coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2204 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MM 09-06-2018 Via de website gekocht

Zeer goede, uitgebreide en fijne webshop.

Algemene score

10,0
Bij Coolblue en de onder Coolblue vallende webshops is een zeer ruime keus met een nette prijsstelling. De shops zoeken erg makkelijk. Er staat heel veel informatie en als dat niet genoeg is kun je op verschillende manieren in contact komen. Bezorging is heel snel en retourbeleid prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jdl82raw 09-06-2018 Via de website gekocht

Helemaal top. Van bestelling tot levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten kunnen vergelijken, de info en specs die vermeld en uitgelegd worden tot aan de levering die tot de tijdsbestek van een uur bekend gemaakt, geplaatst en uitgepakt word.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BAEKE FRANK 09-06-2018 Via de website gekocht

CORRECT EN EERLIJK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
GEWOON EEN VAN ONLINE SHOPS !
WINKELS ZIJN ZEKER OOK OK !!
Mvg baeke frank
Belgie Mechelen ( Hombeek )

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter 09-06-2018 Via de website gekocht

Fantastische bezorging: Niets is te veel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Begeleiding tijdens aankoop is uitgebreid. De bezorging is helemaal fantastisch !! Niets is te veel. Alles wordt gedaan zonder mopperen of scheve gezichten. De plaatsing van een Amerikaanse koelkast bij ons had heel wat voeten in aarde: Maar zonder morren. Alles heel positief afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits Bakker 09-06-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden over Coolblue. De prijzen zijn erg goed en het gekochte is de volgende dag al bij je thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Graaf 09-06-2018 Via de website gekocht

Prima service...

Algemene score

9,0
Wij kochten hier een pannenset, welke direct geleverd werd. Prima werk van Coolblue. Het is heel goed zoeken op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blij met Coolblue 09-06-2018 Via de website gekocht

Prima webshop met scherpe prijzen en groot aanbod.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, vergelijkingen en prijs/kwaliteit. Snelle levering en prettige manier van communicatie.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liza 09-06-2018 Via de website gekocht

snelle levering uitgebreid assortiment.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Weet wat je hebt aan Coolblue , goede service betaalbare prijzen en keurige levering.
De website is overzichtelijk en eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

M.J.Rongen 09-06-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke en vakkundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering zelfs op zondag!
Klantenservice is ook heel vriendelijk en behulpzaam.
Verder persoonlijke kaartje thuis was heel leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 09-06-2018 Via de website gekocht

duidelijke site, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker wat besteld, veel bruikbare info, snelle levering. Veel producten in vetschillende prijsklassen. Overzichtelijke sites.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-06-2018 Via de website gekocht

WAARDELOZE service

Algemene score

3,0
Het is onvoorstelbaar dat mensen zo vaak Coolblue roemen om hun service. Service komt pas naar voren wanneer er problemen zijn. En dan geeft Coolblue domweg niet thuis. Een product dat evident niet functioneeert moet terug naar de fabrikant. Alsof ik dat ding bij de fabrikant heb gekocht. En na 2 weken nog geen oplossing. Coolblue als verkoper is verantwoordelijk voor het product!
"Alles voor een glimlach". Laat me toch niet lachen :-

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

ingrid de grunt 08-06-2018 Via de website gekocht

super snel , houdt zich aan gemaakte afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede prijs, snelle levering nette bezorgers . Alles wordt op tweede verdieping geplaatst zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 08-06-2018 Via de website gekocht

Goed, snel, makkelijk en veel humor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had al goede ervaring in het verleden.
Het werkt simpel en snel.
En je ontvangt tijdens de bestelling geestige mailtjes.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Uitstekende webshop. 08-06-2018 Via de website gekocht

Ik hoef geen andere webshop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webshop. Prima service en heel veel keuze. Ik ga nooit meer zoeken naar een ander.
Kijk zelf maar en u bent overtuigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 08-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Waar ik het meest blij mee ben, is de betrouwbare informatie over de bezorging. Je weet op een halfuur nauwkeurig wanneer de bezorger komt. Ook de overzichtelijkheid van de site is prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 08-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shark vloerreiniger besteld. Fantastische aanbieding. Prima kwaliteit en super snelle service. Bijzonder tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 08-06-2018 Via de website gekocht

Goed en Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit eerder iets via internet gekocht bij Coolblue. Mijn eerste ervaring is buitengewoon goed. Op vrijdag besteld, en zaterddag voor TNT post in de brievenbus afgeleverd. Wat men belooft, komt men dus ook na!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry V. 08-06-2018 Via de website gekocht

alle is super goed -goede informatie - -snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel heb ik goede informatie ontvangen
Daarna op de website de bestelling geplaatst en binnen 1dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lies van embden 08-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site en de goedkoopste, en wat ik al had gehoord van onze dochter die had een wasmachine gekocht bij jullie en op zolder gebracht en geinstalleerd dus....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-06-2018 Via de website gekocht

Een marketingorganisatie met elke keer andere beloftes

Algemene score

1,0
Wasmachine besteld en achteraf heb ik nergens iets kunnen lezen over de wijze en tijdstip of val waarop geleverd zou worden. Telefonisch gevraagd wanneer (tijdstip) afgeleverd zou worden. Tot 2 keer heb ik geen antwoord: systeem lag er volgens de medewerker van Coolblue uit. De order werd telefonisch werd van vrijdag naar maandag verplaatst. Wat bleek: naar dinsdag verplaatst. Er kwam op zondag geen leveringsbevestiging: dus heb ik weer eens gebeld.
Naar mij toe allemaal loze beloftes over keuze (klant) en het tijdstip van levering.

Kortom Coolblue bepaalt wanneer er geleverd wordt en ik moest maar zorgen dat ik thuis was!
Op hun site is zelfs geen tijdsvak waar ik, als klant inspraak op heeft!
Coolblue klantgericht? Niet in mijn geval. Ik vind het een gladde marketing onderneming waar Coolbleu centraal staat en niet ik als klant!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 15-06-2018

Beste Hans,

Bedankt voor je review. Vervelend te lezen dat de levering niet naar wens is gegaan. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Helaas is het drukker dan verwacht waardoor er helaas vertragingen zijn ontstaan. Daarnaast is het aanbieden van tijdvakken op dit moment geen service van Coolblue. Wij werken hier wel hard aan. Dit lost het voor jou niet meer op.
Ondanks dit wensen wij je veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

JG 08-06-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was al klant bij Coolblue (via het internetkanaal) maar was nog nooit in 1 van hun winkels geweest. Laptops laat ik liever niet via de post versturen dus ging ze zelf ophalen in Groningen.
Dat was een hele fijne ervaring, Het personeel was heel erg vriendelijk (bijna op het ongemakkelijke af) en de spullen waren er gewoon, kon direct aftikken en meenemen. Top!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dion Winkenius 08-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende dag bezorgd. Snelle service. Product gekozen nav de reviews op de Coolblue site. Erg gemakkelijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Doest 08-06-2018 Via de website gekocht

Super nette en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle service
Ook problemen worden snel en zonder gezeur opgelost.
Vriendelijke en beleefde bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valery Olislagers 07-06-2018 Via de website gekocht

Top service ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een geweldig bedrijf. Ze zijn eerlijk en vakkundig. Zeer vriendelijk en zeer behulpzaam. De website en winkels zijn top. De website is gemakkelijk en overzichtelijk. Het assortiment en prijs/kwaliteits verhouding is top.
Je wordt netjes en goed geinformeerd over je bestelling. Ook krijg je goed advies na het invullen van selectie vragen. De bezorging is top 👍 je krijgt bij levering duidelijke uitleg over het apparaat. Ze sluiten het direct gratis aan. En nemen indien gewenst het defecte oude apparaat mee. Kortom top 👍 Ik koop alleen nog maar bij Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter dinges 07-06-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ddr3L gekocht, mijn laptop is weer supersnel, prima service gehad en ik had het idee dat de juiste kennis aanwezig wad

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. 07-06-2018 Via de website gekocht

TOP servixe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue is het goedkoopst en het snelst. Ook hun klantenservice is van het hoogste niveau. Ik heb slechts eenmaal problemen gehad ivm een bestelling en ze hebben er echt alles gedaan om mij te helpen. De beste klantenservice van heel het land!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lodewijk 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige Sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue doet het gewoon zoals het moet zijn
een bestelling word de volgende dag geleverd,keurig verpakt in een Cool Blue doos,zo zien de buren ook niet wat je gekocht heb,hahaha
ik ben vaste klant,want bij mijn vorige aankoop,kreeg ik binnen een jaar problemen !
het was een koffiezetautomaat,zelf terug gebracht naar een Cool Blue winkel,
je klacht word daar echt serieus genomen en binnen een week een tegoed bon
vrij te besteden bij Cool Blue van het complete aankoop bedrag.
dit vind ik
1 vrij normaal,omdat je,je aankoop daar gedaan hebt
2 je mag zelf uitzoeken waarvoor je dat bedrag wil gaan besteden,dus ik heb dat bedrag besteed aan een korting voor een nieuwe laptop
echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-06-2018 Via de website gekocht

fijne website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is een fijne site met erg veel keus in allerlei producten en goede uitleg en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M van der Vegte 07-06-2018 Via de website gekocht

Geen boekjes bij wasmachine en droger.Waardeloos

Algemene score

1,0
Ik vind het een te kortkoming dat je maar zelf moet uitzoeken hoe het werkt.
Geen boekjes bij de apparaten

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 15-06-2018

Beste meneer/mevrouw van der Vegte,

Bedankt voor je review. Vervelend dat er geen gebruiksaanwijzing bij jouw product zat. Bij de meeste producten op onze site hebben wij daarom ook de handleiding digitaal beschikbaar gemaakt. Wellicht dat dit je kan helpen. Succes
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Printer 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke site ,goedkoop en qua bezorging iets later dan gepland maar nog wel dezelfde dag.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marianne 07-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik diverse producten bij elkaar wilde kopen en de totaalprijs was goedkoper dan bij andere winkels plus een extra garantie die ik kon afsluiten. Want je zal altijd zien is net de reguliere garantie verlopen en er gebeurt wat met je toestel:)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 07-06-2018 Via de website gekocht

gewoon niets op aan te merken !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij blijven terug vallen op Coolblue o.a. vanwege de keurige afhandeling en de goede prijs en kwaliteit verhouding. Het schijnt nog steeds te kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Janine pijl 07-06-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vrij vaak spullen bij cool blue gekocht. Van tv tot wasmachine en geheugenkaartje. Altijd een goed werkend product, znel en op tijd geleverd. De klantenservice is ook snel en geeft info die echt geholpen heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 07-06-2018 Via de website gekocht

.AANRADER ! Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was voor mijn de eerste keer dat ik iets bestelde via cool blue. Vroeg me vooraf ,af zou het goed gaan, maar die zorg was ongegrond , alles verliep super, van de bestelling tot de levering en ook de betaling. Zou het zeker weer doen.
En het was voor dit artikel het goedkoopste adres . Ook de gratis verzending was een pluspunt voor mij om bij cool blue te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heij 07-06-2018 Via de website gekocht

goede afhandeling en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een eerste aflevering moest worden omgeruild vanwege schade. Volgende dag al stond er een ander klaar

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden klant 07-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, vandaag besteld, morgen - en soms tegen een klein bedrag nog dezelfde avond - bezorgd. Goede service en informatieve website. Doet niet moeilijk met ruilen en terugsturen. Kortom een leverancier, waarvan ik er meer zou willen zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 07-06-2018 Via de website gekocht

Snel en je kan z elf de dag bepalen dat er bezorgt word

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal snel en veel keuze al vaker iets besteld en altijd goed geholpen, ook als ik niet precies weet wat de verschillen zijn in sommige snoertjes en waar ze voor dienen het word gewoon opgezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 07-06-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Algemene score

9,0
De website geeft goede informatie met name ook de voorraad stand. Coolblue levert snel ook op maandag. De verpakking en communicatie zijn ook top. Voelt als een extra cadeautje om hier te kopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert Verhoef 07-06-2018 Via de website gekocht

Netjes en snel geleverd !!!

Algemene score

9,0
Goed overzichtelijk en de prijzen zijn ook ok. Veel assortiment en producten zijn altijd zonder problemen geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lisa 07-06-2018 Via de website gekocht

super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
op de site is alles ontzettend makkelijk te vinden, verzenden gaat super snel en je kan alles tot 30 dagen gratis retouren wat ook erg handig is voor het geval dat het toch niet bevalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 07-06-2018 Via de website gekocht

Meer dan goede service

Algemene score

10,0
Ik ben al langer een tevreden klant bij Coolblue. De behulpzaamheid van hun personeel is klasse.
Laatst zocht ik een product en kon het niet vinden. Coolblue gebeld en helaas leverde zij het product ook niet. Vijf minuten later kreeg ik bericht in mijn mailbox van de service medewerker van Coolblue met een link naar het bedrijf wat het product wel leverde. Dit vind ik nou echt een fantastische service. Een stapje meer doen voor je klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RCS 07-06-2018 Via de website gekocht

Steeds weer terug bij Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vergelijk veel sites bij het aanschaffen van een nieuw produkt op prijs, kwaliteit, lever mogelijkheden en aanbod. Hierbij beland ik steeds weer bij Cool Blue. Alles bij hun is dikke prima. Andere webwinkels kunnen er een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toos Drupsteen 07-06-2018 Via de website gekocht

Slechte service bij probleem telefoon-onderdeel

Algemene score

1,0
Wanneer je een onderdeel verloren bent van je telefoon, zoals bij ons het geval, geeft Cool Blue niet thuis. Ze verwijzen je naar de fabrikant (Samsung) en die verwijst je weer naar de leverancier, Cool Blue dus. Het gaat om een (dual) kaartje voor je SIMkaart, van de Samsung Galaxy J5 (2017). Die had ik even in mijn telefoonhoesje bewaard toen ik foto's ging overzettennaar de computer. Weg kaartje, en die is dus nergens te krijgen. Cool Blue medewerker zei dat ik maar naar Ali Express moest gaan (!!!!)
N.B. Bij reparatie zou Cool Blue het onderdeel WEL hebben!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 07-06-2018

Beste mevrouw Toos,

Hartelijk dank voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je van het kastje naar de muur bent gestuurd en je nog altijd geen oplossing hebt. Op het moment dat een klant een onderdeel verliest, is Coolblue altijd bereid mee te kijken of een kosteloze nalevering voor de klant mogelijk is. Een nalevering voor een telefoon komt zelden voor, maar het is spijtig dat wij jou zo voorbarig hebben verteld dat dit niet mogelijk is!

Wij hebben naar aanleiding van jouw review nogmaals gekeken of het mogelijk is om een nieuw simkaart slotje te leveren. Gelukkig blijkt dit, via een alternatieve methode, inderdaad mogelijk. Wij willen je dan ook vriendelijk verzoeken om het ordernummer van je bestelling, samen met een korte toelichting, door te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Zodra wij deze hebben ontvangen, helpen we je graag verder aan een nieuwe simkaart slot.

We zien je bericht graag tegemoet en danken je bij voorbaat voor je medewerking.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Caroline 07-06-2018 Via de website gekocht

Coolblue heeft gewoonweg de beste klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het aanbod van Coolblue is groot, hun website is duidelijk, hun bestel- en betaalproces is perfect en hun service achteraf is onberispelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EddyS 07-06-2018 Via de website gekocht

correcte informatie en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overweeg betaling na levering zoals via Bol.com dan geven we nog een hogere score. Voor de rest niks dan positieve eigenschappen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PR 07-06-2018 Via de website gekocht

Volgens verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, keurig verpakt en juiste / goed product Het toestel, Smart P, voldoet aan de verwachtingen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Silvia 07-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service, juiste product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles bij elkaar kunnen zoeken wat ik nodig had, handige site en fijn te bezoeken. Daarnaast een supersnelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin V 07-06-2018 Via de website gekocht

goede service , ze gaan pas weg als alles in orde is

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze plaatsen je wasmachine tot in de badkamer op de eerste verdieping , sluiten alles aan , ze plaatsten bij mij ook de droger die ik al had op de wasmachine en installeerde ook het koppelstuk , top en dus zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

grapje 07-06-2018 Via de website gekocht

Snelle, klantgerichte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al diverse zaken gekocht bij Cool Blue, zowel in de winkel als online. Altijd goed geholpen. Afspraken worden nagekomen en altijd even vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 07-06-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Algemene score

9,0
Veel keus, goede prijs kwaliteit verhouding. En zeer snelle levering. Het gemak dat alles keurig thuis wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews