coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lut 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verloopt vlot

Service
Deze keer extra betaald voor een levering op de dag van bestelling en dat is volgens afspraak afgehandeld. Tot zelfs het uur van aflevering werd doorgespeeld en klopte.

Assortiment
Ik vind meestal hetgeen waar ik op naar zoek ben.

Aanbeveling
Vlot en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuzemogelijkheid;
Door het aanmaken van een account is bestellen een fluitje van een cent.

Service
Medewerkers die de artikelen kennen, dit vindt je bij de meeste webwinkels niet meer.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ruime keus, concurrentiële prijzen en goede sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica Louage 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk thuis blijven en toch kunnen winkelen via de webshop

Service
Vlotte en snelle levering aan huis

Assortiment
Grote keuze van artikelen

Aanbeveling
Betrouwbaar en het bestelde artikel is volledig naar mijn wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiezelke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk werkwijze site

Service
Afspraak=afspraak m.b.t. levering

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
breed assortiment waarin met handige filters heel snel specifiek gezocht kan worden waardoor je alle echt relevante producten, die voldoen aan al je criteria, meteen in één oogopslag ziet

Service
doen 'gewoon' wat ze beloven. Snelle levertijd, snelle respons op vragen, goede informatievoorziening

Assortiment
wat hebben ze nou niet?

Aanbeveling
winkel die bij mij past. En regelmatig ook nog eens het meest aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Al jaren vaste klant, met name voor mobiele apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
erg gemakkelijk om bestelling te plaatsen
voldoende informatie over het apparaat

Service
de levertijd was precies zoals afgesproken

Aanbeveling
interessante prijs
goede service
overzichtelijk
aangename communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Adriaans 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima site, duidelijk, overzichtelijk.
Makkelijk te bestellen. Snelle levering en via de link in de mail prima te volgen wanneer de bezorging zal zijn

Service
Duidelijke uitleg over het artikel en bij evt vragen zijn ze bereikbaar

Assortiment
Meer dan genoeg te kiezen

Aanbeveling
Duidelijk en snel bij wat je zoekt, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Van Hecke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website.

Service
Vrijdagnamiddag besteld. Zaterdagmorgen gratis geleverd. Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Zolang ik kan vinden wat ik zoek is het assortiment OK.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon. Ik vind wat ik zoek, ik bestel eenvoudig en zij leveren 's anderendaags. Wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hprins 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg gemakkelijk. Je vind alles heel snel en het is overzichtelijk geordend.

Service
'S avonds bestelt en de volgende dag al om 11 uur binnen. Heerlijk, ik kon meteen met het gene wat ik had besteld aan de slag.

Assortiment
Het assortiment is erg breed, er zijn maar weinig producten die je hier niet kunt kopen. Bijvoorbeeld: Ik heb lang geleden hier geprobeerd om een Bose Soundlink 3 te kopen, die hadden ze toen niet maar nu wel.

Aanbeveling
De service is goed, er is een ruim assortiment, zit gemakkelijk in elkaar en het design van de website is goed (Voor mij heel belangrijk wat het moet er mooi en gestructureerd uitzien). Deze punten zijn belangrijk en ze zijn goed in orde daarom raad ik deze website heel erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke Mijnhardt 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website en direct telefonisch contact met 1 van de medewerkers als je vragen hebt.

Service
Snelle service en afhandeling bij een product waarover ik een klacht had. Vriendelijke en inlevende medewerkers aan de lijn.

Assortiment
Op het product na dat ik had aangeschaft, is het assortiment volgens mij wel goed. Het product dat ik had is inmiddels ok uit "de schappen" verdwenen. Mooi!

Aanbeveling
Ik ken geen andere (web)winkel waar de service zo adequaat en moeiteloos gebeurt en waar je het gevoel krijgt echt belangrijk te zijn als klant. Daar kunnen heel veel winkels/dienstverleners nog echt wat van leren en hopelijk doen ze dat ook :-)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Goede Nieuwsbrief 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima allemaal

Service
Ook prima

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, netjes met plussen en minnen

Aanbeveling
Prima allemaal

Extra toelichting
Een klein probleem waar jullie waarschijnlijk niets aan kunnen doen. De CD die er bij zat was defect. Kostte dus wat extra tijd om te downloaden via site HP. Jammer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wezztah 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
PayPal, makkelijk te vinden artikel. Duidelijke omschrijving.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. En wel om 9u s ochtends.

Assortiment
Je vindt er veel, maar niet alles

Aanbeveling
Makkelijk, maar ik verkies toch nog bekijken, testen, kopen in real life

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

An 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis vanuit je zetel bestellen.

Service
Snellen service.

Assortiment
Rijk assortiment.

Extra toelichting
Snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub Coenen 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na enkele toetsaanslagen de bestelling geregeld.

Service
Bestelling andere dag ontvangen. ontvangen

Assortiment
Indien gewenst eerst bij Cool Blue zoeken.

Aanbeveling
Bestelling correct afgehandeld

Extra toelichting
Deze service en afhandeling in de toekomst zo houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn prima te vinden

Service
Duidelijk wordt aangegeven waar het pakketje zich bevind en het wordt ook op tijd bezorgd.

Assortiment
Keuze is groot.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charline Scheermakers 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op je gemak voor-/nadelen product vergelijken

Service
Correct versterkt en vooral gecommuniceerd

Assortiment
Nog niet gehele assortment gezien

Extra toelichting
Eerste aankoop is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gustaaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Degelijke en overzichtelijke website

Service
De bestelde producten werden binnen de afgesproken tijdspanne geleverd

Assortiment
Tamelijk uitgebreid Assortiment tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Aanbeveling
Vlotte afhandeling van de bestelde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcVI 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles is zo voor de hand liggend.

Assortiment
Reuze keuze op een paar tijdelijk uitverkochte producten na.

Aanbeveling
Een voorbeeld voor alle webshops en wordt alleen maar beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

peter vroonen 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Easy internet verkeer

Service
Geen nodig gehad dus alles was duidelijk
snelle levering

Assortiment
Breed aanbod

Aanbeveling
Veel goederen, veel vergelijk dus en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

wim 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede informatie

Assortiment
alle kleuren waren leverbaar

Aanbeveling
snel, correct, leuk,goede informatie over verzending,doen wat beloofd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk en bestellen gaat zeer makkelijk. Duidelijke info over het bestelproces.

Service
Perfecte service. Retourneren is altijd mogelijk en er zijn geen bijzondere voorwaarden.

Assortiment
Ruime keuze en prijzen die marktconform zijn. Geen producten uit grijze import

Aanbeveling
Bestellen en levering zijn top. Snelle levering op dezelfde dag is ook mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Sommen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen account nodig om iets te kunnen bestellen. bestelling was heel snel.

Service
Bestelling was er goed op tijd.

Extra toelichting
Ik geef geen beoordeling aan het assortiment omdat ik er niet naar heb gekeken. Ik heb gewoon het product opgezocht dat ik wou en kwam uit op coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site!

Service
Super snel!

Assortiment
Breed assortiment!

Aanbeveling
Perfect!

Extra toelichting
Fijn dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Paepe 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
het duur helemaal niet lang om te vinden wat je zoekt en het afrekenen verloopt vlot.

Service
pakketjes worden snel en onbeschadigd geleverd.

Assortiment
het assortiment is zeer uitgebreid bijna alles wat je zoekt kan je vinden.

Aanbeveling
een product zoeken, vinden en bestellen gaat zeer vlot en is uitermate gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KL 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
verlangde object simpel gevonden en besteld

Service
direct a-mail terug met aankondifging leverdatum

Aanbeveling
maar 1 ding besteld, geen ervaring verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk delanote 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vlotte zoekmotor zonder omwegen...

Service
Geleverd binnen 24u ... top

Extra toelichting
Super webshop met correcte levertijd en super track en trace . Aanrader .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JC 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kunt gemakkelijk producten vergelijken, specificaties opzoeken en de reviews zijn super handig!

Service
'S avonds om 17u bestelling geplaatst en de ochtend erop om half 10 al thuis geleverd!

Assortiment
Erg veel keuze en fijn onderverdeeld in de verschillende shops. Ook vaak goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk en vaak fijne prijsjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keith 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, zeer snel bestelproces zonder te registreren, zakelijk account zonder probleem, snelle levering

Service
zeer snelle levering. als produkt niet in vooraad krijg je notificatie mail wanneer wel binnnen is

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
overzichtelijk, zeer snel bestelproces zonder te registreren, zakelijk account zonder probleem, snelle levering

Extra toelichting
wat minder verpaking zou beter zijn voor milieu :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

amhuisman 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snel besteld, geen registratie nodig.

Service
Levertijd was prima

Aanbeveling
Prijs was gunstig, leveringsproces was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

emmers erik 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
alles goed bereikbaar

Service
iets besteld voor 24 uur en het was 2 dagen later nog niet bij mij thuis terwijl ze dit wel verklaren

Extra toelichting
de post in wallonie is niet correct

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Claudia 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super makkelijk bestellen

Service
De volgende dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

xxxxx 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,7

Service
Bestelling wordt niet opgevolgd door CoolBlue.
Ze vragen je mening nog voor het product geleverd is.
De belofte was om het binnen de 24 u te leveren,
na 3 dagen was het nog altijd niet aangekomen in het postkantoor en heb ik gebeld. Na 4 dagen lijkt het nog altijd niet aangekomen en heb ik geen informatie waar het pakket is en wanneer het in het postkantoor zal aankomen. Als ik morgenvroeg van niks weet heb ik ik het niet meer nodig wegens te late levering.

Aanbeveling
Bestelling wordt niet opgevolgd door CoolBlue.
Ze vragen je mening nog voor het product geleverd is.
De belofte was om het binnen de 24 u te leveren,
na 3 dagen was het nog altijd niet aangekomen in het postkantoor en heb ik gebeld. Na 4 dagen lijkt het nog altijd niet aangekomen en heb ik geen informatie waar het pakket is en wanneer het in het postkantoor zal aankomen. Als ik morgenvroeg van niks weet heb ik ik het niet meer nodig wegens te late levering.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Fitbit Surge 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht

Service
Levering perfect getimed

Assortiment
Assortiment perfect.
Prijs mocht scherper aangezien deze hetzelfde was dan in andere winkels

Aanbeveling
Het is makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Campe Johnny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
niet nodig voor een inlog of paswoord!! zeer handig

Service
geen opmerkingen! vlot te bestellen en vlotte levering met de dag zelf een mail met een nauwkeurigere leveringsuur

Assortiment
geen opmerking

Aanbeveling
zoals reeds vermeld: geen inlog of paswoord nodig en je afhandeling verloopt vlotter

Extra toelichting
eventueel reeds een document in de verpakking voorzien dat door de klant enkel aan te kruisen is wanneer je bvb iets wenst terug te sturen naar cool blue en dat de koerierdienst het thuis komt ophalen ipv dat de klant naar een postkantoor moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Groot gemak : na het bepalen van de keuze en betaling, 's anderendaags al geleverd ! Kan het nog gemakkelijker !!!

Service
Heel goede service ! Kan niet beter.

Assortiment
Groot assortiment in hetgeen ik reeds besteld heb.

Aanbeveling
Correct handelen, van keuze maken tot het thuis afleveren.

Extra toelichting
Neen, alles gaat gewoon perfect. Produkt wordt in originele verpakking + extra doos geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De webwinkel op zich lijkt op andere webwinkels

Service
Ik was werkelijk aangenaam verrast door de klantvriendelijke benadering dit zowel door Coolblue alsmede Dynalogic die kwam afleveren.

Extra toelichting
Een aanrader!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

lieven 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goed mooi overzicht

Service
heb nog geen beroep gedaan op de service? Met service bedoel ik problemen met levering of toestel

Assortiment
alles voor handen

Aanbeveling
als een belevenis

Extra toelichting
Snelle levering door cool blue, toch 1 nadeel je zoekt een product en bij de selectie van je product proberen jullie nog vanalles aan te smeren? onderhouds producten enz; een tip laat de klanten gewoon betellen wat ze nodig hebben niet meer en niet minder dit was een serieus een min punt voor mij, als of ik me in een fysieke winkel bevond waar dez verkoper (ster) je meer wil aan smeren waar je eigenlijk voor gekomen bent? wees op je hoede cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Mertens 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Eenvoudig proces om te bestellen

Service
'Anderendaags geleverd door B Post zoals afgesproken

Assortiment
Product gemakkelijk gevonden. Prijs concurrentieel maar niet goedkoper

Aanbeveling
Vlotte levering

Extra toelichting
Indien de prijzen de "goedkoopste op de markt" zijn, zal dit nog meer succes meebrengen voor Coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mario 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super gemakkelijk.

Service
Snelle service.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk.

Aanbeveling
Vanuit je zetel iets bestellen en voordelige prijzen, wat moet een mens nog meer hebben!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website zeer overzichtelijk, bestelproces zeer duidelijk en gemakkelijk.

Service
Bestelling keurig en netjes zonder beschadiging, op de verwachte dag en tijd afgeleverd.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Alles naar verwachting gegaan. Zowel de bestelling als aflevering van het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lainkes 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
no stress... telkens weer opnieuw, de dag nadien de bestelling in de huis.

Service
iets meer info nodig? de contactlijn doet echt het mogelijke om je verder te helpen

Assortiment
enorm groot aanbod

Aanbeveling
niet de goedkoopste, wel de beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie Nieuwenburg 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt rustig thuis alles vergelijken en de beste die je aanspreekt bestellen.

Service
De service is gewoon goed makkelijk te begrijpen. Wat er geboden wordt bent u nagekomen.

Assortiment
Er is genoeg te kiezen in alle prijs klasse.

Aanbeveling
Het kopen van een artikel en de afhandeling is helemaal naar wens.

Extra toelichting
Ben heel tevreden en inderdaad in de avond besteld de volgende dag het artikel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jager 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering,en nette verpakking.

Service
Goede afwikkeling product.Geen gezeur coolblue gaat er v veur.

Assortiment
Mag wel wat ruimer assortiment bijv. microscopen,verrekijkers,dect telefonie.Gewoon wat meer keus.Verder geen aanmerking.

Aanbeveling
Goed en kwaliteit dat is wat bij cool blue hoog in het vaandel staat,prima prima.ps cool blue gaat er veur.Op zijn grunings.

Extra toelichting
Petje af voor de medewerkers,ga er voor geen een tot twaalf mentaliteit. Prima prima en nog eens prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 04-02-2016 In de winkel gekocht
boomsestweg wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel is gemakkelijk bereikbaar.
via de website: heel vlot alles te vinden, overzichtelijk, bestellen gemakkelijk en levering gebeurt prima op tijd

Service
heel goede service in de winkel. ze nemen de tijd voor de klant

Assortiment
goed ruim assortiment

Aanbeveling
reeds meerdere keren via de site of in de winkel gekocht.
over alles tevreden
soms wat wachten omdat er teveel klanten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Bierdrager 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima

Service
Snelle levering

Assortiment
Oké producten

Aanbeveling
Goede ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ludo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel en makkelijk

Service
heel tevreden

Assortiment
je kunt er veel vinden

Aanbeveling
kan bijna niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en correct

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van je bestelling en artikel is netjes verzorgd ingepakt.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede service en ook snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guy 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website/-shop

Service
Alle afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze

Extra toelichting
Gewoon op dezelfde manier verdoen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef Andriessen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide keuze. Eenvoudige navigatie. Voortreffelijke toelichting. Indien nodig kan altijd een gespecialiseerde medewerker op worden gebeld.

Aanbeveling
Het verbaast me telkens weer dat er nog mensen zijn die Coolblue niet kennen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amparo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
levering volgende dag, gewoon uit je zetel iets bestellen om de volgende dag in huis te hebben

Service
Levertijden waren perfect, retourzending kan wel makkelijker.

Assortiment
Bijna altijd laagste prijs. Groot aanbod

Aanbeveling
Heel content van de volledige service

Extra toelichting
Bij retourneren kan er misschien al direct een sticker aanwezig in de box om de doos terug te sturen. Nu moet je eerst op de site de retourtickets aanvragen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews