coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke website met reviews en info, dat maakt kiezen gemakkelijk.

Assortiment
Ruime keuze, alleen opties (bijvoorbeeld extra geheugen of grotere schijf kon ik niet kiezen

Aanbeveling
Snelle levering, ruime keuze en duidelijke site. Redelijk tot goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Product was snel te vinden door voldoende filtermogelijkheden.

Service
Snelle levering en goede informatie over de voortgang van de levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het zoeken in de webwinkel is zeer eenvoudig.

Service
Al enkele malen een product moeten retourneren wegens defect binnen de garantieperiode. Steeds correct en vlug afgehandeld. prima.

Assortiment
Ze verkopen toch bijna alles mogelijkheden binnen een productgamma. De productfilmpjes zijn ook een groot pluspunt.

Aanbeveling
Als ze het in hun gamma hebben, zeker de eerste plaats om te shoppen. Niet altijd de goedkoopste, maar waarschijnlijk wel de meest betrouwbare bron voor het on-line shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacobus 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijkheid,makkelijk produkten vinden en bestellen

Service
Snelle levering.Binnen 1 dag geleverd.Het duidelijk op de hoogte gehouden worden van de levering via de mail.

Assortiment
Ruim assortiment.Prijs kwaliteit verhouding goed.Assortiment per produkt goed.

Aanbeveling
Een goede webwinkel om te bestellen om de reden zoals eerder omschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GuiMo 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ik heb gekocht via de website en dat was zeer gemakkelijk voor mij omdat ik een mindervalide persoon ben en toch gemakkelijke levering aan huis kreeg

Service
Heel goed .Gemakkelijke bestelling en zeer vlug thuis plus netjes en veilig verpakt .

Assortiment
Een héél uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Omdat ik er een zeer goede ervaring mee heb opgedaanEen zeer correcte

Extra toelichting
Een zeer correcte winkel of webshop die zeer nauwkeurig uitvoerd wat ze beloven te doen en aan iedereen aan te raden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op zondagavond besteld, maandag gewoon in huis.

Service
Nog geen problemen gehad, netjes op tijd geleverd.

Assortiment
Kan altijd beter, maar vind wat ik zoek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rick 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk te vinden goede specificaties

Service
snelle bezorging en goed verpakt

Assortiment
uitgebreid, divers en vertrouwelijk

Aanbeveling
de service is goed. veel keus in producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philips scheerapparaat 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keuze en overzichtelijk

Service
Goede super snelle service

Assortiment
Ruim assortiment van goede kwaliteit

Aanbeveling
Winkel doet waar het voor staat en levert snel wat je besteld.Mooie chat lijn wat gemakkelijk is voor je vragen.

Extra toelichting
Als ik iets zoek op elektrische apparaten,dan kom ik altijd weer bij cool blue terecht,is vertrouwelijk,levert echt wat je besteld,zonder problemen,heb ik nog niet ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud marbus 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles overzichtelijk per artikel aangegeven met duidelijke toelichting

Service
zeer snelle en adequate afhandeling
zeer goed verpakt

Assortiment
op elk gebied is er een ruime keuze van artikelen

Aanbeveling
zie bovenstaande opmerkingen + de scherpe prijzen

Extra toelichting
goede wijn behoeft geen krans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes Roland 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit de luie zetel gemakkelijk te zoeken en te bestellen

Service
zeer snelle afhandeling van de bestelling

Assortiment
veel keuze op verschillende gebieden

Aanbeveling
korrekte en stipte afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon top!

Service
Levertijd conform de opgave.

Assortiment
Gekregen wat ik besteld heb, inclusief de verwachte kwaliteit.

Aanbeveling
superwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel makkelijk om het product te vinden wat je zoekt.

Service
voor 11 uur gebeld morgen in huis.

Assortiment
Keuze genoeg in origineel of iets wat net zo goed is en goedkoper, duurder is niet altijd beter.

Aanbeveling
Hier moet je toch allemaal je spullen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann de la Rambelje 22-04-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vind het makkelijk om een product in de winkel te kopen.

Service
Ik ben naar tevredenheid geholpen.

Assortiment
Tot nu toe waren de producten op voorraad.

Extra toelichting
Ik vind het een nadeel dat je vooraf parkeergeld moet betalen in de parkeermeter. Je weet van te voren niet hoe lang het gaat duren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zorro 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je kunt gebruik maken van een keuze hulp en dat is zeer gemakkelijk

Assortiment
er is een groot aanbod

Aanbeveling
alles ging alles zeer goed van betaling tot bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lennl 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Nog nooit ergens op wat voor manier dan ook ongemakken ervaren bij Coolblue.

Service
Toevallig vandaag gemaild over het retourneren van een product: snelle, vriendelijke en hulpvolle reacties.

Assortiment
Door het systeem van verschillende winkels (laptopshop.nl, wekkercenter.nl, consoleshop.nl) is er een zeer uitgebreid assortiment. Er zijn maar weinig dingen die Coolblue niet levert.

Aanbeveling
Snelle levering (voor 23:59 besteld, morgen in huis; voor 15:00 besteld, vandaag (wel tegen een meerprijs) in huis).
Vriendelijke en snelle klantenservice
Het feit dat ze op alles wat van hen is een tekstje zetten waar jij, als klant, gewoon blij van wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Durango 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Tijdens bestelling via internet is het makkelijk om te vinden wat er gezocht wordt en ook vergelijkingen met andere merken is mogelijk op de site hetgeen mijn gemak vergroot om een keuzes te maken.

Service
Een waardeloze navigatie middel gekocht die van af fabriek een mankement bezat, de importeur schoof hun verantwoordelijkheid van zich af maar Coolblue nam de verantwoording tot mijn volle tevredenheid.

Aanbeveling
Ik heb verschillende apparatuur bij Coolblue gekocht en iedere keer weer word ik netjes ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wia 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede service

Service
Zelf verkeerde artikel besteld toch keurig opgelost.

Assortiment
Dit was mijn eerste bestelling

Aanbeveling
Erg vriendelijk geholpen. zelf een hand geschreven kaartje ontvangen nav retour zending (zelf verkeerd besteld)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Als een van de weinige sites is alles in één keer duidelijk

Service
Prima back -order ervaring in verleden

Assortiment
Op vrijwel alle gebieden die wij belangrijk vinden kan er een goed produkt worden bekeken en worden aangeschaft

Aanbeveling
Vooral de logistieke kwaliteiten en dus de service vallen erg positief op in vergelijking met andere aanbieders

Extra toelichting
Coolblue is een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk om te bestellen

Service
direct feedback terug over levering en bestelling

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jokher 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
supersnelle levering goed verpakt

Assortiment
prijs kwaliteit verhouding prima goed leesbare website

Aanbeveling
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pda shop 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk product te vinden

Service
Wat coolblue belloofd doet het ook

Assortiment
Je kan niet alles hebben jullie hebben bijna alles

Aanbeveling
Veel keuze,makkelijk product vinden,kopen ,betalen en volgen tot bij je thuixs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Vullers 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte service , goeie uitleg over het product en de verzending.

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
bestelling op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oxo De Verschrikkelijke 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
door de goede leveringsmogelijkheden hadden we onze bestelling heel snel in huis. Gemakkelijk, gezien het dringend was!

Service
vlotte manier van bestellen en leveren mét leuke bezigheidstherapie! Wat wil een mens nog meer?

Assortiment
meer dan gemiddelde keuze op de electronica

Aanbeveling
heel erg tevreden

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lissa 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk en snel te vinden

Service
Nadat mijn telefoon kapot viel dezelfde dag een nieuwe bestelt en deze werd 's avonds al bezorgd. Echt helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Behoeft een 9 een motivatie?

Service
Behoeft een 9 een motivatie?

Assortiment
Wat ik zocht is er dus............

Aanbeveling
Tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldig handig en snel!

Service
Perfecte service, altijd snel bereikbaar en goed geholpen met echte hulp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
koop eigenlijk nooit via webshop

Service
telefonisch besteld en binnen 5 minuten een mailtje dat het artikel in voorraad was

Assortiment
had een specifieke all in one nodig

Aanbeveling
goed geholpen en zeer vriendelijke verkoopster

Extra toelichting
het kaartje wat ik per post kreeg is de persoonlijke touch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerry 22-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als consument een ideale oplossing om je gebruiks producten zo te bestellen

Service
snelle en correcte afhandeling tegen een goede prijs/
kwaliteit verhouding en toch goedkoper als bij andere ketens

Assortiment
het assortiment is volgens mij ruimschoots aanwezig

Aanbeveling
alles is toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilms 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed te vinden duidelijke site

Service
Al verscheidene keren besteld een keer retour zending gehad en deze is netjes afgehandeld

Assortiment
product/prijs is prima

Aanbeveling
Geen negatieve berichten te melden altijd goede en snelle levering prima producten en retourzending word ook netjes afgehandeld dus prima site om te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gwj Wubs 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede service ,in mijn geval ,ook bij ruilen.

Service
Prima

Assortiment
Echt voldoende

Aanbeveling
vriendelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick de Koning 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker thuis via internet besteld. Goede en gemakkelijke vergelijkingstool op de website!

Service
Vrijdag om 23:40 besteld, zaterdag in huis! Top service!

Assortiment
Prima. Veel modellen om uit te kiezen.

Aanbeveling
De beste op dit moment!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Carine Dingemans 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn gemakkelijk terug te vinden en er is een gebruiksvriendelijk zoekfilter om snel in te zoomen op wat je zoekt.

Service
Altijd snel geleverd. Veel opties om op te halen of te lsten leveren.

Aanbeveling
Goede service (in huis), snelle levering, hoge kwaliteit van producten. Goede garantie.

Extra toelichting
Ze hebben altijd de meest recente versies van producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arcees 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
alles gemakkelijk te vinden

Assortiment
ruime keuze, groot assortiment

Extra toelichting
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

l 21-04-2016 In de winkel gekocht
eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
lekker dichtbij, enige nadeel is dat het betaald parkeren is. vaak wel voor de deur plaats.

Service
enthousiasme en goede uitleg.

Assortiment
goed genoeg en met name via internet goed te vergelijken, maar ook in de winkel helpen ze je goed hiermee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron van Leeuwen 21-04-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede website

Service
Snelle levering

Assortiment
Van alles en nog wat

Aanbeveling
Super webshop en winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er stond voldoende informatie op de website om mijn beslissing te kunnen maken en te vergelijken.

Service
Er werd duidelijk gecommuniceerd over de bestelling

Assortiment
Bijkomende producten voor mijn product heb ik niet gevonden op deze site terwijl ik deze bij andere bekende online shops wel kon vinden

Aanbeveling
Coolblue is goedkoop en heeft een aangename website met de mogelijkheid voor fysiek support in hun winkels wat deze shop en winkel voor mij steeds zeer aantrekkelijk maakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peter J Visscher 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpeler gaat niet

Service
zoals ik service verwacht

Assortiment
als je het hier niet vind, zoek je verkeerd :-)

Aanbeveling
daarom koop ik geregeld bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dinie 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen, zeker als je ook al weet wat je precies wil hebben.

Service
Ze zijn supersnel

Assortiment
geen mening

Aanbeveling
geen mening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marino 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is zo gedaan, voldoende betaalmogelijkheden.

Service
Voldoende informatie m.b.t. levering

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger Hard 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Probleemloos. Eenvoudig bestellen, volgende morgen ontvangen.

Service
Even contact gehad met klantenservice. Snelle reactie / opvolging.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel geleverd en keuze.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tobias 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en geeft veel informatie weer over alle producten.

Service
Product was zorgvuldig ingepakt en ruim op tijd geleverd.

Assortiment
Veel keuze en alles is makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Zeer tevreden over Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kitty 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en gemakkelijk zoeken op site. Bestelprocedure is ook makkelijk.

Service
Super snelle levering

Assortiment
Kan altijd vinden wat ik zoek.

Aanbeveling
Overzichtelijke webshop. Snel en gemakkelijk om mee te werken. Ben super blij met de snelle service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R Rengers Diets 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je bestelling plaatsen gaat heel gemakkelijk en een snelle aflevering.

Assortiment
Voor elk wat wils.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fionn 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke website, duidelijke leveringsinformatie en super levering!

Service
De mannen hebben mijn oude wasmachine meegenomen (met trap) en ze hebben de nieuwe wasmachine geinstalleerd en meteen ook het eerste wasje aangezet. Kon niet beter.

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
De service en het bestelgemak kan gewoon niet beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Durand 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke, vlotte site

Service
Super snelle verzending

Assortiment
Waar je ook aan denkt, ze hebben het. En aan concurrentiële prijzen. Heb eerst goed rondgekeken, maar uiteindelijk toch hier besteld.

Aanbeveling
Bij mijn volgende aankoop shop ik weer rond, maar zal zeker de Coolblue site eerst bekijken. Prijs, service super OK.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is duidelijk en zeer klantvriendelijk

Service
Vandaag bestelt morgen in huis ! Is bij Cool blue ook echt werkelijkheid !
Helaas is dit bij andere webshop nog weleens een belofte die niet na gekomen word
Ook de verwachte bezorg tijd werd netjes na gekomen. Nette en vriendelijke bezorgster!

Assortiment
het artikel was zeer scherp geprijsd

Aanbeveling
Kan helemaal niets negatiefs bedenken. En ik weet Cool-Blue heeft er een nieuwe klant bij

Extra toelichting
Helemaal top. gemakkelijk en overzichtelijk, afspraak is afspraak. Van de website tot de bezorging en alles wat daar tussen zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IL 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Eenvoudige bestelling, snelle levering

Assortiment
Ruim aanbod, handige zoekcriteria

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Romein 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Grote keuze en review's

Service
Maakt afspraak waar.

Assortiment
Genoeg keuze's van diversen merken.

Aanbeveling
top !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nico 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt aan huis gebracht.Ik moet GEEN verplaatsing doen

Service
Prachtig

Assortiment
Alles wat men wil kan men er vinden .profitiat

Aanbeveling
Zeer snelle aflevering ,goedkoop en gratis verzending

Extra toelichting
Prachtige aflevering om 23 u besteld s anderendaags om 10u in mijn bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra Groeneweg 20-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke webshop

Service
Enorm goede service tot s avonds laat!
Ik ben via chat erg goed geholpen!

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Ik heb nog nooit zo'n goede webwinkel aangetroffen....Goede service....klantvriendelijk...bezorging ook op zondag...vriendelijke bezorgers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews