coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42301 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3457 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FrankL 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, mogelijkheid tot vergelijk.

Service
geleverd volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Supersnel en goede updates over status

Extra toelichting
Mooi hoe coolblue interacteert met klanten; persoonlijk en helder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Abbas 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het was makkelijk om een product te vinden die het best bij mij past

Assortiment
Er was veel keuze. Soms een beetje te veel

Aanbeveling
Je pakket arriveert meteen de dag erna

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kris 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Veel uitleg over het aangekochte toestel, duidelijke omschrijving, met tal van bruikbare reviews

Assortiment
Zeer ruim en mogelijkheid tot vergelijken

Extra toelichting
Coole mooie naam ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten gemakkelijk te vinden.

Service
Zondag besteld, maandag geleverd. Veel meldingen in verband met de verzendstatus, wat zeer aangenaam is.

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wvank 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een erg gemakkelijke site en alles goed ingedeeld

Service
Perfect optijd ontvangen zoals ook op de site staat aangegeven

Assortiment
Ik heb bij cool blue een product besteld dat nergens anders in nederland te krijgen was dat zegt denk ik wel genoeg

Aanbeveling
Gewoon top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk te gebruiken.

Service
Hele duidelijke uitleg over hoe je je aankopen kunt doen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Je hoeft eigenlijk de deurn iet meer uit omdat de meeste dingen hier zijn te vinden

Aanbeveling
goede service, makkelijk toegankelijk en bovendien erg snel! Indien ik nog een keer een aankop online zou willen doen zou ik dit zeker via coolblue doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Alles was tiptop

Assortiment
Ik vond wat ik zocht

Aanbeveling
Het kan niet mis gaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Delft 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Ruim assortiment.

Service
Coolblue doet wat het belooft.

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Heb pas 2 keer wat besteld. Vandaar een 8. Ik ben optimistisch over toekomst. Kan zomaar een 9 worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis Servaas 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website waar alles naar wens is aangepast met één klik.

Service
Snelle, vriendelijke service zowel per mail als in de winkel.

Assortiment
Ruim keuze van producten in tal van webshops.

Aanbeveling
Al erg veel besteld bij Coolblue en heel erg tevreden. Wel niet altijd de goedkoopste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gvdgeest 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
Gratis bezorgd op zondag

Assortiment
Geen heel ruime keuze, maar wel weer de enige webshop die precies datgene had wat ik zocht

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

VV 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles snel te vinden op de site, duidelijke omschrijving van de producten en alles ging vlot bij de bestelling.

Service
De volgende dag had ik het al in huis, netjes en veilig verpakt.

Assortiment
Het is uitgebreid maar niet alles is te vinden op de site, wij kochten een gezelschapsspel maar niet alle uitbreidingen ervan konden we kopen bij Coolblue.

Aanbeveling
Uitgebreide keuze, makkelijk om te bestellen en te betalen via de site en een goede en snelle levering. Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

roel rijkere 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de zoek functie is top , kreeg precies waar ik naar op zoek was

Service
de bezorging op zondag was echt top, dit had ik niet verwacht!

Assortiment
uitgebreid en goed overzichtelijk!

Aanbeveling
zoals hierboven al omschreven was alles top geregeld en goed op tijd verzonden. ook de mails zijn goed duidelijk en overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Product snel gevonden.

Service
Zeer snelle levering.

Assortiment
Je vind er niet alles maar wel de meest kwaliteits vollere producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gvande 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site is duidelijk, de uitleg bij de producten volledig en de aankoop- en betalingsprocedure is simpel

Service
Product dat ik wou was niet binnen, maar je kan je inschrijven waardoor je een mailtje/sms'je krijgt wanneer het product opnieuw voorradig is. Hierdoor was ik er op tijd bij om het product dat ik wou te kopen. Dienst na verkoop nog niet nodig gehad.

Assortiment
Een zeer groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yda 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke productinformatie, vooral de videoregistratie vind ik super. Soms wat te veel op een pagina (beetje druk), maar wel wel compleet.

Service
Bellen, mailen, Twitter, Facebook, alles kan, 24/7!

Extra toelichting
Coolblue begrijpt echt wat haar klanten belangrijk vinden. En blijft verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MCV 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super gemakkelijk

Service
Heel klantvriendelijk. Gratis verzenden, heen en weer, helemaal top!

Assortiment
Vind wat ik zoek

Aanbeveling
Helder, vriendelijk en gemakkelijk. En snel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te kiezen

Service
Wat ze beloven doen ze

Assortiment
Alle messen die ik zou willen hebben, zijn in het assortiment

Extra toelichting
Beloofd de volgende middag te leveren en dat gebeurde ook zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert V 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen, alee

Service
Nog maar juist betaald en de deurbel gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Stevens 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een van de best ui/ux van alle webshops.

Service
Echt goede service ik had een Nexus 6P gepreorded helaas was deze vertraagd met een aantal dagen. Zeer vriendelijk geholpen om daardoor het bezorgadres te veranderen.

Assortiment
Zeer divers, prijs ok, niet altijd laagste maar goede service.

Aanbeveling
Gewoon top webshop.

Extra toelichting
Een van de weinige webshops waarbij voor zo laat besteld morgen in huis. Echt nice! :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles netjes per catagorie geeft een snelle zoektocht
goede indeling en goede presentatie product
bestellingswijze is zeer duidelijk en snel

Service
snelle levering, zaterdagavond besteld en zondagmiddag al geleverd
de retourprocedure is een mooie extra troef

Assortiment
voldoende keuze en goede prijs

Aanbeveling
gemakkelijke website, klantvriendelijk en duidelijk ingedeeld
zondag levering is top

Extra toelichting
alles voor een glimlach klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joachim b 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
DUIDELIJKER KAN NIET.....alles netjes gevonden wat ik moest hebben

Service
altijd op tijd met levering.....zo hebben we het graag

Assortiment
wat ik nodig heb, heb ik gevonden, dat is het belangrijkste....je kan ook niet alles hebben he

Aanbeveling
zo een service, kunnen veel firmas iets van leren...klanteservice is ook top, heel vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het hele aankoopproces verliep zeer vlot. De website bevat duidelijke specificaties van de producten en het gemakkelijk te zoeken naar het gewenste product met al de mogelijke filters

Service
's avonds besteld en de volgende dag had ik reeds het gekochte produkt zonder problemen in mijn handen

Assortiment
Een zeer ruim assortiment van algemeen gangbare producten. Voor sommige specifiekere producten is het soms wel nodig om eerder naar een speciaalzaak te gaan (bv. specialere campingspullen)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tevreden Klant 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk. Mogelijkheid om producten te vergelijken.

Service
Levering de volgende dag - zelfs op zondag!

Assortiment
Het aanbod kan zeker worden uitgebreid.

Aanbeveling
Zie voorgaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

GeertD 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
's avonds besteld, volgende dag vlot en kosteloos aan huis geleverd

Service
zeer open communicatie en prima levering zoals vermeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Wijnings 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Echt super makkelijk vanaf de bank bestellen. Duidelijkd site.

Service
Geweldig. Werd na de bestelling meteen op de hoogte gehouden van hoe en wat via de mail.

Assortiment
Alles voorradig met alles wat je wenst.

Aanbeveling
Alles aan Coolblue is top: vanaf bestellen t/m aflevering top service.

Extra toelichting
Sinds afgelopen weekend bij de bestelling koptelefoon nu eigen account aangemaakt. Daarvoor account van m'n vrouw gebruikt (jettaboogaard@gmail.com)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob van Boekhout 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede zoekfunctie bij de website.

Service
Levering zoals beloofd: binnen een dag

Assortiment
Ik heb nog nooit iets niet gevonden.

Aanbeveling
Uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dielange 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk

Service
Super snel

Assortiment
Wat ik nodig had was bij coolblue te vinden

Aanbeveling
Alles goed. Perfect op de hoogte gehouden stand van leveren. Savonds 21.30 besteld volgende dag 13.30 uur geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Levering op zondag mogelijk is top !

Extra toelichting
Prima service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim1947 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel winkelen bij Coolblue, absoluut top

Service
Ongelooflijke service, wat beloofd wordt gebeurd ook.
Gewoon SUBLIEM

Assortiment
Een groot assortiment, voor elk wat wils

Aanbeveling
Heb reeds meerdere malen beroep gedaan op Coolblue en heb geen enkele negatieve aanmerking betreffende dhun webwinkel.

Extra toelichting
Ik raad iedereen Coolblue aan. Heb reeds geprobeerd om met andere webwinkels in zee te gaan zoals vb Bol.com, doch met negatief resultaat. Ik houd me aan ooolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim van kouwen 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles ging naar wens

Assortiment
je kan er bijna alles kopen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Asus R752LAV TY493T 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke informatie en relevante aanwijzigingen.

Service
Zelfs op Zondag correct binnen de opgegeven tijd afgeleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortment.

Aanbeveling
Betrouwbare, veilige en correcte webshop.

Extra toelichting
Het geeft je een veilig gevoel dat je eventueel nog een winkel achter de hand hebt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk makkelijk om iets op te zoeken

Service
Zeer goed doen wat ze zeggen
Nemen de tijd voor vragen kijken met de klant mee voor evt oplossingen en veranderen van bestellingen
Altijd vriendelijk en zelfs gezellig

Assortiment
Tot op heden alles gevonden wat ik zocht maar assortiment mag nog verder uitbreiden

Aanbeveling
Supersnelle levering en je wordt snel op de hoogte gehouden via e mail en weet dus precies waar je bestelling zich bevind
Ook retourneren is geen probleem bij cool blue

Extra toelichting
Ik vind dat coolblue op dit moment koploper is qua klantvriendelijkheid Ieder die hier besteld zal zeker tevreden zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christian 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke omschrijving van het aanbod

Service
Vandaag besteld morgen geleverd zelfs op zondag !

Assortiment
Goed en gevarieerd aanbod, maar toch geen specifieke produkten, eerder alle domeinen, maar niet gespecialisserd.

Aanbeveling
Sercice, snelheid, prijs verhouding allemaal aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mari 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt op basis van je zoekopdracht heel snel je product vinden. Bestelprocedure is zeer logisch.

Service
Duidelijke communicatie door middel van e-mailtjes. Snelle levering

Assortiment
Aanbod is ruim genoeg. Prijs is zeker marktconform.

Extra toelichting
Al een paar keer meer iets besteld bij Coolbl en mijn ervaringen zijn alleen maar positief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Filip 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
goed gestructureerde site, selectie van producten en productpagina's

Service
Eenvoudig, op tijd, correct uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De jong 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Fysieke winkel ruim, gemakkelijk te vinden en goede parkeermogelijkheden. Webshop duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Goed voorgelicht in de winkel, geen haastwerk.
Zaterdagavond besteld , zondagmiddag bezorgd.

Aanbeveling
Prijs, kwaliteit, service combinatie

Extra toelichting
In de winkel goede voorlichting, na bedenktijd bestelt op de website.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick Domburg 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Aanbeveling
normaal nooit problemen. Deze keer heb ik een decoupeerzaag gekocht werkt prima, bij het shoppen werden zaagjes aangeboden, om er bij te kopen Echter deze zaagjes passen niet bij de machine. (een timmerman die er vast van heeft, heeft dit aan bevestigd) Erg vervelden weet nog niet of ik ze kan ruilen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Perry 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede webshop, duidelijk, en producten zijn makkelijk te vinden.

Service
Na aankoop is er meteen terugkoppeling qua status van product bezorging, ook een goede update service qua bezorging stijdstippen.
Bestelling plaatsen op zaterdag tot middernacht, bezorgen gewoon lekker op zondag, TOP!!

Assortiment
Maakt niet uit in welke shop je winkelt, het assortiment is bijna altijd compleet met de populaire producten.

Aanbeveling
Absoluut een van de beste, zoniet de beste webshop van Nederland!

Extra toelichting
Meerdere producten aanschaft bij Coolblue, en elke keer weer aangenaam verrast betreft de service en snelheid van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NielsW 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen

Assortiment
Ze verkopen werkelijk alles

Aanbeveling
Heel goede winkel met een hele goede service!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

timkoop 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Gemakkelijk te bestellen met ideal e.d.

Service
volgends de voorwaarden direct morgen in huis, maar dit is niet altijd het geval.

Ik voel me lichtelijk bedrogen. nadat ik had besteld en betaald voor 12 uur . kreeg ik pas een orderbevestiging een kwartier later en dus ook mijn bestelling niet de volgende dag. terwijl alles wat afgehandeld voor die 12 uur.

Vervolgens kreeg ik veel later nog eens een betalingsaanvraag. dus toen maar even gebeld;

Ik kreeg een sorry van de servicedesk medewerker maar daar heb ik natuurlijk niks aan.

Extra toelichting
Vorige bestelling perfect afgehandeld maar deze was gewoon slecht , moest er zelf achteraan bellen. Telefoniste was netjes en vriendelijk dus dat was verder prima. Kreeg ik ook nog te horen dat ideal soms sloom ( 1 uur ) is met betaling verwerken en kan je dus mooi fluiten naar je snelle bestelling die morgen binnen is. Kortom , voor 11:59 besteld morgen in huis neem je met een korreltje zout dus. ( en dient aangepast te worden door coolblue indien dit vaker voorkomt )

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wouter 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede filter opties

Assortiment
nog niet voorgekomen dat ik iets niet kon vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, overzichtelijk, scherpe prijzen!

Service
De volgende dag het artikel al in huis!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Prima webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Betrouwbaar en snel

Service
Makkelijke en snelle afhandeling

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Niet de allergoedkoopste maar wel de beste. En service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanvdD 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel achter de computer en snel in huis.

Service
Ook op zondag snel geregeld.

Assortiment
Bijna alles wel te krijgen.

Aanbeveling
Je hebt er veel. Je krijgt het snel en aardige mensen.

Extra toelichting
Ik ga er vaak naar toe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luk Verelst 01-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Simpel en gemakkelijk alles terug te vinden.

Service
Had verkeerde bonnr ingevuld en werd in orde gebracht door deze te verlengen. Er is dus nog iemand persoonlijk met u bezig. Top!

Assortiment
Als ik iets zoek kom ik het zelden niet tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anthony 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Site en omschrijving, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Alles volgens de afspraak.

Assortiment
Heel goed!

Aanbeveling
Coolblue is de eerste site waar ik op kijk als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima webshop!

Service
Toppertje, afgelopen weekend een nieuw afleverrecord gevestigd. 23.59u op de bestelknop gedrukt en om 11.55u stond de postbode voor de deur. Binnen 12u op de deurmat dus.

Assortiment
Veel nieuwe producten, ook nog makkelijk vergelijkbaar.

Aanbeveling
Topshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dierckx e 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Soms even zoeken maar je vindt alles redelijk snel terug. Voor sommige zaken goedkoper dan andere webwinkels.

Service
Vlotte afhandeling van de bestelling. Per sms en mail kon ik alles mee opvolgen. Effectief levering op zondag want had zaterdag besteld.

Aanbeveling
Tevreden voor mijn eerste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederik 01-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Direct het product kunnen bestellen.

Service
Cool blue maakt waar wat zij beloven in hun reclame campagnes...

Assortiment
Cool blue was de enige die het product direct kon leveren dat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews