coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke van der Vlugt 04-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel online

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website is duidelijk, de prijzen goed, het bestellen eenvoudig, en snelle levering.
Het bezorgen ook uitstekend , van het zelf bijhouden van de tijd van arriveren, telefoontje dat ze er aan komen, het installeren, de rustige en duidelijke uitleg en tips. Super, aanrader, zeker het volgende apparaat weer bij Coolbleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-06-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke productonschrijvingen en goede mogelijkheden om te vergelijken. Zo wordt kiezen erg makkelijk.
Scherpe prijzen en supersnelle levering.
Doen wat ze zeggen dus erg betrouwbaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 04-06-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling was er volgende dag. Ze hebben het 3 hoog naar boven gebracht. Plaatsen hoefden ze niet te doen, daar werd wel naar gevraagd. Bezorgers waren vriendelijk! Coolblue geeft je ook extra informatie over het product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W van dijk 04-06-2018 Via de website gekocht

Bijna goed

Algemene score

5,0
Voor 23.59 besteld de volgende dag geleverd mooi niet dus. Een dag later bezorgd en dan post nl de schuld geven

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-06-2018

Beste meneer/mevrouw Van Dijk,

Bedankt voor het schrijven van een review. Wat ontzettend jammer om te vernemen dat jouw pakket niet meteen de volgende dag is geleverd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je inderdaad de volgende dag al een levering verwachten.

Helaas hebben wij de afgelopen dagen een vertraging moeten inhalen. Er zijn onwijs veel bestelling geplaatst naar aanleiding van onze klanten die vakantiegeld hebben ontvangen. Door de drukte is ook jouw bestelling de dupe geworden van de vertraagde leveringen.

Uiteraard hopen wij dat jij jouw pakket zo spoedig mogelijk wordt geleverd. Je kunt de Track & Trace informatie in de gaten houden om de levering te volgen. Mocht jouw bestelling na morgen nog steeds niet zijn geleverd, dan kun je weer contact opnemen met onze Klantenservice-afdeling. Onze collega's kunnen jou direct verder helpen en jou van een compensatie voorzien.

Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Ferry Adolfs 04-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Klantvriendelijke webshop en een geweldige afhandeling van mijn bestelling. Snel geleverd.Correcte informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric de Bruin 04-06-2018 Via de website gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het ruime aanbod en prima product keuze hulp kom je snel tot de producten die je zoekt.
Voeg daarbij de gratis verzending, dan zijn zij in vergelijking met de concurrentie vaak net zo duur of zelfs goedkoper.
Verder is de snelle levering en prima helpdesk ook een punt om aan te denken bij de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 04-06-2018 Via de website gekocht

Go to winkel voor electronica

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs technische gezien 1 van de betere maar klant service gericht de beste. Word goed op de hoogte gehouden en bij vragen door enthousiast personeel geholpen top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwen 04-06-2018 Via de website gekocht

Het liefste koop ik bij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze, goed materiaal, veel informatie waardoor je goed weet wat je koopt. Ssupersnelle levering waarvoor niets wordt gerekend, gratis verzending dus. Goed verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter53 04-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en 30 dagen bedenktijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke info op de website, gemakkelijke zoekmachine en zoeken volgens specificatie van het product. Snelle levering, grote voorraad en 30 dagen bedenktijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chiel 04-06-2018 Via de website gekocht

Super klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, groot assortiment en als beste de klantenservice. Mijn laptop had een klein defect, maar na bellen met de klantenservice hebben ze meteen geregeld dat ik hem kon inwisselen voor een nieuwe. Super snelle en goede service. Bestel alles bij Coolblue en beveel het altijd aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ethan 04-06-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online kopen zoals het hoort. Na het betalen kreeg ik een aankoopbevestiging met alle datum en ophaaladres.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 04-06-2018 Via de website gekocht

Concurrerende prijzen, goede website perfecte bezorgservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb goede keuze kunnen maken via duidelijke website en utube filmpjes van Coolbleu en prijzen vergeleken met collega aanbieders. Zo de beste keus kunnen maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique van den Driesschen 04-06-2018 Via de website gekocht

Aardige Bediening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een wasmachine bestelt en ik ben er zeer tevreden mee. De prijs viel mij ontzettend mee en hij was ook nog eens in de aanbieding. Op tijd gebracht, (werd eerst netjes opgebelt) en goed aangesloten in mijn kleine keuken. Ondanks dat het zeer warm was die dag klaagden het personeel niet. Een chapeu voor hun!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique v D 04-06-2018 Via de website gekocht

Echt super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service. Klantenservice top en ze denken echt met je mee.

Goeie begeleiding tijdens verzendibg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil ariens 04-06-2018 Via de website gekocht

Klasse in alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen en artikelen kunnen vergelijken. Goede service en 15 minuten voor dat zij kwamen een belletje. Wasmachine aangesloten en werking daarvan verteld. Oude wasmachine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick knopert 03-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Míjn vorige headset had na 1.5 jr enkele gebreken teruggestuurd en kon ik een andere uitzoeken Het kleine rest bedrag besteed aan Leki wandelstokken. Geweldige service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 03-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving en uitleg via de website, je krijgt regelmatig e-mails met informatie van het artikel
Ik heb een Canon printer gekocht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze bellen een 30minuten voor het leveren van de producten aan huis dat vindt ik zelf toch wel heel fijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk 03-06-2018 Via de website gekocht

goede sirvice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en duidelijke website snelle levering daar is niks op aan te rekenen ga er de volgende keer weer naar toe

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teunisse 03-06-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind het leuke site en je krijg ook een vidio voor tips en veel produkten voor een leke prijs te veel om optenoemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 03-06-2018 Via de website gekocht

Dik te vreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zoals beloofd de dag erna bezorgd.
Zelfs als je op zondag besteld.
Site is goed overzichtelijk en rewviews

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mick 03-06-2018 Via de website gekocht

Snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Droger besteld, Volgende dag alles aangesloten en oude retour! Constant op de hoogte waar de chaffeur zat via SMS (website liep achter)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 03-06-2018 Via de website gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaak goedkoper en gratis thuisbezorgd. Product kiezen en dan oriënteren op het net. Cool Bluetooth vaak voordelig en snel thuis. Ook op zondag. Je hoort keurig per e-mailadres hoe laat zodat je de dag kunt indelen. Ik ben fan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 03-06-2018 Via de website gekocht

Top service, vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine was echt super snel geïnstalleerd. Gezellige jongens, duidelijke uitleg en ook perfect volgens de afgesproken tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 03-06-2018 Via de website gekocht

Dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering nette bezorgers oude kast mee genomen + verpakkingsmateriaal
Dik tevreden over de afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 03-06-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer klantvriendelijk en snelle correcte levering, altijd op de voorafgesproken tijd geleverd gekregen, écht een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van Everdink 03-06-2018 Via de website gekocht

Goede telefonische voorlichting en alles geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke uitstraling goede website, vriendelijk te woord gestaan, Orderbevestiging binnen 5 min in je mail. vervalt automatisch na 5 dagen. Geen gezeur dus. etc etc .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marly 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service en goed verpakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg van het product en goede prijs
Doen wat ze beloven , om 23.00 besteld en volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AP 03-06-2018 Via de website gekocht

Snelle en Goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld, maandag in huis. Top!
Goede weergave van het product op de site. Ook concurrende prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prkorsloot 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, typisch CoolBlue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdag begaf mijn koelbox in de auto het, net bij de hittegolf en aangezien ik veel uren in de auto zit, vind ik dat een must voor mijn levensmiddelen. Ik koop veel van mijn electronica en dergelijke artikelen bij CoolBlue, dus voor mijn type koelbox ook daar gekeken en gevonden. Om 14.00 uur besteld, 's avonds 21.30 in huis en vrijdag weer koude flesjes in de auto. Superservice, iedereen aanbevolen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Smit 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel dikwijls diverse producten gekocht bij Coolblue
Makkelijk te bestellen en hebben altijd een goede product omschrijving (reviews)
Altijd een vlotte levering, keurige vriendelijke bezorgers, altijd behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 03-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs - kwaliteit
binnen de 24 uur geleverd
easy banking
overzichtelijk website
makkelijke zoekfunctie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

top website 03-06-2018 Via de website gekocht

betrouwbare website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is een website die nakomt wat beloofd is, bovendien bieden ze kwaliteitsvolle goederen aan
aan een redelijke prijs en leveren zelfs op zondag wat al zeker een goed punt is zo kun je onmid-
dellijk van je bestelde waren genieten en hoef je niet te wachten tot na het week-end.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 03-06-2018 Via de website gekocht

super winkel en personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
telefonisch super geholpen
men weet waar men over praat en geeft super advies en zoekt ongevraagd al uit of je sommige accessoires die je al hebt op je nieuwe tv kan gebruiken , scheelt weer in de portemonnee.
bezorgers ook super aardige gasten en 65 inch tv netjes boven gebracht zonder morren.
achter af een hand geschreven kaartje in de bus van de verkoper , geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Jenniskens 03-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1. Het artikel was hier het goedkoopst
2. Levering binnen 1 dag
3. Ken Coolblue van eerdere leveringen en ik weet dat ze een goede service hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 03-06-2018 Via de website gekocht

Alles is goed en service ook goed. Beter kan het niet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben over Coolblue heel tevreden. Tips, service en over min- & pluspunten bij de producten is geweldig, het is goed om te weten waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Kim van Elst 03-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden, s'avonds een mailtje hoe laat ze zouden komen, half uur van te voren een smsje dat ze over ongeveer half uurtje er zouden zijn en kwartier van te voren belden ze nog op. Zeer vriendelijke jongens, kwamen zich eerst netjes voorstellen, ik heb dit wel eens anders meegemaakt bij een ander bedrijf. Scheldend, tierend door mijn huis en alles rakend met de wasmachine wat ze maar konden raken.....Dit was dus een verademing!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job Blok 03-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering en altijd goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne overzichtelijke website. De leveringssnelheid ernaar ik altijd als heel goed en wanneer er iets fout haat, of je meer informatie wil is de service uitmuntend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heike Platteau 03-06-2018 Via de website gekocht

Een top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al enkele jaren klant, nog nooit is 1 x iets fout gegaan! Super service, correcte afspraken, overzichtelijke website met véél info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

appie kappert 03-06-2018 Via de website gekocht

aanschaf koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vandaag gebeld morgen in huis waar heb je dat nog.mooie overzichtelijke site
snelle service fijne bezorgers hebben het alleen een beetje moeilijk met het verstaan van het achterhoekse accent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

robk 03-06-2018 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met goede zoek mogelijkheden. Snelle bezorging, makkelijk betalen en (tot nu toe) goede producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan 03-06-2018 Via de website gekocht

Fijne website, duidelijke beschrijving snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website, duidelijke beschrijving, snelle levering. Prettig dat er filmpjes over producten op de website staan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 03-06-2018 Via de website gekocht

supersnelle levering mogelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie en duidelijke website. Ruime keuze, niet duur en snelle levering. Goede product omschrijving en 7 dagen per week bezorging. Gratis levering en voor een klein extra bedrag leveren ze je product nog dezelfde dag als je voor 15uur besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 03-06-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig aanbod en snelle, vakkundige levering op de afgesproken tijd. Deskundige monteurs hebben alles goed uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lis 02-06-2018 Via de website gekocht

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website, grote keuze, snelle afhandeling, uitstekende informatie mbt levering en zeer vriendelijk personeel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johny verbeke 02-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn Garmin hartslagmeter was kapot.
Binnen de 2 dagen geleverd, zodat ik vlug mijn vervang hartslagmeter heb kunnen vervangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.S. 02-06-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, ook in het weekend.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben een tevreden klant, hebben al meerdere aankopen gedaan en steeds ruime keus, producten goed te vergelijken, eenvoudig te bestellen en snel in huis, prima winkel dus

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 02-06-2018 Via de website gekocht

Hele fijne website en betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website heeft fijne filters om het aanbod te vernauwen en makkelijker een keuze te maken. Ook de productinformatie is goed. De reviews zijn redelijk uitgebreid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty 02-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische service en medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles dik in orde. Bij het bestellen maakte ik een foutje. Dubbel besteld en afgeschreven van mijn rekening. 1 berichtje naar Coolblue en ik kreeg het teveel terug. Ook als het op wijzigen van de bezorging aankwam, was alles in no time geregeld. Super medewerkers! Superservice! Superbedrijf! Grote pluim!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 02-06-2018 Via de website gekocht

prettig shoppen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voornaamste reden is de prijs, het contact met de klantenservice en overzichtelijke en duidelijke website

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews