coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3458 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnoud 07-09-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had last minute een nieuwe navigatie nodig op mijn motor.
Dankzij het gemak van bestellen, de concurerende prijs en de mega snelle levering kon mijn motorreis op tijd doorgaan.

Pluspunten

  • heldere site
  • goede prijzen
  • zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julien 07-09-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantenservice van Coolblue LaptopShop is zeer efficient. Ik had een klein probleem met mijn levering en ze hebben alles gedaan om het probleem snel op te lossen. Dank u!

Pluspunten

  • Een goede klantenservice
  • Goede kwaliteit materiaal
  • Vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nathalie 06-09-2016 Via de website gekocht

Aankoop wasdroger Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm snelle levering vrijdagavond besteld en zaterdag middag in huis. Keurig op de hoogte gehouden van levertijd. Gratis levering, aansluiting en meenemen oude machine. Zeer goede dienstverlening en ook product voldoet prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ine Journée 06-09-2016 Via de website gekocht

Snelle bezorging, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn bestelling was geplaatst op zaterdagnamiddag en zondagmiddag was het pakketje thuis! Supersnelle bezorging dus! Bovendien is retourneren heel gemakkelijk. Niets dan lof dus!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Eenvoudig retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 06-09-2016 Via de website gekocht

Bestelling coolblue prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel, overzichtelijk en correct geleverd. Binnen 10 minuten geregeld om 22:00 uur en volgende dag netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 06-09-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven, Aalsterweg

Vriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn oude telefoon was plotseling stukgegaan. Foto's enz, kon ik niet meer bij. Via internet een nieuwe besteld, en die opgehaald bij Coolbleu in Eindhoven. De baliemedewerker heeft mijn oude simkaart voor het nieuwe toestel passend gemaakt en er alvast in gedaan. Ook heeft hij een heleboel dingen geïnstalleerd, zodat ik het toestel direct kon gebruiken. WhatsApp werkte weer zoals voorheen, mijn contacten heeft hij overgezet. Hij heeft mij een heleboel uitgelegd en heeft eindeloos geduldig mijn foto's proberen te redden. Dat laatste lukte niet, maar ik ben al met al supervgoed geholpen. Hartelijk dank!

Pluspunten

  • persoonlijke hulp
  • extra service
  • humor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 06-09-2016 Via de website gekocht

Aankoop kruimelzuiger

Algemene score

10,0
Ik heb een hele goede ervaring tot nu toe met de aankoop van een nieuwe kruimelzuiger.
Coolbleu is 1 van de enigen die razend snel leverd, en ook daar haar belofte goed na komt. prettige betaling, goede comminicatie en een hele mooie overzichtelijke website.
Tot nu toe is Coolblue de beste webshop waar ik heb gekocht. En ook belangrijk,.. er worden geen extra verzendkosten in rekening gebracht.
Dus wie snel en kostenloos wil kopen raad ik Coolblue aan.

Pluspunten

  • Geen verzendkosten
  • Prijzen zijn normaal
  • Snelle levering
  • Betaalgemak
  • Groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 06-09-2016 Via de website gekocht

Coolblue, voorbeeldige online shop

Algemene score

9,0
Groot aanbod, goeie website, makkelijke en veilige betaling via je eigen bank software, zeer snelle levering... niks op aan te merken. Een voorbeeldige online shop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miriam 06-09-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat een prachtig bedrijf en een prima service. Zonder enige twijfel bestel ik hier mijn spullen in de wetenschap dat ik garantie heb en bij defecten er zonder problemen naar een passende oplossing wordt gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 06-09-2016 Via de website gekocht

Cool Blue:snel&betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestelgemak, de snelle levering en de keuze in veel betaalmogelijkheden zijn naast het assortiment reden genoeg om voor Cool Blue te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

megan 06-09-2016 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb online een laptop besteld, deze werkte helaas niet goed. Ik heb opgebeld en werd heel vriendelijk geholpen door de klantenservice. Ik heb sochtend gebeld en savonds kon er al een nieuwe laptop geleverd worden aangezien ik deze de dag erna nodig had. Alle extra kosten werden door hun vergoed en ik heb nu een goed werkende laptop en ben super geholpen. Ze hebben de tijd voor me genomen en we hebben samen naar een goede oplossing gezocht.

Pluspunten

  • snelle bezorging
  • vriendelijke service
  • goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thieu 06-09-2016 Via de website gekocht

HP ENVY 4520 All-in-One draadloze printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een erg gebruiksvriendelijke en makkelijk te installeren printer. Werkt zowel op de begane grond als 1e verdieping en via de telefoons.Zeker te adviseren.

Pluspunten

  • zeer snelle levering
  • gemakkelijke installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 06-09-2016 Via de website gekocht

Perfect online winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede overzichtelijke website, waar je producten met elkaar kunt vergelijken, door specificaties op te vragen. Betalen kan op diverse manieren; betalen-app van mijn bank werkte prima. Levering zoals beloofd; voor 2200 besteld, volgende dag in huis.

Pluspunten

  • groot aanbod
  • Betalingsmogelijkheden
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jeroen 06-09-2016 Via de website gekocht

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop en ruim voldoende keus.
Ik koop hier allerlei zaken. Leveringen komen op tijd.
Maar het belangrijkste: een hele goede service, altijd vlot een medewerker aan de telefoon die je goed helpt.

Pluspunten

  • service is snel
  • service is persoonlijk
  • webshop is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacq 06-09-2016 Via de website gekocht

Vlot en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is helder. Het bestellen van - in dit geval een tablet - eenvoudig en de bezorging de volgende dag (bijzonder is dat dit voor alle weekdagen geldt) probleemloos. Daarna nog een vraagje. Daarvoor de Klantenservice gebeld. Ook weer plezierig: ruime openingstijden en snelle, vriendelijke en deskundige reactie.
Zeker een webshop om nog eens terug te komen!

Pluspunten

  • vriendelijk
  • duidelijk
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valk 06-09-2016 Via de website gekocht

Razendsnel, scherpe prijs en uitstekende communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit was mijn eerste bestelling bij Coolblue en zeker niet de laatste.
Heb 's avonds een reus van een koelkast besteld en hij werd tot mijn verbazing de volgende ochtend bezorgd, uitgepakt en geplaatst.
Het enige wat je nog hoeft te doen is de voordeur open te maken.

Coolblue is naar mijn mening erg bij de tijd en speelt vloeiend in op de nieuwste trends in dit marktsegment. Een dikke pluim!

Pluspunten

  • Gemakkelijk bestellen
  • Razendsnelle levering
  • Duidelijke communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy 06-09-2016 Via de website gekocht

Raak niet teleurgesteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met Coolblue geraak je niet in een mallemolen van gepruts en geklooi, je besteld voor 23.59u en de volgende dag heb je hetgeen wat je bestelde en zeker niets verkeerd dat je dan weer moet terugsturen zoals veel voorkomt bij bv. Printtoners en cartridges! Hier krijg je wat je besteld dus wel oogjes open houden dat je het juiste besteld maar er staat zoveel crossreferentie in dat dit moeilijk gaat! En heb je toch iet verkeerd besteld dan kan je dat binnen de 30 dagen terugsturen in de originele verpakking(doe altijd je bestelling open op een deftige manier) en je besteld het juiste en dat is gefixed!
Doen en je hebt een shop waar je tot 23.59u kunt shoppen naar bijna alles en je hebt het de volgende dag afgeleverd thuis of ander adres of kies een van de datumopties!👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Laat beschikbaar
  • Enorm groot gamma

Minpunten

  • ///
  • ///

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E van den Berg 05-09-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven

Klantvriendelijk personeel met snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim en overzichtelijk, Aduqaat en klantvriendelijk. Behulpzaam met verstand van zaken. Groot assortiment, snelle levering.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Aduqaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 05-09-2016 Via de website gekocht

Prijs prima, levering niet !

Algemene score

5,0
Prijs prima, maar de levering niet! Kreeg netjes mail voor levering, daarna sms met tijd, maar daarna een bericht levering gaat niet door wordt dag later, dus al bij al 2 dagen vrij moeten nemen! En dat kost ook geld!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 06-09-2016

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend om te moeten vernemen dat de levering zo gelopen is. Het is absoluut niet de bedoeling dat afspraken niet worden nagekomen. Onze welgemeende excuses, we willen graag met u meekijken. Zou u het ordernummer kunnen doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Graag horen we wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Pieter 05-09-2016 Via de website gekocht

Top service bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat wij terugkwamen van vakantie was de wasmachine stuk, gebeld met leverancier, we zouden een week moeten wachten op een monteur;-(. Bij Coolblue nieuwe besteld, binnen een dag bezorgd en geinstalleerd op de derde etage. Oude meegenomen door De vriendelijke bezorgers zonder extra te hoeven betalen;-)

Pluspunten

  • snelheid
  • vriendelijkheid personeel
  • service

Minpunten

  • NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 05-09-2016 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Rond 22:00 besteld volgende dag eind van de ochtend al geleverd. Dat noem ik snel! En het bestelde product was goedkoper dan elders.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goedkoper dan elders
  • geen verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan 05-09-2016 Via de website gekocht

seagate extension drive

Algemene score

10,0
voordeligste en de volgende dag in huis,prima verpakt en verder ook helemaal helemaal perfect Alleen jammer dat de beoordeling minimaal 100 karakters moet zijn, dát vind ik dan weer een beetje pushy

Pluspunten

  • gemak boeken en betalen
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B. van Haaren 05-09-2016 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ook bij het bestellen van verschillende artikelen, in mijn geval een heggenschaar en een telefoonset werd alles keurig binnen 24 uur en in een levering afgeleverd. Klasse !!!

Pluspunten

  • lage prijzen
  • omruilgarantie
  • afspraak is afspraak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 05-09-2016 Via de website gekocht

Bijna perfect, klein aandachtspuntje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een superwinkel ook als er een keer iets is zijn ze er voor je.
Dat laatste is voor mij zelfs belangrijker dan de beste prijs.
Toch een, voor mij, minpuntje, ik kwam er naderhand achter dat de monitor die ik gekocht heb (2e kans) een jaar minder garantie heeft, gelet op het minimale prijsverschil met een nieuwe zal ik
geen 2e kans meer aanschaffen.
Het stond er achter af bekeken bij vermeld maar ik heb dat tijdens het bestellen niet gezien.
Ga ook niet retourneren, monitor is prachtig en ben dik tevreden.

Pluspunten

  • service
  • goede website
  • assortiment

Minpunten

  • garantie 2e kans korter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PRH 05-09-2016 Via de website gekocht

Dag 1, droger stuk - Dag 2, nieuwe droger gebruiksklaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag is onze 17 jaar (!!!) oude Bosch wasdroger gesneuveld. Via de site van Coolblue een nieuwe Bosch uitgezocht (best getest volgens consumentenbond). 's avonds om 21 uur gebeld naar de klantservice (zondagavond hé) ivm afspraak voor levertijd op maandag. De telefonist gaf ons aan dat dit voor witgoed niet op maandagavond mogelijk is en dat van te voren niet een tijd kon worden doorgegeven. Dit kan pas 's ochtends, echter wij zouden pas om 9 uur beschikbaar zijn voor ontvangst. De verkoper gaf aan dat we toch zonder probleem konden bestellen en mocht het dan onverhoopt zo zijn dat ze toch al voor 9 uur zouden komen, dan zou men KOSTELOOS later in de week nogmaals komen. Dan kan je dus met een gerust hart bestellen. Volgende ochtend werd netjes bericht dat ze eind vd ochtend zouden komen en half uurtje van te voren werd nogmaals gemeld dat ze onderweg waren. Alles is uiteindelijk keurig netjes boven gebracht en geinstalleerd en ook de oude machine is weer voorzichtig naar beneden gebracht en meegenomen. Volgende aankoop bij gelijkwaardige prijs zeker weer via Coolblue.

Pluspunten

  • klantenservice bereikbaar
  • vriendelijkheid personeel
  • leveringsservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanot Marita 05-09-2016 Via de website gekocht

GSM

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer uitgebreide webwinkel. makkelijk te gebruiken. zeer snelle levering. toestellen makkelijk te vergelijken met elkaar.

Pluspunten

  • snelle service
  • vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joel 05-09-2016 Via de website gekocht

Groot assortiment, snel bezorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Naar mijn mening een topwinkel! Ze hebben een groot assortiment en alles wat je besteld heb je de volgende dag binnen! Op zaterdag om 22:30 nog even snel die kabel bestellen samen met een game die je graag wilt? Zondag kun je spelen!
Enige nadeel wat ik laatst heb ervaren is dat als je je cadeaubon inwisselt en besluit toch te wachten met de aankoop, het niet meer kunt terugdraaien en ben je de cadeaubon dus "kwijt".

Pluspunten

  • Groot assortiment
  • Goeie service
  • Snelle levering
  • Cadeaubon van €5

Minpunten

  • Inwisselen onomkeerbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Gorissen 05-09-2016 Via de website gekocht

Enorme keuze rugzakken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs heb ik een rugak besteld bij Coolblue.
Vanaf bestellen tot ontvangst van product ben ik hierover zeer positief. Helaas blijkt de laptop toch net niet te passen in de rugzak en moet ik deze retour zenden. Ook hier wordt niet moeilijk over gedaan. De reden 'daarom' is voor Coolblue ook voldoende.

Pluspunten

  • Snel in huis
  • Ophalen postloket
  • Goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendry 05-09-2016 Via de website gekocht

aankoop subwoofer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en zeer snelle levering. Voor zondag 23.59 uur besteld, maandag in huis. Super!!!
Daarnaast is de bestelling in het proces zeer goed te volgen. Je weet precies de status van de bestelling.

Pluspunten

  • Site is overzichtelijk
  • zeer snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yappie 05-09-2016 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare fijne winkel met vriendelijke mensen en goede service. Goede klantvriendelijkheid en geduld. Zeker voor ouderen geldt dat in het bijzonder. Er is een zeer groot aanbod van artikelen.

Pluspunten

  • klantgericht
  • klantvriendelijik
  • goede service

Minpunten

  • niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 05-09-2016 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met een uitstekende bezorgservice!
Vooral de informatievoorziening m.b.t. de bezorging en klantvriendelijkheid van de bezorgers was super.

Pluspunten

  • Informatievoorziening
  • Klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vanessa 05-09-2016 Via de website gekocht

Supersnelle levering en prijs meer dan top !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een nieuwe boekentas nodig voor mijn zoon voor het eerste middelbaar, naar dreamland gaan kijken waar dezelfde rugzak 105€ kosten bij coolblue in actieprijs 69€. Besteld op 18u, volgende dag voor 10 u geleverd door de postbode op een zaterdag.
Zeer tevreden met de actieprijs en de vlotte levering, ik ga zeker de website nog bekijken.

Pluspunten

  • Acteprijzen
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindsey 05-09-2016 Via de website gekocht

Een goeie en betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien ik al een aantal producten hier heb gehaald en nooit ben teleurgesteld door Coolblue, vind ik dat ik met een gerust hart kan vertellen dat deze webshop een top webshop is. Maar ook betrouwbaar en snel. Mocht er toch nog iets mis zijn gegaan met de verzending, dan wordt er altijd ervoor gezorgd dat het product alsnog zo snel mogelijk afgeleverd wordt en met een eventuele kortingsbon.

Pluspunten

  • Verzending is snel
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Service

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 05-09-2016 Via de website gekocht

Supersnel en goed geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond om 21.00 besteld en de volgende dag al om 11.00 in huis! Geweldige service!! Ook fijn dat ze je goed op de hoogte houden tijdens het gehele proces en dat je precies kunt zien waar je product is en wanneer het bij jou aankomt.

Pluspunten

  • Snelle service
  • Goed verpakt
  • Overzichtelijke site
  • Veel betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indy 05-09-2016 Via de website gekocht

Snel en zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd alles volgende dag in huis. Duidelijke informatie m.b.t. de status van je bestelling. Zeer goede klantenservice, altijd snelle en duidelijke reacties.

Extra pluspunt dat je ''tweedekans'' producten kan kopen. Scheelt soms tientallen euro's terwijl het product gewoon nieuw is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 05-09-2016 Via de website gekocht

Eigenlijk gewoon perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een duidelijke en overzichtelijke website, het aanbod is echt enorm en per product categorie is er een aparte site ingericht met duidelijke informatie, suggesties en beoordelingen van andere klanten.
Het filtersysteem brengt het assortiment snel terug tot een aantal producten met de eisen die je stelt en al snel heb je jouw product gevonden.

Het bestelproces is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang, je krijgt zelfs bericht als de postbode naar je onderweg is!

In geval van vragen of problemen is de klantenservice echt absurd goed; je kan duidelijk merken dat ze klantvriendelijkheid erg hoog in het vaandel hebben staan bij Coolblue.
Ook de manier waarop ze zich profileren op social media is bijzonder goed te noemen en springt er echt uit door bijzondere acties, aparte berichtjes en soms gewoon een lekker gek filmpje of foto. Je moet het soms ook met een knipoog en een grote glimlach kunnen bekijken :)

Pluspunten

  • Duidelijke website
  • Uitgebreid assortiment
  • Veel informatie
  • Extreem klantvriendelijk

Minpunten

  • Soms wat aan de dure kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 05-09-2016 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb een laptop besteld, site heel duidelijk en goede prijs/kwaliteitverhouding. Levertijd prima en goed track en trace vanhet pakket. In twee woorden Super Tevreden!!!

Pluspunten

  • Alleen maar plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 05-09-2016 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnelle (gratis !) levering voor een voordelig geprijs product. Op vrijdag bested en de volgende dag keurig bezorgd. service met een glimlach, gewoon erg goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem Souwer 05-09-2016 Via de website gekocht

Goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Redelijk uitgebreid assortiment, (correcte) productinformatie (kon wat uitgebreider), scherp geprijsd, vlotte en probleemloze levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerda 05-09-2016 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst iets bij Coolblue gekocht.
'S avonds besteld en de volgende dag afgeleverd op een zelf te kiezen tijdstip. Topservice.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubken 04-09-2016 Via de website gekocht

Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling zonder toeters of bellen, soepel afhandeling bij problemen, mogelijkheid om de shop te bezoeken, vriendelijke ontvagst, Top Shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thomas Rosier 04-09-2016 Via de website gekocht

Hoesje besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd. Voor 12 uur besteld volgende dag in huis, verder past het hoesje goed en heb een gehele bescherming voor mijn samsung s6

Pluspunten

  • Snel
  • Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 04-09-2016 Via de website gekocht

Super service en heel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super veel keuze en voor een mooie prijs. De service is perfect en bezorgen gratis thuis. Mijn wasmachine werd zelfs geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Service
  • Klantvriendelijk
  • Bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Catharina Pieters 04-09-2016 Via de website gekocht

Supersnelle bezorging en nette aflevering van het product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitgebreide collectie, met duidelijke omschrijving van het artikel. Ook de prijsverhouding is gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anita van den broek 04-09-2016 Via de website gekocht

Geweldige website met de beste klantenservice !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie duidelijke website en enorm goede service,gratis geleverd en niet tot de drempel maar naar boven,en het oude apparaat mee genomen,bovendien de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunther 04-09-2016 Via de website gekocht

Zeer goed en makkelijk en deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De pagina is zeer overzichtelijk en bij de artikelen staat alles goed omschreven.
Je hebt veel keuze, ook als je vragen hebt of geadviseerd wilt worden (telefonisch)is dat geen probleem je wordt vriendelijk en deskundig geholpen.
Ook als er een produkt stuk gaat is dit bij cool blue is geen probleem en vanuit mijn ervaring goed opgelost.
Je hebt ook alles snel in huis ook op zondag.
Ik kan iedereen aanbevelen bij cool blue te bestelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 04-09-2016 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een snelle eenvoudige oplossing om vanuit mijn luie zetel te kunnen surfen, video lijken en musiek beluisteren, na een beetje speurwerk en dank zij de heel complete info op de site was mijn keuze snel gemaakt. 20u17 besteld, 9u48 geleverd, wat kan je meer verwachten ?

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Info of verwijzing
  • Gemakkelijk betalen
  • simple en snel leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk uit Ruinerwold 04-09-2016 Via de website gekocht

afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima website met goede productinformatie en ruime keuze in verschillende merken van een bepaald product, ook de omschrijving van de aangeboden producten zijn uitstekend weer gegeven.

Pluspunten

  • goede website
  • veel keuze
  • goede prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maxime C Jaarsveld 04-09-2016 Via de website gekocht

Snel en perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een wasmachine besteld. Zonder problemen hebben ze deze naar de derde etage getild en binnen een klein kwartiertje aangesloten!

Pluspunten

  • Bezorging
  • Aansluiten
  • snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolieke 04-09-2016 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle bezorging, ook op zondag en maandag. Super klantenservice met zorgvuldige informatie. Chat met een echt persoon in plaats van met een robot.

Pluspunten

  • snelle bezorging
  • goede klantenservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews