het ophaalbalie had het veel te druk, vergeleken met zijn collega's die elkaar onderling veel te vertellen hadden, maar niet bijsprongen. Op één collega na, die de situatie wel goed inschatte en mij vroeg of hij mij helpen kon. Hij was een voorbeeld voor zijn andere collega's. Door hem werd ik keurig en correct geholpen. Ik zou wel eens willen meemaken hoe het er aan toe gaat als het b.v. op een zaterdag wel druk zou zijn.
Wel jammer, want mijn ervaringen in Rotterdam waren tot op heden uitstekend.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

arina de heus 26-05-2018 Via de website gekocht

vriendelijke en behulpzame mensen was gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
is een geweldige winkel ruim assortiment veel keuze en betaalbare producten mooie spullen wordt netjes geleverd en aangesloten wasmachine wordt waterpas gezet is oude spullen worden netjes meegenomen is gewoon top je hebt nergens omkijken naar wat wil een mens nog meer jullie geven het goede voorbeeld van hoe het eigenlijk hoort

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.T.A.Alferink 26-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelheid van de levering en keuze in datum waarop kan worden geleverd. De goede producten. Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ze hebben alles aangesloten en gingen pas weg toen bleek dat de afwasmachine goed draaide. Tevens nemen ze de oude mee en alles met een zeer vriendelijk gezicht. Een echte aanrader. Ga in de toekomst zeker nog iets bestellen als we iets nodig hebben. We hoeven voor deze service niet naar een winkel te gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moos 26-05-2018 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod met prima prijzen en altijd snelle en betrouwbare service. They aim to please en dat is aan alles te merken! Voor advies kun je prima op de site of in de winkel terecht. Dit gewoon snel op een avond besteld omdat je zeker bent dat je het dan morgen in hebt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 26-05-2018 Via de website gekocht

Redder in nood!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
En dan begeeft je wasdroger het ineens 's avonds... middenin je toch al te drukke leven! Gelukkig bezorgde redder in nood Coolblue de volgende middag al een nieuwe (en met een duidelijk en kort bezorgtijdvak dus niet onnodig de hele dag thuis afwachten), installeerde hem netjes en nam de oude met zich mee. Geen omkijken naar dus. Love it!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel 26-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm vriendelijke mensen, zeer snelle levering en fantastische terugstuur- en omruilvoorwaarden. Heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zorgboerderij Soozijn 26-05-2018 Via de website gekocht

Op Coolblue kun je rekenen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat anderen beloven dat doet Coolblue. We kopen voor onze zorgboerderij alleen nog maar bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 26-05-2018 Via de website gekocht

Echt een aanrader deze Webshop !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke site, prima bezorging, en de telefonische medewerkers zijn ook toppertjes ! De bezorging ging vlekkeloos !! Echt een aanrader !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 26-05-2018 Via de website gekocht

Al jarenlang m.i. de beste webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is wat mij betreft al jarenlang het voorbeeld van hoe een webshop moet werken. Duidelijke keuzehulp. Snelle respons. Betalen in drie klikken en enorm snelle levering. Bij Coolblue is de volgende dag geleverd echt de volgende dag geleverd. Verder heb ik altijd een enorm goede service gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pieter 26-05-2018 Via de website gekocht

Attente, vriendelijke bezorgers. Telefonisch goed getraind.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser was snel nodig. Binnen 24 uur bezorgd en aangesloten. Mooie actieprijs. De test van de consumentenbond was ons uitgangspunt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noël III 25-05-2018 In de winkel gekocht
Den Haag

Coolblue winkel Den Haag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel te zien in deze Coolblue winkel Den Haag. Gelukkig dat er een in Den Haag is. Hier kan je een aan te schaffen product bekijken, voelen en advies krijgen. Dit vooral als je bijv. een TV wilt kopen.
Bediening is goed en ik ben er goed geholpen. Geen haast en veel tijd met advies in mij gestoken.
Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 25-05-2018 Via de website gekocht

Goede headset gekocht bij coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbare website. Snelle levering! Daarom gekozen voor coolblue. Ik heb er een trust koptelefoon gekocht om voor een game te gebruiken. Werkt prima goede prijs en goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chantal hesselmans 25-05-2018 Via de website gekocht

Echt top service. De reclame zegt alles.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service. Aanrader! Reclame is niets aan gelogen.
Hierdoor overstag gegaan en alles verloopt zoals ze beloven.
Hier word ik meer dan blij van. Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva 25-05-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zou coolblue aanbevelen voor snelle levering, goede service,goede hersteldienst.Als je belt of mailt goede uitleg over de producten ook geen problemen bij iets terugsturen of herstellen,bellen en ze sturen een retourticket.Eigenlijk loop je geen risico,Niet tevreden geld terug!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 25-05-2018 Via de website gekocht

leuke aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop natuurlijk vanwege de prijs gekozen. Maar het proces van keuze tot levering verloopt gewoon heel erg leuk; alsof je een kadootje krijgt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Mathijssen 25-05-2018 Via de website gekocht

perfecte levering en frituurpan voor een mooi prijsje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet ben ik bij Coolblue uitgekomen. Nu ben ik niet echt handig met de PC maar door jullie site ging ik vanzelf. Ik ben gewoon helemaal blij !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurina 25-05-2018 Via de website gekocht

Veel besteld altijd tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op de site is alles gemakkelijk te vinden. Vlotte aflevering. Telefonisch staan ze je ook heel goed te woord. Een 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 25-05-2018 Via de website gekocht

Prima service;

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijke website, snelle levering (als je wasmachine het heeft begeven is dat belangrijk). Scherpe prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Heel slechte service! 25-05-2018 Via de website gekocht

Slechte service!

Algemene score

6,0
Bestelling en levering (dezelfde dag) ging prima, maar bezorger weigerde de oude tv mee te nemen ("overdag had ik'm meegenomen, maar 's avonds gaat dat niet"). Telefonisch zei Coolblue desgevraagd dat de bezorgers een oude tv niet mògen meenemen. Daar moest ik zelf maar voor zorgen. Na klacht bij Thuiswinkel kreeg ik dezelfde dag (!) van Coolblue een antwoordnummer om de tv op te sturen. Met behoorlijk veel moeite -Ik ben rolstoelgebonden- de oude tv ingepakt en naar een post-nl punt (AH) in het centrum gesjouwd.
Je bent bedankt, coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Lida 25-05-2018 Via de website gekocht

service is perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan hier heel kort over zijn is gewoon top de service is geweldig ook aan de telefoon
zeer goede uitleg over de vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jp 25-05-2018 Via de website gekocht

top service anderen kunnen hier van leren

Algemene score

10,0
top website top service en tot nu toe heeft coolblue nog nooit teleurgesteld ......................................

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 25-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de levering zelfs op een feestdag, had dit echt niet verwacht!!! Was 2de bestelling en zal zeker nog meer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Graaf .J 24-05-2018 Via de website gekocht

snelle en correcete levering 7/24uur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en duidelijke omschrijving van het product en goed uitleg van de bezorgers .IK ben al bekend met bosch

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lidia de Graaf 24-05-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service/bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en perfecte bezorging. Je krijgt een mail met een tijdvak van een uur en 10 minuten voordat ze er zijn wordt je ook nog gebeld. Super vriendelijke bezorgers ook!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MV 24-05-2018 Via de website gekocht

Meer dan tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over Coolblue. Niet alleen over de service die zij bieden en de snelle levering maar vooral ook over het assortiment en de prijzen en de fijne website. Hier kun je makkelijk iets zoeken en vergelijken dankzij de uitgebreide filter-mogelijkheden.
Het is allemaal heel duidelijk vorm gegeven en makkelijk in gebruik. Voor alles met een stekker ga ik voortaan naar de Coolblue website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J.Hagoort 24-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede ervaring mee bij thuis bezorgen van wasdroger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aflevering volgens afspraak, gebeld door bezorger dat men over ± 20 minuten aan huis zal zijn.
Net en vriendelijk personeel bij aflevering ook met uitleg over de werking van de droger.
Oude wasdroger van twee hoog weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.R. 24-05-2018 Via de website gekocht

Alles snel opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een tweedehands laptop bestelt bij Coolblue, en zo'n 'tweedekans' laptop heeft al een grote korting. De laptop arriveerde en zag er goed uit, exact zoals ze hem hadden beschreven op hun website.

Helaas miste ik een paar van de accessoires die bij deze laptop zouden moeten zitten als ik hem nieuw had gekocht. Ik snapte dat dit een tweedehands laptop is en dat er dan niet altijd alles erbij zat, maar ik stuurde toch even een e-mailtje naar hun klantenservice.

In een kort gesprek bevestigde dat ik gelijk had, dat de originele accessoires helaas niet meer beschikbaar zijn, en dat ze mij vergelijkbare vervangende onderdelen zouden sturen, en alles gratis. Ik heb inmiddels de accessoires ontvangen en alles past en werkt geweldig, en ik ben ontzettend blij met hun snelle en vriendelijke klantenservice!

Daarnaast is hun website makkelijk in gebruik (goede filter mogelijkheden), het bestel process was vlug geregeld en de pakketten waren in no-time bij mij thuis.

Bij mijn volgende elektronische aanschaf check ik als eerste hun website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvh 24-05-2018 Via de website gekocht

LET OP: Tweedehands product geleverd voor nieuwprijs

Algemene score

1,0
Wij hebben een product ontvangen dat meerdere beschadigingen en sporen van gebruik had. Hiermee geconfronteerd heeft Coolblue ons voor de keuze gesteld een kleine korting (15%) te ontvangen of het product om te ruilen. Aangezien we het artikel dringend nodig hadden en ook geen tijd hadden om een nieuwe levering te organiseren hebben we de korting aanvaard, hoewel we deze heel laag vinden voor de beschadigingen en gebruikssporen die het product vertoonde. Het was overduidelijk een tweedehands product dat hier als nieuw verkocht werd. Let op met deze webwinkel!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Stefanwildhagen 24-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is mijn eerste keus voor mijn online bestellingen.

Als je vragen hebt staan ze klaar en bij problemen komen ze met oplossingen helemaal super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RVDL 24-05-2018 Via de website gekocht

snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er gaat wel eens iets stuk en wil je snel een nieuwe, coolblue heeft de oplossing.
alle gangbare merken en volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tinie Kauffman 24-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Zeer correct in alles aflevering en communicatie kortom zeer aan te bevelen en voor herhaling vatbaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 24-05-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, super beleefde gasten en keurige aflevering. Niets op aan te merken. En geen uren opnemen op je werk omdat je de hele dag zit te wachten. Je wordt zowel per mail als telefonisch op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews