coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cathy 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede winkle site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als iets kapot of het niet werkt, geen gedoe je wordt terug betaald zodat je iets anders kan kopen. Je wordt ook goed geholpen via email of telefonisch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob P 14-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Echt heel goed advies en super-vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg goed advies over TV en hoe dingen te regelen, en zo enorm vriendelijk. Daarnaast gewoon erg scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gigi 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring met Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog nooit een slechte ervaring gehad . Altijd snelle en correcte levering . Jammer dat je niet achteraf kan betalen . Maar evengoed een dikke 10

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Takkenberg 14-10-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Algemene score

9,0
Gebruikersvriendelijk website en de goedkoopste in vergelijking met gelijksoortige aanbieders , jammer dat de door Solis voorgeschreven onderhoudsmiddelen lastig te verkrijgen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-10-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service en goed product.
Levering goed, werd goed aangegeven middels track and tracé en op
De hoogte gebracht. Mooi product die tot nu toe al veel plezier heeft opgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FhotoFast 14-10-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit heel goed en duidelijke omschrijving van alle artikelen. FhotoFast werkt heel goed op Apple apparaten kun je weer veel ruimte vrij maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gizy Neirynck 14-10-2018 Via de website gekocht

Levering van diepvriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan iedereen aanraden om bij Coolblue te kopen. Correctheid, suuuuper vriendelijk en enthousiast. Niets is de bezorgdienst te veel gevraagd, alle vragen worden beantwoord. Reeds aangekocht in het verleden, en zal in de toekomst ook kiezen voor Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 14-10-2018 Via de website gekocht

Dichtbij de klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een zeer sympathiek bedrijf, dat altijd dicht bij de klant staat. De prijzen zijn hier en daar misschien wat hoger dan elders, maar daar staat een heel goede service en heel goede kwaliteit tegenover.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 14-10-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site is heel overzichtelijk, het sorteren en filters toevoegen is makkelijk waardoor ik goed en snel kan vinden waar ik naar op zoek ben. Ook de levering is fijn, kan kiezen tussen overdag en in de avond en daarna word je op de hoogte gehouden door een smsje van postnl (als je bent aangemeld in de postnl app)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helene 14-10-2018 Via de website gekocht

goede en vriendelijke, behulpzame klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
coolblue heeft een goede website, met vergelijkstool. Bovendien een goed filter om door de duizenden artikelen snel bij het voor jou geschikte product te komen.
Leveren snel en de service als er iets mis is is nergens beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit 13-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de aangekondigde levertijd klopte precies. precies geleverd net voor vertrek van ons weekendje weg!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 13-10-2018 Via de website gekocht

Lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd. Uitgepakt en in de keuken gezet. Waarschijnlijk omdat het een volledig geïntegreerde vaatwasser betreft moest ik hem zelf verder inbouwen en waterpas zetten. Het contact met Coolblue is altijd prima, snel en bijzonder prettig.
Volgende keer weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kees 13-10-2018 Via de website gekocht

Echt alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van website tot bestelling tot levering, het is bijna een genot om bij Coolblue te winkelen. De noodzakelijke betaling (die ook heel vlot verloopt) is het enige wat minder leuk is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ineke 13-10-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor coolblue omdat ze echt de volgende dag bezorgen, en gratis en de artikelen goedgeprijsd zijn.. ook voor reparaties kan je in een winkel vlakbij terecht

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 13-10-2018 Via de website gekocht

Service waar je vrolijk van wordt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van de eerste mails tot aan de uiteindelijke levering is het fun met Coolblue.
Drie bezorgers met een big smile die zich voorstellen op de vroege zondagmorgen. Kan de oude vriezer mee terug? Maar natuurlijk. Hij is nog niet ontdooit... Dat vinden we geen enkel probleem.
In tien minuten stond de vriezer een etage lager, waterpas check en de oude vriezer gone. Dit is service in het kwadraat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-10-2018 Via de website gekocht

Eindelijk een online electronica shop die het snapt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel snapt hoe het hoort te gaan!!!
Ik heb bij vele winkels besteld in het verleden maar cool blue is veruit de beste online electronica shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top bij coolblue 13-10-2018 Via de website gekocht

Ruime keuze snelle levering! Gewoon ook op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote variatie in goederen, ruime keuze, super snel en netjes geleverd.
Ik kan niet beter wensen. Kom snel weer terug voor iets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.A. van der Valk 13-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue: perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in een duidelijk en overzichtelijke site. Soms ook topproducten met korting dwz "tweedekansjes " (krasjes o.i.d.) met 1jaar garantie. Zeer snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan van Lunteren 13-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Algemene score

10,0
Prima zoeksite, goede productinformatie, snelle levering.
Al veel diverse producten besteld. Alle keren was het dik in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 13-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue gekozen en je zit op rozen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren klant bij coolblue en dankzij hun voortdurende uitbreiding van hun aanbod vind ik er steeds meer producten die ik wil. Producten makkelijk te vinden en dan onderling te vergelijken. Steeds competitieve prijzen en betaling en levering gebeuren vlot en correct. Zelfs als er problemen zijn met een product wordt dit snel en efficiënt opgelost. Echte aanrader sinds jaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De jonge 13-10-2018 Via de website gekocht

Wasmachine snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De wasmachine die we wilden was hier het goedkoopst, gelijk besteld en de volgende dag was hij er al, er werd keurig van te voren geveld wanneer ze kwamen en de bezorgers waren erg vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martien Bakels 13-10-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

7,0
meteen de volgende dag geleverd. alleen de aangegeven levertijd klopte helemaal niet. de bezorger zou tussen 11.30 en 14.30 komen. ik durfde om 11.15 uur al geen boodschap meer te gaan doen. komt hij om 16.35uur!!! dat is wel balen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

vanessa 13-10-2018 Via de website gekocht

heel leuk om te winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vind makkelijk alles terug via de filter, er word snel geholpen en de levering is steeds correct en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly Poelman 13-10-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op het moment dat je besteld is het al een feestje! Je krijgt een bevestigingsmailtje en daar krijg je ook gelijk een soort wacht therapie tips bij! Je wordt sws erg blij als je besteld.
Helaas had ik geen confetti bij de bezorging, maar dat is schijnbaar ook geen ramp want ze deden alles wat ze zeiden dat ze zouden doen ;)
Wasmachine netjes aangesloten met stap voor stap uitleg wat ze aan het doen zijn. Extra tips om je wasmachine lekker lang mee te laten gaan, en de oude wasmachine weer meenemen en dan een excuses dat je badkamer een beetje nat is omdat er nog water in zat!
Al met al geweldige service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling eenvoudig, levering exact op het afgesproken tijdstip, vriendelijke correcte bezorgers en de oude apparatuur retour. Top bedrijf, Top levering en Top service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelies 13-10-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik zocht op merk en wasmachine en kwam bij Coolblue terecht, Mooie prijs en het merk wat ik zocht. Zeer snelle service . De ene avond besteld en de andere morgen al in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ansje 13-10-2018 Via de website gekocht

Correct en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is ook voor ouderen heel goed toegankelijk. Een betrouwbaar bedrijf waar een prima service verleent wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 12-10-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online wasmachine besteld. Volgende ochtend meteen in huis. Werd uitgepakt, opgewenste plek geplaatst, uitgetest, aangezet en oude meegenomen. Beter en makkelijker kunnen ze het je niet maken. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 12-10-2018 Via de website gekocht

Strak verzorgd weer door Coolblue!

Algemene score

9,0
Site is top. App is top en die bestelling kwam keurig op tijd binnen! En die stoomreiniger is geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ndelaere 12-10-2018 Via de website gekocht

super service voor sterke prijzen

Algemene score

10,0
ruim aanbod , snelle verzending
scherpe prijzen
mijn vaste plek voor de aankoop van elektro of pc materiaal

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christina Baijens 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een goede, overzichtelijke webshop met goede producten. Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst en deze werd steeds naar volle tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 12-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service met een prima prijs-kwaliteitsverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Eastpak rugzak met laptopvak besteld. Prima prijs voor een kwaliteitsproduct. De levering was snel en volgens afspraak. Prima webshop, echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima winkel,met uitgebreide bezorgmogelijkheden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze winkel heeft een fijne website,enorm assortiment en diverse bezorgmogelijkheden.
Ook het retourneren verloopt perfect,het geld word snel teruggestort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Meier 12-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

geweldige shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijk personeel. Advies klantgericht en er wordt alle tijd genomen om je vragen te beantwoorden. Onder het genot van een goede kop koffie is het een feestje om je aankoop mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Westenberg 11-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue bezorgt een glimlach!

Algemene score

10,0
Contact met klantenservice is grandioos! Ik belde met de vraag of ze ook op zaterdag bezorgen. Vervolgens ruim 10 minuten gekletst, gelachen en intussen was de bestelling klaar. Hoefde alleen de betaling via de link te doen...zo super!
En de bezorgers idem dito! Twee vriendelijke goedlachse mannen die gezellig kletsen terwijl ze aansluiten en uitleggen. Keurig de rommel opgeruimd...
Coolblue is mijn toostore

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Versluis 11-10-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen en snel ontvangen

Algemene score

9,0
Ik heb met een medewerker gesproken en die heeft mij naar het juiste artikel verwezen. Hij heeft zelfs een berichtje gestuurd hoe ik deze kan installeren. Dus top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cindy 11-10-2018 Via de website gekocht

Zeer betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd een goede service, snelle levering en als er iets is kun je altijd bellen en zetten ze zich 100% in om je te helpen op een juiste en vriendelijke manier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 11-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Is de eerste keer dat ik bij Coolblue iets besteld heb maar ik ga hier zeker vaker iets kopen via internet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Hans 11-10-2018 Via de website gekocht

website en artikelen prima.Levering waardeloos

Algemene score

2,0
qua shop, website en artikelen prima. De levering was in mijn geval waardeloos. Ik woon in Duitsland, maar wilde mijn airfryer, mede gelet op de prijs, bij Cool Blue kopen. Tor zover alles prima. Mail gekregen over de bestelling, bestaande uit de airfryer en accessoires. Deze kon ik in Vaals ophalen, voor mij 125 km weg, maar toch de moeite waard. Bij het postafhaalpunt bleek pas dat de zending uit 2 pakketten bestond maar er was er maar 1 aangekomen. Kon ik de andere dag weer terug. Opgebeld naar Cool Blue. Daar werd mij medegedeeld dat er contact met mij opgenomen zou worden, maar helaas.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-10-2018

Beste Hans,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw klacht. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je voor eigenlijk niets naar het PostNL punt bent gereden. Wij begrijpen dat dit een enorme domper was. Graag willen wij uitzoeken wat er gebeurt is en hoe we dit voor jouw alsnog kunnen oplossen.
Graag ontvangen wij jouw order nummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Hans 11-10-2018 Via de website gekocht

Altijd een top beleving als klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals gewoonlijk weer een prima ervaring. Bestellen heel eenvoudig. Je wordt continu op de hoogte gehouden over de status van je bestelling en je krijgt ook nog eens een mailtje met tips hoe je het produkt kunt gebruiken.
Niet (altijd) de goedkoopste, maar qua service nog steeds op eenzame hoogte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 11-10-2018 Via de website gekocht

Groot aanbod

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een sporthorloge en had online al wat research gedaan. Vervolgens op de site van Coolblue mijn wensen kunnen aangeven, waardoor het grote aanbod gelukkig beperkter werd. Na nog even vergelijken via de vergelijkingsoptie toch kunnen kiezen. Volgende dag was mijn bestelling in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Markita 11-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had snel een Markita schroef-/boormachine nodig. Ben het dorp ingereden omdat ik eerst de lokale middenstand de gelegenheid wilde bieden. Kwam bij de Gelderse IJzerhandel, bediening onvriendelijk, het apparaat in de vitrine fors ad prijs. Kortom, voor mij geen basis om daar aan te kopen en dus het internet opgegaan. Kwam uit bij Cool Blue, heldere produkt informatie en een heel snel bestelproces. Op vrijdag besteld, op zaterdag keurig in huis. Prijs-kwaliteitverhouding, mede om deze snelle leveringsfaciliteiten, echt heel erg goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.K 11-10-2018 Via de website gekocht

Cool.........blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met goede specificaties. Makkelijk zoeken en een erg snelle levering! Ik zou zeggen waren alle verkooppunten maar zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke 11-10-2018 Via de website gekocht

Goede Info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit is goed, service is in orde & voornamelijk de informatie over het product en de keuze begeleiding is fantastisch.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kruiskabel 10-10-2018 Via de website gekocht

Snel, ruim assortiment en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering zeer vlot, afhandeling klacht uitmuntend, goed bereikbaar, zeer ruim assortiment.
Vergelijken van producten zeer eenvoudig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 10-10-2018 Via de website gekocht

Top service, zelfs een diploma bestellen ontvangen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, geen gedoe, prima overzichtelijke website. Tevens een link ontvangen om alles te installeren.👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 10-10-2018 Via de website gekocht

Laptop na reparatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Gisteren heb ik eindelijk mijn laptop ontvangen nadat deze 4,5 week opgestuurd is geweest voor reparatie. Tot nu toe werkt het product weer naar behoren en is de reparatie dus goed gelukt! Wel baalde ik erg toen ik de laptop uit de verpakking haalden. Er zitten namelijk een aantal grote krassen op. Dit vind ik er vervelend, helemaal omdat ik zelf erg zuinig ben op mijn laptop.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 12-10-2018

Beste Renske,

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend balen om te lezen dat jouw laptop nu krassen bevat. Dit hoort natuurlijk niet en daar moeten we mee aan de slag.
Wil je ons een foto sturen + ordernummer + korte uitleg? Dit mag naar geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw e-mail.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Renske 12-10-2018

Hallo,

Bedankt voor je reactie. Vanuit coolblue is het al erg goed opgepakt en opgelost. Ik zal de review even veranderen.

Bedankt voor je reactie !

Reageer

Kick 10-10-2018 Via de website gekocht

Pakketje kwam later dan in dacht

Algemene score

5,0
Mooie app en website maar bezorgen kunnen jullie niet. Nu all twee keer een probleem gehad. Voor de rest is de website wel de overzichtelijk en kan je veel vinden. Of ik nog een keer hier wat ga kopen moet ik maar even zien.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-10-2018

Beste Kick,

Bedankt voor je review. Balen te lezen dat onze bezorging niet naar wens is. Wij willen graag leren van jouw review. Graag ontvangen wij jouw ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl
Wij kijken uit naar jouw reactie.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dennis 10-10-2018 Via de website gekocht

slechtste service ooit!

Algemene score

1,0
ongelooflijk slechte service. totaal niet meedenken in een oplossing ondanks meerdere mail erover. ook steeds weer iemand anders die reageert en hetzelfde vraagt

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-10-2018

Beste Dennis,
Dank je wel voor je feedback. Dit klinkt niet goed en is ook niet wat je van Coolblue mag verwachten. Zou je ons de kans willen geven om het alsnog naar tevredenheid voor je op te lossen?
Graag ontvangen wij een korte uitleg + ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Fam. Odijk 10-10-2018 Via de website gekocht

Een pluim voor de klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al verschillende artikelen bij Coolblue gekocht. Bij onze laatste aankoop deden ze wat problemen voor, die niet de schuld waren van Coolblue. (aan bezorgdienst). Deze werden door de klantenservice uitstekend opgelost. Zelfs om half 12 s’avonds aan de telefoon. Ook in de winkel wordt veel aandacht aan de klant besteed.
Voor ons de beste internetwinkel ook voor 2018!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews