coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Spunter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer goed georganiseerd.

Service
Zeer behulpzaam personeel

Assortiment
Ruime keuze van producten, eventueel vervangproduct wordt medegedeeld.

Aanbeveling
Alles klaar en duidelijk weergegeven.

Extra toelichting
Globale werkwijze is echt professioneel . Heb het toestel nog niet geprobeerd , hopelijk kan ik ook voor dit onderdeel een 9 geven...maar denk het wel en laat ons hopen dat de na-service ook een 9 waard is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maes 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geen enkel punt gehad waaraan ik twijfelde of dat niet duidelijk was.

Service
De dag na de bestelling al meteen de levering. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Door middel van zoek functie product gezocht en direct op de juiste pagina gekomen

Service
Na de bestelling , die eenvoudig middels stappen plan , is te voltooien ontvang je een mail waarin je bestelling wordt bevestigd . Op de dag van bezorging , in mijn geval de volgende dag , ontving ik een sms met de tijdstip waarop het pakketje te verwachten is .
Door de keuze in dag , tijd en locatie is alles naar eigen wens in te vullen voor een prima bezorging

Assortiment
Nu 3 maal iets besteld en altijd was het product in het assortiment

Aanbeveling
Makkelijk , vertrouwd , prima service , ruim assortiment , eenvoudige site ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Assortiment
kom snel weer bij coolblue als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Is wel persoonlijk

Review criteria:

Goed

Reageer

Jan accountant 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon even op de website nieuwe lader voor iPhone zoeken en klaar!

Service
Super, &'#39;s avonds om 20u direct bevestigingsmail ontvangen en enkele uren later mail dat het product verzonden is. 's Anderendaags om 10u was de bestelling al geleverd!

Assortiment
Je hebt er gewoonweg alles.

Aanbeveling
De max.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke zoekmachine op de site. Je komt lekker snel bij je product.
Ook het bestellen wijst zich vanzelf.

Service
Je wordt via de mail heel goed op de hoogte gebracht van je bestelling. Ik kreeg zelfs een mailtje dat mijn pakket was overgedragen aan de bezorger (en ik had al een track and trace gehad)

Assortiment
Ik heb heel specifiek gezocht, dus dat weet ik niet heel goed, maar ik heb hier ook al eerder besteld en ze hadden telkens het product dat ik zocht.

Aanbeveling
Prima afhandeling en ontvangen zoals de foto's op het plaatje beloofden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan B 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was snel gevonden

Service
Direct na de bestelling een ontvangst bericht is belangrijk omdat je hebt betaald en je dan zeker weet dat het allemaal is goed gegaan

Assortiment
Nog niet eerder voor niets gezocht

Aanbeveling
Gaat vlekkeloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heel duidelijk, enkel is het soms verwarrend met de verschillende websites

Service
Top!

Assortiment
Voornamelijk elektronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gewoon opzoeken en in de winkelmand smijten, makkelijker kan niet

Service
om 22u besteld, volgende dag (op een zondag!) om 16u pakket ontvangen

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Ik heb de prijs vergeleken voor het product dat ik wilde en het was echt de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
Veel keus voor goede prijzen

Aanbeveling
Erg fijne winkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen 02-02-2016 In de winkel gekocht
Gent
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Strakke, gebruiksvriendelijke webshop

Service
In de CoolBlue winkel werden we goed geholpen.

Assortiment
Ruime keuze aan broodtoestellen.

Aanbeveling
Mijn go-to webstore.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
in 123 een item besteld

Service
Na een foutieve bestelling werd ik binnen de 10 min. geholpen

Assortiment
Meestal is alles te vinden, maar heel zelden net niet hetgeen dat ik zoek

Aanbeveling
Een groot assortiment, zeer overzichtelijk bijgehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Coolblue doet wat het belooft

Service
Bestelling de volgende dag ontvangen

Aanbeveling
Nog te weinig ervaring met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fee77 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijker kan niet.

Service
's Avonds laat besteld, 's ochtends vroeg al geleverd!

Assortiment
Genoeg keuze, soms zelfs teveel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert Best 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk ingedeeld.

Service
Ik had wat problemen bij mijn eerste bestelling. Tijdens telefonisch contact werd me alle hulp verleend die nodig was. Na ontvangst van mijn bestelling ontving ik een handgeschreven kaartje om te informeren of alles naar wens was verlopen.

Extra toelichting
Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De juiste wasmachine was snel gevonden, eenvoudig te bestellen en binnen 2 dagen bezorgd en aangesloten. Bovendien is de oude meegenomen. Op en top gemak!

Service
Alles verloopt snel en overzichtelijk. Op de dag van bezorging werd ik keurig up to date gehouden mbt de bezorgtijd. Alles werd ook keurig geïnstalleerd.

Assortiment
Volgens mij prima. Ik vond erg snel wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik heb eigenlijk niet of nauwelijks minpunten kunnen ontdekken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip Embrechts 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, overzichtelijk.
Één enkel minpuntje: we kochten een Side by Side frigo waarbij ook de breedte van groot belang is, het zou wenselijk zijn om ook de breedte te kunnen selecteren bij de zoekopdracht.

Service
Zaterdag bestelling geplaatst en levering al op maandag, correcte tel. hulp, order zeer makkelijk online te volgen

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze, meer dan elders

Aanbeveling
Een 'doorvertellertje'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An Tanghe 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer vlotte online bestelprocedure, flexibel qua betaalmogelijkheden

Service
Vaak 's anderendaags al leverbaar, pakje ten allen tijde traceerbaar

Assortiment
Ruime keuze voor elk van de producten die ik ooit al besteld heb

Aanbeveling
Niets op aan te merken, zelfs de prijzen lijken hoe langer hoe competitiever te worden, wat een tijd geleden nog anders leek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristof 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Winkelen zonder het huis uit te moeten

Service
Correcte levertijd,zelfs op zondag

Assortiment
Hetgene ik nodig had heb ik gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w meijer 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken,kopen en volgende dag in huis

Service
Snelle levering en keurig verpakt

Assortiment
Van ieder wat wils

Aanbeveling
Mooi site....goedkoop....snelle service....keurig verzorgt geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
deze manier van winkelen is de top - geen parkeerkost of -stress, geen volk en druk gedoe rondom je - rustig reviews lezen, vergelijken, etc...

Service
alles netjes volgens afspraak en op tijd - zo hoort het ook, zo mag het ook, zo moet het ook. Hiermee kweek je vertrouwen.

Assortiment
ruim en divers aanbod, alles overzichtelijk, wat wil je nog meer?

Aanbeveling
De levering op zondag was de kers op de taart!!

Extra toelichting
wat mij betreft zal ik bijna niet meer anders winkelen - alle comfort en gemak vanachter je eigen pc en het wordt meteen aan je deur afgeleverd voor €0 extra.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon makkelijk vinden wat ik zocht.

Service
Bestelling was de volgende dag in huis.

Aanbeveling
Niet duur. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Merx 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime keuze

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
goede ervaringen met dit bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke stappen binnen het bestel proces. Echter had ik niet door dat mijn betaalmethode automatisch op 'betalen per bankoverschrift' stond waardoor het een aantal dagen duurde voordat ik mijn bestelling had.

Service
prima service, ik ben duidelijk te woord gestaan na het bellen van de helpdesk. Echter kon er op dat moment helaas niets gedaan worden om mijn foutje terug te draaien.

Assortiment
brede keuze binnen verschillende productgroepen

Aanbeveling
goede, snelle en duidelijke service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobG 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vlotte keuze , vlotte en veilige betalingsmogelijkheid , vlotte levering.

Service
Wat de levering betreft : s'anderendaags zoals vermeld op de website.

Assortiment
Groot assortiment. Aangezien ik heel gericht een product zoek , na voorafgaande selectie , is het uitpluizen van het assortiment er niet bij. Wel vind ik praktisch altijd wat ik zoek.

Aanbeveling
Winkelen zonder poespas.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo vermiert 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles goed te vinden

Service
snel antwoorden

Assortiment
kunt niet alles hebben

Aanbeveling
Alles verloopt zonder problemen A+++

Extra toelichting
Houden zo...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond het erg fijn dat ik toen ik mijn laptop bestelde hem meteen de volgende dag op een zondag binnen kreeg

Service
Pakketje was netjes op tijd afgeleverd thuis

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Omdat het een erg duidelijke & handige website is & een van de weinige die ook op zondag thuis bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Agnes Postema 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles overzichtelijk.

Service
Echt de volgende dag in huis, je bestelling te volgen via email.

Assortiment
Veel keus.

Aanbeveling
Snel, betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

maartje30 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
Om 23.40 een wasmachine besteld de volgende dag om 11 uur draaide ik mijn eerste was!

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lost Vining 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker gemakkelijk vanuit je zetel v

Service
Heel vlotte afhandeling t/m de aflevering.

Assortiment
Je kan (bijna) alles vinden op de site.

Aanbeveling
Gewoon super gemakkelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nell 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
om 17.45 uur een wasmachine besteld en volgende dag geleverd en niet verplicht een account aan te maken

Service
keurig geleverd, op tijd, netjes van te voren gebeld. Het apparaat naar de kelder gedragen en aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Willy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop.

Service
Op Coolblue zelf is niets aan te merken, meestal wel op de service van Bpost (reeds 2 maal een bestelling te laat geleverd)

Assortiment
Je vind er bijna alles aan zeer goedkope prijzen.

Aanbeveling
Met de laatste bestelling heeft Bpost pakket 2 dagen later geleverd (maar dat is niet de fout van Coolblue) Anders hadden ze van mij een 10 gekregen.

Extra toelichting
Aan Coolblue : Gebruik een andere bezoergingdienst dan Bpost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

CVH 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig om te bestellen, aanbod duidelijk en overzichtelijk.

Service
Prima opvolging, duidlijke e-mail betreffende verzending van pakket.
Snelle en efficiënte levering.

Assortiment
Volledig en overzichtelijk

Extra toelichting
Top winkelervaring, doe zo verder!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NLeenaert 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijk, mooi aanbod en duidelijk

Service
Belofte dat het pakje de dag nadien geleverd zou worden werd nagekomen!

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Betrouwbaar online winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel duidelijk, niet moeten zoeken!

Service
binnen de 12u had ik mijn zending al thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Texel 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Doet wat er beloofd wordt

Service
O.k

Assortiment
Voorraad groter dan concurent

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TOrNO 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon lekker makkelijk

Service
Echt super snel

Assortiment
Denk wel ok, heb nog niet echt naar gekeken.

Aanbeveling
Gemiddelde van bovenstaand

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaco 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk dingen uit te kiezen

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Goeie vriendelijke service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

JW 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
voor mij voldoende keus

Aanbeveling
Doet wat ze belooft

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael De Potter 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De meest overzichtelijke webshop die er is.

Service
Ik had voor 15u besteld om de zelfde dag nog een levering te hebben. De koerier verzond zelfs een SMS om aan te geven in welke tijdspanne hij kwam leveren.

Ook met al mijn andere pakketen levert coolblue de beste service.

Assortiment
Het assortiment is voldoende groot om een juiste keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Ik raad deze webshop zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dhjkm 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt gemakkelijk en snel bestellen.
De levering van de bestelde producten is zeer snel en correct.

Service
Een probleem wordt snel en vakkundig opgelost.

Assortiment
Breed assortiment , erg prettig

Aanbeveling
Goede internetwinkel, met snelle levering , goede service en plezierige en deskundige medewerkers bij telefonisch contact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flup 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webside, produkten gemakkelijk te vinden.

Service
Heel vriendelijk bij telefonisch contact.
Pakket 's avonds besteld , de volgende dag geleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment .
Bijna alles gevonden wat ik zocht.
Prijs niet steeds de goedkoopste.

Aanbeveling
Tijdig geleverd, bij problemen steeds een winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roswitha 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb met mijn telefoon bij Google gezocht en meteen online besteld. Echt heel gemakkelijk!!!

Service
Ik bestel regelmatig bij andere bedrijven online, maar de service van Coolblue steekt met kop en schouders boven deze bedrijven uit.

Assortiment
Alles wat ik ooit gezocht heb, was gewoon verkrijgbaar bij Coolblue.

Aanbeveling
Helaas kan het niet hoger :-D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

evy 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is gemakkelijk terug te vinden, en als je iets niet vind kan je het vragen

Service
snel antwoord op uw vragen

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
ik zou er opnieuw iets kopen

Extra toelichting
ben heel tevreden, ook snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houttekier 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik vond alles vlot op de site en kon heel makkelijk betalen met mijn bankkaart!

Service
perfecte vlotte levering de dag nadien! super!

Assortiment
ik had keuze genoeg en vond meteen wat ik wilde.

Aanbeveling
prima service over't algemeen!

Extra toelichting
Bedankt voor de snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was goed te vinden en had duidelijke specificaties. Toen ik het product toch even had weggeklikt, werd ik er via retargeting nogmaals door geprikkeld.

Service
De levering was echt héél snel. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Binnen 12 uur was het pakketje bezorgd en daar was ik heel blij mee, want ik had het die avond nog nodig.

Assortiment
Ik koos ervoor om mijn lens hier te bestellen, omdat ik deze simpelweg verder niet online kon vinden en omdat hier duidelijk bij de specificaties vermeld stond wat het allemaal kon.

Aanbeveling
Service, kwaliteit en een goede chat met de klantenservice besloten mij tot aankoop over te gaan.

Extra toelichting
Bedankt voor de handige tips via de chat! Hier heb ik heel veel aan gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer geode uitleg en vergelijking mogelijk van het produkt

Service
Zeer snelle levering en correct.

Assortiment
Mogelijkheden zat.

Aanbeveling
Goed

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rudi nuyens 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen , gaat vanzelf met duidelijke informatie , geen probleem

Service
had op een vrijdagavond besteld rond 20.00u , zaterdag al aangeboden , niemand aanwezig thuis , maandagvoormiddag al een 2de maal aangeboden , fantastische en razendsnelle service , van een zeer tevreden klant , kom zeker terug

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment ,

Extra toelichting
uitermate tevreden , voor een 2de maal online gekocht en wederom geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeff 01-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Coolblue heeft een overzichtelijk assortiment met bijzonder praktische keuzehulpen. Al staan niet altijd alle eigenschappen ingevuld.

Service
Altijd vlotte levering en goede service. Ditmaal wacht ik nog steeds op een levering die reeds 3 dagen op zich laat wachten. Telkens werd de levering zonder reden opgeschort en zonder mij hiervan in te lichten. Telkens wordt een nieuwe afspraak gemaakt die niet nagekomen wordt.

Aanbeveling
Over het algemeen goed, tot het misgaat...

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

wim 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke website, laat toe te onderzoeken of de productspecificaties overeenstemmen met wat je verwacht. Vervolgens, zeer vlot te bestellen. Indien de bevestigingsmail niet in mijn 'clutter' was terecht gekomen, zou alles precies gelopen zijn zoals voorspeld.

Assortiment
Zowel qua assortiment als qua prijs leek Coolblue niet te kloppen deze keer. Heel wat merken met een uitgebreid gamma aan modellen. Voor mijn voorkeur bleek Coolblue ook nog eens de scherpste prijs te hebben.

Aanbeveling
Ik kijk volgende keer opnieuw op deze website. De bevestigingsemail die je krijgt na bestelling bevat naast het order ook een indrukwekkend retourneringsproces. Alhoewel ik hoop het niet nodig te hebben, toch geruststellend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews