coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke website, betaalgemak, veel extra informatie wanneer nodig.

Assortiment
Zover bij mij bekend/ik gezocht heb naar producten, een zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Louter positieve ervaringen gehad met deze webwinkel. Maar, nog te weinig ervaring met de webwinkel om deze te kunnen beoordelen met een 10.

Extra toelichting
Duidelijke website, duidelijke/veel informatie, groot betaalgemak, ruim assortiment, veel reviews, webwinkel komt niet TE over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site, breed assortiment en snelle levering.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Belofte nakomen voor 00.00 uur besteld, dag er na in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles op vooraad

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Kwaliteit

Extra toelichting
Verschillende producten gekocht bij coolbleu en alles met prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chemmaster83 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bezorging was zeer snel

Assortiment
Eindelijk het juiste hoesje gevonden, maar was niet de goedkoopste optie.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaande cijfers is dit cijfer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rutten theo 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zondag besteld, maandag in postkantoor en kon het afhalen wanneer het mij uitkwam. Prima !

Service
Kan niet beter.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Alles is prima, veel keuze en alles is duidelijk.

Extra toelichting
Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Schautteet 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vriendelijk en uitleg van het personeel

Service
Heb éénmaal moeten beroep doen op des revice en dit was vrij gemakkelijk en eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website is heel goed, dingen zijn makkelijk te vinden.

Service
Je wordt in iedere stap van het bezorgproces duidelijk geïnformeerd.

Aanbeveling
Goed is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda Brakenhoff 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Doet precies wat de bedoeling is

Service
altijd een dag erna in huis

Assortiment
mis niks kan bij jullie altijd slagen

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Commandeur 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De gehele website is gemakkelijk in gebruik. Dit zie je terug in de nauwkeurigheid van de zoekfunctie, product videos, informatie die wordt geboden over producten en de vergelijk functie.

Service
Snelle levering en ik werd gedurende het leverproces netjes op de hoogte gehouden van de levering en levertijd.

Assortiment
Het assortiment is al vrij uitgebreid maar er mag van mijn nog veel meer bijkomen gezien de klankvriendelijkheid van de website.

Aanbeveling
Prima, klantvriendelijke winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

irma 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
wat wij wilden,een fietstas met grote inhoud,was snel gevonden

Service
zelfs het bestellen op zaterdagavond 23.45 uur maakte niet uit en werd zondagsmiddags nog gewoon gratis bezorgd

Assortiment
ik had nog nooit bij coolblue besteld dus was dit de 1e ervaring,de prijs gaf in deze de doorslag(we hebben al 1 zo'n fietstas en hoopte dat het exact dezelfde was voor die prijs),de rest moest ik nog ervaren.de tas was dezelfde en dat voor een veel goedkopere prijs

Aanbeveling
de ervaring was heel erg goed,zowel het uitzoeken op de site,als bestellen en bezorgen,de site staat nu bij mijn favorieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wild Pig 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke pagina's

Service
voor 23:59 besteld is ook inderdaad een dag later thuis bezorgd

Assortiment
Veel keuze in producten

Aanbeveling
Ja topservice, vind ik belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijke, heldere website, bestel-, betaling- en retourproces.

Service
Goede service op allerlei manieren, waarin ieder zijn voorkeur kan hebben (Whatsapp, Chat, E-mail, Telefonisch etc.)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matijs 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig selecteren door de prima opsomming van plus- en minpunten. De uitgebreide gebruikersreviews helpen ook om een goede keuze te maken.

Service
Service is top. Bezorgen van grote pakketten (wasmachines bv) gaat net zo vlekkeloos als het bezorgen van kleine pakketten. Retourneren is eenvoudig en Coolblue doet nooit moeilijk.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, bij andere winkels kijken is vaak niet meer nodig.

Aanbeveling
Duidelijk is dat de klant bij deze winkel op plaats 1 staat. Coolblue maakt het ook echt waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mwalima 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk te vinden artikelen.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans kleijssen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon goed

Service
gewoon goed

Assortiment
gewoon goed

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
Goede en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pi Air 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je luie stoel....

Service
vandaag besteld, morgen echt in huis...

Assortiment
Veel om te kiezen, te vergelijken en te kopen....

Aanbeveling
Prettig winkelen, no nonsens...heerlijk.

Extra toelichting
Geen gezeik met je artikel mocht er iets niet helemaal goed zijn gegaan, retour en je centen terug, werkelijk "plug & play".....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdb 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering en waar je het kan leveren

Service
zeer goed

Assortiment
heel blij

Aanbeveling
supper goed

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jurrien 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Of ik op kantoor, op reis of thuis ben maakt niet uit voor het bestellen

Service
Snelle accurate bevestiging en opvolging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Snel en up to date

Assortiment
Op vele markten thuis en per direct beschikbaar

Aanbeveling
Goed, overzichtelijk, goede service en informatie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ww 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Duidelijke website met meestal extra informatie.

Assortiment
Goed assortiment veel merken en types

Aanbeveling
Groot assortiment, alleen postnl maakt de levertijd van coolblue niet waar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne Bosch 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik wist precies wat ik wilde hebben, dus heb dat ingetypt in de zoekbalk en de camera kwam direct in beeld. De volgende dag werd deze netjes bezorgd bij de Coop als ophaalpunt.

Service
Geweldige service! Ik heb contact gezocht via de chat op de site van Coolblue en kreeg binnen een minuut al antwoord. Via daar ben ik zeer goed geholpen. Ook in het traject daarna ben ik via de mail op de hoogte gehouden en hoefde ik niet lang te wachten op bericht. Het is super opgelost!

Assortiment
Ik heb (nog) niet verder gekeken dan naar hetgene dat ik nodig had, dus zou hier eigenlijk niet over kunnen oordelen. Toch geef ik een 9, omdat ik hetgene dat ik wilde goed heb kunnen en de prijs ook prima was vergeleken met andere sites.

Aanbeveling
Echt super! Mijn complimenten aan de medewerkers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saelens 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijke site, onderveeld in verschillende categorien

Service
je hoeft het huis niet uit

Assortiment
ruim assortiment; groter dan andere verkoopsites

Aanbeveling
houden zich aan hun woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Keurig op zondag bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ini Lammers 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Superhandig, ook buiten kantooruren mogelijkheid om persoonlijk advies te verkrijgen.

Service
Beste service van alle webwinkels in Nederland. óók als er eens een keer iets misgaat. Wordt dit in no time netjes en snel opgelost.

Assortiment
Breedste assortiment van alle webwinkels in Nederland.

Aanbeveling
Prima webwinkel, klantenservice goed te bereiken (ook buiten kantooruren) Bestelling is supersnel in huis. Zelfs op zondag wordt er bezorgd!

Extra toelichting
Chapeau voor alle medewekers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD Elements Portable 2 TB 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, alles gemakkelijk te vinden.

Service
Bijna niet te geloven zo goed, je kunt de ene dag tot 23.59 uur bestellen en de volgende dag is de bestelling in huis.

Assortiment
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, zoals eerder vermeld duidelijke website.

Aanbeveling
Website netjes verzorgd, erg duidelijk.
Kan geen fysieke winkel beoordelen, via internet besteld.

Extra toelichting
Ja, omdat ik zonder vervoer zit en niet goed ter been ben heb ik, zoals het vorige item dat ik bij Coolblue heb gekocht, deze externe HDD ook via internet gekocht. Dus helaas kan ik de fysieke winkel niet beoordelen, wel het artikel dat ik heb gekocht en de service die uit de kunst is. Niets dan goeds, voor 23.59 uur !! besteld, de volgende dag geleverd. De belofte werd weer waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kreeg een mailtje toen product weer op voorraad was, konde direct bestellen en had het product de volgende dag (zondag!) binnen

Service
Levering op zondag is top!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima online winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johamfmp 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meer toestellen in vergelijking zetten ware leuker. Standaard iets meer beoordelingen tonen en het was voor mij 10/10

Service
Alles in orde

Assortiment
Top

Aanbeveling
Prima in orde!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van zoeken tot afrekenen precies zoals je het verlangd.

Service
Afspraken worden nagekomen zoals je mag verwachten.

Assortiment
Meer dan genoeg keuze en het aanbod is actueel.

Extra toelichting
Zo snel bezorgd geen enkele webshop, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mijn pakje was zo snel binnen.

Service
Super snel binnen en geen klachten bij betalen

Assortiment
Jammer dat er bijvoorbeeld geen cosmetica wordt verkocht.

Aanbeveling
Voor technische snufjes kan je hier prima terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaak 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg gemakkelijk bestellen

Service
snelle levering

Assortiment
betaalbare prijs

Extra toelichting
goede website. snelle ( gratis ) levering. goede informatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouter 03-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel filters toe te passen om te zoeken.

Assortiment
veel keuzes. van goedkope modellen tot duurdere modellen. ik heb een 2e kans laptop genomen en is als nieuw

Aanbeveling
snelle levering. gratis bezorgen en terugsturen als iets niet bevalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EZ 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, je vindt snel wat je zoekt.

Service
Bestelling en levering gingen zeer soepel.

Assortiment
Wat betreft laptops, waar in naar zocht, zeer uitgebreid en duidelijk. Ik kan niet oordelen over andere producten.

Aanbeveling
Zowel het product, de bestelling en de levering waren top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron dekker 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke product omschrijving

Service
Zeer snelle bezorging ook op zondag

Assortiment
Uitgebreid soms even zoeken

Aanbeveling
Prijs service kwaliteit prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Bakker 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle zoekresultaten met goede suggesties en productinfo.

Service
Goed bereikbaar en vriendelijke (jonge) mensen die je te woord staan.

Assortiment
Ruim voldoende. In alle categorieën een goede keus, ook met goedkopere producten die retour gestuurd zijn.

Aanbeveling
Een aanrader.
Alles op 1 plek

Extra toelichting
Een spaarpuntensysteem voor vaste klanten zou leuk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alan 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het proces is in een vloeiende lijn voldaan. De afspraken zijn nagekomen o.a op tijd levering.

Service
Zeker een 10 want ik heb gerust kunnen wachten op mijn bestelling, heb er eigenlijk niet veel over te zeggen want het liep af zoals dat hoort.

Assortiment
Natuurlijk kan het altijd veel rijker worden maar ook met de huidige betekent Coolblue meer voor mij ten opzichte van andere ''grote'' bedrijven.

Aanbeveling
Ik houd het zo kort mogelijk, ik kom vaker langs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van eijk 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ze staan altijd voor je klaar.

Assortiment
Niet het breedste assortiment maar wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yann 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, veel ter zake doende informatie en achtergrondinformatie (de redenen waarom je doorgaans naar een winkel in de buurt gaat). En een website die rustig is, zonder schreeuwerige kleuren en knallende reclameteksten. Kunnen velen een voorbeeld aan nemen. Bestelproces is simpel.

Service
Ik heb één vraag per email gesteld. Binnen no time antwoord.
Het bestelde product is razendsnel geleverd. Was de volgende dag in huis.

Assortiment
Ik heb een smartphone besteld met een verwisselbare accu. Deze accu kon ik er helaas niet bij bestellen.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

C de Gier 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Ik had wat vragen via app snel en zeer goed geholpen.

Assortiment
Zeer veel keus

Aanbeveling
Kan haast niet beter.

Extra toelichting
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snel verzonden en handige youtube filmpjes.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

cool blue 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk weergegeven op de site

Service
snelle levering

Aanbeveling
laat zien wat ie heeft en wat ie heeft levert ie snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle afhandeling. Makkelijk bestellen en klantvriendelijk bij vragen.

Service
Snelle service bij vragen.

Assortiment
Hele uitgebreid in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Goede webshop! Fijne afhandeling en erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fee 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk en duidelijk

Service
Wasmachine en droger besteld, service, aanbod en levering was super!

Assortiment
gevonden wat ik zocht dus dat is goed he?

Extra toelichting
Als je twijfelt of je bij coolblue moet bestellen neem ik je bij deze de twijfel weg. ik zal voortaan vaker bij CoolBlue bestellen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alida 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Gratis verzending. Via mail wordt je op de hoogte gehouden van je bestelling/levering.

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 02-05-2016 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
moderne,duidelijke website
perfect bestelproces

Service
heel goede en vriendelijke service

Assortiment
voldoende assortiment en goede kwaliteit/prijs verhouding.
Persoonlijk zou ik het wel prettig vinden,als het bouwjaar van het apparaat vermeld zou worden.

Aanbeveling
alles klopte !

Extra toelichting
ook in de fysieke winkel in Eindhoven ben ik geweldig geholpen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Uitgebreide productspecificaties, plus- en minpunten en vergelijkingen met andere producten.

Service
Als er iets niet klopt wordt het snel en goed opgelost. Bij vragen krijg je snel antwoord. Uitgebreide verzendmogelijkheden voor weekend- en avondlevering: ideaal voor iemand die fulltime werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Galaxie 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Vriendelijke telefoonmedewerkers en goed bereikbaar. Wasmachine werd tot twee keer toe beschadigd geleverd door Dynalogic. Coolblue heeft dan wel een 10% coulance korting maar daar heb je niks aan als het product door de beschadiging niet werkt. Wel goed dat retourzending steeds gratis is. Helaas lastig om een toezegging te krijgen dat de derde keer wel foutloos gaat dus wellicht ga ik toch naar een andere winkel. Ik vraag me af of Coolblue wel kwaliteitscontroles doet met hun bezorgdiensten.

Aanbeveling
Dynalogic sucks! Tot twee keer toe een beschadigde wasmachine geleverd gekregen, de tweede nog erger dan de eerste. De deuken aan de achterkant waren niet enkel optisch maar hadden effect op het centrifugeren omdat de trommel tegen de deuk aankwam en een hels kabaal maakte. Ook beschadigden de bezorgers de cv ketel naast de wasmachineaansluiting met hun gereedschap en duwden bijna een kast om. Wm ook heel slordig bevestigd; slang niet netjes weggewerkt achter machine maar stak in alle richtingen uit. De bezorgers wisten zelfs niet wat waterpas was toen ik vroeg of ze de wm waterpas wilden plaatsen. Durf bijna geen nieuwe wm meer te bestellen bij Coolblue - ondanks goeie retour en bestelservice- uit vrees voor weer een logistiek drama van Dynalogic.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 03-05-2016

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze terugkoppeling maar wat ontzettend vervelend dat tot twee keer toe de bezorging op deze manier verlopen is. We kunnen ons zeker voorstellen dat u hier zich niet prettig bij voelt en we kijken graag met u mee.

Het is niet de bedoeling dat u een defect apparaat binnen heeft. Draait de machine wel naar behoren? Onze oprechte excuses voor dit voorval. Stuur ons gerust het ordernummer door, we horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Martijn 02-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en gemakkelijk bestellen.

Service
Coolblue komt de beloftes na. Zonder gedoe.

Assortiment
Op gebied van elektronica.

Aanbeveling
Geweldige ervaringen met dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 02-05-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
al jaren tevreden en nog geen enkele negatieve ervaring gehad.

Assortiment
De enige opmerking die ik tot nu toe kan geven heeft betrekking op 1 artikel, een accesoire voor mijn Delonghi koffiemachine.
De ontkalker kost bij jullie 15 euro terwijl hij op alle andere plaatsen 10 euro kost.
Heb dit altijd vreemd gevonden zeker gezien jullie andere prijzen die steeds heel goed zijn.
Dus deze ga ik dan ook ergens anders halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 02-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Levering op zondag is een flop. We bestellen bewust bij coolblue (die gemiddeld toch duurder is) om op zondag nog het pakje te ontvangen. Zowel coolblue als bpost gaven aan te leveren tussen 10 en 18u, niemand gezien. Pakje zal dus op maandag toekomen terwijl we niet aanwezig zijn.

Service
Levering op zondag is een flop. We bestellen bewust bij coolblue om op zondag nog het pakje te ontvangen. Zowel coolblue als bpost gaven aan te leveren tussen 10 en 18u, niemand gezien. Track & trace gaf ook steeds foutieve informatie.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Ze maken reclame met leveringen op zondag, dit zou een extra "service" zijn. Deze service zit verwerkt in de prijs waardoor coolblue vaak duurder is. De service werkt dus nog niet zoals het hoort.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Theo 01-05-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website om je te orienteren; uiteindelijk bij een fysieke winkel het product bekeken en aangeschaft

Service
vriendelijk en geduldig geholpen in de winkel

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede (eerste) ervaring met Cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews