coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

comack 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk via de telefoon besteld

Service
Had het product binnen 24 uur in huis

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Super service en producten zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tresonie Gery 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Het was nu voor de derde of vierde keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Cool Blue en dit is steeds perfect verlopen.

Aanbeveling
Het product was steeds in voorraad en de timing voor bestelling en levering was precies zoals was beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Donders 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je zoekt bepaalde producten, vindt ze met veel info en zelfs video's. Heel gemakkelijk!

Service
Vandaag bestellen en morgen al thuis.

Assortiment
Ik kon kiezen uit 3 producten.

Aanbeveling
Gemakkelijk bestellen en veel keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mulder 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoeken is zo goed als geoptimaliseerd en wat je ook zoekt, het staat eigenlijk wel op de site.

Service
Vragen worden direct beantwoord en de snelheid van leveren is ongekend.

Assortiment
zie motivatie gemak. Ongeveer alles staat wel op de site. Met het grootste gemak kan je iets bestellen en vaak nog dezelfde dag al mee aan de slag.

Aanbeveling
absoluut 100%

Extra toelichting
Vooral zo blijven ontwikkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cool bleu 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle bestelling

Service
snel toegestuurd volgende dag al in huis

Assortiment
goed gesorteerd

Aanbeveling
eerste keer iets besteld ben zeer tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk om rap en zonder fouten op de pc een bestelling te plaatsen. Betaling via PayPal is voorzien en uiteraard zeer gemakkelijk en veilig.

Service
De levering is helemaal verlopen zoals geclaimd: de dag na de bestelling lag het artikel om 11u in de aangevinkte post-winkel.

Assortiment
Het lijkt me een zeer uitgebreid assortiment dat in stock is, maar ikzelf zocht slechts één specifiek artikel te kopen, dat dan ook voorradig was. ik heb in feite geen weet dus van de rest van het aanbod van Cool Blue.

Aanbeveling
Met mijn ervaring zeker een tien waard! Een ervaring die hopelijk in de toekomst kan voortgezet worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulette 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je besteld van thuis uit,en weet direct of het voorradig is en wanneer het geleverd wordt

Service
heel correcte service

Assortiment
alles wat je zoekt,vindt je bij Coolblue

Aanbeveling
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grotius 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Coolblue is écht een alternatief voor de normale winkel. Ik kan de iPad ook in de stad kopen, maar de topservice en duidelijkheid van deze webwinkel haalt me elke keer over om het via deze website te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jurgen 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Toevallig was er een actie met het product dat is zocht dus was direct in beeld.

Service
product besteld, direct bevestiging via mail.
En je word super op de hoogte gehouden wanneer je order word klaar gemaakt, en wanneer hij verzonden en bezorgd word !

Aanbeveling
Ik vond het super service, hoe er met evt retouren en klachten word omgegaan kan ik geen mening over geven aangezien bij mij alles 100% goed ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean marien 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je vind alles wat je wil kopen netjes geordend onder verschillende rubrieken

Service
Na een pre order netjes op de hoogte gehouden worden wanneer het artikel zal thuis toekomen.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Veel artikelen zijn verkrijgbaar maar een 10 krijg je pas als je echt de goedkoopste bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super overzichtelijke website, ik kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb!

Service
Kan het nog sneller geleverd worden? ;-)

Assortiment
Er is genoeg en nog steeds overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MM 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een zeer duidelijke en overzichtelijke winkel!

Service
Leveringstermijnen (gisteren besteld vandaag geleverd) kloppen inderdaad! Geweldig als je nog last-minute een geschenk moet hebben.

Assortiment
Uitgebreid assortiment met kwalitatieve goede goederen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Beyen 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Is makkelijk te bestellen

Service
Heb donderdagavond (3/12) een pakje besteld- gezorgd dat de hele dag iemand thuis was op vrijdag om het pakje in ontvangst te nemen. Geen pakje toegekregen. Na telefoontjes op zaterdagochtend zowel naar Coolblue Is uitbesteed, ligt niet bij ons. Als u nu opnieuw besteld komt het hopelijk zondag aan) als naar B-post probleem in distributiecentrum : pakje zal waarschijnlijk maandag geleverd worden). (en dan kan onmogelijk iemand thus zijn). Ben zelf naar winkel gegaan zaterdag want had pakje voor zondag nodig. Heb bestelling bij Coolblue geannuleerd. Hopelijk krijg ik mijn geld terug !
Op deze manier dus bijzonder inefficiënt en zonde van de tijd (die je hoopt te besparen!).

Assortiment
Op de website ziet het assortiment er zeker goed uit, maar als het niet geleverd wordt zoals beloofd ben je er niets mee.

Aanbeveling
Als men belooft dat de zending de volgende dag geleverd wordt, moet men die belofte ook nakomen (dat is net de reden dat ik bij Coolblue bestelde!) onafgezien van derde partijen.
Op deze manier is de service van Coolblue onbetrouwbaar.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

karin bisschops 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
snel en correct

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
op deze manier is shoppen gemakkelijk en leuk

Extra toelichting
snelle en correcte service, ik kan het aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hannies 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je iets besteld en het is in voorraad heb je de mogelijkheid het dezelfde dag te ontvangen

Service
zie hierboven

Assortiment
coolblue had het artikel wat ik wilde wel terwijl ik bij anderen nog 10 dagen moest wachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
snelle correcte levering

Assortiment
Alle merken en modellen van elektronica leverbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

laddertje 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
opzoeken wat je wilt en bestellen. Site is makkelijk en overzichtelijk

Service
Sinterklaas cadeautjes op 1 dec om 21.30 uur besteld en op 2 dec om 11.00 uur geleverd

Assortiment
Mag wat uitgebreider

Aanbeveling
Keurig en beschermd verpakt. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel kiezen, overzichtelijk

Service
mooi op tijd geleverd. goed verpakt

Assortiment
grote keuze en toch overzichtelijk en zeer goede prijs.

Aanbeveling
alles is volt en goed gelopen een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site
Eenvoudige knoppen

Extra toelichting
Degelijk verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat ik zocht was makkelijk terug te vinden op de site.

Service
De levering was op tijd, zoals beloofd. Ik heb niets moeten terugsturen, had geen vragen of klachten dus hier kan ik niets op zeggen

Assortiment
Het assortiment is dezelfde als bij vele anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AA 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webwinkel. Snel gevonden wat we zochten.

Service
Supersnelle levering en zeer goede communicatie.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid!

Aanbeveling
Wij gaan zeker eens vaker hier wat kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tvr 07-12-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreide en correcte info op de website.

Service
Bestellen via de site, afhalen in de winkel om nog wat uitleg te vragen aan de verkoper. Zeer vriendelijke verkopers met grote kennis van hun producten.

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Niets dan lof, voor al die jaren dat ik al klant ben. En ik ben reeds klant van toen het nog enkel de 'PDA-shop' was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Byip 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer prettig als je er eenmaal binnen loopt. Je word ook snel geholpen

Service
Je word snel geholpen en kan ook via Facebook vragen stellen

Assortiment
Er zijn wel veel spullen. Maar soms zijn er geen producten die ik net wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wils danielle 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering na 1 dag al

Service
Goed verpakt zodat het ni beschadigd kan worden

Assortiment
Veel keuze voor elk wat wils en goede prijs kwaliteit

Aanbeveling
Zeker eens een kijkje nemen op de site het is echt de moeite grtjs danielle

Extra toelichting
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel info op hun site, overzichtelijk en hey telefoonnummer voor service is gelijk te vinden en een regulier nr

Service
Ik wist niet welke tablet ik moest kopen en de man aan de telefoon wist mij precies er doorheen te leiden. Fantastisch

Assortiment
Ik kom om de een of andere reden altijd weer bij coolblue terecht

Aanbeveling
Gemak, snelheid en goede prijs

Extra toelichting
De dag erna heb ik steeds het product in handen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esty 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zondag avond iets besteld, maandag al in huis.

Service
Bij ander leveranciers moest er betaald worden voor aansluiten, bij coolblue was dat inbegrepen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Lunteren 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke site , veel info, goede foto's.
Snel een makkelijk iets kopen . Volgende dag al bezorgd,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
Besteld op maandag 30/11, levering gevraagd voor woensdag 2/11, levering gekregen op vrijdag 4/11. Mail verzend om status te krijgen op donderdag 3/11 maar nog geen antwoord gehad.

Aanbeveling
Alles OK behalve effectieve leveringstermijn.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

LG G4 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De diversiteit van producten is zeer uitgebreid en mooi onderverdeeld

Assortiment
Zeer goed en zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zie hierboven

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website ziet er heel goed uit.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Zeer groot aanbod aan artikelen.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patpatt 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed.

Service
on time

Assortiment
prijs was perfect

Aanbeveling
9 is mooie getal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam 07-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Alles is makkelijk en zeer duidelijk.

Service
Wat mij stoorde is dat er overal reclame van jullie is dat alles de dag nadien is geleverd en bij m'n eerste bestelling gaat het mis en moet ik 2 dagen wachten.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Jody 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en overzichtelijk.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling.

Assortiment
Zelf heb ik het assortiment speelgoed bekeken en ik denk dat dat wel wat uitgebreid zou mogen worden.

Aanbeveling
Snel, netjes en gemakkelijk!

Extra toelichting
Ga zo door coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mn koster 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, alle info. op te vinden product

Service
Van bestelling tot bezorging te volgen.
Ook retourneren, soepel

Assortiment
van thuis tot kantoor

Aanbeveling
Goede service, ook goed bereikbaar indien vragen of problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joey 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk thuis via de website besteld. direct bericht terug. Bestelling keurig op tijd bezorgd.

Service
Vriendelijke mensen. Behulpzaam. Goed in het overbrengen van de informatie

Assortiment
Ging kijken voor een wasmachine maar zag dat er zeer veel via Coolblue te bestellen is en overweeg ook nog andere aankopen te doen .

Aanbeveling
Makkelijke overzichtelijke site, snel geregeld, snelle levering, Fatsoenlijk en kundig personeel. Echt fantastisch!

Extra toelichting
Dit was mijn eerste kennismaking met Coolblue. Maar staat nu op mijn lijst van favoriete site om eerst te bekijken als ik iets ga aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vince 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Quick and easy

Service
Steeds antwoord op je vragen via elk medium

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

clari himpens 07-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Super snel en geen losse verzendkosten dat zit misschien wel in de prijs verwerkt maar het valt dan niet zo op.

Assortiment
ze hebben gewoon ontzettend veel

Aanbeveling
goed en betrouwbaar als ik die zo hoor van mijn kinderen ik zelf heb er nu voor het eerst iets gekocht maar daar blijft het niet bij.

Extra toelichting
ik vind het een prima winkel ze hebben alles wat je nodig hebt gewoon snel en betrouwbaar en ik ben nog heel ouderwets koopt nog veel in de gewone winkels maar Cool Bleu daar blijf ik zeker klant bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marijke 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
fijne winkel met een groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana van den Broek 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik was op zoek naar een aantal verschillende zaken die ik zonder moeite gevonden heb. Ook waren er handige hulpmiddelen om tot een keuze te komen.

Service
's Avonds besteld, de ochtend erop geleverd. Dat is schitterend!

Assortiment
Zocht o.m. een smart phone. Keuze genoeg.

Aanbeveling
Van alle internetwinkels gewoonweg de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isaac 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kreeg hetgeen ik zocht, de beschrijving was correct

Service
23.30u besteld, de volgende morgen al geleverd.

Assortiment
Zeker niet de duurste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Google Chromecast 2 Zwart 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect, niks anders op aan te merken!

Service
Geen problemen gehad.

Assortiment
Genoeg keuze voor iedereen!

Aanbeveling
Snelle levering en goede prijzen! Wat wil een mens meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne site, snelle levering!

Service
goed

Assortiment
wat ik zoek kan ik vinden

Aanbeveling
nette service snel en leuk bedachte dingen zoals op de doos de wachttijd enz

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelle goede manier om artikelen te zoeken

Service
snel, degelijk en betrouwbaar

Assortiment
is goed, maar mag meer variatie van bv lego

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Coolblue 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
'S avonds besteld, volgende dag in huis

Service
Moesten kiezen tussen aansluiting met verlengstuk (was voorhanden) en proefprogramma draaien. Waarom niet allebei? Bezorgers waren verder prima!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Epp 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik werd er makkelijk door het menu geleid, duidelijke aanwijzingen. (dus een makkie)

Service
Ik had mijn artikel om 23:45 uur besteld en om half een kreeg ik een bericht dat het pakketje was verstuurd. de volgende dag keurig om half zes stond de postbode voor de deur en overhandigde mij mijn nieuwe aanwinst. wat mij betreft een prima service.

Assortiment
Ik kon uit heel veel verschillende modellen kiezen, bijna zo dat je zou denken ik zie door de bomen het bos niet meer. ik kan niet klagen over het assortiment. Ik kwam zelf een artikel tegen dat ik andere winkels niet meer te verkrijgen was, dat was ook mede een reden waarom ik bij coolblue terecht kwam.

Aanbeveling
Zonder problemen mijn bestelling kunnen opgeven en keurig volgens afspraak mijn artikel in ontvangst kunnen nemen. gelukkig nog geen ervaringen met retour van goederen, maar indien dat net zo vlekkeloos en makkelijk gaat, voorzie ik geen problemen.

Extra toelichting
ik was positief verrast over de snelle levering en denk dat ik bij een volgende zoektocht weer bij coolblue zal kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dimitri 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles vlot verlopen

Service
Geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nickh 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Kan t makkelijker? Misschien toch een 10 dan...?

Aanbeveling
It's cool! It's blue! And it puts a smile on your face!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esther 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Goede communicatie dmv diverse emails over de status van je bestelling.

Assortiment
Van alles en nog wat, om hebberig van te worden

Aanbeveling
Groot assortiment,
Snelle levering
Duidelijk zowel de site als de bestelstatus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele duidelijke site, simpele stappen, goed hoe je op de spoed bezorgmogelijkheden wordt geattendeerd etc.

Service
Uniek in jullie segment...daar kan bol.com en alle vergelijkbare nog een puntje aan zuigen...

Assortiment
meer assorti populair speelgoed dan maak je deze mama nog blijer!

Aanbeveling
Alles is in orde goed geregeld en de attentie service zelfs bij bezorging bij de buren, leuk zo' n bedank kaart!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steven Brown 06-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles ging van zelf je kon ook alles vinden wat je wou weten en daarmee voelde ik mij heel erg op mijn gemak

Service
Super service! Je hebt alles in 10 klikken van je muis en veel informatie over de producten dat is een plus punt.

Assortiment
Er waren veel keuzes tussen producten dat maakt het ook fijn om te kijken wat het beste bij u past een dikke merci daarom een 10/10

Aanbeveling
Alles wat je wil weten over je product en informatie over de verzending is gewoon de beste wat ik tot nu toe heb gezien ik heb ook tegen vrienden en familie gezegd dat jullie de beste winkel ben dant ik tot nu toe ben gaan inkijken ook jullie sms over het verzending is een 10 waard ! Doe zo verder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews