coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kirsten 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden op de website, zijn voorzien van vele reviews, specificaties etc.
Bestellen ging ook zeer gemakkelijk: in winkelmandje plaatsen, gegevens invullen, betalen en klaar.

Service
Zondagavond besteld, kreeg daarna direct een email met de mededeling dat het product maandag tussen 13:00 en 15:00 bezorgd zou worden. In de doos zat een kaartje met "Blue Monday, kusje erop" en een leuke persoonlijke boodschap op de achterkant. Top service!

Assortiment
Erg veel producten voor scherpe prijzen

Aanbeveling
Super service, persoonlijke berichten, creatieve verpakking, leuke kleine grapjes zoals de folder waar op staat "Leesvoer. niet opeten". Of de filmpjes waar bij wordt vermeld dat de man met de baard al bezet is. Erg professioneel, maar toch persoonlijk. Top!

Extra toelichting
Topwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dario vaona 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen

Service
Zeer snelle responss

Assortiment
Je vindt er bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TD 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen is zeer eenvoudig

Service
snelle afhandeling goede service na verkoop

Assortiment
ze hebben voldoende

Aanbeveling
de prijs kan soms iets scherper

Extra toelichting
betrouwbare webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marc 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
gewenste product snel gevonden

Assortiment
ruim assortiment, goede prijs/kwaliteit in vergelijking met andere webwinkels

Aanbeveling
zie hoger
ga zeker nog bestellingen doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Helena de Jong 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Veel aanbod qua verscheidenheid aan artikelen.

Service
De service is heel duidelijk en uitgebreid. Zelfs op zondag wordt nu geleverd, daar was ik heel blij mee. Je krijgt mails waarin precies wordt aangegeven hoe het met je pakket gaat en je kunt je pakket volgen. Alles in duidelijke taal en video.

Assortiment
Groot assortiment, ik kan vinden wat ik zoek en voor de juiste prijs in vergelijking met andere aanbieders.

Aanbeveling
Goede klantenservice, duidelijk en divers aanbod en je wordt door mail op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is erg overzichtelijk: ik vond gelijk het product dat ik nodig had. De levering was ook super. Ik had mijn product zaterdag besteld en zondag was het product is huis.

Service
Ik had zaterdag iets besteld en het was zondag gelijk in huis. Binnen de aangegeven levertijden. Prima voor elkaar dus.

Assortiment
Ik heb gelijk het product gevonden dat ik nodig had en de winkel heeft een ruim assortiment. Ook hebben de producten een mooie eerlijke prijs.

Aanbeveling
Goede en betrouwbare winkel! Ik zou hier zeker nog iets bestellen en raad deze winkel aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vandt 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, toch zou het handig zijn om te kunnen aanvinken dat soortgelijke producten ook weergegeven worden. Misschien dat er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn.

Service
Aan huis geleverd op zondag, wat wil een mens nog meer?!

Assortiment
Alles ter beschikking. Ik heb uiteraard ook bij andere maatschappijen gekeken. Jullie hebben meer ter beschikking dan de meeste andere online-diensten.

Aanbeveling
Ik vind het wel storend dat ik op allerhande sites nu reclame tegenkom over de zaken die ik heb opgezocht. Indien ik ze aangekocht heb, wil ik niet meer geconfronteerd worden met dergelijke reclame.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jensthijs 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zit comfortabel

Service
Super snel geleverd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer goede winkel, alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Sneller en makkelijker kan het niet, zelfs op zondag wordt er geleverd

Service
Idem

Assortiment
Niks op aan te merken

Aanbeveling
Simply the best!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke hoving 19-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Snelle bezorging

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heidi 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je vindt alles wat je zoekt heel gemakkelijk terug

Service
We hebben op zaterdagavond besteld en het op zondag ontvangen in de vroege namiddag.

Assortiment
Het assortiment is heel uitgebreid. Tot nu toe heb ik alles gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede service en goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MB 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ongelooflijk,wat een keuze vanuit je luie zetel!!

Service
supersnelle afhandeling

Assortiment
Kan misschien nog iets uitgebreider

Aanbeveling
De moeite waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jobr 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website

Service
uitstekende service

Extra toelichting
bezorging op tijd oude apparaat meegenomen installatie prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

walter 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit de luie zetel bestellen

Service
ok

Assortiment
mooi aanbod

Aanbeveling
10

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maxi 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Makkelijke site en heel snelle levering. Mijn bestelling is zeer vlot verlopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website ,duidelijk en overzichtelijk, bestellen is simpel en gaat snel

Service
levertijd binnen 14 uur , door coolbleu aangesloten en gecheckt Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel mijn complimenten !

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
Ben heel tevreden over deze online winkel,Beste service tot nu toe

Extra toelichting
niets aan veranderen , ga vooral zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven delboeuf 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
super

Aanbeveling
super winkel plus de levering op een zondag is er zelfs bij super!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johnny Couck 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als je bij Cool Blue iets bestelt, dan ben je zeker dat het tijdig geleverd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sigrid 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online, dus wanneer je maar wil.

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd. Vraag me wel af hoeveel steekpenningen je die mannen van bpost hebt gegeven om op zondag te willen werken ;)

Assortiment
In mediamarkt hadden ze me wijsgemaakt dat wearables voor windowsphones niet bestaan, blijkbaar dus wel. En in stock :)

Aanbeveling
Tja wanneer je nietbestaande items daags na bestelling kunt laten leveren door een dienst die normaal zn personeelsleden zondags naar de kerk stuurt, dan ben je een tien waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Dhaese 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website, sorteren mogelijk op enorm veel kenmerken en betrouwbaar. Top!

Service
Topservice. Zaterdag besteld en zondagvoormiddag geleverd. Geen woorden voor. Geen enkele andere internetwinkel scoort beter. Coolblue heeft mijn volle vertrouwen.

Assortiment
Zeer ruim assortiment met alle mogelijke merken. Telkens een interessante beschrijving per product met voor- en nadelen.

Aanbeveling
Coolblue voldoet altijd aan de verwachtingen. Steeds een correcte en stipte service, ruim assortiment en perfecte after delivery service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois2 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Zondag levering is super !!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kees D 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar handelingen was de bestelling afgerond, zonder het aanmaken van een account.

Service
Naderhand gevraagd om een kopie van de factuur (omdat ik die mailtjes had verwijderd). Na twee uur ontving ik het al via mail.

Aanbeveling
Heldere website, geeft een vertrouwd gevoel, alles snel en gemakkelijk geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

djeek 19-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Vanuit 1 site verschillende artikelen kunnen bestellen die ook als 1 levering worden geleverd.

Service
vrijdag bestellen, zaterdag binnen

Assortiment
Goede aanbiedingen

Aanbeveling
perfect!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Johan 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te kiezen. Goede site.

Service
Volgende dag op te halen op een goed bereikbare plek.

Assortiment
Niet veel gezocht, alleen maar gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vic 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk van eender waar

Service
zeer snelle levering

Assortiment
mag wat meer zijn, zeker bij fotografie

Aanbeveling
supeer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hikspik 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is gemakkelijk te gebruiken, Coolblue is heel duidelijk en zeer amusant.

Service
snelle service en correcte service!

Assortiment
breed assortiment!
Prijs is niet altijd de goedkoopste maar de service is als geen ander!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorn Duthoo 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site zonder verborgen kosten.
To the point nieuwsbrieven.
Veel betalingsmogelijkheden

Service
Dienst na verkoop top
Snelle gratis levering en retour
Prachtige opvolging

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Zonder zorgen online kopen. De beste in Belgie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werkt allemaal zoals je verwacht. En snel.

Aanbeveling
Altijd een aanrader als de prijs goed is

Extra toelichting
Alles weer supersnel geregeld en gratis verzonden

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Vicky 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handige lay out website, vlug artikelen te vinden

Service
Eenvoudige opvolging van artikelen en vlugge levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Steeds goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex Rens 19-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enkele klikken en klaar! Kan het nog gemakkelijker?

Service
Ik heb al meer besteld en vind het fantastisch dat het zo snel geleverd wordt en tot nu toe geen gedeukte dozen.

Assortiment
Ik vind dat er een ruime keuze is. Tot nutoe heb ik altijd gevonden wat ik zoek.

Aanbeveling
Het gebruikers gemak, de info bij de producten, het lezen van de reacties van andere klanten, de filmpjes met demos, de snelle levering! Een dikke duim voor iedereen die zijn steentje bijdraagt hoe klein of groot ook! Jullie maken van mij een gelukkig man ;)

Extra toelichting
Keep up the good work!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tara 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer handig, online bestellen en de volgende dag in huis.

Assortiment
Zeer veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paaaaa 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Webshop easy to use and quick to place orders.

Service
Ordered a washingmachine for next day delivery which completely failed. In total it took Coolblue six(!) attempts/home visits to finalise the delivery of a fault free machine. During the process, the service desk was pretty much clueless about the delivery status and there was no proactive information about cancelled delivery attempts - I always had to find out myself the hard way, resulting in me spending a number of days waiting at home for nothing.

After all, Coolblue promised a (small) financial compensation, which I eventually received after reminding them.

Assortiment
Good choices and alternatives in the webshop,

Aanbeveling
I guess I was just extremely unlucky with my order, so giving the benefit of doubt here.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Peter 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site!

Service
Geen opmerking bij levering van bestelling.

Aanbeveling
Kom zeker nog terug shoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jode11 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is gebruiksvriendelijk. Betaling verloopt vlot. Levering steeds in orde. Als ik iets zoek, kijk ik eerst altijd op coolblue. Reviews zijn ook steeds nuttig om de voordelen/nadelen van elk product te bekijken.

Service
Service en levering verloopt telkens perfect. Heb al meerdere keren iets gekocht bij Coolblue en telkens heel tevreden over de de levering en de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine van Dijk 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden

Service
Supersnelle levering, bedenktijd.

Assortiment
Zeer breed

Aanbeveling
Ik ga zeker vaker bestellen via Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit uwen luien zetel de beste kwaliteit voor de laagste prijs bestellen hoe gemakkelijk is dat?

Service
direct en klaarduidelijke bestelling

Assortiment
ik wist welk merk ik nodig had, en dan nog zo';n keuze van gigaset telefoons

Aanbeveling
tel alles bijeen en je moet niet meer nadenken,

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

CaDen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site om je product naar wens te vinden, rijkelijke keuze.

Service
Op tijd op de dag naar eigen wens afgeleverd en je wordt tijdens het gehele aflever proces op de hoogte gehouden via sms.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijke site, goed keuzemenu.

Service
Vrijdagavond laat een tablet besteld. Zaterdagmorgen om 11.00u geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

niet tevreden klant 18-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
pakket ging geleverd worden op zaterdag. De hele dag thuis gebleven. We zijn nu maandagavond en nog steeds niets ontvangen

Aanbeveling
Leveringsdatum wordt helemaal niet gerespecteerd. Toen ik via mail informeerde naar mijn pakket ging ik binnen de 4 uur antwoord krijgen maar dit lukte ook niet

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

annemarie groenefelt 18-01-2016 In de winkel gekocht
aalsterweg eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heb op internet uitgezocht, in de winkel besteld en betaald en de volgende dag in huis helemaal super

Service
netjes avond te voren sms gehad wanneer ze komen leveren daarna de ochtend nog een belletje gekregen dat ze binnen 5 min er zouden zijn.Alles op de plek gezet, aangesloten en oude spullen meegenomen.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb nog niets negatiefs kunnen vinden

Extra toelichting
tot op heden zeer tevreden over de gang van zaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cella 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen vanuit je stoel

Service
aan huis bezorgd

Assortiment
ongelooflijk veel keuze

Aanbeveling
super!

Extra toelichting
Het is de eerste winkel waar gezegd wordt dat het de volgende dag bezorgd wordt, die dat ook waarmaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke keuzehulpen en nuttige reviews

Service
zeer snelle reactie op vragen en klachten

Assortiment
Ik heb altijd nog kunnen vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Ik kom er elke keer weer terug omdat alles goed bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim Peters 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
5 muisklikken verder en je hebt je product.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Beste onlinewinkel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glenn Verbruggen 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De keuze:
Coolblue shoppen begint reeds bij je zoekmachine. Keurig altijd bovenaan een match met je zoekopdracht. Wanneer je rechtstreeks naar één van de vele webshops surft kan je categorie gaan winkelen. Een groot voordeel is de keuzehulp. Nuttige criteria die op vele andere online winkels ontbreken. Minpunt hier is dat het advies beter kan bij sommige populaire producten. Bij de categorie TV zit het bijvoorbeeld wel goed met keuze per kijkafstand.

Het zoeken:
De zoekfunctie van de website is ook voldoende krachtig op voorwaarde dat je weet waar je naar zoekt en hoe je moet zoeken. Bijvoorbeeld "beugel" geeft veel resultaten die je meteen kan filteren in het menu, maar "tv beugel" geeft geen resultaten.

De aankoop:
Het gehele proces is eenvoudig en wordt duidelijk in kaart gebracht. De verschillende betalingsmogelijkheden en leveringsmogelijkheden zijn een dikke plus. Van begin tot einde begeleidt de website je met duidelijke informatie over elke stap die je neemt. Nadat je de bestelling hebt geplaatst krijg je verdere opvolg instructies in je mailbox.


Andere:
De vrolijke noot en de glimlach waar Coolblue zo zijn best voor doet vind je in alle stappen terug. Humor en hulpvaardigheid. Probleempje? Neen hoor, telefoon, Facebook, twitter, laat het maar weten, zo opgelost.

Service
Ik ben een regelmatige shopper op coolblue en heb geen enkele keer geweten dat de winkel niet bereikbaar was. Daarnaast zijn de ruime uren waarop je de klantendienst kan bereiken via verschillende kanalen ongezien.

Levering:
De leveringsmogelijkheden zijn ook zeer uitgebreid. De mogelijkheid om de dag van de bestelling een levering te hebben voor een kleine meerprijs heeft een correcte prijs/dienst verhouding. Verdere keuzes uit aan huis leveren of afhalen in postpunten, enzovoort zijn alleen maar positief te noemen. Spijtig genoeg komen de leveringen heel soms niet aan de dag nadien. Hier kan ik enkel van zeggen dat de schuldige BPost was en buiten de macht van Coolblue stond. Doch is het de taak van Coolblue om hun belofte "morgen in huis" zo goed mogelijk na te komen. Overmacht of niet.

Retourneren:
Geen enkel probleem. Twee keer gebruik moeten van maken. De eerste keer door defect, alles prima afgehandeld en hersteld teruggekregen. Kosteloos. Tweede keer was ik niet tevreden over mijn aankoop, geld teruggekregen en uiteraard nieuwe aankoop gedaan.

Assortiment
Voor ICT materialen het zeker goed. Voldoende keuze en eerlijke prijzen. Andere zaken zoals witgoed en tuinmachines hebben we nog niet aangekocht omdat de prijzen te afwijkend zijn of de keuze te beperkt.

Algemeen genomen zitten de prijzen wel bij de scherpste van de markt en indien het toch 1 of 2 euro duurder zou zijn blijven we bij Coolblue omdat deze besparing de dienstverlening die we hier krijgen niet indekt.

Aanbeveling
Heel veel pluspunten en één van de sterkste klantendiensten ooit gekend. Doch de te late leveringen van de voorbije maanden kost een punt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paula Broere 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
thuis op de I-pad besteld

Aanbeveling
Precies volgens afspraak geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag besteld morgen in huis. zeer gemakkelijk en ruime keuze.

Service
alles is zeer duidelijk omschreven

Assortiment
hetgeen ik zoek is er aanwezig en goedkoop

Aanbeveling
ik vind het zeer gemakkelijk om gewoon online te bestellen en te vergelijken en zo aan te kopen tegen de scherpste prijs zonder af te doen aan service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Junior Ike 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg overzichtelijke website, plus- en minpunten. Zijn wel erg algemene punten, dus is het wel belangrijk recensies van klanten ook door te lezen.

Service
Levertijd duurde drie dagen langer door ijzel in Groningen, hier kan CoolBlue natuurlijk niets aan doen.

Assortiment
Uitgebreid assortiment en meeste prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Uitstekende winkel. Geen rare verassingen tijdens het bestelproces, snelle service.

Extra toelichting
De doos van CoolBlue waarin mijn foodprocessor kwam was meer dan twee keer zo groot als de doos van de foodprocessor zelf. Misschien dat deze uit milieuoverwegingen verkleind kan worden?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles te vinden wat ik zoek, bestellen een fluitje van een cent. Helpdesk laat niets te wensen over

Service
goed advies vriendelijk vakkundig personeel

Assortiment
soms hebben ze niet wat ik zoek

Aanbeveling
alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewaegenaere philip 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ruime keuze te bekijken van thuis uit

Service
voldoende uitleg en stappenplan om te bestellen en betaling te doen, ik bezit geen kredietkaart, kon makkelijk betalen met bankcontact

Assortiment
zeer uitgebreid en voldoende beschrijving artikelen

Aanbeveling
gebruiksvriendelijk en snelle levering

Extra toelichting
toeval of niet, het product was aub 50,00 euro goedkoper dan in de handel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 18-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via de mail van Coolblue zelf het juiste artikel gevonden

Service
Correcte afhandeling

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gemakkelijk voor de werkende mens.Vlugge levering! Goede ondersteuning bij problemen (online )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews